Loading...
Search result for #asmida
1 32 May 2017
4 15 5 days ago
'e grazie per ogni singolo momento nostro' #denisa#asmida#sorelline#tiamo#cuoremio#sempreinsieme
2 90 July 2015
Malam malam ber starbuck kt umah.. xgadoh p starbuck dah..kita beli coffe dia blk buat kt umah senang.. ... terima kasih jiran kesygan cek😘😘😘 #asmida..
0 31 October 2017
Tb sejak muka2x drg semua ne huhuhu💕 #asmida,silah,ira,miming👯 #time raya ke3
0 35 August 2017
Police👮🔫💣 #acap #asmida #mpv
3 78 December 2016
Malam berinai.. sian perantin ngadu kasih.. lps nie xley manja2 da biy taw.. den layan yo hari bahagio ko nie.. #071017 #asmida&akif
2 29 October 2017
Bersama kalian adalah kebahagian terindah untukku.walaupun kita harus berpisah kembali nanti kita akan di satukan kembali.seperti ini .🍃 #kalian#asmida#selalu_menjadi_yang_terbaik#sukses_selalu#mengejar_mimpi
0 24 4 weeks ago
Adik yg sempoi....syg korang ketat2...hehe..#asmida..#wan_lela...
0 16 July 2015

@rusmayanti_kodim

Rusmayanti_kodim
4 15 5 days ago

@cucuncahyatie

Cucun Cahyatie
Bersama kalian adalah kebahagian terindah untukku.walaupun kita harus berpisah kembali nanti kita akan di satukan kembali.seperti ini .🍃 #kalian#asmida#selalu_menjadi_yang_terbaik#sukses_selalu#mengejar_mimpi
0 24 4 weeks ago

@galerybaju_muslim

galery baju muslim
Geser kanan untuk me lihat model lain list harga thalia #mira @115000 #pevita 2 @145000 #pevita 4 @145000 #pamela2 @125000 #etnika set @170000 #sakura @110000 #ayla @170000 #asmida maxi @135000 #flamingo maxi @155000
1 5 last month

@agenbaju_murah

ROUNDHAND 35 BOXY XXL 47
#asmida 120k . #hijabtutorial#olshopsolomurah#supplierhijab#hijabstore#pusatonlineshop#fashionhijab#ootdhijab#bajumuslim#gamismurah#sepatumurah#sepatucewekmurah#sandalcewekmurah#olshopjakarta#olshopmakassar#olshopyogyakarta#olshopsurabaya#olshopsidoarjo#olshopsolo #bajumurah#jilbabmurah
0 1 last month

@agenbaju_murah

ROUNDHAND 35 BOXY XXL 47
#asmida 120k . #hijabtutorial#olshopsolomurah#supplierhijab#hijabstore#pusatonlineshop#fashionhijab#ootdhijab#bajumuslim#gamismurah#sepatumurah#sepatucewekmurah#sandalcewekmurah#olshopjakarta#olshopmakassar#olshopyogyakarta#olshopsurabaya#olshopsidoarjo#olshopsolo #bajumurah#jilbabmurah
0 1 last month

@bismarachmatm

Bisma Rachmat Munandar
Pernah berjas (2) . . . . . #jas #umt #voh #asmida
0 126 November 2017
Alhamdulillah.. terima kasih guru @azmilmustafa sempat singgah sentiasa menyokong sy dan tidak jemu memberi nasihat.. nnti kalau ada audition ali setan lll sila bg recommendation dah lama tunggu ni tok nk pegang watak utama 😎 #tipahtertipubang#legend
4 42 November 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
0 49 November 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Pre order 19 november 2017 😘😘😘😘😘😘😘 . widwid special dazzle face serum akan ready di indonesia ya. . malaysia ready stock setiap masa. 👏 . submit your order now !!! fast respond what's app " widwid" ke +60142680788 . fast respond what's app "widwid" ke +60142680788 kak silvi . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #ajimauara #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #widwidskincare #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum #widwiddazzle #foundation
4 47 November 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Pre order 19 november kini dibuka 😘😘😘😘😘😘😘 barang akan ready di pekanbaru pengiriman ke seluruh indonesia by jne . cepat submit order nya skerang. 👏 . malaysia ready stock setiap masa. 👏 . submit your order now !!! fast respond what's app " widwid" ke +60142680788 . fast respond what's app "widwid" ke +60142680788 kak silvi . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #ajimaura #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum #ayutingting #foundation
1 52 November 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Good morning sunshine 🌞 widwid special edition dah keluar ye . dengan technology terbaru infra-guard 😱😱😱 . confirm memberi lebih banyak kebaikan lagi untuk kulit sayang2 semua 😘 keep healthy skin with " widwid youth serum . 100% free mercury . what's app "widwid" ke +60142680788 . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #meeraclegermstoneserum #serumorganik #facetreatment #aurora #mukabreakouts #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #ajimaura #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum
7 52 November 2017

@puniloges

Logeswary
Last day selfie #mynycafeim #🙁🙁🙁 #missuall #yana#asmida#hazuwan#adi
0 27 October 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Our genuine feedback from customer 😍😘👏 . alhamdulillah happy sangat bila dapat what's app kayak gini customer dari indonesia . sapa2 yang nak scrub sesejuk salji ni boleh contact kak silvi ye. . jom what's app kak silvi +60142680788 . #widwidtestimonial #widwidfeedback #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #parut #organicproduct #terapiinstagram #ajimauara #scrubmuka #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #scruborganik
2 30 October 2017

@asmida_mat

norasmida badri
Malam malam ber starbuck kt umah.. xgadoh p starbuck dah..kita beli coffe dia blk buat kt umah senang.. ... terima kasih jiran kesygan cek😘😘😘 #asmida..
0 31 October 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Jerawat dah kurang 😍 . alhamdulillah dengan penggunaan widwid youth serum . apakah keistimewaan widwid youth serum . . ❤menghilangkan jerawat ♥memudarkan kesan parut akibat jerawat, jeragat, kesan parut luka ♥menjadikan kulit tampak segar & licin dan cantik berseri ❤merawat kulit kusam ♥menghilangkan garis halus diwajah ❤️seimbangkan minyak di wajah ♥mencerahkan kulit ♥menegangkan kulit ♥mengecilkan liang-liang roma akibat dari kesan jerawat . ■lulusan kkm ( kementrian kesihatan malaysia) ■produk keluaran gmp ■dijamin halal & suci ■tiada pengelupasan ■tiada penipisan sesuai untuk lelaki dan wanita . what's app "widwid" ke +60142680788 . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #facetreatment #aurora #mukabreakouts #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #ajimaura #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum
0 21 October 2017

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.BREAKOUTS.SCAR
Valid for malaysia only 🤗 rugi tak grab sekarang sementara stock masih ada . dah habis nanti jangan nangis tau. 😁 . apakah keistimewaan widwid youth serum . . ❤menghilangkan jerawat ♥memudarkan kesan parut akibat jerawat, jeragat, kesan parut luka ♥menjadikan kulit tampak segar & licin dan cantik berseri ❤merawat kulit kusam ♥menghilangkan garis halus diwajah ♥mencerahkan kulit ♥menegangkan kulit ♥mengecilkan liang-liang roma akibat dari kesan jerawat . ■lulusan kkm ( kementrian kesihatan malaysia) ■produk keluaran gmp ■dijamin halal & suci ■tiada pengelupasan ■tiada penipisan sesuai untuk lelaki dan wanita . what's app "widwid" ke 0142680788 .
13 33 October 2017