Loading...
Search result for #blousemurah

@solobatikolshop_

solobatikolshop_
Glamour overall set
harga : 175k
reseller : 170k
(harga belum termasuk ongkir)
solo bisa cod
tanya tanya bisa dm/wa
.
🔔 wa admin 1 : 089675015563 (fast respon)
🔔 wa admin 2 : 0895392238665 (slow respon)
📛 keep no cancel📛
.
how to order?
• screenshoot gambar yang akan di beli
• cantumkan nama
• cantumkan alamat
.
open reseller & dropshipper
join grub reseller chat admin
.
#solo #jeans #jeansmurah #murahmeriah #busana #bajusolo #celana #kulot #murmer #grosirmurah #onlineshopping #shopping #dress #longdress #blouse #blousemurah #overallmurah #overallmonica #grosirbajusolo #murmer #bajumurahsolo #grosirsolomurah #grosirsolo #glamouroverallset #setmurah #overallset #
0 1 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@twoonedecqueendy

twoonedecqueendy
.
————————————————————————
twoonedec queendy menjual pakaian wanita khususnya atasan wanita dengan ukuran lingkar dada 100-160++
————————————————————————
twoonedec queendy memberikan kemudahan bagi semua customer yang sulit mencari atasan dengan ukuran 100-160++ ataupun customer yang senang menggunakan baju dengan ukuran yang lebih longgar atau tidak membentuk lekuk tubuh namun tetap elegan dipakai
————————————————————————
twoonedec queendy menawarkan harga yang terbilang sangat murah namun kualitas terbilang sangat bagus dibandingkan dengan yang lain
————————————————————————
keterangan:
kemeja polo choco
116++
katun (tidak tembus dan adem)
————————————————————————
pemesanan:
line: @ ddu9055r (pakai @ )
shopee: twoonedecqueendy
————————————————————————
*silahkan meng add line @ twoonedec queendy agar mendapatkan info terbaru dan tanya-tanya produk lebih detail
*disarankan untuk berbelanja melalui shopee karena lebih cepat, lebih mudah, dan free ongkir ————————————————————————
#baju #bajumurah #bajujumbo #bajubigsize #murah #jumbo #bigsize #atasan #atasanmurah #atasanjumbo #atasanbigsize #blouse #blousemurah #blousejumbo #blousebigsize #kemeja #kemejamurah #kemejajumbo #kemejabigsize #jakarta
0 1 in a minute

@dejasminestuff

dejasminestuff
❤️ berlin set 130000
❤ mat broklat
❤ uk : ld 98 pj 65 lp 95 pj 95
.
.
* cek bahan dan ukuran ya kakak sesuaikan dengan ukuran dan keinginan , jual 100 % original . real pic 🔎motif 100%  sama 😊😊 .
.
.
.
wanna ?
cek bio yaw ❤️
.
.
* subsidi ongkir 25rb minim pembelian 90rb 👜 shopee : dejasminestuff
.
.
.

#tunikmurah #blousemurah #bajupolos #bajumotif #celanapolos #celanakulot #celanakerja #celanahitam #grosirsolo #sale #diskon #bajumurahbanget #bajumurah #tunik  #dressmurah #saleakhirtahun  #diskongamis #gamismurah #onlineshopsurabaya #onlineshopjakarta #onlineshopjogja #onlineshopsemarang #onlineshopbandung #onlineshopsolo #freeongkirshopee #starsellershopeeindonesia #sarimbitan #batik #batikseragam
1 1 in a minute

@rania_fashion_solo

rania_fashion_solo
💕 tiara blouse
mat. brukat premium
full furing

price. 125.000

dapatkan potongan harga dg pembelian min. 3 pcs (boleh campur)

detail ukuran lihat gambar ya.
yuk join grup reseller dan dapatkan harga spesial sista😍

order??
📱wa 081246144708
📱pin 5f599142

#olshopmurahsolo #olshopmurahpalembang #olshopmurahkendari #olshopmurahjakarta #olshopkalimantan #blousemurah#blousebatik #tunikcantik #olshopmurmer #gamisnaura#kemejakerja #tunikmurah#gamismurah #blousebruklat#gamismurahsolo#bajusyari#dresscouple #atasanmurah#hemmurahsolo#kulotmurah#kebayamurah#olshopmurahsurabaya #likeforlike #like4followback #followersmurahviapulsa #followforfollow #followersmurah#rania_fashion
0 0 in a minute

@nufmi_shop

nufmi_shop
📢sales! sales! sales!📢
.
🌺blouse khawla🌺
.
💰rm49 free postage in malaysia
.
s m l xl 2xl 3xl
.
✅material polycrepe ringan sangat selesa
✅nursing (selak) dan wudhu' (hidden zip) friendly
✅poket di sisi kanan baju
✅mudah dijaga dan tahan lasak
✅4 warna pilihan yang menawan :)
✅hiasan lace menawan hati
.
📱whatsapp 0175982349
.
#blousekhawla #blousekhawlamurah #fashionblouse #basicblouse #blouse #blousemurah #longtunic #longtunicmurah #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #sayajual #onlineshop #onlinebutik #onlineboutique #onlinecloset #onlinecollection #igshop #instashop #instaniaga #busanamuslimah #bajucantik #bajucantikmurah
0 0 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@fashion.wrstoresidoarjo

fashion.wrstoresidoarjo
0 1 in a minute

@nufmi_shop

nufmi_shop
📢sales! sales! sales!📢
.
🌺blouse khawla🌺
.
💰rm49 free postage in malaysia
.
s m l xl 2xl 3xl
.
✅material polycrepe ringan sangat selesa
✅nursing (selak) dan wudhu' (hidden zip) friendly
✅poket di sisi kanan baju
✅mudah dijaga dan tahan lasak
✅4 warna pilihan yang menawan :)
✅hiasan lace menawan hati
.
📱whatsapp 0175982349
.
#blousekhawla #blousekhawlamurah #fashionblouse #basicblouse #blouse #blousemurah #longtunic #longtunicmurah #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #sayajual #onlineshop #onlinebutik #onlineboutique #onlinecloset #onlinecollection #igshop #instashop #instaniaga #busanamuslimah #bajucantik #bajucantikmurah
0 0 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@nufmi_shop

nufmi_shop
📢sales! sales! sales!📢
.
🌺blouse khawla🌺
.
💰rm49 free postage in malaysia
.
s m l xl 2xl 3xl
.
✅material polycrepe ringan sangat selesa
✅nursing (selak) dan wudhu' (hidden zip) friendly
✅poket di sisi kanan baju
✅mudah dijaga dan tahan lasak
✅4 warna pilihan yang menawan :)
✅hiasan lace menawan hati
.
📱whatsapp 0175982349
.
#blousekhawla #blousekhawlamurah #fashionblouse #basicblouse #blouse #blousemurah #longtunic #longtunicmurah #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #sayajual #onlineshop #onlinebutik #onlineboutique #onlinecloset #onlinecollection #igshop #instashop #instaniaga #busanamuslimah #bajucantik #bajucantikmurah
0 0 in a minute

@jilloneira_boutique

jilloneira_boutique
1 0 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@izniwardrobe

izniwardrobe
“blaus anti kedut”
.
kenapa nak susahkan diri bila dah ada yang mudah. nak ke mana2 sarung ja 😉
.

memperkenalkan blaus mayraa direka khas untuk wanita tampil lebih hebat yang telah banyak membantu wanita-wanita di luar sana dalam memudahkan urusan harian mereka dan "repeat order" yang sgt tinngi. beli sehelai, repeat berhelai helai !
.
.=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
blaus mayraa ironless
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
.
👉 baju loose cutting
👉 mudah ambil wudu' just tarik macam tu ja.
👉 material yang tak perlu beria2 nak iron. (ironless )
👉 material moss crepe (korea)
memeri
👉 size xs, s, m, l, xl, 2xl, 3xl, 4xl, 5xl ( sampai penat jari sy nak type saiz sampai habis. banyak betul saiz yg kita sediakan untuk uollssss)
👉 material yang sangat sesuai untuk travel
.

wahhh.. ini lah baju yang saya idamkan selama ni,.
berapa harga nya ya????
.
normal price : rm 59/ sehelai.
.
tapi tapi untuk promosi terhad yang akan tamat bila-bila masa sahaja, kita nak berikan harga terlajak istimewa dan nak bagi diskaun khas untuk uolls .
.
mayraa blause ( promosi)
.
buy 1 rm59
-
-
buy 2 rm99
-
-
buy 3 free 1 rm147
-
-
stok selling fast dan warna yang available berubah so boleh whatsapp kami segera untuk respon pantas :)
.
.
whatsapp 0182850411
.
#blouseantikedut #blouseplain #blousemurah #ironlessblouse #blouseironless #blouseplainmurah #muslimahblouse #bajumuslimah
0 0 in a minute

@batik.jumbo

batik.jumbo
145.000
serius order silahkan hubungi jumbo
whatsapps : 0812-4889-139

cara order :
kirim gambar/picture barang dan warna
.
nama lengkap:
alamat lengkap:
kode pos:
no. telpon :
nama barang:
jumlah barang:

fast respond hari senin - sabtu jam 10.00 - 16.00 wib

no transfer = no keep !!!
segera konfirmasi transfer agar segera kami proses. siapa cepat dia dapat!! stok dapat berubah sewaktu waktu, kami proses jika notifikasi sudah masuk pada admin kami

check koleksi lain dan follow
syari >> @hijabmodern.murah
tunik >> @ilyasshopsolo
batik>> @lunnabatik

happy shoping ^_^

#tunikjumbo#bajublouse#blousejumbo#bajurealpicture#bajumurah#blousemurah#gamisjumbo#batikjumbo#atasanwanita#atasancewek#bajusyari#bajutunik#bajulongtunik#blousebatik#jumbolongtunik#bajubatik#blazer#blazerjumbo#sweater#longtunikjumbo#outer#outerjumbo ‌#bajujumbo#bigsize#jumboblouse#gamismurah#dressmurah#batikmurah#bajumaxy#batikblouse
0 0 in a minute