Loading...

straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH >> Krim Pelurus Rambut πŸ• Siap Dalam 40 minit >> Tahan Lurus Hingga 3 Bulan πŸš› Pos Seluruh Malaysia πŸ“² Order 017-5354707 http://wasap.my/60175354707
156 posts
2,770 followers
2,943 following

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
alhmdulillah... done postage hari ni ye.. thanks sudi shopping straightpro dengan sis... harap berpuas hati.. lain kali boleh la shopping lagi... 😁😁 .
yang payment selepas pukul 12tengahri tadi sis akan pos pada hari isnin nnti ye... harap bersabar ye sayam2 semua.. 😘😘
.
.
#straightproipoh #straighthairipoh
#straightproperakk
#straightproviral
#straightpro #kualalumpur #kualakangsar #ipoh #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurah
#sayajual #onlineshop
#onlineshopping
#trustedseller
#shopee
#lazada
#homeshopping
0 9 3 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
alhmdulillah... done postage hari ni ye.. thanks sudi shopping straightpro dengan sis... harap berpuas hati.. lain kali boleh la shopping lagi... 😁😁 .
yang payment selepas pukul 12tengahri tadi sis akan pos pada hari isnin nnti ye... harap bersabar ye sayam2 semua.. 😘😘
.
017-5354707
.
#straightproipoh #straighthairipoh
#straightproperakk
#straightproviral
#straightpro #kualalumpur #kualakangsar #ipoh #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurah
#sayajual #onlineshop
#onlineshopping
#trustedseller
#shopee
#lazada
#homeshopping
0 7 3 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
alhmdulillah... done postage hari ni ye.. thanks sudi shopping straightpro dengan sis... harap berpuas hati.. lain kali boleh la shopping lagi... 😁😁 .
yang payment selepas pukul 12tengahri tadi sis akan pos pada hari isnin nnti ye... harap bersabar ye sayam2 semua.. 😘😘
.
.
#straightproipoh #straighthairipoh
#straightproperakk
#straightproviral
#straightpro #kualalumpur #kualakangsar #ipoh #pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutmurah
#sayajual #onlineshop
#onlineshopping
#trustedseller
#shopee
#lazada
#homeshopping
1 16 3 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
assalamualaikum..
selamat ptg gaiss... .
hari ada postage straightpro... ada yg nak selit order tak ni... kalau ada cepat2 wasap sis tau.. 😊😊
.
017-5354707 atau nk senang boleh klik di bio.
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:
- rambut kerinting dan keras
- meluruskan dan melembutkan rambut
- malas nak pergi saloon
- taknak buat rebonding
- nak jimat duit
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#sayajual
#ipohmali
#ipohperak
#terengganu #ganu #kualalumpur #johorbahru
#kedah
0 16 4 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
assalamualaikum..
selamat ptg gaiss... .
hari ada postage straightpro... ada yg nak selit order tak ni... kalau ada cepat2 wasap sis tau.. 😊😊
.
017-5354707 atau nk senang boleh klik di bio.
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:
- rambut kerinting dan keras
- meluruskan dan melembutkan rambut
- malas nak pergi saloon
- taknak buat rebonding
- nak jimat duit
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#sayajual
#ipohmali
#ipohperak
0 10 4 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
assalamualaikum..
selamat ptg gaiss... .
hari ada postage straightpro... ada yg nak selit order tak ni... kalau ada cepat2 wasap sis tau.. 😊😊
.
017-5354707 atau nk senang boleh klik di bio.
.
woww!! memang rambut jadi lurus lah bila pakai produk ni!! straightpro dirumuskan khas untuk:
- rambut kerinting dan keras
- meluruskan dan melembutkan rambut
- malas nak pergi saloon
- taknak buat rebonding
- nak jimat duit
.
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia #pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#sayajual
#ipohmali
#ipohperak
1 11 4 days ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
runsing rambut anda terlalu kusut??
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut?? πŸ‘¨‍🎀mudah digunakan
πŸ‘¨‍🎀tahan lama (3-6 bulan)
πŸ‘¨‍🎀satu set 3-4 kali penggunaan
πŸ‘¨‍🎀boleh buat sendiri di rumah
πŸ‘¨‍🎀jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
πŸ‘¨‍🎀tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari

harga yang berpatutan.. 😘
.
.
order πŸ“² 017-5354707
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#pelurusrambut
#pelurus
#pelurusrambutmurah
#straightpro
#rambutcantik
#rebonding
#salonrambut
#kualalumpur
#straighthair
#straightproipoh #straightproperak #rambutrebonding #pomade #pomademurah
2 18 4 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
runsing rambut anda terlalu kusut??
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut?? πŸ‘¨‍🎀mudah digunakan
πŸ‘¨‍🎀tahan lama (3-6 bulan)
πŸ‘¨‍🎀satu set 3-4 kali penggunaan
πŸ‘¨‍🎀boleh buat sendiri di rumah
πŸ‘¨‍🎀jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
πŸ‘¨‍🎀tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari

harga yang berpatutan.. 😘
.
.
order πŸ“² 017-5354707
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#pelurusrambut
#pelurus
#pelurusrambutmurah
#straightpro
#rambutcantik
#rebonding
#salonrambut
#kualalumpur
#straighthair
#straightproipoh #straightproperak #rambutrebonding #pomade #pomademurah
0 20 4 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
runsing rambut anda terlalu kusut??
.
.
jom cuba gunakan produk straight pro- pelurus rambut.

kenapa perlu meggunakan straight pro- pelurus rambut?? πŸ‘¨‍🎀mudah digunakan
πŸ‘¨‍🎀tahan lama (3-6 bulan)
πŸ‘¨‍🎀satu set 3-4 kali penggunaan
πŸ‘¨‍🎀boleh buat sendiri di rumah
πŸ‘¨‍🎀jimat duit tanpa perlu rawatan rebonding
πŸ‘¨‍🎀tiada kesan sampingan

membantu mereka yang mengalami..
-rambut kerinting
-rambut kering
-kurang keyakinan sebab rambut yg kerinting mcm megi kari

harga yang berpatutan.. 😘
.
.
order πŸ“² 017-5354707
.
#pelurusrambut
#pelurusrambutmurah
#pelurusrambutmalaysia
#pelurusrambutberina
#pelurusrambutpixxel
#pelurusrambutmurahmalaysia
#pelurusrambutviral
#pelurusrambutlelaki
#pelurusrambutperempuan
#pelurusrambut
#pelurus
#pelurusrambutmurah
#straightpro
#rambutcantik
#rebonding
#salonrambut
#kualalumpur
#straighthair
#straightproipoh #straightproperak #rambutrebonding #pomade #pomademurah
0 14 4 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
mahu rambut lurus, lembut dan kemas tanpa perlu ke saloon ?? .
.
dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷

jangan berhenti membaca !! .
.
produk straightpro - straightening hair set dihasilkan dari teknologi german. .
diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta halal dipakai.
produk ini juga ada kelulusan kkm βœ…

satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)

paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
nak dapatkan stok whatsapp 017-5354707
.
nak dapatkan stok whatsapp 017-5354707

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #kamiramai
0 30 4 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
mahu rambut lurus, lembut dan kemas tanpa perlu ke saloon ?? .
.
dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷

jangan berhenti membaca !! .
.
produk straightpro - straightening hair set dihasilkan dari teknologi german. .
diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta halal dipakai.
produk ini juga ada kelulusan kkm βœ…

satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)

paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
nak dapatkan stok whatsapp 017-5354707
.
nak dapatkan stok whatsapp 017-5354707

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #kamiramai
2 24 4 weeks ago

@straightpromurah

PELURUS RAMBUT MURAH
.
mahu rambut lurus, lembut dan kemas tanpa perlu ke saloon ?? .
.
dah try teknik rebonding tapi masih tak puas hati dengan hasil nya? tambahan bau produk rebonding busuk dan tidak menyenangkan hidung anda? 😷

jangan berhenti membaca !! .
.
produk straightpro - straightening hair set dihasilkan dari teknologi german. .
diperbuat dari bahan bahan premium dan selamat serta halal dipakai.
produk ini juga ada kelulusan kkm βœ…

satu set pelurus rambut ini anda akan dapat 3 produk sekaligus iaitu :
1- straightening cream (120 gram)
2- neutralizer cream (120 gram)
3- sleek & shine serum (30 ml)

paling best tentang produk ini, cara pakai nya sangat simple dan cepat. effect lurus rambut anda akan kelihatan serta merta !!.
.
.
.
nak dapatkan stok whatsapp 017- 5354707
.
nak dapatkan stok whatsapp 017-5354707

#straightpro #krimpelurusrambut #pelembutrambut #pelurusrambut #krimrebonding #pomademurah #minyakrambut #bazaronline #igshop #lokalah #pomade #sayajual #kualalumpur #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia #sayajualmurah #bazaaronlinemalaysia #malaysia #visitmyig #gadismelayu #awekmelayu #cantik #rempit #matmoto #kamixramai #kamiramai
2 27 4 weeks ago