Loading...
dyxycosmetic_beauty

@dyxycosmetic_beauty

AGENT SAH DYXY COSMETICS
3 hours ago
dyxycosmetic_beauty Macam tak pakai apa2 sebab ringan tp flawless! . dulu pegi kerja pun muka asyik kusam jerr. kawan² pun malas nak dekat sebab tak cantik. . tapi sekarang, kawan2 pakat tanya tips cantik peloless moleess dari pagi smpai ptng😍 . adakah anda kategori mcm ni ?! . 💞 malas nak makeup lama-lama. 💞 tak suka touch up bnyak-banyak kat muka. 💞 inginkan foundation yg blh kekal lama di muka 💞 tak wajah nampak lebih glowing dah ari pg smpai malam . set combo dyxy boleh menyelesaikan masalah anda 😘😘 . set combo dyxy paling viral tahun 2017 ini mampu membuatkan wanita malaysia cantik macam artis korea tanpa perlu berhabis w**g ringgit. . dengan setiap pembelian, anda akan dapat freegift 🎁🎁🎁 . . . haaa tunggu apa lagi? jom dapatkan the best november deals sekarang!! free gift banyak menantiiii 😍 . whatsapp 👇natasya 📲 017-3089493 📲 017-3089493 📲 017-3089493 #dyxycosmetic #adibizara #mingguanwanita #dyxyoriginal #izaraaishah #tilljannah #nikah #mrhijab #selamatmalam #gv4 #ctdk #gegarvaganza #sitinurhaliza #trustedseller #mesrawudhuk #wudhukfriendly #luluskkm #selamatdigunakan #baazar #tanpabahankimia #nakcantik #bazaaronline #kekalcantik #pikatsuami #mekaponline #kuasawanitadisini
1 7
jamu_bonda_by_ul

@jamu_bonda_by_ul

Jamu Bonda Selangor KL
4 hours ago
jamu_bonda_by_ul 🌸jamu bonda™ seri arjuna🌸 . jangan kata orang perempuan je boleh makan jamu.. lelaki pun boleh 😊.. jamu bonda™ seri arjuna diformulasikan khas untuk kaum adam . 🌸jamu bonda™🌸 ✅membantu menstabilkan hormon lelaki ✅menyuburkan dan memekatkan air mani ✅meningkatkan tenaga dan kecergasan ✅ bertindak menyingkirkan angin, mengempiskan perut ✅bertindak untuk menurunkan berat badan ✅melegakan sakit kepala, darah tinggi, sakit jantung dan semput ✅merawat masalah masalah kulit dan resdung ✅merawat kencing manis ✅merawat masalah kencing tidak lawas ✅mengatasi masalah mati pucuk dan gout . awak sayang cik abang awak belikan la satu 😍insyaallah mampu membantu mengekalkan tenaga dan meningkatkan mutu kesihatan.. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul ok 😊 . 012-6010315 012-6010315 012-6010315 . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #kekalkurus #kekalsegar #kekalsihat #kekalcantik #awetmuda #kurussihat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #bebasjeragat #bebasjerawat #bebassembelit #bebasresdung #bebaskeputihan #keputihan #ikhtiarhamil #igshopmalaysia #sayajual #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #igshopmalaysia #bazaar #bazarpaknil #bazaaronline
1 3
jamu_bonda_by_ul

@jamu_bonda_by_ul

Jamu Bonda Selangor KL
4 hours ago
jamu_bonda_by_ul Siapa kata jamu khas untuk wanita jeee. ni ul nak kano jamu bonda pun ada jamu khas untuk lelaki tauuu. . ni ha jamu seri arjuna. khas untuk kaum adam 😍 . 🌸jamu bonda™ seri arjuna🌸 . jangan kata orang perempuan je boleh makan jamu.. lelaki pun boleh 😊.. jamu bonda™ seri arjuna diformulasikan khas untuk kaum adam . 🌸jamu bonda™🌸 ✅membantu menstabilkan hormon lelaki ✅menyuburkan dan memekatkan air mani ✅meningkatkan tenaga dan kecergasan ✅ bertindak menyingkirkan angin, mengempiskan perut ✅bertindak untuk menurunkan berat badan ✅melegakan sakit kepala, darah tinggi, sakit jantung dan semput ✅merawat masalah masalah kulit dan resdung ✅merawat kencing manis ✅merawat masalah kencing tidak lawas ✅mengatasi masalah mati pucuk dan gout . awak sayang cik abang awak belikan la satu 😍insyaallah mampu membantu mengekalkan tenaga dan meningkatkan mutu kesihatan.. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul ok 😊 . 012-6010315 012-6010315 012-6010315 . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #kekalkurus #kekalsegar #kekalsihat #kekalcantik #awetmuda #kurussihat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #bebasjeragat #bebasjerawat #bebassembelit #bebasresdung #bebaskeputihan #keputihan #ikhtiarhamil #igshopmalaysia #sayajual #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #igshopmalaysia #bazaar #bazarpaknil #bazaaronline
1 4
thejunniskincare_pinkish

@thejunniskincare_pinkish

YAKIN CANTIK DENGAN THE JUNNI
4 hours ago
thejunniskincare_pinkish Putih korea ni semua golongan boleh consume. tapi adik2, kak eika nasihatkan untuk 12 tahun dan keatas. sebab sebenarnya umur bawah 12tahun kebawah ni kolagen dalam badan masih banyak, kulit tiada masalah sangat. and ibu mengandung pula, kandungan 3 bulan keatas. biar hormon stabil dulu baru consume suplimen. . lagi satu eika minta maaf ya pada alergik seafood tu. tak boleh consume putih korea sebab putih korea ada kandungan astaxanthin yang mana daripada hasil laut untuk meningkatkan kolagen dalam badan. sooo maaf ya sayang . . putih korea 🌸 sesuai untuk semua peringkat umur ibu mengandung ibu menyusukan ibu yang berpantang. normal set : rm64 mayla basic : rm75 mayla advance : rm106 lotion : rm37 makeup kit : rm52 putih korea : rm75 add postage : rm8 sm/rm12 ss to order and more details 📞 0179248266 #thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #malaysia #tipsbeauty #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #kekalcantik #shawlmurah #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral #totebag #lenscantik #murahmurah #makeupkitthejunni #foundation #liptint #foundationthejunni #liptintthejunni #foundationnatural #makeupmurah #liptintthejunni
0 6
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
5 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 3
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
5 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 4
jamu_bonda_by_ul

@jamu_bonda_by_ul

Jamu Bonda Selangor KL
5 hours ago
jamu_bonda_by_ul Set ratu cantik jamu bonda® . set ratu cantik 🌸jamu bonda™ detoks slim ✅membantu menyingkirkan toksin yang terkumpul didalam badan ✅membantu meleraikan lemak tepu dan menyingkirkan air berlebihan didalam badan ✅membantu menyelesaikan masalah sukar [email protected] 🌸jamu bonda™ seri bidadari ✅membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita seperti keputihan, haid tidak teratur, masalah senggugut ✅meremajakan dan memelihara miss v agar sentiasa kekal ketat dan rapat . harga:rm50 postage: rm7 sm/ rm10 ss 🚗 cod available . warisan zaman berzaman dilupa jangan 😊 . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul ok 😊 . 012-6010315 012-6010315 012-6010315 . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
0 3
jamu_bonda_by_ul

@jamu_bonda_by_ul

Jamu Bonda Selangor KL
6 hours ago
jamu_bonda_by_ul Set ratu cantik jamu bonda® . set ratu cantik 🌸jamu bonda™ detoks slim ✅membantu menyingkirkan toksin yang terkumpul didalam badan ✅membantu meleraikan lemak tepu dan menyingkirkan air berlebihan didalam badan ✅membantu menyelesaikan masalah sukar [email protected] 🌸jamu bonda™ seri bidadari ✅membantu menyelesaikan masalah dalaman wanita seperti keputihan, haid tidak teratur, masalah senggugut ✅meremajakan dan memelihara miss v agar sentiasa kekal ketat dan rapat . harga:rm50 postage: rm7 sm/ rm10 ss 🚗 cod available . warisan zaman berzaman dilupa jangan 😊 . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul ok 😊 . 012-6010315 012-6010315 012-6010315 . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
1 4
kamaliagojes

@kamaliagojes

KamaliaGojes
7 hours ago
kamaliagojes Ermmm rindu sebenarnya tapiii aku pentingkan kudapan daripada korang.. maaf 😋😋😋#ciklangbidadari #kekalcantik #marblecake #lendufornia #makankerindu?
5 28
trudolly_petitbebe

@trudolly_petitbebe

TRUDOLLYbyFazura AJ DE'PARFUM
9 hours ago
trudolly_petitbebe Minum petang, cawan cantik waktu petang cenggini dengan cuaca yang sesedap nyaman ni, kalau pekena pisang goreng dengan kicap mesti sedap ek dapat plak kopi panas atau teh o panas yang dibancuh dalam mug limited edition wajah founder @missfazura kite ni, konpom manissss je kan. maklumlah ypm 💞 💞 . . mug limited edition ni percuma tetapi hanya boleh didapatkan dengan setiap pembelian 2set trudolly sahaja tau. kalau tak nak terlepas koleksi ni, cepat² dm atau klik je link di bio ig kami . credit 📷 @puterizarith . #trudolly #missfazura #fattahaminz #yusufiskandar #zizanrazak #irfankhairi #youcanduit #dropshipwanted #uitm #unisel #klang #setiaalam #shahalam #bandarbukitraja #terapiinstagram #trudollyhq #trudollydetox #trubeauty #teamnorad #trudollykl #trudollyselangor #beautybooster #detoks #beautyskin #cantikluardalam #kekalsihat #kekalcantik #cintalangka #mycoffeeprince #wanitaterindahmovie
0 22
eiyzan.my

@eiyzan.my

BELLEZA & SUSU MAAEZ MURAH
10 hours ago
eiyzan.my Dah consume belleza collagen? . . kalau dah consume alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik! 😉 . . rugi sangat siapa yang belum dapatkan lagi #bellezacollagen tau. belleza collagen khas untuk mereka yang nak putihkan kulit seluruh badan. kemam2 je tau-tau dah cantik😘 . . nak cuba jugak? whatsapp ezan 01117928609 . . #bellezacollagen#bellezamurah#bellezaoriginal#caraputihkankulit#nakputih#nakcantik#bellezamalaysia#susumaaez#susuuntukkecantikan#kulitcantiksemulajadi#putihgebu#kesan7hari#sususarangburungwalit#susumaaezoriginal#susukambing#susukambingkurmamadu#susuviral2017#supplimentviral#kekalcantik#susuajaib#milkbooster#terapiinstagram#ajimaura#ekzema#produkviral#produkkesihatan#ibumengandung#ibumenyusu#teamsofieyabeauty
4 20
myhoneylips_stokispasirputeh

@myhoneylips_stokispasirputeh

Myhoneylipsbyemmamaembong
10 hours ago
myhoneylips_stokispasirputeh Myhoneylips dengan variasi warna terbaru. code 7: nude pink. amat sesuai untuk yang berkulit cerah. seksi gitu💋💋 kekal lembap sepanjang hari dengan myhoneylips. semestinya dari bahan organik🍯🍯 #myhoneylips #kekallembap #bahanorganik #emmamaembong #emavangers #rawatbibir #madukelulutasli #minyakkelapadara #vco #kekalcantik #bahanorganik #produkmuslim
0 0
dyxycosmetic_beauty

@dyxycosmetic_beauty

AGENT SAH DYXY COSMETICS
10 hours ago
dyxycosmetic_beauty Untuk yg malas pakai mekap tu, wajib ada dyxy bc cream and face mist ni tau. . . seminit jeeee dah siap! 😍 . . kalau ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu bcc then dap2 ke seluruh muka. simple! lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. 😉 . . mudah! cepat! takyah duduk cermin berjam jam lagi. 😉 . . #dyxy #dyxyagent #dyxycombo #dyxycream #facemist #jannanick #eirasyazira #elfiraloy #izaraaishah #ctdk #lunch #jumaatbarakah #trustedseller #mesrawudhuk #luluskkm #bazaarpaknil #wudhukfriendly #sayajual #sayapakai #bazaaronline #mekap #mekapkorea #nakcantik #kekalcantik #pikatsuami
0 10
mudameletop_byciklynn

@mudameletop_byciklynn

Kolagen Muda Jelita-Elisha
11 hours ago
mudameletop_byciklynn Mask muka terbaik adalah dengan menggunakan bahan yang mengandungi sodium bicarbonate.tips ini adalah untuk menghilangkan lingkaran bawah mata hitam & eye bag di bawah mata. . 1)masukkan 1 sudu teh baking soda ke dalam air panas atau teh panas & kacau sebati . 2)rendamkan 2 kapas muka dan letak dibawah mata . 3)biarkan selama 10-15minit,basuh muka dan sapukan krim pelembab yg selalu uolss guna. . buatlah ini setiap hari dan kowang akan nampak resultnya dalam masa 2 minggu,inshaallah . selamat mencuba😃 . atau korang nak lebih senang ,terbukti berkesan boleh je telan erc.memang banyak customer kami puas hati bukan setakat kulit je cantik malah eye bag bawah mata pun boleh hilang.hebatkan!!! . lebam bawah mata pudar! huhhh tak suke eye-bag bawah mata! nmpak teruk giler lagi2 dalam gambar👁👁 . ye awak! sape pun tak suka eye-bag. lain lah kalau beg channel, lv, pradaa tu..haa yg tu naklah😜 . "makan #erc mata panda makin kurang" . 😄👏😄👏 jom cuba . #elisha #kolagen #kolagenhalal #nakcantik #cantikterkini #kapsul #elisharosellecandy #terlajaklaris #lawa #kurus #nakkurus #neelofa #noradanish #candycantik #super100k #spa #beautycentre #ajimaura #terapiinstagram #viral #millionaire #azizanosman #mudajelita #eyebag #matapanda #kekalmuda #kekalcantik #40isthenew20 #pasticantik
12 31
dollita_beaute_rayhana

@dollita_beaute_rayhana

Dollita Beaute - Rayhana
11 hours ago
dollita_beaute_rayhana Rahsia siti sarah semakin jelita, kulit semakin cantik dan tegang! ----------------- siti sarah menggunakan serum dollita beute dalam diam! dollita beaute organic serum mask ni apa ye? ----------------- ia adalah serum didalam bentuk mask yang boleh dipakai setiap malam sebagai rawatan dan perlindungan kulit muka dan boleh dibilas pada keesokan harinya. ia mengandungi intipati gamat yang kaya dengan acid amino dan kolagen bagi memulihkan kulit dan membantu pertumbuhan sel dan tisu muka. ia juga mengandungi ekstrak daun durian belanda yang kaya dengan vitamin b1, b2 and c. ianya membantu untuk memulihkan masalah alahan kulit muka, akibat kesan dari penggunaan bahan-bahan kimia atau terbakar akibat terdedah kepada cahaya matahari. dan ia juga mengandungi acid citric yang mampu perbaiki tekstur kulit. . beaute organic serum mask harga asal = rm90.00 and now tengah promo!!!! . promo rm75.00//100ml (exclude postage) . . ✨kelebihan beaute serum ✨ . . . ♥ membaikpulih wajah anda yang rosak akibat dari produk merkuri, hydrokuinone dan lain2 kimia yang meninggalkan kesan seperti tanda parut hitam, jerawat bernanah dan kulit menipis . ♥ menghilangkan jerawat . ♥ memudarkan parut jerawat dan noda . ♥ mengurangkan sensitiviti terhadap kulit akibat kekeringan dan kulit matang kerana usia . ♥ mengurangkan kedut dan garis halus dimuka . ♥ mengecilkan pori-pori di muka . ♥ tekstur kulit lebih lembut, halus dan lembap (glowing) dalam masa 3 hari . ♥ mengurangkan stretchmark kerana kegemukan atau ibu lepas bersalin . ♥ membentuk & menegangkan kulit wajah dan dagu menjadi v-shape . ♥ kulit kelihatan anjal, sihat dan muda . ♥ sesuai utk semua jenis usia . ♥ 100% bahan organik . 💜 lulus kementerian kesihatan malaysia (not170504450k) . tahan untuk 2-3 bulan, dan harga tidak sampai rm100! hanya sapu dimuka, tidur dan boleh bilas muka keesokkan hari 😘 . ------------ nak order? ------------ . call/whatsapp: 0165204855 #sitisarahraisudin #dollitabeaute #serummask #sarahshuib #bazarpaknilprodukkecantikan #kekalcantik #bersamasarah #wanitaterindah #cantik #putih #antipenuaan #produk
1 8
eiyzan.my

@eiyzan.my

BELLEZA & SUSU MAAEZ MURAH
13 hours ago
eiyzan.my Ni la kelebihan belleza collagen . dah ramai dah putih disebabkan belleza collagen. kalau anda tak suka kulit putih jangan sesekali anda mencuba belleza collagen. bahaya la menyebabkan kulit anda menjadi putih😧 . . nak cuba? whatsapp ezan 01117928609 . . #bellezacollagen#bellezamurah#bellezaoriginal#caraputihkankulit#nakputih#nakcantik#bellezamalaysia#susumaaez#susuuntukkecantikan#kulitcantiksemulajadi#putihgebu#kesan7hari#sususarangburungwalit#susumaaezoriginal#susukambing#susukambingkurmamadu#susuviral2017#supplimentviral#kekalcantik#susuajaib#milkbooster#ekzema#produkviral#terapiinstagram#ajimaura#produkkesihatan#ibumengandung#ibumenyusu#teamsofieyabeauty
3 24
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
14 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 1
dyxycosmetic_beauty

@dyxycosmetic_beauty

AGENT SAH DYXY COSMETICS
15 hours ago
dyxycosmetic_beauty
Something new is coming😱😱😱 . ready for order... . omg sangat wow 😱 the best mascara 👀🙌 sebab 💁 ✔ waterproof ✔ senang cuci ✔ melentik dengan pantas ✔ tak tanggalkan bulu mata ✔ tahan 12 jam ✔ tak hitamkan bawah mata kelebihan 💁 ✔kalis air ✔berus tebal ✔senang untuk dicuci ✔melentikan bulu mata ✔melebatkan bulu mata ✔tahan melebihi 12 jam ✔mudah di bawa ke mana sahaja ✔boleh digunakan di bawah mata . . ❎ tidak mengatalkan mata ❎ tidak menanggalkan bulu mata order now💖💖 whatsapps 📱017-308 9493 #dyxymascara #dyxyoriginalproduct #maskara #mekap #onlinemekap #pikatsuami #nakcantik #kekalcantik #trustedseller #mesrawudhuk #bazaarpaknil
1 6