Loading...
Search result for #feeltabeauty

@feeltabeauty_amy

feeltabeauty_amy
Routine skin care tidak semestinya memerlukan cream malam atau cream siang?
.
routine skin care sebenarnya apa yang take care dengan skin kita dari segi penjagaan.
.
macam osza sendiri amat menitik beratkan skin routine dalaman dan juga luaran. sebab kecantikan yg bagus bermula dari dalaman.
.
untuk penjagaan luaran osza amat menjaga dari segi pelindungan seperti penggunaan sunblock semasa keluar rumah pembersih wajah untuk kulit bebas dari sebarang bacteria dan akhir sekali rawat kulit supaya kulit sentiasa dibekalkan nutrisi yang secukupnya.
.
simplekan skin routine osza tak perlu perbagai step cukup hanya kita take care skin kita setiap hari. pastikan bersih dilindungi dan dirawat. itu sahaja mudahh dan jimat.
.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭01133316506
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 1 hour ago

@feeltabeauty_ira

feeltabeauty_ira
Seronoknya dapat kulit lembut halus mulus seperti kulit baby . bebas dari masalah kusam jerawat dan jeragat .
-
herraz glow serum yang berasaskan dari air dan di formula dgn aloe vera biji anggur yang sngt kaya dgn vitamin c sangat bagus untuk merawat kulit yang rosak dari akbiat radical bebas .
-
satu serum 3 fungsi
serum
prime
moisturizer
-
mampu melembabkan merawat dan boleh menjadi makeup base untuk tahan kan makeup lebih lama.
.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60109765341
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 1 hour ago

@feeltabeauty_byss

feeltabeauty_byss
Jerawat hilang kulit moist!
beribu testimoni yang kami dah dapat uols rasa? tak ke memang berkesan?
.
ini salah satu bukti testimoni customer kami yang dapat kulit cerah moist dan masalah jerawat hilang.
.
tak cantik bukan alasan untuk tidak boleh menjadi cantik. asalkan ada usaha semuanya boleh.
.
jadi jom cuba!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0145333836 -
agent dropship diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 2 hours ago

@feeltabeauty_byss

feeltabeauty_byss
Detox, puteh, gebu , pinkis satu badan.
.
di formulasikan dari pada bahan-bahan yang sangat bermutu tinggi seperti astaxanthin, beta carotene(lobak), madu, delima dan vitamin c.
.
bertindak sebagai agent detox membuang segala toksin toksin yang boleh terjadinya punca masalah kulit kusam ,jerawat badan terasa letih kurang bermaya.
.
secret jelly juga membekal nutrisi yang lengkap pada tumbuh badan anda supaya seharian anda lebih bertenaga dan ceria.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0145333836‬ -
agent dropship diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 2 hours ago

@feeltabeauty__qaira

feeltabeauty__qaira
[jom pagi ni kita detoxkan toksin ]
.
ladys! nak raya ni weii jangan biarkan manusia lain hina kulit awak jerawat jeragat kusam "ewueeww dah macam orang sakit kau ni? ". .
walhal kita sihat, tapi orang nampak kita sikit itu pertanda kulit uols kusam.
.
haaa kalau uols nak tahu amalkan supplement waktu pagi adalah waktu yang paling tepat dan berkesan.
.
waktu paling elok ambil supplement adalah masa perut kosong, jadi disyorkan ambil waktu pagi bersama segelas air kosong sebab semalaman semasa tidur, perut kita kosong dalm jangkamasa lama, jadi bila kita mula ambil supplement pada waktu pagi penyerapan sgt sgt bagus bertindak dalam tubuh badan kita.

kalau perut penuh menyukarkan supplement untuk bertindak. jadi eloklah waktu pagi ambil 2jam sebelum breakfast / 2jam selepas makan malam.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0173212171
.
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #feeltaherrazglowserum #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #skincarehalal #terapiinstagram #ajimaura #ctdk #noradanish #bazarpaknilmurah #feeltamuar #uum #uitm #parutjerawat #jeragat
0 10 2 hours ago

@feelta_beautifulkorean

feelta_beautifulkorean
Baru amalkan satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan secret jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
beribu testimoni kami dapat tau.
cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya😆 tak terbilang. jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0189827209
ds agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 2 hours ago

@feelta_beautifulkorean

feelta_beautifulkorean
Cutenyaa adik nie dah lah kulit cantik gilaaaa. seronok tengok adik nie sapu herraz glow serum.
.
korang yang nak comel cute macam adik nie jom lah tepuk tepuk dengan herraz glow serum.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0189827209
ds agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 2 hours ago

@feeltabeauty_byss

feeltabeauty_byss
Berlekuk lekuk kulit wajah akibat sering tumbuh jerawat?
.
bekas jerawat ada bermacam macam jenis ada yang tanda hitam ada yang sampai berlekuk?
.
ahaisss silap silap semut lalu boleh tengelam😂. uols jangan risau amalkan jer "secret jelly" insyallah boleh membantu mengurangkan masalah parut berlekuk.
.
haaa sebab dalam secret jelly ni mengandungi astaxanthin yang bagus untuk menghasilkan sel sel kulit yang baru dengan pembentukan collagen dalam tubuh badan.
.
jadi ada masalah parut yang berlekuk or hitam amalkan jer secret jelly.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0145333836‬ -
agent dropship diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 2 hours ago

@feelta_beautifulkorean

feelta_beautifulkorean
Baru amalkan satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan secret jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
beribu testimoni kami dapat tau.
cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya😆 tak terbilang. jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0189827209
ds agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 2 hours ago

@feeltabeauty_ira

feeltabeauty_ira
Kusam!
jahh oit kauw sakit ke? lesu semacam jerr muka?
.
siapa penah terkena situasi kat atas ni. pergi je mana mana mesti orang ingat sakit macam mayat hidup jer manusia ni pandang kulit kita erhhh geram jer rasa.
.
kulit kelihatan pucat tidak bermakna itu pertanda kulit tidak cukup nutirisi atau kurang air jadi kulit mudah kelihatan pucat.
.
cara untuk rawat kulit supaya kelihatan fresh dah segar amalkan minimum air yg cukup jangan lupa jaga routine skin setiap hari.
.
dengan amalkan herraz glow serum sebagai routine skin kulit lebih sihat segar fresh dan glowing.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0109765341
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 2 hours ago

@feeltabeauty.penang

feeltabeauty.penang
Routine skin care tidak semestinya memerlukan cream malam atau cream siang?
.
routine skin care sebenarnya apa yang take care dengan skin kita dari segi penjagaan.
.
macam sis sendiri amat menitik beratkan skin routine dalaman dan juga luaran. sebab kecantikan yg bagus bermula dari dalaman.
.
untuk penjagaan luaran sis amat menjaga dari segi pelindungan seperti penggunaan sunblock semasa keluar rumah pembersih wajah untuk kulit bebas dari sebarang bacteria dan akhir sekali rawat kulit supaya kulit sentiasa dibekalkan nutrisi yang secukupnya.
.
simplekan skin routine sis tak perlu perbagai step cukup hanya kita take care skin kita setiap hari. pastikan bersih dilindungi dan dirawat. itu sahaja mudahh dan jimat.
.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0123123651
agent& stokis diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #kekechallenge
0 1 2 hours ago

@feeltabeauty.penang

feeltabeauty.penang
Baru amalkan satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan secret jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
beribu testimoni kami dapat tau.
cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya😆 tak terbilang. jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0123123651
agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 3 hours ago

@feeltakedaimulong

feeltakedaimulong
Berbotol-botol dia repeat uolsss itu tandanya terlajakk berkesan kalau tak berkesan. ehh dia tak akan repeat uolss. .
"tq sangat kulit muka dah tak ada kusam dan sunburn lagi lepas amalkan herraz glow serum."
.
kulit rentung akibat sunburn pun boleh di rawat ini kan pula masalah kusam jerawat kering dan berminyak.
.
herraz glow serum penyelamat segala masalah kulit.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0148446339-
agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 6 3 hours ago

@feeltakelantan

feeltakelantan
Baru amalkan satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan secret jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
beribu testimoni kami dapat tau.
cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya😆 tak terbilang. jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0179586865 -
agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 8 3 hours ago

@feeltabeauty_hq

feeltabeauty_hq
Baru amalkan satu kotak pertama kulit kelihatan cerah dari sebelum.
.
sampai customer tak sabariahhhh nak repeat uols.
korang golap atau kurang cahaya tu boleh cuba amalkan secret jelly nie mana tau kulit lebih cerah dari selalu.
.
beribu testimoni kami dapat tau.
cerah, flawless, bebas jerawat jeragat, kulit lembab, bertenaga ehh byk sebenarnya😆 tak terbilang. jadi jangan segan silu nak cuba ye.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0173913324 -
agent& stokis diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
2 33 4 hours ago

@feeltaselangor

feeltaselangor
[ bekas jerawat beransur hilang ] " sebelum ni banyak sgt jerawat dekat muka, sebab salah pakai kosmetik tapi alhamdulillah ada nampak kesannya selepas amalkan herraz glow serum "

amboi amboi seronok adik kita dapat kembalikan skin yang sihat seperti dulu.

uolsss yang dah memang kulit problem? bila nak cuba dan rawat dengan herraz glow serum? rugiiii gilaaa kalau tak cuba.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0199446319

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 8 4 hours ago

@butikmuslimah_syazana2

butikmuslimah_syazana2
Apa yang bestnya alana dress ni?
.
. 🎈material : como creape dan como printed
.
. 🎈mempunyai zip pada bahagian tangan dan dada
.
. 🎈cardigan dijahit sekali dengan baju
.
. 🎈kain : bentuk kain a cut memudahkn pergerakkan
.

p/s: alana dah ada kat web taw.. cepat2 grab sekarang😃
.
.
ws ana +60133794282 **atau klik shj link kt bio🌸

#alanadress #laraalana #vitaminkanakkanak #vitamincserum #serumputih #feedbackcustomer #feeltabeauty #feeltasecretjelly #ajimaura #terapiinstagram #belajarinstagram #aurainsta #syukurselalu #syedsaddiq #kakitanganawam #kakitangankerajaan #solemnization #makeupmurah #makeupartis #salamzohor #perempuanfuhh #trudollybyfazura #trudollymurah #mirafilzah #noradanish #erezeki #ootdniqab #tutorialniqab #turbanneelofa
3 31 4 hours ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Jom dapatkan set combo mantap percuma bedak feelta bernilai rm29.

seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "ehh gift bukan murah tau bernilai rm29 , tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej set combo mantap.

syokkk ke syokk? mestilah syokk kulit bertambah cantik guna bedak feelta automatic cantik bak angeline jolie 😂. jimat guna loose powder lebih tahan lama. boleh guna untuk bedak sejuk lagi. jimaykan.😘😘 dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 8 4 hours ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Jom dapatkan set combo mantap percuma bedak feelta bernilai rm29.

seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "ehh gift bukan murah tau bernilai rm29 , tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej set combo mantap.

syokkk ke syokk? mestilah syokk kulit bertambah cantik guna bedak feelta automatic cantik bak angeline jolie 😂. jimat guna loose powder lebih tahan lama. boleh guna untuk bedak sejuk lagi. jimaykan.😘😘 dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 4 hours ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Jom dapatkan set combo mantap percuma bedak feelta bernilai rm29.

seronokkan kalau beli barang dapat perbagi macam gift, "ehh gift bukan murah tau bernilai rm29 , tapi kita nak bagi free je pada uols yang grab mana-mana pakej set combo mantap.

syokkk ke syokk? mestilah syokk kulit bertambah cantik guna bedak feelta automatic cantik bak angeline jolie 😂. jimat guna loose powder lebih tahan lama. boleh guna untuk bedak sejuk lagi. jimaykan.😘😘 dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretjelly #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 5 hours ago