Loading...

minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’• Meyliq Moist 🌼 Beelovera Spray 🌼 Keai Cleanser 🌼 Letsglow 🌼 Lip with Love 🌼 FREE POSTAGE 🌼 Dapatkan harga menarik dgan PAKEJ MERECIK πŸ’‹ http://www.wasap.my/601121805797
33 posts
52 followers
87 following

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
0 7 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Testimoni set merecik ! .

customer yg dah try meyliq moist pun puas hati sbb dd cream ni sangat2 light, rasa mcm tak pakai makeup je tapi muka glowing2 haaa. siapa yg taknak kan ada kulit flawless, berasaskan bahan organik, dd cream ni boleh rawat kulit kita sekaliii πŸ˜‰

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 4 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Keai cleanser pencuci muka & makeup remover skali. tapi apa yg bagus keai ni sis ianya cleanser no.1 bersifat organic dari madu aloevera habbatusauda

bukan sekadar pencuci wajah je tau sis keai ni merawat kulit jeragat, jerawat, berminyak & kusam. 1-2 kali guna perbezaan ketara nanti sis blh nampak kulit anjal, cerah & pinkish2. bila cubit je toing toing anjal 😍

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 8 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Testimoni set merecik !

skin jadi halus dan gebu, muka glowing dan flawless dan senang cuci utk solat. and senang jugak nak makeup balik lepas dah siap solat. tak perlu nak tepek face primer, foundation dua tiga jenis, concealer and so on yg leceh2 tu. spray2, calit2 sikit kulit dah glowing dgan minara uolls, sangat best! 😘 .

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #gorgeouskin #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 4 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Projek singkirkan lemak!
.
perut buncit? sembelit? badan berat? selalu letih?
.
kemam saja letsglow by minara. detox whitening no 1 yang menyingkirkan lemak sambil mencerahkan kulit
.
kulit glowing seawal 48jam. setiap malam kemam 1 scoop sahaja. jangan kemam lebih nanti terlebih putihhh 😱
.
1 botol rm90
3 botol rm220
free postage

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
1 18 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Testimoni set merecik !
.

nak keluar tak perlu tepek krim itu krim ini makeup tebal2 dahh. sebab semua dah all in one. mudah dan jimat masa. yg penting spray2 calit2 terus cantik and glowing uolls 😘

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 18 August 2017

@minaragorgeouskinn

MINARA πŸ’•
Jom jimatkan duit uolls dgan set merecik! dah lah free postage ! free magic brush pulak tu uolls! tak payah susah2 beli brush asing, duit pun jimat kan kan. produk minara ni boleh tahan 2-3 bulan penggunaan tauu. jadi tak perlu keluar duit setiap bulan kan. jom dapatkan kulit glowing tanpa keluarkan belanja lebih dan tanpa makeup tebal mcm tepung gomakkk πŸ˜‰
.

berminat? just click link on bio okay 😘

#minara #kosmetikmerawatkulit #meyliqmoist #meyliqddcream #beeloveraspray #keaicleanser #letsglow #lipwithlove #beautyskin #gorgeouskin #beautyhacks #organicproducts #madu #habbatussauda #aloevera #gamat #collagen #setmerecik
0 8 August 2017