Loading...
Search result for #jomtry

@fooddelivery_dedapurnora

fooddelivery_dedapurnora
0 5 1 hour ago

@secret_super_slimming

secret_super_slimming
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
testimoni-testimoni dari pelanggan yang menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
jom kami bantu anda untuk dapatkan bentuk badan yang diidamkan dengan menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
โœ… 1 botol : 30 biji
๐Ÿ’Š sm : rm45.00 | ๐Ÿ“ฎ rm8.00
๐Ÿ’Š ss : rm50.00 | ๐Ÿ“ฎ rm12.00
.
.
โœ… stok adalah terhad
๐Ÿ’ฏ herba terpilih
๐Ÿ’ฏ tiada barangan terlarang
.
.
๐Ÿ“agent & dropship diperlukan
.
โ˜Ž๏ธ dm kami untuk maklumat lanjut 0193631991
.
@secret_super_slimming
@secretsuperslimmingnanyqishhq
.
#secretsuperslimming
#jomdiet
#jomkurus
#ubatdiet
#jomtry
#ubatkuruscheras
#ubatkurusbalakong
#ubatkurus
#tiadakesansampingan
#produkbumiputera #testimoni3s
0 4 3 hours ago

@secret_super_slimming

secret_super_slimming
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
testimoni-testimoni dari pelanggan yang menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
jom kami bantu anda untuk dapatkan bentuk badan yang diidamkan dengan menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
โœ… 1 botol : 30 biji
๐Ÿ’Š sm : rm45.00 | ๐Ÿ“ฎ rm8.00
๐Ÿ’Š ss : rm50.00 | ๐Ÿ“ฎ rm12.00
.
.
โœ… stok adalah terhad
๐Ÿ’ฏ herba terpilih
๐Ÿ’ฏ tiada barangan terlarang
.
.
๐Ÿ“agent & dropship diperlukan
.
โ˜Ž๏ธ dm kami untuk maklumat lanjut 0193631991
.
@secret_super_slimming
@secretsuperslimmingnanyqishhq
.
#secretsuperslimming
#jomdiet
#jomkurus
#ubatdiet
#jomtry
#ubatkuruscheras
#ubatkurusbalakong
#ubatkurus
#tiadakesansampingan
#produkbumiputera #testimoni3s
0 4 3 hours ago

@bymasseni

bymasseni
Wawa serum by wawa zainal (skin booster & intense whitening serum)
.
hanya 1 malam je, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! ๐Ÿ˜ฑ
apa kelebihan wawa serum ni? haaa baca kat bawah ni,
.
โœ” mengecutkan jerawat
โœ” mencerahkan kulit
โœ” memudarkan parut
โœ” menyerikan wajah
โœ” mengecilakn pori
โœ” anti-aging
โœ” membantu kulit muka menjadi lebih sekata
โœ” membantu melembapkan kulit muka
โœ” memperbaiki sel-sel kulit mati
โœ” membantu mencerahkan kulit wajah (untuk masalah sunburn)
โœ” memudarkan jeragat dan parut
โœ” sesuai untuk semua jenis kulit
-
bahan utama :
๐Ÿ’Ž mengandungi ekstrak emas untuk kekal awet muda
๐Ÿ’Ž adanya lavender beads khusus untuk selesaikan masalah jerawat
๐Ÿ’Ž menghalus & melembabkan kulit dengan vitamin e
.
โœ–๏ธ texture smooth & tidak melekit
โœ–๏ธ tak berminyak dan mudah meresap ke dalam lapisan kulit
โœ–๏ธ tak perlukan banyak hanya 2 titik sudah mencukupi utk seluruh muka
.
.
hrga yg sgt2 berbaloiii ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
rm69 exclude postage
wa 0127121379
.
.
#wawaserum #serumwawa #serumbest #jomtry #jomcuba #serummuka #mukacantik #skincare #wawazainal #wawaserumsgpetani #wawaserumkedah #wawaserumutara
0 5 4 hours ago

@waniz.co_

waniz.co_
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
testimoni-testimoni dari pelanggan @secret_super_slimming
.
siapa kata lelaki xboleh makan 3s nie โ‰๏ธโ‰๏ธโ‰๏ธ
.
jom pakat-pakat slim lps raya nie.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ lets try produk slimming dari @secret_super_slimming
.
๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š untuk keterangan lanjut boleh tekan link wassap dibawahโ†™๏ธโ†™๏ธ๐Ÿ“ฒ
www.wasap.my/+60195140751/ubatkurus
โœ… dm cepat-2 untuk dapatkan @secret_super_slimming
.
#secretsuperslimming
#jomdiet
#jomkurus
#ubatdiet
#jomtry
#ubatkurus
#tiadakesansampingan
#produkbumiputera #testimoni3s
0 8 6 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
Masih belum terlambat utk cantik sebelom raya ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
.
raya bakal menjelma masalah kulit kusam berjerawat & mslh berat badan still x settle2 lagi ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€ omg cepat cepat syg cepat buat tindakan sekarang !!!๐Ÿ’‹
.
.
supliment all in 1
jom cantik dari hujung rambut sampai hujung kaki di hari raya
ada tak yg nak montok dan mantap macam ni๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โœ”payudara dan punggung yg montok
โœ”body mantap
โœ”pinggang ramping seperti kerengga
โœ”kulit putih dan rambut kembali lebat
โœ”masalah dalaman semua dapat diatasi

dapatkan pinklady body perfection
dijamin 500% berkesan๐Ÿ˜
pinklady dapat membantu memantapkan payudra dan punggung dengan pantas๐Ÿ˜ฑ

tak percaya..cuba dan rasai sendiri kehebatan pinklady...
beli sekali repeat order berkali-kali๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik
0 12 7 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
โคshareโค
pinklady perfection produk hebat..
.
โ˜žada orang 2 biji dah nampak kesannya
โ˜žada orang 3 hari dah cerah berseri โ˜žada orang 7 hari kulit lembab makin dirasai
โ˜žada orang 14 hari dah nampak urat hijau timbul di permukaan.
makin hari makin naik seri.
makin tengok cermin makin senyum sendiri.
โš˜โš˜ alhamdulillah hasil konsisten dengan pinklady ini. hanya sehari 2 biji insyaallah memang menjadi โค.
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik
0 4 7 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
Cik pink nak bagi tips bgaimana nak dapatkan hasil yg berkesan ..
.
2 hari before consume pink lady..pastikan detox dengan air lemon dulu tau, baru nanti kesannya akan cepat meresap..
.
cara-cara detox dgn air lemon :)
.
1) lepas bangun tido pagi jangan cuci mulut dulu.
2)ambil air suam perah 1/2 lemon than boleh terus minum..
.
mudah senang dan selamat mencuba๐Ÿ˜‰๐Ÿค—
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik
0 3 7 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
#repost @mirasakura_ (@get_repost )
......
๐Ÿ’– the real process๐Ÿ’–
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ’•proses pembuatan pinklady ๐Ÿ’• .
.
sangat2 bersih & selamat uolsss . produk 100% organik dari herba2 semulajadi โ˜˜๏ธ
.
.
lulus kkm & kilang bertaraf gmp ๐Ÿ’‹ .
.
sangat2 speacial & exclusive utk uolss ๐Ÿ˜˜
.
.
nak cantik mantap ? jom dapatkan pinklady anda sekarang !!! .
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik
0 7 7 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
Pink lady selalu penuh dengan 'kejutan'..
.
mahal ke ??๐Ÿ˜จ
hanya telan 2 biji sehari montox. tak sampai seminggu tegang dh aihh . hak lanjut tegang bulat elok dah.. tak perlu nak cucuk2 bagai๐Ÿ˜’

mahal ke mahal ?? ๐Ÿ˜ฐ
telan2 je pun keputihan hilang gatal2 misv pun tak de..ade agen pencerah 1 badan pulak tu.. tak sampai seminggu dapat hasil yg menakjubkan,masuk 2 minggu whtsap kami nak repeat order.. sampai bila nak biarkan aset2 kendur jatuh lembik dan berbau ketika bersama en.suami tu ?? mahal ke ?? nk jaga aset nk jaga kesihatan pun ada erti mahal ke๐Ÿ™†. bagi saya la , cantik untuk dalaman cantik untuk luaran, bukan muka saje perlu cantik ๐Ÿ˜‰ syg somi dak ??? ๐Ÿ˜œ .
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik #pinkladybodyperfection #asetmantap
0 4 7 hours ago

@princesspink.empayer

princesspink.empayer
Kelebihan pink lady body perfection:
.
โค menambah keaslian aset wanita
โค payudara / punggung menjadi montok , padat dan berisi terbentuk
โค menegang dan menganjalkan
โค melentikkan bentuk badan
โค mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
โค menjadikan 'nipple' cerah dan pinkish
โค menghaluskan kulit dan memutihkan kulit 1 badan
โค merawat masalah sengguggut dan keputihan secara total.
.
โœ” tahan 1hingga 2 bulan
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿป click to purchase..
.
. ๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
๐Ÿ“ฒ click at my bio ๐Ÿ˜˜ http://princesspinkempayer.wasap.my/
.
#pinkladybodyperfection
#pinkladyprincesspinkempayer #bodysexy #bodygoals #bodylentik #anjal #pinklady #ramping #malaysiapinklady #anjalpinkladyprincesspinkempayer #pinkladymantap #pinkladyoriginal #pinkladybodygoals #ukugroup #remyempire #boekkk
#bergetah
#payudarabesar #pinkladytestimoni
#jomtry
#suplemenkecantikan #suplemenpayudara #kulitkusamjadipinkishgebuputih #herbahebatdanterbaik #pinkladynewpackaging #sengguguthilang #jerawathilang #beratbadanideal #kulitcantik
0 7 8 hours ago

@umaira_zolkifli

umaira_zolkifli
Mcam2 kegunaan #jkm 1001 penyelesaian bg msalah dlaman wanita..siap bleh jd milk booster lagi taw!! hebatkan?? #jomtry!!
0 4 9 hours ago

@fadilbakor_

fadilbakor_
Besar rm8
kecil rm3.
topping ; nips,cluod9,kitkat,oreo.
01110200973
#cocojarbyfatin #takcubataktahu #melelehairliur
#jomtry
2 42 10 hours ago

@secret_super_slimming

secret_super_slimming
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
testimoni-testimoni dari pelanggan yang menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
jom kami bantu anda untuk dapatkan bentuk badan yang diidamkan dengan menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
โœ… 1 botol : 30 biji
๐Ÿ’Š sm : rm45.00 | ๐Ÿ“ฎ rm8.00
๐Ÿ’Š ss : rm50.00 | ๐Ÿ“ฎ rm12.00
.
.
โœ… stok adalah terhad
๐Ÿ’ฏ herba terpilih
๐Ÿ’ฏ tiada barangan terlarang
.
.
๐Ÿ“agent & dropship diperlukan
.
โ˜Ž๏ธ dm kami untuk maklumat lanjut 0193631991
.
@secret_super_slimming
@secretsuperslimmingnanyqishhq
.
#secretsuperslimming
#jomdiet
#jomkurus
#ubatdiet
#jomtry
#ubatkuruscheras
#ubatkurusbalakong
#ubatkurus
#tiadakesansampingan
#produkbumiputera #testimoni3s
0 12 12 hours ago

@secret_super_slimming

secret_super_slimming
๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
.
testimoni-testimoni dari pelanggan yang menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
jom kami bantu anda untuk dapatkan bentuk badan yang diidamkan dengan menggunakan produk @secret_super_slimming
.
.
โœ… 1 botol : 30 biji
๐Ÿ’Š sm : rm45.00 | ๐Ÿ“ฎ rm8.00
๐Ÿ’Š ss : rm50.00 | ๐Ÿ“ฎ rm12.00
.
.
โœ… stok adalah terhad
๐Ÿ’ฏ herba terpilih
๐Ÿ’ฏ tiada barangan terlarang
.
.
๐Ÿ“agent & dropship diperlukan
.
โ˜Ž๏ธ dm kami untuk maklumat lanjut 0193631991
.
@secret_super_slimming
@secretsuperslimmingnanyqishhq
.
#secretsuperslimming
#jomdiet
#jomkurus
#ubatdiet
#jomtry
#ubatkuruscheras
#ubatkurusbalakong
#ubatkurus
#tiadakesansampingan
#produkbumiputera #testimoni3s
0 15 12 hours ago

@gambirjantan.minyaklintah

gambirjantan.minyaklintah
Lgb ol * nak tahan lama??besar?panjang?padu?
* nak isteri semakin sayang???
* nak hebat di ranjang?? pm saya 0193309673

untuk lebih mudah klik saje link biru dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ wasap.my/60193309673

#tambah_followers_malaysia_my #tambahfolowersistagram #tambahfollowersmalaysia #tambahlike #instalikes #tambahlagi #akuboleh #kauboleh #akubuatkoyangpanas #apehal #jomtry #vsco #vscomalaysia #vscocam #vscofilter #belajar #wakdoyok #malaysia #zizanrazak #neelofa #fattahamin #emmamaembong #pomade #kipidap #dongibab
1 11 13 hours ago

@gambirjantan.minyaklintah

gambirjantan.minyaklintah
Lgb oil * nak tahan lama??besar?panjang?padu?
* nak isteri semakin sayang???
* nak hebat di ranjang?? pm saya 0193309673

untuk lebih mudah klik saje link biru dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ wasap.my/60193309673

#tambah_followers_malaysia_my #tambahfolowersistagram #tambahfollowersmalaysia #tambahlike #instalikes #tambahlagi #akuboleh #kauboleh #akubuatkoyangpanas #apehal #jomtry #vsco #vscomalaysia #vscocam #vscofilter #belajar #wakdoyok #malaysia #zizanrazak #neelofa #fattahamin #emmamaembong #pomade #kipidap #dongibab
0 11 13 hours ago

@gambirjantan.minyaklintah

gambirjantan.minyaklintah
Lgb oil * nak tahan lama??besar?panjang?padu?
* nak isteri semakin sayang???
* nak hebat di ranjang?? pm saya 0193309673

untuk lebih mudah klik saje link biru dibawah๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜ wasap.my/60193309673

#tambah_followers_malaysia_my #tambahfolowersistagram #tambahfollowersmalaysia #tambahlike #instalikes #tambahlagi #akuboleh #kauboleh #akubuatkoyangpanas #apehal #jomtry #vsco #vscomalaysia #vscocam #vscofilter #belajar #wakdoyok #malaysia #zizanrazak #neelofa #fattahamin #emmamaembong #pomade #kipidap #dongibab
0 226 13 hours ago