Loading...

dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC 🌺FOUNDATION 🌿SUNBLOCK 💄CONCEALER . 😱Lebih 16,000 Testimoni DYXY #teamFL . 🚖FREE COD KL & SELANGOR 💵OFFER GILA GILA❗ Order/Tanya2 klik👇 http://wasap.my/60165115088
1,825 posts
5,126 followers
5,973 following
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
1 hour ago
dyxybccream_ana 🙋🏻 jangan try kalau suka makeup tebal2 bcc ni natural jaa dan untuk orang yg tak suka bersiap tau . yeke ??? . ❗sesuai utk kulit berminyak ❗sesuai utk kulit senang berpeluh ❗sesuai utk kulit kusam . ❗sesuai utk kulit gelap korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu sesuai sgt2 pakai #dyxybccream nih . bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ❗ . serius tak tipu‼️ . bcc boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ glowingggg tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻tak sabarrr nak try ? jom order sekarang harga offer discount terlajak murahhhh ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
0 4
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
1 hour ago
dyxybccream_ana 🙋🏻 jangan try kalau suka makeup tebal2 bcc ni natural jaa dan untuk orang yg tak suka bersiap tau . yeke ??? . ❗sesuai utk kulit berminyak ❗sesuai utk kulit senang berpeluh ❗sesuai utk kulit kusam . ❗sesuai utk kulit gelap korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu sesuai sgt2 pakai #dyxybccream nih . bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ❗ . serius tak tipu‼️ . bcc boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗 segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ glowingggg tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻tak sabarrr nak try ? jom order sekarang harga offer discount terlajak murahhhh ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘 . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
0 5
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
4 hours ago
dyxybccream_ana "muka kusam, nak mekap tak reti" 😭😭 . . semudah abc jee kalau pakai dyxy bc cream ni tau. 😍 . . dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap nanti😂 . . ramai yg suka pakai dyxy bc cream ni sebab dia all in one tau uolls. awak pakai dyxy bc cream ni sahaja, dah tak payah nak pakai 👇👇👇 ❌concealer ❌sunblock ❌day cream ❌compact powder . . pakai dyxy bc cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇 ✅jeragat ✅parut ✅dark circle ✅sunburn ✅merah2 di muka . . yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan tau uolls. jimat sangat kan! . . dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu.. . . paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉 . . boleh tengok lambakan feedback di ig kami. 😉 . . dah2, jangan tunggu lama2 lagi.. . . . fuhhh.. dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu dapat freeee gift pulak tu.. 😱😱 . . 📢📢warning! . rugi terukk kalau awak tak whatsapp kita sekarang!! . . jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. . 📲whatsapp 016511508 📲whatsapp 0165115088 . . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
0 16
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
Yesterday
dyxybccream_ana Isnin 20/11/17 skynet marshifah jamaludin 238752717254 azrul faiz mohd shairudin 238752717965 kyra izara 238752719240 poslaju nur khaliesah bt mohamad yusof er076920410my nora binti sahri er076903080my mdm caroline er076892271my nur syazana bt sabri er076880865my syaidatul syafinas bt saleh er076878575my rozimah che harun er076805842my nur asyiqin binti noor zaini er076821814my norsyahirah binti mohamad norazmi er076821791my nurul fateha binti hamdan er076821788my siti khadijah bte mohamad sabtu er076821757my azizan hanny azahar er076821730my nur annastasia er076821712my fahzarina amiliya er076821690my nurfatehah binti mohd wahidon er076821672my nurul ain ismail lee er076821669my . . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia
0 10
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
Yesterday
dyxybccream_ana Amin..may allah ease everything ❤
0 13
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
Yesterday
dyxybccream_ana Good monink kesayangan 😉 . dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau 💗 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp 📲 ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
0 17
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
2 days ago
dyxybccream_ana Dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau 💗 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp 📲 ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
0 8
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
2 days ago
dyxybccream_ana New set promo fo november..include new product mascara dyxy.. . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 17
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
2 days ago
dyxybccream_ana Untuk kekakak yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream and face mist ni tau ‼️😘😘 seminit jeeee dah siap! dalam seminit muka dah flawless and glowing ‼️‼️😍😍😍 . kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu bcc then dap2 ke seluruh muka. . simple! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . mudah! cepat! takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia
0 7
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
2 days ago
dyxybccream_ana Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 8 orang terawal sahaja tau . . 📲 ana :0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 8
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Tq beli 💕 . postage everyday 🎉confirm sampai esok💪 . cod area sel & kl 👇🏻 📍shah alam 📍setia alam 📍klang 📍kapar 📍meru 📍sg buloh 📍puncak perdana 📍puncak alam 📍kuala selangor 📍subang 📍petaling jaya 📍bangsar 📍damansara 📍kl 📍 . whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️. . cepat wasap dan share location tu😘 . . 📲0165115088 . #dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxymeru #dyxysgbuloh #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased
1 11
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Tq beli 💕 . postage everyday 🎉confirm sampai esok💪 . cod area sel & kl 👇🏻 📍shah alam 📍setia alam 📍klang 📍kapar 📍meru 📍sg buloh 📍puncak perdana 📍puncak alam 📍kuala selangor 📍subang 📍petaling jaya 📍bangsar 📍damansara 📍kl 📍 . whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️. . cepat wasap dan share location tu😘 . . 📲0165115088 . #dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxymeru #dyxysgbuloh #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased
0 7
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Tq beli 💕 . postage everyday 🎉confirm sampai esok💪 . cod area sel & kl 👇🏻 📍shah alam 📍setia alam 📍klang 📍kapar 📍meru 📍sg buloh 📍puncak perdana 📍puncak alam 📍kuala selangor 📍subang 📍petaling jaya 📍bangsar 📍damansara 📍kl 📍 . whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️. . cepat wasap dan share location tu😘 . . 📲0165115088 . #dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxymeru #dyxysgbuloh #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased
0 9
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Untuk kekakak yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream and face mist ni tau ‼️😘😘 seminit jeeee dah siap! dalam seminit muka dah flawless and glowing ‼️‼️😍😍😍 . kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu bcc then dap2 ke seluruh muka. . simple! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . mudah! cepat! takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . #dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia
1 10
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Beli sekali je, pakai 3-4 bulan. jimat . see.. kebanyakan customer dyxy yg repeat order semua cakap pakai dyxy bcc ni jimat, tahan 3 bulan ke atas. 💕 . spend 80 sen jeeee sehari. murah je haaa.. lagi murah kalau kekakak beli sekarang sebab offer belum tamat . 📲 0165115088 🚙cod area kl dan selangor boleh share location anda 😉 . . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
0 11
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana
Muka kusam? tak flawless? 🙀😱😭 . meh kita bantu adik, kakak, makcik untuk jadi cantik, glowing & flawless dengan masa 3 minit sahaja!!! 😱😍 dah tak payah pakai makeup tebal tebal pakai nipis je dah jadi cantik 👍🏻😍 . dyxy bc cream tak bercapuk tau!!! muka kita akan sentiasa glowing 😍😍 best sangat pakai #dyxybccream .ramai dah fall in love teruks dgn set combo dyxy ni!!! 💕 . jom whatsapp kita lelaju, siapa lambat rugi tau sebab stock memang sangat terhad. ramai gegirls yang beratur sebab nak cantik dengan dyxy cosmetics 👍🏻😍😍
0 10
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Good monink kesayangan 😉 . dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau 💗 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp 📲 ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
1 15
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
3 days ago
dyxybccream_ana Tq beli 💕 . postage everyday 🎉confirm sampai esok💪 . cod area sel & kl 👇🏻 📍shah alam 📍setia alam 📍klang 📍kapar 📍meru 📍sg buloh 📍puncak perdana 📍puncak alam 📍kuala selangor 📍subang 📍petaling jaya 📍bangsar 📍damansara 📍kl 📍 . whatsapp laju2 takut nanti dah gerak ke tempat lain ☺️. . cepat wasap dan share location tu😘 . . 📲0165115088 . #dyxyijok #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxymeru #dyxysgbuloh #dyxypuncakperdana #dyxy #foundation #glowing #dyxybukitjelutong #resepi #dyxysaujanautama #dyxyshahalam #dyxyuitm #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxybccreambydyana #lipstickmatte #dyxylipstick #dyxysubang #dyxybangsar #dyxypj #dyxykl #mua #makeuptutorial #muamalaysia #makeupbased
0 13