Loading...
Search result for #beautifulnara

@jason_aikidoderby

jason_aikidoderby
On my way to asuka, so i went to kashihara jingu again. it is such a lovely place, especially when it is sunny.
#kashiharajingu #kashihara #nara #beautifulnara #mikosan #japan
0 11 3 hours ago

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
👍🏾piano🔥🔥 #repost @wanimusic
• • • • •
kepuraanmu 💎🙏@luqmnnfaiz . thankyou kakak sayang @sissyimann ! ❤️❤️❤️❤️ #kepuraanmu
6 97 Yesterday

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
Mabelesssss.. 👍🏾👍🏾🔥🔥🔥 #repost @wanyhasrita
• • • • •
mungkin kamu @sissyimann versi wany hasrita dan versi langgarrrrrr sajaaa. 😂 hahahaha harap tak mimpi ngeri lah ya. selamat malam semua! ❤️
7 230 Yesterday

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
#repost @sissyimann
• • • • •
throwback dengan abg dame solo una yang masih solo lagi ke @andibernadee 😏 ? ehems . korang yang belum dengar lagu andi , g cepat ! lagu berhantu toh 👻
5 213 Yesterday

@jason_aikidoderby

jason_aikidoderby
Beautiful nara
i went to nara shi to visit a few shrines. the deer kept me company
#nara #beautifulnara #shikamaro #daibutsu
0 29 Yesterday

@rawdhaimani

rawdhaimani
Saya bukan jepun. nama saya cik siti wan kembang. 😁

spiritual feed

kehidupan ini laksana permainan yang harus diwaspadai. keindahan hidup di dunia ini acapkali palsu, janji-janjinya hanya fatamorgana belaka, apapun yang ia lahirkan senantiasa berakhir dengan ketiadaan dan kehilangan, orang yang paling bergelumang dengan hartanya adalah orang yang paling merasa terancam. orang yang selalu memuja dan memimpikan harta akan mati terbunuh oleh pedang waktu yang pasti tiba.

#islam #alquran #allah #jannah #hereafter #akhirah #dhikr #hadith #nabimuhammad #iman #ibadah #zikrullah #sunnah #prayer #reminder #doa #death #ajal #syurga #neraka #lillahitaala #dosa #muhasabah #siakapkeli #beautifulnara #viralmalaysia #trendingmalaysia #muslimah #penmerahdotcom #rotikaya
0 15 Yesterday

@rawdhaimani

rawdhaimani
Kesulitan-kesulitan dalam kehidupan ini merupakan perkara yang nisbi.
yakni, segala sesuatu akan terasa sulit bagi jiwa yang kerdil, tapi bagi jiwa
yang besar tidak ada istilah kesulitan besar. jiwa yang besar akan semakin
besar karena mampu mengatasi kesulitan kesulitan itu. sementara jiwa
yang kecil akan semakin sakit, karena selalu menghindar dari kesulitan.
.
.

#islam #alquran #allah #jannah #hereafter #akhirah #dhikr #hadith #nabimuhammad #iman #ibadah #zikrullah #sunnah #prayer #reminder #doa #death #ajal #syurga #neraka #lillahitaala #dosa #muhasabah #siakapkeli #beautifulnara #viralmalaysia #trendingmalaysia #muslimah #penmerahdotcom #rotikaya
0 12 Yesterday

@rawdhaimani

rawdhaimani
Jadikan allah swt dan al-quran sebagai tempat mencurahkan segala apa yang menyempitkan hati. usah diadukan pada manusia kerana kita tak tahu hati budinya, apakah boleh dipercaya atau bakal membawa mulut serata dunia. maka, berhati-hatilah (esp dengan makcik bawang dan pakcik bawang, usah terpedaya dgn sifat "caring" yang sebenarnya hanya helah untuk mendapatkan bahan cerita sensasi yang bakal dicanang seantero dunia 😁)
.
.

allah itu maha mendengar, berbual lah dengannya. allah itu ya mujib (maha mengabulkan doa), maka memintalah hanya kepadanya.
.
.

#islam #alquran #allah #jannah #hereafter #akhirah #dhikr #hadith #nabimuhammad #iman #ibadah #zikrullah #sunnah #prayer #reminder #doa #death #ajal #syurga #neraka #lillahitaala #dosa #muhasabah #siakapkeli #beautifulnara #viralmalaysia #trendingmalaysia #muslimah #penmerahdotcom #rotikaya
0 18 Yesterday

@stussystacy

stussystacy
[highly recommended]
tak tahu nak tgk citer apa??
baik cpt pegi tgk paskal.. sebelum tamat tempoh tayangsn di pawagam.. mmg best.. serious.. lepas paskal tgk la venom.. confirm.. balik rumah dlm keadaan puas.. adrenalin memuncak
9.5/10 utk 2-2 movie ni.. #movie #film #venom #paskal #boxoffice
5 205 Yesterday

@smile_and_backpack

smile_and_backpack
Une de mes villes préférées au japon… 🇯🇵 nara, la ville des cerfs !
#smileandbackpack #japon #japan #voyagejapon #nhk #japanese  #japantravel #japantrip #photo_jpn #lifeinnara #beautifulnara #lovetravel #lovejapan #nara #lavilleauxcerfs #kasugataisha #beautyiseverywhere #frenchtraveler #instagramjapan #japanfocus #explorejapan #japaneseculture
0 52 Yesterday

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
Paling ohsem.. collaboration @sissyimann dgn pianist dari uk.. goosebumps.. full video korang bleh tgk dkt youtube.. wajib ada dlm simpanan lagu korang😬😬👍🏾👍🏾 #throwback #samsmith #cover
17 241 2 days ago

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
🔥🔥🔥 ohsem.. #repost @sissyimann
• • • • •
after so long , here's my rendition of @mohammadnohbinsalleh 's "bunga di telinga" 😌 . enjoy ! oh and thank you @memandcompany for the tee !

#nohsalleh #sissydangitar
12 279 2 days ago

@smile_and_backpack

smile_and_backpack
C'est parti … je poste enfin ma première photo sur ce compte ! 🇯🇵❤️
vous l'avez tous compris, celui-ci sera un compte plus personnel que @lessouriresdelea, puisque vous y verrez surtout des photos de voyage et … de bouffe (j'aime beaucoup (trop) manger !). en attendant le prochain "grand voyage 🇦🇺", je me suis dis que quelques photos d'un des précédents ⛩ serait une bonne idée =d ! .
#smileandbackpack #japon #japan #voyagejapon #nhk #japanese  #japantravel #japantrip #photo_jpn #lifeinnara #beautifulnara #japanstyle #lovejapan #japanese #nara #lavilleauxdaims #kasugataisha #beautyiseverywhere  #instagramjapan #japanfocus #explorejapan #japaneseculture
0 54 2 days ago

@proseng81

proseng81
Deers and visitors @ nara, japan #nara #naradeers #beautifulnara #beautifuljapan
0 9 April 2018

@cyntahatisissyimannofficial

cyntahatisissyimannofficial
X sabar tgu lagu baru s***y imann💓💓❤️👍🏾👍🏾🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #repost @sissyimann
• • • • •
another day in the office . cuba teka apa tajuk single s***y ? hehehe 🤗
9 344 2 days ago

@meeracleofficiall_kedah

meeracleofficiall_kedah
Rahsia kulit cantik tanpa makeup yang kakwan amalkan setiap hari adalah... dengan menggunakan .
.
.
meeracle gemstone serum .
.
❌tak perlu krim siang & malam
❌tak perlu set lengkap
❌tak perlu laser
❌perlu inject
❌perlu rasa sakit

hanya konsisten,sabar dan yakin dengan menggunakan serum meeracle gemstone.

mudah saja. hanya perlu sapu dua kali setiap hari. pagi dan malam sebelum tidur.perlu konsisten untuk hasil yang cantik dan menawan.

apa yang bestnya lagi serum ini mampu menghilangkan jerawat✔, pudar jeragat✔, pulihkan parut✔, hapuskan blackhead & whitehead✔, kecilkan pori terbuka✔mencerahkan kulit✔merawat kulit kusam✔memberi efek glowing pada kulit✔meremajakan kulit(awet muda)✔ dengan satu botol serum sahaja mampu untuk kita dapatkan kulit yang cantik dan flawless.

kakwan sudah. korang macammana? harga promosi menanti korang yang bertuah.
klik link pada bio untuk order (wan 0129096245)

#meeraclekedah #meeraclealorsetar #agenmeeraclealorsetar #codmeeraclejitra #codmeeraclealorsetar #codmeeeraclechanglun #codmeeraclependang #codmeeraclekangar #stokismeeraclekedah #agenmeeraclekangar #agenmeeracleperlis #testimonimeeracle #tipscantik #neelofarhijab #beautifulnara #meletops #testimonimeeracle #agenwanted #idmgb000000594 #agensahmeeracle #jerawat #jeragat #kulitkusam
0 2 3 days ago

@meeracleofficiall_kedah

meeracleofficiall_kedah
Bila team meroket stokis sibuk buat overtime untuk agihkan stok untuk agen dan dropship esok pagi.
tugasan malam ni salin barcode untuk agen dan dropship settle dan baru boleh tidur.
bukan senang nak jadi leader kebajikan agen dan dropship kena didahulukan.

ada yang nak join team kakwan boleh cepat wasap kakwan. terus klik link pada bio (wan 0129096245)

#stokismeeraclekedah #menjadidenganmeeracle #cantikbersamameeracle #nakmeeraclecariwan #agenmeeraclewanted #dropshipmeeraclewanted #meeraclealorsetar #agenmeeraclealorsetar #codmeeraclejitra #codmeeraclealorsetar #codmeeeraclechanglun #codmeeraclependang #codmeeraclekangar #stokismeeraclekedah #agenmeeraclekangar #agenmeeracleperlis #tipscantik #neelofarhijab #beautifulnara #meletops #testimonimeeracle #agenwanted #idmgb000000594 #agensahmeeracle #jerawat #jeragat #kulitkusam
0 10 3 days ago