Loading...
Search result for #dyxygreenteamineralfacemist
Alamak dah jatuh cinta dgn dyxy bccream๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’„tak rajin makeup
๐Ÿ’„leceh nak makeup
๐Ÿ’„tak reti makeup
.
.
tp nak nampak cantik dan flawless? ๐Ÿ˜Šโ˜บ ni haa dyxy bccream viral foundation yg menjadi dambaan dan impian semua๐Ÿ˜˜
.
.
sgt cepat, senang dan mudah
dalam kereta pun boleh nak makeup..
60 saat je dh boleh siap๐Ÿ˜ฑ
.
.
rugi teruk kalau x dapat grab set combo laku keras
postage kami tanggung๐Ÿ˜˜
free gift kami kasi๐Ÿ˜
.
.
jom whatsapp cepat untuk dapatkan best offer! free gift pun banyak nak bagi ni ๐Ÿ˜
.
.
berminat nak order dyxy dengan harga promosi boleh pm / tekan link whatsapp kat bio ๐Ÿ‘†
.
jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. .
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0174976747
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0174976747
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxymurah #dyxysubang #dyxytaiping #dyxykamunting #dyxyusj #dyxydropship #dyxyfreegift #dyxyoriginal #teamliezzero #teamhannatie #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #bccream #greenteafacemist #dyxycodkamunting #dyxycodtanjungmalim #dyxycodtaiping
19 471 March 2018
Hi girls, harini kak syasya nk share my fav foundation dari @dyxycosmeticshq . i da pakai ni 2 bulan daa๐Ÿค—
.
.
yang bestnye pasal bcc ni xperlu touchup tebal2 utk nampak flawless and glowing sbb bcc ni ade spf 50+ so tak perlu pakai sunblock and paling best bile pakai rasa tak melekit & paling power nampak effect glowing mcm kte makeup tebal tau sebab spray dengan green tea face mist memang best sangat2. walaupun seharian kak syasya kerja & cuaca panas this bcc ni sangat2 best!!! sebabnya tak cakey tak bercapuk langsung . mist die mmg la daboom sbb bole kecutkan jerawat sekali .
.
korang kene try dapatkan dyxy combo set skrg jgk sbb utk november hq ade offer best gilerr dgn gift2 yg menarik.cepat follow
@dyxycosmeticshq
@dyxycosmeticshq
@dyxycosmeticshq
#dyxycosmetics #dyxymalaysia #reviewsm
#dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybccreamfoundationmalaysia
9 485 November 2017
Swipe for part 2 ... if malas swipe buka youtube tengok full tanpa putus ! jajaja ... baju from @aizanazmancollection
@haffizanjopri !!! ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•#peyoonalook #peyoonalim #peyoona #belike #love #girls #makeup #makeuppeyoona #peyoonamakeuplook #whitsle #blackpink #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl
56 1,980 February 2018
Hai guys tgh lunch ke tuuu ๐Ÿ˜Ž

this is how i apply #dyxy on my face. sangat senang and cepat! kalot kalot nak p kerja tu tempek hat ni ja pastu spray guna #dyxygreenteamineralfacemist. dah settleeee ๐Ÿ˜. sapa hat tak try lagi tu rugiii wehh! ๐Ÿ‘ป

kalau nak try, pm i okay ๐Ÿค—
42 170 August 2017
Dyxy adalah cinta pertama bagi wanita yang tidak tahu tentang dunia kecantikkan/make-up ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
.
seringkali kita mendengar keluhan wanita lebih2 lagi pada mereka yg berkarakter sederhana dan tidak mahu makeup sbb takut keterlaluan wajah nya menjadi lainโ˜น๏ธโ˜น๏ธ
.
.
tetapi jauh dari sudut hati nya ingin juga kelihatan jelita dan cantik seperti wanita yg sering mengunakan makeup untuk harian mereka! betul tak awak? ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
.
awakkkk! jgn sedih n gundah gulana lagi syg! sbb dyxy cosmetics dpt membantu awak utk kelihatan jelita secara semula jadi taw! hanya pakai calit2 dan sapu siap ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
.
"eh! pakai satu benda je ke awak?!" .
.
hanya dyxy bcc foundation yg full coverage & dyxy green tea facemist yg akan glowing kan wajah kita serta merta siap cantik flawless begitu je ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป๐Ÿ‘ธ๐Ÿป
.
.
jgn lepaskan peluang ! offer gila gila dari dyxy sekarang ni โ—๏ธโ—๏ธ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
.

whatsapp : 012-5586221
whatsapp : 012-5586221
whatsapp : 012-5586221
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymascara #dyxybydyana #dyxyperak #dyxytelukintan #dyxylangkap #feedbackdalihana #myeijafamily
1 20 2 weeks ago
Dyxy cosmetic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
nak ke nak?
.
dyxy, perfect choice for girls. ๐Ÿ’
.
๐Ÿ“ฑ whatsapp cikgu dyxy kat 011-10714910 atau klik link ini, http://dyxysmexy.wasap.my/
๐Ÿ“ฑ whatsapp cikgu dyxy kat 011-10714910 atau klik link ini, http://dyxysmexy.wasap.my/
๐Ÿ“ฑ whatsapp cikgu dyxy kat 011-10714910 atau klik link ini, http://dyxysmexy.wasap.my/
.
#bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccream
#bccreamdyxy #bccreambydyana
#dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia
#dyxybccream
#dyxymurah
#dyxymalaysia
#wangsamaju
#codwangsamaju #muaampang
#foundationmurah #foundationmalaysia #dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#codgombak #dyxykl
#codkl #codnilai #teamcikgudyxy
0 247 2 weeks ago
.
.
.
ramai tanya sis berapa banyak sebenarnya set dyxy yang ada ni kan๐Ÿ˜‚ oraite, disini sis sertakan gambar set-set yang kami tawarkan plusss ada set baharu sempena hari raya tak lama lagi!๐Ÿ˜
.
.
so tunggu apa lagi, grab sekarang guys! whatsapp sis 010-8078163
.
.
#dyxybydyana
#dyxyโค
#dyxygreenteafacemist
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxy_fantastica
4 129 June 2017
"seminit jeee dah flawless glowing mowing... muka tak berminyak pun.. bestnyaaaa!" .
.
ya, saya ulang semula.. seminit sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. tepek2 je bc cream foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. senang sgt kan? ๐Ÿ˜‰
.
kalau time rushing, pakai dyxy bc cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. mudah sangat! ๐Ÿ‘ .
.
โœ” make up tahan sampai 8 jam tau!
โœ” ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv โœ” full coverage
โœ” bcc boleh tahan sehingga 3 bulan. jimat! โœ” ada oil control utk kulit berminyak
โœ” sesuai untuk semua jenis kulit .
.
โŒno compact powder
โŒno filter / camera 360
โŒno parut jerawat
โŒno jeragat
โŒno sunburn
โŒno muka kusam
.
.
hanya dengan dyxy bc cream dan mineral face mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ .
.
ada offer menarik untuk anda semua! ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
.
๐Ÿ“ฒ0174976747
โ˜ws link di bio
.
jom dapatkan set combo terlajak laris niii sekarang!
confirm tak cari lain โค๐Ÿ’‹
.
.
#dyxy #dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #greenteafacemist #facemist #dyxybydyana #bccreambydyana
#bccream #dyxytanjungmalim #dyxytaiping #dyxyteam #dyxycodtanjungmalim #dyxycodtaiping #dyxykamunting #dyxycodkamunting
4 453 March 2018
- cod klang | shah alam
.
dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
utk direct whatsapp order klik link pada bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
whatsapp 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy#dyxymalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstickmatte #dyxybrush #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxykapar #dyxysubang #dyxyjalankebun #dyxytelokpanglimagarang #dyxyjenjarom #dyxykinrara #dyxyusj #dyxysubangjaya #dyxyaeonbukittinggi #sayapakaisayajual #teambieladyxy #instafamous #sakab6 #ajimaura #mua #dyxytestimoni #dyxyselangor #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyviral #dyxycodselangor
2 8 3 hours ago

@dyxycosmetic_team

dyxycosmetic_team
Ramai dh order utk cantik raya nnt...jgn tunggu lama2 stock hbs nnt menangis bucu katil ๐Ÿ˜…
.
dah ramai pun dah try produk dyxy yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. .
.
didatangi 5 items iaitu bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
.
dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting glowing tahan lama sampai ptg tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
now dah ada fibre mascara baru. boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
.
lipstick soft matte sgtt best, skli pakai confirm jatuh hati..boleh jadi blusher & eyeshadow tau...
.
cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri2..jimat bykkk...sehingga 5 bulan bergantung pada cara pemakaian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
http://www.wasap.my/60149470436/sayanakbelidyxy

#dyxybyja #dyxy #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxybccreambydyana #bazaronlinemalaysia #dyxytestimoni
0 0 just now

@dyxycosmetic_team

dyxycosmetic_team
Ramai dh order utk cantik raya nnt...jgn tunggu lama2 stock hbs nnt menangis bucu katil ๐Ÿ˜…
.
dah ramai pun dah try produk dyxy yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. .
.
didatangi 5 items iaitu bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
.
dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting glowing tahan lama sampai ptg tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
now dah ada fibre mascara baru. boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
.
lipstick soft matte sgtt best, skli pakai confirm jatuh hati..boleh jadi blusher & eyeshadow tau...
.
cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri2..jimat bykkk...sehingga 5 bulan bergantung pada cara pemakaian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
http://www.wasap.my/60149470436/sayanakbelidyxy

#dyxybyja #dyxy #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxybccreambydyana #bazaronlinemalaysia #dyxytestimoni
0 0 just now

@dyxycosmetic_team

dyxycosmetic_team
Ramai dh order utk cantik raya nnt...jgn tunggu lama2 stock hbs nnt menangis bucu katil ๐Ÿ˜…
.
dah ramai pun dah try produk dyxy yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. .
.
didatangi 5 items iaitu bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara.
.
dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting glowing tahan lama sampai ptg tau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
now dah ada fibre mascara baru. boleh lebatkan bulu mata ๐Ÿ˜๐Ÿ˜xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss..
.
lipstick soft matte sgtt best, skli pakai confirm jatuh hati..boleh jadi blusher & eyeshadow tau...
.
cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri2..jimat bykkk...sehingga 5 bulan bergantung pada cara pemakaian ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
http://www.wasap.my/60149470436/sayanakbelidyxy

#dyxybyja #dyxy #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxybccreambydyana #bazaronlinemalaysia #dyxytestimoni
0 0 1 minute ago

@dyxypenang

dyxypenang
Nak cuba dyxy? jom grab set complete ๐Ÿ˜ dengan setiap pembelian set complete akan dapat freegifts best tawww..!cepattt stok adalah terhad!
.
.
.โœ… bc cream dyxy
.โœ… face mist green tea dyxy
.โœ… brush dyxy
.โœ… lipstic matte dyxy
.โœ… mascara
.
.
apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi ๐Ÿ˜˜. whatssap ๐Ÿ“ฑ0134491206 or tekan je link kat info atas.
.
.
stok freegifts sangat limited dan terhad pada yang terawal sahaja ๐Ÿ˜˜
.
.
#sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodpenang #dyxypenang #flawless #teamfl #mua #muapenang #dropship #dropshipwantedmalaysia #viralmalaysia
0 10 1 hour ago

@dyxy_rody

dyxy_rody
Time raya tapi muka still kusam?๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ญ
.
.
.
meh saya tolong adik/kakak/makcik jadi flawless glowing & cantik dalam masa 3 minit je๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantik๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi taw klu raya makeup tebal-tebal tapi muka still tak nampak lawa๐Ÿ˜ž
.
jom whatsapp saya cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik raya ni dengan dyxy cosmeticsโฃโฃโฃโฃ
.
order now๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 016-6392706
.
๐Ÿš— free cod klang valley .
#dyxy #dyxylover #teamdyxynurul #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxypromosi #dyxycosmetics #neelofa #dyxyagentshahalam #dyxydropshipneeded #dropshipwantedmalaysia #codshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodseksyen18 #raya2018 #dyxyselangor
0 1 2 hours ago

@dyxy_rody

dyxy_rody
Time raya tapi muka still kusam?๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ญ
.
.
.
meh saya tolong adik/kakak/makcik jadi flawless glowing & cantik dalam masa 3 minit je๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantik๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi taw klu raya makeup tebal-tebal tapi muka still tak nampak lawa๐Ÿ˜ž
.
jom whatsapp saya cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik raya ni dengan dyxy cosmeticsโฃโฃโฃโฃ
.
order now๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 016-6392706
.
๐Ÿš— free cod klang valley .
#dyxy #dyxylover #teamdyxynurul #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxypromosi #dyxycosmetics #neelofa #dyxyagentshahalam #dyxydropshipneeded #dropshipwantedmalaysia #codshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodseksyen18 #raya2018 #dyxyselangor
0 2 2 hours ago

@dyxy_rody

dyxy_rody
Time raya tapi muka still kusam?๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ญ
.
.
.
meh saya tolong adik/kakak/makcik jadi flawless glowing & cantik dalam masa 3 minit je๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantik๐Ÿ˜๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
rugi taw klu raya makeup tebal-tebal tapi muka still tak nampak lawa๐Ÿ˜ž
.
jom whatsapp saya cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik raya ni dengan dyxy cosmeticsโฃโฃโฃโฃ
.
order now๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
๐Ÿ“ฒ 016-6392706
.
๐Ÿš— free cod klang valley .
#dyxy #dyxylover #teamdyxynurul #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxypromosi #dyxycosmetics #neelofa #dyxyagentshahalam #dyxydropshipneeded #dropshipwantedmalaysia #codshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodseksyen18 #raya2018 #dyxyselangor
1 3 2 hours ago

@dyxy_rody

dyxy_rody
Fiber mascara mesra wuduk
.
โœ…melebatkan bulu mata
โœ…memanjangkan bulu mata
โœ…mudah tanggal
โœ…tidak menghitamkan bawah mata
โŒcomot keliling mata
.
๐Ÿ”…hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
๐Ÿ•‘jimat masa
๐Ÿ’ธjimat duit
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป‍๐Ÿ”งdan jimat tenaga๐Ÿ˜€
.
jom dapatkam mascara original dyxy dgn whtsapp no dibawah๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฑwww.wasap.my/+60166392706/dyxyrody

#dyxy #dyxylover #teamdyxynurul #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxypromosi #dyxycosmetics #neelofa #dyxyagentshahalam #dyxydropshipneeded #dropshipwantedmalaysia #codshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodseksyen18 #raya2018 #dyxyselangor
1 0 2 hours ago

@tiera_dyxy

tiera_dyxy
- cod klang | shah alam
.
dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
utk direct whatsapp order klik link pada bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
whatsapp 011-11517536
.
.
#tiera_dyxy#dyxymalaysia #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstickmatte #dyxybrush #dyxyklang #dyxyshahalam #dyxykapar #dyxysubang #dyxyjalankebun #dyxytelokpanglimagarang #dyxyjenjarom #dyxykinrara #dyxyusj #dyxysubangjaya #dyxyaeonbukittinggi #sayapakaisayajual #teambieladyxy #instafamous #sakab6 #ajimaura #mua #dyxytestimoni #dyxyselangor #dyxybccreambydyana #dyxylovers #dyxyviral #dyxycodselangor
2 8 3 hours ago

@dyxy_favourite

dyxy_favourite
[ dyxy lipstick ]

mix and match ๐Ÿ˜˜
. .
colour code :
๐Ÿ’„ cherry red
๐Ÿ’„ flirty me
๐Ÿ’„ sexy nude

harga ๐Ÿ‘ : rm45/each
postage ๐Ÿ“ฎ: rm5 around m'sia

freegift istimewa menanti untuk setiap pembelian ! ๐ŸŽ‰

whatsapp to order :
๐Ÿ“ฒ +601163029324
๐Ÿ“ฒ +601163029324
๐Ÿ“ฒ +601163029324
๐Ÿ“ฒ +601163029324
๐Ÿ“ฒ +601163029324

#myhannanfamily #mydvvfamily #myrajerfamily #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxymascara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxyteam #dyxyoriginal #dyxylipstick #dyxymalaysia #dyxybrush #dyxylovers #dyxyfreegift #dyxypromo #dyxysale #dyxybcc #dyxycheras #dyxyampang #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxypenang #dyxyjb #dyxyipoh #dyxyfvlipstick
0 8 3 hours ago

@dyxy.aziera

dyxy.aziera
Pin pin โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ pin pin โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
.
share location zaasss kami #coddyxy .
.
๐Ÿš— jangan risau pos cuti, cod masih available.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
.
.
order now ๐Ÿƒ๐Ÿผ‍โ™€๏ธ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
whatsapp 0183999964 atau dm terus laju2
.
.
#foundationmurah #foundation #foundationroutine #foundationmakeup #foundationbrush
#bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxyteam
#teamdyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxy
#teamfl #igshop #igshopmalaysia
#dyxyampang #bccream #dyxyselangor #dyxypertalingjaya #dyxypuchong #dyxypromosi #dyxypromo #coddyxy #cod #teamfl #teamdyxyfl
#dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist
0 13 3 hours ago

@hiraskinz

hiraskinz
Dyxy fibre mascara :
.
๐ŸŽ€waterproof
๐ŸŽ€mudah dicuci - guna air shj (wudhu' friendly)
๐ŸŽ€instant lentikkan bulu mata
๐ŸŽ€memanjangkan bulu mata
๐ŸŽ€tidak menggatalkan mata
๐ŸŽ€tidak menanggalkan bulu mata
๐ŸŽ€tidak menghitamkan bawah mata
๐ŸŽ€tahan 12 jam
๐ŸŽ€mudah dibawa
.
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
memang best sgt2 pakai maskara ni. sekali pakai terus lentik, panjang, lebat tau. nak cuci pun senang sgt, guna air je dah boleh tanggal. video cara tanggalkan maskara ade dekat post sebelum ni, boleh tengok.

berminat? meh whatsapp.
๐Ÿ“ฒ0174976747
๐Ÿ“ฒ0174976747
๐Ÿ‘†atau klik je link di bio

#dyxy #dyxyteam #dyxydropship #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxybydyana #bccream #greenteafacemist #facemist #koreanmakeup #koreancosmetics #dyxytanjungmalim #dyxytaiping #dyxykamunting #dyxycodtanjungmalim #dyxycodtaiping #dyxycodkamunting #dyxyusj #dyxycodusj #dyxyupsi
0 6 3 hours ago

@dyxycosmetic_team

dyxycosmetic_team
Time raya la ramai excited nak melawa dengan baju raya yang hot letupsss tu nak di padankan dengan make up yang chanteks dan flawless gitewww ! ๐Ÿ˜

haa ok, nak offer set combo raya dyxy dengan diskaun hebat dan free gift menarik tak ?? http://www.wasap.my/60149470436/sayanakbeli

#dyxybyja #dyxy #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxybccreambydyana #bazaronlinemalaysia #dyxytestimoni
0 3 4 hours ago

@dyxycosmetic_team

dyxycosmetic_team
Time raya la ramai excited nak melawa dengan baju raya yang hot letupsss tu nak di padankan dengan make up yang chanteks dan flawless gitewww ! ๐Ÿ˜

haa ok, nak offer set combo raya dyxy dengan diskaun hebat dan free gift menarik tak ?? http://www.wasap.my/60149470436/sayanakbeli

#dyxybyja #dyxy #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyteam #dyxybccreambydyana #bazaronlinemalaysia #dyxytestimoni
0 3 4 hours ago

@dyxybeautyby.eyka

dyxybeautyby.eyka
- dropship wanted โ€ผ๏ธ
.
.

syarat2 dropship
.
untuk jadi dropship dyxy #teamikais, mudah saja. .
๐ŸŒนtiada yuran pendaftaran
๐ŸŒน hanya perlu promote dyxy secara online atau offline
๐ŸŒนtidak dibenarkan jual dgn harga rendah drpd yang ditetapkan
๐ŸŒนtak perlu simpan stok
๐ŸŒนanda buat tempahan, kami pos terus ke customer anda
๐ŸŒนterima komisyen untuk setiap jualan
๐ŸŒนperlu ada online banking ๐ŸŒนperlu ada whatsapp dan telegram
๐ŸŒนrajin usaha n tak mudah mengalah ๐Ÿ’ชโ˜บ๏ธ
.
berminat jana income tambahan jom whatsap ika 0172364272
.
.

#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur #codcheras #cosmeticmalaysia #teamikais #muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw #dyxymelaka #uitmmelaka #uitmlendu #dropshipwanted
1 11 4 hours ago

@dyxy_rody

dyxy_rody
๐Ÿƒ new dyxy mineral facemist
.
.
no 1 teknologi micro nano spray utk mist muka yang lebih lebih efektif untuk kesan glowing dan makeup tahan lama
.
.
pemakaian mist dgn kadar minimum lebih jimat dengan sekali semburan sahaja untuk dapatkan effect maksimum glowing dan makeup tahan lama lebih dari 8jam
.
.
kelebihan dyxy facemist adalah bole membantu merawat kulit berminyak , mengecilkan pori kulit dan melembapkan kulit seharian .
.
โœจ jom dapatkan dyxy facemist yang berwajah baru dengan teknologi hebat
.
.
โค๏ธ order now โค๏ธ
http://www.wasap.my/+60166392706/dyxyrody

#dyxy #dyxylover #teamdyxynurul #dyxygreenteamineralfacemist #dyxymalaysia #dyxypromosi #dyxycosmetics #neelofa #dyxyagentshahalam #dyxydropshipneeded #dropshipwantedmalaysia #codshahalam #dyxycodshahalam #dyxycodseksyen18 #raya2018 #dyxyselangor
0 2 4 hours ago