Loading...
dyxy_cosmetic_nor

@dyxy_cosmetic_nor

DYXY COSMETICS KUANTAN
2 hours ago
dyxy_cosmetic_nor 💥💥hot crazy famous💥💥 💟best seller set💟. . ❣❣set paling laku keras❣❣ . (discount off : rm45) . 1 x dyxy bc cream 2 x dyxy green tea facemist 1 x dyxy brush free paperbag dyxy 🎁 free limited gift 📮 free postage sm . . whatsapp for order 📲+601125717107 📲+601125717107 . . #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybrush #dyxybccream #bccreambydyana #greenteafacemist #brushgemok #dyxymascara #mineralmakeup #mineralfacemist #ilovedyxy #dyxykuantan #codkuantan #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeupnatural #muakuantan #muapahang #teamfl #dyxyagentkuantan #dropshipwanted #agentwanted
0 8
dyxy_cosmetic_nor

@dyxy_cosmetic_nor

DYXY COSMETICS KUANTAN
2 hours ago
dyxy_cosmetic_nor 💥💥hot crazy famous💥💥 💟best seller set💟. . ❣❣set paling laku keras❣❣ . (discount off : rm45) . 1 x dyxy bc cream 2 x dyxy green tea facemist 1 x dyxy brush free paperbag dyxy 🎁 free limited gift 📮 free postage sm . . whatsapp for order 📲+601125717107 📲+601125717107 . . #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybrush #dyxybccream #bccreambydyana #greenteafacemist #brushgemok #dyxymascara #mineralmakeup #mineralfacemist #ilovedyxy #dyxykuantan #codkuantan #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeupnatural #muakuantan #muapahang #teamfl #dyxyagentkuantan #dropshipwanted #agentwanted
0 6
dyxy_sueha

@dyxy_sueha

dyxy_sueha😍
3 hours ago
dyxy_sueha Dyxy bc cream adalah revolusi baru solekan dari korea yang menggabungkan bb cream + concealer... krim diformulasikan dengan mineral & extract arbutin yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka. . ✔️no compact powder ✔️no filter / camera 360 ✔️no parut jerawat ✔️no jeragat ✔️no sunburn ✔️no muka kusam kelebihan / fungsi dyxy bc cream : . 🍏magic foundation yang mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah spf 50++ melindungi kulit muka dari sinaran uv . 🍎kesan flawless 3d yg nampak macam filter tapi masih natural . 🍐texture yang sangat mudah meresap ke dalam kulit . 🍊menjimatkan masa untuk bersiap. . 🍋sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif . 🍓anti-oily face. tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai 🍇mekap tahan lama sehingga 8 jam dyxy bc cream foundation code . 💕beige : untuk kulit yang cerah ala2 chinese ataupun @ cerah sederhana. tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk /cakey . 💕natural : untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. kulit akan lebih glowing & licin dyxy bc cream membantu menutup : 💀eyebag / mata panda 😿jeragat / parut jerawat 😥tona kulit. . .whatsapp 0189034117 (fast respon)😃 . . #dyxybccreamfoundation  #dyxycosmetics  #dyxygreenteamineralfacemist  #dyxyputrajaya  #codputrajaya #dyxykualaterengganu  #dataranaustin #gongbadak #bukitpayong #unisza #umt  #sabahan #marang #onlineshopping #kualaibai #hsnz #kedah  #codterengganu  #batuburuk #kualanerus #igshopmalaysia  #kosmetikmalaysia  #terengganu #viral #igmalaysia #putrajaya  #dyxyjohor  #dyxypahang
0 1
dyxy_cosmetic_nor

@dyxy_cosmetic_nor

DYXY COSMETICS KUANTAN
3 hours ago
dyxy_cosmetic_nor Omg sangat wowww😍😍 the best mascara ready stok💖💖 . . kelebihan : . 🎀 waterproof . 🎀 senang cuci 🎀 melentik dengan pantas 🎀 tak tanggalkan bulu mata 🎀 tahan 12 jam 🎀 tak hitamkan bawah mata 🎀 berus tebal 🎀 melebatkan bulu mata . . 🌟tidak menanggalkan bulu mata . 🌟tidak menggatalkan mata . . . 🚗 cod area bandar kuantan . . 📲 +601125717107 . 📲 +601125717107 . . . #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybrush #dyxybccream #bccreambydyana #greenteafacemist #brushgemok #dyxymascara #mineralmakeup #mineralfacemist #ilovedyxy #dyxykuantan #codkuantan #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeupnatural #muakuantan #muapahang #teamfl #dyxyagentkuantan #dropshipwanted #agentwanted
0 4
dyxy_cosmetic_nor

@dyxy_cosmetic_nor

DYXY COSMETICS KUANTAN
3 hours ago
dyxy_cosmetic_nor Omg sangat wowww😍😍 the best mascara ready stok💖💖 . . kelebihan : . 🎀 waterproof . 🎀 senang cuci 🎀 melentik dengan pantas 🎀 tak tanggalkan bulu mata 🎀 tahan 12 jam 🎀 tak hitamkan bawah mata 🎀 berus tebal 🎀 melebatkan bulu mata . . 🌟tidak menanggalkan bulu mata . 🌟tidak menggatalkan mata . . . 🚗 cod area bandar kuantan . . 📲 +601125717107 . 📲 +601125717107 . . . #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybrush #dyxybccream #bccreambydyana #greenteafacemist #brushgemok #dyxymascara #mineralmakeup #mineralfacemist #ilovedyxy #dyxykuantan #codkuantan #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeupnatural #muakuantan #muapahang #teamfl #dyxyagentkuantan #dropshipwanted #agentwanted
0 7
dyxy_cosmetic_nor

@dyxy_cosmetic_nor

DYXY COSMETICS KUANTAN
3 hours ago
dyxy_cosmetic_nor Omg sangat wowww😍😍 the best mascara ready stok💖💖 . . kelebihan : . 🎀 waterproof . 🎀 senang cuci 🎀 melentik dengan pantas 🎀 tak tanggalkan bulu mata 🎀 tahan 12 jam 🎀 tak hitamkan bawah mata 🎀 berus tebal 🎀 melebatkan bulu mata . . 🌟tidak menanggalkan bulu mata . 🌟tidak menggatalkan mata . . . 🚗 cod area bandar kuantan . . 📲 +601125717107 . 📲 +601125717107 . . . #dyxy #dyxylover #dyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #dyxybrush #dyxybccream #bccreambydyana #greenteafacemist #brushgemok #dyxymascara #mineralmakeup #mineralfacemist #ilovedyxy #dyxykuantan #codkuantan #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeupnatural #muakuantan #muapahang #teamfl #dyxyagentkuantan #dropshipwanted #agentwanted
0 5
izzati.hayati

@izzati.hayati

Dyxy Cosmetic
4 hours ago
izzati.hayati
Dyxy tutorial 😍 bc cream + lipstick ( sexy nude ) ! 💄 wahhhh, boleh jadikan lipstick sbg eye shadow pulak tu 💕 bukan tu sahaja , lipstick tu boleh dijadikan sebagai blusher juga taw ! 😍 memang selamat digunakan 😌 jadi, apa lagi ? dapatkan laa cepat barang #lakukeras ni 🎉 beli lebih banyak, lebih banyak dapat free gift dan penjimatan yg lebih berganda 🌹 jangan malu jangan segan ws zaty-0196586490 😉😇 boleh pm jugak utk sebarang pertanyaan 🌸 #dyxycosmetic #dyxyori #myfakrulnurulfamily #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxylipstick #dyxybrush
0 14
pakai.dyxy.lah

@pakai.dyxy.lah

FOUNDATION VIRAL DI MALAYSIA 🔫
5 hours ago
pakai.dyxy.lah Meh try satu set dyxy cosmetics !!! confirm takkan cari lain ,, nak tahu sebab apa ? 👀 * natural look & full coverage ( calit sikit je segala jeragat jerawat parut lesap ) * tak perlu pakai bedak sebab dah ada ( bbcream + concealer + foundation ) 3in1 * ada waterbased yang buat makeup mantain sampai malam tanpa bercapuk * spf 50+ * ada kandungan ekstrak arbuntin dan vitamin e , ( melawa sambil merawat kulit ) * sesuai untuk jenis semua kulit termasuk kulit sensitif #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxykajang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #moodrepublik #mua #tutorialmakeup #luckydraw #lipstick #supplement #heroseorangcinderella #nhtruelove #mesrawuduk #cantikanakdara
0 10