Loading...
wawazubir_

@wawazubir_

👑 FATIN NAJWA MUHAMAD ZUBIR 👑
Yesterday
wawazubir_ Happynya tilam kelambu baby dengan pillow crown dah sampai 😍 pillow crown belang belakang tu beli asing tapi sampai hari yang sama..tilam dalam gambar nampak kecik bila sampai besar jugak tilamnya pastu tebal so takdela sakit badan baby baring atas tu..memang puas hati sangat 👍💕 saje mommy beli yg sekali ada kelambu senang nak bawak balik kampung ke travel mana² 😄 tilam yang lain dah ada.yang ney saje beli untuk bawak balik kampung ke travel senang lipat je buh dalam beg 😊 . #sharedbywawa #tilambaby #comingsoonbaby #newborn #instagram #instadairy #instafamous #instaonline #terapiinstagram #ajimaura #love #mommy #
12 370
girlbossrevoilution

@girlbossrevoilution

Julie Mieras
Yesterday
girlbossrevoilution Making holiday gifts from the heart... #bathsalts ... from my empty young living bottles! final reveal #comingsoonbaby
1 2
julesmieras

@julesmieras

Julie Payne Mieras
Yesterday
julesmieras Making holiday gifts from the heart, #bathsalts ,from my empty young living bottles! final reveal #comingsoonbaby
0 4
nurulanisafitriani

@nurulanisafitriani

nurulanisa
2 days ago
nurulanisafitriani Dan hal apa lagi yang lebih membahagiakan, kecuali saat kudengar detak jantungmu dan pergerakan aktifmu baby 👶👧 . . . #happypregnant #comingsoonbaby #happy22pregnant #babyboyorbabygirl💙💖 #bayikku
10 46
mimah_hikmah

@mimah_hikmah

mimah
4 days ago
mimah_hikmah
December 11th 2016 entah mau nulis apa, karna kira" 7 taun jd pasangan dirimu itu sulit di ceritain lika liku nya.. ha ha pokoknya happy happy happy dan semoga semoga semoga ya hubby.. love you more 😘😘🙏💏👫 #happyanniversary #35weekspregnant #comingsoonbaby @andi.gunawann
1 23
huynhnhuy93

@huynhnhuy93

Như Ý 🎀🎀🎀
2 weeks ago
huynhnhuy93 Bụng mẹ chằng chịt những vết rạn r nha con gái , mẹ xấu xí sao cũg đc miễn con gái mẹ khoẻ mạnh 😘😍❤ #38w #comingsoonbaby
8 19
nesaa_205

@nesaa_205

Choirotun Nisa'
2 weeks ago
nesaa_205 Robbana hablana min azwajina wadurriyyatina qurrota a'yun waja'alna lilmuttaqina imamaa #songuje #comingsoonbaby
15 56
iyihissettirenhersey

@iyihissettirenhersey

#iyihissettirenhersey🎟💫
3 weeks ago
iyihissettirenhersey Ho ho ho!🤗❣️yeni yıl ruhu heryere yavaş yavaş yayılıyor ve bu beni bayaa heyecanlandırıyor!😍🤶🏼🎄1 ocak’a kadar anasayfanıza böyle karelerle sık sık düşmeyi planlıyorum benden söylemesiiii.😌⭐️👌🏼 #iyihissettirenhersey #newyearseve #christmasdecor #newyearbaby #comingsoonbaby
1 10
wawazubir_

@wawazubir_

👑 FATIN NAJWA MUHAMAD ZUBIR 👑
3 weeks ago
wawazubir_ Alhamdulillah..murah rezeki baby dalam perut mommy ney. belum lahir lagi dah ada bagi gift beg 😍 baru semangat mommy nak packing baju baby semua 😄hehe thank you @_purdahmurahniqabmurah bagi beg comel dekat baby 💕 korang kalau nak cari purdah murah n selesa pergi usha ig dia tau 😘 . . untuk yg nak bg gift wawa hanya terima gift berpantang dan barang baby je.selain tu wawa tak ambil dah..sebab wawa tunggu hari je nak bersalin. takut² tak sempat je nak review bersalin dulu.. hehe lgpun ada beberapa barang lg wawa tak sempat review..so untuk yg nak buat paid review lai lai..wawa ambik paid review sahaja 😘 thank you pada yg dah buat review dgn wawa 💕 . . #sharedbywawa #igreview #paidreview #comingsoonbaby #cutebaby #syukurselalu #syukuralhamdulillah #sahabat #instadairy #love #photoshoot #model #muslimah #niqabis #review #terapiinstagram #ajimaura #freedom #lifestyle #like4like #follow4follow #bazaarpaknil #jutawan #bussinesswomen #instagram #instashop #tudung #letscantik
4 176