Loading...
Search result for #dodolipoh
Dodol sedap!!! kau bagitau je nak buat packaging macam mana. semua dorang uruskan. inilah benda paling sedap masa aku kawen dulu. hahaha. bagi hint dekat mak mertua "sedaplah dodol mak order masa kitorang kawen dulu. tak puas makan haritu sebab ramai sangat orang berebut" nah! terus mak order. yeay! dapat jugak makan dodol sedap raya ni hahaha. korang boleh terus call nombor kat situ. selalu kami self pickup je. kalau delivery, kena tanya owner hehehe. #dodolipoh #dodolsedappekanrazaki
1 15 June 2016
Dodol amat sedap dimakan.. tidak kira pada waktu bila.. tapi anda pernah tak tengok dodol diperbuat? nahh! sekarang live persiapan kacau dodol sedang di lakukan di d'polo cafe.. anda boleh lihat dan membeli bila dah siap :) apa tggu lagii.. mai la singgah rasai keunikan tradisi turun temurun ini.. tak lapuk dek zaman! #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 6 March 2016
Haa nak tau senang ke tidak kacau dodol ni meh lah datang melawat kami di tapak pasartani stadium pada hari sabtu, pasartani silibin, medan gopeng & memory lane pada hari ahad! di restoren tasik raban kami berniaga pada hari selasa rabu khamis dan juga ahad! mari try kacauuuuu 😜 #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 10 March 2016

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih @syehraa_ moga lepasni jadi suka makan dodol 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
3 26 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Customer dari sabah! terima kasih sudi singgah beli & ngacau dodol 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
2 15 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
1 17 last month

@meq_syahara

syahara mukhtar
1 10 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih sudi singgah ngacau & beli dodol!!!! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
2 21 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
1 14 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Mari mari datang ke tapak niaga dodol lop!! dah mula ngacau dah niiii. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 19 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Mari mari datang ke tapak niaga dodol lop!! dah mula ngacau dah niiii. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih @iqramdinzly_princhiqydinzly sebab sudi singgah ngacau dodol!!! siap buat live dengan instagram lagi..so siapa siapa nak tengok iqram ngacau boleh check instagram beliau ye 😜sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 33 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih sudi singgah ngacau dodol!! jangan lupa sesiapa yang ada bergambar dengan dodol dengan kawah boleh tag dodol lop di facebook dan instagram!!! lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren adily @meru - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 28 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer yang sporting ngacau dodol!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren adily @meru - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 23 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Steady customer try ngacau dodol! nak dodol fresh boleh singgah di restoren tasik raban stadium & restoren adily! buka setiap hari kecuali jumaat .sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 24 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Orang orang chepor, chemor, jelapang, meru dan sekitar dengannya boleh dapatkan dodol fresh di restoren adily. buka jam 10 pagi hingga 3 petang setiap hari kecuali jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 19 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Assalamualaikum pengemar dodol!!! tapak baru!! tapak baruu!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ hari ini dodol lop berada di tapak baru, restoren adily @ meru. kepada warga chemor, chepor, meru, jelapang dan kawasan sekitar dengannya.. kalau teringin mengidam boleh dapatkan dodol fresh dari kami. seperti biasa dodol di masak secara live!!!! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 29 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer dodol lop sudi singgah beli dan try ngacau dodol!!! boleh dapatkan dodol fresh dari kami di restoren tasik raban stadium setiap hari kecuali jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 December 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer di restoren tasik raban sudi singgah dan cuba ngacau dodol!!! untuk makluman semua dodol lop juga ada jual sambal hitam belimbing buluh, siapa yang minat pedas boleh cuba sambal ni confirm puas hati! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 26 November 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Selamat pagi! jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan dodol fresh dari dodol lop! harini juga ada produk special biskut telinga gajah dari madame macaron πŸŽ‰πŸŽ‰ sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 16 November 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Esok jangan lupa meh singgah ke restoren tasik raban belakang stadium ipoh kalau tak sempat ke rtc gopeng. dodol lop berniaga setiap hari kecuali hari jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 November 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Jangan lupa esok hari akhir dodol lop di rtc gopeng sempena program mybestbuy!! mari beli dodol fresh dari kami. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 21 November 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Dodol lop berada di rtc gopeng sempena program mybestbuy! yang mana on the way nak balik kampung ke utara meh lah singgah beli dodol fresh buat buah tangan untuk keluarga. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @mohdasrimatdoa
0 18 November 2017