Loading...
Search result for #dyxycosmetics

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 8 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
1 1 20 minutes ago

@tiera_dyxy

tiera_dyxy
Regrann from @tiera_dyxy - bibir pucat dan kering?
.
calit-calit je lipstick dyxy terus nampak menyerlah.
.
sangat selesa bila pakai dan xmengeringkan bibir dan kurang melekat dicawan.
.
bau pun wangi tauu. paling suka sangat dengan lipstick ni , sebab boleh dijadikan blusher dan juga eyeshadow. so teramat jimat la 😍
.
#tiera_dyxy #teamdyxy #teambieladyxy #lipstickbydyana #lipstickmatte #codshahalam #codsetiaalam #codklang #codbukittinggi #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxysetiaalam #dyxyfacemistgreentea #kosmetikoriginal #cosmeticmalaysia #dyxycodshahalam #dyxycodklang #sabah #sarawak #penang #dyxycosmetics #bccreambydyana #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy - #regrann
0 2 24 minutes ago

@tiera_dyxy

tiera_dyxy
Regrann from @tiera_dyxy - tak suka pakai mascara ?
risau susah nak cuci ?
pakai bila period je ?
.
no worries , dyxy mascara senang dan sangat mudah dicuci. pakai air je pn boleh tanggalkan , dan tiada lagi mata panda ( comot bawah mata )
.
.
.
#tiera_dyxy #teambieladyxy #bccreambydyana #foundation #lipstickmatte #maskara #dyxyshahalam #dyxysetiaalam #dyxyklang #dyxyselangor #dyxypetalingjaya #codshahalam #codsetiaalam #codklang #coddyxyshahalam #coddyxyklang #coddyxy
#mekapmurah #kosmetik #cosmetics #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #dyxy #bccreamdyxy #facemistdyxy #followmenow #jururawatmalaysia #dyxyjohor #dyxyperak
0 2 28 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
kenapa setiap wanita wajib ada dyxy ??
.
sebab dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) jimat masa
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) jimat ruang
u alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) jimat w**g ringgit
set dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon mereput...
.
4) tak membazir beli banyak barang
sebab hanya guna dengan 2 item wajib dyxy, bccream dan spray mist
.
jom grab promo dan dapat kan limited gift yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 0 31 minutes ago

@dyxy_and_co

dyxy_and_co
Tahniah kepada @dyxyfantastic_emyra stokist #teamliezzero happy sangat!🎉🎊🌹👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊😅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
walaupun tak dpt target yg kak liza tetapkan tp alhamdullilah hampir berjaya utk achieve. dan kak liza tetap bagi reward sbb ada peningkatan sales dari sales sebelumnya. .
rezeki kita kongsi bersama2 k in shaa allah allah swt akan melipat gandakan rezeki kita lagi. aamiin😇
.
yang nak kak liza guide dan berjaya mcm kak liza dan #teamliezzero mehhh cepat2 wasap kak liza in shaa allah kak liza akan guide dan bantu bersama2 utk kaya dan berjaya dgn dyxy😊💪🏻💪🏻🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
www.wasap.my/60122787046
.
#teamliezzero #dyxycosmetics
#headmasterdyxycosmetics
0 0 41 minutes ago

@syacha.dyxy

syacha.dyxy
Hye uols!
.
hot seller !!!
.
❤️ super best foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi favourite gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! stock macam pisang goreng panas !!
❤️ jimat boleh pakai tahan sampai 3bulan ??
❤️ harga sangat affordable ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . include foundation , concealer and powder . tambah lagi ada spf50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ dapdap je kat muka terus glowingg ? spray sikit dengan face mist confirm tahan sampai malam ??
.
.apa tunggu lagi ? jom grab 1 set ...!!
.
click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
0 1 43 minutes ago

@dyxylizbeauteshoppe

dyxylizbeauteshoppe
Tahniah kepada @dyxyfantastic_emyra stokist #teamliezzero happy sangat!🎉🎊🌹👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😊😅👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
.
walaupun tak dpt target yg kak liza tetapkan tp alhamdullilah hampir berjaya utk achieve. dan kak liza tetap bagi reward sbb ada peningkatan sales dari sales sebelumnya. .
rezeki kita kongsi bersama2 k in shaa allah allah swt akan melipat gandakan rezeki kita lagi. aamiin😇
.
yang nak kak liza guide dan berjaya mcm kak liza dan #teamliezzero mehhh cepat2 wasap kak liza in shaa allah kak liza akan guide dan bantu bersama2 utk kaya dan berjaya dgn dyxy😊💪🏻💪🏻🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
www.wasap.my/60122787046
.
#teamliezzero #dyxycosmetics
#headmasterdyxycosmetics
1 0 43 minutes ago

@aidaabeautyshoppe

aidaabeautyshoppe

🔸dyxy matte lipstick🔸
.
.
kelebihan lipstick matte dyxy :
.
✅warna cantik & gorgeous
✅tak melekat pada cawan @ straw
✅kualiti setanding lipstick mac
✅ringan je bila apply tak rasa macam pakai lipstick
✅tak payah touch up lipstick banyak kali lepas makan
✅bebas dari plumbum yg boleh menggelapkan bibir
.
.
whatsapp
01119129629
.
.
#aidaabeautyshoppe #ainaaserum #dyxy#dyxybccream #dyxylipstik #dyxybrush#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymattelipstik #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxylovers #dyxymalaysia #shaliciousbeautyfoundation #shaliciousfoundation #produkkecantikanmurah #prelovedmalaysia #heightupmalaysia #trulooksmalaysia #trulookseyeshadow #chubbychubbyweightgainmilk #ephyracollagen #bibiaqbybellaz #fattzura #jamuratumalaya #combodyxy #combodyxymurah
1 3 48 minutes ago

@dyxycosmetics.wawa

dyxycosmetics.wawa
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? nak cod taknak pos? nak cod dengan dpt harga promotion? dapatkan harga promotion sekarang❗️
.
cod area :-
🚗klang
🚗serdang
🚗subang jaya
🚗putrajaya
🚗cyberjaya
🚗petaling jaya
🚗kuala lumpur
🚗ampang
🚗cheras
🚗gombak
🚗damansara
🚗bangsar
🚗puchong
🚗putra heights
🚗usj
🚗sungai buluh
🚗bangi
🚗kajang
🚗banting
🚗shah alam
dan kawasan berdekatan dengannya. dapat freegift 🛍 & free cod🚘
.
🚚💨cod setiap hari
📮📦postage setiap hari
.
.
whatsapp wawa 📲011-1123 3874
1 9 54 minutes ago