Loading...
Search result for #flawless

@_themuse_

_themuse_
I’m speechless my heart is broken rip beautiful soul kim porter💔💔 #luxurylifestyle#makeup#body#fit#blackandwhitephotography#photooftheday#styleoftheday#luxurygal#fashionista#womanoftheday#fashionkiller#fashiongoddess#womensfashion#instagood#instafashion#instapicoftheday#flawless#exotic#naturalbeauty#flawlessskin#melanin#chocolatedelight#melaninoverdose#blackmagic#blackexcellence#blackhistory#blackqueen#amuse#selflove
0 6 in a minute

@beautyfree_arganserum

beautyfree_arganserum
[haaa tepok! minyak argan tiruan ‼️]
.
.
haaa! ni cheq nak habaq mai naaa... berhati-hati kalau awak pakai skincare tu 👀👀 memang cepat je putih💆🏻‍♂. tapi kita tak tahu kesannya lepas kita stop pakai kan? ⛔⛔⛔bahaya uolss ❌😱❌😱❌😱‼️epplausssss~ 👏🏿 👏🏿 .
.
.
meh kita bagitau beza minyak argan asli mcm mana 😘🌈😘🌈😘
.
.
🍀 *berwarna kuning keemasan dan bukan putih jernih🙅‍♂* .
🍀 *haruman seperti hazelnut dan bukan odourless* (awas ! synthetic fragrances) .
🍀 *cepat meresap sebaik sahaja disapu pada kulit* 💆🏻‍♂ .
🍀 *tidak melekit pada kulit* 💆🏻‍♂ .
🍀 *mempunyai harga yang tinggi berbanding yang tiruan* 💵 (kebanyakan minyak argan yang dijual murah telah dicampur dgn bahan2 lain) .
🍀 *sensitif terhadap sinaran matahari secara terus* 🌞 (tapi tak perlu risau, kami dah packagingkan dengan frosted bottle😍) .
.
.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
💯 organik tanpa bahan terlarang dan tiada kesan sampingan! .
.
.
jom dapatkan twinpack anda!! free postage kita bagi! .
.
.
whatsapp atau call shj 📞 👇🏾👇🏾👇🏾👇🏾
*017 247 2769* atau *019 288 3789*
beautyfree
#beautysecret #beautyfree #bright #brightadvancedarganserum #arganoil #arganserum #arganbeautyfree #arganoilmalaysia #serumwajah #terlajaklaris #limitededition #readystok #breakout #klfw #rayakorban #letsgo #letscantik #flawless #spa #jalanjalan #foodhunter #shaklee #viral #trending #bareface #skincareroutine #skincare #healthyskin #healthylifestyle
0 0 in 2 minutes

@yuniemakeup13

yuniemakeup13
Ciee selamat udah syah jadi bu gulu ya syangku temen sebangku temen ngakak bareng nih, di tunggu event selanjutnya bebku 🎓👫❤️
masih konsisten dengan makeup flawless nya aku❤️
.
.
.
@yunie.anggraeni
_____________________________________________
#makeup #makeuptutorial #makeupart #mua #muabandung #muajogja #muabdg #muasolo #muajakarta #muabdgbrides #insprasikebaya #inspirasimakeup #inspirasimakeupwisuda #makeupwisuda #flawlessmakeup #flawless #bridals #engagement #kebayainspiration #engagementphotos #muajakarta #photography #photographer #makeupengagement #glowingmakeup #yunieanggraeni #yunieanggraenimua #makeupbyyunie #flawlesssdollssdolls
0 1 in a minute

@deemazotti

deemazotti
Pq hoje é quinta e um #tbt não pode faltar!! pq há 3 anos eu tinha um cabelão que eu to com saudade... #querodenovo #flawless #fotonoespelho #love #amorproprio #coraçãoleve #sorrir #happiness #happygirl
1 3 in a minute

@donjuliothe3rd

donjuliothe3rd
🦃 🦃 book your next appointment, link in bio...
1 1 in a minute

@nur_hijabhijab

nur_hijabhijab
Sasa dress ( pre order )
berikut estimasi ready product :
open po jumat, 16 nov jam 10wib (pagi)
close po selasa, 20 nov
estimasi ready product : 08 des 18
estimasi pengiriman : 10-12 des 18
.
rp. 249.000
.
pilihan warna
-black
-grey
-maroon
-pine green

material : lacoste
detail material : adem, lembut, nyaman dipakai, tidak menerawang.
.
on model size s
tinggi model -+160
.
detail size : s/m/l/xl
panjang baju : 140 ( all size )
panjang tangan : 58 ( all size )
lingkar ban tangan : 20 ( all size )
lingkar ketiak : 46 / 48 / 50 / 52
lingkar dada : 92 / 98 / 104 / 108
lebar bahu : 36 / 38 / 38 / 40

keterangan :
-busui friendly
-terdapat resleting pada bagian depan
-terdapat kantung saku di bagian kanan dan kiri
-kesamaan warna foto dan asli 90% dikarenakan efek cahaya dan resolusi layar hp masing-masing

__________
format order
-nama
-alamat lengkap
-no.hp
-orderan
-size (wajib di isi)
-warna alternativ

#girl #pretty #swiftie #flawless #ifw #kemeja #lovesong #nurhijabhijab #bandung #morning #uploadkompakan #arabiancrepe #brukat #voal #shenatop #tulle #assalamualaikum #bajumurah #hijup #busui#ifw #khabib #pemudahijrah #marketernurhijabhijab #morning #evolvere #sasadress #november
0 0 in a minute

@nadzskinfinity

nadzskinfinity
Ramai sgt tanya pasal korean instant glow! memang best and puas hati
.
ada tanya berapa lama tahan?
1 week to 2 weeks depends kepada kulit and penjagaan
.
macam mana nak tahan lama?
kena buat few times and consistent so result akan tahan lama
.
kulit jerawat and minyak bole ke?
bole tade masalah
.
okay ni antara soalan saya akan jawab buat masa ni, nanti sy share lagi
.
sempena soft launch, korean instant glow saya buat promo package buy 5 free 2!! terhad kepada 20 orang sahaja
.
#shahalam #seksyen7shahalam #medispashahalam #medispa #medispaselangor #flawless #botox #skincare #nadzskinfinity #sulamkorea #parutjerawat #jerawat #acne #jeragat #poribesar #eyebag #darkcicrle #jomkurus #slimmingcenter #diet #nutrition
0 3 just now

@shashe.virginhair.haiti

shashe.virginhair.haiti
Yaaaass queen yaaass😍😍😍 contact us for yours✨✨✨
kontakte nou pou paw yo✨✨ #svhyourhairplug #chevepeyia #minkhair #virginhair #flawless #queens #haiti #canada #kontaktem #contactus #shashevirginhair
0 0 in a minute

@serisoap_fydia

serisoap_fydia
.
nak tahu ape rahsia cantik @bellealyahya .
sabun tomato seri soap 🍅 mampu membantu menjadi kulit bersih, putih mulus seperti belle al- yahya. kesan seawal penggunaan!
.
banyak khasiat tomato nie:- 🍅
√ agen penyejuk untuk kesegaran
√ merawat & melindungi kulit dari sinaran uv
√ mengembalikan keremajaan kulit & melewatkan penuaan
√ mengekalkan keanjalan kulit
√ memberi kelembapan pada kulit dan mengatasi malah kulit kering
.
apa tunggu lagi, whatsapp sekarang 0125002415 untuk info lanjut 😍 / klik link di bio
.
#serisoap #iloveserisoap #sayajualmurah #sabuntomato #cantik #sabunviral #chiaseed #tomato #sabun #flawless #masalahkulit #murah #jomdrop #dropship #malaysia #jomdrop #dropship #motifviral #viral #sabunviral
0 0 just now

@escleroswhaldafeliz

escleroswhaldafeliz
Mais um pouco do jardim...🌺🥀🌹🏵️🌼🌸💮🌷🌴🌳🌲
isso é brasil 🇧🇷🇧🇷🇧🇷
#gratidao #jardimbotanico #olhar_brasil #natureza #verde #arvore #jardim #fauna #flora #flores #vida #liberdade #brasil #world #universo #flawless #renascimento #reencontro #olhar #leidaatracao
0 2 just now

@makeupbeautyworld

makeupbeautyworld
Who can relate 😂😂😂
.
.
.
#makeupfun#makeupslayageworldwide #makeupbeautyworld#jaclynhillpalette #fentybeauty #morphe#explore#beautylook#beautycommunity #vegas_nay#nyx#flawless#bhcosmetics #benefitcosmetics #lagirlcosmetics #elfcosmetics #sleekmakeup #contour#mua#freelancemakeupartist #bridalmakeupartist #weddingmakeup
0 6 just now

@pinkladyhq.original

pinkladyhq.original
Lelaki teringin tetapi girls selalu lupa & abaikan
_

antara punca perpisahan yang berlaku dalam sesebuah rumah tangga adalah curang. mengapa begitu mudah beralih kasih padahal di awal perkahwinan sudah berjanji mahu sehidup semati? tidak dinafikan ini semua benar dan banyak berlaku di kalangan masyarakat sekarang. namun tidak ramai yang sedar bahawa punca perceraian berlaku juga ada di antaranya adalah disebabkan kesilapan isteri
_

tidak menjaga penampilan
_

inilah kelemahan ramai isteri dan mereka langsung tidak menyedarinya. apabila terlalu sibuk dengan urusan kerja di pejabat dan di rumah, si isteri selalu mengabaikan penampilan diri mereka. berpenampilan sempurna bukan bermakna anda harus bersolek setiap masa. tetapi memadai dengan berpakaian kemas dan berbau wangi. barulah sedap mata si suami memandang. penampilan yang kurang menarik akan membuatkan suami mudah bosan dengan anda. inilah yang mendorongnya untuk mencari pengganti di luar.
_

jom kita ubah agar si suami sering merindui kita walaupun gegadis hanya ke tandas walau seketika.
_

tak susah pun nak cantik dan sihat cuma sedikit pengorbanan w**g dan masa perlu dikorbankan.
_

tawan kembali hati jejaka kacak dengan pinklady original
_

banyak benefits yang gegadis akan dapat. paling best gegadis tak perlu keluarkan modal yang besar untuk cantik.
_

antara benefits :
➡️ sihat dan bertenaga walau seharian bizi
➡body yang mantap
➡breast yang montok
➡punggung yang gebu
➡miss 'v' yang ketat, sendat & panas ➡️miss v wangi
➡rambut yang semakin lebat
➡kulit yang cantik
➡️hilangkan parut muda.
➡️atasi masalah rambut gugur .
➡️stabilkan kitaran period ➡️atasi masalah senggugut dan keputihan ➡️rahim sihat dan subur. mudah hamil
➡️tingkatkan nafsu hubungan intim
➡️lambatkan menopause ➡️hilangkan sakit urat dan bertenaga
_

full package kami tawar kan untuk anda
_

harga rm320 (60 kapsul )
_

wa 011.32444.600 atau tekan link di bio untuk diskaun
_
_

#pinklady
#pinkladyhq
#pinkladyoriginal
#payudaramontok
#kembalidara
#awetmuda
#flawless
#kulitgebu
#kurustanpadiet
#produksuamiisteri
#malamjumaat
#ubatkeputihan
#ubatsenggugut
#ubatresdung #bazarpaknil
#terapiinstagram
#testimonipinklady
0 1 1 minute ago

@share.yourbeauty

share.yourbeauty
Yeaaay, it's fridaaay !!! menjelang long weekend yaaa, ada agenda kemana nih? yang butuh jasa makeup untuk party, wisuda, dll, bisa hubungi @roasleinputri ya cantik, khusus daerah depok dan sekitarnya 😘
.
.
.
#mua
#muadepok
#muajakarta
#muamurah
#muamurahdepok
#muamurahjakarta
#makeup
#makeupartist
#muabogor
#makeupwisuda
#wisudaui
#wisudagundar
#wisuda
#makeupbridesmaid
#makeupperpisahan
#makeupprewedding
#makeuppreweddingdepok #jafra
#jafracosmetics
#makeupjafra
#glowing
#flawless
0 2 1 minute ago