Loading...
allyshahmad_

@allyshahmad_

AGENT SAH DYXY
8 minutes ago
allyshahmad_ Set lady d set combo paling berhantu 👻 foundation + facemist + brush dyxy + lipstik . 4item ini dah cukup lengkap , baru lah perfect 😍 dan gojesss 😍 . jom whatsapp sekarang sebab kita nak kasi free postage sm dan dapat 3 free gift limited tau 😉 . whatssap sekarang 0134154665 whatssap sekarang 0134154665 whatssap sekarang 0134154665 hari hari ada postage 🚚 tau ! . #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #dyxywangsamaju
0 1
dyxy_fadd

@dyxy_fadd

DYXY & WAWASOFTLENS BANGSAR
11 minutes ago
dyxy_fadd Kelebihan dyxy bc cream. _________________________ 🌸magic foundation mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah. 🌸spf50+ mampu melindungi kulit dari sinaran uv. 🌸kesan 3d, takperlu filters, meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural. 🌸tekstur ringan dan sekata, mudah meresap kedalam kulit dan jimat masa bersiap. 🌸anti minyak, tekstur krim yang unik tidak berminyak dan melekit. 🌸tekstur ringan selesa bila dipakai dan tidak tebal. 🌸sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sensitif. 🌸takperlu concealer, sunblock, foundation, bedak dan apa apa cream sebab bcc ni dah all in one. kandungan: mineral, waterbased, extract arbutin dan vitamin e. kelebihan dyxy greentea face mist. ________________________ 🌸melembabkan muka, sesuai untuk kulit kering dan mengelupas. 🌸effect glowing serta merta. 🌸bau greentea yang wangi dan fresh. 🌸makeup tahan lebih lama (finishing spray) 🌸boleh dijadikan makeup based. 🌸mengandungi zat mineral. 🌸membantu mengecutkan jerawat pada muka. 🌸sesuai untuk lelaki dan perempuan. 🌸boleh digunakan bilabila masa. memang takrugi grab set dyxy ni sebab setiap set tahan lebih 5bulan penggunaan dan takperlukan apa apa bedak, foundation, concealer dan cream lainnya untuk menutup segala cela pada muka sebab dyxy ni dah all in one! free postage untuk semenanjung. sabah sarawak tambah rm5. . . cod kl/putrajaya/cyberjaya 📩whatsapp +60182757668. . . #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #pantaidalam #bangsarsouth #kerinchi
0 1
dyxybeauty.empire

@dyxybeauty.empire

DYXY PRODUK VIRAL
18 minutes ago
dyxybeauty.empire 👸🏼⚡ flash lady d combo deal⚡ 👸🏼. . . . the best and complete combo deal of dyxy products.. 1st time dalam dyxy buat deal mcm ni.. limited time only special utk lovely dyxy lover. . ♥️offer terhebat gaji ( valid sehingga 30hb sahaja) ♥️ discount potongan harga lebih dari rm50 hingga rm100 untuk setiap combo ♥️ grab cepat laju3 sebab stok terhad laku keras ♥️ free gift special and limited ♥️ dapatkan the best set ever of dyxy yang tengah viral terokk skrg nihh ♥️ tunggu apelagi order now..👇🏼👇🏼👇🏼. . . 🌸 set limited lady 🌸. . . sekarang hanya rm 1** dengan diskaun rm 45 taw ! baaaanyakkkk tu 😱😱😱. . . meh dm kita lekaih, offer ni limited tau 🙌🏻. . . #dyxylover #dyxycosmetic #setlimitedlady #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #dyxylipsmatte #dyxyteam #dyxykl #dyxyteamfl #teamfl
0 3
dyxy.mika

@dyxy.mika

sewarnawarni
27 minutes ago
dyxy.mika 👸🏼 lady d special offer 👸🏼 💗 offer nangisss keluar air mata darah💗offer tak masuk akal rugi tak grab harini... 💗offer special ni sempena sambutan 🎂 birthday lady d 👸🏼 pada 19/9/2017 💗 offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm✨ !!! haa nak tahu kena lahh wasap nah..jangan tunggu2 lagi..jom kita☺️.. . 📲mika-0164949008 . #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxykajang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetic #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #moodrepublik #mua #tutorialmakeup #luckydraw #lipstick #supplement #heroseorangcinderella #nhtruelove #mesrawuduk #cantikanakdara
0 1
allyshahmad_

@allyshahmad_

AGENT SAH DYXY
34 minutes ago
allyshahmad_ "takde jerawat nakal dah😏" ramai customer kami yang kasi feedback gini. kulit sensitive tapi bila pakai dyxy kulit okay je. takde merah2, takde jerawat. alhamdulillah. sambil melawa dengan dyxy, dyxy merawat kulit ampa tu skali. sambil menyelam minum air gittew! yang ada kulit sensitive, apa kata ampa cuba. insyaallah ampa pun akan puas hati. tak tukar lain dah😍😍😍 . whatsapp kami 0134154665 untuk sebarang pertanyaan dan order😉 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 2
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

DYXY COSMETICS KL & SELANGOR🌸
42 minutes ago
dyxybccream_ana Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️pakai bccream tapi rasa n***d face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. serious tak tipu❗️ . ✔️menutup cela ✔️mengandungi spf50 ✔️vitamin e ✔️sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️oil control ✔️mudah dicuci/wuduk friendly ✔️tahan lebih 8 jam . . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 8 orang terawal sahaja tau . . 📲 ana :0165115088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 7
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
50 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Promosi!! promosi!! . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 1
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
51 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Promosi!! promosi!! . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 2
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
51 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Promosi!! promosi!! . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 1
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
52 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Feedback ! feedback‼ . alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕 . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 3
allyshahmad_

@allyshahmad_

AGENT SAH DYXY
52 minutes ago
allyshahmad_
Sales pecah kepala! sales pecah kepala! sales pecah kepala! discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍😍😍😍 harga dyxy cosmetics untuk 3 items . 💄bc cream + face mist + brush 💄bc cream + face mist + lipstick hingga *30/09/2017* harga akan jadi *rm140* (harga asal rm185, offer biasa rm145) order sekarang untuk dapat juga *alat* *make* *up* *percuma!!!* . . whatssap sekarang 0134154665 whatssap sekarang 0134154665 whatssap sekarang 0134154665 . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang
0 2
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
52 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Feedback ! feedback‼ . alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕 . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 2
dyxy_bccreambydyana

@dyxy_bccreambydyana

🌸DYXY COSMETICS🌸
52 minutes ago
dyxy_bccreambydyana Feedback ! feedback‼ . alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕 . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 📲 013.950.4935 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah #dyxyterengganu #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxygreentea #dyxybrushgemok #bccreamfoundation
0 3
dyxy.mika

@dyxy.mika

sewarnawarni
57 minutes ago
dyxy.mika 👸🏼 lady d special offer 👸🏼 💗 offer nangisss keluar air mata darah💗offer tak masuk akal rugi tak grab harini... 💗offer special ni sempena sambutan 🎂 birthday lady d 👸🏼 pada 19/9/2017 💗 offer ni valid sehingga 30hb september sahaja ( 30/9/2017 ) ♥♥ setiap 3 item dyxy bernilai rm✨ !!! haa nak tahu kena lahh wasap nah..jangan tunggu2 lagi..jom kita☺️.. . 📲mika-0164949008 . #teamfl #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxykajang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetic #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #moodrepublik #mua #tutorialmakeup #luckydraw #lipstick #supplement #heroseorangcinderella #nhtruelove #mesrawuduk #cantikanakdara
0 3
dyxy.lover_cosmetics

@dyxy.lover_cosmetics

Unleash Your Beauty with DYXY
1 hour ago
dyxy.lover_cosmetics
Wahh‼ lagu fevret hakak ni dikk.. dengan barang cosmetic fevret hakak jugakk tuu dyxy‼ hehe . terbaikk dyxy ni‼ boleh menutup segala cela dengan pantas dan tuntas 😍😍 . bukan saja menutup cela, ia juga melindungi kulit kita dengan sinaran uv dengan adanya kandungan spf50 💟 . haa‼ kejap lagi kita cerita ape tu spf okeyy 😘 . . 👆👆👆click link untuk order 👆👆👆 . . . #bccreamfoundation #bccream #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 0
dyxybyshikin

@dyxybyshikin

DYXY FOUNDATION & FACE MIST
1 hour ago
dyxybyshikin #dyxybyshikin wow! ramai customer yg daa berpuas hati dengan dyxy cosmetics ni. 😍 masing" share feeling selepas apply bc cream foundation. rata" customer ni 1st pakai produk dyxy cosmetics. alhamdulillah semuanya suka, rasa berbaloi, berpuas hati dan jatuh cinta dgn bc cream foundation ni. terima kasih customer. 😘 anda bila lagi nak cuba? takkan nak tgk saja org lain cantik dgn bc cream foundation ni kan 😳 . berminat boleh terus whatsapp saya 📲 013 7488792 . #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
0 4
pinattic_dyxy

@pinattic_dyxy

DYXY COSMETIC OFFICIAL AGENT
1 hour ago
pinattic_dyxy Hi uolls pada siapa yg ada masalah parut jerawat, muka berminyak atau pori2 besar kena try face mist ni sebab memang best😍😍 tak melekit, boleh spary bila2 masa dan wangi sesuai untuk lelaki dan perempuan jugak😍😍😍😍 . . for those yg nak merawat skin uolls & muka laki2 uolls yg ada jerawat berleluasa & kering tuu.. boleh la try spray terus ngan greentea mineral facemist ni🍃🍃🍃 terbaikkk👍🏻👍🏻 . order now 📲018 38 567 72 📲018 38 567 72 📲018 38 567 72 . . #dyxybccream #teamliezzero #dyxycosmetics #dyxypuchong#bccreambydyana #dyxybccream#dyxygreenteafacemist #dyxykl#dyxyklcc#dyxygreenteafacemist #makeupartismalaysia #fattzura #selangor #puchong #puchongunited #jubah #khimar #cikgu#pengantinmalaysia#tunang#dyxycodpuchong#uitmshahalam#uum
0 7