Loading...

dyxybccream_ana

LUCKY DRAW DYXY πŸ˜‰ 🌺FOUNDATION πŸ’„CONCEALER πŸ€FACE MIST . 😱Lebih 16,000 Testimoni DYXY #teamFL . πŸš–FREE COD KL & SELANGOR 🎁FREE GIFT 🐹 Order/Tanya2 klikπŸ‘‡ http://wasap.my/60165115088
2,400 posts
6,815 followers
2,668 following
Dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau πŸ’— . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp πŸ“² ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
2 32
Loading...