Loading...
Search result for #dyxygreenteamineralfacemist
dyxy_by.asha

@dyxy_by.asha

DYXY Cosmetics
21 minutes ago
dyxy_by.asha Run away from negativity in your life โ›” ๐Ÿƒ it will be there no matter what. your task is to ignore or run away from it. they don't deserve your attention. . ๐ŸŽ† harga sale runtuh habis dari dyxy sehingga 30 september ini ๐ŸŽ† #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybrush #cosmetics #makeup #flawless #beauty #koreanmakeup #instagram #malaysia
0 0
dyxy_by.asha

@dyxy_by.asha

DYXY Cosmetics
27 minutes ago
dyxy_by.asha ๐ŸŽˆ offer!! less rm50 ๐ŸŽˆ hi semuaaaa!!! jom booking rm10 sahaja!! ๐ŸŒผ๐ŸŒผ ada yg nak selit order dyxy tak??๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . ๐ŸŽ† tinggal 4 hari je lagi promosi tamat sayang2!!! ๐ŸŽ† . jaminan untuk kulit berseri, segar sepanjang hari uollsss!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ freegift freepostage uolsss!! . ๐ŸŽ† harga sale runtuh habis dari dyxy sehingga 30 september ini ๐ŸŽ† . ๐Ÿ“ฑwhatsapp +601125567492 now #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybrush #cosmetics #makeup #flawless #beauty #koreanmakeup #instagram #malaysia
0 1
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
5 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Set yang paling laris dalam banyak2 set dyxy mestilah set asyaliee ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . utk 1st time yg pakai dyxy, sangat2 digalakkan try terus full set ni sebab lagi jimat dan banyak sangat kebaikannya . . set asyaliee ni korang akan dapat 3 barang wajib (bc cream + face mist green tea + brush) ira akan bagi free sahaja (mask + mascara + vaseline lips ) . . free postage ke sm jadi jangan lepaskan peluang utk dapatkan set meletop ni ๐Ÿ˜‰ . . kalau pakai foundation yg jenis tak heavy dan ringan, barulah muka rasa oke sebab liang pori tak tersumbat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . whatsapp sekarang utk order / postage : whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxyira #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
5 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Set yang paling laris dalam banyak2 set dyxy mestilah set asyaliee ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . utk 1st time yg pakai dyxy, sangat2 digalakkan try terus full set ni sebab lagi jimat dan banyak sangat kebaikannya . . set asyaliee ni korang akan dapat 3 barang wajib (bc cream + face mist green tea + brush) ira akan bagi free sahaja (mask + mascara + vaseline lips ) . . free postage ke sm jadi jangan lepaskan peluang utk dapatkan set meletop ni ๐Ÿ˜‰ . . kalau pakai foundation yg jenis tak heavy dan ringan, barulah muka rasa oke sebab liang pori tak tersumbat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . whatsapp sekarang utk order / postage : whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxyira #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 1
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
6 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Set yang paling laris dalam banyak2 set dyxy mestilah set asyaliee ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . utk 1st time yg pakai dyxy, sangat2 digalakkan try terus full set ni sebab lagi jimat dan banyak sangat kebaikannya . . set asyaliee ni korang akan dapat 3 barang wajib (bc cream + face mist green tea + brush) ira akan bagi free sahaja (mask + mascara + vaseline lips ) . . free postage ke sm jadi jangan lepaskan peluang utk dapatkan set meletop ni ๐Ÿ˜‰ . . kalau pakai foundation yg jenis tak heavy dan ringan, barulah muka rasa oke sebab liang pori tak tersumbat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . whatsapp sekarang utk order / postage : whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxyira #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxynurul

@dyxynurul

๐Ÿ’DYXY_COSMETICS SFL01D02๐Ÿ’
7 minutes ago
dyxynurul Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . ๐Ÿ’ฅkualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d special offer ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ . . . ๐Ÿ’—offer nangisss keluar air mata darah ๐Ÿ’—offer special ni sempena sambutan ๐ŸŽ‚ birthday๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ lady d ๐Ÿ’—offer ni valid sehingga 30 hb september sahaja (30/9/2017)๐Ÿ’—๐Ÿ’— . . โคโคsetiap 3 item dyxy sahaja!!! inc postage ke sm (ss tambah rm5) . . ๐ŸŽ‰3 item ๐ŸŽ‰ . ๐Ÿ‘‰ bcc + fm + brushโคโค . ๐Ÿ‘‰bcc + fm + lipstickโคโค apa yang special sangat bccream๐Ÿ‘‡ ๐Ÿผ. โœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream โœ”foundation matte glowing serta merta โœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒ01119975567๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01119975567๐Ÿ“ฒ . #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxylipstick #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteamineralfacemist
0 1
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 0
dyxycosmetics.zaza

@dyxycosmetics.zaza

Dyxycosmetics
7 minutes ago
dyxycosmetics.zaza Untuk korang yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream & face mist ni tau !!! . seminit jeeee dah siap! ๐Ÿ˜ . kalau ada parut atau jerawat kecil2 tu, calit dulu bc cream & dap2 ke seluruh muka. . simple !!! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu ๐Ÿ˜‰ . mudah ! cepat ! takyah duduk cermin berjam jam lagi. . kandungan dyxy bc cream : - mineral - waterbased - ekstrak arbutin - vitamin e . kelebihan dyxy bc cream ๐Ÿ’• magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah ๐Ÿ’• spf 50 ++ melindungi kulit muka dari sinaran jahat uv ๐Ÿ’• kesan 3d tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural ๐Ÿ’• tekstur sekata dan mudah meresap kedalam kulit serta jimat masa untuk bersiap ๐Ÿ’• anti minyak tekstur krim yang unik, tidak berminyak, dan tidak melekit ๐Ÿ’• tahan lama lebih dari 8 jam & langsung tak melekit ๐Ÿ’• tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal ๐Ÿ’• sesuai semua jenis kulit orang asia dan kulit sensitif. . โค๏ธdyxy set asyaliee. bc cream+ face mist+ brush. โ–ถ๏ธfree postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธfree gift veseline lips rosy. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . โค๏ธ dyxy set lady d. bc cream+face mist+ brush+ matte lipstick. โ–ถ๏ธ free postage ke sm โ–ถ๏ธ free paperbag. โ–ถ๏ธ free gift vaseline rosylips. โ–ถ๏ธ free gift efolar mascara. . ๐Ÿ“ฆfor repeat order : combo dyxy bc cream + face mist : rm110 free pos ke semenanjung. free gift sheseido mask. . cepat2 dapatkan sementara harga promosi masih ada & pastikan korang tak terlepas dapatkan free gift special dari kami โ˜บ . whatsapp ๐Ÿ“ฒ +6013-2402196 to order. . #honeybeevenom #royalexpert #royalexpertwhiteningcream #dyxy #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxycosmetics #raradyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundation #raradyxy #dyxygreenteafacemist #dyxymurah #dyxybccreamfoundationmurah #facemistgreentea #dyxybrush #dyxylipstick #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxytestimoni
0 1
krim_pembesar_payudara

@krim_pembesar_payudara

PADAT GEBU BESA BULAT
8 minutes ago
krim_pembesar_payudara Alhamdulillah pagi2 ni dapat lagi feedback positif dari cstomer.. senyum smpi telinga..hepi dengar..tengs akak sporting! semoga kekal bhgia till jannah ya.. jomla la awak2 semua..taknak ke sweet2 romantik dgn pasangan halal korang tu?? yang ada masalah dengan payudara tu takmo sedih2 mengenang nasib..be positif okeyh..tkde masalah yg tkde penyelesaian..dengan love potion ni insyaallah dapat bantu anda semua dapatkan aset idaman..trust me plz!! tak cuba tak tahu dah cuba baru tahu segera bertindak sebelum ianya terkulai layu! jom cuba! ๐Ÿ“ฒ"hush"0138528584 http://izahzahra.wasap.my/ #krimpayudaraberkesan #breastpumpmedelamurah #breastpumpterbaik #breastcreammalaysia #lovepotionbyhushhush #sewapelaminmurah #sewabajupengantin #jubahnikah #dresstunang #kursuskahwin #perfumemulut #milkboostermurah #squarescarf #instantshawl #bawalinstant #bawalchiffon #nealofarhijab #poplooknewarrivals #poplook #zawara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxyfacemistgreentea #rosetyara #resepiyatiekitchen #resepisedap
0 3
_akmazaman

@_akmazaman

DYXY BC CREAM FOUNDATION
8 minutes ago
_akmazaman Sentuhan magic bc cream gaisss ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ prmosi gaji meletop gilerrrr . . kalau takut cantikk jangan cubaaa . . dengan bc cream . . โœ”natural look & full coverage - calit sikit je jerawat jeragat lesap ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ โœ”tak perlu bedak sebab ada (bb cream + concealer + foundation) tak perlu beli asing2 โœ”ada waterbased yang buat makeup maintain sampai malam uolllsss tanpa bercapuk โœ”spf 50+ โœ”ada kandungan ekstrak arbutin & vitamin e. sambil melawa sambil merawat kulit sekali ๐Ÿ˜ . . setiap hari kita buat pos... . . berminat? grab now !! . . ๐Ÿ‘‰0163781997 . . #dyxyteam #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteamineralfacemist
0 6
kaknesscantiks

@kaknesscantiks

DYXY COSMETICS
9 minutes ago
kaknesscantiks Promosi 3item sehingga 30hb sept 2017. jom dapatkan dyxy cosmetics. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . cantik dalam 3saat!! . ramai yang dah guna dyxy cosmetics akan bagi feedback yang positiv. kenapa?? sebab produk dyxy dah dapat tempat dihati mereka. memang tak mengecewakan. . apa yang best sangat sampai duk viral tuhh?? flawless & glowing dalam 3minit jekk. menjimatkan masa. nak cantikk?? rugi tak cuba tauu!! . โœ”๏ธ make up tahan sampai 8 jam tau! โœ”๏ธ ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv โœ”๏ธ full coverage โœ”๏ธ bcc boleh tahan sehingga 4 bulan. jimat! โœ”๏ธ ada oil control utk kulit berminyak โœ”๏ธ sesuai untuk semua jenis kulit . . โŒno compact powder โŒno filter / camera 360 โŒno parut jerawat โŒno jeragat โŒno sunburn โŒno muka kusam . pasti takcari lain dohhh. dapatkan set combo asyallie yang terlariss. whatsapp kakness cepat untuk dapatkan harga meletopp ๐Ÿ“ฒ 011-1792 1792 ๐Ÿ“ฒ 011-1792 1792 ๐Ÿ“ฒ 011-17921792 . #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #produkviral #produkkecantikanmurah #teamsyidadyxy #terlajaklaris #artismalaysia #makeup
0 1
bai_dyxyklang

@bai_dyxyklang

JADI CANTIK ๐Ÿ’•SECEPAT 3 MINIT ๐Ÿ˜ฑ
10 minutes ago
bai_dyxyklang
Alhamdulillah sesuai dgn skin & excited sis ni tenguk skin flawless๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . nak beli ke tak dxyx ๐Ÿค” . jawapan dia yes!wajib beli ๐Ÿ‘๐Ÿฝ . โœ”๏ธtak payah beli bedak โœ”๏ธtak payah beli sunblock โœ”๏ธtak payah beli concelear โœ”๏ธtakpayah beli bbcream โœ”๏ธtakpayah beli primer . yang paling penting menjimatkan ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป sebab kita ada berus comel kita tu dia boleh menjimatkan foundation tu sebabtu boleh tahan sampai 4-6 bulan ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ gila ke tak gila ??? . jom sape lg nk cepat bersiap + gojess pm hara lekaih !! takkan jumpa lg cosmetic yg the best kt luar tuu taw ! . p/s:sekarang ni kita ada discount gila2 tau rugi weh rugi ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . meh meh whatsapp bai cepat โ— ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60183646313 ๐Ÿ“cod area klang . #dyxycosmetics #dyxylovers #bccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #glowingmowing #dyxylipstick #dyxybrush #dyxylover #teamainayb #teambaizura #codklang #selangor #customerbai
0 2
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
14 minutes ago
dyxy.ainslegacy Before and after dyxy cosmetic.. . . apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship๐Ÿ“ข . ๐Ÿ“ฒ nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 4
kaknesscantiks

@kaknesscantiks

DYXY COSMETICS
15 minutes ago
kaknesscantiks Promosi 3item sehingga 30hb sept 2017. jom dapatkan dyxy cosmetics. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . cantik dalam 3saat!! . ramai yang dah guna dyxy cosmetics akan bagi feedback yang positiv. kenapa?? sebab produk dyxy dah dapat tempat dihati mereka. memang tak mengecewakan. . apa yang best sangat sampai duk viral tuhh?? flawless & glowing dalam 3minit jekk. menjimatkan masa. nak cantikk?? rugi tak cuba tauu!! . โœ”๏ธ make up tahan sampai 8 jam tau! โœ”๏ธ ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv โœ”๏ธ full coverage โœ”๏ธ bcc boleh tahan sehingga 4 bulan. jimat! โœ”๏ธ ada oil control utk kulit berminyak โœ”๏ธ sesuai untuk semua jenis kulit . . โŒno compact powder โŒno filter / camera 360 โŒno parut jerawat โŒno jeragat โŒno sunburn โŒno muka kusam . pasti takcari lain dohhh. dapatkan set combo asyallie yang terlariss. whatsapp kakness cepat untuk dapatkan harga meletopp ๐Ÿ“ฒ 011-1792 1792 ๐Ÿ“ฒ 011-1792 1792 ๐Ÿ“ฒ 011-17921792 . #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxybccreamfoundation #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #produkviral #produkkecantikanmurah #teamsyidadyxy #terlajaklaris #artismalaysia #makeup
0 3
bai_dyxyklang

@bai_dyxyklang

JADI CANTIK ๐Ÿ’•SECEPAT 3 MINIT ๐Ÿ˜ฑ
18 minutes ago
bai_dyxyklang "tone colour bccream foundation" . ramai yang keliru nak pilih tone warna mana satukan okay bai terangkan sikit cara nak pilih tone warna ni . nak pilih tone warna foundation kena ikut tone warna kulit kita jugak . ingat , kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face . ๐ŸŒนnatural๐ŸŒน siapa je yang sesuai pakai tone natural ni ? . tone natural sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap bagi yang kulit cerah tak ada masalah nak ambil tone ni cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je . tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup nak pakai hari-hari contoh pergi kerja pergi pasar malam jap atau nak pergi keluar . sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit so , sangat disarankan ambil tone ni boleh cover segala cela, parut dan jerawat yang ada masalah kulit teruk nak cover better guna tone ni . pssstttt , bai cakap berdasarkan pandangan yang mua berikan so, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda jadilah pengguna yang bijak! ๐Ÿ™‹๐Ÿป . meh meh whatsapp bai cepat โ— ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/+60183646313 ๐Ÿ“cod area klang . #dyxycosmetics #dyxylovers #bccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #glowingmowing #dyxylipstick #dyxybrush #dyxylover #teamainayb #teambaizura #codklang #selangor #customerbai
0 2