Loading...
shuhadawahab

@shuhadawahab

SHuSHu <3
3 minutes ago
shuhadawahab Benda yg baik, elok dikongsikan 😍😍😍 . . . terbukti yg dyxy dpt mengatasi masalah awak semua tawπŸ˜±πŸ˜±πŸ˜±πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜πŸ˜ βœ” tertutup parut jerawat & makin pudar ❗ βœ” hapuskan jerawat degil❗ βœ” muka tidak kusam lagi, malah makin berseri πŸŒŸβ— βœ” tertutup jeragat dan cela❗ . . paling best ia dpt mengawal minyak dimuka dan sangat sesuai dgn kulit yg kering atau mengelupasπŸ‘πŸŒŸ bahan2 dlm dyxy cosmetics ialah mineral, waterbased dan organic sbb itu sedap dipakai dan sgt selamat digunakan utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitifπŸ‘πŸ‘πŸŒŸπŸŒŸπŸ’–πŸ’–πŸ’– . . untuk keterangan lebih lanjut sila klik πŸ‘‡ . πŸ“±https://hi.jomwasap.my/0183114652 . https://hi.jomwasap.my/0183114652 . https://hi.jomwasap.my/0183114652 #nakcantikcarisaya #dyxy #dyxybccreambydyana #mymaleesafamily #dyxycosmetics #bccream #bestsangat #sypakaisyjual #lipstickmattecantik # #dyxybccream #dyxy #dyxymurah #dyxycosmetics #dyxycombo #dyxyteam #dyxybrush #dyxyfacemistgreentea #dyxylovers #makeupartist #foundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreams #bccream #foundationmalaysia #dyxyfeedback #dyxybccream #mua #mekaptakbercapuk #mekaptahanlama
0 2
zie_dyxybeauty

@zie_dyxybeauty

πŸ’–DYXY HOT VIRAL 2017πŸ’–
7 minutes ago
zie_dyxybeauty K e l e b i h a n dyxy facemist . . πŸ’¦ glowing efek selepas spray pada muka πŸ’¦ melembabkan muka secara semulajadi πŸ’¦ mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin e πŸ’¦ make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk πŸ’¦ boleh menggantikan toner muka πŸ’¦ boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh πŸ’¦ anti radang..membantu mengurangkan alahan muka πŸ’¦ tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif πŸ’¦ pengguna kulit kering - spray sebelum dan selepas apply #dyxybccream πŸ’¦ pengguna kulit berminyak - spray hanya selepas apply #dyxybccream πŸ’¦ pengguna kulit normal - spray sebelum dan selepas apply #dyxybccrram..dan juga pada bila bila masa sahaja πŸ’¦ pengguna lelaki - spray sebelum tidur dan selepas cuci muka . . now ade offer kaw2 gila best.. boleh dapatkan skrg set dyxy cosmetics dan free gift yang best2 dari kami 😍 . . whatssap sekarang +60197870654 whatssap sekarang +60197870654 whatssap sekarang +60197870654 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxyselangor #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxysunway #dyxyshahalam #dyxydamansara #dyxykelanajaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxypetalingjaya
0 0
zie_dyxybeauty

@zie_dyxybeauty

πŸ’–DYXY HOT VIRAL 2017πŸ’–
8 minutes ago
zie_dyxybeauty "orang kelaki pon boleh guna apa dyxy facemist ni...elok utk merawat kulit muka jugak taw😊 . . apa tunggu lagi jom oder sekarang sementara...dapatkan free gift special dari kami πŸ™‹ ... . . sekarang @zie_dyxybeauty sedang mencari #agent2 dan #dropship bagi seluruh malaysia... . . whatssap sekarang +60197870654 whatssap sekarang +60197870654 whatssap sekarang +60197870654 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #ajimaura #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #gaji #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxykelanajaya #codkelanajaya #coddyxydamansara #coddyxysunwaypiramid #coddyxyshahalam #coddyxybangsar
0 0
dyxy_zana

@dyxy_zana

JOM CANTIK DENGAN DYXY!!πŸ’›
12 minutes ago
dyxy_zana Dyxy cosmetics❀ . alhamdulillah dyxy cosmetics dah sampai ke tangan customer 😍 terima kasih dearπŸ’‹ . sis ni dah grab set combo basic ladyπŸ’‹ first trying should try this combo! complete 3 items tauπŸ™‹ . jom try? sure tak menyesalπŸ˜‰ memang best bc cream tak bercapuk, tak berminyak, rasa ringan mcm tak pakai apa-apa. . dah beribu #testimonidyxy kita dapat! semuanya berpuas hatiπŸ™Œ . . jom order dengan zana!πŸ™‹ whatsappπŸ“²017-4564046 whatsappπŸ“²017-4564046 whatsappπŸ“²017-4564046 . #dyxycosmetics #dyxyviral #bccreambydyana #dyxybccream #bccreamkorea #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyxybrush #dyxypenang #dyxykedah #dyxybertam #dyxyseberangjaya #dyxylovers #dyxyteam #dyxyoriginal #dyxymurah #dyxyzana #byzanalatiff #feedbackbyzanalatiff
0 2
essentialfoundations

@essentialfoundations

Wardrobe Foundations by Fas
18 minutes ago
essentialfoundations Repost from @s.fasihanordin ❀️ . nak jumpa suami kena cun!😝 . ok ni fas pakai code beige. sapu nipis2 je dah cukup. . malas nak cakap banyak. . hayati gambar kπŸ˜› . renung-renungkan & selamat beramalπŸ€‘πŸ€‘ . fas share apa yg fas suka kat korang😘 . whatsapp la fas @s.fasihanordin 017 7470302❀️️ #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyipoh #dyxymurah #miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmuslimahmurah #coverlymyminiskirt #muslimahattire
0 2
s.fasihanordin

@s.fasihanordin

MY| S a i d a h F a s i h a
20 minutes ago
s.fasihanordin Nak jumpa suami kena cun!😝 . ok ni fas pakai code beige. sapu nipis2 je dah cukup. . malas nak cakap banyak. . hayati gambar kπŸ˜› . renung-renungkan & selamat beramalπŸ€‘πŸ€‘ . fas share apa yg fas suka kat korang😘 . whatsapp la fas @s.fasihanordin 017 7470302❀️️ #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyipoh #dyxymurah #miniskirt #miniskirtmuslimah #miniskirtmuslimahmurah #coverlymyminiskirt #muslimahattire
0 1
mamakecilstore

@mamakecilstore

mamakecilstore
20 minutes ago
mamakecilstore Tengok wife flawless pakai dyxy ape lagi si cik abg pun try la 😚😚😚 see dgn cik abg pun flawless 😊 #dyxyteam #agentdyxy #teamlina #linanaimfamily
0 0
dyxy.ika_

@dyxy.ika_

DYXY COSMETIC πŸ’„
35 minutes ago
dyxy.ika_
Dapat set dyxycosmetic terus apply video tutorial .. senang je kan nak guna dyxycosmetic ni .. . . jom grab harga promo dan dapat free gift 🎁 menarik dari @dyxy.ika_ . . ws : 0139117558 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxykelantan #cosmeticsmalaysia #sayapakaisayajual #flawlessdyxybccream #teamfl #dyxyfacemistgrentea #dyxylipstickmatte #dyxymascara #kelantan #sayapakaisayajual #flawlessskin #cosmetics
0 4
dyxy_ekin

@dyxy_ekin

DYXY_ekin
38 minutes ago
dyxy_ekin Setiap hari ada jew testimoni baru masuk❗❗ . . korang tak tergugat yea bila semua share feedback yg sangat positif😚 . . grab sekarang dapat free gift special tau...πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘ . . jom ws/dm skrg na +6010-2376132 +6010-2376132 +6010-2376132 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxykelanajaya #codkelanajaya #coddyxydamansara #coddyxysunwaypiramid #coddyxyshahalam #coddyxybangsar
0 1
dyxy_ekin

@dyxy_ekin

DYXY_ekin
41 minutes ago
dyxy_ekin Set dyxy cosmetic ni best sangat2...siap nak repeat oder lagiπŸ€—πŸ‘ . . kan dah bagitaw cuba sekali comfirm tak tukar lain lagi dah..akan setia sampai bila2 hanya dengan dyxy cosmetics ajer😘😘 . . jom dapatkan sekarang 1set dyxy ada extra free gift yang special dari kami 😘😘 . . whatssap sekarang 010-2376132 whatssap sekarang 010-2376132 whatssap sekarang 010-2376132 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxykelanajaya #codkelanajaya #coddyxydamansara #coddyxysunwaypiramid #coddyxyshahalam #coddyxybangsar
0 1
dyxy.ainslegacy

@dyxy.ainslegacy

DYXY_COSMETIC
42 minutes ago
dyxy.ainslegacy Wahhh cantik nya kulit bila dah calit calit dyxycosmetic..terus plawless tau. . . apa tunggu lagi jom grab 1 setπŸ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . calling for agent dan dropshipπŸ“’ . πŸ“² nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 7
dyxy_ekin

@dyxy_ekin

DYXY_ekin
42 minutes ago
dyxy_ekin Best sangat..cepat jew nak bersiap..❗❗❗ . . hanya 3minit jew korang amek masa depan cermin.. 3 minit jew zap zup zap dah siap..glowing flawless semua dapatπŸ€—πŸ˜˜πŸ˜˜ . . apa tunggu lagi jom oder sekarang sementara...dan dapatkan free gift special🎁 . . whatssap sekarang 010-2376132 whatssap sekarang 010-2376132 whatssap sekarang 010-2376132 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxykelanajaya #codkelanajaya #coddyxydamansara #coddyxysunwaypiramid #coddyxyshahalam #coddyxybangsar
0 1
thedyxy.my

@thedyxy.my

DYXY COSMETICS😍
43 minutes ago
thedyxy.my . apa itu dyxy? selamat ke produk dyxy ni?😟😟😟 . . 🌟dyxy ni kalau korang nak tahu adalah produk kosmetik berjenama malaysia. produk local tau. bukan datang dari thailand dan juga bukanlah seangkatan dengan produk skin care jenama local yang lain ye.πŸ˜‰πŸ˜‰ . . 🌟korang kena faham beza antara skin care dengan kosmetik ya. apa yang penting kosmetik dyxy ni adalah untuk kecantikan wajah. maksudnya make up tu la. kalau tak pakai make up macam tak berseri pula muka, kan? so kena calit walau sedikit.😍😍😍 . . 🌟dyxy sudah pun mendapat tempat di hati rakyat malaysia apatah lagi produk ni dah lulus kementerian kesihatan malaysia (kkm). mostly based yang dyxy guna datang dari negara korea.😘😘😘 . . 🌟bagi sesiapa yang tak tahu korea ni dah jadi salah satu negara yang paling dipercayai dan diakui mengenai produk kecantikannya. so dah tak ada masalah di situ.❀❀❀ . . 🌟produk apa yang dyxy tawarkan? dyxy tawarkan empat jenis produk: 1. bc cream 2. face mist spray (green tea) 3. matte lipstick 4. brush . . 🌟dan yang paling menarik adalah set combo produk khas untuk korang yang nak cuba kesemuanya. murah je.... www.wasap.my/60145493886 www.wasap.my/60145493886 www.wasap.my/60145493886 . #dyxycosmetics #teamfl #farafarouk #dyxyoriginal #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyterengganu #dyxyipda #dyxyjitra #dyxykedahutara #dyxyfoundation #dyxymalaysia #spraymistdyxy
0 4
missdyxylovers

@missdyxylovers

Dyxylovers
47 minutes ago
missdyxylovers Kulit muka tak kering dah sejak pakai set dyxy ni.. . senang nak apply kat muka dah tak yah lakai compact powder lagi dah..just calit2 bccream jew sapu dengan brush spray face mist pon dah cukup... . . paling best anak2 murid tegur muka makin plolessπŸ˜πŸ˜πŸ€—πŸ€— . . . jom whatsapp saya sekarang & dapatkan harga promosi basic lady dyxy harini πŸ’•πŸ’• . . whatsapp sekarang 0176702809 whatsapp sekarang 0176702809 whatsapp sekarang 0176702809 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxypetalingjaya #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxykelanajaya #codkelanajaya #coddyxydamansara #coddyxysunwaypiramid #coddyxyshahalam #coddyxybangsar
0 0
arenizs_dyxy

@arenizs_dyxy

πŸ’₯ DYXY COSMETICSπŸ’₯
50 minutes ago
arenizs_dyxy Agent dyxy wanted!!! . . . . pelaburan yang sangat2 berbaloi....???? fast action fast result!!! . . sape sini yang nak duit die jadi berganda...??? dari rm180 boleh jadi rm1000 sebulan.. . bagaimana dari rm600 boleh jadi rm2500 sebulan??? . bagaimana dari rm1104 boleh jadi rm4000 sebulan??? . bagaimana dari rm4000 boleh bertambah jadi 5 angka?? . sape sini yang betul2 nak keluar dari kumpulan orang2 yang malas dan nak berjaya macam orang lain jugak?? say hai plizzπŸ™‹πŸ™‹ . . . anis nak bantu korang...janji korang konsisten dan tak ada mcm2 alasan..korang just follow setiap step yg anis share dengan korang... nak ke tak nak??? jadi la orang yang terawal untuk berjayaπŸ’ͺπŸ’ͺ . . whatsapp now πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ 60199359401/60196088009 60199359401/60196088009 60199359401/60196088009 #teamanisdyxy #dyxycosmetics #agentdropshipneeded #coddyxyshahalam #bcckorea #bccfoundation #dyxyteam #dyxysunway #dyxysubangjaya #dyxyshaalam #coddyxybangsar #coddyxykelanajaya #dyxycosmetics #dyxyfoundation #dyxycodkelanajaya #dyxykorea #dyxyfacemist #dyxymaskara #dyxykelantan #dyxyselangor #dyxyputrajaya #dyxyarenizsdyxy #dyxybccream
0 3