Loading...

kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist 💄Wedding 💄Engagement 💄Prewedding 💄Party 💄Graduation Info&pricelist : 081235432034 (WA Only) Based on Surabaya Can travel anywhere 🎀
222 posts
595 followers
570 following

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Good morning bride 👰
have you prepare for your big day? any idea for your hair? ☺
is it messy or tidy? come let us know 🤗
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
2 16 4 weeks ago

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Good morning bride 👰
have you prepare for your big day? any idea for your hair? ☺
is it messy or tidy? come let us know 🤗
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 16 4 weeks ago

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Good morning bride 👰
have you prepare for your big day? any idea for your hair? ☺
is it messy or tidy? come let us know 🤗
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 6 4 weeks ago

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Updo 😍
.
.
seperti halnya makeup semua artist (seniman) punya signature masing-masing, termasuk untuk hairdo. kalau ditanya aku team rapihhh apa team messy? aku akan bilang aku team messy, rasanya lebih aku banget kalau ngerjain yang messy2 menjuntai-juntai melambai sexsiehh😁 tapi bukan berarti gak mau ngerjain yang rapi jali juga dong, mau-mau aja sesuka kamu minta aja kok. cuman kalau kamu cari hairstylish yang messy messy pretty sexy sini come to me. 🤗
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 10 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Hairdo ini dikerjakan dalam waktu 15 menit tanpa sasak tanpa hairspary. ***
kenapa bisa cepet ?
1. no pressure karena cuma buat refreshing (ngelemesin tangan).
2. rambut manekin yang sebenarnya habis di coloring trs dikeramasin dan di kasih conditioner jadi lembut, krn rambut manekin cenderung udah ngembang jadi ga perlu disasak, gak di hairspray karena habis dikerjain difoto2 udah.
***
trs kalau rambut client perlu spare waktu berapa lama genk?
1. minim 1-1.5 jam tergantung request hairstyle nya.
2. sangat disarankan keramas deket2 jam hairdo biar hasilnya makin cakep.
**
xoxo
klie
3 17 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Graduation hairstyle like this?
why not 😉
.
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 19 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Graduation hairstyle for @beac.r 🤗
.
makeup by @geemakeupartist .
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
3 34 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Graduation hairstyle for @beac.r 🤗
.
makeup by @geemakeupartist .
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
3 35 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Graduation hairdo for pretty @beac.r 💛🤗
.
.
makeup by @geemakeupartist .
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 27 last month

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Pretty face with pretty heart is a bless 💝
.
.
engagement makeup and hair of @vandakaawoan 😘
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
1 27 January 2019

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
Thank you for having me 🤗
makeup and hair for engagement of pretty @vandakaawoan 😍
.
.
@kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
3 28 January 2019

@kliemakeup

Makeup artist and Hairstylist
To love and to be loved❤
congratulation for the engagement dear my lovely @vandakaawoan and thank you for your trust 🤗
.
.
make and hairdo by @kliemakeup
@kliemakeup
@kliemakeup
2 42 January 2019