Loading...
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
6 days ago
hidayahhanafi_mua No clue on the name of look that i just created. ada siapa2 nak namakan look ni? 😘
3 29
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Suka tak silver smokey eyes macam ni? indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘 - jom tengok instagram i @hidayahhanafi_mua untuk tengok hasil kerja i sebelum ni. booking utk mekap servis di area alor setar. whatsapp 0162099539
1 18
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘
1 25
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Jelingan manja pulak dia bagi. hehe. indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘 - jom tengok instagram i @hidayahhanafi_mua untuk tengok hasil kerja i sebelum ni. booking utk mekap servis di area alor setar. whatsapp 0162099539
1 17
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘 - jom tengok instagram i @hidayahhanafi_mua untuk tengok hasil kerja i sebelum ni. booking utk mekap servis di area alor setar. whatsapp 0162099539
3 24
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘 - jom tengok instagram i @hidayahhanafi_mua untuk tengok hasil kerja i sebelum ni. booking utk mekap servis di area alor setar. whatsapp 0162099539
1 27
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
4 days ago
hidayahhanafi_mua Indonesian bridal look i’m not saying every bride in indonesia would go with this look, but then this is the signature look for indonesian bride. some of you asked how to define indonesian bridal look. well, from my observation by looking at their photos and videos, i would say their makeup features are: ✅ heavy foundation. some of the shades are lighter like few tones than the bride’s original skin. ✅ contact lens. most of them love lighter colours. example baby blue and silver. maybe because those colours can actually make them look fairer? ✅ blusher. blusher kalau dalam gambar kita nampak terang, makna kata dalam real life memang lagi extra terang. the application haruslah bermula di bawah mata, bukan di pipi. mungkin sebab nak doll-effect kot. ✅ kening. kena on-flick sentiasa. tapi dekat dalam gambar ni i tak buat sebab honestly i tahu buat soft brow sahaja sebab dah terbiasa😅 ✅ lipstick. kena senada dengan blusher. ✅ eyeshadow kena buat heavy smockey eyes ✅ lower water line kena line dengan white eye liner, nak bagi effect mata lagi besar. ✅ false eyelashes. haruslah bulu mata yang paling lebat dan panjang sekali. dan kena pakai dua lapis. itu ja untuk hari ini. kalau ada sapa2 nak try buat look ni, jangan lupa tag i okay. teringin nak tengok hasil kerja hampa pula. hehe 😘😘😘 - jom tengok instagram i @hidayahhanafi_mua untuk tengok hasil kerja i sebelum ni. booking utk mekap servis di area alor setar. whatsapp 0162099539
5 25
hidayahhanafi_mua

@hidayahhanafi_mua

RM200 Wedding & E-Day Makeup
2 weeks ago
hidayahhanafi_mua Makeup service. for booking 0162099539.
1 16