Loading...

maxslim_originalbosster

KURUS 7 HARI ๐Ÿ”ฅBAKAR KALORI 24jam tanpa diet ketat,Tanpa bersenam ๐Ÿ˜Ž ๐ŸŒธMaxxslim RM69 ๐ŸŒธPostage RM8SM/RM11SS ๐Ÿ‘ซuntuk lelaki & perempuan http://www.wasap.my/60123514753
190 posts
3,083 followers
5,992 following
Feedback loss 10kg. lawa nya sis ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . amalkan sebiji maxxslim sehari je. order whatsapp 012-3514753
0 17 5 days ago
Raya dah nak dekat dah pasang hajat nak melawa pakai kebaya merah di pagi raya ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”... tapi, frust betul bila hadap cermin perut masih ada spare tayar 2 lapis ๐Ÿ˜ญ... lengan gelebeh... peha??? melimpahhhhh... sedihnyaaaa..... nak tahu cara kempis perut, hilangkan lengan&peha yg gelebeh?. ini adalah cara mudah,selamat & berkesan
#wasap012_3514753
0 7 1 weeks ago
Setiap kali raya, kita akan bergaya dgn baju raya
bila kita sarung, kalau muat syukur alhamdulillah, klu tak muat tersimpan la dlm almari lama2... saya tau sis dah cuba mcm2 tapi....
hasil tetap sama kan?

nak tau sbb apa? sebab sis tak cuba maxxslim lg...kalau sis cuba maxxslim comfirm boleh dpt hasil mcm ni ๐Ÿ‘†

nak dptkan maxxslim?
.
.
wasapp 012-3514753โค
2 29 3 weeks ago
๐Ÿ”ฅhilang berat 17kg ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ˜ badan susut banyak, kelihatan diri semakin muda dari usia.. ๐Ÿ˜ dahulu nampak macam makcik-makcii sekarang ramai yang tegur, muka lebih berseri-seri. ๐Ÿ˜ lemak yang timbul2 sudah menghilang, selepas lemaks terbakar kerana telan #maxxslim hari-hari. ๐ŸŒŸ jom bakar lemak dalah badan yang boleh mendatangkan penyakit.. jom sihat dengan maxxslim booster
๐Ÿ“ฒ012-3514753
1 10 3 weeks ago
Bukan senang nak turun berat badan lepas melahirkan cahaya mata, tapi dengan maxxslim kesan memang power ๐Ÿ˜ .
.
order sekarang 012-3514753.
. #kurus#kuruscepat#kurussihat#kurusbadan#kuruscantik#obatkurus#jomkurus#kurusiki#kurusdalam2minggu#nakkurus#kurusdenganselamat#kuruslangsing#kurussebelumraya#kurusdengancepat#ubatkurus#kurusmudah#kurusselamat#kurusalami#kurusmurah#kuruskanbadan#kurusmalaysia#maxxslim#maxxslimoriginal#maxxslimhq#maxxslimmalaysia#maxxslimmurah#maxxslimbooster#maxxslimampang#maxxslimkl
0 11 3 weeks ago
Adik manis yang bakal menjadi isteri orang lagi 5 bulan terus kurus slim ramping sebelum majlis. .
.
hanya amalkan maxxslim sehari sekali je.berjaya loss 33kg. mudah bukan? .
.
untuk pembelian terus whatsapp 012-3514753 or klik link kat bio โค .
.
promo 2 botol rm100, ops stok terhad ye
2 27 last month
Yang asyik tanya bila promosi tu, ni lah masa sesuai korang beli. jangan tunggu lama2 sebab untuk stok terhad je taw. whatsapp terus 012-3514753๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
0 17 last month
Yang asyik tanya bila promosi tu, ni lah masa sesuai korang beli. jangan tunggu lama2 sebab untuk stok terhad je taw. whatsapp terus 012-3514753๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
1 5 last month
Yang asyik tanya bila promosi tu, ni lah masa sesuai korang beli. jangan tunggu lama2 sebab untuk stok terhad je taw. whatsapp terus 012-3514753๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—
0 4 last month
Tahukahanda
.
.

#maxxslimbooster adalah product yang mengunakan formula terbaharu dan dapat kurus dengan pantas.

senna adalah bahan yang terdapat dalam maxxslim, 100% hanya diambil ekstrak sahaja. ๐ŸŒŸ membantu membersihkan sisa kotoran dan kerak yang lama didinding usus.
๐ŸŒŸ membantu melarutkan lemak dan racun di dalam badan.
๐ŸŒŸ mengatasi sembelit dan mempercepatkan proses penghadaman.
๐ŸŒŸ menurunkan tahap kolestrol. .
.
whatsapp 012-3514753๐Ÿ’—
1 21 last month
Maxxslim f*t burner kurus seawal 7 hari. sebotol rm69. 2 botol promosi rm100 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . .
.
whatsapp 012-3514753๐ŸŒธ .
.

#kurus#kuruscepat#kurussihat#kurusbadan#kuruscantik#obatkurus#jomkurus#kurusiki#kurusdalam2minggu#nakkurus#kurusdenganselamat#kuruslangsing#kurussebelumraya#kurusdengancepat#ubatkurus#kurusmudah#kurusselamat#kurusalami#kurusmurah#kuruskanbadan#kurusmalaysia#maxxslim#maxxslimoriginal#maxxslimhq#maxxslimmalaysia#maxxslimmurah#maxxslimbooster#maxxslimampang#maxxslimkl
2 26 last month
Hi maxxslim lover โค .
.
ramai yang menantikan promosi maxxslim ni. hq umumkan promosi 2 botol rm100 jee untuk stok terhad. siapa cepat dia dapat . whatsapp untuk fast respon 012-3514753๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— .
.

#kurus#kuruscepat#kurussihat#kurusbadan#kuruscantik#obatkurus#jomkurus#kurusdalam2minggu#nakkurus#kurusdenganselamat#kuruslangsing#kurussebelumraya#kurusdengancepat#ubatkurus#kurusselamat#kurusmurah#sayanakkurus#kuruslepasbersalin
5 28 October 2018