Loading...
coach_naz

@coach_naz

Coach Turun Berat Badan
3 hours ago
coach_naz Ada yang sanggup? . rakyat malaysia yang berbilang kaum etnik rasanya nasi memang wajib . kalau lah abam suruh followers abam yg bijak bistari nih buat diet mcm retis korea nih, rasanya abam di kecam dan viral . "coach kejam" . tengok lah apa yg dia makan? rasanya kalau abam, mau mengamok baling meja kalau disuruh makan mcm ni . . mujur ada #premiumcoaching dapat makan nasi ada cheat day, makan 5x sehari... hujung2 turun 20kg . . slot untuk cabaran turun berat badan edisi october dibuka . wasap terus coach naz untuk join 0176745538 . #cabaranturunberatbadan . . #bimbingandiet #dietdengancoach #naksihatkurustanpaberlapar #jomkurus #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #jomkurus1malaysia #eatclean #coachherbalife #produkherbalifemurah #sayajualmurah #weightlosschallengeonline #tipskurus #jomdiet #kurus30hari #bajuxxl #bajubesar #tudungmurah #diet #coachkurus #nakkurus #muakl #muamalaysia #makeuptutorialmalaysia
1 11
mizsviashoppe_hq

@mizsviashoppe_hq

DQUEEN |LOVER |PRINCESS|CORSET
4 hours ago
mizsviashoppe_hq Kenapa korang kena cuba d'queen foundation ?? . 😍full couverage 🙅🏻tidak menyumbat pori & khas untuk daily use 👩🏻skin akan jadi semakin cerah semulajadi ☺️parut hitam muka akan semakin pudar 🌸organic dan tiada chemical ✨kulit akan pulih dari masalah jerawat , jeragat dan kusam . . bekas baru ni ada new version formula dari argan !! wow sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah parut berlekuk . easy to blend dan mesra solat !! . offer price : rm65 saja !! . . official account : @dqueen_foundation_hq
1 1,109
mizsviashoppe_hq

@mizsviashoppe_hq

DQUEEN |LOVER |PRINCESS|CORSET
4 hours ago
mizsviashoppe_hq Tahu tak kenapa korang kena try d'queen silky smooth foundation sebab ✨ . • foundation ni langsung tak berminyak ⚡️ • tahan 12 jam ke atas ⏰ • walaupun panas or berpeluh foundation ni takkan cair langsung😓💦 •tak perlu apply sunblock or compact powder ( kalau nak apply takde masalah ) 🏵☀️ •boleh campur dengan skin care lain takkan ade negative effects ❌ • 100% bukan bahan kimia & semua bahan organik 🍃 • sesuai untuk semua warna kulit 🙆🏽🙆🏼🙆🏻 • merawat masalah kulit berjerawat , berminyak & bintik-2 hitam 🌕🌒 • menghilangkan bekas jerawat 🙍🏼 • sesuai untuk semua peringkat umur 👼🏻 • paling best boleh hilangkan eyebag yg gelap tu 👁👁 • mesra solat tau 🕋 • jeragat yg kronik pun boleh pudar 💁🏿💁🏽💁🏼 • bertindak sebagai concealer dan sunblock , spf 50++🌤🌥 • tekstur sgt lembut , ringan 😍😍 . korang akan lebih berkeyakinan seperti permaisuri untuk berhadapan dengan orang ramai 🎥📸 . . 1 pcs - rm65 exclude postage . . 🌸official account : @dqueen_foundation_hq satu bekas penggunaan 5-6 bulan tau . jimat giler !!
1 1,112
mizsviashoppe_hq

@mizsviashoppe_hq

DQUEEN |LOVER |PRINCESS|CORSET
4 hours ago
mizsviashoppe_hq Dah tahu foundationtu tu jenis yg heavy kenapalah sanggup tepek kat muka setiap hari ? dah lah susah nak cuci sampai terskip2 solat . bila tumbuh jerawat , tuduh foundation tu tak bagus . padahal dia yg salah 😝 . . customer sekarang makin nakal kan . sbb tu lah i olls suruh u olls cuba d'queen foundation . memang formula daily use tak menyumbat pori . jerawat sebesar gajah boleh kecut dalam masa sehari je . . . saya nak open utk dropshipper buat duit ! tak suruh jadi agent pun . jadi je dropship dlu baru tahu best tak kira duit ni sebenarnya 💰 . . harga : rm65 free postage (offer) official account : @dqueen_foundation_hq
1 1,110
jushinec_malaysia

@jushinec_malaysia

Jushine C by Nlee Beauty
4 hours ago
jushinec_malaysia Kami tak reka testimoni ❗ pengguna yang kongsi feedback . . ya, insyaallah boleh cerahkan kulit dan kembalikan tona kulit asal kalau sunburn pun boleh hilang .. celah2 yg gelap boleh hilang.. . tempoh kesan sahaja sama ada cepat atau lambat yang penting konsisten & sabar . . . 💪jom ikhtiar dengan jushine c nlee beauty 1 botol rm 53 sm + pos rm 7 2 botol rm 100 sm + pos rm 8 + 1 free gift 3 botol rm 150 sm + pos rm 11 + 1 free gift . . ■■■■■■■■■■■■■ 📲 whatsap 017 966 5308 ■■■■■■■■■■■■■■■■■
4 32
jushinec_malaysia

@jushinec_malaysia

Jushine C by Nlee Beauty
4 hours ago
jushinec_malaysia Kami tak reka testimoni ❗ pengguna yang kongsi feedback . . ya, insyaallah boleh cerahkan kulit dan kembalikan tona kulit asal kalau sunburn pun boleh hilang .. celah2 yg gelap boleh hilang.. . tempoh kesan sahaja sama ada cepat atau lambat yang penting konsisten & sabar . . . 💪jom ikhtiar dengan jushine c nlee beauty 1 botol rm 53 sm + pos rm 7 2 botol rm 100 sm + pos rm 8 + 1 free gift 3 botol rm 150 sm + pos rm 11 + 1 free gift . . ■■■■■■■■■■■■■ 📲 whatsap 017 966 5308 ■■■■■■■■■■■■■■■■■
10 28
jushinec_malaysia

@jushinec_malaysia

Jushine C by Nlee Beauty
4 hours ago
jushinec_malaysia Kami tak reka testimoni ❗ pengguna yang kongsi feedback . . ya, insyaallah boleh cerahkan kulit dan kembalikan tona kulit asal kalau sunburn pun boleh hilang .. celah2 yg gelap boleh hilang.. . tempoh kesan sahaja sama ada cepat atau lambat yang penting konsisten & sabar . . . 💪jom ikhtiar dengan jushine c nlee beauty 1 botol rm 53 sm + pos rm 7 2 botol rm 100 sm + pos rm 8 + 1 free gift 3 botol rm 150 sm + pos rm 11 + 1 free gift . . ■■■■■■■■■■■■■ 📲 whatsap 017 966 5308 ■■■■■■■■■■■■■■■■■
9 29
brush_tools

@brush_tools

MAKEUP TOOLS MALAYSIA
5 hours ago
brush_tools Foundation aqua base pertama di malaysia yg boleh membantu wanita yg tidak suka bermakeup tebal tapi nak cantik dgn pantas & senang mengambil wudhuk‼️ . . "dulu dila tiap2 hari pergi kerja guna nars, tapi sekarang memang guna nab je sumpah! bile tahu je iflawless keluarkan nab ni, terus grab sebab mmg dila suka sgt guna aqua base foundation... sejuk bile guna. rase mcm tak guna pape dekat muka, tapi muka nampak cantik je. nak cuci utk solat guna wet tisu sapu sekali dah bersih.. thanks you dekat iflawless sebab keluarkan nab ni.. dulu dila beli brand oversea aqua base foundation hampir rm300, jadi ramai follower dila kate mahal sgt. tapi nab baru rm69 hengget. tq sangat iflawless sebab nab ni dilla mmg love nak mati.. ni bukan review berbayar taw" #iflawlessmalaysia #iflawlessminyakarganemas #iflawlessmelaka #brushmalaysia #brushmalaysiamurah #brushmakeup #bazaarpaknil #duckcosmetics #kabukibrush #setbrushmalaysia #foundationbrush #travelbrushset #7pcsbrushset #makeuptutorialmalaysia
0 9
thelisamar

@thelisamar

Mar Lisa | مرلیسا
5 hours ago
thelisamar
Simple makeup tutorial using mermaid miracle skin perfecting dd cushion and mermaid miracle satin lipstick from @kameliacosmetics 🐚🐚🐚 . this dd cushion is really amaazinggg because it is filled with anti-aging and brightening essence which is super good for the skin. what i love most about this dd cushion is that it leaves your skin looking dewy with a healthy glow. best kannnn!? this dd cushion is a little bit too light for my skintone but thats okay i still loveee it! the mermaid miracle satin lipstick is everythinggggg! it glides on very smoothly on my lips and it feels very veryyyy comfortable. serious tak tipu. the one i'm wearing is in code arista. this is one of the best satin lipstick i have ever tried. hands down! 👌🏼 . . . 🐚 p r o d u c t u s e d 🐚 ♥️ @kameliacosmetics mermaid miracle skin perfecting dd cushion in code fair ♥️ @kameliacosmetics mermaid miracle satin lipstick in code arista ♥️ @benefitmalaysia brow zings in code no 5 ♥️ @lagirlcosmetics pro hd concealer in code creamy beige for that extra coverage on le pimplesss ♥️ catrice face glow definer in code golden glow on the cheeks ♥️ makeup revolution blush bronze & brighten palette in rave ♥️ @sofwanahcosmetics timeless eyeshadow palette in demure. i'm using the shade ocd all over my eyelid. this is one of my fav palette at the moment btw 💯✅ . . . . #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #instabeauty #instamakeup #ilovemakeup #makeupaddict #makeupjunkie #eidmakeup #simplycovered #eidmakeuptutorial #wakeupandmakeup #makeuptutorial #hijabmakeup #hijabi #eyemakeup #makeupoftheday #motd #makeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #msianbeautygram #msianbeautysquad #eyebrowtutorial #kameliacosmetics #kameliacosmeticsreview
3 68
diameidamascara

@diameidamascara

DiameidaFabMascara
6 hours ago
diameidamascara 💟💟sis suka mekap?💟💟 teruskan baca tau.... . 👍maskara berus sikat halus utk sapuan rapi setiap helaian bulu mata. tak risau dah masalah maskara berketul atau bergumpal 😁 . 👍merawat bulu mata supaya kurang gugur dan lebih subur, lebat dan hebat selepas 30 hari pemakaian yg kerap. asalnya nak bulu mata cantik tp dapat bulu mata sihat 😙 . 👍selamat digunakan. tiada merkuri, paraben dan mana2 bahan bahaya yg lain. mata cantik hati senang 😁 . 👍sebotol maskara tahan lama 2-3 bulan atau lebih. tak perlu spend duit beli maskara tiap2 bulan. sangat jimat!!😎 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . klik link pada profile 👉@diameidamascara👈 utk wasap skrg atau 012-4180090 . ejen/dropship wanted wasap ke: 016-4102520 . follow @maskara_viral follow @diameidamascara . .
1 6
diameidamascara

@diameidamascara

DiameidaFabMascara
6 hours ago
diameidamascara
: 📣📣patutlah maskara ni viral, guna jari pun boleh! . nak tahu tak, kalau dulu bulu mata cepat rosak dan gugur sebab nak tanggalkan maskara punyalah susah ya amat tapi sekarang memang senang & cepat! . video by @fareeshabeauty ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ♥️ekstrak pati ros ♥️ jojoba butter ♥️ vit e ♥️ carnauba♥️ . 👍memelihara / melentikkan / melebatkan / mengukuhkan / memanjangkan bulu mata bermula dari akar . 👍bulu mata kurang gugur dan menggalakkan pertumbuhan bulu mata baru . 👍bulu mata lebih sihat, segar, tidak kering . 👍smudge-proof / tidak comot / mudah cuci . 👍tidak gatal dan tidak memedihkan mata . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . klik link pada profile 👉@diameidamascara👈 utk wasap skrg atau 012-4180090 . ejen/dropship wanted wasap ke: 016-4102520 . follow @maskara_viral follow @diameidamascara . .
1 5
diameidamascara

@diameidamascara

DiameidaFabMascara
6 hours ago
diameidamascara 💟💟sis suka mekap?💟💟 teruskan baca tau.... . 👍maskara berus sikat halus utk sapuan rapi setiap helaian bulu mata. tak risau dah masalah maskara berketul atau bergumpal 😁 . 👍merawat bulu mata supaya kurang gugur dan lebih subur, lebat dan hebat selepas 30 hari pemakaian yg kerap. asalnya nak bulu mata cantik tp dapat bulu mata sihat 😙 . 👍selamat digunakan. tiada merkuri, paraben dan mana2 bahan bahaya yg lain. mata cantik hati senang 😁 . 👍sebotol maskara tahan lama 2-3 bulan atau lebih. tak perlu spend duit beli maskara tiap2 bulan. sangat jimat!!😎 . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . klik link pada profile 👉@diameidamascara👈 utk wasap skrg atau 012-4180090 . ejen/dropship wanted wasap ke: 016-4102520 . follow @maskara_viral follow @diameidamascara . .
1 11
superwhitemalaysia

@superwhitemalaysia

SuperwhiteMalaysia
7 hours ago
superwhitemalaysia Mencerahkan kulit wajah dengan magical root mask . magical root mask + yogurt untuk 1 jam sahaja. . selepas tu bilas bersih-bersih, face spray@toner dan sapu semula magical drop @ day @nite cream.. . tapi jangan risau, dengan 🔥magical root mask 🔥 kulit makin bersih,licin sekataaa.. . #kedahan #magicalrootmask #viralproduct #facemask #pinkoctober #whiteningskin #beautyskin #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #perfectliciousbymizzpinkkiss #superwhitemalaysia
0 2
superwhitemalaysia

@superwhitemalaysia

SuperwhiteMalaysia
7 hours ago
superwhitemalaysia Merawat kulit berminyak dengan magical root mask . magical root mask + honey untuk 1/2 jam sahaja. . selepas tu bilas bersih-bersih, face spray@toner dan sapu semula magical drop @ day @nite cream.. . tapi jangan risau, dengan 🔥magical root mask 🔥 kulit makin bersih,licin sekataaa.. . #kedahan #magicalrootmask #viralproduct #facemask #pinkoctober #whiteningskin #beautyskin #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #perfectliciousbymizzpinkkiss #superwhitemalaysia
0 3
superwhitemalaysia

@superwhitemalaysia

SuperwhiteMalaysia
8 hours ago
superwhitemalaysia Kulit glowing dengan magical face mask . magical root mask + magical drop untuk 1/2 jam sahaja. . selepas tu bilas bersih-bersih, face spray@toner dan sapu semula magical drop @ day @nite cream.. . tapi jangan risau, dengan 🔥magical root mask 🔥 kulit makin bersih,licin sekataaa.. . #kedahan #magicalrootmask #viralproduct #facemask #pinkoctober #whiteningskin #beautyskin #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #perfectliciousbymizzpinkkiss #superwhitemalaysia
0 4
superwhitemalaysia

@superwhitemalaysia

SuperwhiteMalaysia
8 hours ago
superwhitemalaysia Merawat jerawat dengan magical face mask . magical root mask + magical drop +soda bikarbonat untuk 1/2 jam sahaja. lepas tu bilas bersih-bersih, face spray@toner dan sapu semula magical drop @ day @nite cream.. . tapi jangan risau, dengan 🔥magical root mask 🔥 kulit makin bersih,licin sekataaa.. . #kedahan #magicalrootmask #viralproduct #facemask #pinkoctober #whiteningskin #beautyskin #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #perfectliciousbymizzpinkkiss #superwhitemalaysia
0 2
superwhitemalaysia

@superwhitemalaysia

SuperwhiteMalaysia
8 hours ago
superwhitemalaysia Korang pernah tak tension sebab kulit kusam? biji-biji halus?jerawat?jeragat? parut? . alamak!!!! rimasnyaa.. . tapi jangan risau, dengan 🔥magical root mask 🔥 kulit makin bersih,licin sekataaa.. . #kedahan #magicalrootmask #viralproduct #facemask #pinkoctober #whiteningskin #beautyskin #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #mizzpinkkissmillionaire #mizzpinkkissbeautyregime #perfectliciousbymizzpinkkiss #superwhitemalaysia
0 6