Loading...
Search result for #feeltabeauty

@feeltabeauty_gojess

feeltabeauty_gojess
Biar lambat asal selamat!
.
penah korang terpukau dengan kesan produk seawal 3 hari? sehari jer kulit boleh puteh 2 hari boleh flawless 3 hari? licin berkilat umpama cermin! .
produk penghakis kulit?
produk mengandungi mekuri?
.
jangan biarkan kulit korang hanya cantik sementara dan akhir menderita masalah kulit yang lebih bahaya.
.
maaf produk kami tindak balas yang agak lambat sebab produk kami bebas bahan2 kimia yang berbahaya.
.
dan produk kami tidak akan meninggalkan kesan sampingan pada pengguna kami.
.
cepat tapi menderita?
cantik tapi sementara?
mana pilih korang?
.
pilihan di tangan korang!
.
biar lambat tapi selamat itu pilihan kami!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60139466115 -
dropship diperlukan
.
.
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
1 0 10 minutes ago

@feelta_secret

feelta_secret
Patutlah kulit lady's bos kita cantik konsisten amalkan secret jelly.
.
jeles tengok kulit bos kita nie puteh gebu betul.
.
cuti video bos lara time raya hari tu🙈
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0173913485 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 16 minutes ago

@neelamshop_bangsarkl

neelamshop_bangsarkl
Belang sana,belang sini
.
itu dulu sisss ~
jenuh nak tepek bedak biar toner muka nampak sekata je 😩
tapi bila peluh ditambah pula dengan cuaca yg panas sekarang, makin berbelang jadinya!
ahhhh...aku kene cari jalan penyelesaian!
.
nahh! jumpalah satu produk ni.
produk apa? secret jelly la 😍
alhamdullilah makin nampak hasil yg aku idamkan..
cara consume pun senang, slurpp je!
katmana mana pun boleh slurpp!
kulit pun makin sekata,
makin halus bak telur rebus!
nak tahu apa lagi kelebihan secret jelly?
pergilah try!
.
aku dah cuba. korang bila lagi?
pergilah grab sementara promo masih sah sehingga 31aug!
free postage, jimat duitt!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0163145062
agent diperlukan
.
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 0 16 minutes ago

@neelamshop_bangsarkl

neelamshop_bangsarkl
Haa nie herraz glow serum yang sedang meletup-letup sekarang uolss!
ramai artis pakai !!
-
nawwar percaya ramai yang berkulit sensitif dan breakouts susah nak cari serum yang sesuai. -
nawwar cadangkan cubalah herraz glow serum ni.
selain unisex dan sesuai untuk semua peringkat umur, herraz glow serum terjamin selamat dan berkualiti
-
paling best wajah rasa bersih, lembut dan nyamannnn je terutama lepas cuci dan dap2 je serum. memang rasa macam muka baru lepas buat spa
-
yes, nawwar yakin dengan produk ni so uolss mesti cuba!! -
✅ satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer .
-
✅ serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
-
✅ mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari .
-
✅dengan empat extra bahan aloe vera leaf,apple stemcell, grapefruit seed extract dan evening primrose oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan . -
✅dengan kandungan vitamin c, yang menyokong kulit kekal sihat . selain memberi vitamin c pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , dan menjaga keremajaan kulit.
-
✅serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa . merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering .
-
for more details, kindly whatapps +0163145062
-
agent diperlukan
#feeltabeautypasirgudang #feeltabeauty #feeltabeautyjohorbahru #feeltabeautymelaka #feeltabeautyjasin - #regrann
0 0 17 minutes ago

@neelamshop_bangsarkl

neelamshop_bangsarkl
[ jerawat nanah boleh sembuh dengan herraz glow serum]
.
jerawat seketul tumbuh dah perit gila sampai bertekak dengan suami. isu diaaa cik suami terlangar sikit jeee.
.
allah perit diaaaa sampai nak gegar otak. bayangkan kalau jerawat yang tumbuh sekali banyak macam ni?
.
haaaa rasa boleh rosak hubung suami isteri sepanjang masa.
.
jadi jangan sampai hubungan uols sekeluarga rosak cepat cepat apply herraz glow serum untuk membantu menghalau segala jerawat di wajah uols.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+0163145062
agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 19 minutes ago

@neelamshop_bangsarkl

neelamshop_bangsarkl
- alkisah wife sweet.
alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'slurpp dengan secret jelly 🤤
.
wife dia guide suami dia supaya masalah sunburn hilang. alaaaa sweet tau sgt. jarang lelaki nak jaga kesihatan kulit nie.
.
noww kulit husband nya dah tak sunburn.
.
yang syokkk secret jelly + serum dapat eratkan siratulrahim suami isteri😍.
.
so pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab secret jelly! yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss 😝
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0163145062
agent& dropship diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @neelamshop_bangsarkl .
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 0 21 minutes ago

@feelta_penang

feelta_penang
Jangan cakap abang tak payung' .
kalau dulu rasa nak gosok je muka guna kertas pasir 😩
kalau dulu tu rasa malu je bila awek jeling muka aku ! .

mujur jumpa herraz glow serum, selesai masalah yg aku hadapi ~ .
harga pun mampu milik ☺️
banyak manfaatnya dlm sebotol serum ni. mampu merawat, melembapkan kulit. lagi satu mudah nak bawak kemana saja 😆 nak tahu lebih lanjut, meh pm lelaju 😝 .

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60185734005

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 23 minutes ago

@feelta_penang

feelta_penang
Sis ni dah gunaaa, dah flawless dah pun. korang dah guna ke belum?

jangan biarkan jerawat jeragat menghantuiiii wajah jelita korang ye.

terlalu banyak kesan negative yang akan korang alami jika korang biarkan.

1. wajah korang akan kelihatan lebih tua.
2. kulit nampak terlalu rosak dan tidak cantik.
3. hubungan dengan suami kekasih akan semakin renggang.
4. berkemungkinan korang boleh kehilangan kerjaya atas sebab client tidak merasa yakin dgn penampilan korang.

kulit wajah merupakan titik pertama penampilan yang akan di nilai dan di pandang oleh orang.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60185734005

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 0 24 minutes ago

@feelta_penang

feelta_penang
[ bekas jerawat saya beransur hilang ]
.
" sebelum ni banyak sgt jerawat dekat muka, sebab salah pakai kosmetik tapi alhamdulillah ada nampak kesannya selepas amalkan herraz glow serum "
.
amboi amboi seronok adik kita dapat kembalikan skin yang sihat seperti dulu.
.
uolsss yang dah memang kulit problem? bila nak cuba dan rawat dengan herraz glow serum? rugiiii gilaaa kalau tak cuba.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60185734005
dropship diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 0 25 minutes ago

@feelta_beauty_terengganu

feelta_beauty_terengganu
Haa inilah yang dikatakan cantik dalam, cantik luar!!.. sbb rata2 org perempuan mmg penting kan kecantikan luar sahaja.. customer ni amik satu set produk feelta beauty..
secret jelly+herraz glowing serum

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus
boleh whatsapp terus ke

www.wasap.my/60178726192
www.wasap.my/60178726192
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputiih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal #feeltabeautyterengganu
0 0 25 minutes ago

@feelta_penang

feelta_penang
Fuhh cantik tanpa makeup tebal, natural beauty
.
suka tak kalo orang kata uols nutral beauty, confrim la suka kan tapi apakan daya, kulit wajah ni tak memenuhi citarasa untuk beauty la sangat
.
sekarang nak kluar rumah je mesti nak makeup tebal2 baru cantikan uolls,iolss faham okay
.
tapi uolls cuba la herraz glow serum ni, tak perlu lagi nak makeup tebal2 dah,just dap2 skit herraz glow serum je, wajah uolls da nampak glowing
.
testimoni sis kita nih kata baru je pakai 3hari herraz glow serum dah nampak perubahan, keluar rumah tak payah pakai foundation tebal2, jerawat dah kurang, nasib beli 3 serum terus, tak rugi
.
ni betul2 bukan main2 ye oulss, kami dapat feeback dari customer setiap hari
.
try la, sama2 pakai, sama2 la kita cantik cantik
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60185734005
dropship diperlukan
.
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 0 25 minutes ago

@feeltabeauty_hq

feeltabeauty_hq
Biar lambat asal selamat!
.
penah korang terpukau dengan kesan produk seawal 3 hari? sehari jer kulit boleh puteh 2 hari boleh flawless 3 hari? licin berkilat umpama cermin! .
produk penghakis kulit?
produk mengandungi mekuri?
.
jangan biarkan kulit korang hanya cantik sementara dan akhir menderita masalah kulit yang lebih bahaya.
.
maaf produk kami tindak balas yang agak lambat sebab produk kami bebas bahan2 kimia yang berbahaya.
.
dan produk kami tidak akan meninggalkan kesan sampingan pada pengguna kami.
.
cepat tapi menderita?
cantik tapi sementara?
mana pilih korang?
.
pilihan di tangan korang!
.
biar lambat tapi selamat itu pilihan kami!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0173913325‬ -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 14 33 minutes ago

@min_feeltabeauty

min_feeltabeauty
Atas permintaan ramai liptint limited edition kembali lagi !
.
hura-hara feelta beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
🖐warna yang cantik
🖐tidak melekit di bibir
🖐tahan lebih lama
🖐 boleh di jadikan blusher
🖐 tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
ikutkan hq harga sebatang liptint rm29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
lepas nie tidak akan ada percuma. apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 limited edition. untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo secret jelly + herraz glow serum.
.
grab cepat sebelum habis! jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. barang macam goreng pisang panas-panas!

hanya limited edition! tiada lagi lepas nie!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0173966826

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 40 minutes ago

@min_feeltabeauty

min_feeltabeauty
Produk feelta limited edition.
.
haa stock panas panas! rebutan pelanggan kami uols. sebab warna yang cantik, tahan lebih lama, yang paling best perbagai guna boleh di jadikan blusher & juga liptint di bibir.
.
teringin nak bibir bak angelina jolie ? tak nak bibir kelihatan kusam dan tidak bermaya? uols patut grab set combo jelly + serum sebab kami akn bagi liptint limited edition secara percuma😍
.
0173966826
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 41 minutes ago

@feeltaselangor

feeltaselangor
Bila lahh nak helokk masalah sunburn aku nie!
.
streess! hari-hari hadap perit pedih kulit yang di mamah matahari nie.
.
tak cukup dengan tu kulit berminyak semakin bertambah minyak.
.
" tengok diri aku sendiri depan cermin pun aku tak selera ini kan orang keliling yang tengok muka aku nie "
.
mana mana mana? mana hilang confident diri aku nie yang dulu!
.
opss! cop cop! siapa yang sedang alami masalah macam sis kat atas nie☝️? masalah sunburn + pakej kulit berminyak? haaaa korang patut cuba herraz glow serum.
.
apa yang bagusnya herraz glow serum boleh membersihkan liang pori uols dari tersumbat dan mengawal production minyak yang berlebihan.
.
" sooo jangan risauu lepas nie tak ada lagi masalah kulit berminyak malah kulit semakin lembut "
.
selain tu herraz glow serum pun bagus untuk merawat masalah sunburn sebab dalam herraz glow serum mengandungi aloe vera tau.
.
" dari berbulan bulan nak helokkan sunburn noww dalam masa seminggu sunburn dapat di rawat, seronok kan? 🙈"
.
hokey lah kita masalah nak cakap banyak feedback beribu-ribu uols, nak cantik kulit flawless glowing sihat +++ jom cubaa! tak nak? uols tengok jelaaa kulit kita cantik😆
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0199446319
ds agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 43 minutes ago

@feeltaselangor

feeltaselangor
Kulit tak penah salah!
.
kau yang salah! tidak pandai menghargai , tak pandai jaga. kau biarkan aku disumbat kau biarkan bacteria menyerang aku.
.
setiap hari
aku tunggu di belai
aku tunggu di usap
.
tapi sayang kau hanya tahu merosak kau sumbat aku dengan perbagai kosmetic
akhirnya aku rosak. jerawat mula tumbuh kulit mula kusam.
.
sampaikah hati kau menyelahkan aku atas kesilapan kau! kau marah aku kau caci aku.
.
please cari penawar untuk aku
please aku teringin di belai setiap hari.
.
tak sedih ke?
tak sayang ke?
dengan kulit uols? .
kalau sayang
kalau hargai
please.. cuba iktiar dengan
raja penawar segala masalah kulit feelta beauty
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0199446319
ds agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 44 minutes ago

@feeltaselangor

feeltaselangor
Wah amoi, cantik kulit you, silau mata i
.
wah amoi cantik kulit, you pakai apa meh? olang lain pun cantik, tapi kulit you nampak bercahaya, silau mata i
.
kalau you nak tahu i amalkan herraz glow serum, dia buat kulit i licin cerah dan glowing tau
.
bukan susah pun you nak kulit macam i ni, tapi you kena rajin la apply herraz glow serum, orang sekarang memang suka cantik, tapi betul nak cantik kena lah jaga kulit wajah betul2
.
sis ni sebelum pakai foundation, dia apply herraz glow serum dulu,sebab tuh wajah dia glowing tau
.
so uols nak cantik jangan lah kedekut tau, kalo kedekut cepat berkedut
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0199446319
ds agent diperlukan
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 1 45 minutes ago

@hasmadnass_feeltabeauty

hasmadnass_feeltabeauty
Dulu berkawah ! sekarang?
.
penah kena kecam
penah kena di perkata.
.
apa yang wanita ini buat? berubah sehingga 360 darjah.
kalau dulu kulit kusam + kemerah-merahan akibat breakout.
.
"kini kulit licin flawless shine"
.
nak cantik
nak kulit sihat
mudah jer konsisten jaga kecantikan dalaman dan juga luaran.
.
herraz glow serum bertindak merawat keradangan kulit dari luaran. .
secret jelly mendetox segala toksin yang penyebab terjadi masalah breakout.
.
uols yang nak cuba set penjagan luaran dan dalaman? satu pilihan yang paling tepat!
.
kecantikkan akan lahir bila dalaman terjaga dan terawat!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0169778595- .
untuk lebih tips follow : @hasmadnass_feeltabeauty
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 1 hour ago

@cv_feeltabeauty

cv_feeltabeauty
Alkisah wife sweet.
alkisahnya ~ cik abang ni rajin ber'slurpp dengan secret jelly 🤤
.
wife dia guide suami dia supaya masalah sunburn hilang. alaaaa sweet tau sgt. jarang lelaki nak jaga kesihatan kulit nie.
.
noww kulit husband nya dah tak sunburn.
.
yang syokkk secret jelly + serum dapat eratkan siratulrahim suami isteri😍.
.
so pada yg ada masalah macam cik abang ni, jangan lupa grab secret jelly! yg mana nak tahu lebih lanjut meh pm iolss 😝
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan .
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 6 1 hour ago

@feeltakelantan

feeltakelantan
Bukti setianya pada produk feelta 😍
.
kalau dulu kene touch up berkali2, sekarang tak lagii ~
kalau dulu bangun tidur tu rasa tak bermaya jerr, sekarang alhamdullilah rasa bertenaga je!
konsisten tu yg penting bila kita nak hasil yg memuaskan hati sendiri 😝
.
pada yg masih belum jumpa jalan penyelesaian bagi masalah kulit kusam, berjerawat ataupun bekas parut jerawat wajib try secret jelly ni!

whatapps +60179586865
. .

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 1 hour ago