Search result for #asyraffxnatasya
1,183 81,787 August 2019
Agak agak siapa pulak lepas ni? #asyraffxnatasya #acapkenakunci
75 20,019 August 2019
Alhamdulillah #acapkenakunci #asyraffxnatasya .
wedding planner @suesweettouch
emcee @tunlukent
835 105,683 August 2019
๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง #acapkenakunci #asyraffxnatasya .
baju kurung dari @najimmyromllycouture
92 68,849 August 2019
My king @asyraffmazlan โค๏ธ #acapkenakunci #asyraffxnatasya .
wedding planner @suesweettouch
emcee @tunlukent
228 69,798 August 2019
Makeup naik seri ecewah! glass skin makeup on @natasyanazreen for her sanding. happy one month anniversary! #acapkenakunci #asyraffxnatasya #16082019 #17082019 rindunyaaa nak g kelantan lagi!
48 3,950 September 2019
Glowing with slight tint of foundation and tinted moisturizer ! .โ €
.โ €
โ €
natasya nazreen reception today. look: healthy glass skin with soft blend shading. #asyraffxnatasya #acapkenakunci .โ €
.โ €
.โ €
โ €
scrub #sosxleolascrub @sosxleolascrub_hq โ €
serum #leolaglowserum @leolaglowhq โ €
moisturiser #leolabrighteningmoisturizinggel @leolaglowhq โ €
primer #doctoxleolatintedmoisturiser @doctox_hq .โ €
.โ €
.โ €
.โ €
#malaywedding #malayweddingguide #pengantin #kahwin #nikah #sanding #tunang #makeupartist #makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #makeupartistselangor #muakl #bridalmakeup #makeup #makeups #love #makeuplover #malaysiandesigner #designermalaysia #sephoramy #majliskahwin #malayweddingdiaries #tutorialindonesia
0 69 September 2019
The reception of @natasyanazreen & @asyraffmazlan
.
song cover by groom on event.
mua: @erinleolamakeupartist
dais: @suesweettouch
pasystem: @tunlukent
op: @displaymomentpictures
.
video by @mmfilms.co
#acapkenakunci #asyraffxnatasya .
#mmfilms
22 1,475 August 2019
Guys shall i stay? i can't help falling in love with you lahh ! ๐Ÿฅบ๐ŸŽค ๐ŸŽผ ๐ŸŽน
.
@hnnbhell punya woww igt suara lelaki mana tadi ๐Ÿคช
#untukfollowersaya #asyraffxnatasya ๐Ÿ’•
105 4,158 August 2019
When it comes to wedding photographer, i was very2 picky. photographer kena pandai capture kecantikkan pengantin and warna makeup tu kena “keluar”! dulu laaa masa nak kawen dulu, masa pilih tu, itu apa yg i betul2 tgk. bukan setakat moments je. or gambar pelamin je classic2 tp makeup habesss washed out! eee geram! so bila tgk gambar from @displaymomentpictures nii, mmg terpikir, kalau lah belum kawen lg, mmg dh book siap2! .
.
.
.
btw nak cerita masa makeup tasya ni punya lah nervous sbb tasya n acap ni ramai org adore and sayang termasuklah i sendiri. takut silap makeup, org kata tak sesuai la, pucat la atau over la, putih sgt la gelap sgt la dan bermacam2 lah ayat2 netizen yg lain. sumpah perah otak pikir mcmana nak bg semuaaaaa suka! tp apa yg penting, tasya ni tak payah makeup heavy2. maksudnya penggunaan blusher, eyeshadows, shading or bulu mata tu or lipstick tak perlu yg pekat kaw. nnt hilang manis dia. bak kata org, org yg dah cantik terletak, kta tak perlu ubah muka dia. foundation pun berapa titik je letak. kta banyak guna #doctoxleolatintedmoisturiser from @leolaglowhq and @doctox_hq je sbb nak bagi makeup yg fresh and dewy and long lasting!
.
.
.
.
.
makeup @erinleolamakeupartist for @natasyanazreen and @asyraffmazlan wedding! #asyraffxnatasya #acapkenakunci
74 7,369 August 2019
Paling sedeih ๐Ÿ˜ซ balik shah alam dengan tangan kosong lepas wedding @asyraffmazlan @natasyanazreen sebab semua ni dah berpunya weh..!
.
๐Ÿ’„ @asyraffcosmetics
#wajibmandibunga #asyraffxnatasya #acapkenakunci
57 5,658 August 2019
6 4,707 August 2019
Jujur aku cakap @syahmisazli the best youtubers in malaysia! ke korang rasa tak? ๐Ÿค”
.
sebab aku start layan vid2 syahmi last year before ada @asifsuhaimi02 tapi sejak muncul asif ni punca aku sentiasa menunggu vid baru dorang tambah pulak ada si @yoe_parey lagi pecah perut ๐Ÿคฃ tapi paling sedih nak tahu apa? bersambung... tggu next post bangcem hmm
.
#dramaspontan 10 bangcem ada stay tuned! #asyraffxnatasya #acapkenakunci
43 10,633 August 2019
0 42 August 2019
Senja nan merah ๐ŸŽถ๐ŸŽผ๐ŸŽค๐ŸŽธ๐ŸŽน cover by nik fatihah feat princess tengku

#tuneventmanagement #asyraffnatasyawedding #asyraffxnatasya #acapkenakunci
sound by @tunlukent
1 51 August 2019
Masa ni malam nikah. semua dah balik saya dengan @natasyanazreen balik last sebab nak tengok orang buat pelamin sanding. .
.
masa ni record tanpa ada perasaan bersalah lagi tapi bila dia ngadu dekat @rajazulyadiy yang saya ni tak sweet baru perasan.
.
.
ada ke patut saya biar dia jalan terkedek-kedek sorang2. tapi insyaallah hari demi hari saya akan lebih sweet. sekarang rasanya dah sweet + 10% dah ๐Ÿ˜‚ #wedding #love #asyraffxnatasya #acapkenakunci
331 60,703 August 2019
The wedding of asyraff โค๏ธ natasya 17.08.19

bagaikan sang bidadari ๐Ÿ‘ฐ di kayangan bersama sang putera ๐Ÿคด...bagai merpati ๐Ÿ•Š๏ธ๐Ÿ•Š๏ธ dua sejoli di singgahsana yg cukup indah... congrats my dear sweety @natasyanazreen & acap @asyraffmazlan ...semoga kekal bahagia hingga ke syurga ๐Ÿ’ž๐Ÿ’•๐Ÿ’˜...congrats jgk buat kak da syg norlida abdullah & abe adi krn dpt menantu sulong... ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #acapkenakunci #asyraffxnatasya
0 134 August 2019
Rindu nak makan etok ๐Ÿ˜‚ #asyraffxnatasya
108 12,096 August 2019
Sebelum bernikah, selalu kawan-kawan tanya kenapa lah tak sweet or pimpin tangan @natasyanazreen . .
.
bukan apa pada saya, bila dah nikah baru pimpin tangan dan sweet baru lah rasa perbezaan sebelum bernikah dan selepas bernikah kan ๐Ÿ˜›
.
.
alhamdulillah selepas 3 hari bernikah saya dah berubah sikit walaupun baru 10%. paling haru masa lepas majlis saya terus naik kereta, tasya sibuk bersusah payah jalan ke kereta. saya pula suruh dia jalan cepat sikit. hahaha ๐Ÿคฃ #wedding #love #weddingrings #couplegoals #weddingdress #asyraffxnatasya #acapkenakunci
129 36,900 August 2019
2 111 August 2019
Nasib baik baju raya puasa sis haritu muat lagi ๐Ÿ˜† congrats dear @natasyanazreen & pasangan . semoga kekal till jannah ๐Ÿ’•

attire by @norainaattire
#acapkenakunci #asyraffxnatasya #norainaattire #custommadedress #fashion #hijab #igers #kenduri #pesonapengantin #kelantanese
11 318 August 2019
Geng perosak majlis #asyraffxnatasya #weddingreception .#wongnaikelate . ๐Ÿ“ท : @kamalnikman
7 531 August 2019
Open order aroikah โœ… cod hari selasa ๐Ÿ˜ *available flavour *๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“susu caramel
๐Ÿ“green tea
๐Ÿ“earl grey
๐Ÿ“bandung ๐Ÿ“teh beng
๐Ÿ“choco
๐Ÿ“kopi *boleh pilih nak set yang mana* ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“cincau + biji selasih
๐Ÿ“cincau + pop pop
๐Ÿ“cincau + kom kom *harga rm12*๐Ÿ’˜ #asyraffxnatasya #acapkenakunci #sobellaashhannas #sobellapkb #politeknikkotabharu #tauhubegedilkoklanas #tauhubegedilmelor #codareakelantan #skkmbywawairfan #wawairfanresources #skkmkelantan #aroikahbachok #aroikahmelor #aroikahpasirtumboh #ayamcheeseviral #codareakelantan #mascararohinaviral
0 5 August 2019
Open order aroikah โœ… cod hari selasa ๐Ÿ˜ *available flavour *๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“susu caramel
๐Ÿ“green tea
๐Ÿ“earl grey
๐Ÿ“bandung ๐Ÿ“teh beng
๐Ÿ“choco
๐Ÿ“kopi *boleh pilih nak set yang mana* ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“cincau + biji selasih
๐Ÿ“cincau + pop pop
๐Ÿ“cincau + kom kom *harga rm12*๐Ÿ’˜ #asyraffxnatasya #acapkenakunci #sobellaashhannas #sobellapkb #politeknikkotabharu #tauhubegedilkoklanas #tauhubegedilmelor #codareakelantan #skkmbywawairfan #wawairfanresources #skkmkelantan #aroikahbachok #aroikahmelor #aroikahpasirtumboh #ayamcheeseviral #codareakelantan #mascararohinaviral
0 6 August 2019
Open order aroikah โœ… cod hari selasa ๐Ÿ˜ *available flavour *๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“susu caramel
๐Ÿ“green tea
๐Ÿ“earl grey
๐Ÿ“bandung ๐Ÿ“teh beng
๐Ÿ“choco
๐Ÿ“kopi *boleh pilih nak set yang mana* ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“cincau + biji selasih
๐Ÿ“cincau + pop pop
๐Ÿ“cincau + kom kom *harga rm12*๐Ÿ’˜ #asyraffxnatasya #acapkenakunci #sobellaashhannas #sobellapkb #politeknikkotabharu #tauhubegedilkoklanas #tauhubegedilmelor #codareakelantan #skkmbywawairfan #wawairfanresources #skkmkelantan #aroikahbachok #aroikahmelor #aroikahpasirtumboh #ayamcheeseviral #codareakelantan #mascararohinaviral
0 8 August 2019
Open order aroikah โœ… cod hari selasa ๐Ÿ˜ *available flavour *๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“susu caramel
๐Ÿ“green tea
๐Ÿ“earl grey
๐Ÿ“bandung ๐Ÿ“teh beng
๐Ÿ“choco
๐Ÿ“kopi *boleh pilih nak set yang mana* ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“cincau + biji selasih
๐Ÿ“cincau + pop pop
๐Ÿ“cincau + kom kom *harga rm12*๐Ÿ’˜ #asyraffxnatasya #acapkenakunci #sobellaashhannas #sobellapkb #politeknikkotabharu #tauhubegedilkoklanas #tauhubegedilmelor #codareakelantan #skkmbywawairfan #wawairfanresources #skkmkelantan #aroikahbachok #aroikahmelor #aroikahpasirtumboh #ayamcheeseviral #codareakelantan #mascararohinaviral
0 7 August 2019
Sekarang aroikah ada 3 pilihan utk topping.. cincau + selasih
cincau + kom2
cincau + pop2

meh nak explain apa tu kom2 dan pop2?

kom2 adalah sejenis bubble yg kenyal, tahan lama, ia tidak akan mengeras walau disimpan dalam peti.

pop2 plak sejenis bubble yg akan meletop didalam mulut dan akan mengeluarkan jus yougurt yg sedap bila dimakan.. pilihan ditangan uolsss.. #aroikah #sususegarcincauviral #politeknikkotabharu #acapkenakunci #asyraffxnatasya #sobellaashhannas #datosrivida #sobellaashhannas #sobellafriendshipedition #aroikahmelor #aroikahketereh #aroikahpasirtumboh #aroikahkotabharu #aroikahmurah #aroikahkelate #kosmetikmurah
2 12 August 2019
Terimalah lagu ini dari orang biasa, tapi cintaku padamu luar biasa. .
.
walaupun suara saya tak sedap tapi demi wedding, saya sanggup curi masa untuk belajar vocal dengan @markadam1079 walaupun jadual saya sangat padat. .
.
niat saya satu je untuk you rasa ada jiwa bila i nyanyi untuk you sayang dan buat you happy ๐Ÿฅฐ @natasyanazreen #wedding #reception #couplegoals #love #asyraffxnatasya #acapkenakunci #asyraffcosmetics #wanitebeau
172 47,643 August 2019
1 393 August 2019
261 62,023 August 2019
2 153 August 2019
Dah la kena buang dorang cakap single tak boleh join club, orang yang ambil gambar pun ikhlas sangaaat! tang aku amik gambar dorang cantik je hmm sedeeh ! ๐Ÿ˜ซ
.
papa mama jangan buang saya tauu @asyraffmazlan @natasyanazreen
.
#asyraffxnatasya #asyraffnatasya #acapkenakunci
59 9,363 August 2019
Sorang nakal, sorang manja, sorang gila, sorang garang, sorang lembut, sorang masuk air, sorang lagi masih mencari tapi takda dlm gambar siapkah orang tu? ๐Ÿ˜‚โค๏ธ #asyraffxnatasya #acapkenakunci
97 25,703 August 2019
Ini throwback mase shoot tunang ..#acapbelumkenakunci haha
.
.
.
.
.
.

#asyraffxnatasya #supreme
#eday #asyraffmazlan #natasyanazreen
9 1,046 August 2019
Omg her makeup looks so natural yet so prettyy! โœจ
-
ramai tau yg puji & jatuh cinta dgn makeup look mcm ni sbb nampak fresh & glowing all day long! kalau korang pergi office mcm ni, mesti confident sentiasa lepastu boss pun sejuk hati je tgk korang hehe..
-
-
#caryacosmetics #caryacosmeticslover #jombercarya #acapkenakunci #natasyaxasyraff #asyraffxnatasya #hbteam #flwarriors #motdcaryacosmetics #sweetdreams
#kankukejarcintakamu #senafasrindu #patahsayapbertongkatparuh #encikimamekspres #misidaniacun #sarakirana #akubukangeisha #tolongakudoktorcinta #akuyangkautinggalkan #anugerahcintaaisyah #cintayangkurasa #calonmenantutuanrumah #sakitotaksis(s.o.s)
0 47 August 2019
Such a sweety bride & groom ๐Ÿคต๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
congratss beautiful girlfriend !
tasya & acap ๐Ÿ’•
#lovebird #asyraffxnatasya #lightingtakonfleek
1 216 August 2019
‘pergi pasar naik kereta,balik rumah letih2’ ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
sapo peminat @asifsuhaimi02 & @yoe_parey acu komen ๐Ÿ‘‹๐Ÿป
.
on location #acapkenakunci #asyraffxnatasya
25 900 August 2019
Congrats @natasyanazreen & husband ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿคต๐Ÿป tak sabar nak tengok mini tasya ๐Ÿ˜ #asyraffxnatasya #acapkenakunci
1 237 August 2019
0 118 August 2019
Im about to b**w up soon!
#34weekspregnant ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
#asyraffxnatasya #acapkenakunci
5 943 August 2019
Agak agak siapa pulak lepas ni? #asyraffxnatasya #acapkenakunci
75 20,019 August 2019
Mommy daddy & little princess โค๏ธ #asyraffxnatasya #acapkenakunci
6 1,531 August 2019
Aku sayang korang hmm ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ญ
.
#asyraffnatasya #acapkenakunci #nasebsingle #asyraffxnatasya
82 9,778 August 2019
When you take 1000xx ootd but none yang okay. ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€๏ธ #sisredho #asyraffxnatasya
78 15,615 August 2019
Hmmm kita ok je ! congrats sahabat @asyraffmazlan @natasyanazreen ๐Ÿ˜
.
#asyraffnatasya #acapkenakunci #asyraffxnatasya
198 16,807 August 2019