Loading...
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
1 hour ago
dyxy.ainslegacy
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxycomsetic n... . . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 1
dyxy.afal

@dyxy.afal

dyxy tanjung malim
2 hours ago
dyxy.afal 🍃 dyxy face mist  160ml++ . 🌏 mineral green tea 🍃 . ~ melembapkan muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~  effect glowing serta merta ~  bau green tea yang wangi dan fresh ~  makeup tahan lebih lama ( finishing spray ) ~  boleh dijadikan makeup based ~  mengandungi zat mineral . ~ membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ sesuai utk lelaki dan perempuan ~ boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 dyxy face mist sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . 🍃 dyxy face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . . 🙋🏻jom order sekarang . http://www.wasap.my/60194212981 . cod 🏡🏎🛵: 📍setapak 📍wangsa maju 📍keramat 📍setiawangsa 📍ampang 📍serendah 📍rawang 📍batang kali 📍upsi 📍psas 📍behrang 📍tanjung malim 📍sekitar bandaraya kl . #dyxy #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxybatangkali #dyxycheras #dyxytanjungmalim #dyxybehrang #dyxyupsi #upsi #freshiepatriot #dyxypsas #psas #greenteafacemist #dyxymurah #dyxymalaysia #bccream #dyxytestimoni #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #bccreambydyana #teamfl #dyxy.atirah #teamnurul #bazaarpaknil
0 6
dyxymelaka_eyka

@dyxymelaka_eyka

BELI 1 DYXY FREE GIFT 4 item
2 hours ago
dyxymelaka_eyka Alhamdullilah 😍 testimoni x henti2 dari customers #bccreambydyana . . feedback customers 💯 sangat3 berpuas hati dengan original bc cream foundation . rugi x beli ❗️ flawless glowing mowing ❗️cantik gebu serta merta . sekali pakai and guna terus nampak flawless and kulit sekata serta merta boleh tutup parut jerawat, jeragat, pori terbuka . . ramai da try !! nak order 🙋🏻 . . whatsapp 0172586042 laju2 kte reply laju2 . . 🚗🚗melaka🚗🚗 . . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur #cosmeticmalaysia #teamfl #luckydraw #dyxymelaka #uitmmelaka #uitmlendu #bccreamfoundation #bccreambydyanareview #foundationmuka #foundationbccream #bccreammalaysia
0 4
dyxy.aiyu

@dyxy.aiyu

dyxy.aiyu
3 hours ago
dyxy.aiyu Cod done..😍 . cod location akak up lagi utk menambat kepercayaan anda..💋💋💋 . pos dan cod available..🤗 . apa tunggu lagi..jom cantikk bersama dyxy...😍😍😍😍 . whatsapp sy atau tggalkan no tel sy akn whatsapp anda..😚😚 . 📲 011 - 23139140 . cod 🏡🏎🛵: 📍setapak 📍wangsa maju 📍keramatau 📍setiawangsa 📍ampang 📍serendah 📍rawang 📍batang kali 📍k.kubu bharu 📍 sg.buaya 📍rasa 📍upsi 📍sekitar tanjung malim 📍selayang 📍gombak 📍bukit antarabangsa 📍sekitar bandaraya kl dan sekitar yg berhampiran. . #dyxy #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxyserendah #dyxyantaragapi #dyxycheras #greenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxymurah #dyxymalaysia #bccream #dyxytestimoni #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #teamfl #teamnurul #dyxy.aiyu #bazaarpaknil
0 4
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
3 hours ago
dyxy.ainslegacy
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxycomsetic n... . . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 3
dyxy_osmetics

@dyxy_osmetics

3 hours ago
dyxy_osmetics Nak percuma iphone7 sambil tu parut jerawat boleh tertutup🙉🙈🙈 . . dyxy cosmetic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . free gift ✅free postage ✅flyers ✅beg makeup ✅shieshedo mask ✅eyebrow pencil with sharpener . . cepat 📲📲 0176127418 . . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 8
dyxy_osmetics

@dyxy_osmetics

3 hours ago
dyxy_osmetics Nak percuma iphone7 sambil tu parut jerawat boleh tertutup🙉🙈🙈 . . dyxy cosmetic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . free gift ✅free postage ✅flyers ✅beg makeup ✅shieshedo mask ✅eyebrow pencil with sharpener . . cepat 📲📲 0176127418 . . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
2 12
chanteq.byfa

@chanteq.byfa

DYXY | FLAWLESS | KOSMETIK
3 hours ago
chanteq.byfa . "..ketagih nak sembur face mist! kulit makin sihat .."😘😘 . . calit2 je dah cantik..😘 tak sampai 3 minit, dah pun siap bermake-up.. . siapa tak kenal dyxy cosmetics kan?dah viral merata dah. antara items yang ada dalam set foundation dyxy @chanteq.byfa. basic set (bc cream + fluffy brush + face mist). semuanya best okay!! 💕 korang suka free gift kan?! nak bagitahu ni, sekarang tengah ada promotion special free gift bagi 5 pembelian terawal tapiiii dengan syarat menggunakan kod khas iaitu ' asya ' 😍 mesti cuba tau! . whatsapp 📲019.334.3575 📲019.334.3575
1 15
dyxy.malaysiaoutlet

@dyxy.malaysiaoutlet

DYXY_COSMETIC
3 hours ago
dyxy.malaysiaoutlet
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxycomsetic n... . . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 3
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
3 hours ago
dyxy.ainslegacy
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial..senag je kan nk guna dyxycomsetic n... . . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 6
dyxy.mp

@dyxy.mp

Dyxy.mp
4 hours ago
dyxy.mp Promo 🎉🎉 . sempena meraikan birthday founder dyxy cosmetics iaitu lady-d, team dyxy nak bagi discount rm5 untuk mana-mana pembelian 3 item keatas seperti : . 1 x bc cream 1 x face mist 1 x brush . harga asal sem rm185 , ss rm190. . harga selepas discount sem rm145, ss rm150. . tetapi disebabkan lady d ada buat special offer sempena sambutan birthday 🎂 you guys dapat lagi rm5 off 😱 . ✨harga selepas discount + rm5 off special offer this month sem rm140, ss rm145 ✨ . offer sah sehingga 30september2017. whatsapp 0126586638 🌸 . #dyxycosmetics #dyxykl #dyxyampang #dyxycheras #bccreamdyxy #bccream #dyxybccream
0 2