Loading...
Search result for #makeuptutorialmalaysia
Btw i makeup ni for photoshoot @nurfayascarves but alang2 kena makeup, soo this is the one makeup tuto for girl kat luaq sana nahh. enjoy your labour day! 😘❤️
.
#makeupbynurlynn #makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia
232 9,910 last month
Daily look for hari raya ✨
.
⚜️foundation @soshanteeq_hq
⚜️concealer @nyxcosmetics
⚜️lipmatte for blusher @soshanteeq_hq
⚜️loose powder @officialsimplysiti
⚜️palette eyeshadow @kawai.miniso_my
⚜️blusher @zoevacosmetics
⚜️eyeliner @lurvecosmetics
⚜️my favorite mascara @lynnscara
⚜️highlighter @benefitcosmetics
⚜️lipmatte @soshanteeq_hq
⚜️makeup setting spray @maccosmetics
.
eyeshadow palette cherry blossom tu boleh dapat kat @kawaii.miniso_my✨
.
#makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia #makeupartist #greenmakeuplook #nars #nyxcosmetics #nyxmalaysia #sleek #fakeupfix #zoeva #benefitcosmetics #hudabeautymalaysia
352 23,679 2 weeks ago
👾 @cilibling x @beautybrowsemy 👾 check out her instagram 💯 for more info . 🍉🍉🍉 #makeuptutorialmalaysia .
.
comments down below if you agree for 2018 giveaway 👾💯 #boboncosmetics
8 241 February 2018
What's your favorite colour? (lipstick diy pakai eyeshadow je guys😂)
.
.
.
🌴eyebrow @benefitcosmetics
🌴face toner @thayersnatural
🌴concealer hopegirl @nafura
🌴moisturizer honey bee @nafura
🌴foundation @narsissist
🌴concealer @narsissist
🌴pallete conceal @nyxcosmetics
🌴lip mate for blusher @sephora
🌴loose powder @officialsimplysiti
🌴eyeshadow primer potion @urbandecaycosmetics
🌴eyeshadow @sleekmakeup
🌴eyeliner @perfect10eyeliner
🌴liquid eyeliner @nyxcosmetics
🌴mascara @lynnscar
🌴highlighter @benefitcosmetics
🌴makeup spray @nyxcosmetics
.
#makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia #makeupartist #greenmakeuplook #nars #nyxcosmetics #nyxmalaysia #sleek #fakeupfix #zoeva #benefitcosmetics #hudabeautymalaysia
352 18,284 4 weeks ago
Smokey bronze eye + red lips 👄 requested by all of you during live session♥️ thank you so much to all yang cooperate tlg klyn utk hasilkan look ni ✨ klyn x include semua detail mcm live session malam tu🙏🏻 inshaallah ada masa klyn buat tutorial lagi ya 💕.
product breakdown :
fit me foundation (130) @maybelline .
concealer @maybelline .
loose powder - elianto .
used @tartecosmetics tartlette eyeshadow palette.
cathy doll - burgundy red liquid lipstick 👄.
false lash superstar mascara @lorealmakeup .
lens : @alhaalfalenses_hq - estee grey
________________________________
#makeuptutorial #makeup #makeuptutorialmalaysia #makeupgeek #makeuponpoint
17 539 April 2018
Klau breakout,kami pakai foundation ni ja hampa ni sries ok !! @stunning.glow ni mmg best gila sbb ada mcm2 fungsi!
2 in 1 foundation! 😍🌹
bertindak sebagai krim siang & foundation!
merawat masalah seperti jerawat, jeragat dan parut !
bila pakai muka jadi glowing ! 😍💋
.
hey hey si cantik 👋🏻
dah pakai macam-macam tapi kulit still kusam dan berminyak? make up tak tahan sampai malam? itu laaa. sis suruh try stunning glow foundation tak nak 🤪
.
diperkaya dengan vitamin a, untuk membersihkan flet hitam dimuka. vitamin c, memperbaiki texture kulit dan vitamin e pulak merawat parut dan membaiki kulit rosak. cure and glow.
.
disertakan sekali beeswax, bagi mengatasi keradangan kulit dan melembabkan kulit.
.
kolegen rumpai laut. ia mengandungi kandungan mineral, asid amino dan beta-karotein dan protein yang tinggi tau bagi membantu mengekalkan kolagen dalam kulit kita.
.
kandungan serbuk mutiara pula untuk mengatasi masalah pingmentasi dan kulit warna tidak sekata plus memperbaiki kulit yang rosak akibat matahari dan parut.
.
harga rm59.90 ! 😉💕
.
grab yours now sayangs ❤
.
--
#stunningglow #stunningglowfoundation #stunningglowreview #foundationmalaysia #solekdanrawat #cureandglow #kosmetikmalaysia #trustedseller #makeupmurah #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeuptutorialmalaysia #agentswanted
24 6,930 January 2018
Wahh pandai dia makeup..
boleh tgk bnyk lg makeup awesome kt ig ini: @makeupbyasmawati .mcm real mummy..seram pula kita tgk
23 113 January 2018
My basic face makeup routine ♥️ loving the @organictouchmalaysia ‘s cleopatra’s secret rose face mist! sooo refreshing ✨
untuk makeup mata, boleh tengok video yang klyn post sebelum ni ya ♥️
-
product deets;
@maybelline fit me foundation (130)
@maybelline pure mineral concealer
@elianto_make_up pro contour kit
@elianto_make_up loose powder (02)
-
song : smile (feat. sophie meiers & ben beal)
#makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia #makeupbysnen #makeupbyemaleenminhad #makeup
7 377 4 weeks ago
Hey blushies,
here’s a makeup tutorial using the mermaid makeup brush set from the under the sea collection. this time, focusing more on the eyes 👀. enjoy!
.
tutorial by @zetiezulkafli_
.
6 pcs mermaid makeup brush set.
.
price:
rm45
postage: rm8sm|rm10ss
.
products used:
1. @beyoutifullyblend mermaid makeup brush set
2. @hadalabomalaysia hydrating lotion
3. @maybelline dream velvet foundation
4. @beyoutifullyblend mini sponge
5. @shiseido loose powder
6. @beyoutifullyblend impressed you eyeshadow palette by beauty glazed
7. #odbohighlighter 8. #eliselashes code 8190
9. #in2itlipstick .
#berusmakeup #makeupbrushmalaysia #berusmakeupmurah #berusmakeupmalaysia #berusmakeupunik #kabukibrush #setberusmakeup #berusmakeupkabuki #makeupbrushmurah #kabukibrushmalaysia #berusmakeuphalal #unicornbrush #diamondbrush #unicornbrushmalaysia #kabukibrushmalaysia #brushset #setberusmakeup #brushsetmurah #marblebrush #berusmakeupmarble #makeuptutorial #makeuptutorialmalaysia #mermaidbrushmalaysia #shellbrushmalaysia #glitterbrushmalaysia
3 169 April 2018

@kakimakeuptutorial

kakimakeuptutorial
Cantik sangat 😍
.
.
.
.
cr : @muabellaz
.
.
.
.
.
.
.
#makeuptutorial
#makeuptutorialmalaysia
#caramakeupsimple
1 14 1 hour ago

@diameidamascara

diameidamascara
Real lashes ok no fake-fake only with diameida mascara ❤❤❤
4 529 15 hours ago

@diameidamascara

diameidamascara
Love at first sight...dah try baru tau cenggini 👍👍👍
2 567 15 hours ago

@diameidamascara

diameidamascara
#sarahfazny dah try diameida mascara and she luv it!!!
3 628 15 hours ago

@deehamirmakeupyou

deehamirmakeupyou
Offer raya🎉🎉🎉 hanya rm80 sahaja untuk make up raya. boleh untuk open house atau apa apa majlis. jom cantik and segak di hari raya.

cepat dm or wasep 018-4661571 🤗🤗 #muaselangor #muaklang #muamalaysia #muaperak #muamurah #makeupartistselangor #makeupartistklang #makeupartistmalaysia #makeupartistperak #makeupartistmurah #makeuptutorialmalaysia #makeupraya2018 #makeupoffermalaysia #offerraya2018 #sayajualservice #offermurah
0 5 16 hours ago

@deehamirmakeupyou

deehamirmakeupyou
Offer raya🎉🎉🎉 hanya rm80 sahaja untuk make up raya. boleh untuk open house atau apa apa majlis. jom cantik and segak di hari raya.

cepat dm or wasep 018-4661571 🤗🤗 #muaselangor #muaklang #muamalaysia #muaperak #muamurah #makeupartistselangor #makeupartistklang #makeupartistmalaysia #makeupartistperak #makeupartistmurah #makeuptutorialmalaysia #makeupraya2018 #makeupoffermalaysia #offerraya2018 #sayajualservice #offermurah
0 9 22 hours ago

@foundation_dqueen

foundation_dqueen
Kenapa d'queen foundation best sangat ??
. 💓spf 50
.
💓mengecutkan jerawat
.
💓memudarkan parut dan jeragat
.
💓natural glowing effect
.
💓mesra solat . bebas silikon !!
.
💓senang sangat nak blend
.
💓auto - tone . sesuai utk semua tona kulit
.
💓bertindak sebagai sunblock
.
💓sapuan kemas dan sekata
.
💓tidak menyumbat pori .
💓lagi peluh lagi glowing
.
💓sesuai dijadikan concealer kening
.

cepat whatsapp untuk grab gaji2x ni 💋💋💋
💰rm65
📲wasap 0193444248
1 3 23 hours ago

@foundation_dqueen

foundation_dqueen
2 3 23 hours ago

@foundation_dqueen

foundation_dqueen
1 2 23 hours ago