Loading...
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
1 minute ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 0
dyxybythiaa

@dyxybythiaa

DYXYTEAMFAE
1 minute ago
dyxybythiaa 💅: 🍃 dyxy green tea face mist 160ml ❗ glowing effect serta merta terus selepas spray ❗refreshing moisturizing melembapkan muka secara natural ❗mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit e ❗makeup tahan lama dan xcakey ( xbercapuk ) ❗ ganti toner boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗anti radang membantu mengurangkan alahan pada muka ❗sensitif skin pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗bahan organik dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ tahan 2-3bulan bergantung pada rutin pemakaian tips untuk pakai facemist kulit kering : spray sebelum dan selepas apply bcc kulit berminyak : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 kulit normal : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja lelaki : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum whatsapp . . share je location, kami cod area 👉 kl 👉 ampang 👉 cheras 👉 setapak 👉 sri rampai 👉 gombak 👉 setiawangsa 👉 wangsa maju 👉 taman melawati 👉 keramat 👉 atau mana-mana area yg awak nak 💝 . . #bccreamdyxy #dyxybccream #dyxybccreamfoundation #bccreambydyana #dyxyteam #dyxysetapak #dyxykl #dyxywangsamaju #dyxyampang #dyxygombak #dyxyselangor #dyxycheras #foundationkorea #foundationmalaysia #greenteafacemist #nakflawless #nakkulitlicin
0 0
dyxy_global

@dyxy_global

HEAD MASTER DYXY COSMETICS
6 minutes ago
dyxy_global Satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi ❗️ - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . . ----------------------------------------------------- 👑kelebihan bccream dyxy👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(all in one) 💋sun block spf 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . cepat cepat . whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 whatssap sekarang 0196331987 /01116584942 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #codampang #coddyxyampang #coddyxyampang #coddyxypahang #coddyxykeramat
0 2
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
2 minutes ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 0
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
3 minutes ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 1
dyxy_serasera

@dyxy_serasera

D Y X Y C O S M E T I C S
10 minutes ago
dyxy_serasera "satu-satunya foundation yg menggabungkan tekstur bb cream & concealer , dan tak perlu pakai bedak lagi ❗️" - wow magic foundation ke ni??? yes , bccream dyxy magic! . . ----------------------------------------------------- 👑kelebihan bccream dyxy👑 ------------------------------------------------------ 💋magic foundation(all in one) 💋sun block spf 50+ 💋tekstur sekata & mudah meresap 💋tidak berminyak 💋tahan lama (5-8 jam) 💋tekstur ringan selesa bila dipakai . . puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic bccream dyxy. . . anda bila lagii?? jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww 😱 . . cepat cepat whatsapp sara💋 📲📲 016 - 728-5060 . . #dyxymurahmalaysia #dyxypromo #makeup #kulitcantik #putihgebu #setmakeup #muamalaysiamakeupartist
1 2
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
37 minutes ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 4
lixciousci

@lixciousci

M A K E U P C A T C H E R
7 minutes ago
lixciousci
Hi dolls. 💕 . ▣ liquid matte lipstick ▣ . hehe makan la banyak mana pun. your lipstick still on point my dear. seronok tak? tak payah touch up banyak kali kalau uols pakai #liquidmattelipstick by #obsesscosmetics ni gais. jimat lipmatte, and dalam masa yang sama uols maintain gorgeous haaa. 💕 . ▣ kelebihan liquid matte lipstick by obsess cosmetics ▣ . • mengandungi argan oil & vit e yang baik untuk melembapkan bibir uols okeh • • tidak mengeringkan bibir langsung • • tekstur lipmatte yang sangat ringan dan lembut di bibir uols • • tahan lama, tidak mudah comot dan tak mudah hilang walaupun uols makan gelojoh tahap dewa • • dijamin 100% halal & lulus kkm (not161100903k) • • bau lipmatte yang sangat wangi sampai rasa nak makan pulak lipmatte ni tau • . ▣ free postage ▣ 💵 rm 48 sm | rm 52 ss ( each ) • . cara nak order : → • screenshot gambar item • 📲 whatsapp : +6011-100-82547 • . #pipipink #cosmetic #hudabeauty #pony #arganoil #beevenom #promosi #mua #codkl #muabellaz #dyxykl #blackpink #bts #makeupmurah #makeupborong #makeuptutorial #bobbibrown #brushmekapmurah #kylie #morphe #bihangirlymakeup #mekapmurah #nayblusher #dollanis #icecreamliptint #emanperfume #dexandra #teamkakayu
0 0
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
1 hour ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - - harga dyxy cosmetics untuk 3 items - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻stockist , agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 2
dyxystore.co

@dyxystore.co

STOKIS MELAKA|SENAWANG
9 minutes ago
dyxystore.co Sales pecah kepala! . - sales pecah kepala! - - sales pecah kepala! - - discount kaw kaw😍 - 💄bc cream + face mist + brush - . ✔️free postage ✔️free beg makeup ✔️free mask x 2 ✔️free eyebrow pencil ✔️free eyeliner doll ✔️free wet tissue ✔️free flyers ✔️free paper beg ✔️free cod ✔️free consultant . - 🙋🏻agent & dropship wanted - 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 📲whatsapp hotline : 0192156022 - - #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #dyxymerlimau #dyxymuar #uitm #politeknik #utem #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #muamelaka #muaseremban #dyxyseremban #dyxysenawang
0 1
dyxy.cosmetics.murah

@dyxy.cosmetics.murah

DYXYCOSMETICS
14 minutes ago
dyxy.cosmetics.murah Nak bibir moist dan sexy?? jom try dyxy lipstick nie💄💄long lasting tau😍😍. . 💄dyxy lipstick💄 . sexy nude • flirty me • cherry red . 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋jom order sekarang sebab ada promosi terlajak murahh . 🙋jom whatsapp laju laju sekarang 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 .. #bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #dyxymascara #dyxyoriginalproduct
0 2
dyxy_serasera

@dyxy_serasera

D Y X Y C O S M E T I C S
11 hours ago
dyxy_serasera 💕pertanyaan vs jawapan💕 . . hopefully,, serba sedikit dpt buat uolss kt luar sna tuu lagiii kempunan la nk cuba dyxycosmetics ni😉😍😍 . . q1: bc cream ni rebrand ke? a1: dyxy adalah malaysian brand. bc cream ini dari korea dan di brandkan under dyxy dan dipatternkan ( tm ) dan reg kat malaysia. isu rebrand tak wujud sbb mmg dyxy jea yang jual bc cream ni dari awal lagi. kalau nak cakap kat luar lebih kurang sama boleh try and compare sendiri. 🤗 q2: bc cream ( bcc ) packaging? a2: set bcc + span + cermin (berat 15gram) q3: bc cream ( bcc ) tekstur? a3: tekstur unik mousse cream yang mudah resap pada kulit dan tidak melekit q4: bc cream ( bcc ) bahan aktif? a4: sheer butter , mineral , water based semua bahan anti radang (sesuai untuk kulit sensitif) q5: bc cream ( bcc ) tahan berapa lama bila dipakai? a5: tahan lebih dari 8 jam dan tak bercapuk walaupun berpeluh (sangat sesuai untuk kulit berminyak) q6: bc cream ( bcc ) boleh tahan berapa bulan? a6: 2-3 bulan (ikut rutin pemakaian) q7: bc cream ( bcc ) sesuai untuk semua jenis kulit? a7: ya sesuai untuk semua jenis kulit q8: bc cream ( bcc ) ada spf? a8: spf 50++ (tak perlu pkai sunblock) q9: bc cream ( bcc ) boleh menutup cela di muka ? a9: ya boleh menutup parut jerawat, jeragat, bintik2 hitam, eyebag, kulit kusam dll q10: bc cream ( bcc ) boleh mencerahkan parut? a10: ya sebab ade agen pemutih arbutin q11: bc cream ( bcc ) boleh atasi tona kulit tidak sekata? a11: ya boleh meratakan tona kulit q12: cara pemakaian bc cream? a12: sapu nipis2 dah memadai (ikut rutin pemakaian) . . whatsapp to order/price 📲 016.728.5060 (sara) 💖dropship diperlukan💖 . . #dyxypromo#dyxymurahjimat #bccreamdyxy#setmekapviral
1 2
dyxy.yasminredzuan

@dyxy.yasminredzuan

yasminredzuan
17 minutes ago
dyxy.yasminredzuan Dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita💖💖💖 . . ❗makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . apa tunggu lagi jom try 1 set 💗 free gift best2 kite nk kasi 🎁😍 . . discount lebih dari rm80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special jangan tggu lama2.. 🙋🏻order now . . 📱to order whatsapp 0172724872 #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxysgbesi #dyxygombak #dyxymurah #dyxycosmetic #dyxycosmetics #dyxylipmatte #bccreamfoundation #dyxybrush #bedakdyxy #dyxyset #dyxyfoundation #dyxyfeedback #dyxy #dyxygombak #dyxyampang #dyxysgbesi #dyxykl
0 0
dyxycheras_

@dyxycheras_

DYXY BELLA CHERAS
18 minutes ago
dyxycheras_ 🌹kelebihan bc cream🌹 🎈 🎉 foundation yang mampu menutup parut dan cela. 🎈 🎉spf 50+ melindungi kulit dari sinaran uv. . 🎈 🎉 tona kulit menjadi sekata. 🎈 🎉tahan 8 jam penggunaan.😍 🎈 🎉sesuai dengan semua jenis kulit termasuk sensitif. - waterbased dan ada 2 code : . 🌹 beige : kulit cerah 🌹 natural : kulit sederhana cerah - - 📲 whatsapp 011-23100371🔥 - free gift extra untuk 5 orang terawal, cepatt 😍🎁 - #bccream #bccreamfoundation #dyxy #dyxykl #dyxysetapak #dyxywangsamaju #dyxycheras #dyxybtho #dyxyampang #dyxykeramat #coddyxy #muakl #muasetapak #muawangsamaju #foundation #muakeramat #mua #muasetiawangsa
0 2
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
19 minutes ago
dyxy.ainslegacy Omg sangat wow 😱 the best mascara 👀🙌 sebab 💁 ✔ waterproof ✔ senang cuci ✔ melentik dengan pantas ✔ tak tanggalkan bulu mata ✔ tahan 12 jam ✔ tak hitamkan bawah mata kelebihan 💁 ✔kalis air ✔berus tebal ✔senang untuk dicuci ✔melentikan bulu mata ✔melebatkan bulu mata ✔tahan melebihi 12 jam ✔mudah di bawa ke mana sahaja ✔boleh digunakan di bawah mata . . ❎ tidak mengatalkan mata ❎ tidak menanggalkan bulu mata . apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropship📢 . 📲 nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 5