Loading...
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
2 minutes ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 0
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
3 minutes ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 0
superqueen_meletopsss

@superqueen_meletopsss

Superqueen Shoppe🇲🇾
15 minutes ago
superqueen_meletopsss Saiz montok & pejal❤ . jom naikkan semula b****t & punggung dengan #superqueenbeauvineen 😍 . hanya dengan pengambilan 1 kapsul waktu pagi dan 1 kapsul waktu malam, uolls boleh dapatkan body solid-molid 😉 . montok seawal 7 hari tau 😘 . jom whatsapp kami 📲013 262 1408 #superqueenbeauvineen #superqueen #jomcantik #nakcantik #kekalcantik #kembalimantap #kembalimontok #seksi #anggun #cantik #mantap #bergetah #pikatsuami #godasuami #projekmemikatsuami #malaysia #borneo #singapura #indonesia #asia
0 2
emorra_azy

@emorra_azy

shah alam emorra (azy)
37 minutes ago
emorra_azy Jom brunch! . bukan kesihatan kulit je kena jaga okay..kesihatan tubuh badan pn penting..jangan skip makan.. . aazi amalkan pengambilan #episor 2x sehari utk kekal sihat dan bertenaga . whatapps 011.2117.94477 . #emorrabeauty #kekalcantik #sihat #malaysia #herbacina
0 1
luxebelle_byzyra

@luxebelle_byzyra

BAWAL | SHAWL
53 minutes ago
luxebelle_byzyra Sale sale sale 💐luxe basic shawl💐 normal price : rm39 combo price : 3 helai rm100 offer price now : rm29 combo price now : 3 helai rm75 . material : satin silk size :  2.00 m × 0.75 m . postage : rm8 / rm12 shipping worldwide . status : available to order , kindly whatsapp 01120599356 @luxebelle_byzyra #luxebellebyzyra . #luxebellebyzyra #shawlsatin #shawllembut #shawlsatinplain #luxeshawl #shawl #shawlraya #shawlcantik #shawlplain #shawllovers #peminatshawl #shawlcantikraya #nakcantik #kekalcantik #beraya #hadiah #hariibu #hariraya #sukashawl #tudungraya
1 4
luxebelle_byzyra

@luxebelle_byzyra

BAWAL | SHAWL
53 minutes ago
luxebelle_byzyra Sale sale sale 💐luxe basic shawl💐 normal price : rm39 combo price : 3 helai rm100 offer price now : rm29 combo price now : 3 helai rm75 . material : satin silk size :  2.00 m × 0.75 m . postage : rm8 / rm12 shipping worldwide . status : available to order , kindly whatsapp 01120599356 @luxebelle_byzyra #luxebellebyzyra . #luxebellebyzyra #shawlsatin #shawllembut #shawlsatinplain #luxeshawl #shawl #shawlraya #shawlcantik #shawlplain #shawllovers #peminatshawl #shawlcantikraya #nakcantik #kekalcantik #beraya #hadiah #hariibu #hariraya #sukashawl #tudungraya
0 2
superqueen_meletopsss

@superqueen_meletopsss

Superqueen Shoppe🇲🇾
1 hour ago
superqueen_meletopsss Saiz montok & pejal❤ . jom naikkan semula b****t & punggung dengan #superqueenbeauvineen 😍 . hanya dengan pengambilan 1 kapsul waktu pagi dan 1 kapsul waktu malam, uolls boleh dapatkan body solid-molid 😉 . montok seawal 7 hari tau 😘 . jom whatsapp kami 📲013 262 1408 #superqueenbeauvineen #superqueen #jomcantik #nakcantik #kekalcantik #kembalimantap #kembalimontok #seksi #anggun #cantik #mantap #bergetah #pikatsuami #godasuami #projekmemikatsuami #malaysia #borneo #singapura #indonesia #asia
0 6
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
1 hour ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 3
elveenapremiumbeautycollagen

@elveenapremiumbeautycollagen

elveenapremiumbeautycollagen
1 hour ago
elveenapremiumbeautycollagen . psst nak tahu rahsia wanita sihat dan bertenaga? . . p/s baca posting ni sampai habis tau! . . . anda ingin tak satu makanan tambahan yang memiliki khasiat-khasiat seperti dibawah : ✅mempunyai agen anti-kanser ✅memberikan tenaga tambahan ✅membantu mendapatkan tubuh idaman . . . mesti nak kan? . . . nak! nak! nak! . . . perkenalkan produk sahabat wanita: . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 elveena premium beauty collagen 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . . sejujurnya khasiat elveena lebih dari senarai diatas. collagen anti-kanser ini diperkaya dengan 10 jenis bahan iaitu manjakani kacip fatimah, daun sireh, collagen, vitamin c, astaxanthin, grapeseed, prueraria mirifica, aprikot b17 dan garcinia cambogia (asam gelugor). . . . wow 10 bahan!! khasiat juga banyak!! . . . eeeiiiii tak sabarnya nak memiliki produk ni? . . . macam mana ya? . . . hubungi kami dengan : 📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲📲 type p m di ruang komen atau whatsapp kami segera 019 475 2310 atau click link dibawah dan terus ke whatsapp kami: http://elveena.wasap.my . . . nanti dulu!! . . . kami ada promosi gaji tau… jom klik link dibawah ini https://goo.gl/wh7jdj
1 8
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
1 hour ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 1
superqueen_meletopsss

@superqueen_meletopsss

Superqueen Shoppe🇲🇾
2 hours ago
superqueen_meletopsss Saiz montok & pejal❤ . jom naikkan semula b****t & punggung dengan #superqueenbeauvineen 😍 . hanya dengan pengambilan 1 kapsul waktu pagi dan 1 kapsul waktu malam, uolls boleh dapatkan body solid-molid 😉 . montok seawal 7 hari tau 😘 . jom whatsapp kami 📲013 262 1408 #superqueenbeauvineen #superqueen #jomcantik #nakcantik #kekalcantik #kembalimantap #kembalimontok #seksi #anggun #cantik #mantap #bergetah #pikatsuami #godasuami #projekmemikatsuami #malaysia #borneo #singapura #indonesia #asia
0 7
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
2 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 3
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
2 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 3
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
2 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 3
healthylife.with.lia

@healthylife.with.lia

Siti Fazliah Mohd Hassim
5 hours ago
healthylife.with.lia 3 beradik yang selalu menjadi rebutan rakyat malaysia.set kecantikan yang top top meletup 😍 . . apa kelebihan esp ? 🌿kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌿banyakkan susu ibu.susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌿pudarkan parut 🌿mengawal pertumbuhan jerawat 🌿menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌿mempertingkan fungsi hormon wanita 🌿kulit menjadi lebih sihat dan tegang 🌿elakkan kencing manis 🌿kuatkan ingatan memori 🌿melindungi dan menjaga rahim 🌿mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌿mengurangkan risiko kanser payudara 🌿mengandungi protein yang lengkap . . vitamin c ( 6 bulan ) 🌿perlindungan daripada sinar uv 🌿mengurangkan kesan sunburn 🌿membantu masalah jerawat degil 🌿tona kulit menjadi sekata 🌿menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌿mencerahkn kulit ( satu badan tau,bukan muka aje ) 🌿membantu masalah jerawat nasi dan pasir 🌿mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌿membantu menghasilkan kologen 🌿kulit lebih glowing dan radiant . . kelebihan vitamin e (4 bulan) . 🌸 awet muda. 🌸 membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan pms. 🌸 mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 melembabkan kulit muka 🌸 meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 merawat masalah keintiman. 🌸 merawat masalah seksual lelaki. 🌸 vitamin e juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @healthylife.with.lia your trusted sid 012-9183302 . #kekalsihat #kekalcantik #setkecantikan #setglowing #sihatcantik #semulajadi #shakleepontian #shakleekulai #shakleebenut #shakleeskudai #healthylifewithlia #fazliahshaklee
2 2
healthylife.with.lia

@healthylife.with.lia

Siti Fazliah Mohd Hassim
5 hours ago
healthylife.with.lia 3 beradik yang selalu menjadi rebutan rakyat malaysia.set kecantikan yang top top meletup 😍 . . apa kelebihan esp ? 🌿kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌿banyakkan susu ibu.susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌿pudarkan parut 🌿mengawal pertumbuhan jerawat 🌿menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌿mempertingkan fungsi hormon wanita 🌿kulit menjadi lebih sihat dan tegang 🌿elakkan kencing manis 🌿kuatkan ingatan memori 🌿melindungi dan menjaga rahim 🌿mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌿mengurangkan risiko kanser payudara 🌿mengandungi protein yang lengkap . . vitamin c ( 6 bulan ) 🌿perlindungan daripada sinar uv 🌿mengurangkan kesan sunburn 🌿membantu masalah jerawat degil 🌿tona kulit menjadi sekata 🌿menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌿mencerahkn kulit ( satu badan tau,bukan muka aje ) 🌿membantu masalah jerawat nasi dan pasir 🌿mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌿membantu menghasilkan kologen 🌿kulit lebih glowing dan radiant . . kelebihan vitamin e (4 bulan) . 🌸 awet muda. 🌸 membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan pms. 🌸 mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 melembabkan kulit muka 🌸 meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 merawat masalah keintiman. 🌸 merawat masalah seksual lelaki. 🌸 vitamin e juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @healthylife.with.lia your trusted sid 012-9183302 . #kekalsihat #kekalcantik #setkecantikan #setglowing #sihatcantik #semulajadi #shakleepontian #shakleekulai #shakleebenut #shakleeskudai #healthylifewithlia #fazliahshaklee
2 4
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
11 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 2
mavilhealthampang

@mavilhealthampang

100% ORIGINAL MAVIL CARE.
12 hours ago
mavilhealthampang " dah consume macam macam produkk tak berkesan! " . . " produkk kecantikkan,kesihatan,kuruss ! " . . kenapa anda sudah mencuba pelbagai produkk tapi tidak berkesan? kerana anda harus pastikan dinding usus anda bersih dan tidak kotor kerana penyerapan khasiat dan nutrisi berlaku di situ! . . " makanlah apa-apa produkk sekali pun jika usus anda tidak bersih atau kotor ia tidak akan berkesan! " . . nak sk sharekan rahsia yang boleh bantu anda? jom sk sharekannya! . . " sk sharekan rahsiaanya iaitu mavil care ! " . . pencuci usus + antioksida terbaik dan pilihan no 1 di malaysia yang paling dipercayai keberkesananya untuk menjaga kesihatan dalaman untuk anda kelihatan cantik dan sihat! . . apabila anda telah flush dan bersihkan usus secara total cuba anda lihat kesannya! . . tak percaya? . . "lihat 2 gambar sk di dalam gambar di bawah yang mempunyai masalahh beratt badann!!!" . . " nak testimoni kecantikkan dan kesihatan layari www.gosihat.com " . . tidak kiralah apa impian anda samaada ingin cantik, kuruss dan masalahh kesihatan dapatkan mavil care dahulu jika tidak rugi anda kerana makan pelbagai produkk tapi tidak nampak hasil! . . jika anda serius untuk dapatkan mavil care dan tidak main-main untuk berubah hubungi no dibawah!!! . . 0133177363 0133177363 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 👉whatsapp "mha" pada no 0133177363 #aloevera #rahsiakesihatan #rahsiakurussihat #visitmyig #sayaamalsayayakinsayabantuanda #mavilcaremavilhealth#mavilcareshahalam #mavil #mavilcare #mavilcareampang #mavilhealthampang #mavilhealth #pencuciusus #pencuciususno1 #cantikdantegang #stokismavil #stokisampang #stokismavilhealth #stokismavilcare #sihat #antioksida #antipenuaan #kekalcantik #kulitcantik #ubatsembelit#ubatsembelitmasapantang #fatburner#sembelit#mavilcaremalaysia#mavilcareputrajaya
0 1
healthylife.with.lia

@healthylife.with.lia

Siti Fazliah Mohd Hassim
12 hours ago
healthylife.with.lia 3 beradik yang selalu menjadi rebutan rakyat malaysia.set kecantikan yang top top meletup 😍 . . apa kelebihan esp ? 🌿kulit menjadi lebih anjal dan gebu 🌿banyakkan susu ibu.susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang 🌿pudarkan parut 🌿mengawal pertumbuhan jerawat 🌿menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut 🌿mempertingkan fungsi hormon wanita 🌿kulit menjadi lebih sihat dan tegang 🌿elakkan kencing manis 🌿kuatkan ingatan memori 🌿melindungi dan menjaga rahim 🌿mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri 🌿mengurangkan risiko kanser payudara 🌿mengandungi protein yang lengkap . . vitamin c ( 6 bulan ) 🌿perlindungan daripada sinar uv 🌿mengurangkan kesan sunburn 🌿membantu masalah jerawat degil 🌿tona kulit menjadi sekata 🌿menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 🌿mencerahkn kulit ( satu badan tau,bukan muka aje ) 🌿membantu masalah jerawat nasi dan pasir 🌿mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🌿membantu menghasilkan kologen 🌿kulit lebih glowing dan radiant . . kelebihan vitamin e (4 bulan) . 🌸 awet muda. 🌸 membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan pms. 🌸 mengurangkan parut chicken pox, parut excident dan sebagainya 🌸 melembabkan kulit muka 🌸 meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita. 🌸 kulit dan rambut sihat, cantik & lebat. 🌸 merawat masalah keintiman. 🌸 merawat masalah seksual lelaki. 🌸 vitamin e juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi. . . semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit. . anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement. . @healthylife.with.lia your trusted sid 012-9183302 . #kekalsihat #kekalcantik #setkecantikan #setglowing #sihatcantik #semulajadi #shakleepontian #shakleekulai #shakleebenut #shakleeskudai #healthylifewithlia #fazliahshaklee
2 1