Loading...
queenera_bella

@queenera_bella

_PINKLADAY & _DYXY
1 minute ago
queenera_bella Extra discount for this monthโ—๏ธ sales pecah kepala!๐Ÿ˜ฑ discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harga dyxy cosmetics untuk 3 items ๐Ÿ’„bc cream + face mist + brush hingga 30/09/2017 free postage + free gift ๐Ÿ’œ whatsapp oke ๐Ÿ™Š ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601133025318 ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601133025318 ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/601133025318 #dyxycosmetics #teamdena
0 0
dyxy_utara

@dyxy_utara

Dyxy_utara
5 minutes ago
dyxy_utara Fresh t.e.s.t.i.m.o.n.yโ— . . alhamdulillah.. bestnya dgr bila customer sgt2 berpuas hati dah try n pakai dyxy cosmetics๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ sebelum ni asyik dgr je org cakap! ha now da try sendiri baru tahu apa magic n feel yg bestnya kan๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . awak2 bila lagi?!!takkan tgk je kot๐Ÿ˜œ rugi taw awak tak cuba skg! org lain kulit muka dan cantik flawless daa๐Ÿ˜๐Ÿ’•makin berseri2 laa.. awak tak nak ke?! jom try now laju2๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿปo๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . ๐Ÿ“ฑ 019-5565929 . ๐Ÿ“ฑ 019-5565929 . ๐Ÿ“ฑ 019-5565929 . #dyxyutara #dyxy #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykedah #dyxysungaipetani
0 1
bai_dyxyklang

@bai_dyxyklang

JADI CANTIK ๐Ÿ’•SECEPAT 3 MINIT ๐Ÿ˜ฑ
2 minutes ago
bai_dyxyklang "tone colour bccream foundation" . ramai yang keliru nak pilih tone warna mana satukan okay bai terangkan sikit cara nak pilih tone warna ni . nak pilih tone warna foundation kena ikut tone warna kulit kita jugak . ingat , kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face . ๐ŸŒนnatural๐ŸŒน siapa je yang sesuai pakai tone natural ni ? . tone natural sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap bagi yang kulit cerah tak ada masalah nak ambil tone ni cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je . tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup nak pakai hari-hari contoh pergi kerja pergi pasar malam jap atau nak pergi keluar . sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit so , sangat disarankan ambil tone ni boleh cover segala cela, parut dan jerawat yang ada masalah kulit teruk nak cover better guna tone ni . pssstttt , bai cakap berdasarkan pandangan yang mua berikan so, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda jadilah pengguna yang bijak! ๐Ÿ™‹๐Ÿป . meh meh whatsapp bai cepat โ— ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60183646313 ๐Ÿ“cod area klang . #dyxycosmetics #dyxylovers #bccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #glowingmowing #dyxylipstick #dyxybrush #dyxylover #teamainayb #teambaizura #codklang #selangor #customerbai
0 0
lets.be_pretty

@lets.be_pretty

๐Ÿ’ž DYXY COSMETICS Here !!! ๐Ÿ’ž
4 minutes ago
lets.be_pretty ๐ŸŒธkelebihan yang teramat special ๐ŸŒธ . ๐Ÿ”ธ bc cream mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari korea . ๐Ÿ”ธ menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak . ๐Ÿ”ธ meresap terus ke dalam kulit . โŒtidak berat . โŒtidak melekit . ๐Ÿ”ธ tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka . ๐Ÿ”ธ membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka . ๐Ÿ”ธ tahan lama lebih dari 8jam . ๐Ÿ”ธ mesra solat dan senang cuci . ๐Ÿ”ธ effect hd ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . . berminat? jom wasap iqaa cecepat ๐Ÿ“ฒ 019-9487743 ๐Ÿ“ฒ 019-9487743 . . . #dyxy #cosmetics #dyxycosmetic #dyxycosmetics #dyxybccream #foundation #dyxyfacemist #facemist #dyxylipstick #dyxybrush #lipstick #makeup #feedback #dyxyfeedback #mattelipstick #dyxylovers #makeuplovers #dyxymalaysia #teamfl #dyxyoriginal #dyxycod #dyxyfreegift #freegift #jualdyxy #beauty
0 3
dyxy_serasera

@dyxy_serasera

DYXYCOSMETICS.HQ (SFL10A09)
4 minutes ago
dyxy_serasera Malas ke atm โ— malas nak keluar jauh jauh โ— share je loc, kami cod sampai depan pintu : kl & selangor area !! ampang ๐Ÿ‘‰ klcc ๐Ÿ‘‰ kl ๐Ÿ‘‰ cheras ๐Ÿ‘‰ balakong ๐Ÿ‘‰ mahkota cheras ๐Ÿ‘‰ permaisuri ๐Ÿ‘‰ bandar tun razak ๐Ÿ‘‰ bandar tasek selatan ๐Ÿ‘‰ bandar tuh hussein on ๐Ÿ‘‰ bukit jalil - desa petaling ๐Ÿ‘‰ seri kembangan ๐Ÿ‘‰shah alam๐Ÿ‘‰batu caves n etc.๐Ÿš—๐Ÿ’จ . cepat ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑ 016.728.5060 (sara) . . โ—โ— . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎlucky draw iphone&ipad pon hadoo.. . . .๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽlimited special free gift . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxybts #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial #kualalumpur #codbandartasikselatan #codsungaibesi #codcheras #luckydraw
0 0
zetty_dyxybeauty

@zetty_dyxybeauty

zetty_dyxybeauty
4 minutes ago
zetty_dyxybeauty Special offer dyxy cosmetics!!! ๐Ÿ’ฅ minggu last untuk dapatkan pada harga yg terlajak murah ni. set lady d normal price - rm250 sekarang hanya rm180!!!! dapat free postage. dapat free gift. cepat ye..... ๐Ÿ“ฒ ws 60174398883 #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxyteam
0 1
allyshahmad_

@allyshahmad_

AGENT SAH DYXY
5 minutes ago
allyshahmad_ "alahai cantiknya dia๐Ÿ˜" alhamdulillah. another feedback dari customer๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜. cantiknyaaa awak syg! memang best pun dyxy punya bc cream! meletop uolls! tak melekit, ringan, yang penting glowing uolls! meh whatsapp kami kalau berminat. sempat lagi kalau nak grab offer 3 barang rm140 free postage free gift! wasap.my/60134154665 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 0
ciktiza_apparel

@ciktiza_apparel

8 minutes ago
ciktiza_apparel Awk awk semua nk bgth niโ—๏ธ 4 hari je lagi nk dapat harga promo rugi sgt xgrab #teamnana #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #bccreambydyana #dyxysuperb #dyxykotadamansara
0 0
beauty4u.anim

@beauty4u.anim

JomCantik
9 minutes ago
beauty4u.anim Dyxy cosmetic natural beauty with dyxy cosmetic jom.๐Ÿ’๐Ÿ’ lets cantik dgn dyxy cosmetic.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ jgn segan2๐Ÿ“ฒ 0192694894 #dyxycosmetics #dyxycombo #makeupwithdyxy #makeupnatural #bestproduct #angelinajolie #entrepreneur #kamijual #pinggantakretaknasitakdingin
0 0
mahfuzahmorwi

@mahfuzahmorwi

Fuzah_Morwi
9 minutes ago
mahfuzahmorwi Glowing sepantas 3 minit =========================== wajah cantik flawless macam retis ๐Ÿ˜ ! hanya dengan set combo 3+ 1 dyxycosmetics ๐Ÿ‘ hanya spray facemist green tea ,wajah terus glowing dan mulus berseri. calit, calit bc cream foundation, dap.. dap.. dap dengan beauty brush wajah terus berubah!!! super duper gojez โ— perubahan sepantas 30saat sahajaโœ”๏ธ dilulus oleh kkm โœ”๏ธ sangat mudah digunaโœ”๏ธ tidak melekit jika berpeluh โœ”๏ธ wajah tampil glowing dan tidak bercapuk โœ”๏ธ best ke best ๐Ÿ˜ฑ jom dapatkan sekarang ๐Ÿ™‹๐Ÿป wasap sys ima +60197172427 #teamhidayah #dyxycosmetics
0 0
dyxycosmeticsnay29

@dyxycosmeticsnay29

DYXY Cosmetics ๐Ÿ’…
9 minutes ago
dyxycosmeticsnay29 . ๐Ÿƒ dyxy face mist 160ml++ . ๐ŸŒ mineral green tea ๐Ÿƒ . ~ melembapkan muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ effect glowing serta merta ~ bau green tea yang wangi dan fresh ~ makeup tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ boleh dijadikan makeup based ~ mengandungi zat mineral . ~ membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ sesuai utk lelaki dan perempuan ~ boleh digunakan bila2 masa . . ๐Ÿƒ dyxy face mist sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . ๐Ÿƒ dyxy face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . whatsapp now ๐Ÿ˜๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ 0169673679 ๐Ÿ“ฒ 0169673679 . #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxyfacemist #dyxylipstik #dyxybrush #dyxylover #teamfl
0 3
dyxy_syazwani

@dyxy_syazwani

DYXY COSMETICS
10 minutes ago
dyxy_syazwani
Berita baik untuk dyxy loverโ— . . . . bukan rm185, bukan rm145, tapi..... . . . . . wowโ— happynyaaa dapat diskaun special sempena birthday founder dyxy cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ special harga dyxy cosmetics untuk 3 items ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ’„bc cream + face mist + brush ๐Ÿ’„bc cream + face mist + lipstick bukan rm185, (harga biasa) bukan rm145, (promosi sebelum ni) tapi... sekarang hanya ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โคrm140 jee โคrm140 jee โคrm140 jee haa bukan tu je, kami nak belanja postage + free gift best2 ni๐Ÿค— (sah sehingga 30/9/17 je tawโ—) apaโ— takde duit, belum gaji? boleh booking deposit rm20 saja . . whatssap sekarang 0179314491 whatssap sekarang 0179314491 whatssap sekarang 0179314491 #bccream #bcc #bccreams #dyxywangsamaju #dyxykeramat #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxysgbuloh #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang
0 0
azlienda_amyra

@azlienda_amyra

Azlienda Amyra
10 minutes ago
azlienda_amyra Woww super cantik mua puteri live makeup with dyxy semalam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ in love kan kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dyxy, bcc code beige ๐ŸŒธ face mist ๐ŸŒธ brush ๐ŸŒธ lipstik sexy nude jangan tak tahu, mua mua pon dah ramai terjebak dengan dyxy. senang untuk kegunaan harian katanya ๐Ÿ’• tak kan hari hari nak pakai makeup tebal tebal berlapis lapis kan. sekali sekala makeup simple simple pon okay, boleh bagi skin kita bernyawa sikit ๐Ÿ™ˆ tengok tu, dengan set dyxy pon boleh buat heavy makeup tau. memang kebabommm resultnya kan kan! โค cantik semudah 1 2 3! promosi off rm40 masih berjalan tau. tak grab kali ni? pasti menyesal! yang tanak rugi, whatsapp kite. ihiks, ๐Ÿ“ฒ010 926 7364 ๐Ÿ“ฒ010 926 7364 www.wasap.my/60109267364 #byamierateam #dyxycosmetics
0 0
nurul_ain2345

@nurul_ain2345

Nurul Ain
10 minutes ago
nurul_ain2345 Woww super cantik mua puteri live makeup with dyxy semalam ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ in love kan kan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dyxy, bcc code beige ๐ŸŒธ face mist ๐ŸŒธ brush ๐ŸŒธ lipstik sexy nude jangan tak tahu, mua mua pon dah ramai terjebak dengan dyxy. senang untuk kegunaan harian katanya ๐Ÿ’• tak kan hari hari nak pakai makeup tebal tebal berlapis lapis kan. sekali sekala makeup simple simple pon okay, boleh bagi skin kita bernyawa sikit ๐Ÿ™ˆ tengok tu, dengan set dyxy pon boleh buat heavy makeup tau. memang kebabommm resultnya kan kan! โค๏ธ cantik semudah 1 2 3! promosi off rm40 masih berjalan tau. tak grab kali ni? pasti menyesal! yang tanak rugi, whatsapp ain, 011 11630476 #byamierateam #dyxycosmetics
0 0
dyxy_global

@dyxy_global

LEADER DYXY COSMETICS
13 minutes ago
dyxy_global Haaa nak tau kelebihan dyxy brush gemok montel yang comel ni. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป • • โœ” bulunya sintetik โœ” tak sama mcm brush lain โœ” bulu2 dia x mudah tercabut โœ” bulu lembut โœ” cara nak guna hanya perlu dap dap je โœ” bccream lebih jimat guna dyxy brush โœ” lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush • • stock antara yang laku keras. siapa nak order boleh direct whatapps ok ๐Ÿ˜˜ i promise, tak menyesal beli tau ! • •.whatssap sekarang 0196331987/01116584942 whatssap sekarang 0196331987/01116584942 whatssap sekarang 0196331987/01116584942 #bccream #bcc #bccreams #dyxywangsamaju #dyxykeramat #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang
0 4
suhadahrosli

@suhadahrosli

DYXY COSMETICS BY SUE๐Ÿ’…
10 minutes ago
suhadahrosli Hancur hancurrr akuu๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ . . . hancur hati awakk kalau tak beli set promo nie๐Ÿ˜ต . bukan rm200..bukan 185..bukan 145๐Ÿ˜ฑ tapi sekarang๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . . . . . . rm140 shj! rm140 shj! boleh tahan 5-6 bulan tauu..nangesss tepi bucu meja pon tak boleh dh lepas nie๐Ÿ˜ . 5 more days to go uolls!! . #teamdayah #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxymattelipstick #titiancinta #bisikdarilangit #viralsetmekap #setmekapbest
0 1
dyxy_syazwani

@dyxy_syazwani

DYXY COSMETICS
11 minutes ago
dyxy_syazwani Berita baik untuk dyxy loverโ— . . . . bukan rm185, bukan rm145, tapi..... . . . . . wowโ— happynyaaa dapat diskaun special sempena birthday founder dyxy cosmetics ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ special harga dyxy cosmetics untuk 3 items ๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ’„bc cream + face mist + brush ๐Ÿ’„bc cream + face mist + lipstick bukan rm185, (harga biasa) bukan rm145, (promosi sebelum ni) tapi... sekarang hanya ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป โคrm140 jee โคrm140 jee โคrm140 jee haa bukan tu je, kami nak belanja postage + free gift best2 ni๐Ÿค— (sah sehingga 30/9/17 je tawโ—) apaโ— takde duit, belum gaji? boleh booking deposit rm20 saja . . whatssap sekarang 0179314491 whatssap sekarang 0179314491 whatssap sekarang 0179314491 #bccream #bcc #bccreams #dyxywangsamaju #dyxykeramat #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxysgbuloh #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang
0 1
dyxy.shinscollection

@dyxy.shinscollection

STOKIS DYXY SHAH ALAM
11 minutes ago
dyxy.shinscollection
Your sweet wife makeup tutorial ๐ŸŒธ . tengok betul betul , fan guna kan foundation dyxy as a concealer, sebab dia full coverage ๐Ÿ’• . product : dyxy set : foundation code natural : . lip : odessa soft orange mascara : maybeline cat eyes eyebrow : in2it foundation : nars eyeshadow pallet : huda beauty blush : inissfree . . have a nice day everyone ! . #makeuptutorial . . #dyxycosmetics #bccreambydyana #teamliezzero #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymattelipstick #teamdyxy #teamrahmah #teamdyxy #dyxyshahalam #dyxysubang #dyxypuchong
0 1