Loading...
farafarouk

@farafarouk

MASTER STOKIS DYXY COSMETICS
1 hour ago
farafarouk Bergabung tenaga suami isteri adalah prinsip @dyxylegacy bila husband and wife bergabung meletop lahirnya pejuang yang berkualiti dan juara. begitulah pemahaman dyxy bagi membentuk usahawan jutawan yang mampu menjana ekonomi umat islam makin berkembang pesat. . supaya kita mampu membantu lebih ramai yang memerlukan. teamfl dyxy sangat2 menekankan keberkatan dan proven success untuk anak didik kami. bukan sekadar untung semata-mata. . kami masih membuka peluang ubah nasib hidup dari biasa menjadi luar biasa. insya allah.. . tekan sahaja link di atas, akan direct whatsapp. tanya and tanya apa yang belenggu masalah hidup anda. kami cuba membantu. insya allah . master leader farah fa +601110044651 . #bccreambydyana #dyxycosmetics #masterstokisdyxy
0 28
nha.online

@nha.online

NHA_Dyxy
2 hours ago
nha.online Wah! sis ni guna mekap professional ke? nampak sangat natural dan glowingkan? taklah! apply dyxy csmetics je laa! 😍 . serius nampak sangat cantik sis ni lepas apply dyxy! 😍😍 siapa nak cantik macam ni?πŸ™‹ dengan menggunakan dyxy bc cream sahaja, kita boleh jadi cantik peloles tau😍 . wajah tampak natural dan glowing gitu macam sis ni😍 . . meh submit order skrgπŸ€— dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 . . tunggu apa lagi?! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk terlaris sekarang😍😍😍 . . #dyxymakeuplover #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyteamwanie #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyampang #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymineralfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxytestimoni #dyxyfeedback
0 4
epamarzuki

@epamarzuki

Nazifa Marzuki
2 hours ago
epamarzuki We earn more to give more πŸ’• . next dekat kuala terengganu tau tau tau 😁 #myrajerfamily #dyxycosmetics
0 7
foundation_dyxy.ipoh

@foundation_dyxy.ipoh

BCCREAM.FOUNDATION.CONCEALER
2 hours ago
foundation_dyxy.ipoh . . mudah + cantik + murah = dyxy cosmetics 😍😍😍 . . dah lama minat tapi dok pikir pikir lagi nak beli ke tak πŸ€”πŸ€”πŸ€” . korang nak tahu tak, kalau beli dyxy ni kannnn πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . βœ”beli dyxy ni dah takyah beli bedak βœ”beli dyxy ni dah takyah beli foundation βœ”beli dyxy ni dah takyah beli sunblock βœ”beli dyxy ni dah takyah beli bbcream βœ”beli dyxy ni dah takyah beli concealer . dan πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok .. brush tu la yg menjimatkan penggunaan bc cream dyxy. tahan 4 - 5 bulan 😍 dahla jimat masa, dapat jimat duit plak tu πŸ˜‹ . . korang kat luar sane tu jangan percaya dulu dgn apa dila cakap, tapi beli & pakai terus 😊 baru la tau hasilnyeee.... πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» . . yang paling penting dyxy adalah kosmetik yang merawat kulit kita πŸ˜ŠπŸ‘πŸ» kandungan vitamin e & ekstrak arbutin khusus utk mencerahkn parut2 jerawat & jeragat di muka we olsss 😍😍 . . tunggu ape lagi???? takkan orang lain je boleh nampak cantik kak oiittt 😏 . . marilah cuba set dyxy ni haa offer terlajak laris nk bagi... siap ada special free gift lagiiiii 🎁🎁🎁🎁 . . tiada makeup yang boleh buat anda cantik melainkan #dyxycosmetics πŸ’šπŸ’œπŸ’›πŸ’™ . . whatsapp sekarang utk order ‡‡‡ πŸ“² 013-2759147 πŸ“² 013-2759147 πŸ“² 013-2759147 . . #dyxyteamshaz #dyxybccream_bydyana #dyxybrushgemok #dyxyfacemistgreentea #bccreamfoundation
0 4
nha.online

@nha.online

NHA_Dyxy
2 hours ago
nha.online Wah! nampak sangat natural dan glowingkan? serius nampak sangat cantik sis ni lepas apply dyxy! 😍😍 siapa nak cantik macam ni?πŸ™‹ dengan menggunakan dyxy bc cream sahaja, kita boleh jadi cantik peloles tau😍 . wajah tampak natural dan glowing gitu macam sis ni😍 habis semua parut cela hilang lepas apply dyxy!😍 nampak licin je mukaπŸ˜† . . meh submit order skrgπŸ€— dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 . . tunggu apa lagi?! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk terlaris sekarang😍😍😍 . . #dyxymakeuplover #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyteamwanie #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyampang #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymineralfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxytestimoni #dyxyfeedback
0 4
nha.online

@nha.online

NHA_Dyxy
2 hours ago
nha.online Wah! nampak sangat natural dan glowingkan? serius nampak sangat cantik sis ni lepas apply dyxy! 😍😍 siapa nak cantik macam ni?πŸ™‹ dengan menggunakan dyxy bc cream sahaja, kita boleh jadi cantik peloles tau😍 . wajah tampak natural dan glowing gitu macam sis ni😍 . . meh submit order skrgπŸ€— dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 dm/ws 018-2359366 . . tunggu apa lagi?! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk terlaris sekarang😍😍😍 . . #dyxymakeuplover #dyxylovers #dyxycosmetics #dyxymurah #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyteamwanie #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxyampang #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymineralfacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxytestimoni #dyxyfeedback
0 5
dyxybynajaa

@dyxybynajaa

najaa.dyxy
2 hours ago
dyxybynajaa "cantiknya kulit dia😍 apa rahsia?" . . rahsianya guna #bccreamdyxy lah..😊 sebabπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . 😍bc cream mampu menutup segala cela, jeragat, dan parut di wajah 😍spf 50++ melindungi kulit muka dari sinaran uv 😍kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural 😍tekstur sekatan & mudah meresap ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap 😍anti minyak, tekstur krim yang unik, tak berminyak dan tak melekit 😍tahan lebih dari 8 jam 😍tekster ringan dan selesa bila dipakai dan tidak tebal 😍sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif. . . gila orang tak suka dengan bc cream ni. semua jenis kulit boleh guna tau. syok habis weyh.. . . jom lah dapatkan harga promo dengan sis najaa dan sis najaa akan bagi free gift yang menarik tau.. stok terhad ni. siapa cepat dia dapat😘😘😘 . πŸ“±011-19718890 . #dyxybccream #dyxycosmetics #brushdyxy #lipstikmattedyxy #facemistdyxy #liezzero #teamliezzero #dyxybynajaa #jomcantik #jomflawless #jonglowing
0 4
mkbyzuera

@mkbyzuera

Mk by Zuera
2 hours ago
mkbyzuera Free make up class area petaling jaya 18.11.2017 nak join make up class mcm nie secara percuma wasap kite okay mrs zura 013-9845800 #makeupkl #makeupmalaysia #makeupclass #mua #marykaykl #marykaypedas #marykayrembau #dyxycosmetics
0 5