Loading...
Search result for #iklanonlineshop

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 1 3 hours ago

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 1 3 hours ago

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 2 3 hours ago

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 1 3 hours ago

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 1 3 hours ago

@jasaiklangiftcorner

jasaiklangiftcorner
🌸gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 4 3 hours ago

@pc_bajukurungmurah

pc_bajukurungmurah
For real !! .
.
+ size s only
+ 1 pcs left ..
.
.------------------------------------------------------------
.♥ offer price : rm 69 free pos ♥
------------------------------------------------------------ .
.
.[rosalinda peplum ] .
.
.❀ exclusive design
- potongan baju yang up to date
- sesuai di gayakan untuk semua keadaan & situasi .
.
.❀ material sedap gilerr.
- fabric – .
.top -> rosalinda italian silk , . .skirt -> dull satin
- apa istimewa fabric nie?
-> sejuk, ringan & super soft .
.
.❀ mesra menyusu. .
.❀ mesra wuduk .
.❀ size
xs ,s .
.. .
.additional info
- kain tak jarang, tak perlu lining
- skirt half getah, ada cangkuk & zip
- tangan ada butang untuk wudhuk .
.- leher bulat(piping) .
.– ada zip untuk bf
- ada span di bahu

jangan lepaskan peluang ini ye . limited pieces. ..
.

jangan malu2 untuk order peplum yang cantik ni di 0192756398. .
.
.stok terhad tau.. .
.
.#rosalinda #peplum #bajukurung #peplumrosalinda #gojes #pakaianmuslimah #cotton #cottonlover #iklanolshop #iklanonlineshop #pesonacarnelian #bajucantik #bajukurungpeplum #rosalindapeplum #bajuraya2018 #simplecantik #bajukurungmoden #mampumilik #gojesmanis #peplumdoublelayer #bajukurungsatin #cikguseo #cikgu #kakitangankerajaan #sale #salebajukurung #clearance #stockclearance #jualanmurah #jualanpenghabisanstock
0 9 3 hours ago

@pesonacarnelian

pesonacarnelian
Olydia seductive blouse -------------------------------------------------
harga promosi sehelai : rm 75

harga sehelai selepas tamat promosi : rm 79

harga combo 3 pcs : rm 210.
.
.✅ free caj penghantaran 1 malaysia

harga promosi sah 24 oktober hingga 26 oktober .
.
.------------------------------------------------- ..
.
.rekaan casual muslimah yg classic & trendy.
.
.olydia seductive blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!.
.
.
.pilihan saiz daripada s sehingga 5xl.
.
.yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5xl. boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau!.
.
.
.menggunakan material dubai como crepe.
. .material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup..
.
.
.7 pilihan warna 2018 yg memukau.
.
.7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. pasti akan memukau mata uols. percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler.... .
.
.poket stylish di kiri & kanan .
. .direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam..
.
.
.bf n wudhu friendly & span .
. .ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!. .
.
.place your order : 0192756398 (whatsapp)

#blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blouseolydia #olydiablouse #blousecomocrepe #comocrepe #blousemuslimah #blouselabuh #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blouseexclusive #cikguseo #cikgu #blousenursing #blousenursingfriendly #blousebffriendly #newblouse #olydia
0 6 3 hours ago

@pesonacarnelian

pesonacarnelian
Olydia seductive blouse -------------------------------------------------
harga promosi sehelai : rm 75

harga sehelai selepas tamat promosi : rm 79

harga combo 3 pcs : rm 210.
.
.✅ free caj penghantaran 1 malaysia

harga promosi sah 24 oktober hingga 26 oktober .
.
.------------------------------------------------- ..
.
.rekaan casual muslimah yg classic & trendy.
.
.olydia seductive blouse rekaan baju muslimah yg casual dan sgt trendy! ditambah aksesori tangan berkonsepkan “eyelet” , dan flowy ringkas dibahagian bawah sgt sesuai digayakan di semua tempat tau uols. jgn lupa variasikan dgn sluar straight cut, palazzo atau pun skirt tau nt!.
.
.
.pilihan saiz daripada s sehingga 5xl.
.
.yg best uols ada pilihan saiz drpd sekecik2 saiz shgga ke 5xl. boleh lah nk bergaya sedondon dgn kawan2 sepejabat atau fmily tersayang nt hrga sama jer size besar pun, jangan risau tau!.
.
.
.menggunakan material dubai como crepe.
. .material diimport khas drpd oversea ni dah terbukti tahap keselesaan dan mudahnya utk dijaga! uols yg belum try lg wajib jdkan sbg salah satu koleksi material yg “best ever” dlm hdup..
.
.
.7 pilihan warna 2018 yg memukau.
.
.7 pilihan warna yg menjadi trend 2018 dipilih utk rekaan kali ni. pasti akan memukau mata uols. percayalah, uols beli lah mana2 drpd 7 pilihan warna ni, for sure uols akan rasa “amazing” giler.... .
.
.poket stylish di kiri & kanan .
. .direka kan khas poket dibahagian kiri & kanan yg nampak stylish dgn rekaan poket tersorik. uols jugak blh selit apa yg patut dlm poket tu nt, special utk uols yg keje nya nk cepat dan malas nk bawak handbag 24 jam..
.
.
.bf n wudhu friendly & span .
. .ada span dibahu & ada jugak bf, wudhu friendly tau. best la uols smbil bergaya blh bf kan baby!. .
.
.place your order : 0192756398 (whatsapp)

#blouse #blousecantik #blousemurah #blousemalaysia #blouseolydia #olydiablouse #blousecomocrepe #comocrepe #blousemuslimah #blouselabuh #pakaianmuslimah #iklanolshop #iklanonlineshop #sayajual #sayajualmurah #blouseexclusive #cikguseo #cikgu #blousenursing #blousenursingfriendly #blousebffriendly #newblouse #olydia
0 5 3 hours ago

@diianabeautystoree

diianabeautystoree
🍂gambir emas ekstrak ginseng (10 ml)🍂
.
lulus kkm
.

kelebihan
✔menyihatkan kulit dan urat zakar
✔melancarkan sistem pengaliran darah
✔ kesannya serta merta
✔tiada kesan sampingan
✔100% dari bahan organik terpilih
✔halal dan selamat tanpa bahan kimia
✔mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja
✔melambatkan pancutan
✔mengeraskan zakar
✔ memanjangkan zakar
✔ membesarkan zakar
✔tidak panas dan tidak kebas
✔ bertahan lama lebih
✔ tiada kesan sampingan seperti kulit meradang
.

kandungan
🌸gambir sarawak
🌸lintah
🌸gamat
🌸tongkat ali
🌸habbatus sauda
🌸minyak zaiton
🌸ekstrak ginseng
.

cara penggunaan
🔷goncang botol sehingga sebati dan sapu di permukaan kulit yang dikehendaki
.
✅ready stock
🚫exclude postage
📲whatsapp +601159459451

#gambiremas #gambiremasginseng #sayajual #bazarpaknil #jalantar #sogo #sale2018 #yearendsale #gambiremasmurah #gambiremasoriginal #gambiremasmalaysia #unimap #uniten #unimas #wakdoyok #nursajat #dsv #coffeeprince #foodtruckmalaysia #abamsado #kedaionlinemurah #kosmetikonlinemurah #iklanonlineshop #iloveperak #ilovejohor #ilovekedah #kedaionlinemalaysia #jombeli #terapiinstagram #sayajualonline
0 8 6 hours ago

@diianabeautystoree

diianabeautystoree
🍂gambir emas ekstrak ginseng (10 ml)🍂
.
lulus kkm
.

kelebihan
✔menyihatkan kulit dan urat zakar
✔melancarkan sistem pengaliran darah
✔ kesannya serta merta
✔tiada kesan sampingan
✔100% dari bahan organik terpilih
✔halal dan selamat tanpa bahan kimia
✔mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja
✔melambatkan pancutan
✔mengeraskan zakar
✔ memanjangkan zakar
✔ membesarkan zakar
✔tidak panas dan tidak kebas
✔ bertahan lama lebih
✔ tiada kesan sampingan seperti kulit meradang
.

kandungan
🌸gambir sarawak
🌸lintah
🌸gamat
🌸tongkat ali
🌸habbatus sauda
🌸minyak zaiton
🌸ekstrak ginseng
.

cara penggunaan
🔷goncang botol sehingga sebati dan sapu di permukaan kulit yang dikehendaki
.
✅ready stock
🚫exclude postage
📲whatsapp +601159459451

#gambiremas #gambiremasginseng #sayajual #bazarpaknil #jalantar #sogo #sale2018 #yearendsale #gambiremasmurah #gambiremasoriginal #gambiremasmalaysia #unimap #uniten #unimas #wakdoyok #nursajat #dsv #coffeeprince #foodtruckmalaysia #abamsado #kedaionlinemurah #kosmetikonlinemurah #iklanonlineshop #iloveperak #ilovejohor #ilovekedah #kedaionlinemalaysia #jombeli #terapiinstagram #sayajualonline
1 17 2 weeks ago

@diianabeautystoree

diianabeautystoree
🍂gambir emas ekstrak ginseng (10 ml)🍂
.
lulus kkm
.

kelebihan
✔menyihatkan kulit dan urat zakar
✔melancarkan sistem pengaliran darah
✔ kesannya serta merta
✔tiada kesan sampingan
✔100% dari bahan organik terpilih
✔halal dan selamat tanpa bahan kimia
✔mudah digunakan dan mudah dibawa kemana sahaja
✔melambatkan pancutan
✔mengeraskan zakar
✔ memanjangkan zakar
✔ membesarkan zakar
✔tidak panas dan tidak kebas
✔ bertahan lama lebih
✔ tiada kesan sampingan seperti kulit meradang
.

kandungan
🌸gambir sarawak
🌸lintah
🌸gamat
🌸tongkat ali
🌸habbatus sauda
🌸minyak zaiton
🌸ekstrak ginseng
.

cara penggunaan
🔷goncang botol sehingga sebati dan sapu di permukaan kulit yang dikehendaki
.
✅ready stock
🚫exclude postage
📲whatsapp +601159459451

#gambiremas #gambiremasginseng #sayajual #bazarpaknil #jalantar #sogo #sale2018 #yearendsale #gambiremasmurah #gambiremasoriginal #gambiremasmalaysia #unimap #uniten #unimas #wakdoyok #nursajat #dsv #coffeeprince #foodtruckmalaysia #abamsado #kedaionlinemurah #kosmetikonlinemurah #iklanonlineshop #iloveperak #ilovejohor #ilovekedah #kedaionlinemalaysia #jombeli #terapiinstagram #sayajualonline
0 12 4 weeks ago

@diianabeautystoree

diianabeautystoree
🍂minyak lintah gunung hijau (30 ml)🍂
.
khasiat
🍀menguatkan zakar
🍀membesarkan zakar
🍀memanjangkan zakar
🍀membetulkan zakar yang bengkok
🍀memulihkan urat2 zakar supaya tegang
🍀menegangkan payu dara dan pjnggul untuk wanita, kuat, dan bertenaga untuk kebahagiaan rumahtangga demi hubungan suami isteri
.
kandungan
🍀dirumus dengan lintah gunung, minyak kelapa dara, minyak jarak, minyak belut tulang, susu kambing, serta pelbagai bahan beraroma
🍀tidak mengguna bahan kimia dan pengawet menjadikan ianya selamat digunakan
🍀tanpa kesan sampingan, selamat,halal dan berkesan
.
✅ready stock
🚫exclude postage
📲whatsapp +601159459451

#minyaklintahgunung #minyaklintahgunungasli #minyaklintahgununghijau #sayajual #minyaklintahasli #minyaklintahhijau #kosmetikonline #iklanonlineshop #bazaronline #bazarpaknil #desadairyfarm #kundandang #putihmulus #raya2018 #dramasangat #jdt #sayajualonline #jombeli #mampumilik #instaniaga #terlajaklaris #bazaronline
0 4 6 hours ago

@pusatpaidpromote

pusatpaidpromote
Paid promote murah 🔥
buat kalian yang mau di promote online shop nya, bisnis online, event, dll... yuk ikutan paid promote murah di @pusatpaidpromote 👀
harganya mulai rp 10.000an aja loh kak 🤩🤩
kalian bisa :
- kirim 3 foto (post multi slide)
- caption tentukan sendiri
- jam posting pilih sendiri
- tambahin hashtag
postingan akan di keep selamanyaaa, tidak dihapus 🤗
tunggu apalagi, buruan order yaaa 👌🏼
.
.
.
#paidpromote #paidpromotemurah #paidpromoteonlineshop #paidpromoteolshop #paidpromoteolshopmurah #iklanonlineshop #iklanonlineshopmurah #promosionlineshop #promosiolshop #promosiolshopmurah #promosiolshopindo #paidpromoteindo #paidpromotetrusted #jasapaidpromote #jasapaidpromotemurah #jasapaidpromoteolshop #jasapromoteolshop #jasapromotemurah #openpaidpromote #openpaidpromotemurah #ppmurah #olshopmurah #onlineshopmurah #bisnisolshop #bisnisiburumahtangga #bisnismudah #kosmetikmurah #bajumurah #bajumuslim #olshopmurah #paidinfull
1 1 8 hours ago

@giftcornerpromo3

giftcornerpromo3
🌸 gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 0 9 hours ago

@giftcornerpromo3

giftcornerpromo3
🌸 gift corner 🌸
.
.
menyediakan berbagai macam souvenir-goodiebag-hampers-manyue untuk 1st month, birthday, wedding, corporate, aqiqah, dll.
.
.
🎊free design 🎊free consultasi budget, thema, etc 🎊free wrapping (syarat dan ketentuan berlaku) 🎊safety packing 🎊fast respond
.
.

follow @giftcorner_id
 follow @giftcorner_id
follow @giftcorner_id .
.
info detil ➡ whatsapp / call : 0896-1257-5493 *fast respond di jam kerja
1 0 9 hours ago