Loading...
zyrakasim_dyxy

@zyrakasim_dyxy

DYXY COSMETICS
just now
zyrakasim_dyxy โœ”beli dyxy takyah beli bedak ๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy takyah beli foundation ๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy takyah beli sunblock ๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy takyah beli bbcream ๐Ÿ˜ฑ โœ”beli dyxy takyah beli concealer ๐Ÿ˜ฑ . serious tak tipuโ— ramai pakat tanya. dyxy ni lulus kkm tak? . haruslah lulus kkm dengan jayanya sebab ingredients di dalam dyxy cosmetics 100% bahan natural. tak rosakkan muka tapi boleh rawat kulit muka • #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxylipstik #dyxybccream #dyxyfeedback #dyxytestimonials #foundationmurah #dyxycheras #dyxyampang #dyxykuantan #dyxyklsentral #dyxybandartasikselatan #teamfl #foundation #s #muabandartasikselatan #muacheras #muaklsentral #muaampang #muakuantan #dropshipwanted #dropshipneeded #agentwanted #agentneeded
0 0
dyxy_bw

@dyxy_bw

DYXY / BOOSTER WHITENING HERE๐Ÿ’•
1 minute ago
dyxy_bw [ menggoda, seksi, menawan ] . . . aauuchhh , merecik ๐Ÿ’ฆbetul tona-tona lipstik ๐Ÿ’„dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm ๐Ÿ˜ dyxy lipstick : •sexy nude •flirty me •cherry red ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy โ—โ—โ— jom cepat grab ๐Ÿ’ช๐Ÿป . whatsapp : 0149125933 #dyxy #dyxylipstick #lipstickdyxy #dyxysexynudelipstick #dyxyflirtymelipstick #dyxycherryredlipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxyonline #dyxyfeedback #dyxycosmetics #cosmetics
0 0
redplestylish

@redplestylish

redple
1 minute ago
redplestylish Walaupun produk kami viral dan ramai artis yang pakai .. tak semestinya produk kami mahal ... siyess x mahal ... . harga ekonomi jimat pemakain , beli sekali boleh pakai sehingga 3 bulan .. berkualiti tinggi setaraf dengan produk antarabangsa . tak caye ? www.wasap.my/60108937628/dyxy #bccreambydyana #dyxycosmetics #teamdyxy #teamliezzero #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #redplestylish
0 0
inara_beauty17

@inara_beauty17

suedaud
2 minutes ago
inara_beauty17 Rugi sangat korang tak cuba , produk terbaik confem jatuh cinta ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . whatsapp utk order๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ+6012 3580435 ๐Ÿ“ฒ+6012 3580435 ๐Ÿ“ฒ+6012 3580435 . ๐ŸŽfree gift ๐Ÿ‘‡ ๐ŸŽˆblusher ๐ŸŽˆeyeshadow ๐ŸŽˆeyeliner ๐ŸŽˆeyebrow . ๐Ÿ“ฎfree postage ๐Ÿ’ผfree limited paper bag . . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #freegift #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxykajangbangi #dyxybangi #dyxykajang #dyxysemenyih #dyxyserdang #dyxyputrajaya #dyxydropship #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
0 2
dyxy_bw

@dyxy_bw

DYXY / BOOSTER WHITENING HERE๐Ÿ’•
3 minutes ago
dyxy_bw [ menggoda, seksi, menawan ] . . . aauuchhh , merecik ๐Ÿ’ฆbetul tona-tona lipstik ๐Ÿ’„dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm ๐Ÿ˜ dyxy lipstick : •sexy nude •flirty me •cherry red ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy โ—โ—โ— jom cepat grab ๐Ÿ’ช๐Ÿป . whatsapp : 0149125933 #dyxy #dyxylipstick #lipstickdyxy #dyxysexynudelipstick #dyxyflirtymelipstick #dyxycherryredlipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxyonline #dyxyfeedback
0 0
dyxy_bw

@dyxy_bw

DYXY / BOOSTER WHITENING HERE๐Ÿ’•
3 minutes ago
dyxy_bw [ menggoda, seksi, menawan ] . . . aauuchhh , merecik ๐Ÿ’ฆbetul tona-tona lipstik ๐Ÿ’„dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm ๐Ÿ˜ dyxy lipstick : •sexy nude •flirty me •cherry red ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy โ—โ—โ— jom cepat grab ๐Ÿ’ช๐Ÿป . whatsapp : 0149125933 #dyxy #dyxylipstick #lipstickdyxy #dyxysexynudelipstick #dyxyflirtymelipstick #dyxycherryredlipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxyonline #dyxyfeedback
0 0
hanissbeauty

@hanissbeauty

DYXY COSMETICS [SFL01S01]
5 minutes ago
hanissbeauty Gadis bijak ialah gadis dyxy ๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง๐Ÿ‘ง . kenapa perlu dan tepek bermacam jenis alat make up utk cantik + glowing + tahan lama kalau dgn dyxy sahaja dah boleh dpt semua tu.. . sekarang tak perlu lagi bawak beg make up dan segala jenis alat make up utk tacap2 cukup bawak bc cream sahaja๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‡ . make up yang simple hasil yang wow! untung kan.!!๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’•๐ŸŒป๐Ÿ’• . tahniah gadis2 cantik dan abam2 sado buat pilihan dyxy cosmetic . whatsapp/dm hanis sekarang๐Ÿ‘‡ insyaallah dengan sepantas enjin turbo hanis reply wsap awak ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จโ˜บ๏ธ . @hanissbeauty +6013-3033762 . โ€ผ๏ธcalling for agent & dropshipโ€ผ๏ธ . cod: ๐Ÿš— impian emas ๐Ÿš—skudai ๐Ÿš—johor bahru ๐Ÿš— bandar baru uda ๐Ÿš— angsana ๐Ÿš—tampoi ๐Ÿš— utm ๐Ÿš—taman u ๐Ÿš— kempas ๐Ÿš— senai . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #dyxyskudai #dyxyimpianemas #dyxypahang #dyxyjerantut #dyxyjengka #agentdyxyjohor #agentdyxypahang #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct #stokisdyxy #stokisdyxyjohor #stokisdyxypahang
0 2
dyxyryedyxyz

@dyxyryedyxyz

dyxyryeyxyd
5 minutes ago
dyxyryedyxyz Good news everyone! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป dyxy crazy hot november sale ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป malamni rezeki awak2 semuaaa. sebab sis nak kasi hrga promotion murah gilerr. postage sis tanggung untuk loose item. sumpah tak tipuu ni. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ jomm cantik dengan dyxy produkk ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ cepat-cepat whatsapp ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฒ +60198126151 dan dapatkan harga promosi ni. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #completeladydyxy #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxybccream #dyxymurah #rantaupanjang #klang #novembersale #teamfl #foundation #foundationmalaysia #syntheticbristle #makeupbrushmurah #dyxyselangor #dyxyklang #sriandalas #meru #dyxyklang #dyxykl #muasriandalas #muaklang #teamfl
0 1
zanie.beauty.shoppe

@zanie.beauty.shoppe

DYXYCOSMETICS_Zanie
6 minutes ago
zanie.beauty.shoppe Hai uolls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . highly recommend by using dyxy greentea mineral face mist ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . pada sesiapa yg ada masalah parut jerawat , muka berminyak atau pori² besar kene try dyxy face mist ni , sebab nya memang terlajak best ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tak melekit , boleh spray bila² masa dan wangi , sesuai juga untuk lelaki ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . untuk sesiapa yg nak merawat kulit tu boleh lah try spray face mist ni ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ terbaikkk ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . . komen "saya nak" ... or whatsapp jer ... ๐Ÿ“ฒ0172028014 or klik link di bio ๐Ÿ‘† #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylovers #teamfl #dyxyteam #dyxymelaka #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia
0 0
dyxybyfifi_

@dyxybyfifi_

AGENT SELANGOR โ—๏ธ
8 minutes ago
dyxybyfifi_ Dyxy brush๐Ÿ˜โ€จ**โ€จ.โ€จsebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.โ€จbristle adalah istilah " bulu " untuk kuas.โ€จ.โ€จsyntethic bristleโ€จ----------------โ€จdisebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...โ€จkaterianya adalah :โ€จ.โ€จ๐ŸŽˆdibuat daripada nylon ( pada umumnya ) & tylon ( contoh : ecotools )โ€จ๐ŸŽˆpenampakkanye berkilat.โ€จ๐ŸŽˆwarnanya pelbagai.โ€จ๐ŸŽˆperawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.โ€จ๐ŸŽˆpengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.โ€จ๐ŸŽˆrelatif lebih lembut. tapi, semakin lembut semakin mahalโ€จ.โ€จ.โ€จwhatsapp fifi๐Ÿ“ฒ018-2254308
1 2
zanie.beauty.shoppe

@zanie.beauty.shoppe

DYXYCOSMETICS_Zanie
9 minutes ago
zanie.beauty.shoppe Rugi sangat korang tak cuba . produk dyxy wajib cuba gerenti puas hati !! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . apa tunggu lagi , jom grab satu set โค ada freegift best² tau kite nak bagi ๐Ÿ˜๐ŸŽ๐Ÿ˜๐ŸŽ . best ke best? . . komen "saya nak" ... or whatsapp jer ... ๐Ÿ“ฒ0172028014 or klik link di bio ๐Ÿ‘† #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylovers #teamfl #dyxyteam #dyxymelaka #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia
0 0
redplestylish

@redplestylish

redple
10 minutes ago
redplestylish Utk kakak2 yg malas pakai mekap tu wajib ada dyxy bc cream dan greanteafacemist ni tau . โณseminit jee dah siap. . ๐Ÿ’kalau ada parut or jerawat kecik2 tu calit dlu bccream then dap2 ke seluruh muka..simple!lagi best kalau guna brush dyxy yg gebusss tu . mudah!cepat xpayah duk depan cermin berjam2 lagi www.wasap.my/60108937628/dyxy #bccreambydyana #dyxycosmetics #teamdyxy #teamliezzero #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #redplestylish
0 0
dyxy_puchong

@dyxy_puchong

PWL & DYXY
11 minutes ago
dyxy_puchong === beauty lady === . ๐Ÿ’„ bc cream foundation (tahan 2-3bulan) ๐Ÿ’„ face mist (tahan 3-4 bulan) ๐Ÿ’„ mascara (tahan 3-4 bulan) ๐Ÿ’„brush ๐ŸŽ free blusher ๐ŸŽ free lipliner velvet ๐ŸŽ free eye patch ๐ŸŽ free eyebrow naked ๐ŸŽ free n***d lipstick ๐ŸŽ free paper bag dyxy ๐Ÿš— free cod/postage . cod available :- โœ… shah alam โœ… puchong โœ… putra height #dyxy #dyxypuchong #dyxyshahalam #dyxyputraheight #dyxybccream #dyxyserikembangan #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyagent
0 1
nawwarsobarudin

@nawwarsobarudin

ana*yg bercahaya*
11 minutes ago
nawwarsobarudin Kenali lipsmatte dyxy ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ..ada tiga colour tau...semuanya cantik cantik๐Ÿ˜.. ๐ŸŒŸbest kerana walau ia matte tapi ianya tidak merekah dan kering ๐ŸŒŸtahan 4 kali makan ๐ŸŒŸmengandungi olive oil dan shea butter yang mampu merawat bibir.๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ’“๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/0165122190 #dyxygreenteafacemist #dyxybccream
0 0
wadiabylizz

@wadiabylizz

๐Ÿ’“ Wadia by Lizz ๐Ÿ’“
11 minutes ago
wadiabylizz Jangan was-was !! ๐Ÿ“Œ . anda jangan risau..produk dyxy ini..berdaftar dan mempunyai kelulusan dari kkm. iaitu kementerian kesihatan malaysia.. boleh semak juga dibelakang kotak bccream. memang ada cetak.. . halal ke haram?? . korang ni suka buat lawak tau.. dyxy ni bukanlah makanan/minuman yg perlukan sijil halal.. tapi, tak bermakna dyxy ni haram. kalau haram, dah lama dah tak lulus dr kkm. produk dyxy ni memang tiada campuran dari haiwan..dan ianya 100% natural.. tiada bahan kimia yg merbahaya dan memudaratkan.. dyxy juga bagus untuk semua jenis kulit.. . malah, dyxy juga produk mesra pengguna, kerana ia senang digunakan.. mudah dan cepat.. . tambahan pula dapat jimat duit poket anda ๐Ÿ˜‰ berminat, boleh risik2 ๐Ÿ‘‡ . www.wasap.my/60192058711 . #dyxyteam #dyxycosmetics #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #bccreambydyana #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia
0 1