Loading...
elanish.beauty.official2

@elanish.beauty.official2

Ana (EB0301)
2 minutes ago
elanish.beauty.official2 Elanish beauty serum: bahan2 utama yg kami gunakan untuk menghasilkan elanish beauty serum:๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐ŸŽ *pomegranate / buah delima* - anti oksida - anti penuaan - memulihkan kulit kering -mengurangkan inflamasi kulit ๐Ÿ *witch hazel extract* ~merawat jerawat ~menjaga kelembapan kulit ~merawat sunburn/ kulit terbakar ~mengurangkan bengkak ๐ŸŒฒ *propolislicorice/ akar manis* - antiseptik - merawat jerawat - merawat bekas jerawat - anti bakteria - anti penuaan - melembut & mencerahkan kulit - menghilangkan pigmentasi/bintik hitam pd kulit - menyamaratakan tona kulit ๐ŸŠ *orange extract / vitamin c* ~ perlindungan dari sinaran uv ~ mencerahkan kulit ~ menyembuhkan luka ~ mengurangkan sunburn ๐Ÿ *vitamin e* - merawat parut - merawat ekzema - melembapkan kulit -mencegah kanser kulit ๐Ÿ‡ *collagen* ~ menggebukan kulit ~ memutihkan kulit ~ menyamaratakan tona kulit ~ meningkatkan keanjalan kulit ~ awet muda ๐Ÿ… *glutathione* -memutihkan kulit -memberi kesan 'glowing' pd kulit apa tunggu lagi!!! untuk tempahan: +6011 16952951 +6011 16952951 +6011 16952951 #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #ukm #uitm #ump #umt #utm
0 2
byaquilla_beauty

@byaquilla_beauty

โœจSOFIEYA BEAUTY AGENTโœจ
5 minutes ago
byaquilla_beauty Yang cantik makin cantik! . inilah akibat dia kalau terambil #susumaeez sebagai supplemen harian. kulit akan bertambah cantik dan tona kulit akan menjadi lebih cerah berbanding sebelum tu. . alhamdulillah ramai pengguna telah buktikan yang susu maeez ni bukan produk yang biasa! penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setia setiap hari. best kan kalau masalah kulit cepat sembuh? . apa? nak cuba jugak? okay cepat whatsapp qylla di 017-6594330 ๐Ÿ˜โค . #testimonisusumaeez #testimonysusumaeez #feedbacksusumaeez #customersusumaeez #testimonisofieyabeauty #susumaeez #belleza #bellezacollagen #susu #eczema #jerawat #aininsofieya #sofieyabeauty #foundationsofieyabeauty #foundationmalaysia #foundation #susuuntukkulit #ruam #supplemenputih #supplemenkulit #supplemenhalal #kkmapproved #kkm
0 1
rynanailas.shoppe

@rynanailas.shoppe

KULIT PUTIH GEBU | JERAWAT
7 minutes ago
rynanailas.shoppe Susu maaez tengah promosi !! haruslah murah dari biasaa !! cepat2 grab banyak2, buat stok bulan puasa !! . . time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. sebab apa? sebab kalau korang minum waktu sahur, ryna jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. barulah tak segan nak beraya bila dah cantik ๐Ÿ˜ . . nak jugak? whatsapp ryna +60175860892 atau klik link kat bio. apa best kat ryna? free guide free advice free laugh. payment with #bitcoin is accepted. all at #susumaaezperak cod bota, seri iskandar, tronoh & parit
1 0
rynanailas.shoppe

@rynanailas.shoppe

KULIT PUTIH GEBU | JERAWAT
7 minutes ago
rynanailas.shoppe Susu maaez tengah promosi !! haruslah murah dari biasaa !! cepat2 grab banyak2, buat stok bulan puasa !! . . time nak bulan puasa ni memang ramai yg order sampai 3 box terus. sebab apa? sebab kalau korang minum waktu sahur, ryna jamin sampai asar pun korang still ada tenaga lagi taw. samping2 tu, boleh la mencantikkan kulit nak raya ni. barulah tak segan nak beraya bila dah cantik ๐Ÿ˜ . . nak jugak? whatsapp ryna +60175860892 atau klik link kat bio. apa best kat ryna? free guide free advice free laugh. payment with #bitcoin is accepted. all at #susumaaezperak cod bota, seri iskandar, tronoh & parit
1 0
rynanailas.shoppe

@rynanailas.shoppe

KULIT PUTIH GEBU | JERAWAT
5 minutes ago
rynanailas.shoppe Selamat berpuasa buat semua kesayangan cik ryna ๐Ÿ˜˜
1 3
byfirnashop

@byfirnashop

JERAWAT.ECZEMA.HUNA SKINCARE
6 minutes ago
byfirnashop Hye gurlllsss..testimoni utk hff..y bukan fan foundation pun terpikat...๐Ÿ’‹ wa:0174265549 ๐ŸŒทjom bertukar kepada huna๐ŸŒท yang ada masalah kulit berminyak/jerawat/jeragat/eczema..ayuh cuba..insyaallah kalau konsisten & disiplin..masalah kulit boleh diselesaikan.. hgb :rm35 exc pos havg : rm35 exc pos hff: rm70 exc pos lipmatte: rm49 exc pos free pos with combo set๐ŸŒท #hunaterengganu #hunaglowingbar #hunaaloeveragel #hunafeedback #naturalskincaremalaysia #jerawat #jeragat #organicskincaremalaysia #laraalana #bazarpaknil #uitmdungun #psmza #polidungun #dropshipwanted #hunapaka #hunakerteh #hgb96 #hunaagent #eczema #jerawat #hunafabulousfoundation #hunadropshipwanted #hunakedah #hunamurah #hunaalorsetar #huna #skincare
0 3
sheera.aya

@sheera.aya

Amaran: Jangan Stalk IG Saya ๐Ÿ™ˆ
10 minutes ago
sheera.aya Alhamdulillah dah masuk 1 ramadhan. selamat berpuasa semua ๐Ÿ˜. btw ramai betul pm sheera sbb nak cantik putih raya nanti. ramai jugak repeat order buat stock #ramadhan katanya ๐Ÿ˜‚. ni sheera nak kongsi cara consume masa puasa tau. . ambil 2 tablets sehari (minum 8-10 gelas air sehari): * (1) tablet 20 minit sebelum sahur * (1) tablet 20 minit sebelum tidur @ (1) tablet selepas 2-3 jam berbuka (bagi yg tidur lewat sebab nak ada gap antara sebelum tidur & sahur) . *take note: bagi yg kurang minum air masak, makan (1) tablet je sehari samaada sebelum sahur @ sebelum tidur. . *tips cukup air masa puasa? amalkan minum segelas air sebelum/selepas berbuka puasa, segelas air selepas solat maghrib, sebelum/selepas tarawikh, sebelum tidur & sebelum/selepas sahur. tak susah pun ๐Ÿ‘๐Ÿป. . so selamat menyambut ramadhan dan cantik2 glowing raya nanti. inshaallah ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฎnext postage: 29 mei 2017 (mon) . yg wajib stalk @sheera.aya, korang yg ada masalah: #semua #jenis #jerawat #parut #degil #accident #jeragat #blackhead #whitehead #kulitgelap #sunburn #resdung #eczema #kulitsensitif #alergik dan #macam2 lagi . #doctor #pun #consume #vitcrosehip #rahsia #cantik #putih #seluruhbadan . --------------------------------------- vitamin c rosehip usa : sebotol 30 biji. sehari makan 2 biji. disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu ๐Ÿ˜˜ . normal price: rm60/botol *promo sepanjang ramadhan* : 2 botol rm96(sm), rm99(ss) 3 botol rm130 (sm), rm133 (ss) 4 botol rm160 (sm), rm163 (ss) . ๐Ÿ’ต harga dah termasuk postage ๐Ÿ“ฑwhatsapp: +6019 3622 941 โŒ cod โŒ dm โŒ dropship
0 26
minyakargan_malaysia

@minyakargan_malaysia

Minyak Argan Malaysia
9 minutes ago
minyakargan_malaysia #lallanourtestimoni "sebelum ni, bila i pakai make up still nampak jerawat dan kesan parut. lepas guna lalla nour pure argan oil, jerawat dah kecut dan scars makin nipis" testimoni wina, pengguna lalla nour natural skincare combo set price list ๐Ÿ‘‰ pure argan oil 60ml rm70 ๐Ÿ‘‰ pure argan oil 30ml rm50 ๐Ÿ‘‰ rhassoul clay 200g rm50 ๐Ÿ‘‰ pure distilled rose water rm50 combo set promo ๐Ÿ‘‰ pure argan oil 60ml + rhassoul clay 200g rm110 ๐Ÿ‘‰ pure argan oil 60ml + rhassoul clay 200g + pure distilled rose water rm150 shipping rm8 sm, rm12 sabah sarawak order melalui shopee untuk dapatkan free shipping: www.shopee.com.my/lallanour dm @ whatsapp admin 0137196420 untuk pembelian dan pertanyaan lanjut #sayajualarganoil #arganoil #arganoilmalaysia #jerawat #eczema #skincare #sayajualbeautyproduct #arganoilmy #minyakarganmalaysia #sayajualminyakargan #matargan #lallanour #minyakargan #arganoilmurah #minyakarganmurah #rhassoulclay #purearganoil #ghassoulclay #sayajualrhassoulclay #moroccanlavaclay #facemask #facemasker #naturalbeauty #moroccanhammam #rosewater #airmawar #sayajualrosewater #organicmalaysia #facialcare
0 2
jumcantik_

@jumcantik_

FOUNDATION KECUT JERAWAT
9 minutes ago
jumcantik_ Seawal 2 hari kulit kering dah hilang & kulit jadi lembap ๐Ÿ˜ . siapa yang dah try je tau ke'best'an elysian booster serum ni. dalam 1 botol boleh dapat banyak manfaat ๐Ÿ˜ . nak penjagaan kulit paling simple tapi berkesan? tak suka tepek krim banyak banyak? wajib guna elysian booster serum ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’‹ elysian booster serum rm85.00 . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ whatsapp +6019 531 2365 . . #jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincare #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #makeup #makeupartis #bazaarpaknil #hudabeauty #raya2017 #gemagegarvaganza
0 4
lmickels

@lmickels

lmickels
11 minutes ago
lmickels This. right. here. guys!! i am over the moon right now!! my friends husband has battled with #eczema for years and could not find any #relief. his fabulous wife suggested trying the capsules and.... check it out!! of the two pictures, the one on the left was taken around easter, and the right was taken just this week. #seriously, you can't #underestimate the #power of whole foods, fruits + veggies. we have 36 scientific, peer reviewed, medical journal publications from the top research institutes around the world. independent third party researchers, gold standard of research methodology, and is nsf certified! about 1% of supplements have that! this is fruits + veggies in a capsule, and a nutrient packed shake! what are you waiting for? let me help you find relief, and work towards a healthier lifestyle! #whatareyouwaitingfor #takehealthyback #livewithvitality #wholefoodnutrition
0 1
elanishbeauty

@elanishbeauty

Elanish Beauty (EB1003)
13 minutes ago
elanishbeauty Serum ni bakal membuat orang tak berkelip melihat anda! "asal kulit ko cantik sgt?" "ko buat treatment apa ek? kat mana? mesti mahal kan?" "eh betul ke ko ni...kenapa ko dh lain? cantik gila" "ko pakai susuk ae?" haa..itula soalan yg korang terpaksa hadap bila dh pakai elanish white gow serum ni. jgn ckp hakak tak warning! yang dh bersedia nk hadap soalan2 cupemas tu boleh pm/ whatsapp akak skrg ye! whatsapp "nak" ke ๏ผ‹6014-5449666 skrg! #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan
0 1
sweet.ivy.mae

@sweet.ivy.mae

Life with Ivy ๐Ÿ’—
20 minutes ago
sweet.ivy.mae I am so pleased to have discovered natural skincare products from @fourcowfarm that have been fantastic for ivy's eczema. if you're after natural skincare that is perfect for sensitive skin, check out @fourcowfarm ๐Ÿ’› i absolutely love their entire range, especially knowing that they contain no nasty ingredients and are safe for my family's skin. as our skin is our largest organ, everything we put on it is directly absorbed into our bodies, so it's important to know what we are using! ๐Ÿ’› . . #skincare #eczema #sensitiveskin #eczemababy #eczemasucks #organic #love #natural #naturalskincare #fourcowfarm #nature #thewayitshouldbe #baby #toddler #mumlife #toddlerlife #supportsmall #supporthandmade #handmadeinaustralia #bows #decorforkids #flatlaytoday
4 17
totallydevoted

@totallydevoted

Totallydevoted
25 minutes ago
totallydevoted Way way back in 2012 i created totally devoted cookies around my daughters eczema and food allergies. i've finally written a blog about it. please be kind it's my first blog ever ๐Ÿ˜‚link in profile.
1 11
vvoxy_24

@vvoxy_24

VvOxy's Healing Journey
19 minutes ago
vvoxy_24 After my break fast i went to a restaurant and order veggies and fruit bowl. the veggies they just put together what vegetables they had available. the veggies were red pepper, green beans, red onions, and mushrooms. the only issue for me was that there was too much oil. i didn't like that. apart from that it was good. . . . . . . . . . . . . #eczema #eczemaishealed #eczemafree #eczemarelief #tsw #health #healthyfooddiary #healthy #healthandwellness #restaurantfood #gettingoverfear #restaurants #fit #fitness #fitnessmotivation #fitspo #fitspiration #fitfam #summer #vegan #vegandiet #vvoxy #vvoxyshealingjourney
0 20
dianzvitaminkuching

@dianzvitaminkuching

KULIT CERAH BEBAS JERAWAT
25 minutes ago
dianzvitaminkuching Suka makeup? ๐Ÿ’„ . pakai la apa pun, kalau kulit dah cantik dan smooth semua jadi cantik tau ๐Ÿ’• . harini dah amik #dianzvitamin sebiji? #teamkikin
1 5
enirawardrobe.p.s

@enirawardrobe.p.s

Enirawardrobe P.S
25 minutes ago
enirawardrobe.p.s Allano spray hand and body lotion soothes and provides care for rough skin. creates an invisible shield to help protect against dirt and moisture loss. helps soothe sun and wind exposed skin and rough dry hands. contains allantion. unique foam-based body lotion. goes on easily. not messy or greasy. features allantoin and lanolin - to soothe and moisturise the driest of skin. losyen badan berasas buih mudah disapu tidak comot atau berminyak mengandungi alantoin dan lanolin - untuk melega dan melembap kulit kering antaranya kegunaannya: 1. kalau ada yg sedang kena chicken pox, sapukan allano lotion nie utk kurangkan gatal dan kurangkan risiko parut-parut campak. 2. sebagai insect repellent. sapu kat kaki dan tangan sebelum tido supaya nyamuk tak gigit. 3. untuk menghilangkan gatal-gatal gigitan nyamuk atau serangga. 4. untuk luka kecil dan besar. contohnya papercut, luka terkena pisau, luka merempuh sliding door. utk luka besar boleh spraykan allano sebelum dibawa ke hospital. 5. melecur kerana air panas. jangan basuh tangan, sebaliknya spraykan allano pada tempat yg melecur. 6. melecur kerana api. 7. melembabkan kulit badan dan juga boleh dispray pada tapak kaki yg pecah-pecah. 8. melegakan ruam bayi. 9. menghilangkan stretch marks. 10. merawat ekzema whatsapp "allano" 0142676036 self pickup bukit sentosa/bukit beruntung/sungai buaya/rawang #allano #allanolotion #rashes #mosquitorepellent #firstaidkit #amwaybukitsentosa #personalshoppermalaysia #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #codjalantunrazak #codkl #codrawang #kl #rawang #bukitberuntung #amwaymalaysia #amwayallano #eczema
0 1
donatasco

@donatasco

Skinfood for Healthier Skin
31 minutes ago
donatasco Skin starts on the inside. what we eat reflects on our face. my biggest struggle ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ my gut will tell the world when i eat poorly that's been a lot lately ๐Ÿ˜‘. gonna get back on track this week after monday lol. antioxidant foods like blueberries, green tea, goji berries, pecans, kidney beans, black berries, almonds, watermelon, cilantro... to name a few. ๐ŸŒฑ๐ŸŒฑwhy eat foods that are high in antioxidants because it helps reduce the signs of aging. antioxidants reduces the amounts of free radicals in your body, calm inflammation, increase blood circulation, cell metabolism and more.
1 8
elysian.kelantan

@elysian.kelantan

ELYSIAN BOOSTER SERUM
29 minutes ago
elysian.kelantan Warna lipmatte baru yang menggoda . warna venus ni betul-betul menggoda tau..tak over sangat..minimal & pretty. . in shaa allah by mid june stok sampai..cantik kan..meh kita cantik-cantik di pagi raya dengan produk kosmetik elysian. . sambil makeup sambil jaga muka๐Ÿ˜˜. . . โšก๏ธjom jana income bersama saya.ejen & dropship diperlukan. . ๐Ÿ“ฑwhatsapp 012-2811550 to order. - ๐Ÿš—cod available in kota bharu. - #elysian #elysianboosterserum #serumwajah #jerawat #ruam #eczema #kotabharu #kelantan #elysiankelantan #usm #umk #elysianfoundation #sayajual #sayajualserum #sayajualserumelysian #rubyskincare #rubyskincareseries #rubyskincarekelantan #jeragat #skincare #naturalproducts #heroseorangcinderella #ejenelysian #muaselangor #foundation #elysiankotabharu #serumfoundationelysian #rubycellactivewhite #rubycellactivewhitekelantan #teamelysianfarah
0 15