Loading...
Search result for #dyxyampang

@dyxy.bynora_zara

dyxy.bynora_zara
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, πŸ€—πŸ€—anda bila lagiπŸ’•πŸ’•πŸ’•
.
rugi sgt korang tak cuba. produk dyxy wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
best ke best ? cepat cepat ws πŸ€—πŸ€—
πŸ“² πŸ“²011.1286.3079
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #dyxybandartasikselatan
#dyxypengkalanchepa
0 2 6 minutes ago

@dyxy_kuantan98

dyxy_kuantan98
Dyxy mascara now is in the housee!!
.
keistimewaan dyxy mascara
πŸ‘‰berus tebal
πŸ‘‰waterproof (tak luntur dek hujan @ peluh)
πŸ‘‰senang pakai dan senang tanggal
πŸ‘‰bulu mata tak gugur
πŸ‘‰tahan sehingga 12 jam
.
banyak lagi kelebihan lain tentang mascara dyxy nih tauπŸ˜‰, so faster grab this speacial mascara sebelum stok habisπŸ˜₯ πŸ“² 0106612699
.
#bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muarkl #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelisptick #teamfl
0 2 17 minutes ago

@mrs.azura88

mrs.azura88
Set complete lady❀❀❀(free tshirt dyxy exclusive😱

cukup dengan 5item dyxy ni..tak perlukan yang laen..anda akan kelihatan cantik,flawless dan sihat..😍😍😍
nak dapat special promo untuk set complete lady tak??
dengan setiap pembelian set complete lady korang akn dpt free tshirt exclusive dyxy taw😱
wassap zura lelaju tau!! #dyxyampang# #jomcantikdgndyxy# #nakcantikjomwassaplelaju# #dyxycosmeticprodukviral#
www.wasap.my/60193488099
0 1 18 minutes ago

@siti_munirza

siti_munirza
Seronok dengar feedback pengguna dyxy 😘 "sy tak berani lah nak try dyxy ni sebab sy tak pandai mekap2 ni."
.
dah 1001 kali dah cakap nak pakai dyxy ni senang je.
bukan sy je yg cakap senang, semua customer yg dah pakai dyxy cakap memang senang nak pakai.
.
orang lain dah seronok berjalan sana sini dengan confident sebab muka dah glowing flawless tapi awak masih lagi "tak reti lah, tak pandai lah, tak berani lah."
.
awak tengoklah sendiri pakai dyxy ni senang ke senang. 😎
.
.
hahaha tak marah laa, munirza nak ajak awak pakai dyxy ni. sebab nak awak cantik gojes flawless juga.
.
whatsapp sekarang 0172449703
whatsapp sekarang 0172449703
whatsapp sekarang 0172449703
.

#sitiafiyah #matyip #bccream #dyxygombak
#dyxyfoundation
#dyxycosmetics
#dyxycosmetic
#dyxykl
#dyxyfoundation
#bccreamkorea
#bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #glowingskin #letscantik #simplemakeup #dyxyviral #dyxypromo
0 2 20 minutes ago

@dyxy_kuantan98

dyxy_kuantan98
Ishh.. hampa nak susah susah makeup buat apa??
.
dengan dyxy nih, tak payah susah susah, dap dap je terus siap😍
.
nak tak nak dyxyπŸ€— ws laju laju sebelum habis stokπŸ“² 0106612699
.
#bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muarkl #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelisptick #teamfl
0 0 21 minutes ago

@dyxy_shoppee

dyxy_shoppee
Selamat hari raya uolllsss .
.
haa nah tutorial sis makeup simple simpleee. eyeshadow pun 1 colour je. tak reti nak 2/3 colour bagi ada socket la apa la semua tu πŸ˜°πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»
.
sis guna mostly brg dyxy je. korg bole walkin dekat taman dagang ampang sampai malam mmg light - medium coverage 😍😍
.
klu nak cod 1 malaysia pun, inform sis. sebab sis ada team yang boleh cod 😍
.
.
whatssap sekarang 0173955968 /0172267731
whatssap sekarang 0173955968 /0172267731
whatssap sekarang 0173955968 /0172267731

#bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dagangavenuefoodcourtampang #bugerabangburn #wongsolo #knipsicecream
0 17 21 minutes ago

@dyxy_kuantan98

dyxy_kuantan98
0 1 22 minutes ago

@dyxy.cosmetics.murah

dyxy.cosmetics.murah
Nak tahu apa beza awak dengan bola?
.
“bola masuk gol, awak masuk ke hati saya”
#chiachiachia .
team bola korang kalah!!? takkan nak kalah pikat hati si dia pulak🀷🏻‍♀?
.
jom grab set dyxy untuk menangi hati org yang tersayang,
.
.
..nak ke?
awak kat sana tu nak ke??
.
.
jom order sekarang
.
meh wassap rina laju2πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²01159286102
πŸ“²01159286102
πŸ“²01159286102
.
.
.
.
#dyxyselangor
#dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxypahang #dyxymelaka #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxysabah #dyxysarawak #teamfl
#dyxypenang #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #uitm #viral #raya #naelofarhijab #ajimaura #regrann #syawal
0 2 22 minutes ago

@dyxy_kuantan98

dyxy_kuantan98
Matte lipstick dyxy!🍁
.
3 pilihan color yang cantik & cun melecun
-flirty meπŸ’„
-sexy nudeπŸ’„
-cherry redπŸ’„
.
gabungan 3 warna canteek & tiptop sesuai untuk wanita asia
.
grab your favourite color today! do ws me at 0106612699
.
#bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muarkl #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelisptick #teamfl
0 3 26 minutes ago

@kawaiiidyxy

kawaiiidyxy
“satu satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer, dan tak perlu pakai bedak lagi!!
-
wow magic foundation ke ni??? yes, bc cream dyxy magic!! kenapa mesti #dyxycosmetics ??
dan perlu grab sekarang!!
.
.
ada apa dengan #dyxycosmeticsπŸ’•πŸ’•πŸ€— .
nak ke nak
.
awak yang kat sana tu rugi lh tak try lagi☺️
cepat cepat πŸ“² htps://www.wasap.my/60133761819
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
0 2 27 minutes ago

@dyxyby.alya

dyxyby.alya
Urgent, nak pakai cepat ‼️
tak suka tunggu lelama
nak dapatkan dyxy cosmetics yang berhampiran

senang dah tak payah pegi jauh
βœ” hari ni order hari ni dapat
βœ” fast delivery βœ” cod hari2
βœ” dapat amik stock dengan agent berhampiran
βœ” free cod di setiap daerah

untuk memudakan anda kami ada agent dyxy cosmetics di setiap daerah
dapatkan dyxy cosmetics uolls segera dengan stokis dan agent yang sah
.
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl
0 0 31 minutes ago

@dyxymelaka.eyka

dyxymelaka.eyka
Lagi ringan lagi baik untuk kulit

ramai tak percaya dyxy bc cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

bila dah pakai baru tahu!! 😍😍😍
.

foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.

bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari 😘😘 .

nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu😘😘
.
.
best ke best? beli dyxy dapat gift!!! .
.
apa tunggu lagi mehh whatsapp ika cecepat !
.
tekan je link biru kt bio @dyxymelaka_eyka now!!!
.
.
.
.

berminat boleh pm/whatsapp πŸ“²πŸ“²πŸ“² 0172586942
.

#dyxycosmetic #dyxymelaka #teamfl #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylisptik #dyxybccream #dyxyfeedback #melaka #dataranpahlawan #polimerlimau #uitmjasin #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxymurah #dyxymelakamurah #dyxymalaysia #teamikais #dyxycheng #dyxyklebang #dyxyalorgajah #dyxymasjidtanah #tokti#muabellaz #teamikais #dyxymurah #dyxyviral
0 0 37 minutes ago

@_dyxybyshikin_

_dyxybyshikin_
Hati-hati dengan jenama fake
.
.
sekarang ni banyak2 benor jenama fake kan. bukan apa, hakak nk pesan, kalau sayang kulit / nak cari dyxy yang harga budget, hati2 la ya.
.
.
nanti muka boleh breakout taw sebab kan produk fake. jadi hampa semua hati2 la nah nak pilih produk dyxy. jangan pilih yang murah ja. tengok sama kualiti dia ok.
.
.
perlukan nasihat kecantikan. boleh wasap lelaju 01132535305 .
#dyxy #dyxybccream #bcc #foundation #dyxybccreambydyana #bccream #dyxybcc #dyxypenang #dyxyselangor #dyxyampang #dyxylovers #dyxyviral #dyxyfoundation #foundationmalaysia #bccreambydyana #bccreambydyanaagen
#dyxyagent
0 2 41 minutes ago

@dyxymelaka.lyna

dyxymelaka.lyna
Lagi ringan lagi baik untuk kulit

ramai tak percaya dyxy bc cream ni struktur dia lembuuttt jeee.

bila dah pakai baru tahu!! 😍😍😍
.

foundation/bb cream/cc cream atau apa-apa bedak asas yang ringan sebenarnya lagi bagus tau sebab jenis ini senang menyerap kulit.

bila ringan dan menyerap, tak akan ganggu pernafasan kulit tu. jadi tak de lah tumbuh jerawat walaupun pakai setiap hari 😘😘 .

nak tahu betul ke ringan, kena cuba dulu😘😘 :
:
whatsapp πŸ“²0173229851
#teamfl #teamliana #dyxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxycosmeticsraya #dyxycosmeticspromo #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymelaka #dyxyduriandaun
#dyxynegeri9 #dyxyampang #dyxyalorgajah #dyxycheng #dyxymelakasentral #dyxymurah #dyxycombo #dyxykl #dyxyperak #dyxykelantan
#dyxyfreepostage #dyxyspecialgift #dyxykedah #dyxyjimat #dyxybukitbaru #dyxybukitrambai #dyxysgrambai
0 0 50 minutes ago

@dyxy_frh

dyxy_frh
πŸ”₯ hot selling! πŸ”₯
.
share je location, kami cod area πŸ‘‰ kl πŸ‘‰ ampang πŸ‘‰ cheras πŸ‘‰ setapak πŸ‘‰ batu caves πŸ‘‰ gombak πŸ‘‰ setiawangsa πŸ‘‰ wangsa maju πŸ‘‰ taman melawati πŸ‘‰ keramat πŸ‘‰ atau mana-mana area yg awak nak πŸ’
.
.
πŸ“² 0105267497 // click link in bio
.
#bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah
0 8 52 minutes ago

@dyxycosmetic_aien

dyxycosmetic_aien
😍 super duper best foundation yang sekarang dah jadi favourite gegurl² abam² makcik² eh! senang citer semualah. sampai beli stock banyak² sebab senang sah abis je ada lagi 😍
.
πŸ‘‰ dahlah jimat pakai tahan sampai 3 bulan 😱
πŸ‘‰ harga pon sangat affordable lah πŸ˜‰
πŸ‘‰ satu compact boleh bawa dalam beg tangan tak berat pon. include dengan foundation, concealer dan powder ... add on lagi dengan spf50 ... kalau panas tak burn lah muka chualls tuhhh!!!
πŸ‘‰ dapdap kat muka terus glowing spray sikit dengan facemist tu confirm tahan sampai malam ❀️❀️
.
apa tunggu lagi jom grab 1 set πŸ’– ada free gift best² tau kita nak bagi 🎁🎁😍😍
.
jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau.
.
πŸ“² 0109885694
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatoturial #kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup #muacheras #muaampang #teamfl
0 6 54 minutes ago

@dyxy_traffic

dyxy_traffic
Offer riang ria raya dilanjutkan oh shayangku 🀣
.
.
specialnya kak fara nak bagi duit raya percuma je taw. untungnyaa tak kira tua muda kak fara bagi je duit raya. hihi
.
haa set perfect raya ni korang akan dapat specialπŸ‘‡πŸ»
.
🎁dyxy bc cream
.
🎁dyxy face mist green tea .
🎁dyxy brush .
🎁dyxy matte lipstick .
🎁free bawal eksklusif satin
.
🎁free brooch ekslusif raya .
🎁free duit raya special .
🎁free blusher pipi merah .
haa dapatkan sekarang terhad 19 set je ni. .
whatsapp πŸ“² 01126666925 laju2 atau .
πŸ‘‰πŸ»klik link wasap kak fara di bio @dyxy_traffic taw ❗️
.
πŸ‘‰πŸ»klik link wasap kak fara di bio @dyxy_traffic taw ❗️
.
πŸ‘‰πŸ»klik link wasap kak fara di bio @dyxy_traffic taw ❗️
.
.
#sitiafiyah
#raya2018
#dyxyviral
#dyxybangi
#dyxysemenyih
#setmakeup3minit
#setmakeup3minitdyxy #selamatharirayaaidilfitri
#openhouse
#tiamosweetheart100hari
#dyxyraya
#bedak
#foundation
#muabellaz
#mua
#tanpabedak
#kareenashawl
#masterstokisdyxy
#makeupsimple
#cantikpagiraya
#offer
#offerraya
#promosiraya
#ctdk
#freecod
#freemakeover
#contest
#dyxyampang
0 8 54 minutes ago

@dyxy_kuantan98

dyxy_kuantan98
Eeeiii memang suka lah tengok feedback diorang niπŸ˜†
.
puas hati sangat!!!! πŸ€—
.
hampa tak jeles ka tengok muka orang lain glowing tapi muka hampa berkarat???😨
.
nak try ka tak nak? kalau nak try, boleh ws cepat cepat, boleh dapat free gift dari kami😁
.
#bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muarkl #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelisptick #teamfl
0 2 1 hour ago

@dyxycosmetics_sharky

dyxycosmetics_sharky
Masa untuk saya bersiap jadi mudah dan kejap je dengan dyxy. ❀️
.
dah tak gadoh dengan cik somi i dah sebab siap cepat sekarang. pakai set beauty serious boleh siap dalam 3 minit jurrr! woww! 😱
.
yuppp mmg semua rata rata suka sgt tau bila dapat grab set ni. sebab apaaa? sebabbbbb ianya memudahkan kaum isteri bersiap pantas 3 minit hehehe.
.
πŸŽ€set beauty lady πŸŽ€
πŸ¦„1x bccream
πŸ¦„1x facemist
πŸ¦„1x dyxy brush
πŸ¦„1x mascara .
πŸ¦„ free gift selunggok πŸ™ˆ
.
.
best best best!! nak lagi best?? whatsapp shak terus ye..
️♥️♥️♥️♥️
πŸ“² +60182758942 atau klik je link dekat bio untuk tempahan ya
.
#bccream #bcc #bccream #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #myepiwanifamily #dyxymurah #bccreambydyana #dyxyteam #bccreamfoundation #stokiswanted #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #agentwanted #dropshipwanted #dyxyampang" (via #instarepost @appskottage )
0 5 1 hour ago

@dyxykuantan_outlet

dyxykuantan_outlet
Belian set complete lady jimat rm45 😱 πŸ’•
.
grab sekarang!
.
sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni πŸ™ˆ
.
dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanitaπŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
utk direct whatsapp order klik link pada bio πŸ‘†πŸ»
.
mehla try 😘 kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0199939836 / @dyxykuantan_outlet 😘
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
0 3 1 hour ago