Loading...
janinas_geijutsu

@janinas_geijutsu

Gianna Sophia Balanag
7 hours ago
janinas_geijutsu Sorry for being inactive..😔 i disappeared for 81 days😬😅😳😢so excuse me for that🙏🏻..i was too busy doing many stuffs.. , so this is kaneki ken from tokyo ghoul, finally finished !😋 hope ya like it❤️ #kanekiken #tokyoghoul #drawing #art #ghoul #redeyes #whitehair #anime #manga #animeart #mangaart #dbtwin #pigmentedink #colorpastel #lineart #newellrubbermaid #oneeyedghoul #mask #gore #fleshblood #eyepatchghoul #animedrawing #mangadrawing
6 29
amalu_cositasfemeninas

@amalu_cositasfemeninas

💐 ᴀᴍᴀʟᴜ ᴄᴏsɪᴛᴀs ғᴇᴍᴇɴɪɴᴀs👄
9 hours ago
amalu_cositasfemeninas 💄labiales huda beauty💕 colores preciosos 💕⭐🌸 estos labiales son de excelente calidad 🌟 es un labial líquido con un acabado mate y metalizado, además de eso es de larga duración lo que todas queremos sin duda 😍😍 💥te encantarán ✔ escoge tu color preferido y comunicate con nosotros 📲 311-556-9189 - 320-902-3834 #love #makeup #labialeshudabeautyacf #rosa #colorpastel #maquillajeacf
0 2
koneill_art

@koneill_art

Kyle Brennan O'Neill
14 hours ago
koneill_art Tryin to learn to be more patient; take my time.
2 28
espaciorebelrose

@espaciorebelrose

EspacioRebelRose
6 days ago
espaciorebelrose Cartera que también es mochila diseñados por @manzanaezequiel 🎒🌹🍭una manzana negra al derecho y te mostramos que todas estan forradas para una mejor terminación en detalles. con todos los medios de pago💳💱 #bagssummer #bagspastel #bags #colorpastel
1 7
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 1
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0
fiza_hjkhalidcollection

@fiza_hjkhalidcollection

Ummu Aysha
18 hours ago
fiza_hjkhalidcollection Assalamualaikum😊 jangan tak tahuuuu, bungajamal kini tampil dengan high waist palazzo dgn teknologi sembunyi lemak! 🤣 kakbee excited sgt nak launch high waist palazzo ni tau!! 😍 rekaan pinggang yang rata di depan mmg super best sebab dapat sembunyikan lemak2 kat perut & stretchable kat belakang pulak utk penuhi permintaan gadis s-xl. ada pulak extra hidden zip belah kanan! jadi tak ada masalah tak muat masuk pinggul lepas ni ☺️ potongan flare straight cut pastinya buat korang nampak tinggi & langsing. datang dgn 8 warna yg manis, siapa pakai pegi office/kelas/dating, confirm orang pandang tak lepas! 👸🏻✨ *name:* bungajamal high-waist palazzo *colour:* black, navy , emerald, grape sorbet, strawberry sorbet, pastel pink, pastel blue, snowwhite *outer material:* heavy lily *lining material:* ice jersey *waist:* flat waist at front, stretchable waist at back. fit 26-36inch (s-xl) *hip:* 42inch *length:* 40inch (sesuai tinggi 155-165cm) *extra:* hidden zip @ right side *harga jual:* rm55 only! ✅free postage nationwide ✅free discount voucher in every puchase ✅free gift from our sponsored partner with min purchase of 2 skirts 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸 http://www.wasap.my/201277920343 ig:@fiza_hjkhalidcollection fb: ummu aysha #highwaistpalazo #colorpastel #materialheavylily
0 0