Loading...

dyxybccream_ana

DYXY COSMETICS KL & SELANGOR🌸 🌹Bc cream Foundation 🍀Face Mist 💄DYXY Lipmate . 🚗COD ALL KL & SELANGOR . 💵OFFER GILA GILA❗#teamfl 📫POS HARI2 |😎FREE GIFT 🎁 Order/Tanya2 klik👇 http://wasap.my/60165115088
1,476 posts
4,046 followers
4,692 following

@dyxybccream_ana

DYXY COSMETICS KL & SELANGOR🌸
last month
dyxybccream_ana
Dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau 💗 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp 📲 ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
Loading...