Loading...
myrahashim

@myrahashim

DYXY COSMETICS SFL01A18
20 minutes ago
myrahashim Salam subuh uollss dyxy lovers ๐Ÿ˜™ dh bangon ke uollss? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ingat dyxy ingat umairah ๐Ÿ˜˜ . . whatsapp sekarang โ— ๐Ÿ“ฒ 0145454127 ๐Ÿ“ฒ 0145454127 ๐Ÿ“ฒ 0145454127 . . atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡ wasap.my/0145454127 . . #dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte #instafemes #terapiinstagram #like4like #laraalana #yusufiskandar #theangguns #malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik #teamjelita #teamcun
3 15
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS๐ŸŒต๐Ÿ˜š
25 minutes ago
dyxy.cosmeticslover_ Siapa lagi belum try lovely combo set ?!๐Ÿ™‹ . . awakkkkk!!!!๐Ÿ™ˆ ruginya tak grab now! dah la senang pakai! cpt siap! n effect dia kulit muka jadi flawless taw! n sentiasa glowing! โœจโœจโœจโœจ lps tu kawal minyak pulak tu! x bercapuk n x melekit pon! & ada spf50 lagi! tinggi taw! makeup bukan tahan sampai tghari je taw! makeup tahan sampai ke malam!! ๐ŸŒ›๐ŸŒ› . . haa rase2 rugi ke beli satu set ni yg tahan smp 3-6 bulan?! jimat ke jimat? berbaloi ke berbaloi?๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป so apa tggu lagi?! cpt order laju2 now! confirm da cuba sekali fall in love ualls ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . โ—free gift๎„’ โ—free postage wsp 013-5352060 wsp 013-5352060 . ๐Ÿš— cod : seluruh kl ampang, hulu langat , balakong. #teamdyxy #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #feyzfamilia
0 0
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS๐ŸŒต๐Ÿ˜š
56 minutes ago
dyxy.cosmeticslover_ ๐Ÿƒ dyxy green tea face mist 160ml โ— glowing effect serta merta terus selepas spray โ—refreshing moisturizing melembapkan muka secara natural โ—mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit e โ—makeup tahan lama dan xcakey ( xbercapuk ) โ— ganti toner boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh โ—anti radang membantu mengurangkan alahan pada muka โ—sensitif skin pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit โ—bahan organik dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa โ— tahan 2-3bulan bergantung pada rutin pemakaian tips untuk pakai facemist kulit kering : spray sebelum dan selepas apply bcc kulit berminyak : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist ๐Ÿ’• kulit normal : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja lelaki : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum boleh pm/wassap 013-5352060 #feyzfamilia #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist โ—๐Ÿ“ฎfree postage - hari hari ๐Ÿš˜free cod : kl, ampang, hulu langat, balakong & kawasan berdekatan.
0 1
dyxy_admirer

@dyxy_admirer

DYXY|DROPSHIPOPENED
1 hour ago
dyxy_admirer Lady d's birthday special offer! valid till 30/9 only! . hurry and grab yours now! . just for dyxy sets : ๐Ÿ’— great discounts up to rm 100! ๐Ÿ’— free make up items ๐Ÿ’— free postage ๐Ÿ’— free exclusive paperbag ๐Ÿ’— lucky draw iphone 7 & ipad . . more than 160k testimonies of captivation on dyxy. just click #testimonidyxy #dyxyfeedback #dyxyreview to view. . purchase now and feel the greatness๐Ÿ˜Š . wasap @ dm @ click the link on the bio. . ๐Ÿ“ฒ 013-6348170 ๐Ÿ“ฒ 013-6348170 ๐Ÿ“ฒ 013-6348170 . . . #dyxybccream #dyxy #facemist #dyxybrush #dyxyfacemist  #lipstick #facespray #bccream #simplemakeup #brushmakeup #makeup  #promosi #simple #foundation #mua  #muashahalam #bazarpaknil #cosmetics #muapj #dyxypj #dyxyum #um #dyxysunway #dyxypuchong #muapuchong #dropshipdiperlukan
0 4
dyxy_admirer

@dyxy_admirer

DYXY|DROPSHIPOPENED
1 hour ago
dyxy_admirer "satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi โ—๏ธ" - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . . ----------------------------------------------------- ๐Ÿ‘‘kelebihan bccream dyxy๐Ÿ‘‘ ------------------------------------------------------ ๐Ÿ’‹magic foundation(all in one) ๐Ÿ’‹sun block spf 50+ ๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap ๐Ÿ’‹tidak berminyak ๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam) ๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ . . to order : ๐Ÿ“ฒ 013-634.8170 ๐Ÿ“ฒ 013-634.8170 ๐Ÿ“ฒ 013-634.8170 . . #dyxybccream #dyxy #facemist #dyxybrush #lipstick #facespray #simplemakeup #brushmakeup #makeup  #promosi #simple #foundation #mua  #muashahalam #bazarpaknil #cosmetics #muapj #dyxypj #dyxyum #um #dyxysunway #dyxypuchong #muapuchong #dropshipopened #dropshipdiperlukan
0 9
dyxycosmeticbest

@dyxycosmeticbest

Dilah Osman ๐Ÿ˜˜
1 hour ago
dyxycosmeticbest Jangan tak tau , dyxy kini kian meningkat nama! harga murah kualiti mahal ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . dah cantik pon still dengan dyxy tauuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. semua harga mampu milik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . pm kita laju laju . www.wasap.my/60197614249 www.wasap.my/60197614249 www.wasap.my/60197614249 #dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia
0 4
byfaths

@byfaths

DYXY & Vitamin C Series
1 hour ago
byfaths
Mudahnyaaa dengan dyxy !! cepat pulak tu. . tunggu apa lagi guys. promosi hebatt tengah berlangsung. . potongan sehingga rm40- rm100. wahhhh๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . boleh join lucky draw iphone 7 & ipad pulak tuuu . free gift menarik dan free postage๐Ÿ’•
1 2
byfaths

@byfaths

DYXY & Vitamin C Series
1 hour ago
byfaths Promosi โ— promosi โ— promosi โ— jangan lepaskan peluang anda . boleh join lucky draw iphone 7 & ipad
1 1
dyxycosmeticbest

@dyxycosmeticbest

Dilah Osman ๐Ÿ˜˜
1 hour ago
dyxycosmeticbest Jangan tak tau , dyxy kini kian meningkat nama! harga murah kualiti mahal ! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ . dah cantik pon still dengan dyxy tauuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jangan risau kami tak letak harga artis pon tau. semua harga mampu milik ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . ruginya sapa tak grab sementara promosi masih ada ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . pm kita laju laju . www.wasap.my/60197614249 www.wasap.my/60197614249 www.wasap.my/60197614249 #dyxy #dyxylipsmatte #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxybccream #bccreamkorea #bccreambydila #bccreamdyxyfoundation #bccreamfoundation #dyxytestimoni #dyxycombo #dyxytutorial #dyxyfeedback #dropshipmalaysia
0 4
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
dyxyofficialmalacca

@dyxyofficialmalacca

๐Ÿ’– STOKIS DYXY COSMETICS MELAKA
2 hours ago
dyxyofficialmalacca Hii dear ๐Ÿ’ kita ada promosi sampai 30/9/2017 tau. jadi kakcha nak bagi free gift +++ ni. ๐Ÿ˜˜ - ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ - ๐Ÿ’— offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer tak masuk akal rugi tak grab harini... ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday lady d ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ pada 19/9/2017 ๐Ÿ’— offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) - ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm140.00 sahaja!!! inc postage ke sm ( ss tambah rm 5 ) *** 3 item bcc + fm + brush/lipstick ♥♥ - cepat² whatsapp kakcha โคต๏ธ 011-26349095 - #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #bccreambydyana #teamdyxy #teamdyxynsz #dyxymelakacod #codmelakatengah #codayerkeroh #codbukitkatil #codalorgajah #codtangkak #codbatupahat #dyxyfoundation #dyxybrush #dyxymattelipstik
0 1
wardacosmetic.my

@wardacosmetic.my

DYXY COSMETICS
2 hours ago
wardacosmetic.my Selamat pagi dyxy lovers ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ nak makeup nampak natural, flawless, maintain dari pagi sampai petang guna dyxy cosmetics je ๐Ÿ˜ dah siapppp !!! . . deena emir pun guna tau dan dy kata best sangat. memang sesuai sangat for those yg x suka makeup tebal2 tapi nak nampak natural looks n muka berserk gituu ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ so u guys should get one okey . dm sekarang ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimon #dyxymurah #dyxybccream
0 0