Loading...
Search result for #dryskin

@koreanbeautyskincare.ph

koreanbeautyskincare.ph
Use everynight

#o2bubblecleanser #nlighteno2bubblecleanser #nlighten02bubble #nlighten02bubblecleanser helps hydrate and rejuvinate the skin
help relieve the skin from dead skin celle, sebum, impurities and any excess debris
help minimize itchiness and skin irritation/inflammation
have antioxidants that help combat free-radical damages
help control excessive oil production
helps in the recovery of photodamaged skin
contains antibacterial and antifungal properties that help fight off skin infections
helps lighten the skin
helps reduce the signs of aging
helps strengthen and refine skin
helps increase the production of collagen
helps promote natural skin lightening
helps minimize the production of blackheads
has antioxidant, antimicrobial, and anti-inflammatory properties that help protect the skin from the harmful effects of free radicals

get your nlighten, nhance, nbody, & nchant products now!
send me a private message
or reach me thru 09493736287

#nlighten #nworld #skincare #antiaging #beautytips #beautyregimen #koreanskincare #organicskincare #beforeandafter #nightregimen #morningregimen #skinfix #pimples #darkspots #unevenskintone #photodamage #facialcleanser #oxygentherapy #makeupremover #dryskin #dehydratedskin #sunspots #kbeauty #koreanbeautyph #plantbasedskincare
all natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

disclaimer: this literature/marketing tool is not an official publication of alphanetworld corporation. this literature/marketing tool is designed for (james patrick b. aguilar). photo credits to the owner
0 3 5 minutes ago

@anahata.aromaterapija

anahata.aromaterapija
Hranjivi noćni aromabalzam za njegu suhe i dehidrirane kože lica od shea i kakao maslaca, biljnih ulja badema, marelice i buritija, co2 uljnih ekstrakata nara i pulpe pasjeg trna, prirodnog e vitamina i eterčnih ulja bušina, palmarose, sjemena mrkve i prave lavande.

#anahataaromaterapija #aromatherapy #prirodnakozmetika #naturalcosmetics #facecare #facecream #dryskin #herbaloils #essentialoils #sheabutter
0 1 7 minutes ago

@authentickorea.beautycare

authentickorea.beautycare
Korang pernah dengar tak produk miracle toner ?
kalau tak pernah jom baca apa yang eyna nak bagitahu tentang produk ni. 👇🏻
.
produk miracle toner ni adalah produk dari korea dimana ia dah terkenal di negara korea malah dah ramai yang memiliki kulit cantik & sihat selepas penggunaan toner ini. selain itu, produk miracle toner ni juga telah menyelesaikan masalah gadis diluar sana yang mengalami masalah kulit jerawat yang teruk/breakout.
.
apa yang bestnya produk miracle toner ni untuk kulit kita ?
produk ni sangat-sangat bagus sebab ia mengandungi aha, bha & pha yang sangat bagus untuk merawat kulit kita. 👍🏻
.
apa kelebihan miracle toner ? 🤷🏻‍♀ ✅ boleh mengecutkan jerawat
✅ memudarkan parut lama/jerawat
✅ membersih & mengecilkan liang pori
✅ mencerahkan kulit
✅ menanggalkan sel kulit mati
✅ menganjalkan kulit
✅ kulit menjadi lebih bersih & berseri .

sesuai untuk yang jenis kulit ⤵⤵
sesuai untuk semua jenis kulit samada oily/dry/sensitive.
.

dah baca sampai habis ? 👆🏻
nak cuba tapi tak tahu nak order dekat mana yang betul-betul original dari korea ? ⤵⤵⤵ .
sila klik link whatsapp dekat bio
.
#kstore #malaysia #authentickoreamurah #koreanshopmalaysia #skincare #koreanskincare #korea #koreancosmeticmalaysia #acne #jerawat #koreanbeauty #trustedseller #koreanproduct #blemish #spot #sensitif #oilyskin #dryskin #combinationskin #wholesale #dropship #agent #hotselling #promotion #promosi #original #authentic #miracletonersomeymi #miracletoner
0 3 7 minutes ago

@koreanbeautyskincare.ph

koreanbeautyskincare.ph
Night:
nlighten kojic papaya with glutathione soap
nlighten o2 bubble cleanser
nchant gold mask (twice a week)
nlighten facial cleanser/toner
nlighten eye gel
nlighten cloud cream
nchant lip cream
day:
nlighten premium soap
nlighten eye gel
nlighten cloud cream
nchant lip cream

use everynight

#o2bubblecleanser #nlighteno2bubblecleanser #nlighten02bubble #nlighten02bubblecleanser helps hydrate and rejuvinate the skin
help relieve the skin from dead skin celle, sebum, impurities and any excess debris
help minimize itchiness and skin irritation/inflammation
have antioxidants that help combat free-radical damages
help control excessive oil production
helps in the recovery of photodamaged skin
contains antibacterial and antifungal properties that help fight off skin infections
helps lighten the skin
helps reduce the signs of aging
helps strengthen and refine skin
helps increase the production of collagen
helps promote natural skin lightening
helps minimize the production of blackheads
has antioxidant, antimicrobial, and anti-inflammatory properties that help protect the skin from the harmful effects of free radicals

get your nlighten, nhance, nbody, & nchant products now!
send me a private message
or reach me thru 09493736287

#nlighten #nworld #skincare #antiaging #beautytips #beautyregimen #koreanskincare #organicskincare #beforeandafter #nightregimen #morningregimen #skinfix #pimples #darkspots #unevenskintone #photodamage #facialcleanser #oxygentherapy #makeupremover #dryskin #dehydratedskin #sunspots #kbeauty #koreanbeautyph #plantbasedskincare
all natural ingredients, botanical extracts ( cosmetics only ) and safe to use, however, we suggest to consult your physician and show the label of our products for their recommendation

disclaimer: this literature/marketing tool is not an official publication of alphanetworld corporation. this literature/marketing tool is designed for (james patrick b. aguilar). photo credits to the owner
0 1 7 minutes ago

@skinbyecostoreau

skinbyecostoreau
Gently massage 2-3 drops of our facial oil into your face and neck, for soft glowing skin ✨
1 15 15 minutes ago

@navogue.co

navogue.co
Kenapa yuni rasa yakin dgn produk korea ni.

ramai yang tak tahu pun macam mana nak jaga kulit moist selembap geng-geng korea ni. yuni start dgn moisturizer je haritu.
then masuk serum, cleanser, scrub lepas tu face mist. sikit pun yuni tak rasa takut untuk jual honey bee venom ni, takut stock bawah katil ke, takut tak laku ke.

tapi apa yang paling yuni takut bila stock pending. alamak. kene marah lah dgn customer and agent.
jadi, nasihat yuni kepada newbie kat luar sana, nak mulakan bisnes carilah company yang betul-betul stable dan jugak produk yang high quality. customer sanggup bayar lebih utk quality yang super love ni. terima kasih atas peluang ini kak lina nafura ahmad.

i love honey bee venom! .
.
#nafurashahalam #nafuraklang #msu #uitm #muashahalam #honeybeevenomshahalam #mousturisernafura #kulitkering #dryskin #koreanskincare #nafura #alaskashahalam #alaska
0 1 19 minutes ago

@navogue.co

navogue.co
Kenapa yuni rasa yakin dgn produk korea ni.

ramai yang tak tahu pun macam mana nak jaga kulit moist selembap geng-geng korea ni. yuni start dgn moisturizer je haritu.
then masuk serum, cleanser, scrub lepas tu face mist. sikit pun yuni tak rasa takut untuk jual honey bee venom ni, takut stock bawah katil ke, takut tak laku ke.

tapi apa yang paling yuni takut bila stock pending. alamak. kene marah lah dgn customer and agent.
jadi, nasihat yuni kepada newbie kat luar sana, nak mulakan bisnes carilah company yang betul-betul stable dan jugak produk yang high quality. customer sanggup bayar lebih utk quality yang super love ni. terima kasih atas peluang ini kak lina nafura ahmad.

i love honey bee venom! .
.
#nafurashahalam #nafuraklang #msu #uitm #muashahalam #honeybeevenomshahalam #mousturisernafura #kulitkering #dryskin #koreanskincare #nafura #alaskashahalam #alaska
0 2 20 minutes ago

@navogue.co

navogue.co
Kenapa yuni rasa yakin dgn produk korea ni.

ramai yang tak tahu pun macam mana nak jaga kulit moist selembap geng-geng korea ni. yuni start dgn moisturizer je haritu.
then masuk serum, cleanser, scrub lepas tu face mist. sikit pun yuni tak rasa takut untuk jual honey bee venom ni, takut stock bawah katil ke, takut tak laku ke.

tapi apa yang paling yuni takut bila stock pending. alamak. kene marah lah dgn customer and agent.
jadi, nasihat yuni kepada newbie kat luar sana, nak mulakan bisnes carilah company yang betul-betul stable dan jugak produk yang high quality. customer sanggup bayar lebih utk quality yang super love ni. terima kasih atas peluang ini kak lina nafura ahmad.

i love honey bee venom! .
.
#nafurashahalam #nafuraklang #msu #uitm #muashahalam #honeybeevenomshahalam #mousturisernafura #kulitkering #dryskin #koreanskincare #nafura #alaskashahalam #alaska
1 3 20 minutes ago

@ain_bougasbeauty

ain_bougasbeauty
Alhamdulillah suka tengok feedback positif #bougaslover 😘
jom mana yang belum cuba #bougasbeautyserum patut cuba 😉 bila dah cuba pasti jatuh cinta ❤
2 4 23 minutes ago

@nordnbirch

nordnbirch
1 6 22 minutes ago

@ain_bougasbeauty

ain_bougasbeauty
Mengapa perlu bayar lebih kalau blh dapat dengan harga jimat?
.
.
special untuk #bougaslover atau korang yang baru nak try #bougasbeautyserum ni, special price kalau korang order 2 botol atau lebih dgn harga rm69 sebotol (tak termasuk postage). mana la tau kawan-kawan nak kulit cantik dan sihat juga. cuba cuit dia tanya 😉
.
.
whatsapp now: 👉📱014-8159663 👉📱014-8159663 👉📱014-8159663 .
#serumviral #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeauty #bougasempire #bougaslover
1 17 23 hours ago

@ain_bougasbeauty

ain_bougasbeauty
Mengapa perlu bayar lebih kalau blh dapat dengan harga jimat?
.
.
special untuk #bougaslover atau korang yang baru nak try #bougasbeautyserum ni, special price kalau korang order 2 botol atau lebih dgn harga rm69 sebotol (tak termasuk postage). mana la tau kawan-kawan nak kulit cantik dan sihat juga. cuba cuit dia tanya 😉
.
.
whatsapp now: 👉📱014-8159663 👉📱014-8159663 👉📱014-8159663 .
#serumviral #bougasbeautyserum #bougaslover #bougasbeauty #bougasempire #bougaslover
1 9 5 hours ago

@ain_bougasbeauty

ain_bougasbeauty
Kelebihan bougas beauty serum
.
.
😍. mengecutkan dan mengurangkan jerawat.
.
😍. melembapkan kulit kering.
.
😍. mengawal masalah penghasilan minyak berlebihan pada kulit wajah.
.
😍. memberi effect glowing pd kulit wajah.
.
😍. memudarkan parut jerawat.
.
😍. mengecilkan pori-pori pada wajah. ..
---------------------------
1 7 26 minutes ago

@selfisticthreads

selfisticthreads
-it’s so late and i just had a busy day, hope i’m not too lazy to not do my skincare routine😫
- let us know how it goes for you!!
- follow us for more threads!
- not everything will work for everyone! some of these won’t work for you, so no hate, dm us for help!!
-
#selfcare #selflove #baddie #cutie #beauty #cute #makeup #acnetreatment #eyes #hair #love #loveyourself #oilyskin #dryskin #comboskin #trending #growth #gloup #haircare #skincare #nailcare #lifecare #shopping #flawless #fashion #tips #threads
0 11 26 minutes ago

@elina_vlasiuk

elina_vlasiuk
✅УВЛАЖНЯЮЩИЙ ДНЕВНОЙ КРЕМ
day vitalizer. 💠Восполняет резервы влаги💧 в клетках кожи, разглаживает морщинки и заметно улучшает цвет лица💆‍♀️.
Прекрасно увлажняет и помогает удерживать влагу. Обладает легкой обогащенной текстурой, которая быстро впитывается
Отлично воспринимается даже сухой и обезвоженной кожей. На лето отличное средство! 💜
#cosmetology #cosmetologist #cream #care #skin #skincare #summer #face #facecare #dry #dryskin #beauty #blog #beautyface #beautiful #beautycare #beautyblog #beautyclubmd
1 16 43 minutes ago

@mstcamden

mstcamden
.
omnilux treatments heals eczema
.
eczema is a general term given to a group of skin conditions which results from the hypersensitivity of the skin. the inflammation affects the outer layer of the skin, and the patient will have itching, redness, papules, crusting and oozing in the infected area. in later stages, scaling and hyper pigmentation are seen. there are many types of eczema, but common type of the condition is called atopic dermatitis or atopic eczema. red light therapy for eczema is found to be effective to treat this condition due to its anti-inflammatory properties.
.
​“how does red light therapy help eczema patients”?
exposure to red light helps in suppressing overactive skin cells, which are the main reason for the inflammatory skin. the red light has the ability to p*******e deep into your skin and chemically react with the damaged tissues. the light, which has a similar wavelength to that of your skin, is helpful in healing it and curing the signs of eczema over time. it is an effective treatment for both kids and adults for moderate to severe conditions of eczema. studies have also shown improvements in eczema patients who has not responded well to other types of treatments.
.
conclusion:
red light therapy for eczema is a pain-free, non invasive with no downtime and is a simple treatment with no side effects. .
we offer a complimentary skin consult first to deliver the perfect treatment plan for you.
.
.
call us to book in on 0404101053 / 46555768
.
.
mst passionate about skin 💙
.
#miracleskintherapy #omnilux #facial #treatment #skincare #beauty #skin #skinclinic #camden #relaxing #pampering #massage #skincare #lighttherapy #redlight #revive #bluelight #led #antiageing #repairskin #scarring #heal #healthyskin #eczema #dryskin #senstiveskin
0 6 47 minutes ago

@prescottaveda

prescottaveda
Cure dry, cracked hands with #handrelief 95% naturally derived! #avedahandrelief #dryskin
1 0 48 minutes ago

@zil_nu5k1n

zil_nu5k1n
✨creamy cleansing lotion✨

skin type : normal to dry skin
for : women & men all ages

fungsi :
•sterol kedelai melindungi dan mempertahankan pertahanan kelembapan kulit yang lembut
•pembersih lembut dan bebas sabun yang mampu membersihkan kotoran
•formula lembut membersihkan kulit normal, kering, dan sensitif terasa lembut, halus, dan nyaman.

penggunaan/aplikasi:
gunakan pada pagi dan malam hari. secara lembut usapkan pada wajah dan leher yang lembab, kemudian bilas hingga bersih. ikuti dengan ph balance toner.

produk pelengkap
-ph balance toner
-celltrex ultra recovery fluid moisture
-restore day protective lotion spf 150 normal to dry skin
-night supply
-intense eye complex

info & order
wa 0822 8301 0949 asan

#creamycleansinglotion #nuskintulungagung #creamycleansinglotiontulungagung #dryskin #pembersihwajahtulungagung #dryskincare
1 2 53 minutes ago

@naturesintentions_est2015

naturesintentions_est2015
For seriously smooth healthy feet, try exfoliating them with eco max foot brush made with natural vegetable fibers from @naturesintentions_est2015 and aloe vera soap made with tea rose, vanilla bean and pink clay by @kissbyjenniferbache 👣.
.
available from @stranger.things.emporium .
.
.

#exfoliate
#cleanse
#revive
#healthyfeet
#happyfeet
#foothealth
#footcare
#dryskin
#greatskin
#skinlove
#ecomax
#ecomaxbrushes
#naturalproducts
#naturalskincare
#naturalingredients #skincareregime
0 5 1 hour ago