Loading...
Search result for #dodolmanjoi
Dodol lop di pasartani silibin setiap hari ahad! nak dodol fresh boleh datang ke sana yeeee sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemadeo
0 17 July 2017
Dodol lop berada di rtc gopeng sempena program mybestbuy! yang mana on the way nak balik kampung ke utara meh lah singgah beli dodol fresh buat buah tangan untuk keluarga. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @mohdasrimatdoa
0 18 last month
Program khidmat masyarakat parlimen tambun 6 ogos 2017 di padang lintau kampung tengku hussin dirasmikan oleh dato seri haji ahmad husin hanadzlah. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 22 August 2017
Terima kasih customer yang sporting ngacau dodol!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren adily @meru - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 23 last month
Orang orang chepor, chemor, jelapang, meru dan sekitar dengannya boleh dapatkan dodol fresh di restoren adily. buka jam 10 pagi hingga 3 petang setiap hari kecuali jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 19 last month
Steady customer try ngacau dodol! nak dodol fresh boleh singgah di restoren tasik raban stadium & restoren adily! buka setiap hari kecuali jumaat .sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 24 last month
Terima kasih sebab sudi singgah try ngacau dan beli dodol!! moga ngulang lagi belinya ye 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 19 October 2017
Terima kasih sebab singgah 😊😊😊sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @shamsulazlan (@get_repost ) ・・・ ~ atee mendodol ler teman di tengah hari..😎😎😎 #dodol #ipoh @dodol_lop
1 24 October 2017
Tq so much!!! lokasi dodol lop buat masa sekarang hanya ada di : 1. pasartani stadium (sabtu) 2. pasartani silibin (ahad) 3. restoren tasik raban (isnin-ahad kecuali jumaat) sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 14 September 2017

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih @syehraa_ moga lepasni jadi suka makan dodol 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
3 26 3 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Customer dari sabah! terima kasih sudi singgah beli & ngacau dodol 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
2 15 3 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
1 17 3 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih sudi singgah ngacau & beli dodol!!!! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
2 21 4 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
1 14 4 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Mari mari datang ke tapak niaga dodol lop!! dah mula ngacau dah niiii. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 19 4 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Mari mari datang ke tapak niaga dodol lop!! dah mula ngacau dah niiii. jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh dari kami sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 4 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih @iqramdinzly_princhiqydinzly sebab sudi singgah ngacau dodol!!! siap buat live dengan instagram lagi..so siapa siapa nak tengok iqram ngacau boleh check instagram beliau ye 😜sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 33 4 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih sudi singgah ngacau dodol!! jangan lupa sesiapa yang ada bergambar dengan dodol dengan kawah boleh tag dodol lop di facebook dan instagram!!! lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren adily @meru - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 28 5 weeks ago

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer yang sporting ngacau dodol!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren adily @meru - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 23 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Steady customer try ngacau dodol! nak dodol fresh boleh singgah di restoren tasik raban stadium & restoren adily! buka setiap hari kecuali jumaat .sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 24 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Orang orang chepor, chemor, jelapang, meru dan sekitar dengannya boleh dapatkan dodol fresh di restoren adily. buka jam 10 pagi hingga 3 petang setiap hari kecuali jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 19 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Assalamualaikum pengemar dodol!!! tapak baru!! tapak baruu!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ hari ini dodol lop berada di tapak baru, restoren adily @ meru. kepada warga chemor, chepor, meru, jelapang dan kawasan sekitar dengannya.. kalau teringin mengidam boleh dapatkan dodol fresh dari kami. seperti biasa dodol di masak secara live!!!! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 29 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer dodol lop sudi singgah beli dan try ngacau dodol!!! boleh dapatkan dodol fresh dari kami di restoren tasik raban stadium setiap hari kecuali jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih customer di restoren tasik raban sudi singgah dan cuba ngacau dodol!!! untuk makluman semua dodol lop juga ada jual sambal hitam belimbing buluh, siapa yang minat pedas boleh cuba sambal ni confirm puas hati! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 26 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Selamat pagi! jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan dodol fresh dari dodol lop! harini juga ada produk special biskut telinga gajah dari madame macaron πŸŽ‰πŸŽ‰ sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 16 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Esok jangan lupa meh singgah ke restoren tasik raban belakang stadium ipoh kalau tak sempat ke rtc gopeng. dodol lop berniaga setiap hari kecuali hari jumaat. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 25 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Jangan lupa esok hari akhir dodol lop di rtc gopeng sempena program mybestbuy!! mari beli dodol fresh dari kami. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 21 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Dodol lop berada di rtc gopeng sempena program mybestbuy! yang mana on the way nak balik kampung ke utara meh lah singgah beli dodol fresh buat buah tangan untuk keluarga. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 01133056255 (en mohd asri) 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @mohdasrimatdoa
0 18 last month

@dodol_lop

DODOL LOP
Terima kasih sudi singgah! moga ngulang lagi belinya ye 😊😊😊sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #repost @ladolceshima (@get_repost ) ・・・ jemput dtg beli dodol. @dodol_lop tq bg chance 😊 test dlu sedap taw. . . @dodol_lop #terbaik #dodolperak #dodol #makanantradisional
0 29 November 2017