Loading...
Search result for #ainaserumbysyafiqahaina

@myras_nsabeauty

myras_nsabeauty
Hi goodmorning semua .
.
.
so today myras nak bagitahu produk nsa ada buat sale gais.
.
.
sale ni dijalankan dari tarikh 9/11/18 - 19/11/18 .
.
.
kalau korang beli satu botol serum korang akan dapat potongan harga sebanyak rm 5.
.
.
tapi kau korang beli 2 botol serum korang akan dapat potong sebanyak rm 15 ringgit.
.
haa see , banyakkan dapat potongan harga .
.
.
so what are you waiting for gais , let’s grab nsa product , nanti kalau sale dah habis jangan menangis susah tau nak dapat potongan harga macam ni .
.
ws myras : 011-10234827.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainaacosmetic #ainaaserumkl #ainaalipmatte #ainaaserumfeedback #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainacosmetics #ainaabeauty #perak #tapah #bidor #sungkai #tanjungmalim #behrang #slimriver #gopeng #simpangpulai #ipoh #kualakangsar #shahalam #subangbestari #kotadamansara #flawless #cantik
0 1 13 minutes ago

@myras_nsabeauty

myras_nsabeauty
Hi goodmorning semua .
.
.
so today myras nak bagitahu produk nsa ada buat sale gais.
.
.
sale ni dijalankan dari tarikh 9/11/18 - 19/11/18 .
.
.
kalau korang beli satu botol serum korang akan dapat potongan harga sebanyak rm 5.
.
.
tapi kau korang beli 2 botol serum korang akan dapat potong sebanyak rm 15 ringgit.
.
haa see , banyakkan dapat potongan harga .
.
.
so what are you waiting for gais , let’s grab nsa product , nanti kalau sale dah habis jangan menangis susah tau nak dapat potongan harga macam ni .
.
ws myras : 011-10234827.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainaacosmetic #ainaaserumkl #ainaalipmatte #ainaaserumfeedback #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainacosmetics #ainaabeauty #perak #tapah #bidor #sungkai #tanjungmalim #behrang #slimriver #gopeng #simpangpulai #ipoh #kualakangsar #shahalam #subangbestari #kotadamansara #flawless #cantik
0 1 14 minutes ago

@myras_nsabeauty

myras_nsabeauty
Hi goodmorning semua .
.
.
so today myras nak bagitahu produk nsa ada buat sale gais.
.
.
sale ni dijalankan dari tarikh 9/11/18 - 19/11/18 .
.
.
kalau korang beli satu botol serum korang akan dapat potongan harga sebanyak rm 5.
.
.
tapi kau korang beli 2 botol serum korang akan dapat potong sebanyak rm 15 ringgit.
.
haa see , banyakkan dapat potongan harga .
.
.
so what are you waiting for gais , let’s grab nsa product , nanti kalau sale dah habis jangan menangis susah tau nak dapat potongan harga macam ni .
.
ws myras : 011-10234827.
.
#ainaaserum #ainaacleanser #ainaserumbysyafiqahaina #ainaacosmetic #ainaaserumkl #ainaalipmatte #ainaaserumfeedback #ainaaserummelaka #ainaaserumkl #ainacosmetics #ainaabeauty #perak #tapah #bidor #sungkai #tanjungmalim #behrang #slimriver #gopeng #simpangpulai #ipoh #kualakangsar #shahalam #subangbestari #kotadamansara #flawless #cantik
0 2 14 minutes ago

@nsabeautymekla_hq

nsabeautymekla_hq
Salam & morning hampa😘 ni nak tanya dah grab set aina ke belum ? ya allah ruginya tak grab sebab harga nsa kali ni promo gila gila tau. ni bukan nak mohong ka apa
.
.
1 botol aina serum : np rm65 ⏩promo rm60
2 botol aina serum : np 130 ⏩promo rm115
1 botol aina cleanser : np rm85 ⏩promo rm77
2 botol aina cleanser : np rm170 ⏩promo rm152
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
paling best serum + cleanser rm137 jerrrrr murah murah uolls
.
.
tapi promo ni tinggal beberapa hari ja lagi hampa😭 stock dekat kami pun tak banyak dah . ada yang nk join cod hari ni ? wasap mek 0182166261
.
.
#idahcantikyoubilalagi #aliffbysha #datoaliffsyukri #datoaliffsyukriterlajaklaris #bazaarpaknilcake #venom #pelajar #murah #serumwajah #ainaserumbysyafiqahaina #likeforfollow #paskalthemovie #tiktokchallenge #whatsapp📲 #bazaaronline #bazaarpaknil #student #codseluruhnegeri #codavailable #shuibsepahtu #beefactorybyshuib #viral #viralvideos #smule #naturalproduct #naturalmakeup #aliffsyukriterlajaklaris #datovida #safieyilias
0 4 19 minutes ago

@_nsabeau_

_nsabeau_
Dulu kulit sensitif dengan peluh , naik jerawat , bintik bintik , ruam sekarang alhamdulillah hanya dengan #ainaserumbysyafiqahaina .
#teamkelangit
0 1 34 minutes ago

@nsabeautymekla_hq

nsabeautymekla_hq
Assalamualaikum korangg promo datang lagi. tapi kali ni promo nsa wow sangat².
.
1 botol aina serum : np rm65 ⏩promo rm60
2 botol aina serum : np 130 ⏩promo rm115
1 botol aina cleanser : np rm85 ⏩promo rm77
2 botol aina cleanser : np rm170 ⏩promo rm152
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
kan mek cakap ni promo gila² tak caya . nk cod tak ? nk pos ? boleh dear . mai dm mek kita chit chat 0182166261
.
#idahcantikyoubilalagi #aliffbysha #datoaliffsyukri #datoaliffsyukriterlajaklaris #bazaarpaknilcake #venom #pelajar #murah #serumwajah #ainaserumbysyafiqahaina #likeforfollow #paskalthemovie #tiktokchallenge #whatsapp📲 #bazaaronline #bazaarpaknil #student #codseluruhnegeri #codavailable #shuibsepahtu #beefactorybyshuib #viral #viralvideos #smule #naturalproduct #naturalmakeup #aliffsyukriterlajaklaris #datovida #safieyilias #syintagiladancecontest
7 9 49 minutes ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
0 4 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
0 3 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
0 3 2 hours ago

@nsabeauty_teha

nsabeauty_teha
Selamat pagi semuaaa... have a good day everyone.. dont forget to apply ainaa serum on your skin..u will be confident throughout the day if u use this product.
.
semestinya anda mahukan kulit yang seperti syafiqah aina. lets try this product.
.
🌹glowing skin comes from a good skincare routine.🌹
.
so why not give ainaa serum a try?👍🏻
.
u will be amazed once you see the results.🤩
.
we currently having a promotion from 9 nov until 19 nov.😱
.
1 ainaa serum save rm5
2 ainaa serum save rm15
1 ainaa cleanser save rm8
1 ainaa cleanser save rm18
1 set 1 ainaa cleanser & 1 set ainaa serum save rm13
.🙀
so what are u waiting for? come and send in your orders .
0195767205 (teha)📞
.
free cod depending on area 🛵
.
free gift🎁
.
not enough cash? fret not, i accept installments as well
.
💯trusted agent of nsabeau
.
#ainaaserum
#ainaserumbysyafiqahaina
#serumsyafiqahaina
@nsaserum_perak
#teamnsanis
0 11 2 hours ago

@nsabeautyhajar_

nsabeautyhajar_
Promo still on until 19 nov 🤤
_
whattapps segera !
🍑017 3225391
1 4 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
0 4 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
0 3 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
1 5 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
1 2 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
1 3 2 hours ago

@nsabeau.syara

nsabeau.syara
Yang mana tak tahu pasal ainaa cleanser ni sangat rugi tau! best gila 😍
.
ramai yang still tak jumpa lagi cleanser yang boleh membantu merawat masalah skin, melembapkan, melembutkan kulit.
.
kebanyakan cleanser mesti banyak sangat buih sampai buat skin kering & kadang kadang awak pun tak tau cleanser yang bagi kesan baik atau tak.
.
awak semua memang kena cepat-cepat beli! best tau 😍😍
.
whatapps 0162937530 sekarang‼️
.
#teamleeya #teamkelangit #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaafoundation #cantik #foundation #foundationmakeup #foundationroutine #foundationstick #ainaacleanser #ainaaserum #serum #cleaser #promo #promosionlineshop #promosiolshop #beautytips #beautifulwomen
#ainaserumcod #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #nsabeautyagent #nsacleanser #nakcantik #syafiqahaina #hafizmahamad
1 3 2 hours ago

@honeymunchkin.collections

honeymunchkin.collections
Skin are getting healthier💕 yeahhh 👻.
.
dulu kulit kusam yakmatt wehh. yelahh, mak2 kan 🤣 lepas tu kering kat bahagian pipi. tapi kita kompiden je cakap kulit sehat, padahal hampehh 🤣 ada pakai oil face tapi kita ni spesis malas nak konsisten. so, kulit pun still dlm condition kering even dah berbulan pakai. nak2 bila pakai mekap, lepas cuci tu memang ovious gila kulit kering.😓
.
then terdetik nak guna serum since umur makin meningkat. (sis sedar sis makin tua) hahaha. dok pusing sana sini cari yang sesuai sebab takut nak cuba since penah sekali salah produk, habis bengkak muka 😅 & alhamdulillah, aina serum ni ngamm terokk 💕 oyeahh!
.
terasa makin gojesss bila kulit makin sihat & dah tak sekusam pekasam. eh. 🤭
.
aimy dah cuba sendiri serum ni & yasss ianya sangat lah best. sesuai sangat untuk baiki kulit muka kita as bahan yg di guna adalah bahan semulajadi. if korang nak try aina serum, boleh inform aimy okayyy. 😘
.
btw tudung bawal chiffon boleh dapat kat @aimyrazali.collection 😘💕
.
any inquiries/order:
📞 http://www.wasap.my/60136525681
.
🚗 cod : pasir gudang| bandar seri alam| bukit dahlia| utp| uitm seri iskandar| billion seri iskandar| seri manjung| lumut| sitiawan| seremban| kulim| wangsa maju| wangsa melawati| sri rampai| zoo negara| setiawangsa| bukit antarabangsa| ukay perdana| taman melawati| kemensah| danau kota| setapak| lembah keramat
.
📮postage : everyday

#makanmakan #serumnsabeauty #local #malaysian #ainacleanserbysyafiqahaina #nsabeautyofficial #ainaacleanser #ainaserumshahalam #ainaserumagentsetialam #ainaserumkualaselangor #ainaserumpuncakalam #ainaserumdamansara #serumviral #serumhot #shafiqahainaserum #bazaarpaknil #skincarehot #skincareterbaikmalaysia #ainaaserum #ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #serumsyafiqahaina #ainaaserumjbmurah #tipskecantikan #tipskulitcantik #tipskulitsehat #tipskecantikankulit #tipskulitputih #tipskulitglowing
0 3 4 hours ago

@nsabeautyaisyah

nsabeautyaisyah
Masih ada yang kurang percaya dengan produk local. katanya produk local ni kebanyakkan adalah produk timbang kilo dan produk yang tidak setanding dengan produk luar negara
.
but cuba kita ubah mindset, ada produk local yang bukan produk timbang kilo kerana ada yang menggunakan bahan yang selamat seperti bahan semulajadi serta sudah mendapat kelulusan daripada kkm. mana mungkin dicop sebagai produk timbang kilo juga kan🤔😪
.
siapa lagi yang nak naikkan produk tempatan kalau bukan rakyat kita sendiri betul tak? jadi, ubah mindset kita dan bijak memilih skincare yang selamat❤️
.
to order :
📲 0173894023
or klik link di bio
.
🚗 sekitar ipoh
🚗 puncak alam
🚗 uitm puncak alam
🚗 meru klang
🚗 setia alam
🚗 saujana utama
.
.
#ainaserum #ainaserumbysyafiqahaina #ainaserumselangor #ainaserumipoh #ainaserumperak #nsabeautyofficial #ainaserumpuncakalam #ainaserumoriginal #ainaserumbest #ainaserumsungaibuloh #flawless #flawlessskin #serumhalal #kkmapproved #halal #ipoh #puncakalam #serumviral #codipoh #codipohperak #ainaaserumuitmpuncakalam #nsarangersteam #ainaserumsaujanautama #ainaserumsungaibuloh
0 5 4 hours ago

@nsabeauty_lia

nsabeauty_lia
0 4 13 hours ago