Loading...
Search result for #kekalcantik

@mavilcaresk

mavilcaresk
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! "
.
.
" produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! "
.
.
kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! .
.
" makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! "
.
.
nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya!
.
.
" sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! "
.
.
pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat!
.
.
apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! .
.
tak percaya?
.
.
"lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com "
.
.
tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil!
.
.
jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #mavilcaremavilhealth #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
0 3 2 hours ago

@mavilcaresk

mavilcaresk
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! "
.
.
" produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! "
.
.
kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! .
.
" makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! "
.
.
nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya!
.
.
" sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! "
.
.
pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat!
.
.
apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! .
.
tak percaya?
.
.
"lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com "
.
.
tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil!
.
.
jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #mavilcaremavilhealth #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
0 4 2 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
1 1 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
0 0 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
0 2 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
2 2 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
0 1 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
0 2 5 hours ago

@jelitahouse_bymh

jelitahouse_bymh
Koleksi raya terkini

senorita 2.0
harga rm 150
postage rm7 sm. 11 ss
.

measurement s/m (tag m)
shoulder 14-15 inch
bust 32-38 inch
top front length 26 inch
top back length 23 inch
hip 32-40 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.

measurement l/xl (tag xl)
shoulder 16-17 inch
bust 36-42 inch
top front length 27 inch
top back length 24 inch
hip 38-44 inch
skirt length 42 inch (pinggang getah)
.
material cotton stretchable
hidden zipper di belakang baju & lengan baju (wudhu friendly)
gold embroidery di hujung baju
swarovski tabor
3d floral accessories
.
available in 6 colours ✔:
black
navy blue
royal blue
emerald green
grey
maroon
pink
whatsapp: 0199686974
whatsapp: 0199686974
#kurungsenoritarosecollection #senorita #bajukurungmoden #koleksi #koleksiraya #koleksiraya2018 #raya2018 #rayasakan #rayacollection #wanitamodern #wanitacantik #wanitamodernmasakini #cantik #bergaya #baikpunya #bajumurah #bajugojes #bazarpaknil #rosmahmansor #confirmcantik #bajulebaran #lebaran #lebaran2018 #ramadan #sahur #puasa #kekalcantik #cantikbersama
0 2 5 hours ago

@butibona

butibona
Produk terbaru dari butibona

collagen crystal v****a mask

kebaikan v****a collagen crystal ▫️ mencegah kekeringan,gatal pada dinding v****a ▫️ merawat bau yang kurang enak
▫️ mengekalkan ph kulit normal vagina
▫️ mengekalkan kelembapan v****a secara semulajadi ▫️ merawat keputihan
▫️ menghilangkan daki & sel kulit mati
▫️ membekalkan kolagen protein pada vagina
▫️ memudarkan kehitaman pada v****a ▫️ mencegah penuaan kulit
▫️ meningkatkan hubungan suami isteri

cara guna :
1) cuci v****a dan lapkan sehingga kering
2) buka pek v****a collagen crystal, ambil dan lekatkan di atas vagina. pastikan ia melekat dengan baik.
3) pakai selama 20 -30 minit atau boleh digunakan sebelum tidur (for the best result)
4) tanggalkan dan buang selepas itu (tidak boleh digunakan semula)
5) tak perlu cuci selepas guna.
6) guna v****a mask collagen crystal 2 atau 3 kali seminggu mengikut keperluan
7) buang patch secara perlahan dan jangan tarik dengan kasar serta jangan guna semula

kandungan utama:
collagen, natural extracts, purrified water, hyaluronic acid, provitamin b5, cell growth factor

tips :
sebelum gunakan patch ini, boleh juga sejuk kan collagen crystal v****a patch selama 10 min dlm peti ais untuk dapatkan rasa yang lebih nyaman. nak guna lebih dari 30min pun boleh, sehingga patch kering.tidak perlu bilas selepas pemakaian dan boleh terus gunakan pelembab dan anda lihat sendiri kebaikan.

siapa yang perlu gunakan
▫️ wanita yang bujang & telah berkahwin

untuk keterangan lanjut hubungi kami :- http://www.wasap.my/60199992540
http://www.wasap.my/60199992540
http://www.wasap.my/60199992540

butibona shah alam
no.16a jalan keluli ak7/ak
pusat perindustrian bukit raja, seksyen 7,
40000 shah alam
selangor

#shahalam
#seksyen7shahalam
#hifutreatment
#dermapen
#carbonlaseradvanced
#hifu
#icityshahalam
#jomcantik
#kekalcantik
#cantiktanpasuntikan
#hifuwajah
#eyetreatment #kekalcantik #vaginacollagenmask
1 14 8 hours ago

@republic.of.cosmetics

republic.of.cosmetics
Hi 👋 raya pun dah nak dekat. tak teringin ke dapatkan kulit cantik halus lembut time raya nie? hihi. .
tak cuba, tak tahu. kene cuba, baru tahu. ☺️ ramai yg dah berjaya mengatasi masalah kulit dengan penggunaan #fazsbeautyvitamincgelmoisturizer secara konsisten. .
terbukti selamat dan berkesan bagi merawat masalah kulit. jom cuba? mana tahu serasi ❤️
.
fazsbeauty | your skin will thank you
1 8 12 hours ago

@mylea_by.ainalawiyah

mylea_by.ainalawiyah
2 7 12 hours ago

@aijuicedossier.official

aijuicedossier.official
Hijau berhantu yang mempunyai banyak manfaat:
.
🐹 pipi chubby? boleh bantu v-shapekan
💃 boleh rampingkan pinggang dan re-shape
💩 melawaskan sembelit
👶 menyihatkan rahim bagi perempuan
💪 menguatkan badan bagi yang letih lesu
.
kelebihan aijuice dossier:
.
🍋menyingkirkan toksin
🍋menurunkan berat badan
🍋mengawal selera makan
🍋mengempis dan menjadikan perut rata
🍋mencantikkan kulit
🍋menjadikan tubuh lebih sihat
🍋melambatkan proses penuaan
🍋meningkatkan kualiti hidup
.
aijuice dossier detox no 1 di malaysia.
.
free postage✅
free gift✅
.
rm50 sebotol. dua botol rm100 free postage
.
whatsapp untuk order👇
0139105110
0139105110
0139105110
.
#aijuicedossier #detoxad #rm50 #codmachang #codareakelantan #adtanahmerah #adpasirputeh #adkualakrai #adkotabharu #admachang #sititehabeauty #duabotolfreepostage #freecod #freegiftspecial #kurus #nyahtoksin #kulitcantik #kekalsihat #bertenaga #bebastoksin #bebaslemak #detoxviral #jusdetox #buangtoksin #buanglemak #kulitbersih #kekalcantik #awetmuda #kekalramping
0 1 21 hours ago

@aijuicedossier.official

aijuicedossier.official
Hijau berhantu yang mempunyai banyak manfaat:
.
🐹 pipi chubby? boleh bantu v-shapekan
💃 boleh rampingkan pinggang dan re-shape
💩 melawaskan sembelit
👶 menyihatkan rahim bagi perempuan
💪 menguatkan badan bagi yang letih lesu
.
kelebihan aijuice dossier:
.
🍋menyingkirkan toksin
🍋menurunkan berat badan
🍋mengawal selera makan
🍋mengempis dan menjadikan perut rata
🍋mencantikkan kulit
🍋menjadikan tubuh lebih sihat
🍋melambatkan proses penuaan
🍋meningkatkan kualiti hidup
.
aijuice dossier detox no 1 di malaysia.
.
free postage✅
free gift✅
.
rm50 sebotol. dua botol rm100 free postage
.
whatsapp untuk order👇
0139105110
0139105110
0139105110
.
#aijuicedossier #detoxad #rm50 #codmachang #codareakelantan #adtanahmerah #adpasirputeh #adkualakrai #adkotabharu #admachang #sititehabeauty #duabotolfreepostage #freecod #freegiftspecial #kurus #nyahtoksin #kulitcantik #kekalsihat #bertenaga #bebastoksin #bebaslemak #detoxviral #jusdetox #buangtoksin #buanglemak #kulitbersih #kekalcantik #awetmuda #kekalramping
0 3 21 hours ago

@aijuicedossier.official

aijuicedossier.official
Hijau berhantu yang mempunyai banyak manfaat:
.
🐹 pipi chubby? boleh bantu v-shapekan
💃 boleh rampingkan pinggang dan re-shape
💩 melawaskan sembelit
👶 menyihatkan rahim bagi perempuan
💪 menguatkan badan bagi yang letih lesu
.
kelebihan aijuice dossier:
.
🍋menyingkirkan toksin
🍋menurunkan berat badan
🍋mengawal selera makan
🍋mengempis dan menjadikan perut rata
🍋mencantikkan kulit
🍋menjadikan tubuh lebih sihat
🍋melambatkan proses penuaan
🍋meningkatkan kualiti hidup
.
aijuice dossier detox no 1 di malaysia.
.
free postage✅
free gift✅
.
rm50 sebotol. dua botol rm100 free postage
.
whatsapp untuk order👇
0139105110
0139105110
0139105110
.
#aijuicedossier #detoxad #rm50 #codmachang #codareakelantan #adtanahmerah #adpasirputeh #adkualakrai #adkotabharu #admachang #sititehabeauty #duabotolfreepostage #freecod #freegiftspecial #kurus #nyahtoksin #kulitcantik #kekalsihat #bertenaga #bebastoksin #bebaslemak #detoxviral #jusdetox #buangtoksin #buanglemak #kulitbersih #kekalcantik #awetmuda #kekalramping
0 0 21 hours ago

@dms_alor_setar

dms_alor_setar
Join agent team kami, dapat % keuntungan, dapat 5% money setiap bulan, dapat free gift sale tertinggi dan paling best dapat cantik percuma.

#dmsviral #kerjapartimegajifulltime #duitraya #kekalcantik #nakgojes #teamchentaella
0 3 23 hours ago

@rizzie_ary

rizzie_ary
Mahu tahu rahsia kulit sihat,berseri dan kelihatan tidak kusam??? yang pasti tidak menghampakan,paling penting biarlah kulit muka sekata dengan kulit temnantikan #skincare #natural #pink #pipimerah #kulitlicin #glowingskin #kekalcantik #malaysia #sabah #kualalumpur
0 23 Yesterday

@mavilcaresk

mavilcaresk
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! "
.
.
" produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! "
.
.
kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! .
.
" makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! "
.
.
nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya!
.
.
" sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! "
.
.
pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat!
.
.
apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! .
.
tak percaya?
.
.
"lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com "
.
.
tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil!
.
.
jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #mavilcaremavilhealth #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
0 3 Yesterday

@mavilcaresk

mavilcaresk
" dah consume macam macam produkk tak berkesan! "
.
.
" produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! "
.
.
kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! .
.
" makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! "
.
.
nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya!
.
.
" sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! "
.
.
pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat!
.
.
apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! .
.
tak percaya?
.
.
"lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!"
.
.
" nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com "
.
.
tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil!
.
.
jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!!
.
.
0133177363
0133177363
0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363
👉whatsapp "mha" pada no 0133177363

#rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #mavilcaremavilhealth #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#cuciusus #sembelit#mavilcaremalaysia
0 5 Yesterday