Loading...
zatilmj.lavender

@zatilmj.lavender

zatilmj.lavender
1 minute ago
zatilmj.lavender Stress seharian di tempat kerja? jom balik tenangkan diri dengan body scrub #maryjardin ni. . . rose geranium oil yang terkandung dalam body scrub ni boleh meningkatkan mood korang tau. minyak ni juga boleh membuatkan korang berasa tenang! . . lupakan segala masalah hari ni, jom tenangkan diri~ 😘
1 0
sunnahhlife

@sunnahhlife

SunnahLife
last month
sunnahhlife
Telah datang al-manna yang kaya dengan khasiat yang mampu mencegah pelbagai jenis penyakit . antaranya adalah : ✒ . 1☑mengekalkan kesihatan secara optimum 2☑meningkatkan sistem imun 3☑memberi tenaga yang lebih 4☑mengurangkan sembelit, cirit-birit dan ibs 5☑masalah salur kencing 6☑kegagalan buah pinggang 7☑kencing manis 8☑kanser 9☑menjadikan kadar kolestrol setabil 10☑sakit sendi 11☑eczema dan psoriasis 12☑menambah kekurangan nutrisi 13☑disebabkan ia 100% natural maka kesan sampingannya adalah kesihatan (tidak mengandungi chemical) , sangat sesuai bagi mereka yang ingin menambah kualiti kesihatan . dan bagi mereka yang telah berkali menggunakan ubat hospital tetapi akhirnya give up ، ingatlah allah ta'ala tidak menciptakan penyakit melainkan allah telah menciptakan ubatnya , maka jom bancuh al- manna bersama sunnahlife 😊👍 . #setiappenyakitadaubat #ubathanyasebagaiasbab #berdoatandakejayaansebaballahberisembuh #jombancuhbersamasunnahlife (019-5680113)(@sunnahhlife) . #sebelitteruk#kencingmanis#sakitsendi#eczema#kanserdanpenyelesaian#masalahbuahpinggang#tanpachamical#bolehhubungikami#hargayangberpatutan#makanansunnahhariini
0 11
beautyskinlover

@beautyskinlover

MAGICPILLS #vitcrosehip
4 minutes ago
beautyskinlover #feedbackissbybsl ❤️ .. .. promo price buy 2 botol free 1 botol rm100 free postage👍🏻 hurry up guyss. submit order sebelum terlambat! whatsapp +6013 223 4313 ( ika ) .. .. kebaikan & manfaat magicpills #vitcrosehip ①mencerah, menganjalkan, mencantikan kulit seluruh badan ②sekatakan tona kulit, putih, gebu berseri ③serikan & lembapkan kulit ④hilangkan parut,jerawat & jeragat ⑤mengekalkan tingkat kolagen & antioksidan ⑥baik untuk dalaman tubuh badan ⑦sesuai untuk 12 tahun keatas lelaki atau perempuan,demam, selsema & alergic ** mengandung, menyusukan anak, period & dalam pantang boleh amalkan takde kesan sampingan*** 💯 natural ingredients .. .. magicpills: sebotol ada 30biji. disarankan ambik 2 botol (60biji) kegunaan untuk sebulan makan 2 biji sehari iaitu pagi dan malam. pengambilan secara konsisten & lebihkan minum air 8-10 gelas sehari akan memberi kesan yang optimum .... #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaaronline #bazarmalaysia #vitcrosehip #pemborongvitamincrosehip #sayajualprodukkecantikan #hargamurah #hargakasihsayang #sayajualvitamin #sayajualsupplement #jerawat #jeragat #parut #sunburn #eczema #alergik #kulitcerah #kulitputih #putihgebu
0 0
misshuda_craft

@misshuda_craft

SHAKLEE VIVIX ESP
4 minutes ago
misshuda_craft Siapa yang perlukan omegaguard shaklee? . ✔ ibu menyusu. membekalkan dha untuk perkembangan minda bayi yang disusukan . ✔ masalah berat badan. meningkatkan hormon leptine yang mengawal selera makan serta membantu membakar lemak . ✔ ibu hamil. membantu perkembangan minda bayi yang dikandungkan . ✔ kanak-kanak. membantu perkembangan minda anak-anak yang sedang membesar. menguatkan sistem imunisasi anak . ✔ untuk kesihatan yang pelbagai. contohnya kesihatan jantung, sendi, strok, asma, batuk berkahak, paras kolesterol yang tinggi, tekanan darah yang tinggi dan pelbagai lagi. 💪 . omega antara keperluan asas badan kita. dan omega juga untuk sekeluarga . ⚠ disclaimer: produk ini bukan bertujuan merawat dan menyembuhkan penyakit tetapi produk nutrisi yang membantu badan melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan seterusnya membantu sistem badan berfungsi dengan lebih baik . 💯 keistimewaan: shaklee satu-satunya supplemen yang mempunyai landmark study, di mana orang luar yang membuat kajian ke atas pengguna supplemen shaklee dan hasilnya, terbukti bahawa pengguna supplemen shaklee mempunyai paras nutrisi darah yang baik . satu-satunya syarikat supplemen di dunia yang ada landmark study! . . . 🌿pakar shaklee anda 🌿 . selamat. berkesan. semulajadi . jom wasap kak huda 016.664.6051 huda ismail pakar shaklee anda blog: vitaminawetmuda.blogspot.com . #shakleetamanmelawati #shakleezoonegara #shakleeulukelang #shakleetamansetiawangsa #shakleeampangputeri #sayajualshaklee #penjualonline #pengedarshakleekl #pengedarshakleepj #sideincome #bisnesdarirumah #omegashaklee #omegaguardshaklee #nakkurus #setkurusshaklee #kurussihat #eczema #gout #sakitsendi #asthma #elargi #resdung #omega3shaklee #vitaminanakbijak #vitaminanaksihat #anakgenius #bazaarpaknil #terapiinstagram #ajimaura
0 2
chewnglow_rahsia.kulit.sihat

@chewnglow_rahsia.kulit.sihat

ORAL SKINCARE CHEWABLE TABLET
30 minutes ago
chewnglow_rahsia.kulit.sihat Adakah anda tahu chew n glow sesuai untuk lelaki dan wanita? . produk ini mmg best sebab: 👶🏻 bayi and kanak kanak boleh makan 👱🏻‍♀️wanita hamil, menyusukan anak dan on pink schedule pun boleh 👨🏼 lelaki tempatan yang awesome . kenapa wanita breastfeed atau hamil boleh juga? 😘nutrisi akan pergi kepada bayi 😋produk kami ialah makanan bukan ubat ubatan . cepat whatsapp kami sekarang di #0173450483 . #youchewyouglow #chewnglow .
1 6
chewnglow_rahsia.kulit.sihat

@chewnglow_rahsia.kulit.sihat

ORAL SKINCARE CHEWABLE TABLET
28 minutes ago
chewnglow_rahsia.kulit.sihat Jika kami mampu yakinkan neelofa, anda juga perlu yakin dengan kami! . chew n glow bukan dihasilkan dan dijual untuk kami raih keuntungan. . tetapi, chew n glow adalah produk kami hasilkan semenjak 2014 dan kami tidak pernah tukar ingredients dan formulation nya. . kenapa 2017 baru all out? . 🦋kami collect proven testimonials 🦋tak perlu edit gambar sgt untuk menjual 🦋di belakang kami, ada 2 doktor pakar perubatan yang akan advice . jom kita #chewnglow . coz #youchewyouglow
1 6
chewnglow_rahsia.kulit.sihat

@chewnglow_rahsia.kulit.sihat

ORAL SKINCARE CHEWABLE TABLET
25 minutes ago
chewnglow_rahsia.kulit.sihat Ladies, let's get chew n glow! . produk ini mampu membantu anda: 👱🏻‍♀️menghapuskan jerawat 👱🏻‍♀️kulit glowing 👱🏻‍♀️rambut kurang gugur 👱🏻‍♀️time p*s pun tak moody! . jom whatsapp kami sekarang di #0173450483 ! . . #chewnglow #youchewyouglow
1 8
elanishbeauty

@elanishbeauty

Elanish Beauty (EB1003)
7 minutes ago
elanishbeauty Assalamualaikum.. kalau nak kulit sihat & glowing tak perlu berbelanja ratusan atau ribuan ringgit. guna je serum ajaib dari ellanish beauty serum ni. insyaallah dgn izin darinya settle semua masalah kulit! anda kena cuba!!! taknak la cantik sorang2 hehehe ;) nak tau lebih lanjut bole ke website kami: www.elanishbeauty.com.my whatsapp: +6014-5449666 apa tunggu lagi!!! untuk tempahan: +6014-5449666 +6014-5449666 +6014-5449666 #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan
0 1
eczema.cure

@eczema.cure

ECZEMA
8 minutes ago
eczema.cure 12. fish oil finally for those of you who like to avoid the mess on the outside. this remedy is one of the few that can do its job strictly from the inside. fish oil is probably the best supplement to use to provide your body with the amount of omega-3 fatty acids that it needs, and the benefits will be unreal. this supplement comes in different forms – you can take pills as directed daily by mouth, or you can even mix 2 to 3 spoonfuls per day in some orange juice to get it down easier. however you go about getting fish oil into your system, your body will thank you because you may heal your eczema. #eczemababie #eczemababy #skinbaby #eczema #eczematreatment #eczemababy #eczemacure #eczemabattle #dermatitis #health #healthy #skindisease #skindiseases #skin #skins #skincareroutine #skincare #eczemababie #eczemababy #skinbaby #eczema #eczematreatment #eczemababy #eczemacure #eczemabattle #dermatitis #health #healthy #skindisease #skindiseases #skin #skins #skincareroutine #skincare
1 34
anistheharrogate

@anistheharrogate

Harrogate Sulphur Soap
9 minutes ago
anistheharrogate Pakai harrogate pun boleh hilang jeragat tau! ☺ whatsapp anis @ 0192787609 to place your order. #repost @harrogatesulphursoapbytema (@get_repost) ・・・ bila kak @temaomar dapat feedback cepat2 kita share dgn orang ramai. @harrogatesulphursoapbytema bukan sahaja untuk mereka yang berpenyakit atau ada problem skin, kulit tiada masalah pun boleh pakai. your skin will look even younger, brighter, much more radiant and healthy of course. tak cuba tak tahu. jangan berkira kalau nak kulit sihat dan cantik dari hujung rambut ke hujung kaki. #dahbelikebelum #harrogatemalaysia #acne #eczema #psoriasis #madeinengland #stockistbytema #stockistbytema #stockistbytema #testimoniharrogatesulphursoapbytema
0 1
thegoodhairshop

@thegoodhairshop

The Good Hair Shop
11 minutes ago
thegoodhairshop
#teachingtuesday: are you or a family member suffering from skin ailments? our restorative moisturizing hair & scalp oil made with neem & tumeric was created to offer an holistic alternative. neem oil is especially good for treating eczema, psoriasis, itchy scalp and dandruff by adding it to regular shampoo. shop online thegoodhairshop.com or in store. #health #wellness #autoimmune #lupusskinflare #naturalhair #eczema #dandruff #psoriasis #naturalhair #curly #locs #dreadlocks #teamnatural #teamlocs #curlyhair #beautiful #blackgirlmagic #melanin #shop #onlineshopping #curlfriends via @riplapphttp://www.thegoodhairshop.com/ #health via @riplapp
0 7
baseformula

@baseformula

Base Formula
12 minutes ago
baseformula Neem carrier oil is extracted from the leaves of the neem tree or commonly known as the “the wonder tree”. the use of neem oil and leaves has been around for several thousand years with its healing powers mentioned in some of the world’s most ancient books. it’s high in vitamin e, rich in emollients and fatty acids which help to restore inflamed, dry and sensitive skin conditions such as eczema. - - - #neemoil #neemcarrieroil #carrieroil #neemtree #india #thewondertree #vitamine #sensitiveskin #eczema #happyskin #softskin #dryskin #fattyacids #baseformula #aromatherapy
0 6
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
13 minutes ago
syeeda_lee.mj Kulit sihat dan cerah berseri😍 kebaikan mary jardin . 💜 merawat kulit dari dalam 💜merawat kulit sunburn 💜 mengecutkan jerawat 💜 memudarkan jeragat& parut 💜 melembapkan kulit 💜 menghilangkan whitehead & blackhead 💜 mencerahkan muka 💜sesuai untuk semua jenis kulit (kering, kusam, berminyak) berminat?? whatsapp 0139918567
1 2
syeeda_lee.mj

@syeeda_lee.mj

MARYJARDIN.JERAWAT.JERAGAT
14 minutes ago
syeeda_lee.mj Kulit sihat dan cerah berseri😍 kebaikan mary jardin . 💜 merawat kulit dari dalam 💜merawat kulit sunburn 💜 mengecutkan jerawat 💜 memudarkan jeragat& parut 💜 melembapkan kulit 💜 menghilangkan whitehead & blackhead 💜 mencerahkan muka 💜sesuai untuk semua jenis kulit (kering, kusam, berminyak) berminat?? whatsapp 0139918567
1 3
anis.answien

@anis.answien

Nickname saya Keknis🌸
14 minutes ago
anis.answien Alhamdulillah.. dapat anak buah baru lagi. sedap bau anak syurga ni kan . sebenarnya nak cite pasal task semalam oleh sifu @ajimaura dekat ig beliau @dukunsaka seronok buat task ni kami diberi masa untuk buat task pastu ikut guideline yang sifu dah bagi tu . lagi seronok kalu korang join group dia kat telegram. masih free lagi sebelum 1/10 ni dah berbayar. . . untuk ilmu percuma di instagram @ajimaura personal @dukunsaka belajar instagram advance @sifucilik belajar instagram basic @akademi.insta group support khas . #keknis #positivevibes #sihat #kurus #sihatdancantik #jualmurah #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #instafamous #sahajidahhaio #awesomazingteam #pbcorset #minkaffemurah #migraine #gastrik #sabunhijaumarine #sabunhijau #sabunhijauajaib #kelemumur #rambutgugur #kulitkepalagatal #tilambvsm #insomnia #stress #eczema
1 15