Loading...
notjuzcakes

@notjuzcakes

Not Juz Cakes by Asyura
1 hour ago
notjuzcakes Assalamualaikum😊😊 hari ini ada ready stock bwc cake freshly baked. 4th batch and bigger packs and worth to buy!!! so far tak pernah tak sedap😍😍 ingredients: banana, crushed walnut & pumpkin seeds, carrot dgn cream cheese frosting & hawaiian coconut. 480gm/rm25 berminat wa 0124470601. tq😊😊 #notjuzcakes #bwcminipacks #homemade #tmnsaikat #ipohbakers #ipohfood #follownjc #orderviawasap0124470601
0 1
nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g

@nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g

Nasi Lemak Ayam Pak Ngah G
2 hours ago
nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g 大家好!请来 tryyy....nasi lemak ayam pakngah g[微笑] address:怡保花园,wooley forecourt&cimb bank 冬菇庭附近那间7eleven 对面.. times:7.00pm open(星期一 > 星期四 ) *menu *nasi lemak ayam goreng(rm5.00) *nasi lemak ayam sambal(rm5.00) *nasi lemak ayam whole leg(rm9.00) *begedil kentang(rm1.00) ★kami menerima tempahan 50bungkus dan keatas,sebarang pertanyaan bolehcall/ whatsapp:0175081363(iqa) #ipoh #ipohcityawesome #ipohawesomecity #ipohfood #ipohcity #ipohmali #ipohperak #ipohcalling #foodporn #foodlover #foodlife #foodpost #foodpic #perak
0 7
nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g

@nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g

Nasi Lemak Ayam Pak Ngah G
2 hours ago
nasi_lemak_ayam_pak_ngah_g ﺍﻟﺴَّﻼَﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢ ْmohh ler try nasi lemak ayam pakngah g lokasi:berhadapan 7eleven ipoh garden(cimb bank) waktu: 7.00pm (isnin-khamis) *menu *nasi lemak ayam goreng(rm5.00) *nasi lemak ayam sambal(rm5.00) *nasi lemak ayam whole leg (rm9.00) *begedil kentang(rm1.00) ★kami menerima tempahan 50bungkus dan keatas.sebarang pertanyaan bolehcall/ whatsapp:0175081363(iqa) #ipoh #ipohcityawesome #ipohawesomecity #ipohfood #ipohcity #ipohmali #ipohperak #ipohcalling #foodporn #foodlover #foodlife #foodpost #foodpic #perakﺍﻟﺴَّﻼَﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢ ْmohh ler try nasi lemak ayam pakngah g lokasi:berhadapan 7eleven ipoh garden(cimb bank) waktu: 7.00pm (isnin-khamis) *menu *nasi lemak ayam goreng(rm5.00) *nasi lemak ayam sambal(rm5.00) *nasi lemak ayam whole leg (rm9.00) *begedil kentang(rm1.00) ★kami menerima tempahan 50bungkus dan keatas.sebarang pertanyaan bolehcall/ whatsapp:0175081363(iqa) #ipoh #ipohcityawesome #ipohawesomecity #ipohfood #ipohcity #ipohmali #ipohperak #ipohcalling #foodporn #foodlover #foodlife #foodpost #foodpic #perak
0 10
noor_farhanaibrahim

@noor_farhanaibrahim

Sushi Mama
9 hours ago
noor_farhanaibrahim Berita baik untuk orang batu gajah & seri iskandar 😍 . rabu (27/9/2017) ni.. saya akan menjelajah ke sana 🚗 . sape2 yang nak merasai sushi selera melayu daripada sushi mama... haa, cepat-cepat order sebelum jam 6 petang hari ini 😁 . untuk yang craving tu, jangan duk tunggu lama-lama... meh whatsapp saya cepat. boleh pakat-pakat dengan kawan sekolah, kawan sepejabat, jiran sebelah rumah untuk order dan makan sekali 😁 . sushi roll yang menepati selera melayu kerana telah diubahsuai mengikut citarasa tempatan. yang pastinya terjamin halal. . - hot & spicy sardin sushi roll - sambal hitam sushi roll - chicken floss sushi roll - tempura sushi roll - korean spicy fried chicken . ha.. bukan senang sushi mama nak turun ke sana tau... moh cepat ambil peluang ni untuk merasai kesedapan sushi selera melayu. . cepat-cepat whatsapps saya ye 😘 terus klik link no hp di bawah untuk membuat sebarang order atau pertanyaan. . www.wasap.my/60194652955 . #sushimama #sushiroll #ipoh #batugajah #seriiskandar #uitmseriiskandar #kolejkomunitibatugajah #ipohfood #ipohdelivery
0 15
atiqah_azizan

@atiqah_azizan

Atiqah Azizan
13 hours ago
atiqah_azizan Alhamdulillah hari ni payday.. berdesup order masuk.. xmenang tangan akk nk handle utk cod esok.. mujur akk ad #agentdyaskapitcrunchyipoh.. boleh mintak tlg die coverkan cod utk #customerkesayangan.. . insyaallah rezeki yg ade kite kongsi bersama.. order masuk je akk pas terus ke agent kawasan yg berdekatan.. best kann! so xyah gado2 rebut customer.. we work as a team ok! #sharingiscaring 😇😇😇😇 . meh wasap akk utk register sebagai agent 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . 0165553471 0165553471 0165553471 . #agentwanted #dyaskapitcrunchyipoh #kapitsedap#hitea #kuihkapitipoh #ipohfood #perakian #janapendapatansampingan #janapendapatandarirumah #janapendapatan
0 19
dodol_lop

@dodol_lop

DODOL LOP
15 hours ago
dodol_lop Tq peminat dodol lop! moga ngulang belinya lagi ye 😘sebarang pertanyaan ● sila hubungi : 0175271623 / 01133056255 (en mohd asri) 0125811955 / 0195416204 (pn jamilah) #dodollop #dodolpower #ipohfood #perakfood #dodolasli #dodolipoh #dodol #pakardodol #tradisional #segardariladang #dodolmanjoi #dodolbercham #dodolsilibin #dodolstadiumperak #dodoltasikraban #dodolmedangopeng #dodolmemorylane #dodollookin #halalfood #homemade
2 13
bib__abdhamid

@bib__abdhamid

Bib Abd Hamid
18 hours ago
bib__abdhamid Mee goreng sedap. kalau goreng kat rmh memang fail nak dpt hasil mcm mee goreng mamak. #meegoreng #ipohfood #ipohfoodlover #ipohcityawesome_food
4 39
cheelanny

@cheelanny

cheelanny
19 hours ago
cheelanny 👩🏻➕👧🏻➕👧🏻➡️☕️🥐🧀➕炒🥚🐷👅粉 #怡保美食 #马来西亚美食#ipohfood #malaysianfood #ipohcafe #teatime #coffee
1 15
karipapcheeseipoh

@karipapcheeseipoh

Kacheezyofficial
19 hours ago
karipapcheeseipoh Liveupdate ! we r open gais selepas 3 hari cuti... food hunters karipap hunters cheese hunters semua mari pakat serbu kami sekarang ! kami buka sehingga 7 malam !! location ; canning garden estate ipoh perak call ; 0134946727 #kacheezyofficial #karipapcheeseipoh #ipoh #ipohcod #ipohbite #ipohfood
0 14