Loading...
Search result for #calendulacnecream
Promo khas buat ulfaa lovers whatsapp 01123316059 #terapiinstagram #calendulacnecream #ulfaalovers #ulfaabeauty
1 10 July 2017
This is real life my friends. a wide angled view from my kitchen today as i prepare more of my healing salve. infusing more flowers in oils in preparation for my windowsills, and using the gorgeous amber coloured oil that has already been carefully infused using the suns energy to get the best healing properties possible. to say this is a labour of love for me is an understatement. each small batch i make is created with love and a whole lot of passion✨ a product i started making some years back to help me cope with my widespread fibromyalgia pain is now being shared with all of you world wide thanks to me finding and connecting with so many of you out there on instagram. yesterday i was driving back after shipping two jars to texas, and 4 jars plus 3 lip balm to a repeat client and now dear friend donna, in ny city. i had to take a moment to let this all sink in! seriously you guys have no idea how grateful i am to be running this successful small business out of my kitchen. i decided to take a moment yesterday and calculate just how many jars have been sold over the past few years and would you believe it is 600? i recently in the last year added my orange body butter and minty lip balm to my healing line and these two products are very popular as well💖 sending all my love and gratitude to all i have been blessed to connect with here in this amazing community ✨ may we all find our path to healing in whatever way that may be🙏🏻 #healingsalve #suninfusedskincare #calendulacnecream #calendula #lavender #homegrownflowers #organicskincare #healingnaturally #fibromyalgia #psoriasis #exzema #burns #cutsandbruises #diaperrash #acne #bugbites #etsyshop #etsy
16 107 December 2017
Calendula seeds before sowing last season - how is your farm planning going? 📸 @vtbec
2 19 3 weeks ago
Guess which of these is #calendulaoil oil? the rich golden goodness of #calendula infused in #sweetalmondoil next to ‘plain’ almond oil. #calendulacnecream cream in the #making ideal for #sensitiveskin #hives #eczema #greenbeauty #honey #beeswax #calendula #handmade #madeinsurrey #naturalbeauty #luxurious #effectiveskincare #madebyme
2 5 2 weeks ago

@glowingserum_rm28_60ml

Glowing serum Beadoll
Bye-bye parut jerawat,muka makin bersih & cantik . . ~gs bertindak dengan cepat menghilangkan parut2 jerawat,liang pori makin mengecil,cust puas hati kulit makin licin.tona kulit jadi sekata. . . fungsi gs:- 🍃merawat masalah kulit berjerawat 🍃mengecilkan liang pori 🍃menganjalkan kulit 🍃mengh ilangkan parut jerawat. call/sms/whatsapp ☎✉📱 klik ni ->> wasap.my/+60183609338 •••beadoll beauty••• . . #dyxycosmeticsmurah #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics # #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum
0 7 2 hours ago

@glowingserum_rm28_60ml

Glowing serum Beadoll
Ingin memiliki kulit seperti nie👆🏻??xperlu berbelanja mahal2 $$ hanya rm28 sahaja utk 1 glowing serum... . . 🔰menghilangkan parut jerawat 🔰liang pori mengecil 🔰merawat kulit kusam 🔰menganjalkan kulit 🔰memutihkan kulit 🔰anti- age . macam mana nk order direct wassap tanpa save 📲http://www.wasap.my/60183609338 . . #dyxycosmeticsmurah #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum
0 3 2 hours ago

@glowingserum_rm28_60ml

Glowing serum Beadoll
Seminggu sahaja masalah jeragat dapat dirawat..tq perkenalkan glowing serum.😘 . . ~seminggu sahaja sapu gs jerawat kecut..jeragat hilang,laing pori mengecil tak perlu risau lagi.gs tiada kesan penglupasan kulit.100% bahan organic,selamat untuk digunakan untuk bayi & wanita hamil. fungsi gs:- 🍃merawat masalah kulit berjerawat 🍃mengecilkan liang pori 🍃menganjalkan kulit 🍃mengh ilangkan parut jerawat. 🍃merawat masalah jeragat 🍃menganjal payu dara 🍃mencerahkan kulit 🍃melembutkan kulit call/sms/whatsapp ☎✉📱 klik ni ->> wasap.my/+6018360938 •••beadoll beauty••• #dyxycosmeticsmurah #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum
0 3 2 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Serum wajah pertama di malaysia iaitu glowing serum . . ✅tidak melekit ✅tidak berminyak ✅memberi effect glowing . . 😍tak perlu pakai skincare kulit tetap cantik😍 . ✅ diformulasi dari teknologi nano dan 💯% tanpa bahan kimia serta selamat digunakan di kulit wajah dan badan. ✅ mengandungi vit c & vit e ,chamomile dan extrak aloe vera . 👸kebaikan glowing serum👸 . 💋mengecutkan jerawat dalam masa 24 jam 💋merawat ekzema / ruam 💋anjalkan wajah dan pipi menjadi tegang serta glowing tanpa mekap 💋memudarkan parut jerawat 💋hilangkan bintik hitam / jeragat 💋kecilkan pori muka 💋cerahkan kulit 💋boleh digunakan sebagai base make up 💋pudarkan eyebag 💋kurangkan garis halus 💋menaikkan aset wanita iaitu boleh digunakan di payudara dan punggung 💋boleh dijadikan pelembab bibir . glowing serum ni cboleh dipakai untuk masalah kulit . ✅kulit berminyak ✅kulit berjerawat ✅kulit kering ✅kulit jeragat ✅parut jerawat ✅kulit kusam ✅kulit sensitif ✅kulit rosak akibat tinggal produk kimia . . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #qunyitmasker #yusaserum #lulurflawless #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #yankoskincare #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #sobella #shaklee #beadollbeauty #glowingserum #vitamincshaklee #sendayutinggi #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty
1 4 18 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 3 21 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 1 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 0 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 0 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 2 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
0 2 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Parut jerawat batu makin pulih . . alhamdulillah, ada feedback dari customer selepas 3 minggu pakai glowing serum jerawat di muka makin kecut & semakin berkurangan.. . bila customer dah mula pakai glowing serum,mereka dpt rasakan sendiri kelainannya sebelum & selepas.cara penggunaan pun sangat senang,sapu-sapu sahaja. . alhamdulillah, glowing serum sesuai untuk semua jenis kulit,dari baby sampai berumur,lelaki & wanita...tiada masalah. . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnowmurah #acskincare #dyxycosmeticsmurah #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shakleetermurah #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhiteningmurah #vitefacemist #sexyladylotionmurah #elysianbeauty #beadollbeauty #glowingserum #sobellalipstick #dianzvitamin #lesandafoundation #oneporeserum #danielinserum
1 1 22 hours ago

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
0 1 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
1 4 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
0 2 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
1 4 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
0 2 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Nak tau dak rahsia kulit muka flawless dan extra glowing tu? tadaaaaa, ni haa hampa tonyoh ler glowing serum hari2. kesan dia mabeless sangat uolss 😚😚 . rugi hampa xmau cuba. serius haih mmg berkesan. sebelum make up hampa pakai glowing serum ni dulu baru apply foundation. tudiaaaa stgi pi tgok dkt cermin glowing tak sangka ceq oii 😄😄 . pastu hari2 pakai nnti muka hampa pon makin lawa, jerawat, parut, jeragat dan segala mak nenek cela dkt muka tu pon xda dah 😝 . pakai apa?? glowing serum jer uols 💃😘 . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #lazeedasoap #epydermahydrogel #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #mikaybtoxmosturizer #shaklee #vitamincshaklee #calendulaacnecream #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty #kosmetikmurah #beadollbeauty #glowingserum #faceoil #dianzvitamin #maryjardin #rosewater
0 2 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Serum wajah pertama di malaysia iaitu glowing serum . . ✅tidak melekit ✅tidak berminyak ✅memberi effect glowing . . 😍tak perlu pakai skincare kulit tetap cantik😍 . ✅ diformulasi dari teknologi nano dan 💯% tanpa bahan kimia serta selamat digunakan di kulit wajah dan badan. ✅ mengandungi vit c & vit e ,chamomile dan extrak aloe vera . 👸kebaikan glowing serum👸 . 💋mengecutkan jerawat dalam masa 24 jam 💋merawat ekzema / ruam 💋anjalkan wajah dan pipi menjadi tegang serta glowing tanpa mekap 💋memudarkan parut jerawat 💋hilangkan bintik hitam / jeragat 💋kecilkan pori muka 💋cerahkan kulit 💋boleh digunakan sebagai base make up 💋pudarkan eyebag 💋kurangkan garis halus 💋menaikkan aset wanita iaitu boleh digunakan di payudara dan punggung 💋boleh dijadikan pelembab bibir . glowing serum ni cboleh dipakai untuk masalah kulit . ✅kulit berminyak ✅kulit berjerawat ✅kulit kering ✅kulit jeragat ✅parut jerawat ✅kulit kusam ✅kulit sensitif ✅kulit rosak akibat tinggal produk kimia . . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #qunyitmasker #yusaserum #lulurflawless #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #yankoskincare #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #sobella #shaklee #beadollbeauty #glowingserum #vitamincshaklee #sendayutinggi #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty
0 1 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Serum wajah pertama di malaysia iaitu glowing serum . . ✅tidak melekit ✅tidak berminyak ✅memberi effect glowing . . 😍tak perlu pakai skincare kulit tetap cantik😍 . ✅ diformulasi dari teknologi nano dan 💯% tanpa bahan kimia serta selamat digunakan di kulit wajah dan badan. ✅ mengandungi vit c & vit e ,chamomile dan extrak aloe vera . 👸kebaikan glowing serum👸 . 💋mengecutkan jerawat dalam masa 24 jam 💋merawat ekzema / ruam 💋anjalkan wajah dan pipi menjadi tegang serta glowing tanpa mekap 💋memudarkan parut jerawat 💋hilangkan bintik hitam / jeragat 💋kecilkan pori muka 💋cerahkan kulit 💋boleh digunakan sebagai base make up 💋pudarkan eyebag 💋kurangkan garis halus 💋menaikkan aset wanita iaitu boleh digunakan di payudara dan punggung 💋boleh dijadikan pelembab bibir . glowing serum ni cboleh dipakai untuk masalah kulit . ✅kulit berminyak ✅kulit berjerawat ✅kulit kering ✅kulit jeragat ✅parut jerawat ✅kulit kusam ✅kulit sensitif ✅kulit rosak akibat tinggal produk kimia . . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #qunyitmasker #yusaserum #lulurflawless #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #yankoskincare #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #sobella #shaklee #beadollbeauty #glowingserum #vitamincshaklee #sendayutinggi #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty
0 1 Yesterday

@qisha_empire

🌼GLOWING SERUM BEADOLL RM28🌼
Serum wajah pertama di malaysia iaitu glowing serum . . ✅tidak melekit ✅tidak berminyak ✅memberi effect glowing . . 😍tak perlu pakai skincare kulit tetap cantik😍 . ✅ diformulasi dari teknologi nano dan 💯% tanpa bahan kimia serta selamat digunakan di kulit wajah dan badan. ✅ mengandungi vit c & vit e ,chamomile dan extrak aloe vera . 👸kebaikan glowing serum👸 . 💋mengecutkan jerawat dalam masa 24 jam 💋merawat ekzema / ruam 💋anjalkan wajah dan pipi menjadi tegang serta glowing tanpa mekap 💋memudarkan parut jerawat 💋hilangkan bintik hitam / jeragat 💋kecilkan pori muka 💋cerahkan kulit 💋boleh digunakan sebagai base make up 💋pudarkan eyebag 💋kurangkan garis halus 💋menaikkan aset wanita iaitu boleh digunakan di payudara dan punggung 💋boleh dijadikan pelembab bibir . glowing serum ni cboleh dipakai untuk masalah kulit . ✅kulit berminyak ✅kulit berjerawat ✅kulit kering ✅kulit jeragat ✅parut jerawat ✅kulit kusam ✅kulit sensitif ✅kulit rosak akibat tinggal produk kimia . . . 🌼yourtrustedseller ❤sha hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #qunyitmasker #yusaserum #lulurflawless #epydermahydrogel #krimjerawat #moisturizergelmurah #yankoskincare #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #sobella #shaklee #beadollbeauty #glowingserum #vitamincshaklee #sendayutinggi #vivix #magicserumskin #greenteafacemist #temyracle #boosterwhitening #vitefacemist #sexyladylotion #elysianbeauty
1 2 Yesterday