Loading...
Search result for #lipprimer

@prettysyndicate

prettysyndicate
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ jom likes banyak2 untuk •faraa lip butter• yang fabulous teramat untuk bibir anda!! ๐Ÿ‘„
.
.
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ makin hari makin ramai yang jatuh โค๏ธ dengan •faraa lip butter• untuk dapatkan bibir cantik & sihat idaman kalbu !! .
.
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ nak grab •faraa lip butter• ? dapatkan daripada @prettysyndicate dengan promo yang best2 ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’• #faraalipbutter adalah lip balm yang menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut warna dan suhu darah & ia bukan lipbalm biasa tapi luar biasa!!
.
.
๐Ÿ’• lagi best sebab #faraalipbutter yang berasaskan bahan2 semulajadi ๐Ÿƒ๐ŸŒธ๐Ÿฅฃ dapat merawat pelbagai masalah bibir seperti :-
.
๐Ÿ‘„ bibir kering.
.
๐Ÿ‘„ bibir merekah.
.
๐Ÿ‘„ bibir gelap.
.
๐Ÿ‘„ bibir pucat & lesu
.
.
๐Ÿ’• nak proses pemulihan & rawatan bibir cepat & efektif, oles #faraalipbutter setiap hari & malam sebelum tidur ๐Ÿ˜ด.
.
๐Ÿ’‹extra tip๐Ÿ’‹.
๐Ÿ’•amalkan juga •lip scrub mary kay• sekali dalam 3 hari ๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
โ˜Ž๏ธ wsap 013-3370919 untuk .
.
๐Ÿ’œpromosi hari malaysia ๐Ÿ’œ
โœจfree postage.
โœจfreegifts moisturizer & lipstick!
.
.
.
.
.
.
#skincare #lipbalm #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #makeupclass #makeuptutorial #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #agenfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #trending #salammerdeka #tular #produktempatan #malaysia #lipprimer
0 8 2 hours ago

@calli__official

calli__official
๊ฑด์กฐํ•ด์ง€๋‹ˆ๊น ์ž…์ˆ ๊ฐ์งˆ ํญ๋ฐœํ•œ๋‹ค๊ตฌ์š”!?
๊ทธ๋ ‡๋‹ค๋ฉด ๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ๋ฅผ ์ถ”์ฒœํ•ด์š”!
๋ฐœ์ƒ‰์€ ๋†’์ด๊ณ  ๊ฐ์งˆ์€ ์ž ์žฌ์›Œ์ฃผ๋‹ˆ๊น์š”~

์ง€๊ธˆ ๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ ๊ตฌ๋งค ์‹œ,
ํ†กํ†กํ‹ดํŠธ๋ฐค ๋ณธํ’ˆ 1๊ฐœ ์ฆ์ •๊นŒ์ง€~!
(~9/21์ผ๊นŒ์ง€๋งŒ!)
.
#์นผ๋ฆฌ #calli #์ฝ”๋• #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ #์ฝ”์Šค๋ฉ”ํ‹ฑ #๋ฉ”์ดํฌ์—… #lipprimer #lip #makeup #kbeauty #beauty #motd
0 39 6 hours ago

@kenziskollection

kenziskollection
Today’s lip bought to you by @brand.etc and @maccosmeticsaustralia
some of you would have seen in my stories on sunday that i spent the morning with mac. i got to test out a whole heap of different lip colours in different finishes. and learn some tips and tricks from my amazing artist nikki at chermside.
i ended up loving and taking home #fauxlipstick with double time lip liner! and prep + prime lip which is an absolute must for any lipstick! .
.
.
.
.
.
.*gifted
#maclips #macloveslips #maccosmetics #maclipstick #prepandprime #macaustralia #brandetc #lipstick #lipslipslips #lipliner #lipprimer
8 106 6 hours ago

@herlipskenya

herlipskenya
The colourpop lippie primer enhances the wear of any lip product and keeps your lips looking and feeling healthy! get yourself one for only ksh 1,100/= #herlipskenya #liphaven #colourpopkenya #lipprimer
0 7 6 hours ago

@prettysyndicate

prettysyndicate
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ jom likes banyak2 untuk •faraa lip butter• yang fabulous teramat untuk bibir anda!! ๐Ÿ‘„
.
.
makin hari makin ramai yang jatuh โค๏ธ dengan •faraa lip butter• untuk dapatkan bibir cantik & sihat idaman kalbu !! .
.
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ nak grab •faraa lip butter• ? dapatkan daripada @prettysyndicate dengan promo yang best2 ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’• #faraalipbutter adalah lip balm yang menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut warna dan suhu darah & ia bukan lipbalm biasa tapi luar biasa!!
.
.
๐Ÿ’• lagi best sebab #faraalipbutter yang berasaskan bahan2 semulajadi ๐Ÿƒ๐ŸŒธ๐Ÿฅฃ dapat merawat pelbagai masalah bibir seperti :-
.
๐Ÿ‘„ bibir kering.
.
๐Ÿ‘„ bibir merekah.
.
๐Ÿ‘„ bibir gelap.
.
๐Ÿ‘„ bibir pucat & lesu
.
.
๐Ÿ’• nak proses pemulihan & rawatan bibir cepat & efektif, oles #faraalipbutter setiap hari & malam sebelum tidur ๐Ÿ˜ด.
.
๐Ÿ’‹extra tip๐Ÿ’‹.
๐Ÿ’•amalkan juga •lip scrub mary kay• sekali dalam 3 hari ๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
โ˜Ž๏ธ wsap 013-3370919 untuk .
.
๐Ÿ’œpromosi hari malaysia ๐Ÿ’œ
โœจfree postage.
โœจfreegifts moisturizer & lipstick!
.
.
.
.
.
.
#skincare #lipbalm #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #makeupclass #makeuptutorial #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #agenfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #trending #salammerdeka #tular #produktempatan #malaysia #lipprimer
0 11 10 hours ago

@prettysyndicate

prettysyndicate
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ makin hari makin ramai yang jatuh โค๏ธ dengan •faraa lip butter• untuk dapatkan bibir cantik & sihat idaman kalbu !! .
.
๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ nak grab •faraa lip butter• ? dapatkan daripada @prettysyndicate dengan promo yang best2 ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ’• #faraalipbutter adalah lip balm yang menjadikan bibir pinkish semulajadi mengikut warna dan suhu darah & ia bukan lipbalm biasa tapi luar biasa!!
.
.
๐Ÿ’• lagi best sebab #faraalipbutter yang berasaskan bahan2 semulajadi ๐Ÿƒ๐ŸŒธ๐Ÿฅฃ dapat merawat pelbagai masalah bibir seperti :-
.
๐Ÿ‘„ bibir kering.
.
๐Ÿ‘„ bibir merekah.
.
๐Ÿ‘„ bibir gelap.
.
๐Ÿ‘„ bibir pucat & lesu
.
.
๐Ÿ’• nak proses pemulihan & rawatan bibir cepat & efektif, oles #faraalipbutter setiap hari & malam sebelum tidur ๐Ÿ˜ด.
.
๐Ÿ’‹extra tip๐Ÿ’‹.
๐Ÿ’•amalkan juga •lip scrub mary kay• sekali dalam 3 hari ๐Ÿ˜‰ .
.
.
.
โ˜Ž๏ธ wsap 013-3370919 untuk .
.
๐Ÿ’œpromosi hari malaysia ๐Ÿ’œ
โœจfree postage.
โœจfreegifts moisturizer & lipstick!
.
.
.
.
.
.
#skincare #lipbalm #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #minyakarganasli #minyakargan #arganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #makeupclass #makeuptutorial #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #agenfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #trending #salammerdeka #tular #produktempatan #malaysia #lipprimer
1 18 Yesterday

@projectlipofficial

projectlipofficial
Before & after results using project lip plumping balm from @projectlipofficial by @khindahawari๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #projectlip #lips #lip #lipplumper #plumper #lipprimer #matte #benaked #n***d #tingle #pout #biglips #crueltyfree #makeup #makeupjunkie #makeupaddict #makeuplover
1 41 16 hours ago

@kayli_rachelle

kayli_rachelle
What did the grape do when he got stepped on? he let out a little wine.
๐Ÿ“ธ @coalray
#primer/ @bobbibrown #primerplusradiance
#foundation / @marcbeauty @marcjacobs #shamelessfoundation
#blush / @narsissist #themultiple in #sheerpink
#bronzer / @bobbibrown @justbobbibrown #naturalbronzer
#brows and #mustache/ @glossier #boybrow in #brown
#lips / @anastasiabeverlyhills @norvina #lipprimer with @milk makeup @milk #lipcheek stick that can do both (๐Ÿ˜‰) in #werk
4 162 16 hours ago

@jbandeves

jbandeves
Make your lip color pop with these s.he makeup lip primers ๐ŸŒˆ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ only $1 each -- free shipping on orders of $10 or more -- #affordablemakeup #lips #lipstickaddict #lipprimer >> https://bit.ly/2d7atyt
1 31 21 hours ago

@carlyscosmetic

carlyscosmetic
Too faced ‘lip insurance’ smoothing + anti-feathering lip primer (0.15oz), nwob, $18
#toofaced #toofacedcosmetics #toofacedlipinsurance #lipprimer
0 1 22 hours ago

@kosmetikviral_ori

kosmetikviral_ori
Bibir kekal mungil dengan mungil lips!!! ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
1st off all nak inform yang #mungillips bukan lipstick ye ? its a lip maximizer ! boleh dipakai begitu sahaja , atau boleh jugak pakai selepas lipstick or lipmatte untuk efect bibir kilat , mungil , sexy dan jelita ( kelip kelip mata )

silver dust dalam #mungillips ni akan buat bibir korang bercahaya . gitcheww !

dan 4 bahan utama dalam mungil (hyaluronic acid , rosehip oil , vitamin e) akan merawat bibir kering , bibir luka , bibir hitam , bibir kurang sexy dan memungil kan bibir awak sepanjang hari ! phewww
satu lagi !! dalam #mungillips ade peppermint oil yang akan buat bibir awak dinginnnnn selepas sekali sapuan . fuhhh !
.
apa lagi tunggu ?? mungilkan bibir mu itu !!
๐Ÿ’„mungil lips rm59.90๐Ÿ’„
setiap pembelian dapat free gift
#mungillipscrub yang akan buat bibir awak soft and lembut ! yang akan buang sel sel kulit mati kat bibir awak . yang akan jadikan bibir awak sihat.
.
๐Ÿ“ฒ 0133270144
.
#mungillips #lipmaximizer #lipprimer #lipgloss #liptreatment #makeup #mua #bazarpaknilprodukkecantikan
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kosmetikmurahmalaysia
0 5 23 hours ago

@thescents.beaute_bytinie

thescents.beaute_bytinie
Get your mungil lips now with us. …
place your order before this 30 sept.

๐Ÿ’‹lip maximizer
๐Ÿ’‹lip gloss
๐Ÿ’‹lip treatment
๐Ÿ’‹lip primer

#elxaherbeauties #jomcantik #mungillips #mungillipssingapore #lipmaximiser #lipgloss #liptreatment #lipprimer #healthylips #sexylips #makeuplover #makeuproutine #makeupforlips #makeupartist #makeupartistfavorite #makeupartistsingapore
0 13 Yesterday

@prettysyndicate

prettysyndicate
โค๏ธ salam pretties โค๏ธ
.
.
โค๏ธ slide gambar untuk testimoni.
.
.
โค๏ธ •faraa lip butter• flavour caramel mint memang awesome dalam *merawat bibir kering, gelap & kusam* sebab mengandungi bahan-bahan semulajadi terbaik ๐Ÿ‘‡๐Ÿป :
.
๐ŸŒธolive oil
membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
๐ŸŒธjojoba oil
diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
๐ŸŒธbeeswax
memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
๐ŸŒธsunflower seeds
membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
.
.
โ˜Ž๏ธ wsap 013-3370919 untuk pembelian/info lanjut
.
.
๐Ÿ’œpromosi hari malaysia๐Ÿ’œ
โœจfree postage.
โœจfreegifts moisturizer & lipstick!
.
.
.
.
.
.
#skincare #skincareroutine #tipskecantikan #faraalipbutter @farahanimrazak #faraalipbuttersquad #lipbalm #lipprimer #minyakargan #arganoil #rawatbibirkering #bibircantik #prettylips #kulitcantik #rambutcantik #makeupclass #makeuptutorial #makeup #prettysyndicatefamily #faraalipbutteragent #agenfaraalipbutter #stokisfaraalipbutter #caramelmint #orchidvanilla #trending #tular #produktempatan
5 19 Yesterday

@gosh_de

gosh_de
Pflege ist wichtig, das stimmt.
aber auch die richtige base ist essentiell für einen langanhaltenden und unwiderstehlichen kussmund.
unser fix it! lip primer lässt deinen lippenstift perfekt sitzen! ๐Ÿ’„
.

credit: @goshpolska
#goshde #goshcopenhagen #goshcosmetics #makeup #beauty #vegan #lipprimer #parfümfrei #parabenfrei
0 53 Yesterday

@calli__official

calli__official
์ถœ์‹œํ•˜์ž๋งˆ์ž ์ธ๊ธฐํญ๋ฐœ!
๋งคํŠธ๋ฆฝ ๋•ํ›„๋“ค์—๊ฒŒ ๋”์šฑ ์‚ฌ๋ž‘๋ฐ›๋Š”
์นผ๋ฆฌ ๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ!
์ง€๊ธˆ ๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ ๊ตฌ๋งค ์‹œ,
ํ†กํ†กํ‹ดํŠธ๋ฐค ๋ณธํ’ˆ 1๊ฐœ ์ฆ์ •๊นŒ์ง€~!
(~9/21์ผ๊นŒ์ง€๋งŒ!)
.
#์นผ๋ฆฌ #calli #์ฝ”๋• #๋ทฐํ‹ฐ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #ํ™”์žฅํ’ˆ #๋ฆฝํ”„๋ผ์ด๋จธ #์ฝ”์Šค๋ฉ”ํ‹ฑ #๋ฉ”์ดํฌ์—… #lipprimer #lip #makeup #kbeauty #beauty #motd
2 43 Yesterday

@camilasverillo

camilasverillo
Pretty happy with my september glam bag. my last bag i've been using the brow pencil and mostly thats it. i hope to use this one more there is some great stuff! plus it's super cute. ♥
#lovethebag #loveipsy #bronzer #highlighter #lipprimer #hairmask #blush #notbigintoblush #september #justarrived #signup #itsamazing
0 14 Yesterday

@_bymimisyaa.beautyforyou

_bymimisyaa.beautyforyou
New in stockโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜˜,bibir kekal mungil dengan mungil lips!!! ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
.
1st off all nak inform yang #mungillips bukan lipstick ye ? its a lip maximizer ! boleh dipakai begitu sahaja , atau boleh jugak pakai selepas lipstick or lipmatte untuk efect bibir kilat , mungil , sexy dan jelita ( kelip kelip mata )

silver dust dalam #mungillips ni akan buat bibir korang bercahaya . gitcheww !

dan 4 bahan utama dalam mungil (hyaluronic acid , rosehip oil , vitamin e) akan merawat bibir kering , bibir luka , bibir hitam , bibir kurang sexy dan memungil kan bibir awak sepanjang hari ! phewww
satu lagi !! dalam #mungillips ade peppermint oil yang akan buat bibir awak dinginnnnn selepas sekali sapuan . fuhhh !
.
.
apa lagi tunggu ?? mungilkan bibir mu itu !!
.
๐Ÿ’„mungil lips 4 fungsi dalam 1
.
.
. rm59.90๐Ÿ’„
.
. . + postage rm 8 sm or 12 ss
.
.
. jom ๐Ÿ“ฒ 0193094509 /klik link di bio ๐Ÿ˜˜
.
#mungillips #bibiaqbybellaz
#mungillipsmalaysia #lipmaximizer #lipprimer #lipgloss #liptreatment #makeup #mua #makeupbybellaz #makeupviral
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kosmetikmurahmalaysia
0 19 Yesterday

@thebeautyshopccs

thebeautyshopccs
๐Ÿ‘„๐Ÿ’ฅmac lip conditioner hydratant๐Ÿ’ฅ๐Ÿ‘„ balsamo con emolientes que acondiciona los labios, sella y humecta. actua perfectamente como pre-base para los labiales, y ayuda a los delineadores y lápices de labios a deslizarse suavemente. puedes usarll por si solo. dermatológicamente probado. disponible para entrega inmediata. info al dm ๐Ÿ“ฒ #thebeautyshopccs๐Ÿ’‹ #caracas #venezuela #makeup #belleza #cosmetics #maquillaje #beauty #cosmeticos #ventademaquillaje #lipprimer #maclipconditionerhydratant #maclipconditioner #labios #prebasedelabios #lips #maccosmetics #humectar #hidratar #acondicionar #productooriginal
1 21 Yesterday

@makeupbybellazshoppe.2u

makeupbybellazshoppe.2u
Bibir kekal mungil dengan mungil lips!!! ๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„๐Ÿ‘„
.
.
1st off all nak inform yang #mungillips bukan lipstick ye ? its a lip maximizer ! boleh dipakai begitu sahaja , atau boleh jugak pakai selepas lipstick or lipmatte untuk efect bibir kilat , mungil , sexy dan jelita ( kelip kelip mata )

silver dust dalam #mungillips ni akan buat bibir korang bercahaya . gitcheww !

dan 4 bahan utama dalam mungil (hyaluronic acid , rosehip oil , vitamin e) akan merawat bibir kering , bibir luka , bibir hitam , bibir kurang sexy dan memungil kan bibir awak sepanjang hari ! phewww
satu lagi !! dalam #mungillips ade peppermint oil yang akan buat bibir awak dinginnnnn selepas sekali sapuan . fuhhh !
.
.
apa lagi tunggu ?? mungilkan bibir mu itu !!
.
๐Ÿ’„mungil lips 4 fungsi dalam 1
.
.
. rm59.90๐Ÿ’„
.
. . + postage rm 8 sm or 12 ss
.
.
. jom ๐Ÿ“ฒ +60135969771 ๐Ÿ˜ /click link bio
.
.
#mungillips #bibiaqbybellaz
#mungillipsmalaysia #lipmaximizer #lipprimer #lipgloss #liptreatment #makeup #mua #makeupbybellaz #makeupviral
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#kosmetikmurahmalaysia
0 71 Yesterday