Loading...
Search result for #ainaserumbysyafiqahaina

@nsabeauty_nurhanianmaria

nsabeauty_nurhanianmaria
Alhamdulilah.. terima kasih achik bli set combo ainaa serum, ainaa cleanser & ainaa cosmetic dari @nsabeauty_nurhanianmaria ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ makin cantik la achik kita ni nanti ๐Ÿ˜
.
promo ola bola still ada lagi tau.. sampai 22 july ni.. apa lagi mari la oder sementara stock masih ada ni ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
ws ๐Ÿ“ฑ0137155453
.
#ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumjohor #ainaserumskudai #ainaserumpontian #ainaserumpekannenas #ainaserumpulai #ainaserumsimpangrenggam #ainaserumbatupahat #ainaserumparitraja
0 6 44 minutes ago

@nsa_beautycare

nsa_beautycare
Promo aina serum sempena ola bola !! โšฝ๏ธโšฝ๏ธโšฝ๏ธ ramai yang dah berjaya memulihkan kulit muka mereka..anda bila lagi?? takkan nak tengok je ye tak?? ๐Ÿค”

cepat grab aina serum untuk sihatkan kulit muka sayang2 semua โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ jangan takut..layanan dan service tiptop serta pantas ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป ๐ŸŽ€๐ŸŽ€
#ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumoriginal #ainaserumjohor #ainaserummersing #ainaserumaina
0 18 7 hours ago

@nsa_beautycare

nsa_beautycare
Hai selamat malam uols!! โœจ serum apa yang viral ni?? mestilah aina serum! aina serum bukan sahaja boleh merawat muka, tapi insyaallah untuk masalah masalah lain jugak. ia mampu merawat masalah dari hujung kaki sampai hujung kepala tau! wowww, hebatnyaaaa ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
jadi tunggu apa lagi, jom dapatkan aina serum ini rm65 je uolssss!! dm/ws(klik di bio) skrg!! ๐Ÿ’›โœจ๐ŸŒธ #murah #mudah #nsabeauty #ainaserum #letscantik #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserummurah #ainaserumbestgile
1 10 7 hours ago

@nsa_beautycare

nsa_beautycare
Ainaa serum #nsabeauty ni bkn saje bleh digunakan pada kulit muka sahaja tapi bleh juga digunakan pd mana mana bahagian badan yg ada masalah kulit. sesuai utk wanita dan juga kaum lelaki
.
so, kepada sesiapa yang nak kulit bersih and flawless macam @syafiqahaina ni, jom dapatkan ainaa serum sekarang ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
.
๐ŸŒน ainaa serum ๐ŸŒน
rm65
.
๐ŸŒน postage : rm8 sm / rm12 ss
.
for order sila dm or whatsapp .
#nsabeauty #nsabeautyserum #nsabeautyofficial #ainaaserum #serum #ainaacleanser #cleanser #healthandbeauty #localproduct #mersing #staytuned #stokistsahjohor #flawless #organicskincare #natureingredients #ainaserumbysyafiqahaina #syafiqahaina #hafizmahamad #trustedseller .
#nsateamains
1 13 7 hours ago

@wawa.wax.my

wawa.wax.my
Bebas bulu sepantas 5 minit!!! selamat tinggal shaver! shave no more!
_
kenapa ramai sangat orang teruja nak dapatkan #wawawax ni?
_
ni antara manfaat yang anda terpaksa terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… tak perlu cukur
โœ… tak perlu cabut .
โœ… tak pedih
โœ… tiada rasa gatal .
โœ… tiada kesan cukur
โœ… bulu tumbuh lebih nipis
_
beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 s***p cotton dan 4 spatula. s***p cotton kami kualiti premium. wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
strip cotton dan spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
mcm mn nak order?
sng jer. whatsapp +60174578369 atau klik bio @wawa.wax.my ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎpostage : everyday kecuali poslaju cuti (transfer before 2 pm for postage on the same day)
_
๐Ÿš— cod : ipoh, tambun, sunway, bercham, tasek, medan gopeng, ampang. (luar dr sini poslaju)
_
#wawawaxuser
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax
#organichairremoval #norahwax
#norahwaxmurah
#wawawaxipoh
#cabutbulu
#bazarpaknil
#shavingtips
#waxmurah
#waxmurahmalaysia
#jimatduit #waxipoh
#norahipoh
#norahhairremoval
#cabutbuluketiak
#cabutbulumissv
#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumkl
#kecantikan #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#mamadil
0 11 8 hours ago

@wawa.wax.my

wawa.wax.my
Bebas bulu sepantas 5 minit!!! selamat tinggal shaver! shave no more!
_
kenapa ramai sangat orang teruja nak dapatkan #wawawax ni?
_
ni antara manfaat yang anda terpaksa terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… tak perlu cukur
โœ… tak perlu cabut .
โœ… tak pedih
โœ… tiada rasa gatal .
โœ… tiada kesan cukur
โœ… bulu tumbuh lebih nipis
_
beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 s***p cotton dan 4 spatula. s***p cotton kami kualiti premium. wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
strip cotton dan spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
mcm mn nak order?
sng jer. whatsapp +60174578369 atau klik bio @wax.my ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎpostage : everyday kecuali poslaju cuti (transfer before 2 pm for postage on the same day)
_
๐Ÿš— cod : ipoh, tambun, sunway, bercham, tasek, medan gopeng, ampang. (luar dr sini poslaju)
_
#wawawaxuser
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax
#organichairremoval #norahwax
#norahwaxmurah
#wawawaxipoh
#cabutbulu
#bazarpaknil
#shavingtips
#waxmurah
#waxmurahmalaysia
#jimatduit #waxipoh
#norahipoh
#norahhairremoval
#cabutbuluketiak
#cabutbulumissv
#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumkl
#kecantikan #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#mamadil
0 11 8 hours ago

@wax.my

wax.my
Bebas bulu sepantas 5 minit!!! selamat tinggal shaver! shave no more!
_
kenapa ramai sangat orang teruja nak dapatkan #wawawax ni?
_
ni antara manfaat yang anda terpaksa terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… tak perlu cukur
โœ… tak perlu cabut .
โœ… tak pedih
โœ… tiada rasa gatal .
โœ… tiada kesan cukur
โœ… bulu tumbuh lebih nipis
_
beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 s***p cotton dan 4 spatula. s***p cotton kami kualiti premium. wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
strip cotton dan spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
mcm mn nak order?
sng jer. whatsapp +60174578369 atau klik bio @wax.my ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎpostage : everyday kecuali poslaju cuti (transfer before 2 pm for postage on the same day)
_
๐Ÿš— cod : ipoh, tambun, sunway, bercham, tasek, medan gopeng, ampang. (luar dr sini poslaju)
_
#wawawaxuser
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax
#organichairremoval #norahwax
#norahwaxmurah
#wawawaxipoh
#cabutbulu
#bazarpaknil
#shavingtips
#waxmurah
#waxmurahmalaysia
#jimatduit #waxipoh
#norahipoh
#norahhairremoval
#cabutbuluketiak
#cabutbulumissv
#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumkl
#kecantikan #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#mamadil
0 19 8 hours ago

@wax.my

wax.my
Bebas bulu sepantas 5 minit!!! selamat tinggal shaver! shave no more!
_
kenapa ramai sangat orang teruja nak dapatkan #wawawax ni?
_
ni antara manfaat yang anda terpaksa terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… tak perlu cukur
โœ… tak perlu cabut .
โœ… tak pedih
โœ… tiada rasa gatal .
โœ… tiada kesan cukur
โœ… bulu tumbuh lebih nipis
_
beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 s***p cotton dan 4 spatula. s***p cotton kami kualiti premium. wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
strip cotton dan spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
mcm mn nak order?
sng jer. whatsapp +60174578369 atau klik bio @wax.my ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎpostage : everyday kecuali poslaju cuti (transfer before 2 pm for postage on the same day)
_
๐Ÿš— cod : ipoh, tambun, sunway, bercham, tasek, medan gopeng, ampang. (luar dr sini poslaju)
_
#wawawaxuser
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax
#organichairremoval #norahwax
#norahwaxmurah
#wawawaxipoh
#cabutbulu
#bazarpaknil
#shavingtips
#waxmurah
#waxmurahmalaysia
#jimatduit #waxipoh
#norahipoh
#norahhairremoval
#cabutbuluketiak
#cabutbulumissv
#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumkl
#kecantikan #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#mamadil
1 13 8 hours ago

@nsabeautytd

nsabeautytd
"beauty is the illumination of your soul"

hye pretty! you guys can get this set at rm79 only! it's a simple make up set and affordable for everyone! highly recommended for those who love simple make up! whatsapp td at 0187728384 now! ๐Ÿ’—

love, td

#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumfeedback
#ainaserumoriginal
#ainaserummurah
#ainaserumcyberjaya
#ainaserumkl
#dropshipainaserum
#dropshipwanted
#letsbepretty #letsbebeautiful #letsbegeorgeos
0 2 9 hours ago

@nsabeauty_fizan

nsabeauty_fizan
Hi korang ๐Ÿ˜˜ ni video daily skincare rountine lady boss syantik ! ๐Ÿ˜ korang taknak ke kulit cantik macam @syafiqahaina ? korang ladyboss bersih dan cantik ๐Ÿ‘ tak payah make up pun dia tetap cantik disebabkan pakai #ainaserum #ainacleanser sebelum ladyboss jual dia akan pakai dulu untuk yakinkan costumer tau. lepas tu baru dia jual sebab nak kongsi kecantikan dengan lain ♥๏ธ 22/7 ni last promo tau ! last promo last promo ! lagi 2 hari je lagi. so kalau korang teringin sangat nak kulit cantik, kulit bersih korang cepat cepat dapatkan ainaa serum ainaa cleanser dan ainaa cosmetic boleh ws 0176514585 tau ! fizan akan fast respon ๐Ÿ˜˜ and korang akan dapat free gift ๐ŸŽ
@syafiqahaina @hafizmahamad @nsabeauty.atin @nsabeauty.aira
1 7 10 hours ago

@nsabeautydee

nsabeautydee
#nsatricks :
salam jumaat guys, so harini macam nak share tricks cuci muka dengan betul yang paling penting bersih!

so i hope you guys get ready and this is 5 tricks how to wash your face:

1. make sure cuci tangan dulu tauโ˜๐Ÿป 2. basahkan muka dengan air suam sebab air suam sangat elok untuk membuka liang pori muka

3. picitkan sedikit ainaa cleanser and urut muka secara membulat dan fokus di kawasan t-zone

4. bilas dengan air suam dan bila sekali lagi dengan air sejuk untuk menutup semula liang pori

5. keringkan muka dengan kain yang bersih and make sure jangan lap dengan tuala badan tau!

that's it! now it's time to change your ways fellasโค๏ธ #ainaserum #ainacleanser #ainacosmetics #ainaserumbysyafiqahaina #ainacleanserbysyafiqahaina #ainacosmeticsbysyafiqahainaa #nsabeautyofficial #nsateameyka #nsateamdayah #nsabeautykualalumpur #nsabeautyhq #nsabeautysetiawangsa #nsabeautygombak #nsabeautywangsamaju #nsabeautyampang #nsabeautytamanmelati #nsabeautysrirampai #nsabeautyjelatek #nsabeautydatokeramat #nsabeautybangsar #nsabeautyklcc #nsabeautyklsentral #nsabeautymasjidjamek #nsabeautykeramat #nsabeautyagent
0 6 10 hours ago

@wax.my

wax.my
Bebas bulu sepantas 5 minit!!! selamat tinggal shaver! shave no more!
_
kenapa ramai sangat orang teruja nak dapatkan #wawawax ni?
_
ni antara manfaat yang anda terpaksa terima bila beli wawawax tau:
_
โœ… tak perlu cukur
โœ… tak perlu cabut .
โœ… tak pedih
โœ… tiada rasa gatal .
โœ… tiada kesan cukur
โœ… bulu tumbuh lebih nipis
_
beli 1 tube wawawax, korang dapat 12 s***p cotton dan 4 spatula. s***p cotton kami kualiti premium. wax tak tembus dan boleh 2 kali guna wax.
_
strip cotton dan spatula ni pon boleh digunakan semula tau.
_
lepas waxing, korang rendam dalam air paip biasa je dalam 15-30 minit. lepas tu bilas bulu yang melekat di kain dan keringkan! next time nak waxing ambik balik je yg lama tu.
_
mcm mn nak order?
sng jer. whatsapp +60174578369 atau klik bio @wax.my ๐Ÿ˜˜
_
๐Ÿ“ฎpostage : everyday kecuali poslaju cuti (transfer before 2 pm for postage on the same day)
_
๐Ÿš— cod : ipoh, tambun, sunway, bercham, tasek, medan gopeng, ampang. (luar dr sini poslaju)
_
#wawawaxuser
#waxmalaysia #waxmalaysiamurah #hairremovalwax
#organichairremoval #norahwax
#norahwaxmurah
#wawawaxipoh
#cabutbulu
#bazarpaknil
#shavingtips
#waxmurah
#waxmurahmalaysia
#jimatduit #waxipoh
#norahipoh
#norahhairremoval
#cabutbuluketiak
#cabutbulumissv
#ainaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#ainaserumkl
#kecantikan #dyxycosmetics
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#marykaymalaysia
#marykayselangor
#mamadil
0 4 11 hours ago

@nsabeautystore

nsabeautystore
This adorable combo have everything you need for the perfect beach day or weekend outing!๐Ÿ’•
.
our ainaa serum and ainaa cleanser formulated to help maintain moisture within your skin and work hard to keep your skin soft and mosturizedโค๏ธ
.
esok postage ada seperti biasa ya!๐Ÿ˜ jom cepat order yours now!๐Ÿคญ
.
super fast selling yasss๐Ÿ”ฅ sapa cepat dia dapat! once sold out memang nangis la nak tunggu stock ada balik๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ .
.
kenapa kena beli ainaa serum/ ainaa cleanser?
.
- 2 in 1, makeup remover & pencuci muka
- untuk kulit lebih cantik dan sihat.
- untuk mengurangkan jerawat dan jeragat
- mengecilkan pori yang terbuka
- mencerahkan kulit
- merawat kulit seperti bersisik, ekzema dan bisul di muka
- melegakan sunburn
- melembabkan kulit (hydration)
.
ainaa serum/ainaa cleanser ada kelulusan kkm, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. serum sebotol tahan 1 bulan penggunaan tau!๐Ÿ˜ cleanser tahan 3-4 bulan penggunaan weh!๐Ÿ˜ hanya pakai dua kali sehari sahaja. cara penggunaan kami akan ajar
.
enjoy our sale ola bola nsa combo deals๐Ÿ˜ ainaa cleanser & ainaa serum for only rm140!๐Ÿ˜ to purchase directly tekan link kat bio okay๐Ÿงš‍โ™€๏ธ cepat cepatlah weh serious stock running low!๐Ÿ˜ญ
.
post for sm rm8//ss rm12 ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ esok admin akan post kan all the parcels tau yay!๐Ÿ˜ฌ♥๏ธ order yours now cepat!๐Ÿค— .
.
#nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postagemalaysia #trustedseller #agentneeded
#nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
0 7 11 hours ago

@nsabeautystore

nsabeautystore
Esok postage ada seperti biasa ya!๐Ÿ˜ masih sempat lagi tau!๐Ÿ˜˜ jom cepat order yours now!๐Ÿ˜ฅ at least korang tak melepas huhuiii๐Ÿคญ
. .
cepat cepatlah order now! serious stock laju sangat keluar oi๐Ÿ˜ญ sapa cepat dia dapat la ye๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ
.

super fast selling yasss๐Ÿ”ฅ sapa cepat dia dapat! once sold out memang nangis la nak tunggu stock ada balik๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ .
.
ainaa serum ni memang serious bagus sangat for kulit!๐Ÿ˜˜ memang paling tak rugi cuba this product i swear!♥๏ธ so here the benefits ainaa serum tu okay
.
kelebihan nsabeauty serum: .
๐Ÿ–Œmelembabkan kulit muka
๐Ÿ–Œ menjadikan struktur kulit lebih tegang & anjal
๐Ÿ–Œ mencegah penuaan semulajadi
๐Ÿ–Œ menjadikan kulit lebih cerah dan berseri
๐Ÿ–Œ menghilangkan tompok-tompok hitam dimuka
๐Ÿ–Œ menghaluskan kulit muka yang kusam
๐Ÿ–Œ memberi nutrisi kepada kulit
๐Ÿ–Œ menyamarkan kedutan muka
.
ainaa serum/ainaa cleanser ada kelulusan kkm, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. hanya pakai dua kali sehari sahaja. cara penggunaan kami akan ajar
.
ainaa serum for only rm65!๐Ÿ˜ to purchase directly tekan link kat bio okay๐Ÿงš‍โ™€๏ธ cepat cepatlah weh serious stock running low!๐Ÿ˜ญ
.
post for sm rm8//ss rm12๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ esok admin akan post kan all the parcels tau yay!๐Ÿ˜ฌ♥๏ธ order yours now cepat!โ˜บ๏ธ
.
#nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postagemalaysia #trustedseller #agentneeded
#nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
0 7 11 hours ago

@nsabeautystore

nsabeautystore
Esok postage ada seperti biasa ya!๐Ÿ˜ masih sempat lagi!๐Ÿ˜˜ jom cepat order yours now!๐Ÿ˜ฅ at least korang tak melepas huhuiii๐Ÿคญ
. .
cepat cepatlah order now! serious stock laju sangat keluar oi๐Ÿ˜ญ sapa cepat dia dapat la ye๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ
.

super fast selling yasss๐Ÿ”ฅ sapa cepat dia dapat! once sold out memang nangis la nak tunggu stock ada balik๐Ÿคฃ๐Ÿ˜Œ .
.
love your skin๐Ÿ•Šbaiki kulit kita sebelum jadi lebih terukโœŒ berbelanjalah sedikit untuk perolehi kulit yg cantik n nature tanpa makeup n save your time ๐Ÿ˜‰โ—โ—โ—
.
harganya sangat berpatutan♥๏ธ this combo price is excluding post ya๐Ÿ˜Š quality ingredients dlm product ainaa serum & ainaa cleanser sangat elok untuk merawat muka kita ๐Ÿ’•
.
enjoy our sale ola bola combo deals!๐Ÿ˜ buy 2 ainaa serum for only rm125 (2 bottles)!๐Ÿ˜ to purchase directly tekan link kat bio okay๐Ÿงš‍โ™€๏ธ cepat cepatlah weh serious stock running low!๐Ÿ˜ญ
.
post for sm rm8//ss rm12๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ esok admin akan post kan all the parcels tau yay!๐Ÿ˜ฌ♥๏ธ order yours now cepat!โ˜บ๏ธ
.
#nsa #nsabeautybysyafiqahaina #dropshipnsabeauty #dropshipainaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #postagemalaysia #trustedseller #agentneeded
#nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #syafiqahainaxhafizmahamad #nsabeau #ainasyafiqah #ainaaserum #ainaabeauty #syafiqahainaserum #syafiqahainahijab #syafiqahainartw #terunabyhafizmahamad #ainaacosmetics #ainaacosmeticskl
0 7 11 hours ago

@nsabeautydee

nsabeautydee
0 8 12 hours ago

@nsabeautyaisyah

nsabeautyaisyah
โ€ผ๏ธ promo ola bola nsa end 22 july โ€ผ๏ธ
.
korang yang mana masih belum grab combo promo ola bola nsa lagi boleh cepat cepat whatsapp aisyah sekarang ๐Ÿ“ฃ
.
promo tamat 22 july gaisss โ€ผ๏ธ
.
.
whatsapp aisyah 0173894023 sekarang atau tekan je link dekat bio untuk order #ainaserumipoh #ainaserumperak okay ๐Ÿ˜‰
.
cod area ipoh / puncak alam / setia alam

#ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #codsaujanautama #codmeruklang #codbukitkapar #codbukitkaparmeru #codbukitkaparklang #codbukitkaparmerupuncakalam #nsarangersteam #ainaserumipoh #ainaserumperak #ainaserumtambun
0 45 12 hours ago

@nsabeauty.eqien

nsabeauty.eqien
Hai korang semua jom malam ni serbu dataran bandaraya johor bahru kita tngok bola โšฝ ๐ŸŒนkalau korang nak selit oder aina serum , cleanser or cosmetics bole dm/ws ke 010-8914206 tau

#ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumjb #ainaserumskudai
#ainaserumfeedback #ainaserum #ainacosmetics
0 6 13 hours ago

@nsabeautyaisyah

nsabeautyaisyah
Selamat petang semua ๐Ÿ˜
.
petang ni aisyah nak share sikit tentang #ainaacleanser tau ๐Ÿ™ˆ
.
mesti korang tak tahu kan yang ainaa cleanser ni boleh dijadikan sebagai makeup remover? ๐Ÿ˜‰๐Ÿค”
.
and now aisyah nak bagi tahu yang #ainacleanser ni boleh dijadikan sebagai makeup remover dan dia juga akan melembapkan kulit muka kita untuk nampak sihat dan cantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ seronok kan dengar? ๐Ÿ™ˆ
.
so korang yang dekat luar sana tu boleh cepat cepat whatsapp aisyah untuk dapatkan #ainacleanser #ainaserum dengan harga promo โ€ผ๏ธ
.
.
whatsapp aisyah 0173894023 sekarang atau tekan je link dekat bio untuk order #ainaserumipoh #ainaserumperak okay ๐Ÿ˜‰
.
cod area ipoh / puncak alam / setia alam

#ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #codsaujanautama #codmeruklang #codbukitkapar #codbukitkaparmeru #codbukitkaparklang #codbukitkaparmerupuncakalam #nsarangersteam #ainaserumipoh #ainaserumperak #ainaserumtambun
0 13 14 hours ago