Loading...

minaragorgeouskinn

MINARA 💕 Meyliq Moist 🌼 Beelovera Spray 🌼 Keai Cleanser 🌼 Letsglow 🌼 Lip with Love 🌼 FREE POSTAGE 🌼 Dapatkan harga menarik dgan PAKEJ MERECIK 💋 http://www.wasap.my/601121805797
33 posts
47 followers
77 following
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Testimoni set merecik ! . customer yg dah try meyliq moist pun puas hati sbb dd cream ni sangat2 light, rasa mcm tak pakai makeup je tapi muka glowing2 haaa. siapa yg taknak kan ada kulit flawless, berasaskan bahan organik, dd cream ni boleh rawat kulit kita sekaliii 😉 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 4
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Keai cleanser pencuci muka & makeup remover skali. tapi apa yg bagus keai ni sis ianya cleanser no.1 bersifat organic dari madu aloevera habbatusauda bukan sekadar pencuci wajah je tau sis keai ni merawat kulit jeragat, jerawat, berminyak & kusam. 1-2 kali guna perbezaan ketara nanti sis blh nampak kulit anjal, cerah & pinkish2. bila cubit je toing toing anjal 😍 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 8
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Testimoni set merecik ! skin jadi halus dan gebu, muka glowing dan flawless dan senang cuci utk solat. and senang jugak nak makeup balik lepas dah siap solat. tak perlu nak tepek face primer, foundation dua tiga jenis, concealer and so on yg leceh2 tu. spray2, calit2 sikit kulit dah glowing dgan minara uolls, sangat best! 😘 . #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 4
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Projek singkirkan lemak! . perut buncit? sembelit? badan berat? selalu letih? . kemam saja letsglow by minara. detox whitening no 1 yang menyingkirkan lemak sambil mencerahkan kulit . kulit glowing seawal 48jam. setiap malam kemam 1 scoop sahaja. jangan kemam lebih nanti terlebih putihhh 😱 . 1 botol rm90 3 botol rm220 free postage #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
1 18
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Testimoni set merecik ! . nak keluar tak perlu tepek krim itu krim ini makeup tebal2 dahh. sebab semua dah all in one. mudah dan jimat masa. yg penting spray2 calit2 terus cantik and glowing uolls 😘 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 18
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Jom jimatkan duit uolls dgan set merecik! dah lah free postage ! free magic brush pulak tu uolls! tak payah susah2 beli brush asing, duit pun jimat kan kan. produk minara ni boleh tahan 2-3 bulan penggunaan tauu. jadi tak perlu keluar duit setiap bulan kan. jom dapatkan kulit glowing tanpa keluarkan belanja lebih dan tanpa makeup tebal mcm tepung gomakkk 😉 . berminat? just click link on bio okay 😘 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 8
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn
Minara letsglow merecik gebu . artis pun suka tauuu sebab kombinasi detox and whitening sekali. jadi dah tak perlu beli dua tiga supplement untuk cantik sbb semua dah complete dalam satu botol. senang pulak tu satu scoop sebelum tidur tak perlu bancuh kemam je dgan rasa masam2 manis madu plus lemon dah boleh cerahkan kulit, rawat kulit, dan detoxkan badan kitaa. boleh refer previous post utk kebaikan dan manfaat letsglow nii. berminat? click je link on bio 😘 . #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 19
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Lets glow detox whitening ☑tanpa bancuhan ☑kemam 1x sblm tidur ☑perisa lemon madu kebaikan : ☑mencuci usus ☑mebuang toxin badan ☑memberi tenaga ☑melawas pembuangan ☑meringankan badan ☑memecahkan lelemak ☑menyihat tubuh/sendi ☑menghilangkan minyak ☑membersihkan kulit ☑memutihkan kulit wajah ☑memudarkan jeragat ☑mengecutkan jerawat ☑melembut kulit wajah ☑merawat struktur kulit ☑mengecilkan pori pori bahan-bahan utama : ☑extract sakura ☑extract roselle ☑extract rosehips ☑collagent talapia ☑biji anggur ☑lemon ☑madu ☑vitamin c ☑yeast pengunaan : 1 bulan x 30 scoops price : rm90 sebotol,, beli 3 rm220 free postage 😘 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 5
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Testimoni set merecik . foundation best, cerah tapi natural. full coverage tutup semua flaws. tak perlu pakai concealer bagai dah sbb all in one 😘 . #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
1 5
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Beelovera water spray ☑moisturizer ☑treatment bahan-bahan utama : ☑extract mentimun ☑extract aloe vera ☑extract honey ☑vitamin c kebaikan : ☑melembutkan kulit ☑membuang sel mati ☑meratakan tona kulit ☑mengawal minyak ☑membaiki texture kulit ☑mengecilkan pori ☑memudarkan parut ☑menyegarkan wajah penggunaan : 2-3 bulan cara penggunaan : selepas wajah dicuci.. setelah kering spray 3-4 kali semburan pd wajah.. dibiarkan kering sendiri nampak kulit bersih lembab.. kemudian blh apply meyliq moist nipis pd wajah dh nampak glowing tahan lama . berminat? just click link on bio 😘 #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 5
minaragorgeouskinn

@minaragorgeouskinn

MINARA 💕
last month
minaragorgeouskinn Meyliq moist . all in 1 compact ☑serum ☑uv cream/spf25 ☑moist cream ☑dd cream ☑concealor ☑powder bahan-bahan utama : ☑extract mentimun ☑extract aloevera ☑extract honey ☑coconut oil ☑collagent kebaikan : ☑memutihkan kulit wajah ☑memudarkan jeragat ☑mengecutkan jerawat ☑melembut kulit wajah ☑merawat struktur kulit ☑menghilangkan white/blackhead penggunaan : 2-3 bulan cara penggunaan : diberikan percuma bekas bercermin + percuma span.. hanya calit nipis diwajah ratakan saja seawal 3 minit wajah berubah menjadi glowing . price : rm79 free postage 😘 . #minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
1 12