Loading...
Search result for #dyxyteam
Dengan dyxy cosmetics ni anis dah takpayah susah & penat-penat nak makeup tebal-tebal, anis pakai sikit je tapi nampak sangat cantik macam makeup tebal๐Ÿ˜ kalau anis dah lambat nak pergi mana-mana pun anis still boleh apply dyxy bc cream, sebab sangat mudah & cepat๐Ÿ˜† . everyone memang wajib ada set combo dyxy ni sebab tersangatlah best๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . anis dapatkan set dyxy ni dari trusted agent from hq ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ @dyxysynasrin_ ๐Ÿ˜‰ sekarang @dyxysynasrin_ ada buat promotion for january, tinggal 6 hari je lagiiii๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ & boleh guna code : dyxyanis untuk dapatkan lagi special price๐Ÿค‘ free postage & free gifts๐ŸŽ best-best dari @dyxysynasrin_ ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . whatsapp ‘dyxyanis’ ke 011 1538 9634๐Ÿคณ๐Ÿป whatsapp ‘dyxyanis’ ke 011 1538 9634๐Ÿคณ๐Ÿป whatsapp ‘dyxyanis’ ke 011 1538 9634๐Ÿคณ๐Ÿป . #dyxycosmeticsmalaysia #dyxycosmetics #dyxyteam #myfranialfamily #mynasrinfamily
10 857 5 weeks ago
Alamak korang. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ taknak ke lawa camni. ๐Ÿ˜ญ produk viral ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ hanya menggunakan #dyxybccream dan #dyxygreenteafacemist dan #brush dyxy je? wowwww ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . best kerr? mesti lah best tauu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ws cepat cepat!! sekarang tengah buat promosi terhebat โ—โ— laku keras tau set #dyxycosmetics nii ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . order now ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ ๐Ÿ“ฒ01112983457 ๐Ÿ“ฒ01112983457 ๐Ÿ“ฒ01112983457 . . #bccream #bcc #bccreams #dyxyselangor #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxysunway #dyxyshahalam #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxypetalingjaya #dyxykelantan
2 13 6 hours ago
. bila muka bersih cantik, nak keluar rumah pun tak segan2 kan. itulah magic nya pasal dyxy ni. dia transform muka awak jadi lebih cun tau ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0133898273 ๐Ÿ“ฒwhatsapp 0133898273 . #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #dyxyteam #dyxybanting #dyxysijangkang #dyxytelokpanglimagarang #dyxybukittinggiklang #foundationmurah
0 152 4 days ago
Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk grab promosi feb'18 yang super jimat jimat sehingga rm75๐Ÿ˜ฑ esok kalau kawan² nak selit pos๐Ÿ“ฎ update wanie terus di www.wasap.my/60183695301/feb18offer #myadzniefamily #dyxylower #dyxyteam #jimat #murah #kualiti #mudah #cantik
3 11 11 hours ago
Kelebihan bccream foundation ; . ๐Ÿ‘ full coverage ๐Ÿ‘ blend elok dengan warna skin ๐Ÿ‘ tidak melekit ๐Ÿ‘ ringan pada kulit ๐Ÿ‘ selesa dan tidak berminyak ๐Ÿ‘ ada spf50++ yang melindungi skin dari terik matahari ๐Ÿ‘ tidak bercapuk ๐Ÿ‘ tahan sepanjang hari walaupun di tengah panas ๐Ÿ‘ mekap lebih flawless ๐Ÿ‘ makin lama makin glowing ๐Ÿ‘ sesuai untuk semua jenis skin , termasuk skin sensitif ๐Ÿ‘ tak perlukan lagi compact powder ๐Ÿ‘ tak perlukan lagi concealer untuk cover mata panda ๐Ÿ‘ tak perlukan lagi cream siang / malam ๐Ÿ‘ menjimatkan, tahan sehingga 3-6bulan penggunaan ๐Ÿ‘ natural look , dan tidak over ๐Ÿ‘ menutupi cela dan parut jerawat ๐Ÿ‘ setanding produk branded yg lain . #dyxyteam #dyxyfacemistgreentea #teamanyss
0 4 7 hours ago
Parut jerawat tertutup๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ . . dyxy cosmectic paling jimat paling flawless kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– . . โ—makeup all in one(bb cream+concealer+foundation) tanpa bedak lagi beb . . ๐Ÿ’ฅkualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . apa yang special sangat dyxy bccream๐Ÿ‘‡๐Ÿผ โœ”bukan jenis foundation cair. ianya mousse cream โœ”foundation matte glowing serta merta โœ”natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam โœ”dengan hanya sekali sapu tutup segala cela โœ”ada concealer sebab tuh tak melekit โœ”makeup jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜ . . nak ke nak? . awak yang kat sana tuh rugi lah tak try lagi๐Ÿ˜ . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxy.ainsyakiela . terhad kepada 5 orang terawal sahaja . calling for agent dan dropship๐Ÿ“ข . ๐Ÿ“ฒ nurulaien :0199408928 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cuheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 100 2 days ago
Hi guys , sis nak kenal produk dyxy facemist dengan kandungan yang baru dan healthy untuk kulit wajah kita . ๐ŸŒนkelebihan dyxy facemist baru๐ŸŒน : ๐Ÿƒkandungannya masih sama ๐Ÿƒpackaging yang sangat kukuh dan eksklusif ๐Ÿƒsemburan wap nano technology- (dah tak keluar semburan air macam dulu) ๐Ÿƒtahan lebih lama- (sebab yang keluar adalah wap bulan air) terus meresap ke dalam kulit ๐Ÿƒmolekul2 air yg lebih kecil ๐Ÿƒ kulit akan nampak lagi glowing ๐Ÿƒsekali semburan sahaja _sesiapa yang berminat untuk order dyxy facemist sila wassap sis cepat².. ๐Ÿ˜ฑ โœจ`nak kulit wajah cantik dan glowing try produk dyxy ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• anda pasti menawan ๐Ÿ˜โค "cepat cepat..! jangan lambat-lambat" ๐Ÿ˜› #myashryfamily. #dyxycosmetics. #dyxyteam.
0 1 11 hours ago
Morning ๐Ÿค— pagi2 ni ana nak cerita pasal kebaikan bc cream foundation๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ โฌ‡โฌ‡โฌ‡ โœ”๏ธfull coverage โœ”๏ธdapat menutup cela di muka โœ”๏ธtahan 8 jam penggunaan โœ”๏ธwaterproof & tidak bercapuk โœ”๏ธmerawat & mencerahkan kulit muka โœ”๏ธtahan selama 5-6 bulan (bc cream) โœ” spf 50 tak perlu pakai sunblock โœ”mesra wuduk(senang dicuci) whatsapp ana โ˜Ž๏ธ0194963186 โ˜Ž๏ธ0194963186 โ˜Ž๏ธ0194963186 #bccreamfoundation #dyxybccream #dyxyteam #dyxyfacemistgreentea #dyxysale
0 3 13 hours ago

@dyxy.doubletriple

DYXY GORGEOUS๐Ÿ’ž
Saya nakโ—saya nakโ—saya nakโ— . nak harga promo kaw kaw niii?? . saya nakkkk๐Ÿ™‹๏ธ๐Ÿ™‹๏ธ.cantik sekelip mata dengan rangkaian product ini.. โŒxpayah mekap lama โŒno concealer โŒno powder โŒno blusher . hanya dengan product ini anda boleh cantik xperlu mekap tebal 1inci.๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . takyah fikir lama2, jom book sekarangโ—โ— rugi kalau tak grab set combo sekarang... . ๐ŸŒปfree gift ๐ŸŒปfree postage . . ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 2 2 minutes ago

@dyxy.doubletriple

DYXY GORGEOUS๐Ÿ’ž
Saya nakโ—saya nakโ—saya nakโ— . nak harga promo kaw kaw niii?? . saya nakkkk๐Ÿ™‹๏ธ๐Ÿ™‹๏ธ.cantik sekelip mata dengan rangkaian product ini.. โŒxpayah mekap lama โŒno concealer โŒno powder โŒno blusher . hanya dengan product ini anda boleh cantik xperlu mekap tebal 1inci.๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . takyah fikir lama2, jom book sekarangโ—โ— rugi kalau tak grab set combo sekarang... . ๐ŸŒปfree gift ๐ŸŒปfree postage . . ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 3 3 minutes ago

@dyxycosmeticsmy

DYXY COSMETICS ๐ŸŒท
Ya allah korang, tengok ni akak kita yang cantik ni pakai dyxy cosmetics jugak tauuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ bertambah cantik kita tengok akak kita ni, jealousnyaaa ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซโค๏ธ . sesiapa yang nak nampak cantik, flawless & glowing meh pm kita cepat-cepat, kita sama-sama jadi cantik mcm akak kita ni. stok terhad tau ๐Ÿ˜Š . whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0172477852 whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0172477852 whatsapp ๐Ÿ“ฒ 0172477852 or klik je link dkt bio ๐Ÿ˜Š . #bccreambydyana #bazaarpaknil #dyxycod #sapotlokal #dyxycheras #dyxykajang #dyxyteam #dyxybccreamfoundation #visitmyig #dyxybrush #sayajual #dyxyfoundation #kakishoppingonline #putihkankulit #dyxybccream #dyxyagent #dyxygreenteafacemist #dyxycodcheras #dyxycodkajang #dyxycodputrajaya #dyxycomboset
0 3 4 minutes ago

@dyxy.doubletriple

DYXY GORGEOUS๐Ÿ’ž
Saya nakโ—saya nakโ—saya nakโ— . nak harga promo kaw kaw niii?? . saya nakkkk๐Ÿ™‹๏ธ๐Ÿ™‹๏ธ.cantik sekelip mata dengan rangkaian product ini.. โŒxpayah mekap lama โŒno concealer โŒno powder โŒno blusher . hanya dengan product ini anda boleh cantik xperlu mekap tebal 1inci.๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž . takyah fikir lama2, jom book sekarangโ—โ— rugi kalau tak grab set combo sekarang... . ๐ŸŒปfree gift ๐ŸŒปfree postage . . ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 ๐Ÿ“ฒwhatsap 013-2034186 #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 0 4 minutes ago

@wadahliyana

Ciwaaa ๐ŸŒผ
Menyesal lah amek set beauty ni memang. masa untuk saya bersiap satu family jadi mudah tau sis tika. dah takde dah gaduh mana nk siapkan anak sekolak mana nak siapkab sarapan dengan saya lagi nak bersolek. ๐Ÿ˜‰ lepas jumpa dyxy bccream serius dlm 3 minit saya dah siap . ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . yuppp mmg semua rata rata suka sgt tau bila dapat grab set ni. sebab apaaa? ๐Ÿ‘‡ . sebabbbbb ianya memudahkan kaum ibu bersiap pantas 3 minit heheheh. . ๐ŸŽ€set beauty lady ๐ŸŽ€ ๐Ÿฆ„1x bccream ๐Ÿฆ„1x facemist ๐Ÿฆ„1x dyxy brush ๐Ÿฆ„1x mascara ๐Ÿฆ„ 4 free gift๐Ÿ™ˆ . . best best best!! nk lg best?? direct terus tau ๐Ÿ˜˜ #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamfarehan #teamkepok2
0 0 6 minutes ago

@dyxybeautystore.eyka

DYXY MELAKA MURAH
Promosi promosi promosi happy chinese new year 2018โ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธโ—๏ธ . harga hebat dengan set combo dyxy cosmetics!!!! . . ๐Ÿ’„nak make up yang simple mudah & cepat ๐Ÿ’„kelihatan lebih confident, menarik dan gorgeous ๐Ÿ’„nak kulit muka nampak glowing dan flawless ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜šada free gift lagi tau . . apalagi..jom grab set combo dari dyxy cosmetics..untuk pakai sendiri atau nak bg hadiah untuk orang tersayang pun boleh..๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š . untuk order atau sebarang pertanyaan boleh: whatsapp ๐Ÿ™‹ 0172586042 sekarang! . . extra free gift๐ŸŽ โžก๏ธstok terhad๐Ÿ’‍โ™€๏ธ ๐Ÿ‘  freecod melaka ๐Ÿ“ฌ freepostage sm . . #teamfl #dyxymelaka #dyxyviral #facemistgreentea #teamikais #bccream #bccreamdyxy #codmasjidtanah #dyxyteam #dyxymurah #bccreamdyana #foundationmalaysia
0 1 13 minutes ago

@wadahliyana

Ciwaaa ๐ŸŒผ
Nak siap makeup dalam masa 3 minit? ๐Ÿ˜Ž . jom ambil set complete lady terus. dapat apa je? ๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒธ bc cream ๐ŸŒธ face mist ๐ŸŒธ brush ๐ŸŒธ mascara ๐ŸŒธ lipstick ๐ŸŒธ free gift ๐ŸŒธ free paper bag dyxy . lebih mudah dengan dyxy โค lepastu bayar dengan harga tu akan dapat lebih kurang 10 barang tau termasuk freegift ๐Ÿ˜ pm/dm lelaju eh sayang semua ๐Ÿ˜˜ pm/dm lelaju eh sayang semua ๐Ÿ˜˜ #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamfarehan #teamkepok2
0 0 16 minutes ago

@dyxy_cosmetics_exclusive

DYXY Cosmetics Exclusive
Let's cantik lipstick matte dyxy cosmetics . kebanyakan wanita menghadapi masalah bibir yg kering,kelihatan merekah dan kelihatan pecah2. dengan lipstick matte formulasi terbaru dyxy, bibir anda confirm takkan kering dan merekah. . lipstick matte dyxy juga tahan lama dan melembabkan bibir anda. ๐Ÿ˜ . . whatssap sekarang 0173955958 /0172267731 whatssap sekarang 0173955958 /0172267731 whatssap sekarang 0173955958 /0172267731 #bccream #bcc #bccreams #dyxygombak #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream #dyxyampang #codampang #coddyxyampang #coddyxyampang #coddyxypahang #coddyxykeramat
0 14 22 minutes ago

@dyxymelaka_byeyma

DYXY COSMETICS MELAKA
Set makeup viral 2017 !!! • kenapa awak harus dapatkan set makeup dari #dyxy ? • sebabnya set makeup dyxy ni ๐Ÿ”ด murah ๐Ÿ”ด beli sekali boleh pakai sampai 3,4 bulan ๐Ÿ”ด makeup tahan lama ๐Ÿ”ด apply set dyxy hanya 1minit !!! dah boleh cantik gebu gebass ๐Ÿ’๐Ÿ’ ๐Ÿ”ด sesuai untuk semua peringkat umur • kalau time rushing awak2 hanya perlu dap2 ja #dyxybccreamfoundation. lepas tu spray #dyxymineralfacemist.โ˜บโ˜บ • โŒ no more day cream โŒ no more bb cream โŒ no more concealer • macam mana nak dapatkan set makeup #dyxy ni? . boleh klik link dekat bio ๐Ÿ“ฒ . #teamfl #teamliana #dyxymelaka #dyxymelakamurah #dyxycosmetics #dyxybest #dyxyoriginal #codmelaka #codmelakamurah #codmelakatengah #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccream #dyxyteam #putihcerah #uitmlendu #dyxymalaysia #dyxybyeyma
0 7 25 minutes ago

@dyxy_plethora

๐Ÿ”ฅMALAYSIA-KOREAN BEST SELLING๐Ÿ”ฅ
Produk viral, cubalah sendiri.. . dyxy lipstick ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ sexy nude • flirty me • cherry red . . ๐Ÿ’„bau fruity yang wangi. ๐Ÿ’„tekstur matte : tidak melekat pada cawan ๐Ÿ’„moistkan bibir. ๐Ÿ’„tahan lama. ๐Ÿ’„selesa dipakai seharian. ๐Ÿ’„kombinasi colour yang menarik. ๐Ÿ’„sesuai utk semua warna kulit. ๐Ÿ’„boleh dijadikan blusher dan eyeshadow. . . jimat & mudah dengan dyxy!!! . *free gifts * free postage *service a-z . โžก๏ธ 01136277018 #teamfl #dyxyteam #iphone7plus #dyxymurah #bccreambydyana #muaampang #muamelaka #muabellaz #muaterengganu #muakelantan #dyxysabah #dyxybrush #dyxymelaka #alorgajah #menangiphone #dyxymurah #dyxymelaka #dyxycosmetics #dyxyalorgajah #dyxyselangor #dyxyseremban #dyxymalaysia#teamikais #dyxyplethora #dyxyplethora
0 1 27 minutes ago

@wadahliyana

Ciwaaa ๐ŸŒผ
Mudahnya dengan dyxy cosmetics ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ senang sangat pakai bc cream nih ๐Ÿ’–๐Ÿ’– paling best korang pakai dyxy cosmetics korang boleh tinggalkan sunblock → krim → concealer → bedak semua. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ cukup pakai dyxy bc cream je dan dyxy green tea face mist je ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yang selalu kerja outdoor dah tak perlu risau panas panas dah. makeup maintain uolllssss ๐Ÿ’• lepas try confirm jatuh hati ๐Ÿ˜‰ nak try tak?? ๐ŸŒธ bc cream ๐ŸŒธ brush ๐ŸŒธ facemist greentea spray pm/dm lelaju eh sayang semua ๐Ÿ˜˜ pm/dm lelaju eh sayang semua ๐Ÿ˜˜ #bccreambydyana #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamfarehan #teamkepok2
0 3 28 minutes ago

@dyxy.by.aziee

DYXY COSMETICS ๐Ÿ’™
; pada yg berminat nk beli dyxy, tp masih fikir-fikir ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” . awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bedak. ๐Ÿ˜ฑ awak,beli dyxy ni dh xpyh beli foundation.๐Ÿ˜ฑ awak,beli dyxy ni dh xpyh beli sunblock.๐Ÿ˜ฑ awak,beli dyxy ni dh xpyh beli bbcream.๐Ÿ˜ฑ awak,beli dyxy ni dh xpyh beli concealer. ๐Ÿ˜ฑ . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . dyxy ni tahan lama tau sbb dyxy ada brush gemok. brush tu la yg menjimatkan penggunaan bccream dyxy. tahan 3-5 bulan๐Ÿ˜ . dahla jimat masa,dapat jimat duit plak tu.๐Ÿ˜—๐Ÿ˜‹ dahla mencantikkan. merawat kulit plak tu๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜‰jom pakat² kita beli produk dyxy ni memang takkan rugi. ramai yang dah cuba, anda bila lagi ๐Ÿค”๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ . . whatsapp sis sekarang ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ011-37785067๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ011-37785067๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ011-37785067๐Ÿ“ฒ #myashryfamily #dyxycosmetics #dyxyteam
0 0 29 minutes ago

@dyxy.by.aziee

DYXY COSMETICS ๐Ÿ’™
; musibah datang untuk mengubah manusia. jadi baik atau jadi buruk , pilihan manusia tu sendiri. #akukoyakkk #myashryfamily #dyxycosmetics #dyxyteam
0 0 31 minutes ago

@dyxy_plethora

๐Ÿ”ฅMALAYSIA-KOREAN BEST SELLING๐Ÿ”ฅ
Produk viral, cubalah sendiri.. . dyxy lipstick ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ sexy nude • flirty me • cherry red . . ๐Ÿ’„bau fruity yang wangi. ๐Ÿ’„tekstur matte : tidak melekat pada cawan ๐Ÿ’„moistkan bibir. ๐Ÿ’„tahan lama. ๐Ÿ’„selesa dipakai seharian. ๐Ÿ’„kombinasi colour yang menarik. ๐Ÿ’„sesuai utk semua warna kulit. ๐Ÿ’„boleh dijadikan blusher dan eyeshadow. . . jimat & mudah dengan dyxy!!! . *free gifts * free postage *service a-z . โžก๏ธ 01136277018 #teamfl #dyxyteam #iphone7plus #dyxymurah #bccreambydyana #muaampang #muamelaka #muabellaz #muaterengganu #muakelantan #dyxysabah #dyxybrush #dyxymelaka #alorgajah #menangiphone #dyxymurah #dyxymelaka #dyxycosmetics #dyxyalorgajah #dyxyselangor #dyxyseremban #dyxymalaysia#teamikais #dyxyplethora
0 2 46 minutes ago

@dyxycosmeticsstore

DYXY COSMETICS
Lihat perubahan sis kite ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜..cantik dan flawless.. dengan dyxycosmetic.. . rugi korang tak cuba produk dyxy wajib beli dan comfirm puas hati . apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– ada free gift best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . jom grab promo dan dapat free gift menarik untuk terawal sahaja tau . ๐Ÿ“ฒ0172682088 . #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #muacheras #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #makeup#muacheras #muaampang #teamfl #luckydraw
0 3 47 minutes ago

@dyxybcosmetics

DYXY COSMETICS
0 4 50 minutes ago

@dyxybcosmetics

DYXY COSMETICS
Tak suka makeup tebal tebal? tak suka makeup yg komplikated? then....jawapannyee be simple with dyxy . dyxy boleh bantu semua masalah ni... . yeke? . dah berpuluh ribu testimoni yg ada, xpecaye??? checkout dekat #testimonidyxy ni... . sekali cuba konpem jatuh cinta ๐Ÿ˜ . siapa yg nak jadi simple but natural? and nak jatuh cinta dgn dyxy? jom whatsapp biha... wasap ๐Ÿ‘‡๐Ÿป www.wasap.my/60143817529 www.wasap.my/60143817529 www.wasap.my/60143817529 konpem biha bg hadiah best best! and harga pon opkos la best ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜‰ . cepat cepat sebelum stok habis ๐Ÿƒ๐Ÿป‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ๐Ÿป๐ŸŒฌ #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #teammysarah #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybcosmetics #dyxycosmeticsdfambeautystore #dfambeautystore
0 4 53 minutes ago

@shanaz_suhairah

Shanaz|18๐Ÿป•AtiqsknliciousChoco
Hai semua๐Ÿ‘‹, sha baru je menang rm20 dari ig @dyxy.by.ashry ni๐Ÿ™ˆ. admin ig ni kata nk buat giveaway lagi best lepas ni, so follow lah ig @dyxy.by.ashry ni sekarang, pastu turn on notification , yelah takut terlepas pulak nnti๐Ÿ˜œ regrann from @dyxy.by.ashry - tahniah kepada pemenang contest abam๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿš€๐Ÿ’ช๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ cik @shanaz_suhairah baru saja memenangi topup percuma bernilai rm20๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป korang yang tak menang tu jangan risau, akan ada lagi contest yang akan abam ashry buat dan hadiah lebih kaw kaw. so terus follow dyxy by ashry okay๐Ÿ˜‰. #myashryfamily #dyxycosmetics #dyxyteam
0 10 54 minutes ago

@dyxy_dakanis

DYXY COSMETICS
Haiii awak semua ๐Ÿค—๐Ÿค— dah grab set dari dyxy belum ? cepat cepat lah grab . rugi sangat kalau tak grab . . . โœ… bukan hanya 3 item, malah untuk 8 item ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹๐Ÿ˜‡ . โœ… offer sehingga 28 february sahaja . . basic lady dyxy ๐Ÿ’‹ . ๐ŸŒธ bc cream ๐ŸŒธ face mist ๐ŸŒธ brush . freegift set basic saya ๐Ÿ’ซbeg mekap ๐Ÿ’ซblusher ๐Ÿ’ซeyebrow ๐Ÿ’ซpencuci brush ๐Ÿ’ซbaucer rm30 . ๐Ÿ“ฑ whatsapp dak anis : 60127953400 ๐Ÿ“ฑ whatsapp dak anis : 60127953400 ๐Ÿ“ฑ whatsapp dak anis : 60127953400 . #bccream #bcc #bccreams #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykl #dyxyjohor #dyxyn9 #dyxymelaka #dyxymuar #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
0 4 55 minutes ago

@dyxy.gallery

DYXY COSMETIC TEAMFL
Dyxy cosmetics adalah cosmetics yg senang sgt utk makeup tau๐Ÿ˜˜ sbb dalm satu set dia cukup lengkap utk korang bermakeup. ๐Ÿ˜ mcm dlm gambar tu. sis ni pakai lipstics dyxy, yg digunakan utk buat blusher๐Ÿ˜ and eyeshadow ๐Ÿ˜ power tak ๐Ÿ˜ heheh. dlm masa yg sama korang jimat sebenarnya๐Ÿ˜‰ jom pm sis utk dpt kan harga special promo february ni๐Ÿ˜ sebelum habis harga promo ni jgn nangis tepi tiang letrik ya๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚ . +free gift menarik ๐ŸŽŠ +free postage๐Ÿ“ฆ +cod di jalankan๐ŸŽŠ +postage seluruh malaysia +booking serendah rm20๐ŸŽŠ . 0124368054 to order. or klik link at my bio๐Ÿ˜˜ . . #teamfl #dyxylovers #ladyd #siscitah #perak #agentdyxyperak #sayajualdyxymurahoriginal #dyxyoriginal #freepostage #freegift #teamkais #facemist #bccream #lipstickdyxy #maskaradyxy #brushdyxy #paperbagdyxycosmetics #dyxycosmeticsviral #productoriginal #original #dyxyteam #dyxycosmeticsmalaysia
0 2 1 hour ago