Loading...
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS🌵😚
34 minutes ago
dyxy.cosmeticslover_ [ menggoda, seksi, menawan ] . . aauuchhh , merecik 💦betul tona-tona lipstik 💄dari dyxy nie... cantik menarik memang the bommm 😍 . . dyxy lipstick : •sexy nude •flirty me •cherry red . . 💄moistkan bibir walaupun matte 💄long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 bau fruity yang wangi 💄 kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . confirm xtahan kan tngok color2 lipstik dyxy ❗❗❗ . . jom cepat grab sementara tgh saleeee!!!! . 📱 013-5352060 . 📱 013-5352060 . 📱 013-5352060 . #feyzfamilia #dyxybydyana #dyxyteam #dyxygreenteafacemist ❗📮free postage - hari hari 🚘free cod : kl, ampang, hulu langat, balakong & kawasan berdekatan. 🤗
0 2
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS🌵😚
42 minutes ago
dyxy.cosmeticslover_ 😱sembur2 green tea face mist terus jerawat hilang😱 . . wahhh!!! bestnye bila da guna dyxy ! semua golongan boleh pakai taw! bukan org muda saje! ibu2 dan nenek pon boleh pakai! nampak muda n glowing ualls! lelaki pun boleh pakai taww ! jangan jeles😜😜😘😘😍😍😍 . . dyxy bukan sekadar makeup semata2! tapi ia juga mampu merawat kulit muka dgn baik 😍😍💪🏻👍🌟🌟🌟🌟🌟🌟 jangan risau .. dyxy tiada bahan kimia ❗❗❗ . . wsp 013-5352060 wsp 013-5352060 wsp 013-5352060 #feyzfamilia #dyxybydyana #dyxyteam #dyxygreenteafacemist ❗📮free postage - hari hari 🚘free cod : kl, ampang, hulu langat, balakong & kawasan berdekatan.
0 1
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS🌵😚
54 minutes ago
dyxy.cosmeticslover_ 🍃 dyxy green tea face mist 160ml ❗ glowing effect serta merta terus selepas spray ❗refreshing moisturizing melembapkan muka secara natural ❗mengecutkan jerawat sebab ade extrak green tea dan vit e ❗makeup tahan lama dan xcakey ( xbercapuk ) ❗ ganti toner boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh ❗anti radang membantu mengurangkan alahan pada muka ❗sensitif skin pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit ❗bahan organik dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa ❗ tahan 2-3bulan bergantung pada rutin pemakaian tips untuk pakai facemist kulit kering : spray sebelum dan selepas apply bcc kulit berminyak : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕 kulit normal : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja lelaki : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum boleh pm/wassap 013-5352060 #feyzfamilia #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist ❗📮free postage - hari hari 🚘free cod : kl, ampang, hulu langat, balakong & kawasan berdekatan.
0 1
dyxy.cosmeticslover_

@dyxy.cosmeticslover_

AYUH LAWA DGN DYXY COSMETICS🌵😚
1 hour ago
dyxy.cosmeticslover_ 🌸dyxy brush🌸 . . sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush. bristle adalah istilah " bulu " untuk kuas. . . syntethic bristle ---------------- disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang... katerianya adalah : . . 🎈dibuat daripada nylon ( pada umumnya ) & tylon ( contoh : ecotools ) 🎈penampakkanye berkilat. 🎈warnanya pelbagai. 🎈perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air. 🎈pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan. 🎈relatif lebih lembut. tapi, semakin lembut semakin mahal . . 📱 013-5352060 . . #feyzfamilia #dyxybydyana #dyxyteam #dyxygreenteafacemist ❗📮free postage - hari hari 🚘free cod : kl, ampang, hulu langat, balakong & kawasan berdekatan. 🤗
0 1
official.peninggiherbal

@official.peninggiherbal

tambah tinggi masa 10 hari
1 hour ago
official.peninggiherbal "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 0
official.tinggiherbal

@official.tinggiherbal

tambah tinggi masa 10 hari
1 hour ago
official.tinggiherbal "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 2
official.peninggi

@official.peninggi

tambah tinggi masa 10 hari
2 hours ago
official.peninggi "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 1
wardacosmetic.my

@wardacosmetic.my

DYXY COSMETICS
2 hours ago
wardacosmetic.my Selamat pagi dyxy lovers 😘😘 nak makeup nampak natural, flawless, maintain dari pagi sampai petang guna dyxy cosmetics je 😍 dah siapppp !!! . . deena emir pun guna tau dan dy kata best sangat. memang sesuai sangat for those yg x suka makeup tebal2 tapi nak nampak natural looks n muka berserk gituu 😉😉 so u guys should get one okey . dm sekarang 😉😉 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxyperlis #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimon #dyxymurah #dyxybccream
0 0
wardacosmetic.my

@wardacosmetic.my

DYXY COSMETICS
2 hours ago
wardacosmetic.my Brush super lembut original brand dyxy💕 . jangan risau. ini bukan berus bulu haiwan tau. tapi lembut dia, bukan main lagi. . sapa nak ratakan foundation kat muka, gunalah berus dyxy. sangat recommended👍 . jom whatsapp sis utk harga promo sempena bitthday lady d kite . 📲0145051577 . . . #dyxybccream #teamfl #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxyhululangat #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cheras #codampang #codcheras #codhululangat #codkl #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl
1 2
peninggi.store.sehat1

@peninggi.store.sehat1

TAMBAH TINGGI 2-15CM
3 hours ago
peninggi.store.sehat1 "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 9
wardacosmetic.my

@wardacosmetic.my

DYXY COSMETICS
3 hours ago
wardacosmetic.my
Sales pecah kepala! sales pecah kepala! sales pecah kepala! discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍😍😍😍 harga dyxy cosmetics untuk 3 items . 💄bc cream + face mist + brush 💄bc cream + face mist + lipstick hingga *30/09/2017* harga akan jadi *rm140* (harga asal rm185, offer biasa rm145) order sekarang untuk dapat juga *alat* *make* *up* *percuma!!!* . . . . whatssap 0145051577 . . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang
0 1
sehat.store.peninggi1

@sehat.store.peninggi1

TANBAH TINGGI 2-15 CM
3 hours ago
sehat.store.peninggi1 "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 0
ubat_peninggi_badann

@ubat_peninggi_badann

BEST PENINGGI BADAN NO 1
3 hours ago
ubat_peninggi_badann "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => ====>>> 📞wassap : +6010-225 8271 📲wechat : trusted_herbal <<<<==== #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 10
norzaliza_eja

@norzaliza_eja

Norzaliza Khazali
3 hours ago
norzaliza_eja Discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍 . dyxy cosmetics untuk 3 items . 💄bc cream + face mist + brush (set asyallie) . harga ➡ rm140 semenanjung ➡ rm145 sabah sarawak . free ➡postage ➡gift 4 items . sah sehingga 30/09/2017 . www.wasap.my/60166376962 . dropship diperlukan . #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxybydyana #dyxysetasyallie #dyxyasyalliee #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylovers #dyxytestimoni #dyxyshahalam #dyxyteam #dyxypromo #dyxypromosi #bccreambydyana #facemistbydyxy #brushdyxy #foundationterbaik #hantaran #flawless #makeupsimple #makeupartist #barangmakeup #dyxypromokawkaw #promosi #dyxyviral #kampus #uum #dyxylipstick 🤗
0 15
store.sehat.peninggi1

@store.sehat.peninggi1

TAMBAH TINGGI 2-15 CM
3 hours ago
store.sehat.peninggi1 "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 2
store.sehat.peninggi1

@store.sehat.peninggi1

TAMBAH TINGGI 2-15 CM
3 hours ago
store.sehat.peninggi1 "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
1 5
norzaliza_eja

@norzaliza_eja

Norzaliza Khazali
3 hours ago
norzaliza_eja Discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍 . dyxy cosmetics untuk 3 items . bc cream + face mist + brush (set asyallie) . harga ➡ rm140 semenanjung ➡ rm145 sabah sarawak . free ➡postage ➡gift 4 items . sah sehingga 30/09/2017 . www.wasap.my/60166376962 . dropship diperlukan. . #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxybydyana #dyxysetasyallie #dyxyasyalliee #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #uitmshahalam #dyxytestimoni #dyxyshahalam #dyxyteam #dyxypromo #dyxypromosi #bccreambydyana #facemistbydyxy #brushdyxy #foundationterbaik #unisel #flawless #makeupsimple #makeupartist #barangmakeup #dyxypromokawkaw #promosi #dyxyviral #bazarpaknil #makeupmurah #dyxylipstick 🤗
1 7
sehat.store.peninggi

@sehat.store.peninggi

TAMBAH TINGGI 2-15 CM
3 hours ago
sehat.store.peninggi "badan anda pendek mcm budak sekolah rendah?" . sedih sangat? mana taknya, org panggil anda "katik atau kemetot"? anda pun ada perasaan jugak kan? di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . nak tak admin tolong setel masalah anda? cer baca kat bawah . dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan produk tiens anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . fast respon => . 📞 wassap :+6010- 826 7243 📲 wechat:berjaya_tinggi_my . #dyxymalaysia #dyxymurah #bccreamfoundation #terlajaklaris #fattzura #setdyxy #sayajualdyxy #meletop #mydarlinginspektordaniel #foundation #makeup #mua #dudapujaandara #promosi #muatutorial #makeupartist #setdyxy #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxymalaysia #dyxymurah #regrann
0 2
norzaliza_eja

@norzaliza_eja

Norzaliza Khazali
3 hours ago
norzaliza_eja Discount kaw kaw sempena birthday founder dyxy cosmetics 😍 . dyxy cosmetics untuk 3 items . bc cream + face mist + brush (set asyallie) . harga ➡ rm140 semenanjung ➡ rm145 sabah sarawak . free ➡postage ➡gift 4 items . sah sehingga 30/09/2017 . www.wasap.my/60166376962 . dropship diperlukan.. . #dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxybydyana #dyxysetasyallie #dyxyasyalliee #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylovers #dyxytestimoni #dyxyshahalam #dyxyteam #dyxypromo #dyxypromosi #bccreambydyana #facemistbydyxy #brushdyxy #foundationterbaik #glowing #flawless #makeupsimple #makeupartist #barangmakeup #dyxypromokawkaw #promosi #dyxyviral #bazarpaknil #makeupmurah #dyxylipstick 🤗
0 7