Loading...
Search result for #kekalcantik
โค montok mantap gebu ๐Ÿ’“ ready stock ๐Ÿ’— poslaju kami tanggung ๐Ÿ’ž 100% herba semulajadi #pinklady#kekalcantik #bodyslim #perapat #putihgebu
0 11 4 hours ago
Love us until when when ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ๐Ÿ™†๐Ÿผ#ciklangbidadari #kekalcantik #birthdaycelebration #ciklangturnstwentysomething #kakfifiturnehemehem #januarybabies #kobetateam
2 56 23 hours ago
Done my monthly hair cut ๐Ÿ’‡๐Ÿผ #kekalcantik #puteridtanjung ๐Ÿ‘ธ๐Ÿผ๐ŸŒณ
5 249 October 2016
Bila consistent berjamu. macam ni la hasilnya ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜ . pastikan jamu bonda pilihan awak ya. harga mampu milik untuk dijadikan amalan โ˜บ๏ธ . #jamubonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . hanye rm25 jer sebotol tauuu. sangat mampu milik ๐Ÿ˜ . awak amal. awak consistent. awak dapat. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . atau boleh ketik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
0 4 22 minutes ago
Attention dyxy loverโ€ผโ€ผ dyxy viral lagi 2018๐Ÿ’• jom dapatkan set paling panas di abad ni๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ potongan harga lebih banyak dan berbaloi baloiโ€ผ rugi teruk siapa yang tak grab cepat2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃmust have items for january 2018๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ cepat grab! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ** offer sah sehingga 31 january 2018 sahaja ** semua harga termasuk kos pengeposan sm #dyxycosmetics #nakcantik #luluskkm #produkviral #bazaaronline #meletop #mesrawudhuk #wudhukfriendly #kekalcantik #pikatsuami #bazaarwanita #onlineshopping #goshop #wanita #wanitaterindah #zizanrazak #fattzura #ctdk #fattahamin #fazura #kuasawanitadisini #produkviral #gegarvaganza #dramasangat #diatv3 #syurgayangkedua #bilonogorijupokelate #kernasyurgabukanpercuma #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu
0 15 11 hours ago
Hi morning angels๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . eh? tengahari dahla..punya la cuaca mendung sejuk sampai dok ingat pagi saje๐Ÿ˜… . apa plan arini? ke dah siap² mcm ecah n mommy cecantik nak p jln²...pape pun jgn lupa amik trudolly tau..nak cantik nak sihat pemakanan mesti jaga n lps ni kita nak bagitau 1 rahsia baru plak tau..tapi, khas untuk wanita sahaja..nak tau apa...tunggguuuuu credit ๐Ÿ“ท @aaisyahdhiarana111 - โค๏ธ @rozitachewan1 . #trudolly #trudollyselangor #trudollypetitbebe #missfazura #fattahamin #fattzura #mycoffeeprince #sihat #kekalcantik #kekalsihat #kurus #bahansemulajadi #uitm #unisel #klang #setiaalam #bandarbukitraja #shahalam #kurusselamat #kurusmenyusu #breastfeedingmommy #berpantang #kulitcantik #detoks #detox #hilangparut #kulithalus #sihatcantik #terapiinstagram #ajimaura
4 167 6 days ago
Ingin cantik, putih dan sihat? dapatkan tocotrienols anda yang tersendiri. boleh dm utk ketahui lebih lanjut. jangan risau, harganya berpatutan dan free postage. #kekalsihat #kekalcantik #tocotrienols
10 119 January 2017
Cantik nyerrrr kulit muke awek korea ni..!! korang xnk cantik mcm dia ker?? cuba laa pakai #leveine mask + serum #berkesan. #kekalremaja #kekalcantik #beautearmada pm whatsapp 011 5122 8337
18 171 December 2016

@jamu_bonda_byul

Jamu Bonda Selangor
Bila consistent berjamu. macam ni la hasilnya ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜ . pastikan jamu bonda pilihan awak ya. harga mampu milik untuk dijadikan amalan โ˜บ๏ธ . #jamubonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . hanye rm25 jer sebotol tauuu. sangat mampu milik ๐Ÿ˜ . awak amal. awak consistent. awak dapat. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . atau boleh ketik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
0 4 22 minutes ago

@eiyzan.my

BELLEZA & SUSU MAAEZ MURAH
Belleza collagen . โœ” menjadikan kulit putih kemerah-merahan โœ” menjadikan kulit glowing secara natural โœ” melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit โœ” membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri โœ” mengecilkan liang roma โœ” pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit โœ” mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan โœ” merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat โœ” memantapkan bentuk payudara dan punggung โœ” memgetatkan faraj dan merawat keputihan โœ” menghalang jangkitan pada vagina โœ” menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat โœ” menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah โœ” membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous . cara pengambilan belleza collagen : 1- koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah 2- amalkan minum 3 liter sehari . berminat? whatsapp ezan 01117928609 . #bellezacollagen#bellezamurah#bellezaoriginal#caraputihkankulit#nakputih#nakcantik#bellezamalaysia#susumaaez#susuuntukkecantikan#kulitcantiksemulajadi#putihgebu#kesan7hari#sususarangburungwalit#susumaaezoriginal#susukambing#susukambingkurmamadu#susuviral2017#supplimentviral#kekalcantik#susuajaib#milkbooster#terapiinstagram#ajimaura#ekzema#produkviral#produkkesihatan#ibumengandung#ibumenyusu#teamsofieyabeauty
1 6 1 hour ago

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 2 2 hours ago

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 ๐Ÿ‘‰whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 2 2 hours ago

@fazsbeautyhq

FAZSBEAUTY HQ
Lagi postive feedback & original testimoni alhmdulillah ๐Ÿ˜ . thank you mua @makeupbydyazara for this review. we highly appreciate that. ๐Ÿ™๐Ÿผโ˜บ๏ธ. . jom dengar dan baca sama sama apa kata dya ๐Ÿ’‹
3 17 3 hours ago

@jsd_premium

♥๏ธJAMUSUSUKDARA♥๏ธ
๐Ÿ˜ž [5 sebab keputihan berbau] ๐Ÿ˜ž . โŒcara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh v****a dari depan ke belakang. . โŒperhatikan warna cairan yang keluar dari v****a - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah. . โŒrasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteri dan kulat. . โŒkanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan. . โŒadanya benda asing yang masuk ke v****a juga merupakan salah satu penyebab. contoh : . ๐Ÿšซ bedak yang menempel ๐Ÿšซ antiseptik ๐Ÿšซ sabun mandi ๐Ÿšซ perfume sejauh mana tahap keputihan anda โ“ . jom cegah dan rawat . set anak dara now on promo price! . whsap azi k.๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ012.3541260 agen sah jsd anda . #jsd #wanita #cantik #dara #abgnaktegur #jamususukdara #jamususukdara #kekalsihat #kekalcantik - #regrann - #regrann
0 4 4 hours ago

@jsd_premium

♥๏ธJAMUSUSUKDARA♥๏ธ
๐Ÿ˜ž [5 sebab keputihan berbau] ๐Ÿ˜ž . โŒcara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh v****a dari depan ke belakang. . โŒperhatikan warna cairan yang keluar dari v****a - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah. . โŒrasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteri dan kulat. . โŒkanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan. . โŒadanya benda asing yang masuk ke v****a juga merupakan salah satu penyebab. contoh : . ๐Ÿšซ bedak yang menempel ๐Ÿšซ antiseptik ๐Ÿšซ sabun mandi ๐Ÿšซ perfume sejauh mana tahap keputihan anda โ“ . jom cegah dan rawat . set anak dara now on promo price! . whsap azi k.๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ012.3541260 agen sah jsd anda . #jsd #wanita #cantik #dara #abgnaktegur #jamususukdara #jamususukdara #kekalsihat #kekalcantik - #regrann - #regrann
0 2 4 hours ago

@jsd_premium

♥๏ธJAMUSUSUKDARA♥๏ธ
๐Ÿ˜ž [5 sebab keputihan berbau] ๐Ÿ˜ž . โŒcara anda cuci bahagian intim – pastikan anda membasuh v****a dari depan ke belakang. . โŒperhatikan warna cairan yang keluar dari v****a - biasanya putih pekat, kuning kehijauan, kecoklatan, sampai kemerahan disebabkan darah. . โŒrasa gatal dan juga bau menyengat adalah infeksi akibat protozoa, bakteri dan kulat. . โŒkanser rahim boleh juga menimbulkan keputihan. . โŒadanya benda asing yang masuk ke v****a juga merupakan salah satu penyebab. contoh : . ๐Ÿšซ bedak yang menempel ๐Ÿšซ antiseptik ๐Ÿšซ sabun mandi ๐Ÿšซ perfume sejauh mana tahap keputihan anda โ“ . jom cegah dan rawat . set anak dara now on promo price! . whsap azi k.๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ“ฒ012.3541260 agen sah jsd anda . #jsd #wanita #cantik #dara #abgnaktegur #jamususukdara #jamususukdara #kekalsihat #kekalcantik - #regrann
0 3 4 hours ago

@nadiah_pinklady

Naa Dey Pink Lady
โค montok mantap gebu ๐Ÿ’“ ready stock ๐Ÿ’— poslaju kami tanggung ๐Ÿ’ž 100% herba semulajadi #pinklady#kekalcantik #bodyslim #perapat #putihgebu
0 11 4 hours ago

@jamu_bonda_byul

Jamu Bonda Selangor
Bila consistent berjamu. macam ni la hasilnya ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜ . pastikan jamu bonda pilihan awak ya. harga mampu milik untuk dijadikan amalan โ˜บ๏ธ . #jamubonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . hanye rm25 jer sebotol tauuu. sangat mampu milik ๐Ÿ˜ . awak amal. awak consistent. awak dapat. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . atau boleh ketik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
0 5 4 hours ago

@jamu_bonda_byul

Jamu Bonda Selangor
Bila consistent berjamu. macam ni la hasilnya ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ˜ . pastikan jamu bonda pilihan awak ya. harga mampu milik untuk dijadikan amalan โ˜บ๏ธ . #jamubonda diformulasikan khas dari herba-herba dan makanan sunnah untuk merawat dalaman dan luaran wanita zaman moden. . hanye rm25 jer sebotol tauuu. sangat mampu milik ๐Ÿ˜ . awak amal. awak consistent. awak dapat. . sebarang pertanyaan boleh whatapps ul di 012.6010.315. . atau boleh ketik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #jamubonda #jamuviral #jamuonline #awetmuda #kekalsihat #kekalsegar #kekalcantik #kekalmuda #bebasjeragat #bebasjerawat #kurussihat #kurussehat #kurusberseri #bebassembelit #bebaskeputihan #bazaarkarat #bazarpaknil #bazaaronline #igshopmalaysia #isterihebat #istericantik #istericantiksuamisayang #suamisayang #supplements #sayajualjamu #sayajualmurah #sayajualonline
0 4 4 hours ago

@classygoodsonline

I Secret Brightening Cream
Hey secret lovers!!! . do you notice something... ๐Ÿคท๐Ÿผ‍โ™€๏ธ shiny mini angle is giving away i secret exclusive and smart pack for only rm95!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ you can't get it anywhere else๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . what are you waiting for... i secret smart pack and exclusive pack is the best facial creams to make your skin beautiful... no mercury/ hydro quinones... . . inbox now and get pretty with natural made i secret!!! limited stock ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‡ (only for 20 early birds) #isecret #skincare #glowing #bebasmerkuri #followforfollow #shinyminiangle #astro #oasis #isecretinenglish #nasilemakkopiotv9 #classygoodsonline #glowing #cosy_cosmetics #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #selangor #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #seremban #like4like #neelofa #terengganu #love
0 7 5 hours ago

@julia.othman

Julia Othman
Serum botox booster sgt sesuai utk skin breakout . skin berpori berlubang berjerawat smua maslah skin serum botox booster blh setle. bukti feedback cust kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #serumbotoxbooster#glowingskin #awetmuda#kekalcantik berminat www.wasap.my/60125625706
0 6 5 hours ago

@classygoodsonline

I Secret Brightening Cream
This secret lover has fall in love with i-secret until repeat order many times โ€ผ๏ธ . if you want to be beautiful, don't just look at it. other have become beautiful. so don't be late ๐Ÿ˜Š hurry up. inbox us now!!! use i secret ๐Ÿ˜˜ #skincare #glowing #bebasmerkuri #duadalamsatu #kekalkankecantikansemulajadi #astro #isecretinenglish #bismillahadduha #nasilemakkopiotv9 #kekalmuda #glowing #berseriseri #rahsiajelita #kekalcantik #rahsiayunani #antipenuaan #antijeragat #krimsiangmalam #krimbebasmerkuri #kkmregistered #putihgebu #era #keaslianmubaksutera #tv3 #15012018#neelofa
1 6 5 hours ago

@julia.othman

Julia Othman
Jangan takut kalo awak berjerawat ! sebab #yanko + #magictoner bole rawat ๐Ÿ˜ #bebasjerawat#kekalcantik#glowingskin
0 4 6 hours ago

@thejunni.perfect

YAKIN CANTIK DENGAN THE JUNNI
The junni makeup kit 3in1 dalam set ini terdapat foundation sand latte & liptint sandstone. set ini sesuai  untuk kulit sawo matang & kuning langsat. foundation the junni tahan lama so uolls jangan risau tau ๐Ÿ˜ dan paling best foundation ni medium to full coverage๐Ÿ˜ best kan uollss makeup kit the junni ni๐Ÿ˜ญ . normal set : rm64 mayla basic : rm75 mayla advance : rm106 lotion : rm37 makeup kit : rm52 putih korea : rm75 add postage : rm8 sm/rm12 ss to order and more details ๐Ÿ“ž 0179248266 #thejunniskincarepinkish #thejunni #thejunnimayla #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitening #malaypretty #hijabista #malaysia #tipsbeauty #jomcantik #iphone7 #produkmalaysia #nomercury #produktanpamerkuri #kekalcantik #shawlmurah #produktempatan #bukutarbiah #bukuviral #totebag #lenscantik #murahmurah
0 8 6 hours ago

@ashgeroboxz_beauty

Beauty/Health
Nak skin sihat,sejuk ,licin meh try suplement hat nih !! sesuai bagi kulit normal,kombinasi dan berminyak . . selalu juga dijadikan basic sebelum make up ! memang nampak licin peloles . kulit lembap2 gitewww ;) . . nak try free! kena la roger kin :) . . . ๐Ÿ“ฑ011 36113899 ashikin kamarudin . . . #kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan #kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak #kulitkering#beautyclass#trustedproduct #jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora
0 4 7 hours ago

@ashgeroboxz_beauty

Beauty/Health
Ada yang nak join tuk next week punya order ??? . . grab promo2 bestttt supaya awak bole tido lena dan dapat kulit idaman ;) . . nak tau promo2 best jom wasap kin ! . . . . ๐Ÿ“ฑ011 36113899 ashikin kamarudin . . . #kulitsihat#skincareroutine #botanical#makeup#tipscantik#tipmenawan #kekalcantik#jerawat#jeragat#kulitberminyak #kulitkering#beautyclass#trustedproduct #jerawat#oilseed#beautylife#neelofa #cccream#dailymakeup#lipstickparty #rahsiaflawless #fattzura#treatment #bazaarpaknil#homespa#freeclass #freetrial#selayangbest#sephora
0 4 7 hours ago
Tips mudah pakai the junni : tak perlu toner / serum / moisturizer lagi dah . dalam set ni semuanya all in one untuk kulit berminyak ke , kulit berjerawat ke dan seumpamanya.. ๐Ÿ˜ mayla advance : rm 106 mayla skincare : rm 75 normal set : rm 64 lotion whitening : rm 37 add postage : rm 8 sm / 12 ss to order : 0138557393 #thejunniskincarepinkish #thejunni #maylaskincare #lotionajaib #lotionwhitenning #malaypretty #tipsbeauty #jomcantik #produkmalaysia #nomercury #produktanpamercury #produktempatan #kekalcantik
0 20 7 hours ago