Loading...
Search result for #lighthousestudio

@lighthousestudio

lighthousestudio
A sister is both your mirror - and your opposite.
πŸ‘§πŸ»πŸ‘§πŸ»
photographer: @faadhilasharief
production:@lighthousestudio
πŸ“Έ
for business or photoshoot enquiries, email us on: info@lighthouse.ae or call us on: +9714 341 969
2 61 5 hours ago

@lighthouserental

lighthouserental
Behind the scenes - set up for a floral product photoshoot at our studio
πŸ“Έ
for photoshoot, studio or equipment rental enquiries, contact us at +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
1 120 6 hours ago

@lighthouse.my

lighthouse.my
🏠🏠🏠rumah mampu milik🏠🏠🏠 harga: rm 99,000

memang best pakej banglo yang #lighthousestudio ni berikan kepada akak dan abang semua. design semuanya terkini dan ada #konsep. (bukan design asal siap je)
.
.
kami nak bagitahu anda, kepada sesiapa yg nak bina rumah sendiri tu elok dipercepatkan.
.
kenapa??
.
sebab keadaan ekonomi yg semakin menyukarkan dengan harga barang tak menentu dengan procedure semakin ketat.
.
sebab itu kami disini dengan hati terbuka utk membantu akak dgn abg utk bina rumah idaman sendiri.
bina dengan kami 'lighthouse studio design & build plt.
.
insyaallah dengan izin tuhan kami akan uruskan segala pengurusan dari peringkat paling awal sehingga akak dengan abang sekeluarga cuci kaki utk masuk ke rumah yg dah siap. .
.
akak dengan abg semua juga di alu-alu kan utk bertanya kepada kami, jadikan kami sebagai rujukan dan mentoring utk akak dan abg merancang perjalanan dalam merialisasikan impian utk membina rumah sendiri.
.
kenapa pilih kami??
.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran designer dalam bidang rekabentuk rumah moden terkini.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran quantity surveyor utk memastikan tiada pembaziran bahan ketika membina rumah.
🏠 tukang kami mempunyai skill kemahiran yang tinggi dan terjamin.
🏠 pasukan kami komited memberikan 200% dalam merialisasikan impian akak dan abang mendirikan rumah idaman.
.
.
jika berminat, jangan malu jangan segan utk bertanya.

untuk maklumat lanjut, kunjungi kami di: πŸ“Œpejabat damansara utama :
lighthouse studio design & build plt (llp0013386-lgn)
lighthouse studio enterprise (002648598-x)
(cidb:0120171029 -sl005073)
n0. 11-1 (first floor) jalan ss20/11,
damansara utama,
47400, petaling jaya,
selangor darul ehsan.

untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi/whatsapp : πŸ“žπŸ“ž
0145092360 - faiz assaari

nombor pejabat : +603-74973988 - lighthouse studio (isnin - jumaat 9 am hingga 6 pm)

#rumahmampumilik #rumahidaman #igers #jualmurah #instagram #instalike #follow4follow #rumah #ubahsuairumah #murah #berbaloi #photooftheday #rumahimpian #instagood #house #malaysia #igersmalaysia
2 12 9 hours ago

@lighthouse.my

lighthouse.my
🏠🏠🏠rumah mampu milik🏠🏠🏠 harga: rm 99,000

memang best pakej banglo yang #lighthousestudio ni berikan kepada akak dan abang semua. design semuanya terkini dan ada #konsep. (bukan design asal siap je)
.
.
kami nak bagitahu anda, kepada sesiapa yg nak bina rumah sendiri tu elok dipercepatkan.
.
kenapa??
.
sebab keadaan ekonomi yg semakin menyukarkan dengan harga barang tak menentu dengan procedure semakin ketat.
.
sebab itu kami disini dengan hati terbuka utk membantu akak dgn abg utk bina rumah idaman sendiri.
bina dengan kami 'lighthouse studio design & build plt.
.
insyaallah dengan izin tuhan kami akan uruskan segala pengurusan dari peringkat paling awal sehingga akak dengan abang sekeluarga cuci kaki utk masuk ke rumah yg dah siap. .
.
akak dengan abg semua juga di alu-alu kan utk bertanya kepada kami, jadikan kami sebagai rujukan dan mentoring utk akak dan abg merancang perjalanan dalam merialisasikan impian utk membina rumah sendiri.
.
kenapa pilih kami??
.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran designer dalam bidang rekabentuk rumah moden terkini.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran quantity surveyor utk memastikan tiada pembaziran bahan ketika membina rumah.
🏠 tukang kami mempunyai skill kemahiran yang tinggi dan terjamin.
🏠 pasukan kami komited memberikan 200% dalam merialisasikan impian akak dan abang mendirikan rumah idaman.
.
.
jika berminat, jangan malu jangan segan utk bertanya.

untuk maklumat lanjut, kunjungi kami di: πŸ“Œpejabat damansara utama :
lighthouse studio design & build plt (llp0013386-lgn)
lighthouse studio enterprise (002648598-x)
(cidb:0120171029 -sl005073)
n0. 11-1 (first floor) jalan ss20/11,
damansara utama,
47400, petaling jaya,
selangor darul ehsan.

untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi/whatsapp : πŸ“žπŸ“ž
0145092360 - faiz assaari

nombor pejabat : +603-74973988 - lighthouse studio (isnin - jumaat 9 am hingga 6 pm)

#rumahmampumilik #rumahidaman #igers #jualmurah #instagram #instalike #follow4follow #rumah #ubahsuairumah #murah #berbaloi #photooftheday #rumahimpian #instagood #house #malaysia
0 9 9 hours ago

@briancfleming

briancfleming
So much maritime history in these places. it’s like walking back through time. #lighthousemagazine
1 21 15 hours ago

@briancfleming

briancfleming
Sturgeon point lighthouse. 49 degrees. at the beach on lake huron. cloudy. dreamy. these are the kinds of days i live for.
1 22 16 hours ago

@lighthouserental

lighthouserental
Unboxing the dji ronin-s, it's also available for rental
πŸ“§
for rental enquiries, email us on info@lighthouse.ae or call us on: +9714 341 9697
2 114 Yesterday

@lighthouserental

lighthouserental
Set up from a recent music video project using at @lighthousestudio @lighthouserental
πŸŽ₯🎢
for business, studio or equipment rental enquiries, contact us at +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
1 122 2 days ago

@lighthousestudio

lighthousestudio
Outdoor photography workshop with brett florens @brettflorens
πŸ“Έ
photographer: @adelrashidphotography
mua: @elle3113
dress provider: @sifashiongalerie
production: @lighthousestudio
πŸ’ƒπŸ½
for business, studio or equipment rental enquiries, contact us on +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
2 85 3 days ago

@lighthouserental

lighthouserental
Behind the scenes - commercial shoot at @lighthousestudio @lighthouserental
πŸ“Έ
for business, studio or equipment rental enquiries, contact us at +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
1 128 3 days ago

@jareckasia

jareckasia
1 12 3 days ago

@dubaisocialise

dubaisocialise
Fashion photography workshop by @brettflorens
πŸ“Έ
a one day fashion photography workshop, going to studio lighting setups and outdoor setups. student will get hands on experience to photograph professional models. the instructor will take you through three practical setups and different lighting situations after which you will use those sets for shooting your own images, with models. lunch is included.
πŸ’΅
$300 usd = 1,100 aed per head
πŸ’΅
book before the 20th of october and you will receive brett floren’s training video “an introduction to beauty and fashion lighting”
πŸ’΅
regular price: $500 = 1,840 aed per head
for info, please click the link in our bio
πŸ‘†πŸ»
for bookings or enquiries, email us info@lighthouse.ae or call us on +971 4 341 96 97
3 34 4 days ago

@lighthouserental

lighthouserental
Studio set up for a clothing brand collection at @lighthousestudio
πŸ“Έ
for photoshoot, studio or equipment rental enquiries, contact us on +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
3 148 4 days ago

@lighthousestudio

lighthousestudio
Extended studio rental offers
πŸ“Έ
photography
studio space for 8 hours including
2x profoto d1 heads,
2x softboxes (of your choice), 2x master stands
1x wireless remote trigger
πŸ’΅
aed 2,000 +vat
πŸ“·
video
studio space for 8 hours including
2 x continuous lights ( kinoflo or led’s or profoto tungsten lights or dedolights or hedler halogen lights or lowel tota light kit) & stands for the aforementioned.
πŸ’΅
aed 2,500 +vat
πŸ“œ
terms
only applicable for payment on the day.
no terms allowed
πŸ“ž
for business, studio or equipment rental enquiries, contact us at +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
3 41 4 days ago

@theartist_angel

theartist_angel
Felt good vibes all day. fake model πŸ˜œπŸ™ #fwbk #differentbreed #differentmindset. #lighthousestudio
0 20 4 days ago

@lighthouse.my

lighthouse.my
🏠🏠🏠rumah mampu milik🏠🏠🏠 harga: rm 120,000

memang best pakej banglo yang #lighthousestudio ni berikan kepada akak dan abang semua. design semuanya terkini dan ada #konsep. (bukan design asal siap je)
.
.
kami nak bagitahu anda, kepada sesiapa yg nak bina rumah sendiri tu elok dipercepatkan.
.
kenapa??
.
sebab keadaan ekonomi yg semakin menyukarkan dengan harga barang tak menentu dengan procedure semakin ketat.
.
sebab itu kami disini dengan hati terbuka utk membantu akak dgn abg utk bina rumah idaman sendiri.
bina dengan kami 'lighthouse studio design & build plt.
.
insyaallah dengan izin tuhan kami akan uruskan segala pengurusan dari peringkat paling awal sehingga akak dengan abang sekeluarga cuci kaki utk masuk ke rumah yg dah siap. .
.
akak dengan abg semua juga di alu-alu kan utk bertanya kepada kami, jadikan kami sebagai rujukan dan mentoring utk akak dan abg merancang perjalanan dalam merialisasikan impian utk membina rumah sendiri.
.
kenapa pilih kami??
.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran designer dalam bidang rekabentuk rumah moden terkini.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran quantity surveyor utk memastikan tiada pembaziran bahan ketika membina rumah.
🏠 tukang kami mempunyai skill kemahiran yang tinggi dan terjamin.
🏠 pasukan kami komited memberikan 200% dalam merialisasikan impian akak dan abang mendirikan rumah idaman.
.
.
jika berminat, jangan malu jangan segan utk bertanya.

untuk maklumat lanjut, kunjungi kami di: πŸ“Œpejabat damansara utama :
lighthouse studio design & build plt (llp0013386-lgn)
lighthouse studio enterprise (002648598-x)
(cidb:0120171029 -sl005073)
n0. 11-1 (first floor) jalan ss20/11,
damansara utama,
47400, petaling jaya,
selangor darul ehsan.

untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi/whatsapp : πŸ“žπŸ“ž
0145092360 - faiz assaari

nombor pejabat : +603-74973988 - lighthouse studio (isnin - jumaat 9 am hingga 6 pm)

#rumahmampumilik #jualmurah #instagram #instalike #follow4follow #rumah #ubahsuairumah #murah #berbaloi #photooftheday #rumahimpian #instagood #house #malaysia
3 18 5 days ago

@lighthousestudio

lighthousestudio
Beauty and make-up photoshoot by @adelrashidphotography
πŸ‘ΈπŸ»
production: @lighthousestudio
πŸ“Έ
for business or photoshoot enquiries, email us on info@lighthouse.ae or call us on +9714 341 9697
3 81 5 days ago

@lighthouse.my

lighthouse.my
🏠🏠🏠rumah mampu milik🏠🏠🏠 harga: rm 120,000

memang best pakej banglo yang #lighthousestudio ni berikan kepada akak dan abang semua. design semuanya terkini dan ada #konsep. (bukan design asal siap je)
.
.
kami nak bagitahu anda, kepada sesiapa yg nak bina rumah sendiri tu elok dipercepatkan.
.
kenapa??
.
sebab keadaan ekonomi yg semakin menyukarkan dengan harga barang tak menentu dengan procedure semakin ketat.
.
sebab itu kami disini dengan hati terbuka utk membantu akak dgn abg utk bina rumah idaman sendiri.
bina dengan kami 'lighthouse studio design & build plt.
.
insyaallah dengan izin tuhan kami akan uruskan segala pengurusan dari peringkat paling awal sehingga akak dengan abang sekeluarga cuci kaki utk masuk ke rumah yg dah siap. .
.
akak dengan abg semua juga di alu-alu kan utk bertanya kepada kami, jadikan kami sebagai rujukan dan mentoring utk akak dan abg merancang perjalanan dalam merialisasikan impian utk membina rumah sendiri.
.
kenapa pilih kami??
.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran designer dalam bidang rekabentuk rumah moden terkini.
🏠 pasukan kami mempunyai kepakaran quantity surveyor utk memastikan tiada pembaziran bahan ketika membina rumah.
🏠 tukang kami mempunyai skill kemahiran yang tinggi dan terjamin.
🏠 pasukan kami komited memberikan 200% dalam merialisasikan impian akak dan abang mendirikan rumah idaman.
.
.
jika berminat, jangan malu jangan segan utk bertanya.

untuk maklumat lanjut, kunjungi kami di: πŸ“Œpejabat damansara utama :
lighthouse studio design & build plt (llp0013386-lgn)
lighthouse studio enterprise (002648598-x)
(cidb:0120171029 -sl005073)
n0. 11-1 (first floor) jalan ss20/11,
damansara utama,
47400, petaling jaya,
selangor darul ehsan.

untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi/whatsapp : πŸ“žπŸ“ž
0145092360 - faiz assaari

nombor pejabat : +603-74973988 - lighthouse studio (isnin - jumaat 9 am hingga 6 pm)

#rumahmampumilik #jualmurah #instagram #instalike #follow4follow #rumah #ubahsuairumah #murah #berbaloi #photooftheday #rumahimpian #instagood #house #malaysia #igersmalaysia
1 25 5 days ago

@lighthouserental

lighthouserental
Extended studio rental offers
πŸ“Έ
photography
studio space for 8 hours including
2x profoto d1 heads,
2x softboxes (of your choice), 2x master stands
1x wireless remote trigger
πŸ’΅
aed 2,000 +vat
πŸ“·
video
studio space for 8 hours including
2 x continuous lights ( kinoflo or led’s or profoto tungsten lights or dedolights or hedler halogen lights or lowel tota light kit) & stands for the aforementioned.
πŸ’΅
aed 2,500 +vat
πŸ“œ
terms
only applicable for payment on the day.
no terms allowed
πŸ“ž
for business, studio or equipment rental enquiries, contact us at +971-4-3419697 or email: info@lighthouse.ae
3 44 5 days ago

@tali_survival

tali_survival
#repost @dnice_1hunnit with @get_repost
・・・
d-nice gambino- domino effect 🚨🚨clink link🚨in 🚨 bio now #nola #own #neworleans #culture #domino #effect #msg #strictly #bidness #buhleedat #nikon #artgod #lighthousestudio #lexibanks #runitup #repost #givenetwominutes #out #of #yourday
0 3 5 days ago