Loading...
Search result for #codshahalam

@fatburner_mega_3.0

FAT BURNER MEGA 3.0 🔥🔥
Serius ke nak nampak slim macam dulu? . kami guide anda smpi turun . . >> bakar lemak 2x ganda >>meningkatkan metabolisme badan >>mengawal selera makan >>meningkatkan tenaga >>carbohidrate block . . dapatkan discount sebanyak rm50 free poslaju + free shaker pertanyaan?? tempahan?? sms/wassap fatburner ke 013-6681312 sms/wassap mega ke 013-6681312 sms/wassap mega ke 013-6681312 www.wasap.my/60136681312/fatburner150 . . #jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym
0 0 just now

@by_miera_glitterz_hq

KENCANG.MANTAP.PADAT
New product by miera glitterz . korset kerengga untuk sistur semua yang nak nampk sentiasa ramping gitu🌹 . harga offer untuk 100helai pertama!!! . cod shah alam/kl . +60122575527 . #korsetkerenggabymieraglitterz #bymieraglitterz #korsetkurus #korsetmurah #sayajualkorset #nakkurus #nakkurusselamat #codkl #codshahalam #codusj #followmyig #bazaarpaknil #perutbuncit #perutboroi #slimming
0 1 2 minutes ago

@by_miera_glitterz_hq

KENCANG.MANTAP.PADAT
New product by miera glitterz . korset kerengga untuk sistur semua yang nak nampk sentiasa ramping gitu🌹 . harga offer untuk 100helai pertama!!! . cod shah alam/kl . +60122575527 . #korsetkerenggabymieraglitterz #bymieraglitterz #korsetkurus #korsetmurah #sayajualkorset #nakkurus #nakkurusselamat #codkl #codshahalam #codusj #followmyig #bazaarpaknil #perutbuncit #perutboroi #slimming
0 0 2 minutes ago

@by_miera_glitterz_hq

KENCANG.MANTAP.PADAT
New product by miera glitterz . korset kerengga untuk sistur semua yang nak nampk sentiasa ramping gitu🌹 . harga offer untuk 100helai pertama!!! . cod shah alam/kl . +60122575527 . #korsetkerenggabymieraglitterz #bymieraglitterz #korsetkurus #korsetmurah #sayajualkorset #nakkurus #nakkurusselamat #codkl #codshahalam #codusj #followmyig #bazaarpaknil #perutbuncit #perutboroi #slimming
0 1 4 minutes ago

@cantik.langsing.mantap

CANTIK.LANGSING.MANTAP
Hye semua!! nak tau tak.. rush desire perfume memang terbaik!! tahan lama, dan bau yang sangat wangi😘😘 . cod shah alam . +60107902127 #sayajual #sayajualmurah #sayajualrushdesire #rushdesireperfume #perfumecollection #perfume #perfumetahanlama #codkl #codusj #codklang #codshahalam
0 2 6 minutes ago

@fatburner_mega_3.0

FAT BURNER MEGA 3.0 🔥🔥
Serius ke nak nampak slim macam dulu? . kami guide anda smpi turun . . >> bakar lemak 2x ganda >>meningkatkan metabolisme badan >>mengawal selera makan >>meningkatkan tenaga >>carbohidrate block . . dapatkan discount sebanyak rm50 free poslaju + free shaker pertanyaan?? tempahan?? sms/wassap fatburner ke 013-6681312 sms/wassap mega ke 013-6681312 sms/wassap mega ke 013-6681312 www.wasap.my/60136681312/fatburner150 . . #jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym
0 6 9 minutes ago

@fatburner_mega_3.0

FAT BURNER MEGA 3.0 🔥🔥
Hari2 bersenam. hari2 jogging. susahnya nak turun berat badan!! tak susah dengan promosi fatburnermega ni!! cuma minum setiap pagi dan tingkatkan bakar lemak anda! misi 5kg .. 10kg. tak perlu bimbang dan risau.... ✘ 100% selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ berat tak naik balik lepas stop guna ✘ rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa mix berries ) ✘ takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas nak order? whatsapp sekarang ke 013-6681312 #jomkurus #gemok #codshahalam #lemonnex #fatburnermega #kuruscepat #kedah #slim #sado #jomfit #brunei #singapore #jb #jdt #tipskurus #jomjogging #bakarlemak #sihat #jomrun #jomgym #gymmalaysia #pj #freepostage #sifukurus
0 3 13 minutes ago

@fatburner_mega_3.0

FAT BURNER MEGA 3.0 🔥🔥
Hari2 bersenam. hari2 jogging. susahnya nak turun berat badan!! tak susah dengan promosi fatburnermega ni!! cuma minum setiap pagi dan tingkatkan bakar lemak anda! misi 5kg .. 10kg. tak perlu bimbang dan risau.... ✘ 100% selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ berat tak naik balik lepas stop guna ✘ rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa mix berries ) ✘ takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas nak order? whatsapp sekarang ke 013-6681312 #jomkurus #gemok #codshahalam #lemonnex #fatburnermega #kuruscepat #kedah #slim #sado #jomfit #brunei #singapore #jb #jdt #tipskurus #jomjogging #bakarlemak #sihat #jomrun #jomgym #gymmalaysia #pj #freepostage #sifukurus
0 3 13 minutes ago

@fatburner_mega_3.0

FAT BURNER MEGA 3.0 🔥🔥
Hari2 bersenam. hari2 jogging. susahnya nak turun berat badan!! tak susah dengan promosi fatburnermega ni!! cuma minum setiap pagi dan tingkatkan bakar lemak anda! misi 5kg .. 10kg. tak perlu bimbang dan risau.... ✘ 100% selamat, takde kesan sampingan,100% ramuan herba semulajadi ✘ berat tak naik balik lepas stop guna ✘ rasa seperti flav yg tertera bukan rasa lain( perisa mix berries ) ✘ takde rasa cirit-birit dan tak kerap ke tandas nak order? whatsapp sekarang ke 013-6681312 #jomkurus #gemok #codshahalam #lemonnex #fatburnermega #kuruscepat #kedah #slim #sado #jomfit #brunei #singapore #jb #jdt #tipskurus #jomjogging #bakarlemak #sihat #jomrun #jomgym #gymmalaysia #pj #freepostage #sifukurus
1 3 15 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
[satin skin cushion - foundation 15gm] . . spf 50++ . . ✅ warna : + light + medium . . ✅ active ingredients : +aqua +titanium dioxide +talc +argania spinosa(argan) +kernel oil +vitamin e +certified organic marula oil, +vitamin c . . ✅ cara pakai : 1. cuci muka dengan sabun aqua/cleanser 2. boleh apply beauty water /serum / glow booster cream as moisturizer 3. dap dap lembut satin skin cushion dengan rata ke seluruh wajah 4. akhir sekali boleh apply loose powder untuk efek wajah 'matte' (tak perlu pakai bedak untuk efek shimmering & glowing) . . ✅ usp : + tiada masalah walau pun kulit bermasalah atau berjerawat tetap boleh pakai satin skin cushion furaiha, kerana fungsi cushion ini adalah treatment. bahan bahan yang merawat. . . + custome made sponge sapuan yang tidak melekat pada sponge tapi terus ke wajah. (tiada pembaziran) + holder sponge yang stretchable dan sangat friendly user . . ✅ tips flawless : boleh pilih nak finishing make up yang bagaimana : . . + matte finishing tidak berkilat. lepas pakai cushion boleh pakai loose powder . . + satin skin finishing, berkilat tapi bukan berminyak, effect glowing. tak perlu pakai bedak hanya dengan satin skin cushion furaiha dah berseri (shimmering) . . + sesuai untuk everyday dewy look . . + tak perlu pakai dd cream . . ✅ cara bersihkan : + untuk berwudhuk pastikan di tanggal bersih dari wajah menggunakan make up remover atau pilihan (olive oil / baby oil) . . + slide off pada kulit wajah menggunakan kapas supaya bersih seterusnya cuci muka dengan sabun aqua / cleanser furaiha . . + cushion bukan mesra wudhuk tau. medium coverage. jadi wajib guna make up removal/minyak untuk cuci bersih2 . . 🛍 harga rm159 exclude postage . . for details n fast respond please : . . 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #terlajaklaris #shoppingonline #satinskincushion
0 2 21 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
[keunikan furaiha] . . 💕 produk muslim gabungan makanan terbaik dunia. kaya dengan argan oil yang merupakan rahsia kecantikan wanita moroco. terkini marula oil premium edition. memiliki certificate organic. . . 💕 memiliki not kkm serta hasil ujian lab test jaminan tiada bahan kimia merbahaya seperti hydroquinone, mercury dan paraben. . . 💕 di perbuat di kilang bertaraf gmp dan bukan produk repacking. di formulasikan dengan ramuan sendiri dan di pasarkan setelah di buat r&d. . . 💕 menjimatkan masa , tak rumit dan sesuai bagi mereka yang busy dan malas nak mekap lama bila nak keluar rumah. . . 💕 100% mesra wudhu' dan solat. selamat tanpa ragu ragu untuk bawa beribadat. . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #produkmuslim #halaldanselamat
0 9 31 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
Make up look from farah af breep breep for furaiha lovers.💕 . . for details n fast respond please : . . 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #farahdiana
1 8 32 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
Treatment lip cream (5ml) . . ✅ bahan aktif : - shea butter - argan oil - vanilla flavour - vitamin e - organic marula oil . . ✅ jenis : - liquid / cecair - matte - semi long lasting (tidak terlalu mudah atau terlalu susah untuk tanggal) - hanya melekat pada lapisan atas bibir dan tidak meresap seperti lip tint furaiha. . . ✅ kod warna : 1.bold - victoria - heart breaker - butterscotch . . 2. nude - luna bell - caramel - bubble gum . . ✅ kelebihan : - tidak mengeringkan bibir - boleh merawat bibir yang hitam - tiada paraben - tiada plumbum - tiada formaldehyde (untuk pengawet) . . ✅ cara penggunaan : - bagi yang bibir kering atau sensitif, pakai lip balm dahulu, kemudian diikuti sapuan lip treatment cream di bibir. . . - bagi bibir yang normal, boleh terus sapu lip treatment cream tanpa perlu memakai lip balm. . . ✅ cara bersihkan : - lap menggunakan makeup remover, supaya kebersihan bibir terjamin dan selamat untuk berwudhu. . . - jika tiada makeup remover, boleh juga guna minyak zaitun atau baby oil dengan cara titiskan minyak pada tisu atau kapas, slide off pada bibir. lebih efektif dan murah. . . info : tlc furaiha adalah edible dan selamat . . 🛍 harga rm62 exclude postage . . for details n fast respond please : . . 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #treatmentlipcreamfuraiha
0 5 37 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
[keunikan furaiha] . . 💕 produk muslim gabungan makanan terbaik dunia. kaya dengan argan oil yang merupakan rahsia kecantikan wanita moroco. terkini marula oil premium edition. memiliki certificate organic. . . 💕 memiliki not kkm serta hasil ujian lab test jaminan tiada bahan kimia merbahaya seperti hydroquinone, mercury dan paraben. . . 💕 di perbuat di kilang bertaraf gmp dan bukan produk repacking. di formulasikan dengan ramuan sendiri dan di pasarkan setelah di buat r&d. . . 💕 menjimatkan masa , tak rumit dan sesuai bagi mereka yang busy dan malas nak mekap lama bila nak keluar rumah. . . 💕 100% mesra wudhu' dan solat. selamat tanpa ragu ragu untuk bawa beribadat. . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #produkmuslim #halaldanselamat
0 7 42 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
Make up look from @leezrosli_officialmy for furaiha lovers. 💕 . . for details n fast respond please : . . 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 📱whatsapp ➡ 012 326 7769 . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #leezrosli
0 9 45 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
[premium set 4 in 1 - furaiha] . . ada 4 item : . . + 2 sabun aqua habbatussauda' 30gm . + glow booster cream 10gm (sebagai pelembab pakai malam sebelum tidur dan pakai siang sebelum sapu dd cream) . + luminious dd cream 5ml (pakai siang untuk lindung dari sinaran uv. malam jika keluar) . . boleh bertahan sehingga 4 bulan bergantung cara penggunaan individu . . 🛍 harga rm199 exclude postage. . . for details n fast respond please : . . whatsapp ➡ 012 326 7769 whatsapp ➡ 012 326 7769 whatsapp ➡ 012 326 7769 . . let's cantik with furaiha. 💜 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #eyeshadow #wanitacantik #runwaydivaeyeshadow #shoppingonline #bazaar #bazaarpaknil #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #shahalam #sayajual #mall #codshahalam #mekap #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #farahlee #premiumset #thebirthofabeauty
0 4 49 minutes ago

@furaiha_by_lv

PREMIUM●COSMETIC●SKINCARE
[keunikan furaiha] . . 💕 produk muslim gabungan makanan terbaik dunia. kaya dengan argan oil yang merupakan rahsia kecantikan wanita moroco. terkini marula oil premium edition. memiliki certificate organic. . . 💕 memiliki not kkm serta hasil ujian lab test jaminan tiada bahan kimia merbahaya seperti hydroquinone, mercury dan paraben. . . 💕 di perbuat di kilang bertaraf gmp dan bukan produk repacking. di formulasikan dengan ramuan sendiri dan di pasarkan setelah di buat r&d. . . 💕 menjimatkan masa , tak rumit dan sesuai bagi mereka yang busy dan malas nak mekap lama bila nak keluar rumah. . . 💕 100% mesra wudhu' dan solat. selamat tanpa ragu ragu untuk bawa beribadat. . . let's cantik with furaiha. 💖 . . #irichempire #furaiha #furaihagoingbig #aurainsta #aurainstaxfuraiha #bazaar #bazaarpaknil #sayajual #buy #trusted #trustedejen #ejensgbuloh #cod #codshahalam #mall #testimonifuraiha #furaihalovers #squad5angka #dropshipwanted #quotes #reviews #fattzura #ctdk #terlajaklaris #shoppingonline #viral #artist #makeuptutorial #produkmuslim #halaldanselamat
0 10 52 minutes ago