Loading...

straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH >> Krim Pelurus Rambut πŸ’― β„… Ori HQ πŸ• Siap Dalam 40 minit >> Tahan Lurus Hingga 3 Bulan πŸš› Pos Seluruh Malaysia πŸ“² RM65 1 set πŸŽ‰πŸŽ‰ http://wasap.my/601111181935
249 posts
4,961 followers
6,862 following

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #ipoh #posseluruhmalaysia
0 2 3 hours ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #ipoh #posseluruhmalaysia
0 2 3 hours ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #posseluruhmalaysia
0 7 3 hours ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #ipoh #posseluruhmalaysia
0 5 6 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #ipoh #posseluruhmalaysia
0 3 6 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:πŸ‘‡ πŸ‘‰- rambut kerinting dan keras
πŸ‘‰- meluruskan dan melembutkan rambut
πŸ‘‰- malas nak pergi saloon
πŸ‘‰- taknak buat rebonding
πŸ‘‰- nak jimat duit tak nk ke saloon
.
dapatkan pada harga terlajak larissss.... πŸ‘‡

hanya πŸ‘‰ rm65 satu set πŸŽ‰πŸŽ‰ pos add rm8/rm12 (s,srwk)
.
nak jimat kos postage boleh order di siniπŸ‘‡
.
shopee.com.my/klik2shop .
order biasa boleh klik link wasap ini πŸ‘‡
taip kod "sp" ke πŸ‘‡
.
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
wasap.my/601111160349
.
#straightpro #krimpelurusrambut #sayajual #ipoh #posseluruhmalaysia
0 7 6 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
tak tau pulak rambut keriting boleh jadi lurus dalam 40 minit je??
.
.
nak tau rahsia rambut keriting jadi lurus dalam masa tak sampai sejam??
jom baca ni...
.
.
.
straightpro dirumuskan khas untuk:
=========================
βœ…rambut keriting dan keras
βœ…meluruskan dan melembutkan rambut
βœ…malas nak pergi saloon
βœ…taknak buat rebonding
βœ…nak jimat duit
.
.
nak luruskan rambut??
komen "nak" di ruangan komen sekarang!
.
whatssap 011-11181935
.
.
#straightpro
#straightproipoh
#straightpromurah
0 7 2 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
tak tau pulak rambut keriting boleh jadi lurus dalam 40 minit je??
.
.
nak tau rahsia rambut keriting jadi lurus dalam masa tak sampai sejam??
tgk ni sampai....
.
.
.
straightpro dirumuskan khas untuk:
=========================
βœ…rambut keriting dan keras
βœ…meluruskan dan melembutkan rambut
βœ…malas nak pergi saloon
βœ…taknak buat rebonding
βœ…nak jimat duit
.
.
nak luruskan rambut??
komen "nak" di ruangan komen sekarang!
.
wasap 011-11181935
.
.
#straightpro
#krimpelurusrambut
#murahdanjimat #murah
#straightpromurah
#sayajual
0 2 2 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
hanya dengan 3 steps je rambut anda akan lurus .

tak perlu ke saloon habiskan duit beratus! .

hanya dengan straightpro anda jimat masa dan duit! .

whatsapp πŸ‘‰011-11181935 .

#pomade #pomademurah #pelembutrambut #rambutlembut #rambutlurus
1 8 2 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
hanya dengan 3 steps je rambut anda akan lurus .

tak perlu ke saloon habiskan duit beratus! .

hanya dengan straightpro anda jimat masa dan duit! .

whatsapp πŸ‘‰011-11181935 .

#pomade #pomademurah #pelembutrambut #rambutlembut #rambutlurus #pomade
0 14 2 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
hanya dengan 3 steps je rambut anda akan lurus .

tak perlu ke saloon habiskan duit beratus! .

hanya dengan straightpro anda jimat masa dan duit! .

whatsapp πŸ‘‰011-11181935

#pomade #pomademurah #pelembutrambut #pelembutrambut #rambutlembut #rambutlurus #pomade
#straightproipoh
#straightpro
0 12 2 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
jom luruskan rambut dengan
set pelurus rambut..
lulus kkm..meluruskan rambut lelaki & wanita.. tak perlu ke saloon... buat sendiri kat umah pun boleh... 😁
.
πŸ‘‰ 1 set hanya rm65
πŸ‘‰ pos rm8/rm11 (s,srwk)

whatapp "sp" ke > 017-5354707 (wasap only)
.
wasap.my/60175354707
.
#rambutlurus #straightpro #jualonline #onlineshop
#onlineshoping
#sayajual
#codmedangopeng #perak #posseluruhmalaysia #readystock
1 10 3 weeks ago