Loading...
Search result for #dodolsilibin
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
6 days ago
dodol_lop Tq so much!!! lokasi dodol lop buat masa sekarang hanya ada di : 1. pasartani stadium (sabtu) 2. pasartani silibin (ahad) 3. restoren tasik raban (isnin-ahad kecuali jumaat) sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 11
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
6 days ago
dodol_lop Terima kasih sudi singgah ngacau dodol!!! lokasi dodol lop buat masa sekarang hanya ada di : 1. pasartani stadium (sabtu) 2. pasartani silibin (ahad) 3. restoren tasik raban (isnin-ahad kecuali jumaat) sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 16
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
4 weeks ago
dodol_lop Sempena hari raya haji dodol lop akan berniaga pada esok hari khamis 31/8/2017 di : 1. pasartani stadium 2. pasartani silibin 3. restoren ikan bakar lenggong ipoh 4. rtc gopeng jadi jalan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol fresh yang boleh dinikmati pada hari raya nanti. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 8
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
4 weeks ago
dodol_lop Perhatian!!!! berita baik hari iniiiiii 🎉🎉🎉 dodol lop masih berada di rtc gopeng sehingga khamis ini. yang mana menghala ke utara boleh lah singgah di rtc gopeng boleh pekena dodol fresh! macam biasa dodol masak live! nak bergambar nak try ngacau semua pun boleh! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
0 18
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
4 weeks ago
dodol_lop
Pelapis crew dodol lop!!! kecik kecik dah traning ngacau dodolnya 💪🏻💪🏻💪🏻 lokasi tapak : 1. pasartani stadium - sabtu 2. pasartani silibin - ahad 3. restoren tasik raban - isnin hingga ahad, jumaat cuti 4. restoren ikan bakar lenggong silibin - isnin hingga ahad, jumaat cuti sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade #produkmuslim #dodolperak #kacaudodol #kueh
1 24
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Perhatian semuaaaaa 🎉🎉🎉 dari 24 hingga 27 ogos 2017 dodol lop akan berniaga di rtc gopeng sempena program fruit, flower & food fiesta anjuran fama! jadi jangan lepaskan peluang anda untuk datang memeriahkan program ini. macam macam aktiviti akan dijalankan disana diantarannya 1. ceramah agama bersama ustaz mohammad kazim elias 2. seminar kuasai pemasaran oleh dato viea 3. sembang santai bersama artis hijrah dan!!! peibagai lagi jualan buahan tanaman dan macam macam lagi!! jadi jalan lupa jumpa kami dodol lop disana untuk dapatkan dodol fresh. seperti biasa kami akan kacau dodol live!! fruit, flower & food fiesta tempat : rtc gopeng tarikh : 24 - 27 ogos 2017 masa : 10 pagi hingga 10 malam sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 11
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Perhatian semuaaaaa 🎉🎉🎉 dari 24 hingga 27 ogos 2017 dodol lop akan berniaga di rtc gopeng sempena program fruit, flower & food fiesta anjuran fama! jadi jangan lepaskan peluang anda untuk datang memeriahkan program ini. macam macam aktiviti akan dijalankan disana diantarannya 1. ceramah agama bersama ustaz mohammad kazim elias 2. seminar kuasai pemasaran oleh dato viea 3. sembang santai bersama artis hijrah dan!!! peibagai lagi jualan buahan tanaman dan macam macam lagi!! jadi jalan lupa jumpa kami dodol lop disana untuk dapatkan dodol fresh. seperti biasa kami akan kacau dodol live!! fruit, flower & food fiesta tempat : rtc gopeng tarikh : 24 - 27 ogos 2017 masa : 10 pagi hingga 10 malam sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 10
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop
Program khidmat masyarakat parlimen tambun 6 ogos 2017 di padang lintau kampung tengku hussin dirasmikan oleh dato seri haji ahmad husin hanadzlah. sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 20
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop
Mari serbu #merustreetmarket hari pembukaan hari ini malam ni! dodol lop akan mula beraksi jam 8 malam ini! nak dodol fresh sila datang ke tapak niaga kami di sini sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 18
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Oke peminat peminat dodol! mari serbu #merustreetmarket hari pembukaan hari ini malam ni! lokasi belakang mcdonald meru dodol lop akan mula beraksi jam 8 malam ini! nak dodol fresh sila datang ke tapak niaga kami di sini sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 11
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Malam ni tak dapat berniaga sebab cuaca hujan. insyallah esok hari pembukaan kita jumpa oke?? apa apa update or info boleh follow kami dekat facebook!! sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 12
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Dodol lop akan berniaga di #merustreetmarket bermula harini! bermula jam 8 malam sehingga 2 pagi, bertempat di jalan meru bestari berdekatan dengan mcdonald meru!! macam biasa dodol akan dimasak secara live 🎉🎉🎉 anda semua dijemput hadir, bukan saja ada dodol, pelbagai lagi jualan yang akan ada disana pastinya anda akan rambang mata 😝 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
1 11
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop
Dodol lop di pasartani silibin setiap hari ahad! nak dodol fresh boleh datang ke sana yeeee sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemadeo
0 15
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
last month
dodol_lop Program my bestbuy anjuran fama negeri perak di rtc gopeng. jangan lupa esok hari terakhir dodol lop di sana, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan dodol asli dodol fresh dari kami! kepada pembeli dodol lop terima kasih sudi singgah dan bergambar dengan kawah 😊 sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
0 18