Loading...
papatyamaviblog

@papatyamaviblog

Papatyamaviblog✨
just now
papatyamaviblog İyi pazarlar🌺 @uber_cosmetics e ait mini el kremleri tam çantada taşımalık🍭 İçerisinde e vitamini var ellerimi güzel nemlendirdi🌸 . . . #makeup#beautylover#instagood#love#like4like#kozmetik#likeforlike#happy#instalike#makeuplove#instablogger#amazing#blogger#makyaj#pink#likes#f4f#followme#makeupblogger#makeupbyme#makeupaddict#beauty#makeupjunkie#beautyblog#beautycare#likeme#highlighter#foundation#brush#brushes
0 1
nakoyanakoyi.maryk

@nakoyanakoyi.maryk

Trusted Beauty Consultant
just now
nakoyanakoyi.maryk Hujung minggu tine relax ni lah waktu pling sesuai untuk kita bermasker!! mask penting tauu untuk exfoliate skin kita. sebab sel kulit kita akan mati setiap 3hari jadi mask lah yg tolong buang sel kulit mati tu! dan saya sangat suka multitasking with my mask!! because bhgaian skin saya memerlukan keperluan yg berbeza. charcoal mask dibhagian t-zone untuk deep cleansing pori supaya bebas blackheads dan botanical mask dikawasan pipi untuk remove dead cells supaya xkusam dan pipi semakin anjal!! ❤️❤️ . . rasa terpikat??? tak tahu nk pilih yg mne? atau nak pkai semua sekali?? boleh!! jom saya suggestkan untuk anda! 😘 . hana 0143695746 your trusted beauty consultant #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #mattelipcream #foundation #marykaygombak #blackheads #nars #mac #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #aprilskin #sephoragirl #blinqskincare #tutorialmakeup #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #lipstickmurah #kulitputih #botanicaleffects #marykayampang #lipstickmarykay #lipstickjunkies
0 0
dyxybccream_ana

@dyxybccream_ana

STAY PRETTY with DYXY COSMETIC
just now
dyxybccream_ana Dulu muka kusam sampai malasnyaa nak keluar rumah? haaaa, tapi sekarang dengan ada nya bccream ni terus muka berseri-seri. glowinggg giteww! meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨ "saya dah try, sangat berpuas hati, tak sampai 5 minit dah siap. muka glowing je. fresh sangat. taknak cari lain dah!" bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈 feedback dyxycosmetics ni hampir 160k. semua berpuas hati. yang paling best, ada yang excited sangat cuba. lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ awak awak kat luar masih ragu ragu? jom cantik dengan dyxy ✨. nak order pun boleh tau 💗 . jom grab harga promo dan dapat free gift menarik dari @dyxybccream_ana 10 orang terawal sahaja tau . . wsp 📲 ana :0165115088 . #dyxy#bccreamfoundation#foundation #makeup #makeupartist #makeuptutorial #pretty #dyxybccream #teamfl#bazaarpaknil #dyxygreenteamineralfacemist #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation#mac #cashondelivery#codshahalam #onlineshoppingmalaysia #muatutorial#kualalumpur #cosmeticmalaysia#makeup#muacheras #teamfl
0 1
asimenia_pexlivanidou

@asimenia_pexlivanidou

Asimenia
just now
asimenia_pexlivanidou So it's a sunday and must wear something from chanel....i love it!!!!! #chanel#makeup#eyeshadow#fragrance#foundation#parfume#coco#gabriellechanel#cocochanel#paris#franch#love#my#job#sunday#happy#moments#home💄💄💄💄⚘⚘⚘⚘⚘🎁🎁🎁🎁🎁🎁🌟🌟🌟🌟🌟🌟🎀🎀🎀🎀🎀🎀🌷🌷🌷🌷🌷
0 3
dashing_sardarz

@dashing_sardarz

ੴਵਾਹਿਗੁਰੂੴ
1 minute ago
dashing_sardarz Dåshīng_sårdår gabroo in pic: @pritpalmander _____________ _____________ for shootout: •follow admin: @iam_amardeepdhillon _____________ •send your hd pics _____________ •share promote page _____________ _____________ ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓ #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #tflers #fashion #eyeshadow #lipstick #gloss #mascara #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #concealer #foundation #powder #eyes #eyebrows #lashes #lash #glue #glitter #crease #primers #base #beauty #beautiful
0 22
produkjenamasendirioemmalaysia

@produkjenamasendirioemmalaysia

Serum.Kilang.Kosmetik.Kotak
2 minutes ago
produkjenamasendirioemmalaysia :::::::::: gold scrub 70ml borong moq 10pcs rm18/pcs . manfaat gold scrub : . 💢mencerah, melicin dan menegangkan kulit 💢menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut 💢melindungi daripada cahaya uvb dan uva 💢melembab, menghalus serta menyegarkan kulit 💢menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam .. .. whatsapp untuk serius deal 0179777932 .. .. #kosmetikjenamasendiri #produkkurus #cantik #viral #tablet #foundation #glitter #malaysia #wanita #meletop #whiteningbooster #rambut #serum #serbukvitaminc #serbukpemutih #produkjenamasendiri #glowglowing #capsulmutiara #skincare #okaya #pillkurus #slimmingdetox #whiteninginjection #slimminginjection #lipmatte #arganoil #iflawles #detox #supplier #titiancinta
0 0
makeupforindia

@makeupforindia

•internationalmakeup•
4 minutes ago
makeupforindia Limited offer 📩 freedom halloween vampire noir set !! only 540 ❤️❤️ dm for order and more details 📩 1 x eye dust 1 x quad eyeshadow 1 x gel eyeliner 1 x lipgloss 1 x lipstick #makeup #instamakeup #cosmetic #cosmetics #fashion #eyeshadow #lipstick #kerela #chennai #palettes #eyeliner #lip #lips #tar #kolkata #foundation #powder #eyes #indianonlineshopping #lashes #odisha #delhi #mumbai #indianonlinestore #primers #base #makeupstore #indianmakeup
0 9