Loading...
Search result for #eczema

@joiellebabyproduct

joiellebabyproduct
Virgin coconut oil (vco).
cream ne sangat wangi dan sesuai bagi babies yang ada ekzema tau 😘
.
cream 100mg rm35 excluding postage fee .
nak tahu lebih lanjut? whatsapp la laju laju

📲whatsapp 0196118198
📲whatsapp 0196118198
📲whatsapp 0196118198

http://joiellebabyproduct.wasap.my/

malas nak save nombor, click kt bio boleh direct terus ke whatsapps
#joielle #ruamlamping #mandibaby #babygoods #babybath #joielleproduct #vcojoielle #vco #virgaincoconutoil #nipplebalm #femininewash #aloevera #vitamine #babyskincare #skincare #babybath #babyzcream #babyoil #babyproduct #barangbaby #babylotion #babybath #babyoil #eczema #halal #baby #teammammai
1 4 6 minutes ago

@pjcosmetic

pjcosmetic
Malu jeragat bertempek dimuka?😔
tiada keyakinan diri?😞
suami selalu tegur jeragat banyak dimuka? 😖
.
nak saya bantu ? ☺️
.
jom rawat masalah anda dengan produk chlush by drk 😃
.
berminat boleh ws num admin dekat bawah yer 😄😄
.
#jerawat #jeragat #resdung #putihkulit #parutjerawat #kurusbadan #sakiturat #kulitsensitif #psoriasis #eczema #kulitkusam #kulitgelap #drkno5 #solitemolite #gojessmojess #drk #drkkosmetik #kotabharu #chlush #chlushbydrk #malaysia #kelantan #acne #melasma #acnescar #slimming #prp #laser #whitening #pigmentation
ws agen kl kaklin
01128818011📲
.
fb pages - pj cosmetic
1 5 7 minutes ago

@cannaderm.dk

cannaderm.dk
Foam face wash 😌👌🏼 •

#acne #face #wash #cannaderm #hamp #hampcreme #buynature#hudpleje #sensetivhud #tørhud#hampecreme  #psoriasis #helsemin #eksem#atopi #eczema #dermatitis #atopiskeksem#smertelindring #smertegel #creme#varmecreme #psoriasisforeningen#atopiskdermatitis #atopiskehudsygdomme#naturalbeauty #green #healthy #hemplife
0 21 8 minutes ago

@serena__kapoor

serena__kapoor
|| words by me || 🌻 i know there are a lot worse things than developing eczema\dermatitis on your face and although only a recent bane in my life... this s**t is stressful! yesterday i was proper feeling myself: hair, nails, face, dress and all (image) 💁🏽‍♀️ ... however, today not so much! i can’t stop scratching my face and i look like a swollen hellboy 😒 (boomerang)! the list of triggers are endless: makeup, alcohol, dairy, sugar, stress, sweat, hot weather, cold weather... you name it 🤨. in a nut shell it sucks. however, the point of this post is to remind ya’ll that when we’re not feeling our best be it physically or mentally: we have to be mindful and remain kind to ourselves, know that this too will pass. these moments will come, don’t focus on them, don’t let them stay and please please don’t let them make you feel like any less of a badass.

#inspire #motivate #inspirationalquotes #womenempoweringwomen #motivationalquotes #instagood #quotestoliveby #quotesaboutlife #instaquote #goodvibesonly #mentalhealth #love #life #beauty #spirtuality #workonyourself #growthmindset #writersofinstagram #writerslife #writersofcolour #energy #vibe #eczema #eczemaproblems #dermatitis #eczemasucks #dermatology #dermatologist #loveyourself #growthmindset #makeup
1 101 13 hours ago

@temaomar

temaomar
All you need to do is begin your skincare routine in the comfort of your home with our soap bar ❤️
visit us at-
harrogate sulphur soap showroom
p5-10, shaftsbury square,
persiaran multimedia,
cyber 7, 63000, cyberjaya
.
business hours:
mon-frid 10.30am - 6.30pm
saturday 10.30am - 3pm
sunday closed
.
phone - 0386877125
.
instagram - @harrogatesulphursoapbytema @stockistbytema
we were also featured in the medias -
.
the star -
.
https://www.pressreader.com/malaysia/the-star-malaysia-star2/20180516/281608126081522
.
https://www.star2.com/style/2018/05/22/harrogate-sulphur-soap-skin-siti-fatma-omar/
.
sinar harian -
.
http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/sabun-sulfur-harrogate-1.830214
.
nst .
https://www.pressreader.com/malaysia/new-straits-times/20180711/282514364296607
.
#sabun #sulphursoap #sabunajaib #madeinengland #harrogatemalaysia #harrogatesulphursoap #harrogatesulphursoapbytema #testimoniharrogatesulphursoapbytema #acne #eczema #psoriasis #hssmy #hssshowroommy #skincare
1 12 9 minutes ago

@health_center

health_center
كريم اليدين الطبيعب بخلاصة الصابون الأفريقي الأسود 😍
❤تحتاج اليدين دائما لعناية خاصة وترطيب مستمر ❤
مكونات عضوية معتمدة 🌿
يحتوي على الالوفيرا لترطيب وتغذية البشرة🌷
مدعم بفيتامين e ليدين أكثر نعومة🌸
غني بالمغذيات مع زيت الجوجوبا المرطب🌹
يعطي اليدين نعومة وترطيب عميق💕
يعمل الصابون الأسود والشوفان على ترطيب اليدين وتقليل الجفاف🌼
يتميز برائحة عطرية جميلة 🌸

مناسب لجميع انواع البشرة 😍
الاستخدام اليومي يعطي اليدين نعومة وترطيب

سعة العبوة ١١٨ملل
السعر: ٦ ريال عماني
تتوفر خدمة التوصيل مجاناً😍 الرجاء التواصل على الواتساب لاي استفسار او للشراء
📳 واتساب : 92327219
#764302130994omanhealthcenter .
#nubianheritage #beauty#skin #skincare #africanblacksoap#blacksoap #hydrate #moisturizer #glow #natural #naturalbeauty #naturalskincare#greenbeauty #healthyskin #selfcare #sheabutter #aloevera #instabeauty #crueltyfree #naturalproducts #skincareroutine #crueltyfreebeauty #acne#eczema #healthcenter #health_center
1 10 10 minutes ago

@boy_shah83

boy_shah83
0 1 11 minutes ago

@barnamedical

barnamedical
التهاب الجلد التأتبي
تعرف على أنواع الأكزيما
ــــــ
atopic eczema
get to know the different types of eczema
1 4 13 minutes ago

@innath

innath
Hasil make up @endi_feng yang menurut saya sukses bikin saya (ngerasa) pangling. alis ngga pernah digambar kayak gini & overdrawn lips. warna tak banyak kuedit, bisa dilihat problem utamaku large pores di kulit yang tidak berminyak, malah cenderung kering 😅 makasih, ya, endi! 💋 #innathbeauty #endifengmakeup
35 273 1 hour ago

@kacip_fatimah_utm

kacip_fatimah_utm
💥 eczema
💥 psoriasis
💥 kulit kering
💥 jeragat
💥 tumit kaki merekah
💥 n****e c***k (ibu menyusu)
💥 ruam bayi

rawat dgn lotion #natural revitalising moisturising lotion
.
✅hasil penyelidikan pakar penyelidik universiti
✅d syorkn dr zubaidi
✅bebas bahan kimia bahaya
✅bebas steroid
✅ selamat utk baby n dewasa
✅ membantu merawat masalah kekeringan kulit n pelbagai masalah kulit
✅ membantu merangsang pembentukan kulit baru yg sihat n cantik
.
.
whatsapp
📲013-771-4413
.
.

http://www.wasap.my/60137714413/lrm
.
.
.
.
.
#ekf #kacipfatimah #eczema #psoriasis #kulitkering #kulitbersisik #nipplecrack #drzubaidi #breastfeeding #menyusu #mumtobe #berpantang #ruam #kulitbersisik #tumitpecah #losyenbaby #labicea #natural #antibacterial #cream #kulatsusu #pelembap #revitalize
0 0 25 minutes ago

@taiko.viral

taiko.viral
Pilu hati tengok anak menangis meraung!!
.
.
hati ibu mana yang tak sengsara tengok anak sakit kepedihan sebab kulit sensitif. ibu yang mengalaminya saja faham keadaan ni. dahla gatal mintak digaru, kalau garu pulak boleh berdarah kulitnya. anak ada eczema, mak pulak kena kulit menggelupas, si ayah pulak ada psoriasis! aduh, sengsaranya kulit sensitive!
.
.
alhamdulillah, nasib baik ada #renoskin medic serum ni, baru guna satu sapuan pun dah lega gatal-gatalnya, kulit menggelupas pun beransur pulih. kalau pakai 3 hari insya allah settle masalah! anak pun dah tak menangis meraung lagi. alhamdulillah, syukur sangat! .
.
kalau sapu #medicserum ni sangat semulajadi, 100% bebas bahan kimia, pengawet dan pewangi sintetik. rumusan herbanya memang mujarab untuk rawat kulit sensitif tu. nak tahu apa yang menarik sangat renoskin medic serum ni? ---->herba minyak kastor, dan minyak kelapa dara ni memang sangat efektif merawat kulit bermasalah sebab ada mineral dan nutrient penting yang memang menjadi agen merawat kulit bermasalah. ---->serum ni langsung tak berminyak dan cepat meresap. ---->bebas paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya. ----> kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti minyak kastor, minyak kelapa dara, dan herba.
.
.
.nak lihat testimoni lain, follow saja
@renoskin_medicserum
@renoskin_medicserum
@renoskin_medicserum .
jom grab sekarang. klik link di bio ig @renoskin_medicserum .
. .

#renoskinmedicserum #kulitsensitif #kulitkusam #ekzema #eczema#produkbayi #berkesan #organik #semulajadi #viral#malaysia #kualalumpur #best #renoskin#medicserum #viralmalaysia #jerawat #jeragat#kulitgatal #gatalgatalkulit
0 22 23 minutes ago

@jolinatural

jolinatural
My collection of herbals, botanicals and clays... all these wonderful, natural, therapautic ingredients that go into the skin care i make.
.
my products are free from sls/sles, propylene glycol, mineral / petroleium oil, parabens & phthalates.
.
.
💐🌸🌹🌻🌺 #idoitnaturally #animallover #natural #intheraw #australia #alchemist #naturalskincare #thisgirlgardens #dryskin #eczema #whippedcream #richcream #facialscrub #naturalisbest #bespoke #tailormade #australianmade #shopnatural #sensualmassage #naturalman #naturaloils #naturalingredients #botanicals #clays #herbalteas
2 1 26 minutes ago

@yes.viral

yes.viral
Pilu hati tengok anak menangis meraung!!
.
.
hati ibu mana yang tak sengsara tengok anak sakit kepedihan sebab kulit sensitif. ibu yang mengalaminya saja faham keadaan ni. dahla gatal mintak digaru, kalau garu pulak boleh berdarah kulitnya. anak ada eczema, mak pulak kena kulit menggelupas, si ayah pulak ada psoriasis! aduh, sengsaranya kulit sensitive!
.
.
alhamdulillah, nasib baik ada #renoskin medic serum ni, baru guna satu sapuan pun dah lega gatal-gatalnya, kulit menggelupas pun beransur pulih. kalau pakai 3 hari insya allah settle masalah! anak pun dah tak menangis meraung lagi. alhamdulillah, syukur sangat! .
.
kalau sapu #medicserum ni sangat semulajadi, 100% bebas bahan kimia, pengawet dan pewangi sintetik. rumusan herbanya memang mujarab untuk rawat kulit sensitif tu. nak tahu apa yang menarik sangat renoskin medic serum ni? ---->herba minyak kastor, dan minyak kelapa dara ni memang sangat efektif merawat kulit bermasalah sebab ada mineral dan nutrient penting yang memang menjadi agen merawat kulit bermasalah. ---->serum ni langsung tak berminyak dan cepat meresap. ---->bebas paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya. ----> kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti minyak kastor, minyak kelapa dara, dan herba.
.
.
.nak lihat testimoni lain, follow saja
@renoskin_medicserum
@renoskin_medicserum
@renoskin_medicserum .
jom grab sekarang. klik link di bio ig @renoskin_medicserum .
. .

#renoskinmedicserum #kulitsensitif #kulitkusam #ekzema #eczema#produkbayi #berkesan #organik #semulajadi #viral#malaysia #kualalumpur #best #renoskin#medicserum #viralmalaysia #jerawat #jeragat#kulitgatal #gatalgatalkulit
0 13 26 minutes ago

@bloomey_handmade

bloomey_handmade
#turmeric is well-known as an antioxidant that provides your skin with amazing benefits and keeps it looking young and fresh. turmeric has very strong antibacterial and healing benefits. it exfoliates the skin mildly and gently. it is also used to treat #eczema and #psoriasis owing to its strong anti-inflammatory and soothing properties. 😀

discover our yellow clay soap for sensitive skin with turmeric powder, honey & lavender essential oil in our #etsy store link in bio ☝️.
1 12 32 minutes ago

@lyssah_

lyssah_
Bonjour ! j’espère que vous allez bien. ce midi, j’avais envie de vous parler de notre #gammevisage que j’utilise au quotidien. mon rituel : le #gelnettoyant avant de retirer les #impuretés, les #crèmes de jour et de nuit afin d’atténuer les #imperfections.
nous avons aussi des produits adaptés à une peau graisses ou sèche qui traitent les problèmes tels que l’#acne, #boutons, #cicatrices, #rosacee, #eczema etc... c’est important de prendre soin de soi avec des produits #naturels, #bios, certifiés #ewg et non testés sur les animaux 👌🏼 et j’offre 10€ de réduction sur votre première commande avec le code 1151878! #mōdere #modere
2 34 last month