Loading...
Search result for #dyxykl
Swipe for part 2 ... if malas swipe buka youtube tengok full tanpa putus ! jajaja ... baju from @aizanazmancollection @haffizanjopri !!! 💕💕💕#peyoonalook #peyoonalim #peyoona #belike #love #girls #makeup #makeuppeyoona #peyoonamakeuplook #whitsle #blackpink #dyxy #dyxygreenteamineralfacemist #dyxykl
31 1,813 3 weeks ago
Omg mascara dyxy super best..rugi lah yang belum try lagi tu..🤗 . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲 www.wasap.my/60199408928 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 156 2 days ago
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics . rugi pada yang masih belum mencuba 🤗 . cepat cepat 📲📲+60102700835. . best ke best? cepat ws tau. sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal 😮 #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl
0 16 10 hours ago
Jom layan tutorial tanggalkan mascara dyxy 😍 . . mascara dyxy ? apa yang best : . . ⚫ wudhuk friendly ⚫ bentuk brush - curve senang dipakai ⚫ hanya gumpal untuk tanggalkan ⚫ tak hitamkan bawah mata ⚫ tak menggatalkan mata ⚫ melebatkan bulu mata . . cod kuala lumpur & seluruh msia. . . whatsapp 017-6158399 . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #mascara #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
82 111 3 weeks ago
Beribu testimoni bcc❗❗ semuanya berpuas hati❗❗ . gais bccream ni foundation yang takpayah pakai sampai 3 colour foundation . dan bila pakai takpayah pakai bedak powder pun takpe ❤ . muka glowing je 👍💕 . feedback pulak dah lebih 100 customer 💕 . sebelum nak guna bbcream / foundation 🔜 uolss boleh guna face mist . dan bila uolss pakai boleh tahan sampai malam 💕 . yang penting tak berat dan tak melekit 👍 . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 jom grab combo + offer super jimat sekarang ni. . whatsapp 0136811078 sekarang ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #teamikais #teamfl #uthm #dyxyseremban #dyxytampin #foundationmuka #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah#cikepal #dendamaurora #hannadelisha
0 6 5 hours ago
Parut jerawat tertutup🙉🙈🙈 . . dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . 💥kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . . apa yang special sangat dyxy bccream👇🏼 ✔bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream ✔foundation matte glowing serta merta ✔natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ✔dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ✔ada concealer sebab tuh tak melekit ✔makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍 . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi😝 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela . terhad kepada 5 orang terawal sahaja . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 102 2 days ago
Green tea mineral face mist 120ml ☘ . . improved quality 💯 . . 💚 design packaging exclusive. 💚 menggunakan nano technology compressed air : . . ✅ lebih menjimatkan. ✅ lebih cepat meresap pada kulit. . . kelebihan facemist : . . ☘ menggunakan bahan natural seperti mineral & green tea extract fluid yang sesuai untuk semua jenis kulit. . ☘ lelaki & perempuan boleh guna. . ☘ vitamin e & c mampu kecutkan jerawat . . cara penggunaan : . . 🌻 spray bila-bila masa untuk hydrate kan muka. . 🌻 spray pada brush atau sponge untuk basahkan. . 🌻 spray sebelum & selepas makeup untuk effect glowing & tahan lama. . . cod kuala lumpur / whatsapp 017-6158399. . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #muakl #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
124 155 2 weeks ago
Mascara dyxy ? apa yang best : . . ⚫ wudhuk friendly ⚫ bentuk brush - curve senang dipakai ⚫ hanya gumpal untuk tanggalkan ⚫ tak hitamkan bawah mata ⚫ tak menggatalkan mata ⚫ melebatkan bulu mata . . cod kuala lumpur & seluruh msia. . . whatsapp 017-6158399 . . #bccream #dyxy #dyxykl #dyxykgbaru #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxyampang #dyxykeramat #mascara #kosmetikmurah #dropshipwanted #dropshipdyxy #dropshipdyxyneeded #dyxyperak #dyxykedah #dyxypenang #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykelantan #dyxysabah #dyxysarawak #dyxyjohor #dyxymelaka #dyxykuantan #facemist #putihkankulit #makeupmurah #dyxymurah
188 141 2 weeks ago
Salam maghrib semua😊 siapa yang x sempat grab blh grab sekarang‼️ product laku keras‼️ . untuk kekakak yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream and face mist ni tau ‼️😘😘 seminit jeeee dah siap! dalam seminit muka dah flawless and glowing ‼️‼️😍😍😍 . kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu bcc then dap2 ke seluruh muka. . simple! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . mudah! cepat! takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . sekarang ada set combo discount sebanyak rm40-rm80 ‼️😱😱 . #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
0 12 8 hours ago

@dyxy.cleopatra

Master Stokist DYXY In Cairo
Be a part of my team 😁 kejayaan milik kita bersama💪 . antara kelebihan #teamym #teamkaksya #teamfl : . 🌟group support [ positive vibes only ] 🌟teknik jana 2k - 5k [ 1 months ] 🌟teknik free marketing 🌟teknik offline marketing 🌟teknik ig review berquality 🌟teknik follow up 🌟teknik soft sell [ fb branding ] . . . 💥 paling best platform tersedia khas untuk para #teamym #teamkaksya #teamfl spam ig shop anda di ruangan comment untuk mendapatkan prospek di ig : . . ✔ @dyxy.glorious@dyxylegacy@dyxypremiumoutlet@dyxypremiumstore . . #teamym #teamkaksya #teamfl #teamdyxy #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxybydyana #teamdyxy #facemistmalaysia #dyxykl #dyxykelantan #dyxykotabahru #dyxywakafbahru #dyxypasirmas #dyxyshahalam #dyxymelaka #dyxyselangor #dyxypahang #muakb #muapasirmas #muakubangkerian
0 4 1 hour ago

@dyxycosmetic_

GLOWING MOWING ✨✨
"semua parut dan jerawat hilang sekelip mata 😱 kukit plak flawless glowing mowing... tak berminyak langsung.. bestnyaaaa!" . . ya, saya ulang semula.. seminit sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. tepek2 je bc cream foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, cap cuss siap dah boleh keluar rumah. senang ke senang? 😉 . . kalau time rushing, pakai dyxy bc cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. mudah sangat! 👍 . . ✔️ make up tahan sampai 8 jam tau! ✔️ ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔️ full coverage ✔️ bcc boleh tahan sehingga 3 bulan. jimat! ✔️ ada oil control utk kulit berminyak ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit . . ❌no compact powder ❌no filter / camera 360 ❌no parut jerawat ❌no jeragat ❌no sunburn ❌no muka kusam . . hanya dengan dyxy bc cream dan mineral face mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. jangan main main! 😎😘 . . ada offer menarik untuk anda semua!  bila bila masa sahaja boleh tamat! 😱 🙋🏻 _ #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation#bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah#dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia#dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal#bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni#dyxymurah #dyxybccream
0 3 2 hours ago

@dyxycosmetic_

GLOWING MOWING ✨✨
Senang bawa & ringan . . saya nak repeat sebab 3 bulan pun tak habis lagi. lepas tu ringan & senang nk bawak bila travel. . . . kaki travel! nak jimat ruang dalam 1 beg mekap tu bole jimat kalau letak 3 item ni ja. then tambah lipstik & blusher. . . paling penting tau bc cream sebab ada spf 50+. spf ni mampu tahan 8 jam dekay muka. 😊 . . whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation#bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah#dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia#dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal#bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni#dyxymurah #dyxybccream
0 0 2 hours ago

@dyxycosmetic_

GLOWING MOWING ✨✨
💄set complete lady💄 . . item dalam set : . ➡bc cream. ➡facemist greentea teknologi nano ➡brush sintetik. ➡maskara fiber senang cuci . . ⚠⚠percuma freegift mewah⚠⚠ _ 💫perfume 💫eyeshadow 💫blusher 💫eyebrow 💫pencuci brush 💫baucer rm30 . . whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation#bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah#dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia#dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal#bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni#dyxymurah #dyxybccream
0 1 2 hours ago

@dyxy_bycyera

TOP AGENT DYXY MELAKA
Set mekap dyxy cosmetics perfect lady 👸 ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . senang je nak cantik dengan pakej lengkap dyxy cosmetics ni. sesuai untuk mereka yang kejar masa dan nak cepat sentiasa. berdesup siap taw awak. dalam keta sesambil tunggu lampu isyarat tu pun sempat lagi kita pulun kasi mekap. . 💗berbaloi, mewah dan eksklusif. 💗set mekap yang tahan lama 3-6 bulan. 💗ada free gift dan free pos lagi taw. . ❤bc cream khas untuk tutup cela, jerawat jeragat parut apa saja yang tidak menyenangkan kat muka. muka akan flawless & glowing. ❤mineral face mist menjadikan mekap tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit. ❤dyxy brush yang lembut. menjimatkan bc cream bila guna dyxy brush ni. menjadikan bc cream sekata dan tak bercapuk. ❤dyxy lipstick melembapkan bibir, tahan lama dan wangi bau buah. . . . ⚠ limited offer for limited time only! 🙋 jom dapatkan set combo terlajak laris niii sekarang! confirm tak cari lain ❤💋 . whatsapp cyera cepat! 📲 +6010-4261732 atau klik je link kat bio tu ye 👆 free postage • free cod • free gift . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #perfectlady #beautylady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero
0 2 3 hours ago

@dyxycosmetic_

GLOWING MOWING ✨✨
"sekejap jeee dah flawless glowing mowing... muka tak berminyak pun.. bestnyaaaa!" . . ya, saya ulang semula.. sekejap sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. tepek2 je bc cream foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, maskara and then spray dgn facemist , cap cuss siap dah boleh keluar rumah. senang ke senang? 😉 . . kalau time rushing, pakai dyxy bc cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. mudah sangat! 👍 . . ✔️ make up tahan sampai 8 jam tau! ✔️ ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔️ full coverage ✔️ bcc boleh tahan sehingga 3 bulan. jimat! ✔️ ada oil control utk kulit berminyak ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit . . ❌no compact powder ❌no filter / camera 360 ❌no parut jerawat ❌no jeragat ❌no sunburn ❌no muka kusam . . hanya dengan dyxy bc cream , mineral face mist, lipstick dan maskara kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. jangan main main! 😎😘 . . ada offer menarik untuk anda semua utk bulan feb ini ! bila bila masa sahaja boleh tamat! 😱 🙋🏻 . . whatsapp 0132150243 atau dm terus laju2 . jom dapatkan set combo terlajak laris niii sekarang! confirm tak cari lain ❤️💋 . . #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymaskara #dyxylipstick #bccreambydyana #bccream #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation#bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah#dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia#dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal#bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni#dyxymurah #dyxybccream
0 3 3 hours ago

@dyxycosmetic_

GLOWING MOWING ✨✨
Muka tak burn pakai bc cream . . kenapa muka tak burn bila pakai bc cream?. . sebabnya, dalam.bc cream ni ada sunblock spf 50++. dan sunblock ni laaaa yang kita paling malas pakai sedangkan sunblock sangat penting tau. . . kesan uv direct ke muka tanpa perlindungan sumblock akan mempercepatkan penuaan, muka mudah naik jeragat dan paling kita nak elak kanser kulit. 😨😨😨 . . bahaya kan kalau tak pakai. . . reason utama tak pakai sunblock sebab malas kan. elehh, ngaku ja sebab kita pun sama. 🙈 . . tapiiii. dalam bc cream ni siap ada sunblock. tak leceh la sekali pakai foundation dah siap semua. nak try 1 set? . . whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 whatsap 0132150243 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation#dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation#bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah#dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia#dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal#bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni#dyxymurah #dyxybccream
0 2 3 hours ago

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
Feedback dari dyxylover . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . best ke best ? cepat cepat ws 🤗🤗 📲 📲 www.wasap.my/60199408928 . #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras
0 10 3 hours ago

@dyxy_princesshara

JOM SERTAI LUCKY DRAW- BAG LV😍
Confirm berseri-seri sampai hilang si kusam!!! muka awk 👍 ❌berminyak dah. ❌bercapuk dah ❌melekit lagi and tahan flawless sampai malam?? 😱🤗 . . . original bc cream hanya dua tone sahaja 😉 👉beige & natural . . 🎈best info bc cream . ramai yang tanya mcm mna ye bc cream ( bcc ) ni, betul ke xperlu pakai bedak da? xperlu apply foundation ? xperlu pkai apa2 da ke lepas apply bcc? 😱 betul ke bcc bole cover semua flaws kt muka ni .. ni haaaa kte nak share info best pasal bcc 👇🏼👇🏼👇🏼 . .  bc cream ( bcc ) mempunyai tekstur unik yang ❌ berminyak. ❌melekit iaitu mousse cream yang terus meresap pada kulit lepas kte apply tula pasal ramai orang complain tahan lama aihhhh 😉 . .  best lagiii bcc ni bile kte apply die akn mengikut tone kulit kte.. bcc tutup segala ape yg kte xsuka kt muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih glowing mowinggg tak kire ape keadaan kulit bcc bole jadikan shininggg tau 😘 . .  best lagiiii bcc oil control cream so sesuai utk kulit kulit berminyak / kuat berpeluh jgn la pelik tiba2 muka korg xkluar minyakkk da ye 💋 . .  best lagiiiik wow byknye best sapa try confirm ❤️ punye heee testimoni  #bccreambydyana semua jujur customer semua happy smpai bole pengsan lepas pkai bcc ni ☺️ #bccream . .  meh order sekarang whatsapp 👇 📲📲📲 hara +601110823843 . ➡️ freepostage sm ➡️ freecod melaka ➡️ joint lucky draw + win lv bag . #dyxycosmetics #dyxymelaka #dyxykl #dyxyseremban #dyxyselangor #muakl #dyxybangi #dyxynegeri9 #muamelaka #dyxykelantan #teamfl #dyxyjohor #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita #hudalipstickmalaysia #nyxoriginal #bccreambydyana #greenteafacemist #facemistdyxy #bccreammurah #dyxymurah #codmelaka #dyxyalorgajah #uitmlendu #uitmmelakabandarraya #uthm #masjidtanah #tescocheng
0 6 3 hours ago

@dyxylegacy

LEADER TEAMFL DYXY (M-0010005)
Sekarang promosi bulan cinta ‼️‼️ beli set basic lady 3 item free dyxy lipstick . tambahan !!! dengan join our lucky draw contest win lv bag . plus macam2 free gift kita offer . promo terhad dari teamfl : 013-3755705 . #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #dyxy #foundationmalaysia #dyxyfeedback #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymascara #dyxylipstick #dyxylipstik #wangsamaju #teamdyxy #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
9 44 4 hours ago

@dyxy_zzaty

DYXY COSMETICS SELANGOR/KL
Cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ tinggal berapa set sahaja lagi, untuk terawal dapat free gift 🎁🎁🎁 blusher, lipsbalm, eyeliner, mask. wooww bukan senang nk dapat gift banyak camni tau nak ? meh whatsapp zzaty cepat2, laju laju zzaty balas whatsapp uolss 🤗 www.wasap.my/60109014536 📲0109014536 📲0109014536 #dyxycosmetics #dyxy #coddyxyshahalam #coddyxykl #dyxyklsentral #dyxybatucaves #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxymurah #dyxycheras #dyxypromosi #dyxykgpandan #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxylipstik #dyxyampang #dyxybukitjalil #dyxyaradamansara#dyxybukitraja #dyxyklang #dyxywangsamaju #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxysubang #dyxycheras #dyxyselayang #dyxygombak
0 2 4 hours ago

@dyxy_zzaty

DYXY COSMETICS SELANGOR/KL
Cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ tinggal berapa set sahaja lagi, untuk terawal dapat free gift 🎁🎁🎁 blusher, lipsbalm, eyeliner, mask. wooww bukan senang nk dapat gift banyak camni tau nak ? meh whatsapp zzaty cepat2, laju laju zzaty balas whatsapp uolss 🤗 www.wasap.my/60109014536 📲0109014536 📲0109014536 #dyxycosmetics #dyxy #coddyxyshahalam #coddyxykl #dyxyklsentral #dyxybatucaves #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxymurah #dyxycheras #dyxypromosi #dyxykgpandan #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxylipstik #dyxyampang #dyxybukitjalil #dyxyaradamansara#dyxybukitraja #dyxyklang #dyxywangsamaju #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxysubang #dyxycheras #dyxyselayang #dyxygombak
0 2 4 hours ago

@dyxy_zzaty

DYXY COSMETICS SELANGOR/KL
Cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ cepat ⚡⚡ tinggal berapa set sahaja lagi, untuk terawal dapat free gift 🎁🎁🎁 blusher, lipsbalm, eyeliner, mask. wooww bukan senang nk dapat gift banyak camni tau nak ? meh whatsapp zzaty cepat2, laju laju zzaty balas whatsapp uolss 🤗 www.wasap.my/60109014536 📲0109014536 📲0109014536 #dyxycosmetics #dyxy #coddyxyshahalam #coddyxykl #dyxyklsentral #dyxybatucaves #dyxydamansara #dyxydamansaradamai #dyxycombo #dyxydamansarautama #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxymurah #dyxycheras #dyxypromosi #dyxykgpandan #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxysgbuloh #dyxysubang #dyxylipstik #dyxyampang #dyxybukitjalil #dyxyaradamansara#dyxybukitraja #dyxyklang #dyxywangsamaju #dyxydamansaraperdana #dyxykepong #dyxyshahalam #dyxydamansaradamai #dyxysubang #dyxycheras #dyxyselayang #dyxygombak
0 4 4 hours ago

@dyxybeautyraina

DYXY COSMETICS 💕💕
⭐ 🌟 the best ever combo 2018 🌟 . da try trus fall in luv giler2 siapa yang belum try ada berita baik untuk korang semua bole order sekarang jugakk!!!! . dyxy set dapat menyelesaikan semua masalah muka tak prlu tercari cari yg lain da. hanya dengan sekali calit je boleh flawless and skin akan nampak smooth licin 😍😍 . order now 💕👇 📲011-28259357 📲011-28259357 📲011-28259357 #dyxy #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxymattelipstick #dyxymascara #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #teamshafar #dyxykl #dyxycheras #dyxykedah #dyxymelaka #dyxypuchong #dyxyampang #dyxysabah #dyxysarawak #dyxybrunei #dyxysingapore #fattzura #mawaraf #mascaradyxy #masrabest #fibermascara
0 4 4 hours ago

@qiefa_niel

DYXY COSMETICS STOKIS KL
Perbezaan bila kita apply dyxy set ni yang paling best adalah face mist terbaru adanano whitr dan extra green tea dpt merawat serta glowingkan skin kulit kita 💞💞💞 yang meletop skrg ada dpt free lipstick dyxy lagi tau 😱😱😱 hotline 📲 017-2006990 hotline 📲 017-2006990 cod area 🚗💨🚗💨🚗💨 #setapak #wangsamaju #danaukota #srirampai #dyxyfoundation #foundation #foundationmalaysia #bccreamfoundation #bccream #dyxymurah #wangsamaju #setapak #muasetapak #muagombak #teamfl #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxysetapak #dyxywangsamaju #muawangsamaju #muaampang #muasemarak #muarawang #muabatucaves #muagreenwood #facemist #dyxykl
0 1 4 hours ago

@dyxy_deey_official

dyxy cosmetic / ddiey_shop
💙💙apa itu brush dyxy ?💙💙 haa meh sini saya share kepada awak2 kakak2 adik2 semua 😘 . 💠brush dyxy ini ada kelebihan yang tersendiri tau.. yang memang awak2 semua tak dapat dari brush2 lain🤣 . 💠brush dyxy ini merupakan brush sentetik yang amat bagus terutama untuk disapu di muka . 💠brush dyxy ini originated dari korea tauu😱 original 100% pulak tu.. bukan tiruan bukan copy ori tauu... 😆 . 💠brush dyxy ini diformulasikan dengan penggunaan brush yang amat berkualiti tinggi uolls 😎 . masih tak percaya? haa meh la cuba dulu penangan set dyxy cosmetics ❤ belum cuba belum tahu.🤣😘 dijamin 200% berkesan untuk awak2 semua.😎🤣 . apa lagi dm atau whatsapp saya di 0137594889.. dijamin layanan tiptop😘 . #dyxycosmetic #officialdropship #bccream #dyxybrush #dyxymascara #dyxygreenteamineralfacemist #dyxylipstickmatte #dyxykl #dyxyselangor #bccreamdyxy #freegiftdyxy #facemist #brushdyxy #mascara #lipstickmatte #dyxymurah #flawlessdyxy #dyxyoriginal #dyxylovers #dyxybccream #dyxymascara #dyxysale #dyxyviral #teamikasis #teamfl
0 3 4 hours ago

@art_fara

Siti Cahaya
Feedback ! ffedback‼ . alhamdulillah sesuai dengan kulit customer 💕 . dyxy cosmetic all in one beb 😍 diulangi all in one . semua dah ada dalam 1 bccream foundation dyxy tau. dengan adanya spf50 , ekstrak arbutin, vitamin e , waterbase , bbcream , concealer . parut jerawat , jeragat , mata panda , muka berbelang , segala cela dapat diatasi dengan mudah . dap dap dap . settle semua masalah korang tau 😎 haaa nakk ke nakk?? . dapat cantik dapat jugak merawat masalah kulit muka 💕 . ❌ perlu tepek tebal2 ❌ merekah ❌ mudah luntur ❌ bercapuk ❌ perlu concealer ❌ berminyak . . .👍👍 rugi siapa tak cuba 🤗🤗 whatsapp 01129429455 sekarang. ada special free gift menanti anda 💝💝 . . . #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxyteamfl #dyxymurah #team #teamfl #uitmlendu #uitmmelaka #dyxybccream #dyxymelaka #dyxynegeri9 #dyxykl #dyxykelantan #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykedah #dyxyseremban #dyxyperak #dyxysabah
1 4 4 hours ago

@fellaadorable

Sobella | DYXY
. . 💄lipstik dyxy💄 . ❤️dyxy matte lipstick ❤️ . apa yang beza sangat lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? opkosss laa beza uollsss. ada tiga warna cantik 🌹 sexy nude 🌹 flirty me 🌹 cherry red kelebihannya? 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . rm45.00 postage: sm rm5 / ss rm10 free gift . . 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) . 🚗 cod kl 🤝🏻 self pickup: bandar baru sentul
1 2 Yesterday

@fellaadorable

Sobella | DYXY
. . 💄lipstik dyxy💄 . ❤️dyxy matte lipstick ❤️ . apa yang beza sangat lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? opkosss laa beza uollsss. ada tiga warna cantik 🌹 sexy nude 🌹 flirty me 🌹 cherry red kelebihannya? 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . rm45.00 postage: sm rm5 / ss rm10 free gift . . 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) . 🚗 cod kl 🤝🏻 self pickup: bandar baru sentul
1 0 Yesterday

@fellaadorable

Sobella | DYXY
. . 💄lipstik dyxy💄 . ❤️dyxy matte lipstick ❤️ . apa yang beza sangat lipstick dyxy ni dengan lipstick jenama lain? opkosss laa beza uollsss. ada tiga warna cantik 🌹 sexy nude 🌹 flirty me 🌹 cherry red kelebihannya? 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . rm45.00 postage: sm rm5 / ss rm10 free gift . . 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) 📲 017-2347622 (ella) . 🚗 cod kl 🤝🏻 self pickup: bandar baru sentul
1 0 Yesterday