Loading...
Search result for #bestproduct
husna_marykay

@husna_marykay

Mary Kay Beauty Consultant
11 minutes ago
husna_marykay Pore minimizer mary kay . best pakai pore minimizer ni sebab liang2 pori yg terbukak luas semakin kecik and become more invisible.. kebanyakannnya yg ada mslh ni kulit berjerawat dan berminyak.. tp ada jugak yg kulit nmpak ok tp liang pori besar. bila pakai bedak ke mekap x best sbb kulit masih nmpak tak sekata dan x flawless. tp dengan pore minimizer #marykay ni, ia akan permanantly minimize your pores.. . best kan? . husna 01128704548 mary kay bc . #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaybanting #homespa #freefacial #flawlessskin #marykaytelokpanglimagarang #organic #marykaysijangkang #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #marykayklang #bestproduct #sayajualmarykay #marykay #marykayterengganu #marykaysepang #beautiful #microdermabrasion #poreminimizer #mobilespatelokpanglimagarang
0 0
qairabeautyhouse

@qairabeautyhouse

MADU SHUIB VIRAL
12 minutes ago
qairabeautyhouse @shuibsepahtu - madu yg isteri tak marah...madu kristal halia...... 😀😀😀...1001 khasiat.... terhangat di pasaran jom dptkn skrg dari sy area kl #0122934087 #0122934087 . . . #madukristalhalia #honeycrystalginger #bestproduct #beefactory #maduoriginal #madukristalkualalumpur
0 0
lr_whiteteeths

@lr_whiteteeths

เจลฟอกฟันขาว DAZZLING WHITE
13 minutes ago
lr_whiteteeths คราบเหลืองบนผิวฟัน เกิดขึ้นได้จากหลายสาเหตุ แต่ไม่ว่าจะมาจากสาเหตุใด dazzlingwhite ช่วยคุณได้ค่ะ . . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ●ทำได้ง่ายด้วยตัวเอง . ●ทำได้ทุกที่ ทุกเวลา พกพาสะดวกปลอดภัย💯% . ●สินค้านำเข้าจากอเมริกา . ●มี อย.ไทย/อเมริการับรอง . ●น้ำยาตัวเดียวกับคลีนิค ●จัดฟันใช้ได้ไม่มีผลกระทบต่ออุปกรณ์จัดฟัน ●ไม่ทำลายสารเคลือบฟัน . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■1 ชิ้นใช้ได้ 20+ ครั้ง คุ้มมาก!! ■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••📲ติดต่อ line : @sbx0042r (มี@)••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . #ฟันขาว #เจลฟอกฟัน #ฟันสวย #ปลอดภัย #dazzlingwhite #ฟัน #คนจัดฟัน #จัดฟัน #แก้ปัญหาฟันเหลือง #ยิ้ม #ยิ้มสวย #กลิ่นปาก #goodmorning #bestproduct #morningroutine #nightroutine
0 1
lr_whiteteeth

@lr_whiteteeth

Dazzling White ฟอกฟันขาว
16 minutes ago
lr_whiteteeth คราบเหลืองบนผิวฟัน เกิดขึ้นได้จากหลายสาเหตุ แต่ไม่ว่าจะมาจากสาเหตุใด dazzlingwhite ช่วยคุณได้ค่ะ . . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ●ทำได้ง่ายด้วยตัวเอง . ●ทำได้ทุกที่ ทุกเวลา พกพาสะดวกปลอดภัย💯% . ●สินค้านำเข้าจากอเมริกา . ●มี อย.ไทย/อเมริการับรอง . ●น้ำยาตัวเดียวกับคลีนิค ●จัดฟันใช้ได้ไม่มีผลกระทบต่ออุปกรณ์จัดฟัน ●ไม่ทำลายสารเคลือบฟัน . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ ■1 ชิ้นใช้ได้ 20+ ครั้ง คุ้มมาก!! ■ ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■ . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• •••📲ติดต่อ line : @sbx0042r (มี@)••• •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . . . #ฟันขาว #เจลฟอกฟัน #ฟันสวย #ปลอดภัย #dazzlingwhite #ฟัน #คนจัดฟัน #จัดฟัน #แก้ปัญหาฟันเหลือง #ยิ้ม #ยิ้มสวย #กลิ่นปาก #goodmorning #bestproduct #morningroutine #nightroutine
0 1
nour_elhosna

@nour_elhosna

husna sani
21 minutes ago
nour_elhosna Pore minimizer mary kay . best pakai pore minimizer ni sebab liang2 pori yg terbukak luas semakin kecik and become more invisible.. kebanyakannnya yg ada mslh ni kulit berjerawat dan berminyak.. tp ada jugak yg kulit nmpak ok tp liang pori besar. bila pakai bedak ke mekap x best sbb kulit masih nmpak tak sekata dan x flawless. tp dengan pore minimizer #marykay ni, ia akan permanantly minimize your pores.. . best kan? . husna 01128704548 mary kay bc
1 3
nour_elhosna

@nour_elhosna

husna sani
37 minutes ago
nour_elhosna Happy saturdate ! harini sy nak share, set botanical #marykayselangor kita ada 3 jenis mcm dlm gmbr ni. mcm sy dulu, jenis muka berminyak tp lps pakai sweedskin muka dh jd normal, x berminyak, jerawat dh jarangg tumbuh n x kering.. so bila nak change to mary kay, sis just guna set normal.. and later nak upgrade set timewise.. . korang tau x jenis kulit korang mana satu? penting utk tahu supaya x salah pilih item. bila salah pilih, jd benda lain la pulak.. nak consult blh dm/pm/ wtsap sis k.. . husna 01128704548 mary kay beauty consultant
1 5
husna_marykay

@husna_marykay

Mary Kay Beauty Consultant
57 minutes ago
husna_marykay Satin lips set #marykay . set penjagaan dari mary kay ini dihasilkan kerana masalah kulit bibir kering dan merekah sgt lah common dikalangan wanita yg sllu pakai lipstik/ lipstik x sesuai dgn bibir/ kesan penggunaan ubat gigi yg tak sesuai dgn bibir. satin lips shea sugar scrub dan satin lips shea butter balm akan memelihara bibir anda dari kekeringan, memberi kelembapan spjg hari dan mengelakkan bibir merekah akibat kekeringan. . jadi lepas penggunaan satin lips ini, x perlu risau lg bibir kering merekah kulit bibir terkoyak etc. blh dh bergaya dgn lipstik kegemaran korang! . husna sani 01128704548 mary kay beauty consultant
1 2
mk.beautyproduct

@mk.beautyproduct

MARY KAY BY NISA FARHANA
1 hour ago
mk.beautyproduct Bagaimana timewise body cellulite gel cream mary kay dapat membantu menjadikan kawasan selulit anda tegang, licin dan anjal. ?? anda hanya perlu sapukan krim gel yang bertekstur ringgan ini seperti menggunakan losen badan, mengurutkannya secara keseluruhan pada kulit sehingga ia diserap sepenuhnya dan hanya perlu menggunakannya sebanyak dua kali sehari pada kawasan selulit untuk mendapatkan manfaat- manfaat yang menakjubkan. ========================= keistimewaan timewise body cellulite gel cream mary kay ========================= ► mengurangkan keketaraan selulit dari semasa ke semasa ► krim gel yang berkuasa ini mengandungi asid glikolik, kafeina, minyak argan, ekstrak bahan botani dan marin. ► kulit tampak tegang, sihat, dan anjal...psstt kualitinya 5 star ========================= kenapa anda perlu memilikinya??? ========================= ► membantu menghilangkan selulit secara lembut dan tidak memerlukan kos yang tinggi ► lebih yakin untuk hadir di khalayak ramai ► membantu anda mendapatkan semula kulit yang lebih tegang, licin dan anjal . berminat? whatsapp nisa 016-6662740 untuk mencuba produk mary kay! ❤️ . #marykay #marykaymalaysia #ilovemymarykay #bestcosmetic #bestskincare #bestproduct #flawlessskin #sayajual #trustedbeautyconsultant #terlajaklaris
0 1
mk.beautyproduct

@mk.beautyproduct

MARY KAY BY NISA FARHANA
1 hour ago
mk.beautyproduct Bagaimana timewise body cellulite gel cream mary kay dapat membantu menjadikan kawasan selulit anda tegang, licin dan anjal. ?? anda hanya perlu sapukan krim gel yang bertekstur ringgan ini seperti menggunakan losen badan, mengurutkannya secara keseluruhan pada kulit sehingga ia diserap sepenuhnya dan hanya perlu menggunakannya sebanyak dua kali sehari pada kawasan selulit untuk mendapatkan manfaat- manfaat yang menakjubkan. ========================= keistimewaan timewise body cellulite gel cream mary kay ========================= ► mengurangkan keketaraan selulit dari semasa ke semasa ► krim gel yang berkuasa ini mengandungi asid glikolik, kafeina, minyak argan, ekstrak bahan botani dan marin. ► kulit tampak tegang, sihat, dan anjal...psstt kualitinya 5 star ========================= kenapa anda perlu memilikinya??? ========================= ► membantu menghilangkan selulit secara lembut dan tidak memerlukan kos yang tinggi ► lebih yakin untuk hadir di khalayak ramai ► membantu anda mendapatkan semula kulit yang lebih tegang, licin dan anjal . berminat? whatsapp nisa 016-6662740 untuk mencuba produk mary kay! ❤️ . #marykay #marykaymalaysia #ilovemymarykay #bestcosmetic #bestskincare #bestproduct #flawlessskin #sayajual #trustedbeautyconsultant #terlajaklaris
0 3
mk.beautyproduct

@mk.beautyproduct

MARY KAY BY NISA FARHANA
1 hour ago
mk.beautyproduct Bagaimana timewise body cellulite gel cream mary kay dapat membantu menjadikan kawasan selulit anda tegang, licin dan anjal. ?? anda hanya perlu sapukan krim gel yang bertekstur ringgan ini seperti menggunakan losen badan, mengurutkannya secara keseluruhan pada kulit sehingga ia diserap sepenuhnya dan hanya perlu menggunakannya sebanyak dua kali sehari pada kawasan selulit untuk mendapatkan manfaat- manfaat yang menakjubkan. ========================= keistimewaan timewise body cellulite gel cream mary kay ========================= ► mengurangkan keketaraan selulit dari semasa ke semasa ► krim gel yang berkuasa ini mengandungi asid glikolik, kafeina, minyak argan, ekstrak bahan botani dan marin. ► kulit tampak tegang, sihat, dan anjal...psstt kualitinya 5 star ========================= kenapa anda perlu memilikinya??? ========================= ► membantu menghilangkan selulit secara lembut dan tidak memerlukan kos yang tinggi ► lebih yakin untuk hadir di khalayak ramai ► membantu anda mendapatkan semula kulit yang lebih tegang, licin dan anjal . berminat? whatsapp nisa 016-6662740 untuk mencuba produk mary kay! ❤️ . #marykay #marykaymalaysia #ilovemymarykay #bestcosmetic #bestskincare #bestproduct #flawlessskin #sayajual #trustedbeautyconsultant #terlajaklaris
0 1