Loading...
Search result for #dyxygreenteamineralfacemist
Swipe for part 2 ... if malas swipe buka youtube tengok full tanpa putus ! jajaja ... baju from @aizanazmancollection @haffizanjopri !!! πŸ’•πŸ’•πŸ’•#peyoonalook #peyoonalim #peyoona #belike #love #girls #makeup #makeuppeyoona #peyoonamakeuplook #whitsle #blackpink #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl
31 1,806 3 weeks ago
Parut jerawat tertutupπŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆ . . dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanitaπŸ’–πŸ’–πŸ’– . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . πŸ’₯kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccreamπŸ‘‡πŸΌ βœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream βœ”foundation matte glowing serta merta βœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam βœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela βœ”ada concealer sebab tuh tak melekit βœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela . terhad kepada 5 orang terawal sahaja . calling for agent dan dropshipπŸ“’ . πŸ“² nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 44 33 minutes ago
Siapa lagi belum try set combo pack dyxy cosmetics ?! . . . awakkkkk!!!! ruginya tak grab now! dah la senang pakai! cpt siap! n effect dia kulit muka jadi flawless taw! n sentiasa glowing! ✨✨✨✨ lps tu kawal minyak pulak tu! x bercapuk n x melekit pon! & ada spf50 lagi! tinggi taw! makeup bukan tahan smp tghari je taw! makeup tahan smp ke malam!! πŸŒ›πŸŒ› . . haa rase2 rugi ke beli satu set ni yg tahan smp 3-6 bulan?! jimat ke jimat? berbaloi ke berbaloi?πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» so apa tggu lagi?! cpt order laju2 now! confirm da cuba sekali g fall in love ualls πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• . . #dyxycosmetics #myeijafamily #happysunday #teamdyxy #bccreambydyana #dyxygreenteamineralfacemist #sayajual #murah2 #mukajerawat #freshhijab #pipipink
1 162 September 2017
. your make up wouldn't complete without this dyxy! get yours now! πŸ’„πŸ’‹ . dm us or push the link on the bio to whatsapp us directly πŸ˜‹ . #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxymalaysia #dyxy
0 26 Yesterday
Slamt berpetang2 gaissss..jom dptkn #dyxycosmetics dri hakak...nk thu harga kbabom jom pm hakak.. ws 0134047137 #dyxylovers #dyxyfoundation #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #mynafisahfamily
1 105 August 2017

@dyxycosmeticsstore

DYXY COSMETICS
Before and after..tak kira usia tau..semua boleh guna..terus nampak lebih muda.. . . apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . πŸ“²0172682088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #makeup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 1 just now

@dyxy.fazzgiey.akram

Dyxycosmetics PROMO(m-0010710)
Cantik sangat2.. rugi sangat2 yg belum cuba belum guna sangat2 rugi.. . nak tahu lebih detail pasal dyxy atau nak oder whatsapp sekarangπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ klik link bio πŸ‘†πŸ‘†terus wasap xperlu save number ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 ☎ 0189097364 pos&cod πŸ’žcod area ceneh, cerul, neram ,kuantan, kemamanπŸ’ž 😊😊😊😊😊😊 #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccream #bccreamfoundation #dyxybrush #dyxyfacemist #teamfl #teamfs #muakuantan #muakemaman #muaceneh #muacerul #muaneram #dyxyceneh #dyxycheneh #dyxyneram #dyxycerul #dyxykuantan #dyxybukitkuin #dyxykemaman #dyxybukitgoh #dyxybukitkuantan #bccream #creamtahanlama #foundationtahanlama #bccreamfoundationtahanlama
0 1 2 minutes ago

@dyxycosmetic.qaseh

FREEGIFT BEST2 πŸŽ‰♥♥ #teamFL
Pada pendapat anda semua, agak2 selain dokumen penting, barang apa lagi yang patut ada dalam bag anda ? πŸ€”πŸ€” - - mestilah set dyxy kosmetik ❀️♥♥♥ - kenapa dyxy cosmetics ? πŸ€”πŸ€” - - dyxy cosmetics sangat mudah di bawa kemana2 sahaja 😍😍 5 item ni mudah di bawak, mudah di simpan dan mudah di pakai tau 😍😍 - - tak perlu ambil masa yang lama untuk touch up, look natural and simple ♥♥ - - - whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 #dyxybrushgemuk #dyxybcc #dyxybulancinta #dyxymascara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetic #dyxypromokawkaw #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyperak #dyxymelaka #dyxyori #dyxylovers #dyxybeauty #dyxybest #dyxyteamikais #dyxyteamfl #muamalaysia #makeuplovermalaysia #makeupaddicts #dyxymattelipstick #bccreambydyana #dyxyviral #syukur #alhamdulillah #dyxyluckydraw #kekasihpaksarela #fattzura #bellazmua #lafazkankalimahcintamu #dyxylegacy
0 2 9 minutes ago

@dyxycosmetic.qaseh

FREEGIFT BEST2 πŸŽ‰♥♥ #teamFL
Muka kusam tak bermaya ??!!! 😱😱😭😭😭 - nak cantik sepantas 3 minit ?? 😎😎😎 - jom dapatkan set makeup lengkap khas untuk kaum wanita masa kini ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ - - πŸ’₯ set complete dyxy original πŸ’₯ - 😍 bc cream 😍 mineral face mist greentea 😍 brush 😍 lipstick 😍 mascara - - dengan dyxy je dah cukup untuk nampak cantik tau 😽😽😽 calit sikit je dah boleh tutup semua πŸ˜‰πŸ˜‰ 3 minit je terus flawless dan glowing kulit muka tu 😻😻πŸ”₯ - - paling best dyxy ni boleh merawat kulit tau. sekali pakai terus tutup cela. berkali kali pakai kulit terus cantik, flawless dan glowing ❗❗❗❗❗❗ power ke super power 😱😍❀ - - promo kali ni nak bagi special sikit dekat hampa semua 😽😽😽 dengan pembelian set complete dyxy akan dapat ♥♥ - πŸ’–πŸ’– freegift handbag 4in1 πŸ’–πŸ’– code lucky draw bernilai 5k - - - whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 #dyxybrushgemuk #dyxybcc #dyxybulancinta #dyxymascara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetic #dyxypromokawkaw #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyperak #dyxymelaka #dyxyori #dyxylovers #dyxybeauty #dyxybest #dyxyteamikais #dyxyteamfl #muamalaysia #makeuplovermalaysia #makeupaddicts #dyxymattelipstick #bccreambydyana #dyxyviral #syukur #alhamdulillah #dyxyluckydraw #kekasihpaksarela #fattzura #bellazmua #lafazkankalimahcintamu #dyxylegacy
0 1 9 minutes ago

@dyxycosmetic.qaseh

FREEGIFT BEST2 πŸŽ‰♥♥ #teamFL
Muka kusam tak bermaya ??!!! 😱😱😭😭😭 - nak cantik sepantas 3 minit ?? 😎😎😎 - jom dapatkan set makeup lengkap khas untuk kaum wanita masa kini ❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗ πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ - - πŸ’₯ set complete dyxy original πŸ’₯ - 😍 bc cream 😍 mineral face mist greentea 😍 brush 😍 lipstick 😍 mascara - - dengan dyxy je dah cukup untuk nampak cantik tau 😽😽😽 calit sikit je dah boleh tutup semua πŸ˜‰πŸ˜‰ 3 minit je terus flawless dan glowing kulit muka tu 😻😻πŸ”₯ - - paling best dyxy ni boleh merawat kulit tau. sekali pakai terus tutup cela. berkali kali pakai kulit terus cantik, flawless dan glowing ❗❗❗❗❗❗ power ke super power 😱😍❀ - - promo kali ni nak bagi special sikit dekat hampa semua 😽😽😽 dengan pembelian set complete dyxy akan dapat ♥♥ - πŸ’–πŸ’– freegift handbag 4in1 πŸ’–πŸ’– code lucky draw bernilai 5k - - - whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 whatsapp sekarang πŸ“² 0125733259 #dyxybrushgemuk #dyxybcc #dyxybulancinta #dyxymascara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetic #dyxypromokawkaw #dyxycosmeticsmalaysia #dyxyperak #dyxymelaka #dyxyori #dyxylovers #dyxybeauty #dyxybest #dyxyteamikais #dyxyteamfl #muamalaysia #makeuplovermalaysia #makeupaddicts #dyxymattelipstick #bccreambydyana #dyxyviral #syukur #alhamdulillah #dyxyluckydraw #kekasihpaksarela #fattzura #bellazmua #lafazkankalimahcintamu #dyxylegacy
0 2 9 minutes ago
[#koleksibag harga murah dipasaran . . gred 3aaa ‡ βœ… high gred mtrial βœ… dsgn copy ori . bermint utk dptkn dtl harga? "klik" dibawah. . sis akan reply scpt.mungkin ? sendkn gmbr bag bermnt iye.. link untuk terus ke wasap, tk save no. www.wasap.my/60173611682 www.wasap.my/60173611682 www.wasap.my/60173611682 #nozieycollectionshandbagoffer #0173611682 #bazaaronline #sapotlocal #aurawhitebeauty #lyanazbeauty #produkkecantikanmurah #bazaarpaknil ##dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxy #quputeh #artismalaysia #kl #nealofarhijab #bawalcrepe #bagmurahmalaysia #onlineseller
0 1 9 minutes ago
[#koleksibag harga murah dipasaran . . gred 3aaa ‡ βœ… high gred mtrial βœ… dsgn copy ori . bermint utk dptkn dtl harga? "klik" dibawah. . sis akan reply scpt.mungkin ? sendkn gmbr bag bermnt iye.. link untuk terus ke wasap, tk save no. www.wasap.my/60173611682 www.wasap.my/60173611682 www.wasap.my/60173611682 #nozieycollectionshandbagoffer #0173611682 #bazaaronline #sapotlocal #aurawhitebeauty #lyanazbeauty #produkkecantikanmurah #bazaarpaknil ##dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxy #quputeh #artismalaysia #kl #nealofarhijab #bawalcrepe #bagmurahmalaysia #onlineseller
0 2 14 minutes ago

@dyxyby_lis

DYXY FOUNDATION & FACEMIST🌹
πŸ€”: kenapa mesti ada face mist? . face mist dah lama jadi rahsia kecantikan orang korea atau jepun. biasa kita tengok kulit mereka berkilat padahal tak make up tebal pun kan? . yup.. mereka guna this magical spray water!! =============================== fungsi face mist . βœ… sebagai pengganti toner untuk memastikan kulit terhidrat (cukup air) dan cukup nutrient. kulit akan jadi lembab. . 😘 menambah seri dan menyegarkan muka yang kelihatan penat . 😘 agen membasuh/membersihkan kulit dari kekotoran . 😘 elak keradangan kulit atau kulit kering kerana cahaya matahari . 😘 untuk pastikan make up tahan lama (setting make up) . dyxy green tea face mist guna bahan terbaik untuk kulit wanita asia. . jom sinarkan kulit awak✨✨✨ . whatsapp cepat2 πŸ€—πŸ€—πŸ€— . πŸ“² www.wasap.my/60196201217 #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #bccream #bccreamfoundation #foundation #foundationterbaik #foundationmalaysia #cosmeticsmalaysia #makeupbased #makeupcantik
0 1 17 minutes ago

@dotfloraa

DYXY VIRAL 🀩❀️
Free lipstick dyxy πŸ’› . promosi promosi bulan februari πŸ’—πŸ§šπŸ»‍♀️ . pembelian set basic dyxy dapat free gift lipstick dyxy ❀️😁 . . #dyxybccream dah muncul dengan pelbagai set dyxy yang ohsem πŸ˜‹ . mana nak pergi kerja /kelas/kenduri dap dap dap je dyxy dekat muka sepantas 5 minit. . dapat jimatkan masa tenaga dan duit 😍 . kenapa kena try dyxy ? sbb bc cream kite mmg sgt sgt berbeza dgn foundation lain tau 😁 πŸ”Έx rase pakai bedak πŸ”Έx rase berat πŸ”Έx berminyak πŸ”Έx bercapuk πŸ”Έglowing effect 🌟🌟 paling best bccream kita bole tahan sehingga 3-4 bulan dgn penggunaan harian. lebih tahan 5-6 bulan ❀️ . yang mana belum try lagi dyxy kena la cepat2 try baru tahu kesan dia macammana πŸ˜‰β€οΈ . to order/any inquiries: πŸ“²0105751853 πŸ“²0105751853 . #dyxybyain#dyxy#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige#dyxybest#dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige#dyxygreenteamineralfacemist#dyxyfabulousteam#dyxybrush#dyxylover#dyxymurah#dyxyoriginal#dyxybyain#dyxy#dyxyagent#dyxybydyana#dyxyterengganu#dyxycosmetics#dyxyfacemist#dyxybccreamfoundation
0 2 24 minutes ago

@dyxy_byaien

Stokis dyxy Aien
The power of mineral facemist . . apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . grab harga promo dan dapat free gift menarik untuk 8 orang terawal sahaja tau . calling for agent dan dropshipπŸ“’ . πŸ“² nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 27 31 minutes ago

@dyxy_byaien

Stokis dyxy Aien
Parut jerawat tertutupπŸ™‰πŸ™ˆπŸ™ˆ . . dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanitaπŸ’–πŸ’–πŸ’– . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . πŸ’₯kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccreamπŸ‘‡πŸΌ βœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream βœ”foundation matte glowing serta merta βœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam βœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela βœ”ada concealer sebab tuh tak melekit βœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela . terhad kepada 5 orang terawal sahaja . calling for agent dan dropshipπŸ“’ . πŸ“² nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 44 33 minutes ago

@dyxy_perak88

Dyxy Perak by Yaya
Dyxy lipstick sexy nude • flirty me • cherry red . . .πŸ’„moistkan bibir walaupun matte .πŸ’„long lasting tahan ldapat set dyxycosmetic .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi 😘. whatssap πŸ“±0194375200 or tekan je link kat info atas. #sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodperak #dyxyperak #flawless #dropship #dropshipwantedmalaysia
1 2 33 minutes ago

@dyxy_perak88

Dyxy Perak by Yaya
Dyxy lipstick sexy nude • flirty me • cherry red . . .πŸ’„moistkan bibir walaupun matte .πŸ’„long lasting tahan ldapat set dyxycosmetic .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi 😘. whatssap πŸ“±0194375200 or tekan je link kat info atas. #sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodperak #dyxyperak #flawless #dropship #dropshipwantedmalaysia
1 4 34 minutes ago

@dyxy_perak88

Dyxy Perak by Yaya
Dyxy lipstick sexy nude • flirty me • cherry red . . .πŸ’„moistkan bibir walaupun matte .πŸ’„long lasting tahan ldapat set dyxycosmetic .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit .πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan .πŸ’„ bau fruity yang wangi .πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . apa lagi jom grab satu. ada freegift menarik kita nak bagi 😘. whatssap πŸ“±0194375200 or tekan je link kat info atas. #sayajual #trustedseller #dyxygreenteamineralfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxy #cosmetics #kosmetik #dyxytutorial #dyxycodperak #dyxyperak #flawless #dropship #dropshipwantedmalaysia
1 2 34 minutes ago

@dyxy.amiera.ieyra

Norsyamira Hamizi
New packaging dyxy greentea facemist πŸ’¦lebih exclusive πŸ’¦lebih extract greentea πŸ’¦lebih wangi πŸ’¦cepat meresap pd kulit πŸ’¦lebih menawan πŸ’¦botol lebih tahan lasak sesuai utk kaum hawa dan adam. πŸƒ dyxy face mist 160ml++ πŸƒ . mineral green tea . 🌱 melembapkan muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas 🌱 effect glowing serta merta 🌱 bau green tea yang wangi dan fresh 🌱 makeup tahan lebih lama ( finishing spray ) 🌱 boleh dijadikan makeup based 🌱 mengandungi zat mineral . 🌱 membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif 🌱 membantu mengecutkan jerawat pada muka 🌱 sesuai utk lelaki dan perempuan 🌱 boleh digunakan bila2 masa . 🌱 dyxy face mist sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif . 🌱 dyxy face mist tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . meh whatsapp πŸ‘‡ . . πŸ“² 0124398521 πŸ“² 0124398521 πŸ“² 0124398521 . #mimeyfamily #dyxymalaysia #dyxyviral #dyxygreenteamineralfacemist
1 4 35 minutes ago

@gorgeous.dyxy

πŸ’–DYXY LOVE FANTASTIC MONTHπŸ’–
Siapa kata lelaki x boleh jd cantik @ handsome and flawless uolllss??? πŸ˜‰ . ramai yg dah cuba dan berpuas hati dgn hasilnya! hanya dgn masa 5 minit sahaja, terus siap!! 😍 . produk dyxy menawarkan bccream, greentea facemist, dan brush utk lelaki! (nak facemist jee pon boleh!) . dyxy adalah produk dari korea dan dipaternkan di (tm) serta didaftarkan di malaysia. . dyxy mengandungi bahan natural seperti sheer butter , mineral , water based semua bahan anti radang (sesuai untuk kulit sensitif). bc cream boleh tahan hingga 8 jam!!! .... cuba jgn xcuba... .... beli combo set πŸ€— freegift menarik untuk anda!! 😘😘😘 . dm atau whatsapp 0126064924 . #dyxy #dyxybccrem #dyxyteam #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #coddyxy #teamazmaahmad #agentdropshipwanted #gadiscendol #wanitahariinitv3 #syurgayangkedua #fattzura #fattahamin #fazura
0 4 47 minutes ago