Loading...
Search result for #dyxycosmetics
Nak jadi cantik tak ? ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . sis nak bagi harga tak masuk akal dengan special extra freegift kepada 10 orang yang terawal . โค beg make up comel โค celak 2 tone โค perfume victora secret โค wet tisu/ masker face gold โค masker face black โค carry beg exclusive dyxy โค eye mask โค bc cream dyxy โค facemist dyxy โค brush dyxy *we provide voucher rm30 for repeat order* . jangan ketinggalan ya, wasap sekarang 01116851242๐Ÿ“ž . #dyxycosmetics
1 9 4 days ago
2 225 4 weeks ago
Alhamdulillah.. walaupun dah hujung semester akaun still masuk.. hihi jom join crew dyxy. emi guide from zero to hero. insyaallah. korang buat korang dapat. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ dyxy produk yang setanding dengan harganya. tak percaya kena cuba. hehe #dyxycosmetics #teamshafkasih #najahnafamily #dropshipdyxywanted #agendiperlukan
0 21 4 days ago
Korang nak yang murah tapi guna sebulan je dah habis, atau harga nampak mahal tapi bila guna kerap pun kita dok tertunggu bila nak habis nie? lambat luak gittew ๐Ÿ˜ jom test kita nie bijak ke idok? ๐Ÿ˜˜ #dyxycosmetics #teamsha whatssapp 0135374965 #dyxymalaysia #flawlesss #cantikgebu #dyxyfoundation #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymurah #neelofa #taktuangtaktuang #dyxybccreamfoundationmalaysia #fattzura #fattahamin
0 130 4 days ago
Mat petang uolls ๐Ÿ˜˜ . kite pakai dyxy .. kite jual dyxy .. โ˜บ jum cantek bersama dyxy .. . stock free gift terhad 8 set sahaja.. 4 item 4 free gift ๐ŸŽ โœ” 1 x bc cream โœ” 1 x facemist โœ” 1 x brush โœ” 1 x lipstick np : rm185 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . . ws teha +60177304547 ws teha +60177304547 . . #dyxycosmetics #dyxyterlajaklaris #dyxyteambydyana #dyxyteamwithninafamily
0 100 November 2017
Ini bc cream tone beige...tak payah susah2 pakai bedak dah then spray pula dengan dyxy green tea mineral facemist. lepas calit calit je terus cantik, flawless & glowing. . and then dyxy fibre mascara ni pun bagus, sekali pakai terus melentik & boleh lebatkan bulu mata lagi!! yang paling penting nak cuci pun senang sangat tak comot kan mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . everyone memang wajib ada set combo dyxy dari @dyxybeautyhouz sebab sekarang ada offer best sangat and rugi sangat siapa yang tak grab cepat2. any purchase akan dapat banyak freegift yang best!!!๐Ÿ’• . jom check out instashop @dyxybeautyhouz @dyxybeautyhouz @dyxybeautyhouz . untuk dptkan dyxy cosmetics boleh terus whatsapp ๐Ÿ“ฒ0172566538 or ๐Ÿ“ฒ0176964155 . seriously irma suka dengan @dyxybeautyhouz punya service , fast reply and tip top ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜˜ . p/s : anyone yang nak tambah income atleast 2k sebulan boleh direct whatsapp ๐Ÿ“ฒ0172566538 or ๐Ÿ“ฒ0176964155 sebab @dyxybeautyhouz tgh open for dropship, agent & stokis ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ #dyxy #dyxycosmetics #teamshafar
58 2,852 2 weeks ago
Dyxy bc cream  terbaik............................. #dyxycosmetics #dyxynaurashoppe #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxykl
0 128 6 days ago
Mudah, cepat & sgt best!!โœจ . wuduk friendlyโœ”๏ธ . rasa mukaa natural bila pakai. sukanya die pakai bc cream sbb macam tak pakai pape! ringan je rasa di blende pula dgn brush yg best gebu tu. kulit berminyak dan berpeluh tak perlu risau lagi! face mist pn bt kulit rasa glowingโœจโœจโœจ . . ws/pm๐Ÿ“ฒ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ0192607605 khatijah . . #teamfaizahdyxy#khatijahdyxy #dyxycosmetics #dyxyfacemistgreentea #perlashine #dherbs #nafura #okaya #iflawless #mekap #hopegirl #cpg #muamalaysia #foundationmalaysia#mac #sephora #coddyxyshahalam #bccreamfoundationmalaysia #bccreambydyana #dyxyteam #shahalam #dropshipmalaysia #ajimaura - #regrann
2 28 4 days ago
๐ŸŽˆtekstur bc cream foundation #bccreambydyana. . ramai yang tanya macam mana ye bccream ( bcc ) ni, betul ke xperlu pakai bedak da? xperlu apply foundation ? xperlu pakai apa2 da ke lepas apply bcc? ๐Ÿ˜ฑ betul ke bcc bole cover semua cela kat muka ni .. ni haaaa kite nak share info best pasal bcc ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . . bc cream ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang โŒ berminyak โŒmelekit iaitu mousse cream yang terus meresap pada kulit lepas kite apply .tula pasal ramai orang complain tahan lama aihhhh ๐Ÿ˜‰ . . best lagiii bcc ni bile kite apply die akan mengikut tone kulit kite.. bcc tutup segala ape yg kite xsuka kat muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kire ape keadaan kulit bcc bole jadikan shininggg tau ๐Ÿ˜˜ . . best lagiiii bcc oil control cream so sesuai untuk kulit berminyak / kuat berpeluh . jangan la pelik tiba2 muka korang xkeluar minyakkk da ye ๐Ÿ’‹ . . best lagiiiik wow banyaknye best ! sapa try confirm โค๏ธ punye heee testimoni #bccreambydyana semua jujur customer semua happy sampai bole pengsan lepas pakai bcc ni โ˜บ๏ธ #dyxycosmetics #bccream #teamnurraysabeauty . . @dyxypalinglaris @dyxypalinglaris
0 130 last month

@dyxybella

DYXY COSMETIC VIRALโ—๏ธM-0010585
Ada tak yang nak join dropship or nk jadi agent dyxy? bukan setakat nk buat duit geli geli. fokus, konsisten, positif thinking, inshaa allah boleh buat jana 2-3k sebulan. dah macam kerja office dah. . coaching online & offline disediakan.. 9/10 rezeki itu dari perniaagan. mulakan langkah hari ini wlau sekecil kecil langkah tanpa alasan. . #dyxycosmetics #teamfl #dyxypuchong #dyxyputrajaya #dyxyputraperdana #dyxyputraheight #dyxypuchongprima #dyxypuchongintan #dyxypuchongkinrara #dyxypuchongutama #dyxypuchongpermai #dyxypuchongjaya #dyxyshahalam #dyxysubang #dyxy #dyxybandarputeri #dyxysaujanapuchong
0 0 1 minute ago

@dyxy_myraroslan

myra roslan
Amboi ceria sungguh time ambik stock ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ jadi tak percaya lagi semua orang boleh jadi usahawan dyxy cosmetics??? . . kalau anda seorang lelaki dan masih bujang, ini masanya anda bergaul dengan abang-abang di bawah dan sama-sama buat bisnes sampai maju๐Ÿ’ช . . kalau anda seorang perempuan dan masih bujang, ini masanya anda jadikan akak-akak di bawah sebagai geng borak untuk jadi usahawan wanita berjaya๐Ÿ’ช . . kalau anda ada pasangan, suami atau isteri, ini masanya jangan masih selesa dengan kewangan anda. sudah lah asyik buntu fikirkan lambat lagi hari gaji๐Ÿ’ช . . moh lerrr contact kak myra. ini kali lah ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช 018 388 4509 018 388 4509 018 388 4509 #myrajerfamily #dyxycosmetics
0 0 1 minute ago

@dyxy.bynora_zara

DYXY SUPER YEAR END SALE FL
Dyxy exclusive lipstick datang dengan 3 code โ—โ— . . โค sexy nude โค flirty me โค cherry red . ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi . ๐Ÿ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . stock limited tau awak awak ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . cepat cepat ws ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-1286.3079 . . #bccreamfoundation #dyxycosmetics #bccreamdyxy #ajimaura #cerahkankulit #dyxybcream #dyxymurah #muasemenyih #teamfl #foundationdyxy #foundationmalaysia #greenteafacemistdyxy #dyxycheras #dyxypetalingjaya #muakl #muacheras #putihkankulit #klcc #dyxylegacy #bccreambydyana #dyxykuantan #dyxyampang #dyxylovers #godyxy #dyxycosmetics #makeupartist #dyxyperlis #dyxysabah
0 0 2 minutes ago

@dyxylizbeauteshoppe

HEAD MASTER DYXY COSMETICS
Macam mana boleh ada masalah pigmentasi?๐Ÿค” . . pigmentasi yang kelihatan bertompok disebabkan kerosakan kulit. . . macam mana kulit boleh rosak?? kulit rosak disebabkan pemakaian kosmetik yang mempunyai merkuri yang akan menyebabkan kulit menjadi nipis dan sangat sensitif terhadap pancaran matahari. . . tapikan kalau korang nak tau #dyxy ni ada bahan yang akan mengurangkan pigmentasi kat muka korang tu tau. ni disebabkan #bccreamdyxy mengandungi ekstrak arbutin yang boleh menghilangkan pigmentasi pada kulit korang.. . . haa. nampak tak kak liza membebel panjang lebar tu. punya lah hebat dyxy ni sampai boleh menghilangkan pigmentasi korang tu tau.. . kak liza ada buat promosi tau untuk korang.. nak bagi banyak free ni. . cepat whatsapp kak liza sekarang. . www.wasap.my/601117356933 www.wasap.my/601117356933 www.wasap.my/601117356933 . . #bccreambydyana #dyxycosmetics #teamdyxy #teamliezzero #dyxybccream #dyxygreenteafacemist
0 0 4 minutes ago
Semenjak guna dyxy, cik abang selalu tegur. katanya "muka ayang dah nampak glowing๐Ÿ˜š, tak kusam macam selalu . makin lawa la ayang ๐Ÿ˜, xnampak mekap tebal tp licin je muka. abang pun x tunggu ayang mekap lama dah โค" . terus dia suruh repeat order ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nak travel pun senang, xperlu bwk byk benda . cukup bwk 1set ni je dh meletopps ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ, jimat space bag . awak2 yg slalu outdoor, dah xyah risau nak tempek sunblock dh sbb bccream by dyxy dh ada spf50 ๐Ÿ•ถ๐Ÿ–๐Ÿ”† . . . . . nak nampak natural tapi flawless glowing, makeup tahan lama yang penting harga sangat affordable setanding dengan kualiti?๐Ÿ˜Ž korang patut try dyxy cosmetics ni. seriously korang akan ketagih nak pakai hari-hari ๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’— **๐Ÿ’ฏ% drp bahan organic **semestinya original ๐Ÿ“ฒ 01110729287 . #mycikyafamily #mydikyafamily #teamyaya #dyxycosmetics
0 0 5 minutes ago
Masih duk berkira2 ke utk dapatkan set combo 4 item dyxy ni..jgn laa duk berkira sgt utk kecantikkan diri sendiri kot.. . . seperti mana kakmai sendiri tidak pernah berkira..utk bagi yg terbaik pada setiap cust kakmai..see banyak gift2 menarik kakmai sertakan skali dgn setiap pembelian dyxy ni.. . . jarang ya..penjual nak bagi gift sebanyak ini hanya dyxy aje hihihi kos tu,tp org kata x salah keluar belanja skit janji cust happy membeli๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . set limited ni masih berbaki 10set aje lagi dr 40 set yg kakmai open semalam..jgn duk tggu lama sgt laa ya...nak wassap aje terus . . .whatssap sekarang 0172267731 /0173955958 whatssap sekarang 0172267731 /0173955958 whatssap sekarang 0172267731 /0173955958 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #codampang #coddyxyampang #coddyxyampang #coddyxypahang #coddyxykeramat
1 6 5 minutes ago

@dyxyempire

DYXY cosmetics TeamFL ๐Ÿ˜‰
Agent teamfl ni baru je join dah meroket habis2... teamfl dapat guide sendiri dari master leader dan coaching sentiasa ada jgn risau product tak boleh jual ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป berminat? admin 017-344 2532 #foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka #terengganu #muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju #serdang #kelantan #muamelaka #penang #muautara #bccreambydyana #muar #serikembangan #kuantan #muatutorial #dyxycosmetics #seremban #kotatinggi #sabah #bangi #teamfl
0 3 5 minutes ago

@dyxy.johor.my

DYXY COSMETICS (M-0010587)
Panggilan untuk dropship/agentโ€ผ๏ธ๐Ÿค‘๐Ÿค‘ . . buat secara online je. agak-agak dalam sehari berapa jam korang online? browse fb, main ig, tweet2 tu semua... . . kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa-apa, apakata sekarang korang twist sikit benda tu semua buat jadi duit ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŒผingin tambah pendapatan? ๐ŸŒผminat berniaga? ๐ŸŒผtiada modal & tiada produk? • • sertai raja untuk menjadi dropship ๐Ÿ˜ • . ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtiada yuran ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtidak perlu simpan stok ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhanya promosikan produk dyxy cosmetic ๐Ÿ‘‰๐Ÿปkomisen & margin untung yang tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปproduk permintaan tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmarketing disediakan • . jom join sekaranggggg ๐Ÿ˜˜ wassap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป • . @dyxy.johor.my +6017-7775936 . . . โ€ผ๏ธcalling for agent & dropshipโ€ผ๏ธ . . cod: ๐Ÿš—johor bahru ๐Ÿš— pasir gudang ๐Ÿš— . . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #agentdyxyjohor #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct
0 1 6 minutes ago
Dyxy sales datang lagi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ wahhhh baru je habis y.e.s sales, founder ladyd bagi offer best lagiiiii offer nangisss bucu katil sape tak grab. seriussssss ๐Ÿ˜ฑ potongan harga super kaw kaw dan berbaloi-baloi โ€ผโ€ผ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃmust have items for january 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ’• lipstick 3pcs (less rm20) ๐Ÿ’• mascara 2pcs (less rm15) โคset fab lady dโค 1x bc cream 1x greentea face mist 1x lipsmatte 1x mascara ๐Ÿ”ฅ( less rm40โ—) ๐Ÿ’˜set super saver๐Ÿ’˜ 1x bc cream 1x greentea face mist 2x lipsmatte 1x mascara ๐Ÿ”ฅ (less rm45โ—) ๐Ÿ’–set super fantastic๐Ÿ’– 1x bc cream 1x greentea face mist 1x brush 2x lipsmatte 1x mascara ๐Ÿ”ฅ (less rm55โ—) apa tunggu lagi, jom grab! ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ valid sehingga 31 jan 2018 sahaja ๐Ÿ’“ #byamierateam #dyxycosmetics
0 0 6 minutes ago

@dyxymelaka_aisyaa

PROMOSI DYXY COSMETIC๐ŸŒธ
10 freegiftโ•10 freegiftโ• setiap set combo dyxy yg anda beli, dapat 10 item freegift๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ„freepos / cod ๐Ÿ„free paperbag dyxy ๐Ÿ„extra freegift ๐Ÿ„discount rm35-rm50 . best tak bestโ“ jum cantik sambil merawat dgn dyxy cosmetic, sesuai utk smua jenis kulit๐Ÿ€& sensitif. mampu merawat jerawat . berminatโ“pm/whatsapp๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0147156557 . #dyxybccream #teamfl #teamikais #dyxygreanteafacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxybatupahat #dyxymelaka #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymurah #bccreamfoundation #cod #onlineshoppingmalaysia #batupahat #muar #melaka #muabella #utem #uitmmelaka #uthm #dyxyjohor
0 0 6 minutes ago

@dyxy.johor.my

DYXY COSMETICS (M-0010587)
Panggilan untuk dropship/agentโ€ผ๏ธ๐Ÿค‘๐Ÿค‘ . . buat secara online je. agak-agak dalam sehari berapa jam korang online? browse fb, main ig, tweet2 tu semua... . . kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa-apa, apakata sekarang korang twist sikit benda tu semua buat jadi duit ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŒผingin tambah pendapatan? ๐ŸŒผminat berniaga? ๐ŸŒผtiada modal & tiada produk? • • sertai raja untuk menjadi dropship ๐Ÿ˜ • . ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtiada yuran ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtidak perlu simpan stok ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhanya promosikan produk dyxy cosmetic ๐Ÿ‘‰๐Ÿปkomisen & margin untung yang tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปproduk permintaan tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmarketing disediakan • . jom join sekaranggggg ๐Ÿ˜˜ wassap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป • . @dyxy.johor.my +6017-7775936 . . . โ€ผ๏ธcalling for agent & dropshipโ€ผ๏ธ . . cod: ๐Ÿš—johor bahru ๐Ÿš— pasir gudang ๐Ÿš— . . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #agentdyxyjohor #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct
0 0 7 minutes ago

@dyxy.johor.my

DYXY COSMETICS (M-0010587)
Panggilan untuk dropship/agentโ€ผ๏ธ๐Ÿค‘๐Ÿค‘ . . buat secara online je. agak-agak dalam sehari berapa jam korang online? browse fb, main ig, tweet2 tu semua... . . kalau sebelum ni korang cuma online sana sini tanpa dapat apa-apa, apakata sekarang korang twist sikit benda tu semua buat jadi duit ๐Ÿ˜˜ . . ๐ŸŒผingin tambah pendapatan? ๐ŸŒผminat berniaga? ๐ŸŒผtiada modal & tiada produk? • • sertai raja untuk menjadi dropship ๐Ÿ˜ • . ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtiada yuran ๐Ÿ‘‰๐Ÿปtidak perlu simpan stok ๐Ÿ‘‰๐Ÿปhanya promosikan produk dyxy cosmetic ๐Ÿ‘‰๐Ÿปkomisen & margin untung yang tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปproduk permintaan tinggi ๐Ÿ‘‰๐Ÿปmarketing disediakan • . jom join sekaranggggg ๐Ÿ˜˜ wassap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป • . @dyxy.johor.my +6017-7775936 . . . โ€ผ๏ธcalling for agent & dropshipโ€ผ๏ธ . . cod: ๐Ÿš—johor bahru ๐Ÿš— pasir gudang ๐Ÿš— . . #dyxycosmetics #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #facemist #facemistgreentea #dyxymascara #mascaradyxy #teamdyxy #teamfl #dyxyjohorbahru #dyxyjohor #dyxyjb #agentdyxyjohor #agentwanted #dropshipwanted #produkviral #nakcantiktakperluover #dyxyoriginalproduct
0 3 18 minutes ago

@sekepingalmari

Shawls & DYXY Cosmetics ๐Ÿ’•
Haiiiii guyssss... so hari ni sis nak share dgn uollsss pasal berus hitam ni pula ๐Ÿ˜Ž . .๐ŸŒบbrush .๐Ÿ˜ bulu yang padat dan mampat .๐Ÿ˜ tak mudah tercabut .๐Ÿ˜ beauty blender versi berus .๐Ÿ˜ menjimatkan foundation .๐Ÿ˜ tak 'irritated' kan kulit muka brush ni main peranan juga tau untuk bagi effect flawless kat muka ๐Ÿ˜ . soalan yg selalu sis dapat: . "bercapuk tak?". okay. takkan bercapuk klu awk pakai dgn brush. sbb brush padat, dia tak serap bccream tu dekat span hehe. . sis dah try & error guna brush lain, mmg lain gile hasil dia... bila sis pakai brush lain, rasa dia punya bulu2 tu kasar, dia irritated kulit muka sis. memang ke tong la jawabnya. . tp brush ni ya ampun..... korang kena experience sndri baru dpt feel macam sis ๐Ÿคฃ . "tahan berapa lama ?" . kalau pki dgn brush, bcc boleh tahan 3-5 bulan tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป sebab mana yg kita tepek kat brush, tu la yg ke muka... padat gtu... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . tuu dengan berus tuu, senang kerja kak kiahhhhh hahahaha. takde dah capuk capukk eh? ๐Ÿ˜‰ . kecil + ringan + travelfriendly . takpayah 3 4 benda tau! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . recommended & affordable sgt tau ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ klik link kat bio sis sekarang uollssss ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . #dyxybyaishahw #dyxybydyana #dyxycosmetictrusted #dyxyshahalam #dyxykedah #dyxyjitra #dyxycosmetics #dyxyagent #dyxymalaysia
0 1 7 minutes ago

@sekepingalmari

Shawls & DYXY Cosmetics ๐Ÿ’•
Nampak x guysss beza before & after ๐Ÿ˜ . nak kesan flawless lg, kena appy bc cream dgn brush tau โค๏ธโค๏ธ . . brush ni main peranan juga tau untuk bagi effect flawless kat muka ๐Ÿ˜ . soalan yg selalu sis dapat: . "bercapuk tak?". okay. takkan bercapuk klu awk pakai dgn brush. sbb brush padat, dia tak serap bccream tu dekat span hehe. . sis dah try & error guna brush lain, mmg lain gile hasil dia... bila sis pakai brush lain, rasa dia punya bulu2 tu kasar, dia irritated kulit muka sis. memang ke tong la jawabnya. . tp brush ni ya ampun..... korang kena experience sndri baru dpt feel macam sis ๐Ÿคฃ . "tahan berapa lama ?" . kalau pki dgn brush, bcc boleh tahan 3-5 bulan tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป sebab mana yg kita tepek kat brush, tu la yg ke muka... padat gtu... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . tuu dengan berus tuu, senang kerja kak kiahhhhh hahahaha. takde dah capuk capukk eh? ๐Ÿ˜‰ . kecil + ringan + travelfriendly . takpayah 3 4 benda tau! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . recommended & affordable sgt tau ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ klik link kat bio sis sekarang uollssss ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . #dyxybyaishahw #dyxybydyana #dyxycosmetictrusted #dyxyshahalam #dyxykedah #dyxyjitra #dyxycosmetics #dyxyagent #dyxymalaysia
0 0 7 minutes ago
Bcc boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka sesuai utk orang yang malas bersiap ๐Ÿค— . segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana . pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ glowingggg xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung . . dyxy lipstick๐Ÿ˜ . sexy nude • flirty me • cherry red . ๐Ÿ’„moistkan bibir walaupun matte ๐Ÿ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ๐Ÿ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ๐Ÿ’„ bau fruity yang wangi ๐Ÿ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . whatsapp +6016 9430906 laju2 ๐Ÿ˜˜ . #dyxybrush #teambyby #dyxyroadto50k #teamdyxy #dyxybccream #dyxylipstick #dyxyfacemistgreentea #dyxycosmetics #kosmetikori #dyxyoriginal #kosmetikmurah
0 1 8 minutes ago

@bye2_keputihan_jspgold

FEMININE WASH GOLD & JSPGOLD
Keradangan pada miss v ๐Ÿ˜ฏ . wajib baca ๐Ÿ˜˜ semoga bermanfaat โค๏ธ . hampir setiap wanita mengalami vaginitis (keradangan faraj). ia berpunca daripada jangkitan yis ( kulat ) dan juga faktor-faktor lain. โค๏ธ . ๐ŸŒท keputihan โž– kulat yis hidup pada anggota badan wanita termasuk bahagian faraj. dlm keadaan tertentu seperti sistem pertahanan badan yg lemah dan lain-lain, kulat yis tumbuh dgn banyak menyebabkan jangkitan. hati2 jika anda mempunyai keputihan yg berbau, gatal2 dan berwarna putih pekat/coklat. ๐ŸŒทalahan โž– setengah wanita alah pada bahan kimia. feminine wash yg tidak sesuai boleh menyebabkan bahagian kemaluan mudah kena jangkitan serta berlakunya keradangan faraj. elakkan memakai seluar ketat, pakaian basah ( jangka masa yg panjang )dan perlu bijak memilih pencuci khusus wanita. ๐ŸŒทkekurangan estrogen โž– setengah wanita mempunyai masalah keradangan iaitu vaginitis atropik. masalah ini berlaku apabila paras hormon estrogen dlm tubuh wanita berkurangan. hal ini boleh menyebabkan tisu faraj kering dan nipis dan boleh menyebabkan pendarahan. ๐Ÿ˜ฑ dalam kes ini, produk eida laura dapat membantu merawat masalah anda. bagaimana ? ramuan semula jadi yang terkandung dlm supplement ini terbukti dapat mencegah dan merawat masalah keputihan dan seimbangkan paras hormon estrogen dlm tubuh badan. untuk kesan terbaik guna sekali feminine wash gold.๐Ÿ˜‰ wasap sis๐Ÿ“ฑ011-60721276
1 5 15 minutes ago

@ivyhouz.co

YEAR END SALES
#best offer new year sales! #best offer new year sales! #best offer new year sales! . . . limited untuk 20 orang sahaja, lepas 20 orang harga akan bertukar pada normal ya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . . lagi banyak beli lagi banyak diskaun! tekan linkkk kat bio terus untuk respon laju! . . tak gaji lagi? jangan risau boleh #booking dulu serendah rm20 tauuu! ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€๏ธ . . jangan lepaskan peluang time promosi ini untuk grab harga pecah kepala dan extra free gift niii! . . ====> untuk kakak kakak yang malas nak mekap, malas nak bersiap, baru nak cuba mekap, sangat sesuai untuk guna set dyxy ni sebab sangat la senang 3 minit dah siap tau. lepas pakai terus nampak glowinggg uolsssss". . . jum cepat cepat whatsapp, 01139396848 01139396848 01139396848 atau terus klik link kat atas ye !! . . ##bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #neelofa #bazarpaknil #rozitachewan #dropshipneeded #agentmalaysianeeded #astro #kingcoco #mekapmurah #dressmurah #meletop #dyxycosmetics#neelofa#diydoorgift#codterengganu#dyxykualaterengganu#masterstokisdyxy
0 2 14 minutes ago

@dyxy_perak88

Dyxy Perak by Yaya
Bila @nurulain_rahman pun guna #dyxycosmetics ja untuk makeup yg simple2 cantik gitu ๐Ÿ˜‰ ··· “ hi korang, sekarang ni ain dah mula fall in love โค๏ธdengan produk dyxy cosmetics ni. suka gila dengan tekstur dia yang sangat ringan and tak melekit langsung. and paling best bila sekali calit je terus flawless and terus dapat cover cela-cela kat muka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ . . . best ka best ??? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . mehh try tengok confirm jatuh cinta punya lah ๐Ÿ˜˜ cepatt . stok terhad tau!!! . . berminat boleh terus whatsapp saya ๐Ÿ“ฒ 019 4375200 . #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #foundationtidakmelekit #makeupmurah #foundationmurah #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation
0 2 14 minutes ago

@hightopsvaletbyzs

DYXY #myfranialfamily VIRAL! โœจ
Sale datang lagi lah uolls! ๐Ÿ˜ set basic cuma rm145 kan? tapi korang cuma perlu tambah rm10 je untuk dapat semua yang dalam gambar tu! ๐Ÿ˜๐ŸŽ‰ - - serious ke sis? serious lah sayang! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ so cepat cepat jangan lambat lambat ws sis sekarang! ramai tau yang dah duk meggila dapatkan dyxy cosmetics! be one of them girls! โœจโœจ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ - dm/ws sis sekarang tau! sekarang! cuma perlu klik link pada profile sis je! โคโค - #myfranialfamily #dyxycosmetics #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyborongmurah #dyxymurahmalaysia #dyxyopenborong #dyxybrush #dyxyviral #dyxymurahonline #dyxycosmetics #teamdyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #jombisnesdengandyxy #openborongmurahdyxy #opendropshipdyxy #setladydmurah #setbasicdmurah #setfantastictwinmurah #setfantasticflawlessmurah #setfantasticglowmurah #myfranialfamily #dyxycodcheras #dyxycodareakl #dyxycod #dyxyfreepostage
0 3 20 minutes ago