Loading...
Search result for #dyxyampang
Jom layan tutorial guna bc cream foundation in code beige dari irma ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-6158399 - cod kuala lumpur selangor. dropship & agent open. - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak
149 136 Yesterday
Green tea mineral face mist 120ml โ˜˜ . . improved quality ๐Ÿ’ฏ . . ๐Ÿ’š design packaging exclusive. ๐Ÿ’š menggunakan nano technology compressed air : . . โœ… lebih menjimatkan. โœ… lebih cepat meresap pada kulit. . . kelebihan facemist : . . โ˜˜ menggunakan bahan natural seperti mineral & green tea extract fluid yang sesuai untuk semua jenis kulit. . โ˜˜ lelaki & perempuan boleh guna. . โ˜˜ vitamin e & c mampu kecutkan jerawat . . cara penggunaan : . . ๐ŸŒป spray bila-bila masa untuk hydrate kan muka. . ๐ŸŒป spray pada brush atau sponge untuk basahkan. . ๐ŸŒป spray sebelum & selepas makeup untuk effect glowing & tahan lama. . . cod kuala lumpur / whatsapp 017-6158399. . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
122 152 4 days ago
Mascara dyxy ? apa yang best : . . โšซ wudhuk friendly โšซ bentuk brush - curve senang dipakai โšซ hanya gumpal untuk tanggalkan โšซ tak hitamkan bawah mata โšซ tak menggatalkan mata โšซ melebatkan bulu mata . . cod kuala lumpur & seluruh msia. . . whatsapp 017-6158399 . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #mascara #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
185 138 3 days ago
Jom layan tutorial guna bc cream foundation in code beige. hilang weh dark circle! . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-6158399 - cod kuala lumpur selangor. dropship & agent open. - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak
107 164 3 weeks ago
Green tea mineral face mist 120ml โ˜˜ . . improved quality ๐Ÿ’ฏ . . ๐Ÿ’š design packaging exclusive. ๐Ÿ’š menggunakan nano technology compressed air : . . โœ… lebih menjimatkan. โœ… lebih cepat meresap pada kulit. . . kelebihan facemist : . . โ˜˜ menggunakan bahan natural seperti mineral & green tea extract fluid yang sesuai untuk semua jenis kulit. . โ˜˜ lelaki & perempuan boleh guna. . โ˜˜ vitamin e mampu kecutkan jerawat . . cara penggunaan : . . ๐ŸŒป spray bila-bila masa untuk hydrate kan muka. . ๐ŸŒป spray pada brush atau sponge untuk basahkan. . ๐ŸŒป spray sebelum & selepas makeup untuk effect glowing & tahan lama. . . cod kuala lumpur / whatsapp 017-6158399. . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
104 127 2 weeks ago
Tutorial makeup menggunakan lipstick matte in code cherry red, kalau korang kreatif boleh guna sebagai : . . ๐ŸŽ blusher ๐ŸŽ eyeshadow ๐ŸŽ lipstick of course . . kelebihan lipstick matte dyxy ? . ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting. ๐Ÿ’„kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi . . cod kuala lumpur & seluruh malaysia. . . whatsapp +60176158399 ๐Ÿ˜ . . #bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelipstick
350 171 3 weeks ago
Tutorial makeup menggunakan bc cream foundation code beige. . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-6158399 - cod kuala lumpur selangor. dropship & agent open. - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak
353 131 3 weeks ago
Jom layan tutorial guna bc cream foundation in code beige dari elfira ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-6158399 - cod kuala lumpur selangor. dropship & agent open. - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak
166 130 2 days ago
Merecikss. mana yang nak cover jerawat guna bc cream jom layan tutorial ni dulu. . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 017-6158399 - cod kuala lumpur selangor. dropship & agent open. - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak
163 169 4 weeks ago

@biela_dyxy

DYXY FOUNDATION | FACEMIST
Rahsia bulu mata iolls makin panjang, lebat & melentik ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜ . apa yang best sangat dyxy mascara ni? ๐Ÿ˜Š . best sebab ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ โœ”waterproof โœ”senang cuci โœ”melentik dengan pantas โœ”tak tanggalkan bulu mata โœ” tahan 12 jam โœ”tak hitamkan bawah mata . kelebihan ๐Ÿค— โœ”kalis air โœ”berus tebal โœ”senang untuk dicuci โœ”melentikan bulu mata . โœ”melebatkan bulu mata โœ”tahan melebihi 12 jam โœ”mudah dibawa ke mana sahaja โœ”boleh digunakan dibawah mata . . โŽtidak menggatalkan mata โŽtidak menanggalkan bulu mata . . best ke best? rugi tau kalau uolls tak try mascara dyxy nii ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . order now ๐Ÿ’•๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ 018-2264345 . #biela_dyxy #teamfaizahdyxy #kosmetik #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymattelipstick #dyxymascara #dyxy #mua #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #foundation #dyxykl #dyxycheras #dyxykedah #dyxypuchong #dyxyampang #dyxysabah #dyxysarawak #dyxybrunei #dyxymelaka #dyxysingapore #fattzura #mawaraf #mascaradyxy #dyxymascara #mascarabest #fibermascara #followmyig
0 8 1 hour ago

@jashh.glitz

DYXY Comestics โค
Hi ..sorry semua lama tak update. mcm mana ? tak nak try ? eh awak,mascara tak cukup lenting? susah nak remove ? apa kata cuba dyxy mascara sekarang. tak kenal maka tak cinta.. jadi cuba dulu.. confirm terpikat! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ selesa dan senang untuk guna.๐Ÿ‘๐Ÿ’• dm sekarang โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜โ˜ #teamamal #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxybccream #dyxyampang #codampang #coddyxyampang #coddyxyampang #coddyxypahang #coddyxykeramat
0 6 1 hour ago

@mexcu_wardrobe

โคDIANZ VIT | DYXY COSMETICโค
0 4 1 hour ago

@houseofbeaute_dyxy

Dyxy Cosmetics
Hye uols! . bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural lookโค๏ธโค๏ธ pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. serious tak tipuโค๏ธ . โค๏ธ menutup cela โค๏ธ mengandungi spf50 โค๏ธ vitamin e โค๏ธ sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif โค๏ธ ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah โค๏ธ oil control โค๏ธ mudah dicuci/wuduk friendly โค๏ธ tahan lebih 8 jam . macam mana nak beli? โค๏ธ klik link whatsapp dekat profile โค๏ธ klik link whatsapp dekat profile โค๏ธ klik link whatsapp dekat profile . untuk pertanyaan/order sila click link wasap die bio @houseofbeaute_dyxy . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dyxycombomurah ##dyxycosmetic #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah
0 0 1 hour ago

@mexcu_wardrobe

โคDIANZ VIT | DYXY COSMETICโค
1 5 1 hour ago

@mexcu_wardrobe

โคDIANZ VIT | DYXY COSMETICโค
0 2 1 hour ago

@houseofbeaute_dyxy

Dyxy Cosmetics
Hye uols! . ๐Ÿ”ฅ malas makeup ๐Ÿ”ฅ leceh nak makeup ๐Ÿ”ฅ tak reti makeup ๐Ÿ”ฅ jimat makeup . tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . ni haa dyxy bccream viral foundation yg menjadi dambaan dan impian semua?? . sgt cepat, senang dan mudah dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . . rugi teruk kalau x dapat grab set combo laku keras! . untuk pertanyaan/order sila click link wasap die bio @houseofbeaute_dyxy . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dyxycombomurah ##dyxycosmetic #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah
0 1 1 hour ago

@houseofbeaute_dyxy

Dyxy Cosmetics
Hye uols! . hot seller ?? . . โค๏ธ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua ! ?? stock macam pisang goreng panas !?? . . . โค๏ธ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ?? โค๏ธ harga sangat affordable ?? โค๏ธ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50?? so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn ?? โค๏ธ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ?? . . . apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ?? ada free gift best tau kita nakk bagi !!! . untuk pertanyaan/order sila click link wasap die bio @houseofbeaute_dyxy . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dyxycombomurah ##dyxycosmetic #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah
0 0 1 hour ago

@dyxykuantan_outlet

DYXY COSMETICS (M-0010179)
Set dyxy memang best tak berminyak, ringan dan paling penting nampak flawless okโ—๏ธ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜˜ . bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural lookโ—๏ธ . โ—๏ธpakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan ๐Ÿ˜˜ . serious tak tipuโ—๏ธ . cod bandar tasik selatan / kl sentral / kuantan . mehla try ๐Ÿ˜˜ kita cantik samaii. berminat? meh whatapps sis lajuii mehhh 0199939836 / @dyxykuantan_outlet ๐Ÿ˜˜ . utk direct whatsapp order klik link pada bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #foundationmalaysia #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentneeded #agentwanted
1 4 1 hour ago

@dyxy.byfa

FEB LUCKY DRAW BEG LV ALMA BB
Tahniah untuk pemenang2 giveaway by @dyxy.byfa.. ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜.. . boleh dm fa untuk claim hadiah ye..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . next sape lagi nak join kalau kita buat giveaway 2.0 by dyxy.byfa? ๐Ÿ˜ . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #kajang #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #dyxybangi #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaklangvalley #muacheras #dyxyshahalam
1 8 4 hours ago

@houseofbeaute_dyxy

Dyxy Cosmetics
Hye uols! . kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ?? . sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup?? . 1) jimat masa biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy?? . 2) jimat ruang u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) jimat w**g ringgit set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput???? . 4) tak membazir beli banyak barang sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist . jowm grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja ?? . untuk pertanyaan/order sila click link wasap die bio @houseofbeaute_dyxy . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #foundation #muasetiawangsa #dropshipwanted #dyxycombomurah ##dyxycosmetic #opendropship #dyxysabah #dyxysarawak #dyxypahang #dyxymurah #dyxygombak #dyxykedah #dyxyalorsetar #dyxyjohor #dyxypenang #dyxymelaka #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxyperak #sayajualdyxy #sayajualdyxymurah
0 0 1 hour ago

@dyxy.bynora_zara

AGENT DYXY TEAM FL
Satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi โ—๏ธ" - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . . ----------------------------------------------------- . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ cepat ws..011.1286.3079 sebab sekarang tengah ada promosi tak masuk akal๐Ÿ˜ฎ . . #bccream #foundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #dyxygreenteafacemist #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #dyxypaka #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #dyxylegacy #bccreambydyana #bccbydyana #dyxyampang #dyxylovers #sayajualmurah #instafamous #bccreammurah
0 9 2 hours ago

@_tiratira_

DYXY Cosmetics Dropshipper
๐Ÿ’…: brush foundation kelebihan dyxy brush ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . ๐ŸŒธ bulunya padat dan lembut ๐ŸŒธ bulu yang tidak jarang ๐ŸŒธ bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut ๐ŸŒธ saiz yang comel dan senang di pegang ๐ŸŒธ menjimatkan foundation ๐ŸŒธ senang di bawa ke mana sahaja ๐ŸŒธ digunakan oleh juru² makeup ๐ŸŒธ berus khas untuk foundation ๐ŸŒธ lebih kurang macam beauty blender tapi ni versi berus . . nampak macam sama dengan brush di luar sana tapi hakikatnya sangat berbeza ๐Ÿ˜ฑ . . tak percaya ? uolls boleh cuba satu dulu, conferm uolls puas hati dan dapat rasakan perbezaannya โ˜บ . . whatsapp 01139205213 . . share je location, kami cod area ๐Ÿ‘‰ kl ๐Ÿ‘‰ ampang ๐Ÿ‘‰ cheras ๐Ÿ‘‰ setapak ๐Ÿ‘‰ batu caves ๐Ÿ‘‰ gombak ๐Ÿ‘‰ setiawangsa ๐Ÿ‘‰ wangsa maju ๐Ÿ‘‰ taman melawati ๐Ÿ‘‰ keramat ๐Ÿ‘‰ atau mana-mana area yg awak nak ๐Ÿ’ . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah
0 0 2 hours ago

@dyxy_cosmetics

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS ๐Ÿ’–
"satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi โ—๏ธ" - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . --------------------------------------------------- ๐Ÿ‘‘kelebihan bccream dyxy๐Ÿ‘‘ ------------------------------------------------------ ๐Ÿ’‹magic foundation(all in one) ๐Ÿ’‹sun block spf 50+ ๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap ๐Ÿ’‹tidak berminyak ๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam) ๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ . cepat cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+60122327724 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycod #dyxyshahalam #dyxykeramat #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #dyxygombak #dyxysetapak #dyxysentul #dyxywangsamaju
0 10 2 hours ago

@_tiratira_

DYXY Cosmetics Dropshipper
๐Ÿ’…: bc cream foundation ================== kelebihan bc cream ================== ๐Ÿ’‹ foundation yang mampu menutup parut dan cela. ๐Ÿ’‹spf 50+ melindungi kulit dari sinaran uv. ๐Ÿ’‹ tona kulit menjadi sekata. ๐Ÿ’‹ tahan 8 jam penggunaan. ๐Ÿ’‹ sesuai dengan semua jenis kulit termasuk sensitif. - waterbased dan ada 2 code : ๐ŸŒน beige : kulit cerah ๐ŸŒน natural : kulit sederhana cerah - - ๐Ÿ“ฒ whatsapp 01139205213 - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt ๐Ÿ˜๐ŸŽ - #bccream #bccreamfoundation #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #muasetapak #muawangsamaju #foundation #muakeramat #mua #muasetiawangsa
0 3 2 hours ago

@dyxy_cosmetics

DYXY Buy 5 get 20 ITEMS ๐Ÿ’–
Sekarang promosi bulan cinta โ€ผโ€ผ . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ beli set beauty lady set 4 item get more than 15 freegifts ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ with new greentea facemist ๐Ÿƒ๐Ÿƒ . tambah โ€ผโ€ผ dengan dpt join our lucky draw contest win *louis vuitton alma bb* bag bernilai hampir rm5000 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . plus macam2 free gift kita offer: 1. makeup bag 2. blusher 3. eyeshadow 4. brush egg (pembersih berus) 5. aloevera lipbalm 6. gold colagen eyemask 7. eyebrow pencil (2in1) 8. april skin eyeliner 9. eyelashes beauty kit (7in1) 10. paperbag dyxy . free postage / cod . promo sangat terhad taw ๐Ÿ’“๐Ÿ’“ . . ๐Ÿšจ whatsapp segera ๐Ÿšจ: ๐Ÿ“ฒ 012-2327724 ๐Ÿ“ฒ 012-2327724 . . #bccreamfoundation #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymurah #dyxycod #dyxyshahalam #dyxykeramat #teamfl #fattzura #foundationmalaysia #dropshipwanted #uitmshahalam #dyxyselangor #dyxyampang #dyxygombak #dyxysetapak #dyxysentul #dyxywangsamaju
0 12 2 hours ago

@mexcu_wardrobe

โคDIANZ VIT | DYXY COSMETICโค
2 4 2 hours ago

@_tiratira_

DYXY Cosmetics Dropshipper
๐Ÿ’…: dyxy matte lipstick ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting. ๐Ÿ’„kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi . . cod kuala lumpur . . whatsapp +601139205213 ๐Ÿ˜ . . #bccream #dyxy #dyxykl #lipstick #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah #mattelipstick
0 0 3 hours ago