Loading...
wdyapriani

@wdyapriani

Widya Apriani
2 weeks ago
wdyapriani Terkadang bahagia itu tak memerlukan harta dunia yg banyak,hanya perlu hati yg ikhlas dan lapang. ikhlas menerima semua yg maha pencipta berikan dan mensyukuri nya dan berlapang dada melihat manusia lain lebih dari kita,bukan krna allah tidak sayang,hanya allah memiliki cara yg berbeda menyayangi setiap hambanya. yg berlebih bermawas diri apa yg di berikan bisa jadi itu ujian dan ujian,dan jangan menjadikan engkau merasa lebih tinggi dari yg lain. yg kekurangan,jangan lah khwatir. krna apa yg di rasa kurang hanyalah setetes air,hanya kekurangan harta dunia tidak membuat alam semesta kiamat,tpi yg terpenting perkayalah hati mu dengan lebih pandai bersyukur,setidak nya kau tidak takut akn ada pencuri datang bersilahturahmi,nyenyak lah beristirahat. allah telah sediakan banyak rezeki dengan ukuran mu. krna sungguh harta di dunia hanya setetes air dari luas nya samudra(akhirat). dari sekian,kami hanya lah ingin tampil seadanya keadaan kami dulu dan alhamdulillah kami tersenyum,tertawa dan rasa kan bahagia dengan sederhana. #vitaaqilahome #wdyapriani#febianaekalovita#asmida
0 14
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
2 weeks ago
widwidyouthserum_organik Pre order 19 november 2017 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . widwid special dazzle face serum akan ready di indonesia ya. . malaysia ready stock setiap masa. ๐Ÿ‘ . submit your order now !!! fast respond what's app " widwid" ke +60142680788 . fast respond what's app "widwid" ke +60142680788 kak silvi . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #ajimauara #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #widwidskincare #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum #widwiddazzle #foundation
4 44
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
2 weeks ago
widwidyouthserum_organik Pre order 19 november kini dibuka ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ barang akan ready di pekanbaru pengiriman ke seluruh indonesia by jne . cepat submit order nya skerang. ๐Ÿ‘ . malaysia ready stock setiap masa. ๐Ÿ‘ . submit your order now !!! fast respond what's app " widwid" ke +60142680788 . fast respond what's app "widwid" ke +60142680788 kak silvi . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #ajimaura #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum #ayutingting #foundation
1 48
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
3 weeks ago
widwidyouthserum_organik Good morning sunshine ๐ŸŒž widwid special edition dah keluar ye . dengan technology terbaru infra-guard ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . confirm memberi lebih banyak kebaikan lagi untuk kulit sayang2 semua ๐Ÿ˜˜ keep healthy skin with " widwid youth serum . 100% free mercury . what's app "widwid" ke +60142680788 . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #meeraclegermstoneserum #serumorganik #facetreatment #aurora #mukabreakouts #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #ajimaura #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum
7 50
puniloges

@puniloges

Logeswary
3 weeks ago
puniloges Last day selfie #mynycafeim #๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™ #missuall #yana#asmida#hazuwan#adi
0 25
asmida_mat

@asmida_mat

norasmida badri
5 weeks ago
asmida_mat Malam malam ber starbuck kt umah.. xgadoh p starbuck dah..kita beli coffe dia blk buat kt umah senang.. ... terima kasih jiran kesygan cek๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #asmida..
0 31
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
last month
widwidyouthserum_organik Jerawat dah kurang ๐Ÿ˜ . alhamdulillah dengan penggunaan widwid youth serum . apakah keistimewaan widwid youth serum . . โคmenghilangkan jerawat ♥memudarkan kesan parut akibat jerawat, jeragat, kesan parut luka ♥menjadikan kulit tampak segar & licin dan cantik berseri โคmerawat kulit kusam ♥menghilangkan garis halus diwajah โค๏ธseimbangkan minyak di wajah ♥mencerahkan kulit ♥menegangkan kulit ♥mengecilkan liang-liang roma akibat dari kesan jerawat . โ– lulusan kkm ( kementrian kesihatan malaysia) โ– produk keluaran gmp โ– dijamin halal & suci โ– tiada pengelupasan โ– tiada penipisan sesuai untuk lelaki dan wanita . what's app "widwid" ke +60142680788 . #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #facetreatment #aurora #mukabreakouts #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #ajimaura #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum
0 21
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
last month
widwidyouthserum_organik Valid for malaysia only ๐Ÿค— rugi tak grab sekarang sementara stock masih ada . dah habis nanti jangan nangis tau. ๐Ÿ˜ . apakah keistimewaan widwid youth serum . . โคmenghilangkan jerawat ♥memudarkan kesan parut akibat jerawat, jeragat, kesan parut luka ♥menjadikan kulit tampak segar & licin dan cantik berseri โคmerawat kulit kusam ♥menghilangkan garis halus diwajah ♥mencerahkan kulit ♥menegangkan kulit ♥mengecilkan liang-liang roma akibat dari kesan jerawat . โ– lulusan kkm ( kementrian kesihatan malaysia) โ– produk keluaran gmp โ– dijamin halal & suci โ– tiada pengelupasan โ– tiada penipisan sesuai untuk lelaki dan wanita . what's app "widwid" ke 0142680788 .
13 33
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
last month
widwidyouthserum_organik Setiap orang idamkan kulit yang bebas dari masalah ๐Ÿ˜Š . salah satu penjagaan yang penting adalah "serum" . apakah keistimewaan widwid youth serum . . โคmenghilangkan jerawat ♥memudarkan kesan parut akibat jerawat, jeragat, kesan parut luka ♥menjadikan kulit tampak segar & licin dan cantik berseri โคmerawat kulit kusam ♥menghilangkan garis halus diwajah โค๏ธseimbangkan minyak di wajah ♥mencerahkan kulit ♥menegangkan kulit ♥mengecilkan liang-liang roma akibat dari kesan jerawat . โ– lulusan kkm ( kementrian kesihatan malaysia) โ– produk keluaran gmp โ– dijamin halal & suci โ– tiada pengelupasan โ– tiada penipisan sesuai untuk lelaki dan wanita. . what's app " widwid" ke +60142680788
1 21
widwidyouthserum_organik

@widwidyouthserum_organik

JERAWAT.PARUT.ASMIDAWAHAB
last month
widwidyouthserum_organik Dari malaysia terbang ke indonesia . hai pecinta widwid indonesia ๐Ÿ“ข kak silvi open pre order ya ๐Ÿ‘ cepat2 order sekarang bulan depan stock nya ready sayang. ๐Ÿ˜˜ . what's app "widwid" ke +60142680788 . line silvijutawan . atau boleh klik link di bio kak silvi ya contact no nya
6 25
aishah27

@aishah27

n u r u l a i s h a h
last month
aishah27 Tahniah anje.. da jadi isteri org dah. jangan noty2 taw. jangan blur sentiase.. typo tu kurang2kan laa.. #071017 #asmida&akiff #nikahdah #mcmxcaye
1 63
aishah27

@aishah27

n u r u l a i s h a h
last month
aishah27 Malam berinai.. sian perantin ngadu kasih.. lps nie xley manja2 da biy taw.. den layan yo hari bahagio ko nie.. #071017 #asmida&akif
2 29
zariah_zamaludin

@zariah_zamaludin

Surprise Delivery KL/Selangor
last month
zariah_zamaludin Lokasi ke 2 di petaling jaya..yeayyyy happy birthday #asmida wahhh sama tarikh lahir mommyza jugak hr ni 4/10/17... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ semoga panjang umur dilimpahkan segala rezeki.. atas amanah yg dipegang pengirimnya mommyza rahsiakan hikhik...selamat berteka teki kiriman dr siapa ๐Ÿ’๐ŸŽˆ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽ๐ŸŽŠ haaaa mcm ni pun best tau.. kot2 minat kt siapa2, sayang kt siapa2, rindu kt siapa2 tp dok jauh dr kl/selangor.. xpe m.c.d kan ada jomm whtsp 01121209470 ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿซ #coklat #coklatsedap #coklatmurah #doorgiftcoklat #chocolate #coklatbotol #surpriseparty #surprise #coklathantaran #coklatberkualiti #coklatberkhasiat #chocolatehomemade #coklathomemade #coklathalal #goodiescoklat #tempahancoklat #bouquetcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surprisedinner #surpriseanniversary #surprisebirthday #surprisebirthdayparty #surpriseplanner #laraalana #artismalaysia #pelakonpopular #mommyzachocolatedelight whtsp 01121209470
0 13