Loading...
Search result for #dyxybccream
Yeayy finally bella dpt cuba dyxy yang viral ni ! kak @tykamizi_dyxystokis yang bagi bella try. oh my god guys, seriously memang bella suka gila first time! mmg senang sangat pakai & mmg mudah like semua orang viralkan tu 😍. korg pergi wasap kaktyka skrg jugak guna kod promo ''bella.aa'' untuk redeem lagi 1 exclusive gifts! khas untuk followers bella 💓 . bella suggest untuk yang tak suka makeup, korg wajib utk dapatkan 1 set with brush. serius the brush yang buatkan muka nmpak tak bercapuk 🤗. skrg dyxy dah ada barkod tau ☺. make sure dapatkan yang original dari kak @tykamizi_dyxystokis . well, this gonna be my favorite dan bella confirm akan pakai dyxy jee everyday lepas ni tak susah nak makeup dah 🙂. lagi satu, dyxy ni kosmetik je bukan skincare tau. so dont worry about kesan sampingan etc 🤗 . korg contact kaktyka tau now. she is master stokis dyxy. so if nak jadi stokis & agen can contact her laju2. dpt percuma 1 pcs bccream bila u sign up dlm #teamtyka. bella tgk jadi stokis dyxy pun masyuk 💰💰😝 . whatsapp kaktika 011-28902070 skrg! . #teamtyka #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymurah #dyxyborong
101 5,284 4 weeks ago
[bayangkan] anda menjadi bahan gossip rakan sepejabat anda kerana wajah anda lebih glowing & flawless 😍 . jangan risau ‼️ . . dyxy membuat impian anda jadi kenyataan!! . bagaimana dyxy boleh bantu anda? ✔bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja ✔bc cream mengandungi arbutin ✔bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap ✔dyxy facemist mempuyai vitamin e yang mampu melembapkan kulit muka ✔dyxy facemist mampu mengawal kulit yang berminyak . . dah puas hati? . tak sabar nak pakai dyxy? . dm ig @dyxybyierafazira atau whatsapp 📲 0148113011 untuk order.. kenapa perlu order dengan @dyxybyierafazira ?? 🎁free gift special 🎁free gift extra 👛free full set makeup 📮free postage 🚗free cod 📝free voucher rm30 #dyxycosmeticshq #myierafamily #dyxybccream #mineralfacemistdyxy #agentwanted #dropshipwanted #dyxyselangor #dyxykualalumpur #dyxyterengganu
1 2,115 2 weeks ago
Rm 205 (add rm 5 sabah/sarawak) . 💙set beauty lady 💙 1 x dyxy bc cream 1 x dyxy face mist 1 x dyxy brush 1 x dyxy mascara with free gift (jeng jeng jeng 😘) with paper bag . free postage 😘 . whatsapp 019-3067671 / untuk lebih mudah boleh click link dekat bio 😉 . #teambellanricca #hellokdream #dreambig #kasiviral #dyxyviral #beautylady #setdyxy #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #simplemakeup #auradyxy #terapiinstagram #ajimaura #spreadthelove #dyxysentiasadihati #dyxypujaanhati #viral #loveyourselffirst
1 20 3 hours ago
Kelebihan dyxy brush 😍 👇🏼 . 🌸 bulunya padat dan lembut 🌸 bulu yang tidak jarang 🌸 bulu yang kukuh dan tidak mudah tercabut 🌸 saiz yang comel dan senang di pegang 🌸 menjimatkan foundation 🌸 senang di bawa ke mana sahaja 🌸 berus khas untuk foundation . nampak macam sama dengan brush di luar sana tapi hakikatnya sangat berbeza 😱 . . tak percaya ? uolls boleh cuba satu dulu, conferm uolls puas hati dan dapat rasakan perbezaannya ☺ . . whatsapp 017-6158399 . . share je location, kami cod area 👉 kl 👉 ampang 👉 cheras 👉 setapak 👉 batu caves 👉 gombak 👉 setiawangsa 👉 wangsa maju 👉 taman melawati 👉 keramat 👉 atau mana-mana area yg awak nak 💝 . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #facemistgreentea #greentea #kulitkering #nakkulitlembap #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxy #kosmetikmurah
118 185 last month
Magic touch by dyxy cosmetics❤ . . 🍃 dyxy gree tea face mist 160ml . ❗ glowing effect serta merta terus selepas spray ❗refreshing moisturizing melembapkan muka secara natural ❗mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit e ❗makeup tahan lama dan xcakey ( xbercapuk ) ❗ ganti toner boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗anti radang membantu mengurangkan alahan pada muka ❗sensitif skin pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗bahan organik dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ tahan 2-3bulan bergantung pada rutin pemakaian . ☝tips untuk pakai facemist . . kulit kering : spray sebelum dan selepas apply bcc . kulit berminyak : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 . kulit normal : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja . lelaki : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum. . whatsapp : +601135616440 myra . #dyxycosmetics #myradyxy #cantikdengandyxy #teamdyxy #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #myrajerfamily #neesafamilia
0 5 57 minutes ago
1st time try bc cream n dyxy face mist ..natural dan tak tebal!kami suka❤bc cream ni juga berfungsi sebagai . magic foundation yg mampu menutup segala cela,jerawat,jeragat dan parut diwajah😍 . spf50++ melindungi kulit dari sinaran uv🌞 . kesan 3d tidak perlu filters,meratakan warna kulit agar nampak natural👰🏻 . tekstur sekata dan mudah meresap ke dalam kulit menjimatkan masa utk bersiap💃🏻 . anti minyak tekstur krim yang unik tidak berminyak dan tidak melekit🏃🏻‍♀️ . tahan lama lebih dari 8jam🕣 . tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal⚫️ . juga sesuai utk kulit sensitif☺️ - #regrannfromsamtilla . . jom dm/whatsapp sekarang 👇🏻 0102714385 0102714385 0102714385 #dyxybccream #dyxyfoundation #bccreamoriginal #foundationoriginal #bccreamkorea #foundationkorea #bccreambydyana #dyxyfacemist #facemistbest #facemistgreentea #foundationmalaysia #dyxycosmetics #brushbest #dyxybrush #lipstickbest #dyxylipstick #mascarabest #dyxymascara #bccreamviral #facemistviral #lipstickviral #mascaraviral #dyxymalaysia #dyxyhq #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxypromo #dyxyviral
0 19 12 hours ago
Set perfect lady . 🔹bc cream × 1 🔹brush × 1 🔹facemist × 1 🔹lipstick × 1 . whatsapp 📲 0174647446 . #bccream #dyxybccream #foundation #brush #dyxybrush #greenteafacemist #facemist #greentea #dyxygreenteafacemist #lipstick #dyxylipstick #sale #mua #makeup #dyxycosmetic
0 5 1 hour ago
Free dyxy lipstick 😱😱😱 . . set paling laku keras sekarang ni. tinggal 6 set je lagi. siapa cepat dia dapat 😘😘😘 . . haa apa tunggu lagi. meh whatsapp nadia lelaju untuk dapatkan set viral dyxy cosmetics 😊 . . whatsapp : 📲 011-18583720 whatsapp : 📲 011-18583720 whatsapp : 📲 011-18583720 . . jika berminat whatsapp nadia okay 😊 whatsapp : 📲 01118583720 . . #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #murah #makeup #semenyih #kajang #concealer #dropship #freecod #dyxymalaysia #makeup #jerawat #parut #kusam #dyxymascara #dyxycosmetics #dyxygojes #licin #flawless #empiredyxyfara #cantik #glowing #dyxyviral #dyxybrush #dyxylipstick #freepos #promosimurah #sale #teamfara #fattzura
1 4 32 minutes ago
Omg mascara dyxy super best..rugi lah yang belum try lagi tu..🤗 . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲 www.wasap.my/60199408928 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 154 Yesterday

@dyxysabah.co

DYXY FREE POSTAGE
Try satu set dyxy cosmetics saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- antara kelebihan bc cream dyxy : ----------------------------------------- ✔natural look & full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔tak perlu bedak sebab dah ada (bb cream+concealer+foundation) tak perlu beli asing2 . ✔ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa bercapuk . ✔️ spf 50+ . ✔ada kandungan ekstrak arbutin dan vitamin e. sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . 💥 scroll down & up for dyxy combo set promotion info ❗then comment pada set yg berkenan dihati 💕💕 . . cepat cepat 📲📲 0109564629 nak cepat tekan link dekat bio👆 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #dyxysandakan #ranau #tawau #teammell #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxysabah #dyxykotakinabalu #sabah #sarawak #dyxysarawak #dyxysabah #labuan #dyxylabuan
0 1 1 minute ago

@candystar.store

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥
"korang pernah tak terlewat pergi kerja sebab lama sangat bersiap?" "asyik selekeh je pergi kelas sebab over sleeping" "nak makeup cantik cantik asyik tak sempat je sebab anak merengek" . haa kalau macam tu hanis nak share sikit pada yang mengalami masalah mcm tu... jgn risauu, dyxy cosmetics ada jalan penyelesaiannya 😊✨ . . sebab bccream ni takpayah susah-2 nak pakai bedak la, concealer la sunblock la bagai. sbb semua dahh all in one tauu gais. ha so mudahh sgt kerja kita, bukan tu je malah menjimatkan lagi masa kita 😱 . . lepas guna bccream terus spray dyxy face mist untuk bagi effect glowing serta merta dlm masa 3minit je 😍 dan wajib guna brush dyxy untuk lebih jimat & sekata🤗 . . 🙋🏻jom order sebab sekarang tengah ada promosi terrrrlajakkk murahhhh . farhana 📲+6011-18583327 . cod: 🚗 impian emas 🚗skudai 🚗johor bahru 🚗 bandar baru uda 🚗 angsana 🚗tampoi 🚗 utm 🚗taman u 🚗 kempas 🚗 senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #produkviral #nakcantiktakperluover
0 0 3 minutes ago

@dyxycikcantik

Cosmetic 💜Beauty & Care
❗❗❗wow❗❗❗ cantik ❤ letopss guna complete lady bc cream ✅ mascara✅ lipstick✅ facemist✅ . rajin2 la spray face mist ni, kulit akan jadi fresh , lembab n muka jadi glowing slepas apply #dyxybccream #dyxyfacemist. #dyxylipstick #dyxymascara dyxy face mist ni tahan 3-4 bulan ya, n harganya sgt lah berpatutan 💕 . jom3, jadi cantik + flawless dengan set dyxy nie. . . cara nak order? . dm/ whatsapp 017 9705472 017 9705472 017 9705472 . #teamcikbunn_ #teamdyxy #bccream #foundation #flawless #glowing #dyxyteam #teamcikbunn #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #yourtrustedseller #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #cosmetics #sayajual
0 2 4 minutes ago

@princearron_dyxy

princearron_dyxy
Happy weekend semua!!!! dapatkan beauty lady hari ini juga untuk flawlesskan kulit anda!!! bcc + facemist + brush + mascara + free gift + free postage 😉 dapatkan dyxy sekarang? nak beli kat mana ? ha!!! whatsapp jee abang k sepantas kilat abang akan reply.. cepat cepat 📲📲. whatssap sekarang 0123229681 whatssap sekarang 0123229681 whatssap sekarang 0123229681 #bccream #bcc #bccreams #dyxybccream #dyxymascara #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxyoriginalproduct
0 0 6 minutes ago

@nh.dyxy

💄DYXY COSMETICS💋
Hot hot hot set 😱 sempena bulan cinta dayah nk bg #dyxylipstick free shj utk korang 😘 siapa yg nk sgt grab #dyxycosmetics dr dulu tpi xdpt nk beli jum beli skrg...dayah open promo sehingga 28/2/2018 shj ❗️ jimat uolls dayah ptong dlm rm45 ringgit utk set ni 😍wahhh menarik kan ? dayah tmbah free gift menarik lg ...perhhh utk korang yg nk bg hadiah jum grab skrg smntara promo masih berjalan ☺️ whatsapp 📲013-6571057 #teamayudyxy #dyxycosmetics #dyxyoriginal #dyxybccream #dyxylipstick #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea
0 4 6 minutes ago

@ladyface.malaysia

Dyxy.Hijab.Makeup
Bc cream by dyxy cosmetics merupakan revolusi baru solekkan dari korea yang menggabungkan bc cream dan concealer. krim ini difomulasikan dengan mineral dan ekstrak arbutin yang dapat memberi kesan warna tona yang sekata, sekaligus membantu merawat muka. harga : rm85 seunit • berminat untuk dapatkan produk yang tengah hot dipasaran ni? semestinya original dari hq . admin 📲📲018-2990335 #teamfl #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxyteam #aurainsta #aurainstabatch6 #bazarpaknil #shoppingonline
0 2 6 minutes ago

@dyxy_byintan

LUCKY DRAW LV HANDBAG 👜
💖kelebihan brush dyxy💖 . ✔bulunya sintetik ✔xsama mcm brush lain ✔bulu2 dia x mudah tercabut ✔bulu lembut ✔cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush ✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . cod 👉🏼 kajang 👉🏼 semenyih 👉🏼 bangi... . . 📲 +60193160253 . . #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxylipstick #dyxylover #teamdyxy #codkajang #codsemenyih #codbangi #hilangparut #beautyskin #sayajual #sisjualsispakai #love #fun #zizanmall #bazaarpaknil #makeup #mua #promosi #agentwanted #dropshipwanted #foundation #spf50
0 5 7 minutes ago

@dyxypenang.byerah

AGENT DYXY PENANG (M-0011153)
Super duper best foundation yg skrng dah jdi favourite gegurl2 abam2 makcik2 eh! senang citer semualah. smpai beli stock bnyk2 sbb senang dah abis je ada lagi😍 . 👉dahla jimat pakai tahan smpai 3 bulan😱 👉harga pown sngt affordable lah😉 👉satu compact bole bwk dlm tngn x berat pown. include dngn foundation, concealer, n powder..add on lgi dngn spf50..klu panas x burn lah muka chualls tuhh!! 👉dapdap kat muka terus glowing spray ckt ngan face mist tuh confirm tahan smpai malam❤❤ . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . boleh whatsapp 011-21825171 011-21825171 011-21825171 . sekarang sis tengah bagi extra freegift untuk 7 orang terawal je😘 . jom whatsapp laju-laju😘 free postage free gift free cod free paper bag . #bccreambydyana #dyxybccreamfoundation #bccream #foundation #foundationterbaikmalaysia #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxylovers #facemistgreentea #bccreamoriginal #bccreammalaysia #dyxypenang #dyxybukitmertajam #dyxykepalabatas #dyxymurah #codperda #codbertamkepalabatas #codseberangjaya #codbayanbaru #muautara #muapenang #muatutorial #kosmetikmurah #sayajualonline #dropshipwanted #bazaarpaknil #ubatjerawat #syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu
0 3 29 minutes ago

@dyxy_byintan

LUCKY DRAW LV HANDBAG 👜
Jangan lupe spray face mist nie ☝🏼️☝🏼️ bagi segar muka uolls semua...effect glowing serta merta tw..😍😍 . . 🌏 mineral green tea 🍃 . ~ melembapkan muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ effect glowing serta merta ~ bau green tea yang wangi dan fresh ~ makeup tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ boleh dijadikan makeup based ~ mengandungi zat mineral . ~ membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ sesuai utk lelaki dan perempuan ~ boleh digunakan bila2 masa . . 🍃 dyxy face mist sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . 🍃 dyxy face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian cod 👉🏼 kajang 👉🏼 semenyih 👉🏼 bangi... . . . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamfl #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik
0 2 7 minutes ago

@candystar.store

HOT PRODUCT 🔥🔥DYXY COSMETIC🔥🔥
Viral ! viral ! viral ! sana sini dyxy dyxy dyxy 📢📢📢😃 . . the best cosmetic in 2017 and 2018 😱 for those yg nak simple tapi tak suka heavy makeup sangat2 lah digalakkan guna dyxy💟 . . bc cream gabungan bb cream+cc cream+concealer jadikan ia all in one. so memang xperlu pakai any foundation, bedak,sunblock, primer dahh. dengan bc cream je dah buat muka flawless dengan sekali sapuan ja tapi dh macam 3 sapuan😱 and paling best muka rasa ringan sangat tak rasa tebal pun😍😍😍 . . tambah pulak dengan spray face mist terus meletop uolss😘. muka nampak glowing ,berseri, fresh dan tak kusam dah tau. best sangat sebab dy mineral tau so memang takda bahan kimia langsung😊😊 . . dengan set basic ja korang dah bole melawa sakan dan cantik depan umum. perempuan mestila kena ada penampilan dan personaliti yg cantik kan tambah2 yg berkejaya . rasa lebih yakin dan happy ja tau 😍😉 . apa tunggu lagi mehh cepat2 whatsapp farhana . nak bagi harga mur mur ja kt korang n offer yg best bulan ni . farhana 📲+6011-18583327 . cod: 🚗 johor bahru . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #produkviral #nakcantiktakperluover
0 0 8 minutes ago

@farsyahlegacy

MASTER TEAMFL DYXY COSMETICS
Awak pilih kiri ke kanan?🤔 . tengok perbezaan antara sebelum dan selepas. . nampak berseri bila dap dap dengan bcc cream dyxy. . promosi masih berjlan uollls💞💞💞 penangan dyxy terus bekenan. attention dyxy lover!!!! . dyxy viral lagi 2018💕 . jom dapatkan set paling panas di abad ni 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . potongan harga lebih banyak berbaloi baloi!! . rugi teruk siapa yang tak grab cepat2😍😍😍😍😍😍😍😍 . ha.. jangan tenung lama lama,meh oder meh☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️. . whtsapp now🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️ 📲https://www.wasap.my/60199425621 📲https://www.wasap.my/60199425621 📲https://www.wasap.my/60199425621 #dyxypuchong #dyxybydyana #dyxyacademy #dyxylegacy #dyxybydyana #dyxyhq #dyxyalorsetar #dyxyjitra#dyxyperlis #dyxykedah #dyxykepalabatas #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxylipstick #dyxymascara
1 12 8 minutes ago

@comelbyibtisam_

DYXY MURAH KOTA BHARU💛💛
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . cepat cepat 📲📲0179542649 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #dyxykotabharu #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1 9 minutes ago

@comelbyibtisam_

DYXY MURAH KOTA BHARU💛💛
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . cepat cepat 📲📲0179542649 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #dyxykotabharu #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1 9 minutes ago

@pyrexproject.dyxy

10%-15% Lebih Murah
Starter pack for glowing skin set dyxy basic lady - bc cream foundation - green tea facemist - brush bc cream foundation melindungi muka dari sinaran uv, merawat segala cela. green tea facemist melembabkan kulit dan sesuai utk semua jenis kulit. brush memudahkan dan menjimatkan penggunaan foundation. #dyxycosmetics #dyxy #muakl #dyxybrush #dyxybccream #facemist #dyxylipsmatte
0 1 10 minutes ago

@comelbyibtisam_

DYXY MURAH KOTA BHARU💛💛
Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . cepat cepat 📲📲0179542649 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #dyxykotabharu #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 1 10 minutes ago

@nz_wardrobe

DYXY|BC CREAM|DROPSHIP OPENED
Sekarang promosi bulan cinta ‼️ . beli set basic lady 3 item free dyxy lipstick . tambahan !!! dengan join our lucky draw contest win lv bag . plus macam2 free gift kita offer . promo terhad dari teamfl : kak zue 011-1675 3678 . #teambieena #teamnurzu #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #dyxypuncakalam #dyxymeru #dyxysetiaalam #dyxykapar #dyxysaujanautama #dyxycosmetics #sephoramy
0 2 10 minutes ago

@nabeau.co

LET'S SPREAD THE BEAUTY 💕💕💕
Morning girls 🌻 ini adalah produk yg kita jual. before jual, of course kita dah try and sgt berkesan. my skin looks better than before. alhamdulillah. so, kita nak share benda best niy kat semua org. it's like my skincare routine. deeja cosmetic danielin beauty serum dyxy kita hanya jual ini sahaja ye. kita ada free consultation. siapa yg beli, kita akan consult sampai skin korang ok 😘 so siapa nak cantik, jom try ok! #deejacosmetic #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #danielinmiracleserum #danielinserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan
0 0 10 minutes ago

@dyxyperak

STOKIS DYXY PERAK💋
Uolls jangan lupa dap dap dap #bccream kat muka tu..jimat masa.. . berpeluh pun glowing sampai malam. full coverage whole skin..sume tutup.😍😍 . nak lagi cantik skin,sembur #dyxyfacemistgreentea segar je muka tu smbil merawat skin kita.. . . yang mana tak dapatkan set #dyxycosmetics ni..dapatkan sekarang bc cream korang sendiri. . cepat ws sis 01124098084.. sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal 😮 . #dyxyperak #produkviral #promosidyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstickmatte #dyxyfoudation #facemistgreentea #mattelipstik #bccream #foundation #flawless #glowing #facemist . . sekarang ada promosi tau.. ✔super jimat combo ✔free gift ✔free postage (sm) . whatsapp sekrg sebelum habis promosi. 01124098084 ❤ . #testimonibccream #dyxylover #produkviral #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxyfoudation #facemistgreentea #bccream #foundation #flawless #glowing #facemistmurah
0 1 10 minutes ago

@nabeau.co

LET'S SPREAD THE BEAUTY 💕💕💕
Morning girls 🌻 ini adalah produk yg kita jual. before jual, of course kita dah try and sgt berkesan. my skin looks better than before. alhamdulillah. so, kita nak share benda best niy kat semua org. it's like my skincare routine. deeja cosmetic danielin beauty serum dyxy kita hanya jual ini sahaja ye. kita ada free consultation. siapa yg beli, kita akan consult sampai skin korang ok 😘 so siapa nak cantik, jom try ok! #deejacosmetic #deejakosmetik #deejakosmetikmurah #deejakosmetikoriginal #danielinmiracleserum #danielinserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dropshipwantedmalaysia #dropshipdiperlukan
0 0 11 minutes ago