Loading...
sarimahibrahim

@sarimahibrahim

C.P Sarimah Ibrahim
5 days ago
sarimahibrahim Kisah tiga dara pingi...(oops!) 😂😱😍hahhaha..posing maut and having a blast with these two. friendship spanning across 15 years.. @_ezlynn_ and @serinaredzuawan best kan.. at last...we decided to have a karaoke session and blast lagu2 jiwang to the max...lagu @aku.amysearch @sheilamajidofficial @ctdk @projectorbandofficial @jaclyn_victor wajib and now i have no voice. tolongggggg 😅😁👏🏻💪🏻🎤🔥#karaoke #jiwang #oldfriends #girls #women #lepastension #relaxtime #redbox #tigadarapingitan #dangdut #rock #pop #balada #everysong #serinaredzuawan #ezlyn #sarimah #bilasarimahlepastension #gemilangsangatkan #diaisabella #fantasiabulanmadu #lagendapunyasession
17 1,041
ian_evigassing_palu

@ian_evigassing_palu

Bheliyand Cheristian
6 days ago
ian_evigassing_palu
Next cover again @hazmanofficial @evi_masamba_real 😊sukses terus kedepannya bisa bertahan didunia entertainer. amin #repost @hazmanofficial (@get_repost) ・・・ #hazmanlovers #evigassing @hazmanlovers_official teaser - our 1st cover music project cinta kita #newversion by hazman + evi = #havi 🎙 music arrangment + music video by @arief.iskandar.composer 🎶 #cintakita #fantasiabulanmadu @evi_masamba_real
0 18
bahar_jamil

@bahar_jamil

BAHARUDDIN AB JAMIL
2 weeks ago
bahar_jamil
Andai dipisah laut dan pantai... musnahlah ilham.. hilang pedoman... #search #fantasiabulanmadu @aku.amysearch
2 109
neoglobal.co

@neoglobal.co

Neo Global Sdn Bhd
3 weeks ago
neoglobal.co Andai di pisah..laut dan pantai.. musnah lah ilham..hilang pedoman #fantasiabulanmadu @aku.amysearch ... berkongsi jiwa dan rasa bersama neo global
0 14
_ezlynn_

@_ezlynn_

Ezlynn
3 weeks ago
_ezlynn_ #lyric #fantasiabulanmadu bulan madu di awan biru... tiada yang mengganggu...
26 573
hazmanlovers_official

@hazmanlovers_official

HazmanLovers Official
3 weeks ago
hazmanlovers_official
#repost from @hazmanofficial alhamdulillah.. 1minggu 120k++ lebih viewers.. terima kasih buat #hazmanlovers & #evigassing yang sudi support our 1st cover music project duet 2 negara #malaysia & #indonesia 🇲🇾🇲🇨 . . jangan tonton di channel hazman al-idrus saja.. yukkk subscribe juga channel evi masamba ya.. click saja foto @evi_masamba_real di bulatan itu dan akan langsung ke channel evi.. . . newversion cinta kita cover by #havi 🎙 #rockdangdut #rockdut music arrangement & video by @arief.iskandar.composer #cintakita #fantasiabulanmadu #amysearch #inkachristie
0 13
tiaz_alkhred

@tiaz_alkhred

Tiaz Al-Khred
3 weeks ago
tiaz_alkhred
@hazmanlovers_official alhamdulillah.. 1minggu 120k++ lebih viewers.. terima kasih buat #hazmanlovers & #evigassing yang sudi support 1st cover music project duet 2 negara #malaysia & #indonesia 🇲🇾🇲🇨 . . jangan tonton di channel @hazmanofficial saja.. yukkk subscribe juga channel evi masamba ya.. click saja foto @evi_masamba_real di bulatan itu dan akan langsung ke channel evi.. . . newversion cinta kita cover by #havi 🎙 #rockdangdut #rockdut music arrangement & video by @arief.iskandar.composer #cintakita #fantasiabulanmadu #amysearch #inkachristie
1 61
hazmanofficial

@hazmanofficial

Hazman Al-idrus D'Academy Asia
3 weeks ago
hazmanofficial
@hazmanlovers_official alhamdulillah.. 1minggu 120k++ lebih viewers.. terima kasih buat #hazmanlovers & #evigassing yang sudi support our 1st cover music project duet 2 negara #malaysia & #indonesia 🇲🇾🇲🇨 . . jangan tonton di channel hazman al-idrus saja.. yukkk subscribe juga channel evi masamba ya.. click saja foto @evi_masamba_real di bulatan itu dan akan langsung ke channel evi.. . . newversion cinta kita cover by #havi 🎙 #rockdangdut #rockdut music arrangement & video by @arief.iskandar.composer #cintakita #fantasiabulanmadu #amysearch #inkachristie
45 773
ajaque07

@ajaque07

Abdul Shahrom
3 weeks ago
ajaque07
A better-late-than-never upload of a video taken during #seagames2017 #closingceremony at #stadiumnasionalbukitjalil last wedmesday, 30.8.2017. this was during amy search performing #fantasiabulanmadu during '#concert' stage..erm..lagu jiwang..plus lampu kelip2 handphone..plus '#karaoke'..feeling #romantic pulak 🤔🙈 #okbye 🙋‍♂️ #seagames #kualalumpur2017 #bangkitbersama #risingtogether #kitasamahero #kitajuara #teammalaysia #samsunggalaxys6edgeplus #ilovemysamsung
2 24
faz_carl

@faz_carl

Mr Fazz_carlz
3 weeks ago
faz_carl Tertiba ingat kat dia bila dengar lagu nie..die penah nyanyi..sweet je masa tu..haha..bermimpi kali.. #fantasiabulanmadu #search #afewyearago
0 23
muhammadbudimaniman

@muhammadbudimaniman

Muhammad Budiman
3 weeks ago
muhammadbudimaniman
Dengarkan lagu secara ringkas short lagu the legend amy search fantasia bulan madu #fantasiabulanmadu
0 13
adi5etan

@adi5etan

Adi Setan
3 weeks ago
adi5etan
Maafkn kawan sy yg tembam itu, da sedap sangat agaknya.. masing2 stress keje, biar la.. #akuyangtarikkauyangpanas #don #taburdedak #kulibelantara #arusyangderas #fantasiabulanmadu #madutualang
3 26
ashraf_suhaimi

@ashraf_suhaimi

Social Media Influencer
3 weeks ago
ashraf_suhaimi W o r k ❤️ . learning new things everyday.. thanks you @hattadolmat_ @scha_fadly letting me be a part of making this outfit for @aku.amysearch for closing seagames 2017 . yeahh.. we did it.. 👍🏻 . #ashrafsuhaimi #busyisgood #ashatwork #learningprocess #bowtotheearth #seagames2017 #amysearch #menshair #mensfashion #mentalhealth #mensweardaily #issabella #fantasiabulanmadu #negaraku #kualalumpur2017
12 708
rezalliants_kuningan

@rezalliants_kuningan

Reza Zakarya DA2
3 weeks ago
rezalliants_kuningan
Bikin baper 😅😅😅@regrann from @hazmanofficial yukk sekarang lihat ke youtube channel hazman al-idrus untuk full version with @evi_masamba_real 🎵 jangan lupa untuk subscribe & share yahhhhh.. 😘 duet 2 negara #malaysia & #indonesia #newversion cinta kita cover by hazman al-idrus & evi masamba #havi 🎙 our 1st cover music project ini khusus buat merealisasikan permintaan #hazmanlovers & #evigassing music arrangement & video by @arief.iskandar.composer🎶 #rockdangdut #rockdut #cintakita #fantasiabulanmadu
0 11