Loading...
Search result for #jomtry
Good news! k2-taman tun will start breakfast service from 8am this friday 5-october-2018! each breakfast set comes with refillable black coffee or pandan lemongrass tea.



#k2ttdi #klfoodporn #k2tamantun #eatdrinkkl #malaysiabreakfast #coffeculture #mycafefood #myfoodie #jomtry #asianfusioncafe #ttdi #freeflowcoffee #asianfoodporn #8ambreakfast @official_malaysia_foodie @malaysia_food @malaysiancafes @official_malaysia_coffee @kl.foodie #montkiara
0 27 3 weeks ago
K2 breakfast: this is something new and bold 💪💪..it has the thai pandan rice pancake, with chicken, egg, sambal and a side vege. available from 8am, friday 5th october. 😋😊



#k2ttdi #klfoodporn #k2tamantun #eatdrinkkl #malaysiabreakfast #coffeculture #mycafefood #myfoodie #jomtry #asianfusioncafe #ttdi #freeflowcoffee #asianfoodporn #8ambreakfast
#thisfriday @official_malaysia_foodie @malaysia_food @malaysiancafes
0 25 2 weeks ago
🌷🌷kejelitaan bermula dari dalam diri..anda yang menentukan siapa diri anda...
nak cantik...nak mantap...nak langsing...nak menawan...nak buang lemak tepu!!!!!
mulakan sekarang!! whatsapp : 019-4524198📲

#trustedsellerskinnyoil #jomtry #langsing&menawan
#tiadalagilemaktepu
0 6 2 weeks ago
Siap 👌
kalau teringin nak cuba boleh cuba resepi ni ye.. memang sedap 👌😋
resepi sambal sotong bakar bersambal cara ambo.
.
.warung ambo selero demo .
laman glenmarie .
*opposite ttdi jaya shah alam .
*belakang kompleks sms pdrm ttdi jaya *berdekatan politeknik shah alam .
📱011 2107 2102.
.
.warung ambo di buka seperti biasa dari jam 8.30 pagi - 4.00 petang .
. "warung ambo selera demo"
.

#nasiambo #nasisedap #rugitakcuba #jomtry #shahalam #lamanglenmerie #nasiviral #nasiresepikelate #warisanbonda #nasiamboterbaik #jjcm #foodhunter #marilamake #takcubataktau #nasikelate #maisini #nasisupmeletop #nasigulaimeletop #nasidagangmeletop #nasikerabuhite
4 65 last month
Contoh besday kek
sesiap nak try boleh wasuup diela .. tapiiiii diela bukan jual red velvet je .. banyakkk lagi tau .... pasti takkan mengecewakan . 👇👇👇 berminat wassup now
http://www.wasap.my/60172764634💖diela💖 ✔homemade
✔fresh
✔sangat sedap
✔berbaloi
✔anda patut dapatkannye
✔tak rugi beli
✔tak percaya wassup dila now

#keklembut#gebugebas# #biskutsedap#rangup# #cairdmulut#jomtry#sedap# #murah#murah#berpuashati# #takkiramasa#rangup #sentiasaadastock# #naktry#wassup#sedap #takrugi#beli#confident# #rasa#puashati# #wassupdilanow#
0 6 4 weeks ago
Jom mari breakfast & lunch kat warung ambo.
.
.
.
warung ambo di buka seperti biasa dari jam 9.30 pagi - 4.30 petang .
. "warung ambo selera demo"
.
.waze🚗:warung ambo laman glenmarie .
."makan kat sini teringat - ingat , sapa tak datang rugi "😂😆...katanya pelakon zamarul hisyam

#nasiambo #nasisedap #rugitakcuba #jomtry #shahalam #lamanglenmerie #nasiviral #nasiresepikelate #warisanbonda #nasiamboterbaik #jjcm #foodhunter #marilamake #takcubataktau #nasikelate #maisini #nasisupmeletop #nasigulaimeletop #nasidagangmeletop #nasikerabuhite8
3 189 December 2017
0 8 3 weeks ago

@cookiesbyelle

cookiesbyelle
Pretzel stick
_______________________________________
⛄️stick choc sprinkle
☃️stick strawberry oreo
_______________________________________
50pcs - rm 20 (promo)
70pcs - rm 30
100pcs - rm 40
150pcs - rm 50 (promo)
300pcs - rm 90 (promo)
1200pcs - rm 350 (promo)

please dm or watsapp me at 0183270020 to order
#minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #blueberry #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #whitechoc #pretzelstick #pretzelstickmurah
0 0 20 minutes ago

@fieza_maryk_

fieza_maryk_
Good evening semua!!. 🌹
.
thank you so much for my client yang membeli dari fieza ❤. thank you kerana memilih fieza sebagai beauty consultant ampa! ❤ i love you all's !.
.
.
jerawat?
jeragat?
kulit berminyak atau kering
fieza akan bantu ampa. .
.
.
nak free postage 💞 free smple 💞 free consultation 💞 pm fieza
whatsapp 0174746160
fieza
beauty consultant
mary kay 🇲🇾.
.
.
#marykay#marykayproduk #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #aesthetic #kulitsihat #kulitcantik #marykayperlis #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykl #stailista #jomcantik #marykaytimewise3d #marykaymysg #jomtry #student #nakcantikcarisaya #nakcantikkenarajin
0 5 1 hour ago

@jamulegacyhq

jamulegacyhq
💊 go ! resdung 💊 🌿diperbuat dari bahan semulajadi
❌tiada bahan kimia💉
❌tidak ada kesan sampingan😖 😍kelebihan
📌merawat masalah resdung
📌menghilangkan jerawat 📌mengatasi kerap bersin
📌melegakan sakit kepala 🌿kandungan🌿
🌱isi cekma,akar tudung periuk putih,akar betik hutan,akar melor,akar rambutan pacat,akar tanjung dll

berminat boleh tekan link 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/60145222390
www.wasap.my/60194190561

#jamulegacy #ubat #resdung #ubatresdung #malaysia #selangor #kualalumpur #kelantan #terengganu #johor #pahang #kedah #barangunik #barangbaik #murah #jomtry #asli
0 3 2 hours ago

@alisha_zulaikha

alisha_zulaikha
Set pkp kurangkan selera makan dan buang angin dalam badan. 😮🙄 testimoni dari customer tentang set pkp..(garlic + min kaffe.

katanya asbab minum min kaffe bersama garlic mengikut cara yang betul sejak awal ramadhan hari tu, telah dapat mengurangkan masalah angin dalam badannya serta berjaya mengurangkan selera makan serta tidak letih.
katanya lagi, perut juga dan kurang buncitnya.. masalah kerap sendawa juga dapat di atasinya. alhamdulillah.

jom try jika anda mengalami masalah seperti customer akak. jika berminat cecepat pm @ klik sini 👇👇 watsup&pm sekarang.👇👇
📲 www.wasap.my/60194265009

#backtobasic
#bizzgayakorporat
#tothenextlevel
#cfuxj50 #winwincollaboration #minkaffe #kerapsendawa #jomtry #cecepatpm #kurangbuncit #tidakletih #seleramakan #buangangin
0 2 3 hours ago

@dermaroller_beauty

dermaroller_beauty
Ramai keliru macam mana proses d’heal dermaroller ni membolehkan untuk merawat kulit sambil mencantikkan❓
.
.
bukan ke dia hanya alat / jejarum sahaja❓
.
.
sis terangkan satu per satu ya. .
.
badan anda akan bertindak balas dengan proses penyembuhan yang mana menggalakkan pengeluaran kolagen, protein semula jadi kulit.
.
.
proses ini akan merangsang pengeluaran kolagen yang kemudiannya bertindak sebagai penyelesaian kepada masaalah kulit anda.
.
.
kolagen baru dihasilkan mula bergerak ke atas ke arah permukaan kulit membuatkan kulit kelihatan lebih tebal, lebih kuat, lebih ketat dan lebih muda.
.
.
pengeluaran ini semakin meningkat dan menjadi sama rata di kulit dan membuatkan jalinan kulit menjadi halus, saiz liang roma yang lebih kecil, mengurangkan parut, garis-garis halus dan kedutan.
.
.
proses ini akan menjadi lebih berkesan jika anda meletakkan produk penjagaan kulit seperti serum anti ageing, serum parut jerawat, krim kologen atau apa saja produk sapu pada kulit anda selepas rawatan.
.
.
gandaan lubang yang dibuat pada kulit anda akan membantu bahan aktif menembusi kulit pada kadar yang lebih besar daripada biasa. .
.
biarkan selama lebih kurang 10 minit. kadar serapan akan meningkat yang mana produk-produk ini mampu mencapai lapisan kulit dan akan menjadi sangat berkesan!
.
berminat boleh direct pm sis 0163714230
.
#dermaroller #dermarollermurah #dermarollerbysallydaugther #skincare #homespa #nakkulitcantik #flawless #jerawathilang #parutpudar #dermarollertreatment #jomtry
#yourtrustedseller #guideway #dermarollerdheal
#dermarollerberjaminan #dermarollermalaysia
0 4 3 hours ago

@dermaroller_beauty

dermaroller_beauty
Bila waktu malam, mesti korang akan tercari cari alat ni kan? yelah time ni lah kita nak rawat kulit kita dan proses membaik pulih kulit akan diperbaiki ketika kita tidur.
.
step mudah cara guna dheal dermaroller :
.
1. pastikan kulit muka bersih dari segala kekotoran.
2. kalau ade toner, boleh apply toner sesiap.
3. roll seluruh muka dalam masa 30- 1jam sambil tgok tv/movie
4. dah selesai roll, boleh apply serum evoe. part ni korg akan rasa pedih sikit sbb manfaat vitamin c tu tgh meresap dalam kulit2 supaya parut cepat pudar
5. sesudah serum kering sepenuhnya, boleh la roll dengan ice cube bagi tutup semula pori2 yg terbuka.
.
mudahkan.
ramai yang dah rasai perubahan seawal satu malam je! esoknya kulit akan lebih sihat, glowing dan lembut bak suteraa 😍😍 hasil penghasilan kolagen pda kulit.
.
berminat boleh direct pm sis 0163714230
.
#dermaroller #dermarollermurah #dermarollerbysallydaugther #skincare #homespa #nakkulitcantik #flawless #jerawathilang #parutpudar #dermarollertreatment #jomtry
#yourtrustedseller #guideway #dermarollerdheal
#dermarollerberjaminan #dermarollermalaysia
0 8 3 hours ago

@dermaroller_beauty

dermaroller_beauty
Step by step using dermaroller!
.
.
haaa ni sis belanja ckit ya cara nak roll guna dermaroller.. fully guidelines and cara penjagaan dermaroller sis akan provide guide step by step after pembelian 😘
.
berminat boleh direct pm sis 0163714230
.
#dermaroller #dermarollermurah #dermarollerbysallydaugther #skincare #homespa #nakkulitcantik #flawless #jerawathilang #parutpudar #dermarollertreatment #jomtry
#yourtrustedseller #guideway #dermarollerdheal
#dermarollerberjaminan #dermarollermalaysia
0 6 3 hours ago

@fieza_maryk_

fieza_maryk_
See the difference? hanya pakai primer pada wajah, lubang² @ ketaraan pori² dapat dikurangkan.
.
ramai yg tak tahu rahsia jurusolek2 terkenal ni.. mereka semua gunakan primer foundation terlebih dahulu sebelum mulakan solekan,agar nampak cantik dan sekata je makeup dia org tu.

kenapa nak kena guna foundation primer marykay ni?.
.
👉sebagai based make up
kita taknak make up kita direct kena pada kulit. kot la make up kita ada kimia ke kan. baru tak rosak kulit tu. lain la kalau awak guna make up marykay, tu konfem selamat 😊
.
👉dapat kecilkan pori.
supaya kulit nampak lebih smooth, flawless.. kadang muka kita takde jerawat sume tu, tapi nampak tak flawless sebab pori besar kan? tapi tidak lagi dengan foundation ajaib yang best ni.
.
👉berbentuk gel tanpa pewarna dan pewangi.
calit je kat muka and usap biar rata. sangat cepat meresap and 100% tak melekit. .
👉ada spf 15.
tersangat baik untuk lindung kulit dari sunlight. direct sunlight boleh menyebabkn kulit berjeragat dan mudah berkedut tau. kita pn tak suka pakai sunblock kat muka, sebab rasa macam melekit kan? lagi tinggi spf, lagi melekit texture tu. so pakai je primer ni, all in one.
.
.
belum ada? meh pm fieza
.
nak free postage 💞 free smple 💞 free consultation 💞.
whatsapp 0174746160
fieza
beauty consultant
mary kay 🇲🇾.
.
.
#marykay#marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayproduk #marykaymalaysia #marykayperlis#marykaykedah #marykaypenang #marykaypahang #primers #kulitsihat #kulitcantik #marykayjohor #marykaytimewise3d #marykaymelaka #jomtry #student #marykay5global
0 7 3 hours ago

@syiema5zul

syiema5zul
Sekarang dah ada jual set teatox sahaja mgkin ada yg xnak jamu kan.. bolehdapatkan segera
#sayaegentsisfel #teatoxmmgbest #jomtry
0 2 3 hours ago

@cookiesbyelle

cookiesbyelle
Pretzel stick
_______________________________________
⛄️stick choc almond
☃️stick white oreo
_______________________________________
50pcs - rm 20 (promo)
70pcs - rm 30
100pcs - rm 40
150pcs - rm 50 (promo)
300pcs - rm 90 (promo)
1200pcs - rm 350 (promo)

please dm or watsapp me at 0183270020 to order
#minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #blueberry #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #whitechoc #pretzelstick #pretzelstickmurah
0 2 5 hours ago

@use_sop93

use_sop93
Perfume original reject
pilihan perfume kegemaran anda dng harga mampu milik.
.
.
kecatatan pada botol dan box sahaja .
wagiaan tiada masaalah .
kerana itu kami panggil perfume ini perfume original reject .
tiada box bila anda membeli perfume original reject ini. hanya pouch sahaja kami sediakan utk anda sebagai gantian utk box
.
ada sebahagian botol dtg nya tiada tutup.. .
ada juga botol tester yg tentera di botol perfume .
utk memastikan semua pembeli berpuas hati, kami berikan pulangan w**g dalam tempoh 7 hari pembelian.. sekiranya..
-perfume yg anda terima tidak original
-bau perfume rosak (perfume defeated wagian)
-perfume yang kami pos pecah
.
.
kami ada lah trusted seller dari tahun 2008 utk perfume original reject.. .
berminat utk membeli perfume original reject dng harga mampu milik blh terus whatsapp kami
. -0179231763 ariff
-0174984232 anis
.
#perfumeorireject #moneybackgurantee #perfumelover #ariffperfumeoriginalreject #jomtry #trustedseller #moneybackgurantee #perfumemampumilik
0 5 5 hours ago

@cookiesbyelle

cookiesbyelle
Pretzel stick
_______________________________________
⛄️stick blue drizzle white
☃️stick white oreo
_______________________________________
50pcs - rm 20 (promo)
70pcs - rm 30
100pcs - rm 40
150pcs - rm 50 (promo)
300pcs - rm 90 (promo)
1200pcs - rm 350 (promo)

please dm or watsapp me at 0183270020 to order
#minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #blueberry #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #whitechoc #pretzelstick #pretzelstickmurah
0 3 8 hours ago

@dhabsinai_hq

dhabsinai_hq
0 5 14 hours ago

@sabirahleau

sabirahleau
Halooo uolssss.. mai la join kutu #sambalmeroyan kita ni. ada dari hat paling pedas sehingga biasa-biasa aja.

rm22 x 2 minggu x 4 pemain. dapat 4 sambal dan harga dah termasuk kurier j&t semenanjung tau.

www.wasap.my/60196969376/kutusambalmeroyan

#sambalmeroyanbysapiza #sambalijo #sambal #kutubarumurah #kutubarumodern #makanan #pedas #jomtry
0 1 20 hours ago

@kopi_hijau_sedap

kopi_hijau_sedap
"terima kasih kepada yang telah memperkenalkan matin green coffee ni sebab...
.
⏩ bila minum satu sachet waktu pagi, boleh tahan perut lama sikit. sampai pukul 2-3 petang, baru makan tengahari!
.
⏩ bagi tenaga sangat, tak letih buat kerja seharian non-stop!
.
⏩harga dahla murah, khasiat pulak berbaloi-baloi!"
.
#matingreencoffee #kopihijaumatin #kopihijausedap #jangantunggulama2 #jomtry #cubadulubarutahu #kurussebelumraya #misikurus #produkmuslim #produkterbaik #produkmalaysia #alorsetar #alorstar #pendang #gurun #pokoksena #sungaipetani #sgpetani #kulim #seberangjaya #bertam #permatangpauh #uitmperlis #uum #ukmbangi #utem #kmpp #isteriuntukdisewa #terapiinstagram #dramasangat
0 17 21 hours ago

@lea.oven.stove

lea.oven.stove
Siapa agree butter cake xpernah muak makan.. baik kids or adults.. they will love the fluffyness & the moist texture... sekali makan.. for sure nak lagi & lagi.... well, i'm the old school type yang suka butter cake.. any kind of butter cake.. 😝
to order wa 013 2513856
#bakershahalam #bakermelawati #bakerselangor #igbakers #sisbakerupahan #sisjual #pastisedap #confettibuttercake #sourcreambuttercake #fruitpastrycake #bazaaronline #bazarpaknil #ruangrezekihanania #jomtry
0 20 23 hours ago

@tyragarage

tyragarage
Wowwwww ‼️‼️‼️ custmer ni masuk harni dah 3kali repeat order dgn sis 💕😱😱😱😱 @apai_scherzingerofficial , slalu kalau jmpe mcm terfalling inlove dengan style dia hahaahha . anyway thanks beli ye datin 💕💕‼️‼️‼️ #isipadu #jomtry #tyrashops
0 15 Yesterday

@guddybakes

guddybakes
👩🏻‍🍳check out our cute order for this gang from pororo the cartoon ! we got a chance to be colourful and cheerful with our design adding 🌈 to brighten up our little veehan’s birthday party ! 🎈. thank you for the order ! 🤗
flavour: moist nutella chocolate cake 🍫 🍰
#guddybake #nutella #yummylicious #cake #pororo #sayajualkek #jomtry #moistchocolate #ampang #setapak #selaangor #melawati
0 17 Yesterday