Loading...
Search result for #feeltaherrazskincare

@feelta.co

feelta.co
Ha pada sesiapa yang tercari cari penaik seri yang halal lagi selamat heraz glow serum adalah solutions yang korang cari.
.
serum yang berasas air yang melindungi kulit dari kerosakan radikal bebas. sambil naikkan seri wajah dan melembabkan kulit wajah.
.
ia juga mengekalkan solekkan lebih lama dan berpanjangan.
.
memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit , supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering.
.
selain memberi vitamin c pada kulit ia juga menyokong kulit kekal sihat. mengatasi bintik-bintik gelap, mengecilkan pori , dan menjaga keremajaan kulit.
-
dapatkan produk ini untuk capai impian anda flawless , glowing dan mulus
.
.
agent& stokis diperlukan
.
.
💰herraz skincare : rm79 sm & ss
(cleanser + herraz serum)
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( click link di bio )
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
0 2 7 hours ago

@feeltabeautyy_

feeltabeautyy_
Siapa pakai herraz glow serum ni bagai di jampi tau. mesti kulit best dan fresh lepas tu mula lah repeat sebab feedback sangat bagus.
-
korang nak kalau anne jampikan kulit uols flawless glowing bebas masalah kulit?
-
kalau nak jom bertindak dgn amalkan herraz glow serum sekarang.
-
dapatkan produk ini untuk capai impian anda flawless , glowing dan mulus.
.
.
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/+60138152023
( click link )
.
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
1 6 12 hours ago

@feelta_penang

feelta_penang
[ revolusi terbaharu] kemuculan wajah baru #secretjelly kesan 2x ganda lebih pantas berbanding secret love. -
extra delima & madu
.
lebih puteh
lebih gebu
lebih lembap
lebih bertenaga
lebih nutrisi
.
bertindak memutehkan kulit di seluruh angota badan membuat kulit lebih pinkis lembab gebu dan sihat.
.
formulaa terbaru secret lebihh oummmm !

whatapps 0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 9 19 hours ago

@feeltabeauty_seremban

feeltabeauty_seremban
Atas permintaan ramai liptint limited edition kembali lagi !
.
hura-hara feelta beauty dengan permintaan ramai customer kami untuk kembali buat promo free gift liptint yang super best dan perbagai fungsi nie.
.
👋warna yang cantik
👋tidak melekit di bibir
👋tahan lebih lama
👋boleh di jadikan blusher
👋tidak membuatkan bibir hitam atau kering
.
ikutkan hq harga sebatang liptint rm29 tau tapi untuk bagi peluang uols cuba liptint yang super best nie kami beri secara percuma👏.
.
lepas nie tidak akan ada percuma. apa lagi untuk di beli sebab ia sangat2 limited edition. untuk dapatkannya hanya dengan pembelian set combo secret jelly + herraz glow serum.
.
grab cepat sebelum habis! jangan nangis, jangan merayu lagi kalau uols terlawat grab. barang macam goreng pisang panas-panas!

hanya limited edition! tiada lagi lepas nie!

#feeltaglowserum#feeltasecretjelly#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
2 7 Yesterday

@feeltabeauty.penang

feeltabeauty.penang
Seronoknyaa...
amboiii.. kulit nampak seperti "sweet seventeen" lepas apply set #feeltabeauty nie. lembut licin sihat kalahhh buat rawat spa.
yang bestnyaaa satu set siap serum tauu. serum super gojes makin di dap makin glowing kulit uolss. aihh tak sabarnya.

haa uols kena cepat sebelum stock habis. stock sangat² limited. dekat hq stock tinggal paras-paras lemas je. cepat² join postage sekarang .

sebelum uolss nagiss bucu katil. "susuk wajah no 1" . dah try pasti jatuh cinta. jom wasap wawa +60123123651

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 7 Yesterday

@feelta_penang

feelta_penang
Regrann from @feelta_penang - hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 6 Yesterday

@feelta_penang

feelta_penang
Regrann from @feelta_penang - hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 Yesterday

@feelta_penang

feelta_penang
Regrann from @feelta_penang - hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 Yesterday

@feelta.co

feelta.co
Jerawat, parut & sunburn kurang selepas seminggu je 😱.
.
biar betul ni, yes! betul korang, sis ni ambil set herraz glow serum + secret jelly biasa customer yang ambil set ni pasti akan dapat kesan yang lebih pantas.
.
sebab apa ia lebih pantas? haa sebab kita merawat kulit kita dari luaran dan juga dalam.
.
bila dalaman sihat luar akan mencerminkan kesihatan kulit yang sihat. jangan asyik tonyoh luaran sampai lupa untuk jaga kesihatan dalaman.
.
penjagaan luar dalam hari seimbang tau. jadi siapa yang nak cantik sihat luar dalam sebelum raya cepat ia grabbb.
.
.
agent& stokis diperlukan
.
.
💰herraz skincare : rm79 sm & ss
(cleanser + herraz serum)
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( click link )
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
1 7 Yesterday

@feelta.co

feelta.co
Siapa pakai herraz glow serum ni bagai di jampi tau. mesti kulit best dan fresh lepas tu mula lah repeat sebab feedback sangat bagus.
-
korang nak kalau anne jampikan kulit uols flawless glowing bebas masalah kulit?
-
kalau nak jom bertindak dgn amalkan herraz glow serum sekarang.
-
dapatkan produk ini untuk capai impian anda flawless , glowing dan mulus.
.
agent& stokis diperlukan
.
.
💰herraz skincare : rm79 sm & ss
(cleanser + herraz serum)
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( click link )
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat
#putih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
2 10 Yesterday

@feeltabeauty_4u

feeltabeauty_4u
Syantikk syantik jom. amalkan satu sachet or 2 sachat sehari uols akan dapat kulit bersinar macam gegirl ni tau.
.
korang nampak tak? flawless glowing yang best puteh gebu.
.
10 sebab kenapa korang wajib cuba secret jelly
.
🍎 membantu mendetokan toksin.
🍎 memberi nutrisi yang berhasiat pada tubuh badan
🍎 membantu merawat masalah kulit dari segi jerawat, pigmentasi
🍎 mencerahkan kulit satu badan
🍎 menaikan seri wajah yang kusam
🍎 meningkatkan production collagen dalam tubuh badan
🍎 menjaga kesihatan mata
🍎 memberi tenaga sepanjang hari
🍎 memberi berat badan yang seimbang
🍎 meningkatkan imunisasi badan .
10 kebaikan yang bakal anda dapat bila amalkan pengambilan secret jelly. jadi jangan tunggu lama2 cepat grab!
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda " flawless , glowing dan mulus dengan whatapps
+6‭0168041666 -
.
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat #kulitlicin #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #agentfeeltabeauty #feeltabeautykelantan
0 11 Yesterday

@feeltabeauty_gojess

feeltabeauty_gojess
Beauty tanpa takut
.
sis kalau saya pakai produk ni ada effect tak? apa kandungan bahan dia? takut lah, ada bahan2 elergic? kalau saya stop produk ni ada effect juga ke? menjadi tak kalau saya pakai? ada bahan kolagen ke?
.
jagan risau uolls, bahan yang terkandung dalam secret jelly & herra glow serum ni sangat bagus untuk semua wanita kat luar sana tanpa memerlukan bahan2 yang boleh bawa kepada elergic dan bahan yang memerlukn kolegen
.
so korang yang mana alah pada elergic pada kolegen, kene lah grap cpt2 okay
.
kandungan bahan2 dalam secret jelly & herra glow serum ni sendiri yang mengeluarkan kolegen yang semula jadi di dalam badan kita uolls, sangat baguskan, so korang jangan risau nk guna tanpa rasa takut
.
beauty la tanpa takut, yang takut bila kulit wajah kita tak bermaya, tak sihat mula la jerawat menjadi raja dan puteri .
whatapps ciklah +60139466115

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 7 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 4 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 2 days ago

@feeltabeautyy_

feeltabeautyy_
[ kulit moist ]
.
teringin nak kulit selembut bayi? nak puteh gebu pinkis satu badan?
.
.
secret jelly lah solutionnya.
.
selain memberi nutrisi yang lengkap pada tubuh badan ia juga berfungsi sebagai detox untuk membuang toksin dalam badan. supaya kulit tidak belaku masalah pigmentation.
.
dapatkan produk ini untuk capai impian anda flawless , glowing dan mulus
.
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/+60138152023
( click link )
.
.
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
2 7 2 days ago

@feelta.co

feelta.co
Herraz glow serum (function serum)
.
✅ satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer (untuk kulit kering di sarankan menggunakan moisturizer berasingan)
.
✅ serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah .
✅ mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari.
.
✅dengan empat extra bahan aloe vera leaf,apple stemcell, grapefruit seed extract dan evening primrose oil yang terkenal dengan merawat ciri-ciri antipenuaan
.
✅dengan kandungan vitamin c, yang menyokong kulit kekal sihat. .
✅serum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering.
.
.
.
agen diperlukan
.
💰herraz skincare : rm79 sm & ss
(cleanser + herraz serum)
.
💰herraz serum : rm39 sm & ss
.
💰secret jelly : rm89 sm & ss
.
📮postage : rm 8 sm | rm 12 ss (postage setiap hari)
.
📱whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( click link )
#feeltaherrazskincare
#feeltaglowserum #jeragat #jerawat
#putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah
0 4 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 5 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 2 2 days ago

@feelta_penang

feelta_penang
Hai hakak manis, haa duit dah habis ke? awal bulan lagi kot? bayar hutang itu ini beli pempers anak belanje dapur... hurmm.. kering dah duit kat bank.
.
please! bertindak buat sesuatu, uols kena fikirkan cara nak basahkan duit poket yang semakin kering tu.
.
gaji, bonus semua dah licin ke? kalau ada baki tu buatlah bisnes untuk dapat income time sesak. dari biarkan licin last sampai hujung bulan minta pinjam.
.
no no no jangan macam tu tau malu time raya beg baju meriah berompol - rompol last hujung bulan minta pinjam. euwww mana nak letak muka tu.
.
solutionnya tak perlu pinjam2 buat je bisnes online bersama feelta beauty. insyaallah duit income tak akan putus setiap hari sale masyukk.
.
adik2 yang masih belajar tu dapat duit raya tak salah pun berbisnes sekali dapat bantu ibu ayah ringgan beban mereka tau.
.
gunakan duit raya tu ke jalan yang benad insyaallah berbaloi hanya bermodalkan rm400 pulangan sehingga 1k-2k sebulan.
.
jadi jangan fikir terlalu banyak sertai agent kami now.
.
0185734005

#feeltaglowserum#feeltasecretlove#feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
0 3 2 days ago