Loading...
Search result for #allmodernmakeup

@ohana.miyza

ohana.miyza
Wanginyaa ohana ni . sampai kena cium pipi pun kena tegor . hehehehe 😚
just apply ohana je hari2 tau . . . dah putih tanpa foundation 🌹
.
.
.
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 0 in a minute

@ohana.miyza

ohana.miyza
Setiap pagi sebelum pergi kerja 🌻 pasti guna ohana dulu . kalau tak tak lengkap rasanyaaa tanpa ohana 😍😍😍😍
.
.
.
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 3 2 minutes ago

@mimos_dacriis

mimos_dacriis
Novos planners 😻❤️
1 1 5 minutes ago

@inkedbyrita

inkedbyrita
1 4 3 minutes ago

@ohana.miyza

ohana.miyza
Lepas seminggu pakai kulit makin licin dan makin cerah . . .
.
kesan perubahan seawal 1 minggu sahaja . .
.
ohana ad kkm dan halal untuk pengguna .
.
.
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 2 3 minutes ago

@ohana.miyza

ohana.miyza
Nak keluar jalan2 ?? nak cepat bersiap ??
.
just pakai ohana jeee . . . dalam masa 5 minit dah siap boleh jalan2 😆
.
hubby/ bf tak perlu tunggu berjam2 😘 .
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 3 6 minutes ago

@mcp.beauty

mcp.beauty
Midnight snack
• • •
“there was a deliberate voluptuousness which was both thrilling and repulsive, and as she arched her neck she actually licked her lips like an animal, till i could see in the moonlight the moisture shining on the scarlet lips and on the red tongue as it lapped the white sharp teeth.” - bram stoker, dracula
#vampiremakeup #sfxmakeup #31daysofhalloween
1 15 6 minutes ago

@ohana.miyza

ohana.miyza
Nak kulit cantik ?? jom cuba ohana !!!!
.
kulit makin cerah 😍
kulit makin glowing 😚
kulit makin licin 😘
.
bestnyaaaa hanya dengan ohana 😉
.
.
.
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 3 8 minutes ago

@ohana.miyza

ohana.miyza
Setiap hari sentiasa rasa cantik dengan ohana 😍 wahhhhh sejak pakai ohana takperlu siap lama2 . touch makeup berkali2 . . . sekali pakai dah tahan berjam2 . still nampak glowing lagi 😍 dah laa wangi ohana ni . tak menyesal beli ohana 😘
.
.
.
untuk beli harga promo ! , sila pergi ke 👉🏻 @ohana.miyza , dan klik link di bio utk order pantas dan grab harga promo ! .
.
atau komen “ pm “ , pada ruangan komen , dan saya akan balas sepantas mungking,
.
atau
.
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
wasap sahaja saya ke 👉🏻 01158560640
.
cepat order tau ! lambat rugi 😂 . tq .
#ohanalotion
#lotionwhitening #whiteninglotion #skincare #beauty #beautytips #tipscantik #makeuptools #cosmetic #hypnaughtymakeup #makeupvaroos #fancymakeup #makeuptutorial #makeuppoint #makeuplover #100dayamakeup #allmodernmakeup #1minutemakeup #viralvideo #makeupskills @tips__kecantikan #makeuplover
0 2 10 minutes ago