Loading...
Search result for #dyxybccream

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ??
.
sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) jimat masa
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) jimat ruang
u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) jimat w**g ringgit
set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput...
.
4) tak membazir beli banyak barang
sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist
.
jom grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 4 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 2 17 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 29 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. serious tak tipu❤️
.
❤️ menutup cela
❤️ mengandungi spf50
❤️ vitamin e
❤️ sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ oil control
❤️ mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ tahan lebih 8 jam
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 42 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ??
.
sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) jimat masa
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) jimat ruang
u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) jimat w**g ringgit
set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput...
.
4) tak membazir beli banyak barang
sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist
.
jom grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 53 minutes ago

@fadzrilaidydyxy

fadzrilaidydyxy
Nak tahu rahsia wanita yang tiada skill makeup nampak berseri glowing??😍😍
.
tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! bersiap sekejap sangat sangat tau. depan cermin tu dengan dyxy 5 minit je paling lama🤩
.
tudiaaa aih‼️betul‼️terbukti tau. terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan dyxy ni pasai apa ni?? 👇🏻
.
🌹khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. tak perlu berlapis lapis foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹khas formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan puas hati!!
🌹 formula foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹formulanya merawat masalah kulit sekaligus
.
🌹fadzril aidy adalah stokis direct hq 😍
🌹moneyback guarantee sekiranya fake item
🌹free postage
🌹free cod (bukit mertajam - kulim hitech)
🌹free gift yang menarik
🌹percuma repeat voucher rm30
🌹percuma exclusive consultation aftersales service
.
www.wasap.my/60134346992/hellodyxyfatin
www.wasap.my/60122766010/hellodyxyaidy
.
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
0 1 58 minutes ago

@fadzrilaidydyxy

fadzrilaidydyxy
💄hanya satu lipstik saje dah boleh buat 3 tempat sekaligus 😱 hebat betol lipsticks dyxy ni..💄
.
✨blusher
✨eyeshadow
✨gincu
.
hebat ke hebat?🤗 simple je siap, tak perlu na beli banyak banyak alat makeup.. boleh jimat masa, tenaga dan paling penting jimat duit😘cukup dengan dyxy semua boleh buat 🤩
.
dyxy lipstik ada tiga warna menarik & sexy
.
💄cherry red
💄sexy nude
💄flirty me
.
wauuu.. whatsapp lelaju😘📲
.
www.wasap.my/60134346992/hellodyxy
www.wasap.my/60122766010/hellodyxy
.
free cod available berdekatan bukit mertajam - kulim hi tech🚗🚗
.
untuk yang masih tercari-cari dimana dan bagaimana untuk mendapatkan dyxy, boleh terus click link whatsapp dekat bio ya. free cod dan postage dijalankan setiap hari
.
#dyxylover #dyxysarawak #dyxysabah #dyxypulaupinang #dyxykedah #dyxyperak #dyxyperlis #dyxypahang #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxymelaka #dyxyjohor #dyxyterengganu #dyxynegerisembilan #dyxylabuan #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxymascara #dyxylipstick #dyxyviral #viral2018 #freecod #freepostage #bukitmertajam #kulimhitech #teameddyanati
1 2 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ??
.
sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) jimat masa
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) jimat ruang
u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) jimat w**g ringgit
set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput...
.
4) tak membazir beli banyak barang
sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist
.
jom grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 4 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ??
.
sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) jimat masa
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) jimat ruang
u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) jimat w**g ringgit
set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput...
.
4) tak membazir beli banyak barang
sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist
.
jom grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 3 1 hour ago

@dyxy.ekinkhan

dyxy.ekinkhan
🎉 promosi bulan jun (01/06/18-30/06/18) sempena hari raya aidilfitri 🎉 dyxy basic lady set
🌹 bc cream foundation
🌹 mineral face mist green tea
🌹 brush gebu gebas !!! set laku keras baqhanggg !!! 💸 rm15x.xx - harga promosi ( promo price ) 💰 jimat rm35.00 !!! 🎁 hadiah percuma terhad ( limited free gift ) 🚛 kos penghantaran percuma ( free postage/shipping ) 🛍 percuma bag kertas eksklusif dyxy cosmetics ( free exclusive paper beg of dyxy cosmetics ) 📆 promosi sah sehingga 30hb jun 2018 ❗take noted hampa❗ 📲 ws ekin khan laju-2 lani kaih !!!
https://www.wasap.my/60174512499

#💯originaldyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #jomcantikbersamadyxycosmetics #myshafkasihfamily #teamyayadyxyfamily #dyxylovers #dyxybest #dyxymurah #dyxycombo #dyxyproduct #dyxylaris #dyxysuperb #dyxyviral
0 0 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
🔥 malas makeup
🔥 leceh nak makeup
🔥 tak reti makeup
🔥 jimat makeup
.
tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
ni haa dyxy bccream
viral foundation yg menjadi dambaan dan impian semua??
.
sgt cepat, senang dan mudah
dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
rugi teruk kalau x dapat grab set combo laku keras!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
2 5 1 hour ago

@zj_beautyshops

zj_beautyshops
Jom grab harga promosi gila dyxy‼️
.
kami hantar terus ke tangan anda.
.
hanya dengan dyxy bc cream dan face mist green tea anda semua boleh keluar rumah dengan lebih confident.
.
comfirm tak cari lain 😙💕
.
cod 🚗: johor bahru +6017-781 6958 (zam)
.
#bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist
#dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxycosmetics #mineralfacemist
#mineralmakeup
#myrajerfamily #mybbzeefamily #mymarfamily #teamdyxy #dyxyjohorbahru #dyxysingapore #dyxyjohor #dyxybrunei #stokisdyxyjohor #muajb #dropshipwanted #agentwanted #teamdyxykakmar
0 3 1 hour ago

@dyxy.ekinkhan

dyxy.ekinkhan
🎉 promosi bulan jun (01/06/18-30/06/18) sempena hari raya aidilfitri 🎉 dyxy perfect lady set
🌹 bc cream foundation
🌹 mineral face mist green tea
🌹 brush gebu gebas
🌹 moist matte lipstick !!! set laku keras baqhanggg !!! 💸 rm19x.xx - harga promosi ( promo price ) 💰 jimat rm35.00 !!! 🎁 hadiah percuma terhad ( limited free gift ) 🚛 kos penghantaran percuma ( free postage/shipping ) 🛍 percuma bag kertas eksklusif dyxy cosmetics ( free exclusive paper beg of dyxy cosmetics ) 📆 promosi sah sehingga 30hb jun 2018 ❗take noted hampa❗ 📲 ws ekin khan laju-2 lani kaih !!!
https://www.wasap.my/60174512499

#💯originaldyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #jomcantikbersamadyxycosmetics #myshafkasihfamily #teamyayadyxyfamily #dyxylovers #dyxybest #dyxymurah #dyxycombo #dyxyproduct #dyxylaris #dyxysuperb #dyxyviral
0 0 1 hour ago

@dyxy.ekinkhan

dyxy.ekinkhan
🎉 promosi bulan jun (01/06/18-30/06/18) sempena hari raya aidilfitri 🎉 dyxy beauty lady set
🌹 bc cream foundation
🌹 mineral face mist green tea
🌹 brush gebu gebas
🌹 fibre mascara terlebih melentik !!! set laku keras baqhanggg !!! 💸 rm21x.xx - harga promosi ( promo price ) 💰 jimat rm40.00 !!! 🎁 hadiah percuma terhad ( limited free gift ) 🚛 kos penghantaran percuma ( free postage/shipping ) 🛍 percuma bag kertas eksklusif dyxy cosmetics ( free exclusive paper beg of dyxy cosmetics ) 📆 promosi sah sehingga 30hb jun 2018 ❗take noted hampa❗ 📲 ws ekin khan laju-2 lani kaih !!!
https://www.wasap.my/60174512499

#💯originaldyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #jomcantikbersamadyxycosmetics #myshafkasihfamily #teamyayadyxyfamily #dyxylovers #dyxybest #dyxymurah #dyxycombo #dyxyproduct #dyxylaris #dyxysuperb #dyxyviral
0 0 1 hour ago

@dyxy.ekinkhan

dyxy.ekinkhan
🎉 promosi bulan jun (01/06/18-30/06/18) sempena hari raya aidilfitri 🎉 dyxy complete lady set
🌹 bc cream foundation
🌹 mineral face mist green tea
🌹 brush gebu gebas
🌹 fibre mascara terlebih melentik
🌹 moist matte lipstick !!! set laku keras baqhanggg !!! 💸 rm25x.xx - harga promosi ( promo price ) 💰 jimat rm45.00 !!! 🎁 hadiah percuma terhad ( limited free gift ) 🚛 kos penghantaran percuma ( free postage/shipping ) 🛍 percuma bag kertas eksklusif dyxy cosmetics ( free exclusive paper beg of dyxy cosmetics ) 📆 promosi sah sehingga 30hb jun 2018 ❗take noted hampa❗ 📲 ws ekin khan laju-2 lani kaih !!!
https://www.wasap.my/60174512499

#💯originaldyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #jomcantikbersamadyxycosmetics #myshafkasihfamily #teamyayadyxyfamily #dyxylovers #dyxybest #dyxymurah #dyxycombo #dyxyproduct #dyxylaris #dyxysuperb #dyxyviral
0 0 1 hour ago

@dyxy.ekinkhan

dyxy.ekinkhan
🎉 promosi bulan jun (01/06/18-30/06/18) sempena hari raya aidilfitri 🎉 dyxy pretty lady set
🌹 bc cream foundation
🌹 mineral face mist green tea
🌹 moist matte lipstick !!! set laku keras baqhanggg !!! 💸 rm16x.xx - harga promosi ( promo price ) 💰 jimat rm30.00 !!! 🎁 hadiah percuma terhad ( limited free gift ) 🚛 kos penghantaran percuma ( free postage/shipping ) 🛍 percuma bag kertas eksklusif dyxy cosmetics ( free exclusive paper beg of dyxy cosmetics ) 📆 promosi sah sehingga 30hb jun 2018 ❗take noted hampa❗ 📲 ws ekin khan laju-2 lani kaih !!!
https://www.wasap.my/60174512499

#💯originaldyxy
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxymascara #jomcantikbersamadyxycosmetics #myshafkasihfamily #teamyayadyxyfamily #dyxylovers #dyxybest #dyxymurah #dyxycombo #dyxyproduct #dyxylaris #dyxysuperb #dyxyviral
0 1 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
🔥 malas makeup
🔥 leceh nak makeup
🔥 tak reti makeup
🔥 jimat makeup
.
tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
ni haa dyxy bccream
viral foundation yg menjadi dambaan dan impian semua??
.
sgt cepat, senang dan mudah
dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
rugi teruk kalau x dapat grab set combo laku keras!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 4 1 hour ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
1 3 2 hours ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
1 3 2 hours ago