Loading...
jamuratumalaya_jrm_maryam

@jamuratumalaya_jrm_maryam

JRM khazanah herba 💕
just now
jamuratumalaya_jrm_maryam
Rugi siapa yang tak cuba produk bonda🤗 ramai yang dah merasa kebaikan dan kesan positif selepas mencubanya❤ . yang ingin mencuba atau ingin bertanyakan soalan boleh pm/dm saya ya💞 . whatsapp 📱+6012-4261936 whatsapp 📱+6012-4261936 whatsapp 📱+6012-4261936 . . #iceteapeachmengkudu #jrm #jamuratumalayaonline #jrmshahalam #codshahalam #ajimaura #royalvjrm #sabunzinniamagenta #mustanir #ootd #jrmselangor #mustanirjrm #jamuratumalaya #titiancinta #terapiinstagram #herbaalami #bondarozitaibrahim #royalv #kurmadhuha #ootd #shahalamresident #sayajual
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
6 minutes ago
ainasupplementsdiary 🎈 untuk lelaki yang pentingkan kesihatan . ✅ esp shaklee menbekalkan protein yang diperlukan oleh tubuh badan. . ✅ protein digunakan dalam 2 bentuk di dalam badan kita. . ✅ pertama, membina sel-sel baru & menyingkirkan sel-sel lama dan rosak. . ✅ memberikan ' makanan ' kepada sel yang baru dan sihat tadi. . ✅ kedua, protein diperlukan untuk sintesis hormon & enzyme dalam tubuh. . ✅ kedua-dua hormon & enzim yang sihat dan stabil adalah sangat penting untuk memastikan tubuh kita dapat berfungsi dengan baik. . ✅ memang sangat sesuai esp shaklee berada di setiap rumah. . ✅ ini kerana, wanita & lelaki dapat menikmati kelazatan dan kebaikan esp shaklee. . ✅ atuk, nenek, ayah, ibu, isteri, suami, anak perempuan & anak lelaki, boleh mendapatkan manfaat dan shaklee effect daripada esp shaklee ini. . untuk pertanyaan dan order boleh hubungi atau whatsapp aina 😊 . 📲 018 3150 300 . @ainasupplementsdairy aina syuhada trusted sid shaklee since june 2017 . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codsaujana #codshahalam #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #calcium #codpuncakalam #bajet2018 #codbangi #redvelvetdrama #helenabynh #codshaklee #shakleesaujanautama #codcyberjaya
0 0
cool.sunglasses88

@cool.sunglasses88

Rayban RM35 Shades RM40
8 minutes ago
cool.sunglasses88 Hot selling design now restock already 🎆 . rosie dior in rose gold 💕 . package a - basic rm 40 free postage (+soft pouch & cleaning cloth) . package b - full set rm 60 free postage (+dior box , case, soft pouch , cleaning cloth ) high quality 💓 uv protection 400 . . cod shah alam seksyen 7 centro mall klang . to order , whatsapp ; 📱01121295835 or can just click link on my bio so that u dont hv to save my number, by clicking that u can straight away chat with me 😘 . thank you! 💕 . #sayajual #visitmyig #sayajualsunglass #sayajualshades #shadesmurah #sayajualcateye #sayajuasunglasses #sayajualdiorsoreal #sayajualgentlemonster #lovepunchmurah #gentlemonstermurah #lovepunchmalaysia #cateye #shahalam #codshahalam #terengganuonline #jengkaonline #kedahonline #johoronline #kuantan #sunglassesborong #borong #wholesalemalaysia #diorsorealmurah #promosideepavali
0 2
jammurah_malaya

@jammurah_malaya

JAM TANGAN RM60 😊
10 minutes ago
jammurah_malaya Jum guys tengok2 jam dekat ig saya , tengok2 dulu nanti dah berkenan boleh ah order 😆 gshock baped jelly material : rubber condition : new gender : unisex spec rinkas : warranty 2 bulan battery watch digital function gred aa rm 60 free pos free tin / box gshock yang dekat admin cod 😊 order atau pertanyaan boleh wasap admin , macam mane nak wasap ? tekan je link dekat bio tq 😊 #jamtangan #jammurah #jammalaya #jammalaysia #jammurahgila #jam60 #jamshahalam #codshahalam #shahalam #jamcantik #jamlelaki #jamperempuan #watch #malaysia
1 7
jammurah_malaya

@jammurah_malaya

JAM TANGAN RM60 😊
11 minutes ago
jammurah_malaya Jum guys tengok2 jam dekat ig saya , tengok2 dulu nanti dah berkenan boleh ah order 😆 gshock hello kitty material : rubber condition : new gender : unisex spec rinkas : warranty 2 bulan battery watch digital function gred aa rm 70 free pos free tin / box gshock yang dekat admin cod 😊 order atau pertanyaan boleh wasap admin , macam mane nak wasap ? tekan je link dekat bio tq 😊 #jamtangan #jammurah #jammalaya #jammalaysia #jammurahgila #jam60 #jamshahalam #codshahalam #shahalam #jamcantik #jamlelaki #jamperempuan #watch #malaysia
0 6
ibuaisyah.maryjardin

@ibuaisyah.maryjardin

MARY JARDIN.JERAWAT.JERAGAT
12 minutes ago
ibuaisyah.maryjardin 💭kenapa 'dia' yang perlu pergi? . 💭adakah pemergiannya tak akan kembali lagi? . siapa dia? . taraa... . set 3 beradik atau lebih dikenali sebagai basic set dari mary jardin.😍😍 . selalu menjadi titik permulaan cinta pandang pertama dalam kalangan pengguna mary jardin.💕 . ➡facial soap yang handal mencuci segala kotoran pada kulit dengan berkesan.tambah pulak 2 in 1 dapat berfungsi sebagai scrub untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. . ➡face oil atau lebih dikenali sebagai 'magic potion' disebabkan sangat serbaguna.bukan saja dapat mengawal keseimbangan minyak pada kulit dan kawal kelembapan kulit tapi boleh digunakan untuk pelbagai situasi. . antaranya sebagai cleanser, makeup primer, makeup remover, aromaterapi, bantu kurangkan masalah kulit sensitif, gatal-gatal, ruam bayi, hilangkan parut dan macam-macam lagi. . ➡penggunaan detox clay mask seminggu sekali umpama berspa di rumah sendiri dapat mencuci pori-pori yang tersumbat dan mendetox kulit. . barula kulit kekal bersih, segar, sihat dan tak lupa jugak makin berseri-seri lagi sebab semua kotoran dah dibersihkan, dah tak kusam suram lagi dah.🙅🙅 . tapi..... . tirah ada berita sedih sikit basic set dari mary jardin ni tak akan dikeluarkan dah nanti.😭😭 . jadinya untuk kali yang terakhir, mary jardin nak bagi harga #hargaruntuh supaya semua dapat cuba rasai sendiri kehebatan dan keistimewaan 3 beradik mary jardin ni. . 📣📣awak semua berpeluang jimat rm70 untuk pembelian basic set sempena #mjnaturalbeautyfest2017 pada 25 & 26 november nanti. . ❎❎harga biasa rm170 🎉🎉promosi rm100 sahaja!😱😱 . stok adalah terhad!pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.memang jimat dan berbaloi sangat.😉💕 . 🚨🚨tinggal 2 hari saja lagi pre-order tau sebelum ditutup!😨😨 . whatsapp:0194305326(athirah)/klik link di bio 👆👆 mj id:002682 . . #mjnaturalbeautyfest2017 #maryjardin#teamea#maryjardinshahalam #codshahalam#sayajualsayapakai #naturalskincarelovers #naturalskincaremalaysia #naturalskincare#skincare #masalahkulit#nakcantik #jerawatbanyak#jerawat #parutjerawat#parut #pudarkanparutjerawat #kulitkering#kulitberminyak #kulitkusam#tonataksekata #whitehead#blackhead #produknaturalmalaysia#produknatural
0 2
suzila_jamil

@suzila_jamil

Mrs. farhan
12 minutes ago
suzila_jamil Especially for mommies2 !! baby tido nyenyak dengan balm tasneem naturel 🌸🌸🌸 1. sleep time : sukar tidur 2. tummy time : kembung, cirit atau sembelit 3. coughflu : batuk, selsema atau demam 4. calm time : suka menangis, mengamuk atau tantrum jom grab 1 📣📣 www.wasap.my/601111840267 #balm #tasneemnaturel #balmtasneemnaturel #babytidolena #codshahalam #codpahang (if balik kg)
0 5
gerobok_fattyy

@gerobok_fattyy

🌹Gerobok'sFattyy🌹
18 minutes ago
gerobok_fattyy Hai❗️hai❗️hai❗️ cik fattyy telah kembali. anyone yang nak kurus boleh terus contact cik fattyy. 🔸harga:rm100. 🔸sesuai untuk lelaki dan perempuan. #lemonexenot #lemonexkl #lemondropper #lemonexmurahgila #lemonexmurah #lemonexpromo #lemonexshahalam #codshahalam #gerobok_fattyy #sisfattyy #cikfattyy
0 3
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
19 minutes ago
ainasupplementsdiary " assalamualaikum sis aina. lelaki boleh consume esp tak? " - customer . " mesti lah boleh cik. lelaki lagi baik consume untuk dapatkan sumber tenaga yang mencukupi " - sis aina syuhada . meh aina list kan manfaat esp untuk lelaki :- . 🎈 untuk lelaki yang tak sempat nak breakfast sebelum ke tempat kerja. . ✅ bekalkan lah sekeping roti bersama se-shaker esp shaklee untuk suami anda atau ayah anda setiap pagi. . ✅ masa dia nak tunggu lampu isyarat merah bertukar hijau boleh lah encik suami tu gulp gulp glup esp shaklee ataupun shake shake esp dan makan roti tu sekali. . ✅ insyallah, kenyang sampai ke tengahari. . ✅ dapat dia nak focus masa kerja nanti. . 🎈 untuk pelajar lelaki yang ada kelas pagi. . ✅ bancuh esp shaklee dalam shaker dan bawa ke kelas. . ✅ boleh shake shake masa on the way nak kelas. . ✅ bila dah sampai kelas, letak beg dan duduk kejap, baca bismillahiramanirahim dan gulp gulp gulp esp shaklee anda ! . ✅ tidak lah berkeroncong perut anda semasa pensyarah / lecturer mengajar kat depan tu. . 🎈 untuk para atlet & suka bersukan . ✅ selepas workout / senaman / main bola / jogging dan apa sahaja lah sukan yang anda lakukan, minum lah esp shaklee untuk mengelakkan muscle tear / kejang otot. . 🎈 untuk lelaki yang ingin turun kan berat badan . ✅ minum esp untuk mengelak makan benda merapu kerana esp yang rendah glisemik akan menyebabkan anda merasa kenyang lebih lama. . ✅ juga, selepas workout, minum esp untuk mengelakkan muscle tear dan menggalakkan pembakaran lemak ( bukannya otot ! ). . 🎈 untuk lelaki yang menderita ' gastrik ' . ✅ esp shaklee dapat membantu pesakit gastrik meneutralkan asid dalam perut dan mengelakkan diserang gastrik. . 🎈 untuk lelaki yang selalu rasa cepat letih & tidak bertenaga . ✅ esp shaklee memberikan tenaga segera dan bertahan lebih lama, insyallah. . ✅ soya protein shaklee memberi ' makanan ' kepada sel-sel tubuh badan. . ✅ memberikan tenaga kepada tubuh badan anda. . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codsaujana #codshahalam #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #calcium #codpuncakalam
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
19 minutes ago
ainasupplementsdiary Apakah perbezaan sustained release vitamin c plus dan supplement vitamin c lain ? . . ☀ shaklee menghasilkan vitamin c dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli vitamin c. . . ☀ kaedah sustained release ini membolehkan vitamin c diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi vitamin c disaat anda memerlukannya. ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ sr vitamin c ditambahkan dengan 120 mg citrus bioflavanoids complex. bioflavanoids membantu penyerapan vitamin c yang lebih berkesan. . antara kebaikan vitamin c : . . ✅ mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ merangsang penghasilan collagen dalam badan . ✅ memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ mengatasi masalah jerawat . ✅ melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin c terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . oleh itu, ia memerlukan penambahan vitamin c yang berterusan. pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti vitamin c yang sedikit. sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg vitamin c sahaja. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary  whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor #sayajualshaklee #duckscarves #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleekl #codshaklee #shakleesarawak #shakleesabah #codshahalam #shakleeklang #shakleesaujanautama #pingganviral #codshaklee #duckcosmetics #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeklang #coduiagombak #bajet2018 #dendamaurora
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
20 minutes ago
ainasupplementsdiary Apakah perbezaan sustained release vitamin c plus dan supplement vitamin c lain ? . . ☀ shaklee menghasilkan vitamin c dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli vitamin c. . . ☀ kaedah sustained release ini membolehkan vitamin c diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi vitamin c disaat anda memerlukannya. ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ sr vitamin c ditambahkan dengan 120 mg citrus bioflavanoids complex. bioflavanoids membantu penyerapan vitamin c yang lebih berkesan. . antara kebaikan vitamin c : . . ✅ mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ merangsang penghasilan collagen dalam badan . ✅ memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ mengatasi masalah jerawat . ✅ melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin c terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . oleh itu, ia memerlukan penambahan vitamin c yang berterusan. pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti vitamin c yang sedikit. sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg vitamin c sahaja. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary  whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor #sayajualshaklee #duckscarves #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleekl #codshaklee #shakleesarawak #shakleesabah #codshahalam #shakleeklang #shakleesaujanautama #pingganviral #codshaklee #duckcosmetics #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeklang #coduiagombak #bajet2018 #dendamaurora
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
20 minutes ago
ainasupplementsdiary Apakah perbezaan sustained release vitamin c plus dan supplement vitamin c lain ? . . ☀ shaklee menghasilkan vitamin c dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli vitamin c. . . ☀ kaedah sustained release ini membolehkan vitamin c diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi vitamin c disaat anda memerlukannya. ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam. . ☀ sr vitamin c ditambahkan dengan 120 mg citrus bioflavanoids complex. bioflavanoids membantu penyerapan vitamin c yang lebih berkesan. . antara kebaikan vitamin c : . . ✅ mencerahkan dan melembutkan kulit . ✅ menjadikan tona kulit lebih sekata . ✅ mengatasi masalah kulit sunburn . ✅ merangsang penghasilan collagen dalam badan . ✅ memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi . ✅ menguatkan sistem imuninasi tubuh . ✅ mengatasi masalah jerawat . ✅ melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas . . badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan vitamin c terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. . . oleh itu, ia memerlukan penambahan vitamin c yang berterusan. pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti vitamin c yang sedikit. sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg vitamin c sahaja. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary  whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor #sayajualshaklee #duckscarves #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleekl #codshaklee #shakleesarawak #shakleesabah #codshahalam #shakleeklang #shakleesaujanautama #pingganviral #codshaklee #duckcosmetics #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeklang #coduiagombak #bajet2018 #dendamaurora
0 1
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
32 minutes ago
ainasupplementsdiary Kekurangan vitamin b complex boleh menyebabkan: . . • lemah sistem saraf . • mengganggu fungsi otak . • pembentukan sel abnormal. • mengakibatkan anemia. • masalah depresi (tekanan perasaan). • kehilangan daya memori. • cepat letih. • sesak nafas. • insomnia . • kurang fokus dan konsentrasi . • mudah tersinggung . . antara kebaikan vitamin b : . . ✅ memberikan lebih tenaga . ✅ memelihara kesihatan mata, kulit, kuku & rambut . ✅ anti - stress . ✅ melancarkan peredaran darah . ✅ membantu pembentukan sel darah merah . ✅ sesuai untuk diamalkan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat batu . . b complex shaklee juga mengandungi folic acid yang sangat penting untuk perkembangan awal bayi. bagi mereka yang dalam ikhtiar untuk hamil, disarankan untuk consume sebelum hamil lagi. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codshahalam #codbangi#theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codserdang #iphone8plus #bajet2018 #titiancinta #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeukayperdana #shakleesaujanautama #codshaklee
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
33 minutes ago
ainasupplementsdiary Kekurangan vitamin b complex boleh menyebabkan: . . • lemah sistem saraf . • mengganggu fungsi otak . • pembentukan sel abnormal. • mengakibatkan anemia. • masalah depresi (tekanan perasaan). • kehilangan daya memori. • cepat letih. • sesak nafas. • insomnia . • kurang fokus dan konsentrasi . • mudah tersinggung . . antara kebaikan vitamin b : . . ✅ memberikan lebih tenaga . ✅ memelihara kesihatan mata, kulit, kuku & rambut . ✅ anti - stress . ✅ melancarkan peredaran darah . ✅ membantu pembentukan sel darah merah . ✅ sesuai untuk diamalkan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat batu . . b complex shaklee juga mengandungi folic acid yang sangat penting untuk perkembangan awal bayi. bagi mereka yang dalam ikhtiar untuk hamil, disarankan untuk consume sebelum hamil lagi. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codshahalam #codbangi#theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codserdang #iphone8plus #bajet2018 #titiancinta #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeukayperdana #shakleesaujanautama #codshaklee
0 0
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
34 minutes ago
ainasupplementsdiary Kekurangan vitamin b complex boleh menyebabkan: . . • lemah sistem saraf . • mengganggu fungsi otak . • pembentukan sel abnormal. • mengakibatkan anemia. • masalah depresi (tekanan perasaan). • kehilangan daya memori. • cepat letih. • sesak nafas. • insomnia . • kurang fokus dan konsentrasi . • mudah tersinggung . . antara kebaikan vitamin b : . . ✅ memberikan lebih tenaga . ✅ memelihara kesihatan mata, kulit, kuku & rambut . ✅ anti - stress . ✅ melancarkan peredaran darah . ✅ membantu pembentukan sel darah merah . ✅ sesuai untuk diamalkan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat batu . . b complex shaklee juga mengandungi folic acid yang sangat penting untuk perkembangan awal bayi. bagi mereka yang dalam ikhtiar untuk hamil, disarankan untuk consume sebelum hamil lagi. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codshahalam #codbangi#theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codserdang #iphone8plus #bajet2018 #titiancinta #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeukayperdana #shakleesaujanautama #codshaklee
0 1
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
4 days ago
ainasupplementsdiary Kekurangan vitamin b complex boleh menyebabkan: . . • lemah sistem saraf . • mengganggu fungsi otak . • pembentukan sel abnormal. • mengakibatkan anemia. • masalah depresi (tekanan perasaan). • kehilangan daya memori. • cepat letih. • sesak nafas. • insomnia . • kurang fokus dan konsentrasi . • mudah tersinggung . . antara kebaikan vitamin b : . . ✅ memberikan lebih tenaga . ✅ memelihara kesihatan mata, kulit, kuku & rambut . ✅ anti - stress . ✅ melancarkan peredaran darah . ✅ membantu pembentukan sel darah merah . ✅ sesuai untuk diamalkan bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat batu . . b complex shaklee juga mengandungi folic acid yang sangat penting untuk perkembangan awal bayi. bagi mereka yang dalam ikhtiar untuk hamil, disarankan untuk consume sebelum hamil lagi. . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @ainasupplementsdiary whatsapp : 018 3150300 your trusted shaklee independent distributor . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codshahalam #codbangi#theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codserdang #iphone8plus #bajet2018 #titiancinta #redvelvetdrama #helenabynh #shakleeukayperdana #shakleesaujanautama #codshaklee
0 2
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
38 minutes ago
ainasupplementsdiary Set basic aura seri ni memang my favourite ! why why why? sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya fall in love dengan shaklee. . meh aina cerita kelebihan esp + vita c dalam set basic aura seri ya, . ✅ esp . ✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀⠀ ✨ glowing skin⠀⠀ ✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀⠀ ✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀⠀ ✨ instant energy & breakfast⠀⠀ ✨ memberi tenaga berpanjangan⠀⠀ ✨ sumber protein lengkap⠀⠀ ✨ rasa kenyang yang berpanjangan . ✅ vita c . ✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀⠀ ✨ sebagai sunblock semulajadi⠀⠀ ✨ menghilangkan sunburn⠀⠀ ✨ mengecilkan pori⠀⠀ ✨ membunuh jerawat⠀⠀ ✨ menegangkan kulit⠀⠀ ✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀⠀ ✨ mengelakkan inflammasi⠀⠀ ✨ anti resdung . best tak? best kan? aina memang jual harga something special dan terlajak laris je. jangan risau. untuk order @ booking boleh whatsapp aina ya. special consultation, cara makan, cara buat masker semua akan diajar 💕 . @ainasupplementsdiary 📲 018 3150 300 trusted sid since june 2017 . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codsaujanautama #codshahalam #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codpuncakalam #bajet2018 #codbangi #redvelvetdrama #helenabynh #shakleesaujanautama #shakleeklang #codshaklee
0 1
ainasupplementsdiary

@ainasupplementsdiary

SHAKLEE PROMO NOVEMBER
39 minutes ago
ainasupplementsdiary Set basic aura seri ni memang my favourite ! why why why? sebab ini adalah sebab, kenapa kenapa kenapa saya fall in love dengan shaklee. . meh aina cerita kelebihan esp + vita c dalam set basic aura seri ya, . ✅ esp . ✨ membentuk sel kulit baru yang lebih sihat⠀⠀ ✨ glowing skin⠀⠀ ✨ kulit lagi cerah dan berseri⠀⠀ ✨ mengurangkan stretchmarks ( wow )⠀⠀ ✨ instant energy & breakfast⠀⠀ ✨ memberi tenaga berpanjangan⠀⠀ ✨ sumber protein lengkap⠀⠀ ✨ rasa kenyang yang berpanjangan . ✅ vita c . ✨ menggalakkan penghasilan kolagen⠀⠀ ✨ sebagai sunblock semulajadi⠀⠀ ✨ menghilangkan sunburn⠀⠀ ✨ mengecilkan pori⠀⠀ ✨ membunuh jerawat⠀⠀ ✨ menegangkan kulit⠀⠀ ✨ meningkatkan sistem pertahanan badan⠀⠀ ✨ mengelakkan inflammasi⠀⠀ ✨ anti resdung . best tak? best kan? aina memang jual harga something special dan terlajak laris je. jangan risau. untuk order @ booking boleh whatsapp aina ya. special consultation, cara makan, cara buat masker semua akan diajar 💕 . @ainasupplementsdiary 📲 018 3150 300 trusted sid since june 2017 . #shakleekl #shakleeshahalam #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleesingapore #sayajualshaklee #ainasyuhadashaklee #espshaklee #codukayperdana #pingganviral #codsaujanautama #codshahalam #theyummyduck #duckcosmetics #duckscarves #codpuncakalam #bajet2018 #codbangi #redvelvetdrama #helenabynh #shakleesaujanautama #shakleeklang #codshaklee
0 0