Loading...
Search result for #herbaloil

@ayursukhayu_ayurveda

ayursukhayu_ayurveda
.
お盆休み

台風の影響も少しずつ多くなり
気づけば立秋を過ぎ
少しずつ日も短くなりましたね

夏のピッタ=火から
秋冬のヴァータ=風
の季節へと変わって来る頃です

このお休みは親戚が集まったり、ご家族で過ごしたり
旅行に出掛けたりする方も多いのではないでしょうか

人は変化に弱いもの……
季節の変わり目は体調を崩しがちです

夏の疲れを残さずに、きちんとケアしていきたいですね

#アーユルヴェーダ#アーユルスカーユ#デトックス#アーマ#スロータス#スリランカ#ハーブオイル#マッサージ#くびれ#高崎アーユルヴェーダ#群馬アーユルヴェーダ#発汗#スッキリ#ビフォアアフター#ヴァータ#アーマ#ビフォアアフター#自然#vata#swedana#ayurveda#ayursukhayu#detox#herbaloil#srilankamassage#takasaki#gunma#japan#ama#slotas
0 14 1 hour ago

@raven_and_oak

raven_and_oak
A beautiful b****t oil in the making.
.
.
rose, hibiscus, calendula, dandelion, and burdock.
.
.
designed to support healthy b****t tissue and the lymphatic system.
.
.
in olive oil and castor oil for deep p*********n and healthy skin.
.
.
this beauty will sit for 6-8 weeks and then be strained, bottled, and listed in the shop. .
.
#breasthealth #b****t #breasttissue #lymphatic #skinhealth #natural #herbs #plantmedicine #rose #hibiscus #calendula #dandelion #burdock #herbaloil #infusedoil
4 45 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
.
tea tree dikenal juga dengan bahasa latin melaleuca alternifolia.

tanaman tea tree khususnya oilnya memiliki banyak manfaat untuk kesehatan antara lain untuk perawatan kulit.

tea tree oil berbeda dengan tanaman teh untuk membuat minuman teh hijau. minyak pohon teh ini adalah tanaman asli dari australia, yang sejak 100 tahun terakhir digunakan sebagai mintyak antiseptik dan anti inflamasi serbaguna, serta punya banyak khasiat untuk tubuh manusia.

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
2 44 9 hours ago

@wildyamco

wildyamco
Exciting news! we are starting to make our own herbal infused oils for our products. here we have calendula grown and harvested in our very own garden! 🌼 the calendula is dried and the infused into olive oil in a sunny window for about 6 weeks and then added to our salves🌞
1 42 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
Essenzo - tea tree oil

manfaat:
- untuk mengatasi jerawat
- mengatasi infeksi saluran pencernaan
- membantu menyembuhkan cacar air
- untuk merawat rambut, mengobati kulit kepala kering, ketombe & kutu rambut
- membantu mengobati penyakit kulit seperti jamur & kurap
- mengobati luka dan mencegah infeksi

cara penggunaan:
* jika baru menggunakan pertama kali, dilute/dicampurkan 2-3 tetes essenzo oil pada ±10ml carrier oil (contoh: v****n coconut oil), kemudian oleskan di daerah yang sakit.
* jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes dengan vitaflex telapak tangan (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung di daerah yang sakit.
* jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes essenzo oil dengan ±100ml air.

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
0 36 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
Essenzo - tea tree oil

manfaat:
- untuk mengatasi jerawat
- mengatasi infeksi saluran pencernaan
- membantu menyembuhkan cacar air
- untuk merawat rambut, mengobati kulit kepala kering, ketombe & kutu rambut
- membantu mengobati penyakit kulit seperti jamur & kurap
- mengobati luka dan mencegah infeksi

cara penggunaan:
* jika baru menggunakan pertama kali, dilute/dicampurkan 2-3 tetes essenzo oil pada ±10ml carrier oil (contoh: v****n coconut oil), kemudian oleskan di daerah yang sakit.
* jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes dengan vitaflex telapak tangan (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung di daerah yang sakit.
* jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes essenzo oil dengan ±100ml air.

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
1 75 9 hours ago

@dunnuttellea_joeharie

dunnuttellea_joeharie
#joannasibabynajlaa
asbab sis gunakan #najlaababyskincare kat joanna dr umur dye 1 hari sekarang da 4 bulan..alhamdulillah...sgt2 positif... dye x meragam mlm mcm abg2 dye dulu..jarang sekali dye nk menangis mlm..kalo perut dye sakit pun dye hanye x blh tido,dye x merenggek..sis bangun dan spukan #herbaloil ,susu kan dye dan dye akn tido semula... #balmkunyithitam atau #babybalm sentiase ade sebelah..ye la tido kipas 24 jam hidung tersumbat susah nak susukn,hanye sapu2 nipis saje kat hidung dye..kalo bby yg pakai aircond tu lagi la kena ade #babybalm.. bila dye bangun pg,muke penuh dgn senyuman...ye la..tido mlm lena kan..kadang2 sis yg bangun risau dye x susu2..alhamdulillah..tido mlm sis pun jarang2 x ok..semua nie dgn izin allah,sis berusaha yg terbaik utk joanna..alhamdulillah #najlaababyskincare byak membantu... berminat pm sis ya 0172705012

#najlaababyskincare
#thebeautyofnatural
#sisgunasisjual
#siskongsimanfaatbersama
#muslimproduk
#homemade
#organicandnatural
#dropshipwanted
0 13 9 hours ago

@mothernaturehasitall

mothernaturehasitall
I'm back in norway and it's my birthday!! in honor of today i strained my st john's wort oil infusion and tincture that @folklore has been keeping an eye on while i've been gone. in total they've been infusing for approximately 8 weeks. the tincture is a beautiful red colour, while the oil is a bit more brownish. i have no idea what i'll do with almost a litre of tincture, though. 😂
feels good but confusing being back home. dealing with change has never been a strength of mine, but i'm very excited for our life here, and happy that it's finally happening!
#herbalmedicine #herbalism #herbalwitch #stjohnswort #johannesört #greenwitch #tincture #herbaloil
2 16 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
.
limun adalah sejenis jeruk yang buahnya biasa dipakai sebagai penyedap dan penyegar dalam banyak seni boga dunia.

dibalik rasa asam jeruk lemon, tersimpan banyak manfaat bagi kesehatan, mulai dari menurunkan berat badan hingga mempercepat metabolisme.

manfaat lainnya dari jeruk lemon adalah:
- sebagai antibodi
- membantu pencernaan
- menambah asupan vitamin c
- membantu fungsi hati
- meningkatkan kalium

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
0 39 9 hours ago

@shana_ibrahim

shana_ibrahim
Dulu anak memang kerap sgt #selsema sejak dah kenal ngan #najlaababyskincare nie, bila anak ada tanda2 nak selsema cpt2 sis sapu #babybalm dan #herbaloil kerap2. alhamdulillah berkat kesabaran serta istiqamah ianya berkesan.. #masalahwanita dapatkan #produkbebaskimia yang penting #selamat digunakan. jangan salah pilih produk.
dapatkan hari ini juga klik http://www.wasap.my/+60175784454/agentnajlaa/cod

#teamultradiyana
#putrajaya
#cyberjaya
#kajang
#bangi #cod #tumitkasardanpecah
#kakimakanair #resdung #luka #hfmd
#campak #100natural
#homemade
#produkbaby
#batuk #lelah #hernia #anginpasang #kulatair
#tumitmerekah
#keputihan
#kewanitaan
0 2 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
Essenzo - lemon oil

manfaat:
- anti depresan
- pembersih wajah alami (dicampur carrier oil & madu)
- membantu menurunkan berat badan
- membantu mengatasi demam
- desinfektan alami
- memutihkan gigi

cara penggunaan:
* jika baru menggunakan pertama kali, dilute/dicampurkan 2-3 tetes essenzo oil pada ±10ml carrier oil (contoh: v****n coconut oil), kemudian oleskan di daerah yang sakit.
* jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes dengan vitaflex telapak tangan (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung di daerah yang sakit.
* jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes essenzo oil dengan ±100ml air.

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
0 43 9 hours ago

@essenzo__oil

essenzo__oil
Essenzo - lemon oil

manfaat:
- anti depresan
- pembersih wajah alami (dicampur carrier oil & madu)
- membantu menurunkan berat badan
- membantu mengatasi demam
- desinfektan alami
- memutihkan gigi

cara penggunaan:
* jika baru menggunakan pertama kali, dilute/dicampurkan 2-3 tetes essenzo oil pada ±10ml carrier oil (contoh: v****n coconut oil), kemudian oleskan di daerah yang sakit.
* jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes dengan vitaflex telapak tangan (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung di daerah yang sakit.
* jika menggunakan diffuser, campurkan 2-3 tetes essenzo oil dengan ±100ml air.

klik link at bio
http://bit.ly/essentialoil_essenzo
.
#essenzo #essentialoils #essenzoessentialoil #essenzoindonesia #essenzooil #herbaloil #herbal #medis #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakkesehatan #minyakkesehatankeluarga #kesehatananak #kesehatankeluarga #lavenderoil #bergamotoil #fenneloil #pappermintoil #citronellaoil #teatreeoil #patchoulioil #gingeroil #clovebudoil #lemonoil
0 42 10 hours ago

@mommie_rose

mommie_rose
Take mommie rose on the go!
essential oil roller blends fit nicely in the glove box.
#roadtrip #summervibes #oilymama #etsysale #herbaloil #herbalremedies #shopsmall #glove #oilrollers #mommierose
2 10 10 hours ago

@anisya_store

anisya_store
0 1 11 hours ago