Loading...

dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰ ๐ŸŒบFOUNDATION ๐Ÿ’„CONCEALER ๐Ÿ€FACE MIST . ๐Ÿ˜ฑLebih 16,000 Testimoni DYXY #teamFL . ๐Ÿš–FREE COD KL & SELANGOR ๐ŸŽFREE GIFT ๐Ÿน Order/Tanya2 klik๐Ÿ‘‡ http://wasap.my/60165115088
2,392 posts
6,837 followers
2,622 following

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
"satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi โ—๏ธ" . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ . cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+60165115088 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras - #regrann
1 9 4 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Lihat perubahan nya..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic.. . rugi korang x cuba.product dyxy wajib beli dan comfirm puas hati . apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . . ๐Ÿ“ฒ 0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 20 4 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
13/2/18 kyra izara er181040535my rabeahtul adawiyah bt isa er181032145my nooraisah mansor er181032159my mohd rahimi bin rahmidi er181002925my rina hassan er181002934my nurul natasha binti omar er181002948my nur fazleena bt abdul halim er181002951my amer haikal er181002965my aisyah ep368042041my
0 13 5 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ˜combo laris meletop dambaan semua๐Ÿ’• . . da try terus falling in luv gilerr... sapa yang belum try.. ini berita baik untuk korang semuaโ˜บ๏ธ . boleh oder sekaranh jugak๐Ÿค—. . . ๐ŸŽŠthe best combo ever ferbruary 2018๐ŸŽŠ . . dyxy set dapat menyelesaikan semua masalah kulit muka . โœ…tak perlu tercari-cari yang lain da. โœ…hanya sekali calit jer boleh flawless. skin akan nampak smooth dan lincin je. . . oder now https://www.wasap.my/60165115088 . #teamfl #bccreambydyana #dyxybccream #dyxypuchong #eafacemist - #regrann
0 7 6 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Dyxy lover hanya untuk #teamfl sahaja ๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ™†๐Ÿป๐Ÿ™†๐Ÿป kami akan bg louis vutton free untuk lucky draw . (pembeli dyxy set perfect lady, set beauty lady dan mana-mana set pembelian 4 item bersama bc cream (natural/beige) sahaja berpeluang memenangi bag lv alma bb ๐Ÿ’•๐Ÿ’•) . . . ๐ŸŒŸ nak menang bag lv ? nak cantik bersama dyxy? ๐ŸŒŸ cepat contact sis untuk tanya lebih lanjut mengenai bag lv alma bb dan #dyxycosmetics ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . . bag lv hanya untuk dyxy jualan dari #teamfl sahaja. u guys boleh check out dekat bio semua and tengok #teamdyxy ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . . contact sekranggg . 0165115088 . #dyxylegacy dan ramai lagi #teamfl. check it out ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
0 9 6 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
12/2/18 skynet dila zahari 238751382472 238751381945 poslaju ratnadewi haji yunos er180879036my mohamad zulamie er180879022my fida er180890283my nur hidayah jidin er180891394my azimah ramli er180893038my alyn amalina er180835914my nurin fariha binti suhaini er180864650my norhayati binti ismail er180864646my nur shaibah bt zulkifli er180864632my nur hidayani bt md hamin er180719839my nuramira binti zulkafli er180719811my nor azian bt adnan er180719799my nur farah nabilah bt zainal abidin er180719785my shuhada binti muhamad er180719771my nurfara hani bt mohd redzuan er180719768my nur amirah syafiqah khairuddin er180770056my norbaiti binti jasmadi er180770042my nur syafina binti naawi er180815441my
0 7 6 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
1 9 6 days ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Dah berminat lama daa tapi dok pikir pikir lagi nak beli ke tak ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” . kalau awak nak tahu kalau beli dyxy ni kannnn ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . โœ”beli dyxy ni dah takyah beli bedak. ๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy ni dah takyah beli foundation.๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy ni dah takyah beli sunblock.๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy ni dah takyah beli bbcream.๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy ni dah takyah beli concealer. ๐Ÿ˜ฑ . dan๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. tahan 4-5 bulan๐Ÿค—๐Ÿ˜ . dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜‹ . . ============ normal price ============ ๐ŸŒธ bc cream foundation (rm85 sm) ๐ŸŒธ mineral greentea facemist spray (rm60 sm) ๐ŸŒธ brush foundation (rm45 sm) ๐ŸŒธ mascara (rm65 sm) . ========== cara order ========== 1. whatsapp 60165115088 2. direct pm๐Ÿ˜˜ . kejap2. ๐Ÿ‘†๐Ÿปitu harga loose item. awak2 nak harga yang lebih murah dan menjimatkan??? . baca bawah ni.. . =========== promo price =========== . komen nak kalau awak2 serius nak harga promo๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ˜˜
0 15 1 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Lihat perubahan nya..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic.. . rugi korang x cuba.product dyxy wajib beli dan comfirm puas hati . apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . . ๐Ÿ“ฒ 0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
1 19 1 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅkualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . apa yang special sangat dyxy bccream๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream โœ”foundation matte glowing serta merta โœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi๐Ÿ˜ . - #regrann
0 21 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Puas hati sangat sangat ! . . "glowing gilaaaaaaaa. . berebut rebut orang nak bc cream ni ๐Ÿ˜ญ klik bawah ni kalau nak tahu ๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . . . cantiknyaaaa penangan bc cream dengan face mist ni โ—๏ธ pagi petang siang malam glowing ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . dah tak payah tepek bedak, foundation berlapis lapis awak awak semua. pakai combo set ni ja dah dapat effect macam kat bawah ni ๐Ÿ˜ terus glowing, flawless, dalam masa 3 minit dah siap wah wah. lagi lagi best sebab... ๐Ÿ˜ฑ takyah beli bedak, krim, sunblock. dahla memudarkan parut sekali. bukan foundation biasa biasa tau, for fast respond ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป whatsapp cepat cepat ๐Ÿ’• +60165115088
0 5 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
- ๐Ÿ’„flirty me๐Ÿ’‹ warna kegilaan lovely dyxy. nampak natural dan sweet gituu.. nak tak kalo nak bagi free lipstick matte dyxy??โ˜บ๏ธ jom cepat whtsapp untuk dapatkan free lipstick & free gift yang menarik. ๐ŸŽ sempena hulan cinta sayang february sahaja. ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• jangan lepaskan peluang. anda jugak layak untuk menangi hadiah ๐Ÿ‘œ alma lv. nak tahu? whtsapp sekarang ๐Ÿ“ฒ https://www.wasap.my/60165115088 #bulanpromosi #teamfl #dyxybccreambydyana #dyxylipstickmatte #dyxycosmetics
0 11 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Kombinasi terbaik all time favourite ๐Ÿ’• . sape yg tergolong dlm scenario mcm ni? . โœ…makeup x tahan lame , capuk & cepat crack โœ…kulit kering, sensitif, kusam, berminyak โœ…nak cepat siap tapi nak melawa โœ…nak perlindungan uv yg tinggi โœ… nak produk yg x tebal di muka โœ…nak jimat masa โœ… nak produk yg ade vit utk penjagaan kulit โœ… nak hasil makeup letop mcm mua2 live fb โœ…nak produk yg x berminyak, melekit . dyxy laa jawapannya ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— . dengan perlindungan uv spf50 & vitamin e serta arbutin. sangat lah disarankan untuk uols bersiap secara harian dengan bccream ๐Ÿ˜˜. merawat kulit sambil memberi protection & menutup cela ๐Ÿ’• . brush dyxy =================== ๐ŸŽ€bulunya sintetik ๐ŸŽ€sangat berkesan untuk menutup cela ๐ŸŽ€memberi effect flawless dan rata ๐ŸŽ€makeup tidak akan bercapuk ๐ŸŽ€menjimatkan & membuat bcc tahan lama sehingga 3-4 bulan berbanding penggunaan span ๐ŸŽ€life span 1-5 years ๐ŸŽ€boleh di basuh untuk mengekalkan kebersihannya . best kan? wasap tika, click je link dekat bio yaa ๐ŸŽ€๐Ÿค—๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . whatssap sekarang 0165115088 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang - #regrann
0 9 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . ๐Ÿ’ฅkualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . apa yang special sangat dyxy bccream๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream โœ”foundation matte glowing serta merta โœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi๐Ÿ˜ . - #regrann
0 14 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Lihat perubahan nya..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic.. . rugi korang x cuba.product dyxy wajib beli dan comfirm puas hati . apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . . ๐Ÿ“ฒ 0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 15 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
Inshaallah
0 13 2 weeks ago

@dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY ๐Ÿ˜‰
@regranned from @program_wakafalquran - #programwakafalquran sejauh mana keikhlasan kita dalam mengeluarkan infaq ke jalan allah?adakah w**g dan harta yang allah pandang apabila kita mati nanti?bukan itu yang allah pandang..tetapi keikhlasan kita dalam beribadah dan melakukkan kebaikkan kpd allah.. mari kita rebut pahala berganda2 dengan berwakaf al quran dan insyaallah janji allah itu pasti.. โœ…senaskah rm30 โœ…al quran yang diwakafkan akan diagihkan kpd pelajar2 tahfiz utk pembelajaran dan menggantikan al quran yang lama. โœ…al quran yang diwakafkan boleh letak atas nama orang yang masih hidup ataupun yang telah tiada.(meninggal dunia) hubungi/whataps saya 017-3279991 - #regrann
0 11 2 weeks ago