Loading...
Search result for #breastfeeding

@terapii_sukses_hamil

terapii_sukses_hamil
Trauma dengan obat dokter...‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ณ‌๐Ÿ‡ฌ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ณ ‌๐Ÿ‡จ‌๐Ÿ‡ช‌๐Ÿ‡ต‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡น ‌๐Ÿ‡ญ‌๐Ÿ‡ฆ‌๐Ÿ‡ฒ‌๐Ÿ‡ฎ‌๐Ÿ‡ฑ tapi program hamil gak berhasil? ๐Ÿ˜ขmari bergabung bersama kami untuk promil yg sehat dan cerdas.... ๐ŸŒผsudah banyak yang p o s i t i f ๐Ÿ‡ญ ๐Ÿ‡ฆ ๐Ÿ‡ฒ ๐Ÿ‡ฎ ๐Ÿ‡ฑ cek ig dan invite

follow
@terapii_sukses_hamil
@terapii_sukses_hamil
@terapiwanita_herbal
@terapiwanita_herbal ๐Ÿฅuntuk mendapatkan info kesehatan, medis, program hamil & hiburan bayi
๏ธโœ” contact person :
๏ธ๐Ÿ“ฒ bbm : dda94210
๐Ÿ“ฒwa; 082140909991
๐Ÿ“ฒline; 082140909991 #pregnantandperfect #babyshower #pregnantfashion #pregnantandfit #pregnantmum #pregnant #preggy #preggo #maternityfashion #momtobe #mother #mummy #breastfeeding #bottlefeeding #bunintheoven #bumpfashion #bumpandi #bumping #birth #bump #baby #child #infant #newborn #delivery #labour #maternitystyle #ootd
0 1 just now

@thatissophia

thatissophia
You think i’m asleep .... but the minute my back touches the crib face.....!!!๐Ÿ˜ญ #newmother #littlejoker #cutebabies #breastfeeding #breastfeedinglols #newborn #sleepjokes
0 0 1 minute ago

@little.hushhush

little.hushhush
Mother’s day sale ๐ŸŽ‰
.
autumnz ppsu bottle wide neck
.
effective till 3 june 2018
.
comes in 3 sizes : 4oz, 8oz and 10oz
.
๐Ÿผ anti-colic
๐Ÿผnatural shape
๐Ÿผsoft teat
๐Ÿผheat resistance
๐Ÿผbpa free
.
price :
4oz
single - rm30 (np rm35)
twin - rm55 (np rm63)
.
8oz
single - rm38 (np rm43)
twin - rm70 (np rm80)
.
10oz
single - rm42 (np rm49)
twin - rm74 (np rm86)
.
free postage for 2pcs and above to sm only
.
dm / whatsapp 0175875220
.
#bfbabyroxx #breastfeeding #feedingbottle #feedingbottles #autumnzppsu #autumnzppsubottle #ppsubottle #botolppsu #botolkacamurah
0 0 1 minute ago

@camilleaniversario

camilleaniversario
Breastmilk.... soo i completely lost my b****t milk with both e and the twins just before the 6 month mark. however with this pregnancy it seems to be making a return super early and my poor b***s are so confused. they can clearly smell it once again and are really trying to get at it, however there's just not enough to feed them. they've been on formula and solids ever since i lost my milk but it's so crazy how the instinct immediately returned when my milk did. on the other note, they've got some pretty serious chompers now which makes it a little scary ๐Ÿ˜‚ have any another mamas experienced this with a close pregnancy? so random. ๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝ๐Ÿ‘ถ๐Ÿฝ #threeunderone #irishtriplets
1 9 3 minutes ago

@charmantlady_official

charmantlady_official
Nursing bra 40b
โœ…rm20/pc
โœ…postage rm8 sm
โœ…nak free pos? whatsapp link kat bio. nanti kita bincang k?

#nursingbra #nursingbramalaysia #bajumenyususelak #nursing #breastfeeding #bramenyusumurah #nursingbramudah #nursingbramurah #nursingbracotton #nursingbraselesa
0 0 2 minutes ago

@dtammarbyrai

dtammarbyrai
0 0 2 minutes ago

@dtammar_bysya

dtammar_bysya
0 2 3 minutes ago

@cordova.boutique

cordova.boutique
*oryza*
.
๐ŸŒธ long dress dengan bukaan di samping kiri dan kanan, tanpa kancing/resleting, super praktis untuk menyusui.
๐ŸŒธ pada ujung tangan ada risleting yang dapat dibuka, wudhu friendly.
๐ŸŒธ terdapat 2buah saku di kanan dan kiri , cukup untuk menyimpan handphone atau pernak-pernik kecil.
๐ŸŒธ terdapat karet pinggang dibelakang.
๐ŸŒธ menggunakan bahan premium linen rich dengan tekstur halus dan lembut yang nyamaaan saat dipakai karena menyerap keringat.
๐ŸŒธ jahitan rapat dan kuat, kualitas butik.
๐ŸŒธ keakuratan foto dengan warna asli 90%.
๐ŸŒธ margin error ukuran ± 2cm karena proses pemotongan/steam.
๐ŸŒธ garansi 100% uang kembali jika produk yang diterima terdapat reject, tidak cocok, atau tidak sesuai harapan*
๐ŸŒธ tersedia dalam 2 pilihan warna : dusty pink dan abu muda

harga 365.000

#busuifriendly #busui #gamis #busuidress #bajumenyusui #busuistylish #gamissyari #ibumenyusui #breastfeeding #gamisbusui #gamismurah #bajubusui #menyusui #pejuangasi #asieksklusif #dress #busuicomfy #busuifrendly #hijab #nursingwear #asibooster #gamiscantik #asi #busuifriendlydress #bajuhijab #busuigaya #busuimurah #tunik #gamissyarimurah #boosterasi
0 1 3 minutes ago

@dtammarbyhana

dtammarbyhana
0 1 3 minutes ago

@nayahealthco

nayahealthco
We're proud of all of you hard working moms, you made it through monday #nayamom
1 1 4 minutes ago

@milkboostore2

milkboostore2
Repeat order lagi. memang bagus, susu meriah, jimat masa

anda bila lg?
.
consume produk dan follow apa kita advice je. simple!
.
dah beribu orang bg feedback positive. tengok sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
———————
.
#testimonimilkboostore2 .
________________
.
jom order sekarang
.
๐Ÿ’ฐ harga? .
untuk masalah susu badan consume :
๐Ÿ€habbasyi88 125 kapsul rm50 sebotol sm
๐Ÿ€habbasyi88 210 kapsul rm65 sebotol sm
.
โค๏ธnak lagi bagus add olive oil. ramai org ambil habbasyi88 + olive esp bfeed mom .
. ๐Ÿ€extra v****n olive oil tursina 88 125 kapsul rm40 sm
๐Ÿ€extra v****n olive oil tursina88 210 kapsul rm55 sm. .
pembelian lebih rm100 free postage semenanjung. ss add rm5 je for postage. .
.
ada yg mencari madu asli? kita ada jual. . terbukti asli dah dah diuji di 3 buah makmal di ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ. tak yakin lagi kata 100% asli? kita bg jaminan pulangan w**g 2x ganda klu tak ori. haaa . tak caya lagi tak nothing to say lah ๐Ÿ˜‚
.
harga:

180g rm 25.00
325g (sarang) rm55.00
430g rm55.00
900g rm90.00
1kg rm120.00
2kg rm180.00
madu stick (100pcs) rm120.00
madu stick minimum 20 pcs pon boleh. rm2 satu stick. .

semua benda samada habbasyi88 ke, zaitun ke, madu ke, pembelian rm100 dan ke atas kita bg free postage. jom ordee sebelum kehabisan stok!
_______________________________________________________.
pembelian dari sini free consultation. ุฅ
order? dm ig @ milkboostore2 @ whatsapp 012-805 0852. link whatsapp ada di bio.
.
real milkbooster ada di sini. tak payah la bazir duit produk kunyah2 ke,kemam2 ke, bancuh ke. serious merepek. yg kita dok promote baru betul milkbooster. percayalah! ๐Ÿ˜Š
.
p/s: dropship wanted! dm ig @ whatsapp if interested โค๏ธ
1 0 5 minutes ago

@nientjie21

nientjie21
One gorgeous baby girl and 4 weeks later.. gotta love the natural beauty of breastfeeding ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #natural #breastfeeding #postbabybody
0 2 4 minutes ago

@this_messy_mama

this_messy_mama
When you want a beer but your nursing still whomp whomp #beerthirty๐Ÿป #grillinandchillin #tacomonday๐ŸŒฎ#breastfeeding #momlife #sunshine
0 0 11 minutes ago

@cordova.boutique

cordova.boutique
*oryza*
.
๐ŸŒธ long dress dengan bukaan di samping kiri dan kanan, tanpa kancing/resleting, super praktis untuk menyusui.
๐ŸŒธ pada ujung tangan ada risleting yang dapat dibuka, wudhu friendly.
๐ŸŒธ terdapat 2buah saku di kanan dan kiri , cukup untuk menyimpan handphone atau pernak-pernik kecil.
๐ŸŒธ terdapat karet pinggang dibelakang.
๐ŸŒธ menggunakan bahan premium linen rich dengan tekstur halus dan lembut yang nyamaaan saat dipakai karena menyerap keringat.
๐ŸŒธ jahitan rapat dan kuat, kualitas butik.
๐ŸŒธ keakuratan foto dengan warna asli 90%.
๐ŸŒธ margin error ukuran ± 2cm karena proses pemotongan/steam.
๐ŸŒธ garansi 100% uang kembali jika produk yang diterima terdapat reject, tidak cocok, atau tidak sesuai harapan*
๐ŸŒธ tersedia dalam 2 pilihan warna : dusty pink dan abu muda

harga 365.000

#busuifriendly #busui #gamis #busuidress #bajumenyusui #busuistylish #gamissyari #ibumenyusui #breastfeeding #gamisbusui #gamismurah #bajubusui #menyusui #pejuangasi #asieksklusif #dress #busuicomfy #busuifrendly #hijab #nursingwear #asibooster #gamiscantik #asi #busuifriendlydress #bajuhijab #busuigaya #busuimurah #tunik #gamissyarimurah #boosterasi
0 4 4 minutes ago

@nursingbra_pss

nursingbra_pss
Assalamualaikum..tahniah buat mommies yang baru sahaja dapat baby..pengorbanan besar tau bersalin time bulan puasa...kena gantiiiii puasa.. akak pun ada pengalaman macam ni..takpe,nanti slow2 ganti..ok lah,bagi mommies yang tgh cari #nursingbra untuk mudahkan penyusuan..raya nanti takkan tak pakai bra plak kan๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Šmestilah pakai walau dalam keadaan pantang..so,kat mana nak cari nursing bra mudah?? pergi je jenguk ig @nursingbra_pss ok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan lupa whatsapp 0133217738

#nursingbramudah
#nursingbra
#bfwear
#breastfeedingwear
#breastfeeding
#galakanmenyusu
#jombelinursingbra
#alhamdulilah
#syukurselalu #bramenyusumalaysia #nursingbramalaysiamurah #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia
#bramenyusu #colimenyusumalaysia
#bramenyusumalaysiamurah #sayajualnursingbra
#nursingbraterbaru
#nursingbracotton
#nursingbramudah
1 0 5 minutes ago

@nursingbra_pss

nursingbra_pss
Assalamualaikum..tahniah buat mommies yang baru sahaja dapat baby..pengorbanan besar tau bersalin time bulan puasa...kena gantiiiii puasa.. akak pun ada pengalaman macam ni..takpe,nanti slow2 ganti..ok lah,bagi mommies yang tgh cari #nursingbra untuk mudahkan penyusuan..raya nanti takkan tak pakai bra plak kan๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Šmestilah pakai walau dalam keadaan pantang..so,kat mana nak cari nursing bra mudah?? pergi je jenguk ig @nursingbra_pss ok ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jangan lupa whatsapp 0133217738

#nursingbramudah
#nursingbra
#bfwear
#breastfeedingwear
#breastfeeding
#galakanmenyusu
#jombelinursingbra
#alhamdulilah
#syukurselalu #bramenyusumalaysia #nursingbramalaysiamurah #nursingbramalaysia #bramenyusumalaysia
#bramenyusu #colimenyusumalaysia
#bramenyusumalaysiamurah #sayajualnursingbra
#nursingbraterbaru
#nursingbracotton
#nursingbramudah
#nursingbra
#bfwearbfwear
#breastfeedingwear
#breastfeeding
#galakanmenyusu
#jombelinursingbra
#alhamdulilah
#syukurselalu #bramenyusumalaysia #nursingbramalaysiamurah #pamsusumurah
1 1 7 minutes ago

@little.hushhush

little.hushhush
Searching for single cooler bag ?
.
introducing gabag single sling series โค๏ธ๏ธ
.
comes in 3 designs
.
easy to store ebm to send to babysitter
can fit 6-8 bottles
.
preorder now!!
.
price rm79 only (np rm83)
.
.
postage fee
sm rm6
ss rm10
.
free 2 icepacks
.
dm / whatsapp 0175875220
.
.
#bfbabyroxx #babypax #breastmilk #barangbaby #breastfeeding #breastpump #bazaarpaknil #babypaxrainbow #glassbottles #bottlestorage #susuibu #sayajualmurah #sayajual #sayajualbarangbaby #trustedseller #gabagcoolerbag #gabagmalaysia #gabagcoolerbagmurah #gabagcoolerbagmalaysia #gabagcoolerbox
0 1 6 minutes ago