Loading...
Search result for #dyxykl

@dyxymelaka_yana

dyxymelaka_yana
πŸ’• dyxy brush πŸ’•
.
.
brush foundation yang lembut dan gemuk..😍😍😍
.
.
senang tau kalo guna brush ni untuk sapu kat muka.
so nanti takdelah bercampuk campuk dek kerana foundation atau bedak. hehe. πŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
brush ni ada dalam combo dan boleh grab dgn harga loose jugak tau !!! apa tunggu lagi , jom grab sekarang.
.
.
.
.
whatsapp πŸ“²πŸ“² 0172394518
#melakavendor #melakadyxy #melakaboutique #utembandarmelaka #micostbandarmelaka #dyxymelakacod #melakavendorbutik #dyxykuantan #dyxyperak #dyxykelantan #dyxymurah #dyxyselangor #dyxybccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxymascara #dyxynegerisembilan #dyxyjasin #dyxymerlimau #teamfl #teamliana #dyxyjohor #dyxykl #muamelakamurah #dyxymelaka #suprisedeliverymelaka #codmelaka #codmelakatengah
0 0 in a minute

@dyxycosmetics_bunga

dyxycosmetics_bunga
Alamak dah jatuh cinta dgn dyxy bccreamπŸ˜πŸ’•
.
πŸ’„malas makeup
πŸ’„leceh nak makeup
πŸ’„tak reti makeup
.
tp nak nampak cantik dan flawless? 😊☺ ni haa dyxy bccream viral foundation yg menjadi dambaan dan impian semua😘
.
sgt cepat, senang dan mudah
dalam kereta pun boleh nak makeup..
60 saat je dh boleh siap😱
.
rugi teruk kalau x dapat grab set combo laku keras
postage kami tanggung😘
free gift kami kasi😍
.
.
.
.
.
jom whatsapp kakann cepat untuk dapatkan best offer! free gift pun banyak kakak nak bagi ni 😁
.
.
πŸ“² 016-8114282
.
#dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #codkajang #setmekap #setmekapmalaysia #mekapbajet #mekapviral #setmekapmurahmalaysia #produkviral #tamanrakan #dyxymalaysia #agentdyxykajang #agentdyxy #stokisdyxykajang #dropshipwanted #mycoffeeprince #fattahamin #fattzura #dyxyroadto50k
0 1 1 minute ago

@dyxymelaka.lyna

dyxymelaka.lyna
Siapa lagi belum try set combo pack dyxy cosmetics ?! awakkkkk!!!!
ruginya tak grab now! dah la senang pakai! cpt siap! n effect dia kulit muka jadi flawless taw! n sentiasa glowing!✨✨✨
lps tu kawal minyak pulak tu! x bercapuk n x melekit pon! & ada spf50 lagi! tinggi taw! makeup bukan tahan smpai tghari je taw! makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!!
.
.
haa rase2 rugi ke beli satu set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! jimat ke jimat? berbaloi ke berbaloi?πŸ‘πŸ‘πŸ‘ whatsapp πŸ“²0173229851
#teamfl #teamliana #dyxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxycosmeticsraya #dyxycosmeticspromo #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymelaka #dyxyduriandaun
#dyxynegeri9 #dyxyampang #dyxyalorgajah #dyxycheng #dyxymelakasentral #dyxymurah #dyxycombo #dyxykl #dyxyperak #dyxykelantan
#dyxyfreepostage #dyxyspecialgift #dyxykedah #dyxyjimat #dyxybukitbaru #dyxybukitrambai #dyxysgrambai
0 1 9 minutes ago

@dyxy.cosmetics.murah

dyxy.cosmetics.murah
🌷tips gojess raya dalam masa 3 minit😘
.
.

1. sembur face mist green tea
2. calit bc cream guna jari. kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu.
3. ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. tak perlu tonyoh. haha)
4. sembur balik face mist green tea tu.
5. tadaaa glowing terus flawless mawless. .
.
.
.nak ke?
awak kat sana tu nak ke??
.
.
jom order sekarang
.
meh wassap rina laju2πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ“²01159286102
πŸ“²01159286102
πŸ“²01159286102
.
.
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #dyxycheras
#viral #raya #naelofarhijab #ajimaura #regrann
2 0 26 minutes ago

@dyxy_jukesidewalk

dyxy_jukesidewalk
Dyxy_jukesidewalk:
nak beraya, tapi tak sempat siap kat rumahπŸ˜†, jangan risau dengan dyxy 3 minit je😍, jom cantik bersama dyxy cosmeticsπŸ’•
.
awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝
.
cepat cepat πŸ“² 0176557290
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc #muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxymelaka #dyxyseremban #dyxykajang #dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras
0 3 28 minutes ago

@nazwanilockman

nazwanilockman
.
[menggoda, seksi, menawan ]
.
.
aauuchhh , merecik πŸ’¦betul tona-tona lipstik πŸ’„dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm 😍
.
πŸ’„moistkan bibir walaupun matte
πŸ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
πŸ’„ bau fruity yang wangi πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy ❗❗❗
.
jom cepat grab πŸ’ͺ🏻😍
.
.
#dyxycosmetics #dyxybydyana #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #greenteafacemist #dyxykl #dyxycheras #dyxyampang #dyxypuchong #dyxyselayang #dyxykepong #dyxygombak #dyxyshahalam #dyxyseremban #dyxykotakinabalu #dyxyipoh #dyxycod #dyxyagent
#muakl #muakepong #muaselayang #muashahalam #muagombak #flawless #makeupsimple #makeupartismalaysia #concealer #lipstickmatte #brush
0 1 41 minutes ago

@dyxymelaka.lyna

dyxymelaka.lyna
Siapa lagi belum try set combo pack dyxy cosmetics ?! awakkkkk!!!!
ruginya tak grab now! dah la senang pakai! cpt siap! n effect dia kulit muka jadi flawless taw! n sentiasa glowing!✨✨✨
lps tu kawal minyak pulak tu! x bercapuk n x melekit pon! & ada spf50 lagi! tinggi taw! makeup bukan tahan smpai tghari je taw! makeup tahan smpai ke malam😱😱😍😍!!
.
.
haa rase2 rugi ke beli satu set ni yg tahan smpai 3-6 bulan?! jimat ke jimat? berbaloi ke berbaloi?πŸ‘πŸ‘πŸ‘ whatsapp πŸ“²0173229851
#teamfl #teamliana #dyxycosmetics #dyxycosmeticshq #dyxycosmeticsraya #dyxycosmeticspromo #dyxylipstik #dyxymascara #dyxybrush #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxymelaka #dyxyduriandaun
#dyxynegeri9 #dyxyampang #dyxyalorgajah #dyxycheng #dyxymelakasentral #dyxymurah #dyxycombo #dyxykl #dyxyperak #dyxykelantan
#dyxyfreepostage #dyxyspecialgift #dyxykedah #dyxyjimat #dyxybukitbaru #dyxybukitrambai #dyxysgrambai
0 1 1 hour ago

@dyxymelaka_yana

dyxymelaka_yana
Testimoni testimoni πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ
.
.
nampak glowing la. suka ke suka πŸ˜πŸ˜πŸ™ˆπŸ™ˆ ? terus jatuh cinta dan tak boleh move on dgn dyxy..😍😘
.
.
❗️ini bukan tipu ok .
❗️ini bukan tipu ok .
❗️ini bukan tipu ok .
.
. πŸ€— dalam masa 3 saat je dah dapat kulit flawless pinkish macam awek korea dengan #dyxybccream . segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih
.
.
pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ glowingggg xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung
.
.
best gilerrr sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor πŸ™‹πŸ»jom order sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh
.
.
whatsapp πŸ“²πŸ“² 0172394518
#melakavendor #melakadyxy #melakaboutique #utembandarmelaka #dyxymelakatengah #dyxymelakacod #melakavendorbutik #dyxykuantan #dyxyperak #dyxykelantan #dyxymurah #dyxyselangor #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxymascara #dyxynegerisembilan #dyxyjasin #dyxymerlimau #teamfl #teamliana #dyxyjohor #dyxykl #muamelakamurah #dyxymelaka #suprisedeliverymelaka #codmelaka #codmelakatengah
0 4 1 hour ago

@dyxy.cosmetics.murah

dyxy.cosmetics.murah
Adik2, kakak2 dan makcik2 yang baru nak beli dyxy tu, nie rina nak pesan tauπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
sebelum membuat sebarang pembelian produk dyxy, sila pastikan korang semua membeli dengan stokis, agent dan dropship yang sah sahaja yang mana produk dyxy tersebut mempunyai sticker hologram. jika tidak mempunyai sticker hologram pada produk, kami pihak hq tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sesuatu yang tidak diingini.
.
kenapa kena pastikan ada logo hologram kerana setiap logo hologram mempunyai data transaksi antara penjual dan pembeli😘
.
dengan rina korang tak perlu risau, sebab semua ada logo hologramπŸ‘πŸ‘πŸ˜˜.
.
.
dyxy cosmetics, perfect choice for girlsπŸ’–πŸ’–lets beauty with dyxy😘😘
.
.
.πŸ™‹jom order sekarang sebab ada promosi terlajak murahh
.
πŸ™‹jom whatsapp laju laju sekarang
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
πŸ’01159286102
.
.#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl
#foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #uitm #viral #raya #naelofarhijab #ajimaura #regrann
0 3 1 hour ago

@dyxy.ftninkhlilh_stokis

dyxy.ftninkhlilh_stokis
1st time nak try dyxy? teringin sangat nak make up tapi tak pandai?
.
buat yang pertama kali nak cuba produk dyxy, kenapa perlu ambik 3 produk asas dyxy sekaligus πŸ€”πŸ€” meh baca j*p πŸ‘‡
.
πŸ’– bc cream :-
.
πŸ‘‰ bb + concealer . full coverage , pakai sikit pun dah okey untuk tutup cela . tak perlu bedak , daycream , sunblock lagi . tak berminyak , tak bercapuk , tahan 8 jam dengan spf 50++.
.
πŸ’– greentea face mist :-
.
πŸ‘‰ untuk lembapkan kulit muka , kecutkan jerawat dan tutup liang pori . selepas mekap boleh buat sebagai finishing . nak mekap tahan lama dan glowing wajib spray face mist.
.
πŸ’– brush :-
.
πŸ‘‰ buatkan sapuan lebih halus dan cantik . plus bila guna brush bc cream lagi tahan lama 4-5 bulan . tahan 2-3 tahun tak kembang tak cabut.
.
untuk nikmati diskaun berganda siap dapat banyak sangat free gift best2 lagi ! :-
.
.
wassap nowπŸ“²01
.
.
#dyxycosmetics #dyxy #dyxykl
0 4 1 hour ago

@dyxybymar

dyxybymar
Lihat perubahannya😍
.
anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
cepat cepat πŸ“²πŸ“² 012 6358107
.
#bccreamfoundation
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc #muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
0 7 2 hours ago

@dyxybymar

dyxybymar
Lihat perubahannya😍
.
anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
cepat cepat wasap mar 012 6358107
.
#bccreamfoundation
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc #muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
1 4 2 hours ago

@nazwanilockman

nazwanilockman
.
[menggoda, seksi, menawan ]
.
.
aauuchhh , merecik πŸ’¦betul tona-tona lipstik πŸ’„dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm 😍
.
πŸ’„moistkan bibir walaupun matte
πŸ’„long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
πŸ’„selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
πŸ’„ bau fruity yang wangi πŸ’„ kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy ❗❗❗
.
jom cepat grab πŸ’ͺ🏻😍
.
.
#dyxycosmetics #dyxybydyana #bccreammalaysia #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #greenteafacemist #dyxykl #dyxycheras #dyxyampang #dyxypuchong #dyxyselayang #dyxykepong #dyxygombak #dyxyshahalam #dyxyseremban #dyxykotakinabalu #dyxyipoh #dyxycod #dyxyagent
#muakl #muakepong #muaselayang #muashahalam #muagombak #flawless #makeupsimple #makeupartismalaysia #concealer #lipstickmatte #brush
0 3 2 hours ago

@dyxybymar

dyxybymar
Lihat perubahannya😍
.
anda bila lagii?? cantik raya kali ni😍.. jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱
.
cepat cepat πŸ“²πŸ“² 012 6358107
.
#bccreamfoundation
#bccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxybccream
#wangsamaju
#klcc #muaampang
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
0 3 2 hours ago

@maryk_dnoradzima

maryk_dnoradzima
Harini bermula sesi cuci-jemur-lipat baju selepas seminggu++ kat kampung. πŸ˜… okay nak cerita masa jemur baju tadi bukan main lagi panas berdenting ting ting tau. sampai nak ting tong jemur baju.
...
baru je sidai 2 baju baru teringat tak pakai sun protection. matiler nak....!!! habis lah kulit sun burn. cepat-cepat lari naik atas terus pakai sun protector broad spectrum spf 35/pa+++ 😬 now, baru lah boleh berlenggang jemur.
...
moral of the story, kalau kat luar rumah, wajib pakai sun protector! banyak kebaikannya di masa akan datang. memang sekarang rasa tak penting tapi kerosakan kulit dari sinaran matahari adalah punca utama masalah kulit orang kita. especially jeragat. suka muka naik jeragat???
...
prevention is better than cure. so, better mencegah dari sekarang daripada nak merawat di kemudian. lagi susah & banyak makan kos. senang je. tepek-tepek dah siap. biarlah muka nampak berkilat sebab spf tu daripada kulit terbakar.
...
yang perlukan skin consulation atau berminat nak tukar skincare?❓ atau berminat nak buat side income atau nak beli produk mary kay dengan harga member?❓
...
jom! join mary kay & kita sama-sama memperkayakan kehidupan kita sebagai wanita. sambil cantikkan kulit, dapat jugak duit belanja setiap bulan!
...
kalau korang berminat, boleh whatsapp sis terus tau. caranya klik link whatsapp sis kat profile. πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌnak.la/skincaremarykay
1 14 2 hours ago

@dyxybymar

dyxybymar
Assalammualaikum πŸ™‹πŸ»
ada siapa2 nak dpt income geli2 tak ?. .
πŸ™…πŸ» tak perlu keluar modal
πŸ™…πŸ» tak perlu pegang stock
πŸ™…πŸ» tak perlu pegi pejabat pos
.
syarat penyertaan ?
tiada ❌
tiada ❌
tiada ❌
.
.
lagi sekali tiada ❌
.
.
habis apa yg perlu buat kalau dah semua
tak perlu πŸ˜…
ok mcm ni ☝🏻 satu je awk kena buat .haa satu je ??? ye ..cuma satu 😘
.
promote . promote . dan promote πŸ€—πŸ€—πŸ€—
nak promote dkt mana ?
ha terpulang la mana2 media sosial yg awk ada .nak promote offline pun boleh .kita bg kelonggaran☺
.
kelebihan join team kita :
** kita akan guide from zero
** produk demand/ permintaan tinggi
** produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** testimoni segera dari semua customers
** produk confirm repeat sale πŸ’•
** produk harga berbaloi2 dan worth itπŸ˜‰
** produk laku online dan offline
** produk yang digilai semua perempuan 😍
.
senang kan nk senang 😍😍😍
.
termenung lama2 fikir nnt melepas sbb offer ni terhad yeπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
πŸ“² www.wasap.my/60126358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
0 4 2 hours ago

@dyxybymar

dyxybymar
Assalammualaikum πŸ™‹πŸ»
ada siapa2 nak dpt income geli2 tak ?. .
πŸ™…πŸ» tak perlu keluar modal
πŸ™…πŸ» tak perlu pegang stock
πŸ™…πŸ» tak perlu pegi pejabat pos
.
syarat penyertaan ?
tiada ❌
tiada ❌
tiada ❌
.
.
lagi sekali tiada ❌
.
.
habis apa yg perlu buat kalau dah semua
tak perlu πŸ˜…
ok mcm ni ☝🏻 satu je awk kena buat .haa satu je ??? ye ..cuma satu 😘
.
promote . promote . dan promote πŸ€—πŸ€—πŸ€—
nak promote dkt mana ?
ha terpulang la mana2 media sosial yg awk ada .nak promote offline pun boleh .kita bg kelonggaran☺
.
kelebihan join team kita :
** kita akan guide from zero
** produk demand/ permintaan tinggi
** produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** testimoni segera dari semua customers
** produk confirm repeat sale πŸ’•
** produk harga berbaloi2 dan worth itπŸ˜‰
** produk laku online dan offline
** produk yang digilai semua perempuan 😍
.
senang kan nk senang 😍😍😍
.
termenung lama2 fikir nnt melepas sbb offer ni terhad yeπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
πŸ“² www.wasap.my/60126358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
0 3 2 hours ago

@dyxybymar

dyxybymar
Assalammualaikum πŸ™‹πŸ»
ada siapa2 nak dpt income geli2 tak ?. .
πŸ™…πŸ» tak perlu keluar modal
πŸ™…πŸ» tak perlu pegang stock
πŸ™…πŸ» tak perlu pegi pejabat pos
.
syarat penyertaan ?
tiada ❌
tiada ❌
tiada ❌
.
.
lagi sekali tiada ❌
.
.
habis apa yg perlu buat kalau dah semua
tak perlu πŸ˜…
ok mcm ni ☝🏻 satu je awk kena buat .haa satu je ??? ye ..cuma satu 😘
.
promote . promote . dan promote πŸ€—πŸ€—πŸ€—
nak promote dkt mana ?
ha terpulang la mana2 media sosial yg awk ada .nak promote offline pun boleh .kita bg kelonggaran☺
.
kelebihan join team kita :
** kita akan guide from zero
** produk demand/ permintaan tinggi
** produk mendapat sambutan hangat setiap hari dengan testimoni berkesan
** testimoni segera dari semua customers
** produk confirm repeat sale πŸ’•
** produk harga berbaloi2 dan worth itπŸ˜‰
** produk laku online dan offline
** produk yang digilai semua perempuan 😍
.
senang kan nk senang 😍😍😍
.
termenung lama2 fikir nnt melepas sbb offer ni terhad yeπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
πŸ“² www.wasap.my/60126358107
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
0 2 2 hours ago

@dyxy.ftninkhlilh_stokis

dyxy.ftninkhlilh_stokis
Nak tahu rahsia wanita yang tiada skill makeup nampak berseri glowing??😍😍
.
tahun ni, beraya dengan muka lebih flawless berbanding tahun lepas..jgn risau sis masih sempat lagi nak siapkan juadah raya! bersiap sekejap sangat sangat tau. depan cermin tu dengan dyxy 5 minit je paling lama! lepastu tengok tengok kat tangan ada gelang emas 916...ohhh rupanya awak dah terrrrmenang 1 utas gelang tangan emas 916 dalam cabutan bertuah dyxy !!!
.
tudiaaa aih! betul! terbukti tau. terrrrrrlalu ramai yang jatuh cinta dengan dyxy ni pasai apa ni?? πŸ‘‡πŸ»
.
🌹khas formula dicipta untuk wanita yang tiada skill makeup. tak perlu berlapis lapis foundation dan tinggal sapu jeeeee sis! 🌹khas formula bersiap 'cepat cepat' - suri rumah, ibu bekerjaya & wanita yang ada anak kecil yang memang sibuk dengan urusan lain
🌹formula dicipta untuk ada 'me time' untuk ibu ibu - 3 minit shj sapuan nampak muka berseri semula 😍 🌹satu kali sapuan memang terus nampak berseri muka dan puas hati!!
🌹 formula foundation paling sesuai dengan semua peringkat umur sehingga umur 50an!
🌹formulanya merawat masalah kulit sekaligus
.
jom komen nak di bawah? penyertaan ni terhad taw. kenapa kene grab dr fatnin ???
.
🌹fatnin adalah stokis direct hq 😍
🌹moneyback guarantee sekiranya fake item
🌹postage percuma satu malaysia kita cover!!
🌹percuma repeat voucher rm30
🌹percuma exclusive goodies dyxy bernilai rm50
🌹percuma exclusive consultation aftersales service
πŸ’ŽπŸ’Žlayak menang 1 dari 10 utas gelang emas 916 fatnin nak beri sempena pre ramadhan sales
click link di bio tak perlu save number
.
πŸ“²01120951320
.
fatnin doakan murah rezeki anda yang membaca ni untuk menjadi orang bertuah menang gelang emas 916 tersebut 😊
.
#teamtyka #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxykedah #dyxykodiang #dyxyjitra #dyxyalorsetar#dyxysabah #dyxysarawak #dyxyperlis #dyxyperak #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
0 5 2 hours ago

@shopbyhannahlee

shopbyhannahlee
.
.
#dyxy rm1.63 je 😍☺ biar betullll wow! 😱😱😱.
.
jum dptkan complete set harga asal rm300 after offer rm250 now rm245 harga turun kebabom dan ofkosss ler freepostage 😍😍😍.
.
.
rm245 korang bahagikan dgn 5 bulan , 5 bulan bersamaan 150 hari korang just guna rm1.63 sen je sehari jimat sgt dah tu utk set complete ni..😍
.
.utk korang cuba rasakan semua set yg ada ni. xcuba tak tahu kan. plus kita bg tshirt dyxy sempena bulan mulia ni & 15 gift mcm2 ada pouch bag makeup pun ada. xrugi beli confirm korang repeat n suggest kat kawan πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
.
jum dptkan di ⬇⬇.
@shopbyhannahlee .
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxybccream #bccreamfoundationmalaysia #dyxy #dyxybccream #dyxybrush #dyxymurah #dyxymascara #dyxynegerisembilan #shopbyhannahlee #dyxykl #dyxyampang #dyxyshahalam #dyxypetalingjaya #dyxyselangor #teamzarra #dyxynilai #dyxysalaktinggi #dyxysepang #dyxyklia #dyxybangi #teamshhazbeautyofficial #shhazbeauty #shhazbeautyofficial #stokisdyxy #masterstokisdyxy
#dropshipagenwanted #teamhannahlee
0 1 2 hours ago