Loading...
Search result for #codkpmim

@sarabakery.co

sarabakery.co
Penggemar cheese dicampur dengan topping strawberry?? 🍓🍓🍓🍓🍓🍓
.
tekan link di bio untuk order 👆🏻👆🏻
.
#cheesekut #etr2583 #cheesekutsedap #cheesekutmurah #cheesekutoreo #cheesekutleleh #kpmim #codkpmim #codkuantan
2 5 Yesterday

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
0 3 Yesterday

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
2 4 Yesterday

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
1 4 Yesterday

@sarabakery.co

sarabakery.co
Nampak cheese padat guys ‼️😋😋😋 korang tak cuba satu, korang memang rugi .
.
harga dahlah tak mahal pun rm3 je guys 😱😱 padu tak ⁉️
.
tekan je link di bio untuk order .
#cheesekut #etr2583 #chickentortillawrap #makanankuantan #cheesekutleleh #cheesekutoreo #cheesekutmurah #cheesekutsedap #kpmim #codkpmim #codkuantan
1 6 Yesterday

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
0 4 3 days ago

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
0 4 3 days ago

@sarabakery.co

sarabakery.co
🌻open order cheesekut leleh🌻
.
milo / nestum rm3
oreo rm4
strawberry / bluberry rm4
.
untuk rm7 dan rm17 ( boleh mix flavour) pun ada 😋
.
boleh terus whatsapp sara untk pertanyaan atau order .
#cheesekut #etr2583 #makanankuantan #chickentortillawrap #cheesekutoreo #cheesekutsedap #cheesekutmurah #codkpmim #kpmim #codkuantan
0 1 3 days ago

@tamonyaki

tamonyaki
Haii uolsss! mon dah open order utk this wekk 😋 meh la order. ni last mon jual tamonyaki sebelum kita raya haji tauuu. don't forget to grab yours okay ❤️
.
#tamonyaki #takoyaki #sedapgiler #murahgiler #codkpmim #customerfeedback #sayajual #murah #sayajualsayamakan #sedapbaqhang #kepuasanandakeutamaankami #sedaphinggamenjilatjari #confirmrepeatorder #takrugibeli #maibeli #takoyakiballs #trustedseller #etr2583 #etr2583dia4c #etr2583kpmim #madamhajar
1 6 5 days ago

@tirrae.co

tirrae.co
Feedback from customer:
wah happynya adik ni dapat perfume drpd tirraeco! thankyou krn berbelanja dengan kami.
jom segera dapatkan perfume pilihan anda sekarang di tirrae.co!!!
____________________________________________
antara kelebihan produk kami: .
❇️ tahan lama (8-10 jam) .
❇️ pocket perfume, senang dibawa kemana sahaja
❇️ inspired 💯 macam original
❇️ harga yang berpatutan

anda berminat dengan produk kami? cepat cepat contact tirrae.co (0199268433) utk dapatkan perfume pilihan anda.
ingin berbau harum wangi semerbak bunga???!! .
.
sering diketawakan oleh rakan-rakan? .

anda alami masalah berikut:
❇️ badan yang berbau
❇️tidak mampu perfume yang mahal

jangan risau!!! hanya sekali semburan dengan perfume dari tirrae.co pasti dapat memukau semua orang.
___________________________________________
testimoni:
ain dari kelantan telah menggunakan perfume daripada @tirrae.co kini beliau tidak perlu risau lagi dengan masalah yang dialami. ingin berbau wangi seperti beliau? jom segera dapatkan perfume pilihan anda sekarang di tirrae.co!!!!
____________________________________________
antara kelebihan produk kami: .
❇️ tahan lama (8-10 jam) .
❇️ pocket perfume, senang dibawa kemana sahaja
❇️ inspired 💯 macam original
❇️ harga yang berpatutan

anda berminat dengan produk kami? cepat cepat contact (019-9268433) utk dapatkan perfume pilihan anda.

#etr2583
#etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #kaubelikauwangi #perfumemesrawudhuk #tahanlama #perfumemurah #mampumilik #pocketperfume #codkpmim #murahje #jombeli #tirrae.co
#wangisokmo #belisekalinaklagi #siapacepatdiadapat #stocklimited #pmsegera
0 7 2 weeks ago

@tirrae.co

tirrae.co
Ingin mencari perfume yang berjenama dengan harga murah? takyah susah susah pergi cari kat mall atau mana mana.
tirrae.co ada penyelesaiannya. kenapa perlu berbelanja dengan kami? ▶️tahan lama
▶️harga yang berpatutan
▶️pocket perfume senang dibawa kemana shj.

kami menjual perfume ini hanya dengan harga rm10, terdapat banyak jenis: 🌸 chance chanel
🌸️ ysl mon paris
🌸 meow by katy perry
🌸 lancome tresor in love
🌸 jadore ️so apa tunggu lagi? grab yours now!!! with tirrae.co

do contact us at ✔️whatsapp: 0199268433 (tirah) ✔️ig: tirrae.co

#etr2583
#etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #kaubelikauwangi #perfumemesrawudhuk #tahanlama #perfumemurah #mampumilik #pocketperfume #codkpmim #murahje #jombeli #tirrae.co
#wangisokmo #belisekalinaklagi #siapacepatdiadapat #stocklimited #pmsegera
0 8 2 weeks ago

@tirrae.co

tirrae.co
Ingin berbau harum wangi semerbak bunga???!! .
.
sering diketawakan oleh rakan-rakan? .

anda alami masalah berikut:
❇️ badan yang berbau
❇️tidak mampu perfume yang mahal

jangan risau!!! hanya sekali semburan dengan perfume dari tirrae.co pasti dapat memukau semua orang.
___________________________________________
testimoni:
ain dari kelantan telah menggunakan perfume daripada @tirrae.co kini beliau tidak perlu risau lagi dengan masalah yang dialami. ingin berbau wangi seperti beliau? jom segera dapatkan perfume pilihan anda sekarang di tirrae.co!!!!
____________________________________________
antara kelebihan produk kami: .
❇️ tahan lama (8-10 jam) .
❇️ pocket perfume, senang dibawa kemana sahaja
❇️ inspired 💯 macam original
❇️ harga yang berpatutan

anda berminat dengan produk kami? cepat cepat contact (019-9268433) utk dapatkan perfume pilihan anda.

#etr2583
#etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #kaubelikauwangi #perfumemesrawudhuk #tahanlama #perfumemurah #mampumilik #pocketperfume #codkpmim #murahje #jombeli #tirrae.co
#wangisokmo #belisekalinaklagi #siapacepatdiadapat #stocklimited #pmsegera
0 12 2 weeks ago

@tirrae.co

tirrae.co
Attention!!!
attention!!! attention!!! hai guys! ada berita gembira nak bagitahu ni, kami tengah ada buat sale untuk clearkan stock kami. murah je uolls! ✨beli satu = rm10
✨beli dua = rm18

haaaaa so apa tunggu lagi cepat cepat cepat jom grab your own perfume now!!!! siapa lambat dia rugi! ▶️tahan lama
▶️harga yang berpatutan
▶️pocket perfume senang dibawa kemana shj. 🌸 chance chanel
🌸️ ysl mon paris
🌸 meow by katy perry
🌸 lancome tresor in love
🌸 jadore

do contact us at:
✔️ http://www.wasap.my/+60199268433

#etr2583
#etr2583kpmim #etr2583dia4b #mdmhajar #junsept2018 #kaubelikauwangi #perfumemesrawudhuk #tahanlama #perfumemurah #mampumilik #pocketperfume #codkpmim #murahje #jombeli #tirrae.co
#wangisokmo #belisekalinaklagi #siapacepatdiadapat #stocklimited #pmsegera
0 6 2 weeks ago