Loading...
Search result for #ceazer

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Jom vivix !
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 3 2 hours ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Apa itu vivix ??
.
🍇 vivix adalah supplement anti penuaan terbaik di dunia sebab dia boleh menembusi sehingga ke dna manusia
🍇 vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan kesan awet muda di samping mengekalkan kesihatan yang berpanjangan
🍇 vivix kaya dengan anti oksidan yang melindungi sel dan o***n badan daripada rosak akibat radikal bebas ..
.
macam mana vivix bertindak untuk mencantikkan kulit?
.
seperti kita tahu kulit adalah o***n terbesar manusia kan? so bila vivix ni bertindak untuk memelihara dan menggantikan sel yang rosak, automatik akan menghasilkan o***n yang cantik dan sihat.
.
so badan kita terdiri daripada sel-sel. bila sel badan kita sihat, insyaallah secara tidak langsung sistem dan o***n badan kita keseluruhannya berfungsi dengan baik
.
secara mudahnya badan kita terbentuk daripada sel ➡tisu ➡organ ➡sistem .
.
yang nak cantik dan sihat luar dalam, jom dpatkan vivix.
.
yang dah berumur tapi nak maintain muda, vivix adalah pilihan yang tepat
.
berminat nak dapatkan vivix dengan harga special price ? whatsapp 📲 0194136053
.
atau klik link on my bio 😊
1 13 11 hours ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
[vivix untuk yang tersayang]
.
alhamdulillah, berkat konsisten pengambilan vivix
.
ayah kembali ceria
.
siapa xrisau akan kesihatan orang tuanya yang kini sedang memulihkan diri kesan dr berhenti rokok 3tahun lepas
.
alhamdulillah, ikhtiar dgn vivix; bertindak menarik keluar segala
radikal bebas dr dalam badan
.
alhamdulillah; ayah sy kembali ceria dan segar
.
ini kisah ayah sy sendiri
ayah sy yang disayangi che mohd zulkifli
serta ibuku yang disayangi
sharifah maimunah
.
inshaallah; anakanda berikan suppplement terbaik buat kalian semestinya shaklee 👍
.
kisah benar 👍
firdhaus zulkifli
1 11 13 hours ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Kebaikan vivix shaklee
.
✨menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✨membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✨mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✨mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✨meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✨mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
✨membantu merawat penyakit parkinson
✨membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✨meningkatkan kesihatan imum badan
✨menggalakan kesihatan keseluruhan
.
berminat nak dapatkan vivix dengan harga special price ? whatsapp 📲 0194136053
.
atau klik link on my bio 😊
1 11 22 hours ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Feedback customer consume vivix
.
bagi yang tertanya-tanya vivix ialah palinggg famous dalam kalangan customer yang mementingkan kesihatan disebabkan khasiatnya yang all in one!
.
selain supplements shaklee yg jenis tablet/capsule, vivix pun antara hot jgk tau! ramai dah customer yang consume vivix ni dan alhamdulillah beri kesan yang bagus👍
.
antara manfaat vivix yang perlu korang tahu👇
.
❤ renew cell , cell yang dah rosak di perbaharui untuk bantu bdn lebih cergas
.
❤ anti penuaan - kulit lebih anjal dan o***n dalaman lebih muda dari usia
.
❤ perbaiki masalah penyakit hingga peringkat dna
.
❤ kurangkan masalah gula kencing manis
.
❤ mengurangkan rasa ketagihan merokok
.
❤ mengurangkan risiko sakit jantung
.
❤ bantu percepatkan luka selepas pembedahan
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 7 22 hours ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Ramai yang tertanya tanya macam mana sebenarnya vivix ni bekerja?
.
ada 4 cara utama vivix ni bekerja, and meh kiera explain cara mudah 😊 .
so macam mana?
.
❤️ dengan meningkatkan ketahanan sel
.
❤️ meningkatkan tenaga pada sel
.
❤️ mempercepatkan sel rosak diperbaiki
.
❤️ meningkatkan performance sel kita
.
nampak tak, dia membantu sehingga di peringkat sel
.
bukan setakat kulit ke apa, tapi sehingga ke peringkat dna kita tau 😘
.
sebab tu dia adalah anti penuaan terbaik dan sangat bagus untuk kesihatan kita secara menyeluruh ❤️
.
ha serius best!
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 5 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Jom vivix !
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 7 Yesterday

@empressmommy_shameka

empressmommy_shameka
Our mcm .... her and her great grandfather #pawpaw #we love you ❣️ #ceazer
0 12 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Feedback customer consume vivix
.
bagi yang tertanya-tanya vivix ialah palinggg famous dalam kalangan customer yang mementingkan kesihatan disebabkan khasiatnya yang all in one!
.
selain supplements shaklee yg jenis tablet/capsule, vivix pun antara hot jgk tau! ramai dah customer yang consume vivix ni dan alhamdulillah beri kesan yang bagus👍
.
antara manfaat vivix yang perlu korang tahu👇
.
❤ renew cell , cell yang dah rosak di perbaharui untuk bantu bdn lebih cergas
.
❤ anti penuaan - kulit lebih anjal dan o***n dalaman lebih muda dari usia
.
❤ perbaiki masalah penyakit hingga peringkat dna
.
❤ kurangkan masalah gula kencing manis
.
❤ mengurangkan rasa ketagihan merokok
.
❤ mengurangkan risiko sakit jantung
.
❤ bantu percepatkan luka selepas pembedahan
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 11 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Jom vivix !
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 12 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Vivix shaklee untuk siapa ?
.
siapa perlukan vivix ?
.
vivix shaklee ini untuk kita semua, sebabnya kita semua ni berpotensi untuk dihinggapi penyakit sebab sel sel kita setiap hari terdedah dengan radikal bebas dan agen penuaan yang akhirnya boleh merosakkannya
.
disinilah kelebihan dan kebaikan vivix shaklee yang boleh digunakan oleh hampir semua orang untuk pelbagai jenis penyakit
.
sebagai contoh, anggur muscadine mempunyai asid ellagik dalam kepekatan tinggi yang tidak dijumpai dalam aggur jenis lain, dan telah menunjukkan ciri ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria
.
manakala elderberry mengandungi anthocyanins memberikan kesan anti radang dan mengurangkan simpton sakit otot, demam, selsema, asma, batuk selain menguatkan sistem imun dan merendahkan tahap kolesterol ldl. selain bertanggungjawab untuk mengurangkan stress
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
.
p/s : jom dapatkan vivix dengan harga promosi yang jauh lebih murah sekarang 😎
1 11 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Alhamdulillah. asbab vivix cyst makin kecut
.
segala kesembuhan allah yang bagi.yang penting kita yang kena usaha dan ikthiar
.
lepas ikhtiar kita berdoa dan tawakal kepada allah
.
inshaallah dengan izin allah sembuh
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 10 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Jom vivix !
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 12 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Belian 2 botol vivix automatic jadi ahli
.
dengan belian 2 botol vivix anda layak dapat
✅harga ahli rmxxx
✅percuma keahlian shaklee jimat rm65
✅cashback rm36
✅percuma postage seluruh malaysia jimat rm10
.
tunggu apa lagi ? jom vivix !
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 14 Yesterday

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Amalkan vivix ketika berpantang ternyata berbeza
.
ada yang akan berpantang tak lama lagi?
.
atau sedang berpantang ?
.
jom try berpantang dengan vivix si tonik pekat ni.
.
inshaallah walaupun selepas bersalin, badan akan sihat dan bertenaga.
.
berminat nak dapatkan vivix harga promosii boleh terus whatsapp 📲 019-4136053
.
atau klik link on my bio utk pautan terus ke whatsapp
1 7 Yesterday

@mocaeshop

mocaeshop
Here we will tell about ourselves and about some products for children. 🙌🏼
.
.
Тут мы расскажем о себе и о некоторых товарах для детей. .
.
#собака #вельшкорг #моника #цезарь #dog #monica #ceazer #caesar #my #lovely #tactical #care #забота #магазин #детсвиевещи #пижама #харьков
4 247 2 days ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Apa itu vivix ??
.
🍇 vivix adalah supplement anti penuaan terbaik di dunia sebab dia boleh menembusi sehingga ke dna manusia
🍇 vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan kesan awet muda di samping mengekalkan kesihatan yang berpanjangan
🍇 vivix kaya dengan anti oksidan yang melindungi sel dan o***n badan daripada rosak akibat radikal bebas ..
.
macam mana vivix bertindak untuk mencantikkan kulit?
.
seperti kita tahu kulit adalah o***n terbesar manusia kan? so bila vivix ni bertindak untuk memelihara dan menggantikan sel yang rosak, automatik akan menghasilkan o***n yang cantik dan sihat.
.
so badan kita terdiri daripada sel-sel. bila sel badan kita sihat, insyaallah secara tidak langsung sistem dan o***n badan kita keseluruhannya berfungsi dengan baik
.
secara mudahnya badan kita terbentuk daripada sel ➡tisu ➡organ ➡sistem .
.
yang nak cantik dan sihat luar dalam, jom dpatkan vivix.
.
yang dah berumur tapi nak maintain muda, vivix adalah pilihan yang tepat
.
berminat nak dapatkan vivix dengan harga special price ? whatsapp 📲 0194136053
.
atau klik link on my bio 😊
1 6 2 days ago

@supplementsihat.co

supplementsihat.co
Kebaikan vivix shaklee
.
✨menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
✨membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
✨mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
✨mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
✨meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
✨mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
✨membantu merawat penyakit parkinson
✨membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
✨meningkatkan kesihatan imum badan
✨menggalakan kesihatan keseluruhan
.
berminat nak dapatkan vivix dengan harga special price ? whatsapp 📲 0194136053
.
atau klik link on my bio 😊
1 5 2 days ago