Loading...
Search result for #ilovebeauty

@bambooreview_it

bambooreview_it
My formulation face powder,rice starch,caolin,polisilicon-1 crosspolymer.. finish matt and silky ๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿฆณ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง
la mia cipria,formulazione: amido di riso,caolino e polysilicone 1-crosspolymer finish opaco e setoso ๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿฆณ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น
www.bamboocosm.com
#makeup#makeuptutorial#formulation#cosmeticformulator#makingcosmetics#cosmetics#likeforlikes#likeforfollow#tagforlikes#beauty#ilovebeauty#skincare#beautyroutine#brush#powder#girls#followforfollowback#follow4followback#like4follow#friday#makeupkorea#kbeauty#kbeautyaddict#followforlike#facepowder#sponge#talc#pink
2 26 18 minutes ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
" cleanser gel by bmn "
.
siapa yang dah cuba guna cleanser gel by bmn? cer angkat tangan ๐Ÿ™‹‍โ™€๏ธ .
cleanser gel banyak beri kelebihan tau seperti
.
โœ”๏ธ mengawal minyak yang berlebihan sehingga ke dalam liang pori
โœ”๏ธ dirumuskan dengan bahan-bahan yang berkualiti untuk membantu mendapatkan kulit yang lembut, bersih dan segar
โœ”๏ธ membantu menganjalkan kulit
โœ”๏ธ tidak mengeringkan kulit muka
.
wah banyak kelebihan yang dapat dari #cleansergel ๐Ÿ˜ jom cuba, tak rugi tau. apa apa boleh whatsapp 017 885 0607 ๐Ÿ“ž
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
0 8 53 minutes ago

@elgstyle_sg

elgstyle_sg
The no-wash cleansing water gently yet effectively cleanses away face & eye makeup by selectively absorbing only makeup impurities from skin upon contact with the monstrous cleansing of micelle.

how to use
1. soak a cotton pad with an appropriate amount and gently wipe skin clean in the direction of skin texture, starting from the enter of the face and working outward. (to remove point makeup, steadly press as soaked cotton pad on the closed eyes and lips for 5~10 seconds, and then wipe skin clean. )

2. using toner, tidy up skin in the direction of skin texture.
. . .
#elgstyle #elgstylesg #skincare #onlinebeauty #glowingskin #ilovebeauty #beautyaddict #beauty #beautifulskin #sgbeauty #sglife #onlineshopsg #beautysg #instashopsg #onlineshopping #onlineshopsg #onlineshopsingapore #singaporeonlineshop #singaporeonlinestore #kbeautyroutine #kbeauty #koreanbeauty #etudehouse #makeupromover
0 15 1 hour ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
1 8 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
1 6 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
0 7 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
0 4 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
0 4 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Nak cantik tapi malas nak make up? ๐Ÿค” jangan malas malas. tapi lepass ni confirm dah rajin sebab tasha nak share simple make up tutorial by madam byla ๐ŸŒน
.
even simple tapi still gorgeous okayy. lepas ni cik abe tak perlu tunggu lama lama. make up 10 minit jer dh siap ๐Ÿ˜˜ sebenarnya yg simple lagi nice tau, ni kalau tebal-tebal kesian pori pori muka kita tak boleh bernafas ๐Ÿ˜ฅ
.
so guyss jom tengok video make up ni yer.. tapi after make up tu, make sure lap muka tu pakai make up remover dulu tau, lepas tu baru boleh menggunakan #cleansergel bare skin ๐Ÿ˜˜ sebarang pertanyaan boleh wassap tasha yer ๐Ÿ’–
.
barang barang yang digunakan :-
.
@innisfreeofficial my go to cushion
@innisfreeofficial no sebum primer
@silkygirlcosmetics perfect eye brow liner & powder
@revlon colorstay pressed powder
@hudabeauty rose gold pallet
@diormakeup lip balm ( orange color )
@toofaced better than s*x mascara
@sleekmakeup pixie pink & flushed
@wetnwildbeauty concealer
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup #makeup #cantik #natural #putihgebu #kelantan #codkelantan #melaka #selangor #kualalumpur #johor #kualaterengganu #pulaupinang #pahang #negerisembilan
1 5 3 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Antara langkah untuk mendapat kulit yg bersih semestinya rutin pembersihan yg bagus โ˜‘๏ธ
.
cuci pada waktu pagi.. semasa kita tidur, minyak dan sel-sel kulit mati akan terkumpul di dalam pori-pori.. mencuci muka bangun pagi akan menghilangkan segala yg terkumpul pada kulit semalaman dan menghindarkan jerawat dan bintik hitam dari terbentuk.. so yg tak cuci muka pulak yer. hehe๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
sekali lagi pada waktu malam.. sebab mahu menghilangkan segala kekotoran dan minyak yg terkumpul di dalam pori-pori sepanjang hari.. terdedah dgn pencemaran? menggunakan makeup? sering menyentuh kulit? dan tak cuci muka sebelum tidur.. tak kesian ke kat kulit muka kita? ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
.
tetapi elakkan juga mencuci berlebih lebihan yer!! kecuali disarankan oleh doktor.. mencuci lebih daripada dua kali sehari tidak disyorkan.. sebab boleh menanggalkan minyak semula jadi yg penting daripada muka dan kulit akan terlampau kering.. bdana akan cuba mengatasi dgn mengeluarkan lebih banyak minyak yg boleh membawa kepada lebih banyak jerawat..
.
jadi pilih laa pencuci muka yang terbaik.. dan #bareskin ada penyelesaian nya.. cleanser gel by bmn..
๐Ÿtidak berbuih..
๐Ÿtidak menarik2 kulit muka..
๐Ÿtidak mengeringkan kulit muka..
๐Ÿdapat mengawal minyak berlebihan..
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup
1 2 4 hours ago

@bareskinbybmn_hq

bareskinbybmn_hq
Sabar dan syukur.. assalamualaikum.. salam jumaat penghulu segala hari ♥๏ธ semoga allah permudahkan segala urusan kita dan dimurahkan rezeki ๐Ÿ˜˜ al kahfi jgn lupe ๐Ÿ˜‡
.
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup
0 7 5 hours ago

@bareskin.oorsicorner

bareskin.oorsicorner
Assalamualaikum.. selamat pagi ๐Ÿ’‹๐Ÿ’•salam jumaat penuh barakah.jangan lupa amalan amalan sunat di hari ini, dan cuci muka dengan cleanser #bareskinbybmn๐Ÿ˜dah bangun ker blom๐Ÿค”terrr..๐Ÿ˜ .
#jelitawithbareskinbybmn #ilovebareskin #ilovebeauty #beconfident #benatural #skincare #skincareroutine #skincaretips #makeupnomakeup -
0 2 6 hours ago

@rawganicskinco

rawganicskinco
We have been working so hard and it’s almost time to launch our new skin care range! keep your eyes peeled ๐Ÿ’œ #rawganicskinco
2 14 7 hours ago

@rosella.uk

rosella.uk
Sh*t just got sparkly ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ
1 12 8 hours ago

@cecegeecana

cecegeecana
Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ’ช
dope a*s shot by ๐Ÿ“ท @juwanna.get.shot.photography
from the @empire.meets
13 126 8 hours ago

@makeup.terrific

makeup.terrific
1, 2 or 3? ๐Ÿ’‹
choose your favourite makeup look ๐Ÿ˜
.
@makeup.terrific ๐Ÿงก
.
.
.
.
.
.
#makeuplooks #makeuplooksgood #ilovemakeup #ilovebeauty #beautylook
55 1,173 8 hours ago

@latishaalina

latishaalina
Auch ein schöner rücken kann entzücken ๐Ÿคญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฌ #gutenacht #ilovebeauty #blondgirl #beauty #blondehair #curlyhair #tattoo #flowertattoo #piercing #dermalpiercing #dermaltattoo #koblenz #köln #münchen #world #goodnight #instagram #love #happygirl #likeforlikes #likeforfollow #like4likes so reicht jetzt wieder mit den #hashtag ich fange langsam an instagram zu lieben ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’‹
2 70 9 hours ago