Loading...
kittyleaf

@kittyleaf

Kitty Yip
3 weeks ago
kittyleaf 濕疹人之分享。。。 原本不太喜歡 neutrogena。。。 經同是濕疹人的朋友介紹。。。 此挪威配方是真「正」的。。。 夠潤,搽完無身痕,又可以軟化濕疹後的死皮。。。 傳聞冬天才有售。。。 「正」物之分享。完。。。 @neutrogena #neutrogenanorwegianformula #bodyemulsion #goodforeczema #livefolk #littlethings #livethelittlethings #nothingisordinary #zakka #accessories #mylove #小日子
1 26
seribyummuhannan

@seribyummuhannan

SeribyUmmuHannan
last month
seribyummuhannan Sebetulnya saya tidak tahu bagaimana syampoo di industri dihasilkan. dlm kerja saya hanya boleh melawat kilang makanan sahaja wpun saya tau kilang tersebut juga membuat oem utk pelbagai jenis jenama terkenal (nuraisha dherbs aurawhite dan mcm2 la lagi) . ok saya nak cerita kat sini...sifat2 minyak utk buat sabun , liquid soap dan syampoo juga... saya boleh buat syampoo yg sgt berbuih guna coconut oil semuanya.(bukan guna sls yer)..sangat sangat berbuih tp nnt rambut atau kulit jd kasar...kena buat imbangan between coconut oil, olive dan castor...terkurang sangat coconut oil akan menyebabkan rambut lembut tp kurang sgt pulak buih. jadi dlm penghasilan bhn2 drpd bahan semulajadi perlu berkorban salah satu...nak lembut atau nak berbuih. saya telah cuba seimbangkannya...namun saya sgt welcome segala maklumbalas drpd kawan2 yg menggunakan syampoo dan sabun saya...untuk saya tambah baik. di awal dulu sy tak tau memilih kwn2 yg mana yg akan bg feedback yg berbentuk membina...sy bg jer kpd org2 yg sy kenal....brg baru nak mula pasti byk kesilapan....perlu tinggikan olive ...kurangkan coconut oil...alhamdulillah akhirnya sy mendapat formula terbaik hasil drpd komen membina kawan2 juga.. jgn lupa na...no hard feeling...welcome your comment to improve #syampoosantan #kelemumur #antidandruff #fenugericseed #coconutmilk #coconutmilk #eczema #goodforeczema
0 14
nabil.issrah

@nabil.issrah

Nabila Issrah
4 weeks ago
nabil.issrah We eat you, we use you as face mask but you are still a lot in the jar 😍 oh honey 🍯 thanks to mr. husain benyounis from nz for the gift, you are sweet like the honey hehe it was given to me in early august. a very amazing honey, so pure and yea i love the smell. #manukahoney #newzealand #gift #goodforeczema
0 13
nurtureparenting

@nurtureparenting

Karen
September 2017
nurtureparenting I'm in love with this lovely ultrafine merino wool baby blanket from @henry_and_grace and such a cutie patootie baby 👶 warm and snuggly 😍i love merino wool for babies and this is ultrafine and softer than cashmere . . . #henryandgrace #ultrafinemerino #ultrafinemerinowool #perfectforbaby #keepbabywarm #goodforeczema #sensitiveskin #babyclothes #australianmade #australia #love #nurture #nurtureparenting #babysleep #babysleeping #babywhisperer #baby
1 39
pricelineparkhurst

@pricelineparkhurst

Priceline Pharmacy Parkhurst
July 2017
pricelineparkhurst 🍃 purity. simplicity. integrity 🍃 treat your face with 20% off the @botaniskincare range! all natural, eco-friendly & 100% botanical with organic certified ingredients. against animal testing and proudly australian made & owned. this offer ends july 19! #repaircream #olive #sensitiveskin #goodforeczema #moisturiser #betaine #echinacea #antibacterial #eyetreatment #antiageing #firming #hydration #serum #acaiberry #antioxidants #multivitamin #acnecream #soothing #oliveserum #finelines #wrinkles #scarring #pigmentation #facialcleanser #purifies #improvestexture #pricelinepharmacyparkhurst #pricelinepharmacy
1 28
senseofsoap

@senseofsoap

grace ng
July 2017
senseofsoap 用汗水和友情換返來的自家種有機左手香🌿🍃 100% 全左手香汁入皂 [左手香抗敏皂] 是一種具有香味的唇形科多年生草本植物。主要產於馬來西亞、巴西、中國和印度 有消炎,消腫,止痕作用 成分📝 乳油木果,椰子油,棕櫚油,芝麻油,可可芭油廣藿香,甜橙精油等 😊敏感,乾燥,濕疹皮膚適用 #濕疹皮膚又乾又痕啱呢款 #消炎又止痕 #濕疹又乾嘅皮膚啱用 #senseofsoap #handmadesoap #eczemasoap #goodforeczema 有精油和無精油都有現貨 有精油加強效力 沒精油的適合孕婦,母乳媽媽,三歲以下小朋友
0 5
bgetsdrenched

@bgetsdrenched

Brenley C
June 2017
bgetsdrenched Why i love drip fit reason #25. can you believe this? today i was thinking how expensive the ingredients are in drip fit, i really wanted to best of the best. i wouldn't have it any other way, because these ingredients are incredible, they are in their purest form, pharmaceutical grade, they are doing what they are meant to do! though i am sad this beautiful young lady got burnt, i am so happy she discovered the magical wonders of dripfit. also amazing on eczema and other skin conditions! i am so proud! #productdevelopment #integrity #honestcompany #pureingredients #skinhydration #skinisanorgantoo #foreveryoung #antiaging #goodforeczema #hydrationserum #fitness #holisticwellness #allnaturalworkoutproducts
1 35
fffokla

@fffokla

Fiona Fan
March 2017
fffokla 呀囡又有新嘅搽手balm😁 每次整少量 方便因情況再改底油同精油🙂 #diy#diybalm#handbalm#濕疹#goodforeczema#yleo#youngliving #younglivingessentialoils #eczema#eczemarelief
5 29
midgard_soap_co

@midgard_soap_co

Teresa and Dennis Hanlon
February 2017
midgard_soap_co Embrace....our new valentine's bath bomb is made with a blend of five oils to give your self or someone you love a luxurious moisturizing treat. the heart is an embedded cocoa butter bath truffle and the bath bomb combines h**p oil, grapeseed oil, coconut oil and avocado oil to leave your skin silky soft #handmade #healthyskin #sheabutter #treatyourself #giftideas #loveyourskin #goodforeczema #goodforpsoriasis #coconutoil #relax #hempoilbathbomb #destress #softskin #soothingforskin #himalayansalt #kaolinclay #valentine'sdaygift
6 22
pharmamedmy

@pharmamedmy

Pharmamed Resources
January 2017
pharmamedmy "tahu allah itu ada, percaya ia bersifat ilmu, mendengar, melihat, berkuasa dan lain-lain lagi sifat-sifat ketuhanan, itu adalah bersifat ilmu (tauhid ilmu). merasa yang allah itu sentiasa mengetahui, mendengar, melihat, berkuasa dan lain-lain lagi itu penghayatan (tauhid penghayatan). daripada perasaan kedua inilah, seseorang itu akan dapat mengawal diri daripada kemungkaran lahir dan batin sekalipun seorang diri". ✔natural olive oil soap 👍➡bagus untuk orang yang mengalami eczema. 👍➡boleh digunakan untuk semua,baik lelaki,perempuan and dewasa mahupun kanak2 👍➡untuk basuh muka bagi lelaki&wanita yang mengalami kulit sensitive #naturalsoap #oliveoilsoap #soap #goodforeczema #eczema #babyeczema #oliveoil #agendiperlukan #stokisdiperlukan #pure #qualityproducts #bestsoap #wangi #herbal #herbalsoap #goodproduct
0 8
louisesboutique_2020

@louisesboutique_2020

Louise's Boutique
January 2017
louisesboutique_2020 Helps with dry skin, saggy skin, stretch marks, rash (diaper rash), cradle cap, sunburn, shaving rash and skin conditions, burns, insect bites this collagen-boosting cream helps skin rebuild its own layers and increases cell turnover. tones the skin tissues & fades stubborn stretch marks on the body, leaving the overall texture of your skin hydrated and improved. www.actisempiternal.com #actilabs #actiderm #bodycream #goodforeczema #sunburn #dryskin #goodforbabies #french #skinproblems #rash #highendskincare #stretchmarks #collagen #beautyblogging #bblogger #vlogger #youtube #youtubebeauty #eczema #highendskincare
5 45