Loading...
dyxy.aiyu

@dyxy.aiyu

dyxy.aiyu
8 minutes ago
dyxy.aiyu
Offer kaw kaw murah🤗🤗 limited untuk yang terawal sahaja yerr . . apa tunggu lagi..jom cantikk bersama dyxy...😍😍😍😍 . whatsapp sy atau tggalkan no tel sy akn whatsapp anda..😚😚 . 📲 011 - 23139140 . cod 🏡🏎🛵: 📍setapak 📍wangsa maju 📍keramatau 📍setiawangsa 📍ampang 📍serendah 📍rawang 📍batang kali 📍k.kubu bharu 📍 sg.buaya 📍rasa 📍upsi 📍sekitar tanjung malim 📍selayang 📍gombak 📍bukit antarabangsa 📍sekitar bandaraya kl dan sekitar yg berhampiran. . #dyxy #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxyserendah #dyxyantaragapi #dyxycheras #greenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxymurah #dyxymalaysia #bccream #dyxytestimoni #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #teamfl #teamnurul #dyxy.aiyu #bazaarpaknil
0 0
scarletzfix

@scarletzfix

ScarletzFix
11 minutes ago
scarletzfix "satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi ❗️" - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . . ----------------------------------------------------- 👑kelebihan bccream dyxy👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(all in one) 💋sun block spf 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . cepat cepat 📲📲+601131429001. . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxysarawak #dyxykuching #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1
dyxy.aiyu

@dyxy.aiyu

dyxy.aiyu
13 minutes ago
dyxy.aiyu New set launching😍😍 . offer kaw kaw murah🤗🤗 limited untuk yang terawal sahaja yerr . . apa tunggu lagi..jom cantikk bersama dyxy...😍😍😍😍 . whatsapp sy atau tggalkan no tel sy akn whatsapp anda..😚😚 . 📲 011 - 23139140 . cod 🏡🏎🛵: 📍setapak 📍wangsa maju 📍keramatau 📍setiawangsa 📍ampang 📍serendah 📍rawang 📍batang kali 📍k.kubu bharu 📍 sg.buaya 📍rasa 📍upsi 📍sekitar tanjung malim 📍selayang 📍gombak 📍bukit antarabangsa 📍sekitar bandaraya kl dan sekitar yg berhampiran. . #dyxy #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxyserendah #dyxyantaragapi #dyxycheras #greenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxymurah #dyxymalaysia #bccream #dyxytestimoni #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #teamfl #teamnurul #dyxy.aiyu #bazaarpaknil
0 2
dyxy.aiyu

@dyxy.aiyu

dyxy.aiyu
13 minutes ago
dyxy.aiyu Offer kaw kaw murah🤗🤗 limited untuk yang terawal sahaja yerr . . apa tunggu lagi..jom cantikk bersama dyxy...😍😍😍😍 . whatsapp sy atau tggalkan no tel sy akn whatsapp anda..😚😚 . 📲 011 - 23139140 . cod 🏡🏎🛵: 📍setapak 📍wangsa maju 📍keramatau 📍setiawangsa 📍ampang 📍serendah 📍rawang 📍batang kali 📍k.kubu bharu 📍 sg.buaya 📍rasa 📍upsi 📍sekitar tanjung malim 📍selayang 📍gombak 📍bukit antarabangsa 📍sekitar bandaraya kl dan sekitar yg berhampiran. . #dyxy #dyxysetapak #dyxykeramat #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxyserendah #dyxyantaragapi #dyxycheras #greenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxymurah #dyxymalaysia #bccream #dyxytestimoni #dyxygreenteafacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxybccream #dyxyfacemist #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #teamfl #teamnurul #dyxy.aiyu #bazaarpaknil
0 1
qurose_bieanne

@qurose_bieanne

KURUS. PUTIH. DETOX. PELOLES
14 minutes ago
qurose_bieanne Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔ada concealer sebab tuh tak melekit ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . cepat cepat 📲📲01161374265 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1
cantikwithus

@cantikwithus

DYXY COSMETICS
18 minutes ago
cantikwithus
Cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔ada concealer sebab tuh tak melekit ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . free gift best limited utk 10 orang terawal sahaja hingga 31 november 2017 . cepat whatsapp 📲📲 019-999 6794 . or tekan je link direct whatsapp lebih mudah . . best ke best? cepat ws  tau. sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sungaitua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #dyxyselangor #freepostage #freecod
0 1
dyxymakeup_

@dyxymakeup_

DYXY COSMETICS
22 minutes ago
dyxymakeup_ 🎀 cara pakai : --------------------------- 1) sembur face mist pada muka. . 2) calit bc cream menggunakan jari pada muka. . 3) ratakan menggunakan brush. just dap-dap, elakkan menonyoh. . 4) calit bc cream lagi pada kawasan bermasalah sahaja untuk full coverage dan dap-dap. . 5) sembur semula face mist untuk tahan lama. . 6) tadaaa glowing dan flawless. . jangan lupa selfie gambar before after dan feedback tau 🤗 - 📲 whatsapp 017 2066792 - cod kuala lumpur selangor. - #bccream #bccreamfoundation #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #muasetapak #muawangsamaju #foundation #muakeramat #mua #muasetiawangsa
0 1
dyxy_global

@dyxy_global

HEAD MASTER DYXY COSMETICS
25 minutes ago
dyxy_global Ada nampak kakmai happy ? ada nampak kakmai happy ? . . kakmai nak korang senyum 😊 . . sekarang kita dah ada set perfect lady !!! . 💄bc cream 💄facemist 💄brush 💄lipstik 💄mascara . . free gift. . . 👑eyeshadow huda pallet 👑bluser 👑liptint 👑curler 👑bag makeup . . whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #codampang #coddyxyampang #coddyxyampang #coddyxypahang #coddyxykeramat
0 13
dyxynafoundation

@dyxynafoundation

DYXY FOUNDATION COSMETIC
23 minutes ago
dyxynafoundation Awas ❗️set lady d laku keras . ada promo nov . rugi tak grab . . . nak ke tak nak ? . free gift best limited utk 10 orang terawal sahaja hingga 10 november 2017 . cepat whatsapp 📲📲 013-3836589 . or tekan je link direct whatsapp lebih mudah . . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #sgtua #selayang #dyxykl #muagombak #muaselayang #eynacosmetic
0 3
dyxy_areti

@dyxy_areti

are_tqah
24 minutes ago
dyxy_areti Pelbagai kelebihan bc cream dyxy ❤️ . . . awak yang belum cuba bc cream dyxy . jum cuba sekarang sebab kalau awak pakai bc cream nih awak dah jimat dari segi sunblock , foundation , concealer 😍😍 . .semua dalam 1 bcc . . wasap saya 😘 . ws +60164496159 . . . stok free gift terhad.. . . #dyxybrush #dyxybccream #teamkl # #dyxyteam #dyxyteamkl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxyhululangat #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#onlineshoppingmalaysia #muatutorial#cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl - #regrann
0 0
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
29 minutes ago
dyxy.ainslegacy Wahhh cantik nya kulit bila dah calit calit dyxycosmetic..terus plawless tau. . . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 5
dyxymakeup_

@dyxymakeup_

DYXY COSMETICS
Yesterday
dyxymakeup_ ================== kelebihan bc cream ================== 💋 foundation yang mampu menutup parut dan cela. 💋spf 50+ melindungi kulit dari sinaran uv. 💋 tona kulit menjadi sekata. 💋 tahan 8 jam penggunaan. 💋 sesuai dengan semua jenis kulit termasuk sensitif. - waterbased dan ada 2 code : 🌹 beige : kulit cerah 🌹 natural : kulit sederhana cerah - - 📲 whatsapp 017 2066792 - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt 😍🎁 - #bccream #bccreamfoundation #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #muasetapak #muawangsamaju #foundation #muakeramat #mua #muasetiawangsa
0 0
dyxymakeup_

@dyxymakeup_

DYXY COSMETICS
Yesterday
dyxymakeup_ Kelebihan dyxy brush 😍 👇🏼 . 🌸 bulunya padat dan lembut 🌸 bulu yang tidak jarang 🌸 bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut 🌸 saiz yang comel dan senang di pegang 🌸 menjimatkan foundation 🌸 senang di bawa ke mana sahaja 🌸 digunakan oleh juru² makeup 🌸 berus khas untuk foundation 🌸 lebih kurang macam beauty blender tapi ni versi berus . . nampak macam sama dengan brush di luar sana tapi hakikatnya sangat berbeza 😱 . . tak percaya ? uolls boleh cuba satu dulu, conferm uolls puas hati dan dapat rasakan perbezaannya ☺ . . whatsapp 017 2066792 . . share je location, kami cod area 👉 kl 👉 ampang 👉 cheras 👉 setapak 👉 batu caves 👉 gombak 👉 setiawangsa 👉 wangsa maju 👉 taman melawati 👉 keramat 👉 atau mana-mana area yg awak nak 💝 . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah
0 1
dyxymakeup_

@dyxymakeup_

DYXY COSMETICS
Yesterday
dyxymakeup_ Kelebihan dyxy brush 😍 👇🏼 . 🌸 bulunya padat dan lembut 🌸 bulu yang tidak jarang 🌸 bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut 🌸 saiz yang comel dan senang di pegang 🌸 menjimatkan foundation 🌸 senang di bawa ke mana sahaja 🌸 digunakan oleh juru² makeup 🌸 berus khas untuk foundation 🌸 lebih kurang macam beauty blender tapi ni versi berus . . nampak macam sama dengan brush di luar sana tapi hakikatnya sangat berbeza 😱 . . tak percaya ? uolls boleh cuba satu dulu, conferm uolls puas hati dan dapat rasakan perbezaannya ☺ . . whatsapp 017 2066792 . . share je location, kami cod area 👉 kl 👉 ampang 👉 cheras 👉 setapak 👉 batu caves 👉 gombak 👉 setiawangsa 👉 wangsa maju 👉 taman melawati 👉 keramat 👉 atau mana-mana area yg awak nak 💝 . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah
0 0
dyxymakeup_

@dyxymakeup_

DYXY COSMETICS
Yesterday
dyxymakeup_ 🍃 dyxy green tea face mist 160ml ❗ glowing effect serta merta terus selepas spray ❗refreshing moisturizing melembapkan muka secara natural ❗mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit e ❗makeup tahan lama dan xcakey ( xbercapuk ) ❗ ganti toner boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗anti radang membantu mengurangkan alahan pada muka ❗sensitif skin pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗bahan organik dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ tahan 2-3bulan bergantung pada rutin pemakaian tips untuk pakai facemist kulit kering : spray sebelum dan selepas apply bcc kulit berminyak : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 kulit normal : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja lelaki : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum whatsapp 017 2066792 . . share je location, kami cod area 👉 kl 👉 ampang 👉 cheras 👉 setapak 👉 sri rampai 👉 gombak 👉 setiawangsa 👉 wangsa maju 👉 taman melawati 👉 keramat 👉 atau mana-mana area yg awak nak 💝 . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin
0 0
dyxy.cosmetics.murah

@dyxy.cosmetics.murah

DYXYCOSMETICS
39 minutes ago
dyxy.cosmetics.murah
Wow😱😱just in 3 minit je dah cantik, flawless dan glowing😍😍 tak perlu mekap tebal tebal, pakai nipis nipis je dah cukup😱😱 . rugi sangat kalau korang tak cuba. produk dyxy wajib try confirm puas hati😍😍😘😘 . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖ada free gift best2 kite nak bagi tau🎁🎁🎀🎀 . 🙋jom order sekarang sebab ada promosi terlajak murahh . 🙋jom whatsapp laju laju sekarang 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .#dyxymattelipstikb #dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan #dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot #dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl #dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers #dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxyklang
0 4