Loading...
Search result for #feeltabeauty

@feelta_secret

feelta_secret
Hai hakak2 semua , uolzz nk cantik putih lagi gebu tak?sambil bergebu uolss bole bole jana pendapatan
.
bayangkan uolz bole dapat keuntungan 1k sehingga 5k sebulan
.
tak percaya ? jom sertai feelta beauty kami akan bantu uolz menjana pendapatan sehingga uolzz berjaya
.
tunggu ape lagi ? muka cantik , poket tebal .
jom guys join feelta beauty produk laku keras ni

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala
10 3 just now

@feelta_secret

feelta_secret
Hai hakak2 semua , uolzz nk cantik putih lagi gebu tak?sambil bergebu uolss bole bole jana pendapatan
.
bayangkan uolz bole dapat keuntungan 1k sehingga 5k sebulan
.
tak percaya ? jom sertai feelta beauty kami akan bantu uolz menjana pendapatan sehingga uolzz berjaya
.
tunggu ape lagi ? muka cantik , poket tebal .
jom guys join feelta beauty produk laku keras ni

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala
10 4 1 minute ago

@feelta_secret

feelta_secret
Hai hakak2 semua , uolzz nk cantik putih lagi gebu tak?sambil bergebu uolss bole bole jana pendapatan
.
bayangkan uolz bole dapat keuntungan 1k sehingga 5k sebulan
.
tak percaya ? jom sertai feelta beauty kami akan bantu uolz menjana pendapatan sehingga uolzz berjaya
.
tunggu ape lagi ? muka cantik , poket tebal .
jom guys join feelta beauty produk laku keras ni

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala
0 2 1 minute ago

@cv_feeltabeauty

cv_feeltabeauty
Wah! jeragat degil pun hilang
.
ramai pm jeragat bole hilang ke miss? sebab jeragatkan sangat degil
.
mai tegok testemoni sis ni, jeragat di usia yang meningkat boleh hilang?
.
wah..terkejutkan, selalunye jeragat yang da lama agak susah nak dia hapuskan
.
nampak betul perubahan,tanpa jeragat kulit sis ni sangat cantik
.
if sis ni boleh kembalikan kulit yang bersih tanpa jeragat lagi, uols apetah lagikan
.
jangan sombong kalau nak cantik, pastikan yakin dan berani mencuba
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus .
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal (via #appskottage.com #igsaver @appkottage )
0 1 20 minutes ago

@feeltabeauty_hq

feeltabeauty_hq
Penyerapan serum hingga ke 7 lapisan kulit
.
hai uols, masih lagi belum menjadikan serum sebagai routine harian uols
.
sampai bila tak berubah dari sekarang dalam penjagaan kulit wajah, set skincare masih lagi tidak mencukupi
.
herraz glow serum sangat bagus dalam merawat kulit wajah, penyerapan serum ini sehingga 7 lapisan kulit uols
.
jom jadikan titisan serum dalam penjagaan kulit wajah harian, bukan takat merawat tapi mencantikan kulit wajah uols juga
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
16 16 24 minutes ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Dari wajah kusam jadi cerah

wah..best feeback before after sis nih, dari dulu muka kusam dan susah nak cerah.

lepas slupp secret jelly, dah nampak perubahan, cuba tegok liang2 pori yang terbuka dah kembali size normal.

nak kulit makin licin berseri dan cerah sekata, slupp je secret jelly dengan kosisten.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 31 minutes ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Slurpp je cerah flawless!!! secret jelly supplement kecantikan kulit yang sangat sedap dan mudah untuk di makan. dengan hanya perlu slurp dua kali sahaja.

paling teruja bila bagi kulit uols terserlah sihat tiada terjadi lagi masalah jerawat , jeragat, kusam.

supplement yang sangat berbeza.

sis wawa nak bagi tahu uols, tak semua dari kita sesuai. pengamambil kolegen untuk cantik dan puteh.

kolegen ada pelbagai jenis dan sifat, akan ada yang alah pada kolegen ni.

so dekat sini is very good secret tanpa kolegen! .
if uols ambil secret jelly ia mengahasil pembentuk kolegen sendiri di dalam tubuh badan.

kolegen dalam badan sangat penting dalam peningkatan di seusia kita yang makin meningkat.

that way kulit uols tak kekal lama cantik. nak cantik berterusan ini la masa nye untuk grab secret jelly.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 33 minutes ago

@feeltabeauty_hq

feeltabeauty_hq
Gejala yang menandakan kulit uols sedang stres
.
okay gejala yang menandakan kulit uols tegah stress salah satunye cara penggunaan dan pilihan produk tidak sesuai atau tidak di gunakan dengan tepat
.
faktor cuaca juga mempengaruhi kondisi kulit dan gaya hidup yang tidak sihat boleh menampakan stres pada kulit muka, so ni la yang akan terjadi, jom baca~~
.
muncul lingkaran hitam di sekitar mata stres ni boleh buat sesiapa sahaja susah untuk tidur, sirkulasi darah jadi lambat dan menyebabkan pembuluh darah bawah mata meluas dan hasilnya lingkaran di sekitar mata
.
muncul kerutan pada wajah kulit akan mengalami penuaan, ketika merasa cemas, sedih, maupun merasa lelah akibat kurang istirahat, so lambat laun kita boleh lihat garis halus atau kerutan di sekitar kening mulut dan mata
.
kulit terlihat kusam dan mudah berjerawat kulit akan nampak kusam katika rasa stres kerana stres tubuh mudah kehilangan cairan, akibatnye tak mampu menyingkirkan sel2 mati, kulit kusam..stres juga dapat menimbulkan rasa gatal serta serpihan atau flaky pada wajah, jerawat pada wajah juga dapat jadi salah satu tanda akibat stres
.
wajah tampak lelah stres secara tidak lansung mempengaruhi produksi kolegen sehat dalam kulit, kulit akan tampak kusam dan membuat wajah terlihat lelah, selain merupakan pigmen yang memberikan warna pada kulit
.
so bagi mana yang sedang alami maslah2 ini, boleh uols cuba amalkan secret jelly dan herraz glow serum, mana tahu masalah uols da dapat penylesaiannye
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
16 52 35 minutes ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Kusamnye muka, nampak tua la

wajah yang kusam buat kulit uols macam nampak lelah dan lebih tua, so miss ella nak bagi uols tips merawat kulit wajah agar tidak kusam lagi

1.double cleanse, double cleansing menjadi cara untuk memastikan kulit benar-benar bersih dari makeup dan debu, uols boleh gunakan cleansing milk atau cleansing oil.

2.eksfoliasi, eksfoliasi menjadi rawatan kulit untuk mencerahkan kulit wajah yang kusam,boleh menggunakan scrub, peeling gel atau produk-produk peeling wajah yang mengandung acid.

3.masker,pilihlah masker wajah yang mengandung jeruk, stroberi, kiwi atau pepaya, masker wajah yang mengandung buah-buahan tersebut berfungsi merawat kulit wajah agar tidak kusam.

4.pelembab wajah, gunakan pelembab yang sesuai dengan jenis kulit, seharusnya ambil la pelembab kandungan bahan yang semulajadi.

5.sunblock, wajah yang kusam tidak terlepas dari paparan sinar matahari yang terus-menerus, untuk itu kulit wajah memerlukan perlindungan matahari dengan menggunakan sunblock.

untuk pengetahuan uols, herraz glow serum dan secret jelly di perbuat dari kandungan yang bagus untuk kecantikan kulit wajah, ia adelah serum pelembap wajah yang berkesan untuk merawat semua jenis masalah kulit yang uols hadapi sekarang.

wajah tampak lebih bermaya dan tidak kusam lagi dengan herraz glow serum dan secrwt jelly, rasai keberkesannnya sekarang.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 37 minutes ago

@feeltabeauty_hq

feeltabeauty_hq
Jangan jadikan jerawat sebagai penghalang untuk cantik
.
bila tumbuh jerawat satu, ofcus rasa sakit hati ya amat, ni kan banyak tumbuh kat muka
.
macam sis ni, alahai kesian nye..habis muka di tumbuhi jerawat yang banyak
.
after guna secret jelly, dapat result kulit muka licin habis tanpa jerawat lagi
.
sebab secret jelly memang datang khas untuk meghapuskan jerawat dan mencantikan kulit
.
paling best bila jerawat dah hilang, kulit satu badan pun puteh gebu
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0102663002 -
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty_official
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
8 26 56 minutes ago

@feeltabeauty_gojess

feeltabeauty_gojess
Puteh gebu pinkis satu badan hanya slurp jer
.
customer ciklah banyak sangat bagi feebacak yang tone kulit berubah makin cerah, yang dah lama consume wow makin puteh gebu gebas lah kan
.
biasa la supplement dalaman badan memang bertindak slowly, tapi effect kemudian hari berkesan memang superp meriah
.
kalau uols suka sangat tegok orang gebu2 ni, apalagi if uols sendiri gebu gebas, makin bertamban cinta pada diri sendiri
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+60139466115
.
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #feelta #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Amaran keras orang melaka
.
untuk pengguna produk feelta beauty yang stay di area melaka
.
harini lady boss kite baik hati sangat nak buat give away secret jelly ni
.
macam mana nak dapatkan ?👇🏻
comment laju2 untuk buktikan
uolss orang 'melaka tulen'
.
nanti miss ella akan ajar step by step macam mana nak tebus produk ni secara percuma
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 7 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Wah! jeragat degil pun hilang
.
ramai pm miss ella jeragat bole hilang ke miss? sebab jeragatkan sangat degil
.
mai tegok testemoni sis ni, jeragat di usia yang meningkat boleh hilang?
.
wah..terkejutkan, selalunye jeragat yang da lama agak susah nak dia hapuskan
.
nampak betul perubahan,tanpa jeragat kulit sis ni sangat cantik
.
if sis ni boleh kembalikan kulit yang bersih tanpa jeragat lagi, uols apetah lagikan
.
jangan sombong kalau nak cantik, pastikan yakin dan berani mencuba
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Jom rasai hari tanpa jerawat sedunia
.
angap la uols kulit bebas masalah, ternyata diri uols nampak bergitu bermakna
.
tapi itu bukan hanya anggapan, tapi akan menjadi reality if uols berusaha tanpa henti dan jauhkan rasa takut untuk mencuba
.
jangan goyah if uols pernah mencuba pelbagai produk tapi tak menjadi, so try lah herraz glow serum dan secret jelly dari produk feelta beauty
.
mana tahu masalah uols selesaikan, mesti uols automatik berpuashati, sebab serum dan secret jelly ni membantu merawat kulit uols dari masalah dan kulit juga semakin puteh gebu pinkis satu badan
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 10 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Muka puteh lepak tapi berjeragat
.
adoi sayangnye, muka dah cantik, kulit da puteh tapi berjeragat, why not uols try herraz glow serum untuk merawat
.
lihat lah testimoni sis ni, cantik manis, putih bak burung merpati, tapi berjeragat kan
.
so after sis ni pilih herraz glow, jeragat dia terus hilang, orang kata jeragat payah naw2 nak hilang
.
see serum ni hanya dap2 da membantu merawat kembali kulit wajah sis ni bebas jeragat
.
jom uols..katakan tak nak pada masalah kulit lagi
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Hai uols, nk cantik putih lagi gebu tak? sambil bergebu uols bole jana pendapatan dengan kami
.
bayangkan uols bole dapat keuntungan 1k sehingga 5k sebulan
.
wow tak percaya ? jom sertai feelta beauty, kami akan bantu uols menjana pendapatan sehingga berjaya
.
tunggu ape lagi? muka cantik , poket tebal
.
jom join feelta beauty produk laku keras ni
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala
0 3 1 hour ago

@feeltabeauty.snhusnina

feeltabeauty.snhusnina
Hai uols, nk cantik putih lagi gebu tak? sambil bergebu uols bole jana pendapatan dengan kami
.
bayangkan uols bole dapat keuntungan 1k sehingga 5k sebulan
.
wow tak percaya ? jom sertai feelta beauty, kami akan bantu uols menjana pendapatan sehingga berjaya
.
tunggu ape lagi? muka cantik , poket tebal
.
jom join feelta beauty produk laku kerasn ni
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
0182466979📱♥️
agent& stokis diperlukan
.
untuk lebih tips follow : @feeltabeauty.snhusnina
.
#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehala
0 4 1 hour ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Wah! jeragat degil pun hilang

ramai pm miss ella jeragat bole hilang ke miss? sebab jeragatkan sangat degil. mai tegok testemoni sis ni, jeragat di usia yang meningkat boleh hilang?

wah..terkejutkan, selalunye jeragat yang da lama agak susah nak dia hapuskan. nampak betul perubahan,tanpa jeragat kulit sis ni sangat cantik.

if sis ni boleh kembalikan kulit yang bersih tanpa jeragat lagi, uols apetah lagikan. jangan sombong kalau nak cantik, pastikan yakin dan berani mencuba.

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 6 2 hours ago

@feeltabeauty_wawadewa

feeltabeauty_wawadewa
Perghh seronoknya bila ku tatap cermin muka, acecer aku kah itu?

eh, ni yaya ke? tiap kali makcik jumpa kau, makin teruk pulak muka, ingat lama tak jumpa, makin elok la muka tuh, adik beradik lain, kulit lawa je makcik tegok nye.

aduhai makcik, siapalah tak nak cantik, puas dah jaga muka, nak jugak selfie sana sini, pergi keluar mana2 pun penuh yakin dan happy.

adik2 yaya dah ada teman istimewa, marlya jer yang masih single mingle, belum ada bantal peluk, ada ke lelaki yang tak pandang wajah sekarang.

fulamak.. muka dah takde jerawat, jerawat mati sekali gus, bekas2 jerawat pun dah pudar, hilang sikit masa je ni, betul la memang perfect herraz glow serum ni.

bila snap pic dengan adik bradik, muka kau paling meryerlah glowing tanpa secalit jerawat, tak rasa giler kau.

tak sabau nak jumpa makcik2, nak goyang2 pipi gebu aku ni haha, memang aku tegok cermin, eh..ni aku ke, giler kau..tak kan makcik tuh? 😂

dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0138800776

dropship & agent diperlukan

#feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
1 18 2 hours ago

@feelta_amoycantik.co

feelta_amoycantik.co
Kulit muka je cerah, alamak kantoi
.
pernah tak uols rasa segan2 bila nak open tudung ke or selak2 rambut tutup leher
.
sebab kulit muka putih tapi leher badan tangan semua hitam?
.
bila kantoi adoi segan nye, nak2 if kantoi bile kawin, rasa nak sorok muka dalam handbag yang mahal buat hantaran tu😂
.
meh amoy suggestkan uols ambil secret jelly dan consume betul2 untuk dapatlan kulit putih gebu pinkis satu badan .
cantikan kulit uols luar dan dalaman sekali, jangan muka je jaga tapi kulit badan terabai
.
alang2 uols nak cantik, biar cantik satu badan dengan secret jelly dears
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ flawless , glowing dan mulus dengan whatapps +6‭0196664891
-
agent& dropship diperlukan . #feeltasecretjelly #feeltabeauty #secretlove #secretjellysupplement #jellysupplement #supplementmalaysia #supplementputih #putihgebu #kulitputih #putihsehat #jerawathilang #penghilangjerawat #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitflawless #feeltaherrazglowserum #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 2 hours ago