Loading...
Search result for #makeuptutorialmy
Basic makeup class (natural makeup look) by @makeupbydianahafiz .... sponsor @favveecosmetic (beauty mist) @everdeenss_hq (foundation) @deep_heritage_beauty_hq (lipstick) @magiquebyer_hq (beauty potion) @nurazzahzulkufli (makeup remover) .... makeup / business inquiry +6018.760.1750 .. #makeuptutorial #makeupartist #makeupaddict #mua #muakl #muabrunei #muasingapore #muamalaysia #muamy #makeuptutorials #beauty #beatyblogger #makeuplook #naturallook #makeuptutorialmy
3 44 December 2016
Love the bold lips! ๐Ÿ˜ #makeuptutorialmy #makeuptutorialmalaysia #malaysianyoutuber @amalinajasmin with @repostapp ใƒปใƒปใƒป bold purple make up tutorial ๐Ÿ’œ . face: ๐Ÿ”ธhoney bee venom multi solution cream ๐Ÿ”ธsilky girl skin perfect liquid foundation ๐Ÿ”ธmaybelline instant age rewind eraser dark circle concealer ๐Ÿ”ธsilky girl shine-free loose powder ๐Ÿ”ธsendayu tinggi highlight & contour ๐Ÿ”ธthe face shop coral cushion blusher ๐Ÿ”ธurban decay all nighter setting spray . eyes: ๐Ÿ”ธmorphe 35n matte eyeshadow pallete ๐Ÿ”ธchome glitter eyeshadow ๐Ÿ”ธmaybelline eye studio crayon black eye liner ๐Ÿ”ธelise falsies code 6448 . eyebrow: ๐Ÿ”ธdaiso brow pencil . lipstick: ๐Ÿ”ธobsess cosmetics code pavlova . #motd #motd. #makeuptutorial #boldmakeuplook #makeup #makeupjunkie #makeuptutorialmalaysia #muamalaysia #mua #makeupenthusiast
3 43 September 2016
*lastnight* evening makeup & hairdo by me. thank youuuuu sulu laban slalu ngundang ku kitu nganta ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ follow insta @gracejonie for booking, pm or whatsapp at 0148864983 ๐Ÿ˜˜ #makeuptutorialmy #makeuptutorial #hairstyle #hairdo #hairdobygracejonie #makeuptutorialmalaysia #onfleekmy #makeuponfleek #makeupmalaysia #makeupartismalaysia #makeupartist #makeupartis #makeupartissarawak #makeupartisbintulu #muasarawak #muamalaysia #gracejonie  #makeupbygracejonie #muabygracejonie #bintulusarawak #bintulu #sarawak #malaysia #mua #muabintulu
2 101 December 2016
ู„ูˆ ุนุงูˆุฒูŠู† ุชูุงุตูŠู„ ุนู† ุงู„ู„ูˆูƒ ุงุฏุฎู„ูˆุง ุนู„ู‰ ู‚ู†ุงู‡ ุงู„ูŠูˆุชูŠูˆุจ https://www.youtube.com/channel/ucvh6eteq7kkplbuiawn34eg #makeuptutorialsxox #makeuptutorials #makeuptutorialph #makeuptutorialzueratouch #makeuptutorialss #makeuptutorialsid #makeuptutorialindonesia #makeuptutorialsx0x #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorial0x #makeuptutorial๐Ÿญ๐Ÿญ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #makeuptutorial_official #makeuptutorialvideo #makeuptutorialmy #makeuptutorialskz #prilaga #makeuptutorialsbr #makeuptutorialx0x #makeuptutorialxox #makeuptutorialsx0xyou #makeuptutorialworld #makeuptutorial #makeuptutorials0x
2 12 2 weeks ago

@makeupbyamalinajasmin

Makeup By Amalina Jasmin
Nude makeup (with dark lipstick) look! - don’t forget to join my contest, win yourself a personal skincare and makeup class with me worth rm150! ๐Ÿ’™ lot’s of love!! - products breakdown: @nrcosmetics_my luxury face mist | primer & moisturizer | foundation (light + dark) @silkygirlcosmetics matte lipstick (nearly nude) @breenabeauty blending pearl @nafura hopegirl concealer @alysa.my lumiere loose powder (for baking) | cotton angel powder (to set makeup) heavy rotation eyebrow @essence_cosmetics brow gel @tartecosmetics tartelette in bloom @etudehouseofficial bling bling eyestick @maybelline push up drama mascara @eyelashes.my elise 6448 @benefitcosmetics hoola bronzer @morphebrushes blushed pallete @nyxcosmetics dewy finish setting spray @thebalm_cosmetics mary lou manizer highlighter @syedfaizalbeauty liquid lipstick (amberlocks) - #makeup #makeuptutorial #makeuptutorialmy #motd #makeuptutotialmalaysia #malaysiamakeup #mekapmalaysia #makeupbyamalinajasmin #makeuplover #makeupenthusiast #motn #makeuplook #nudemakeuplook #makeuptutorialvideo
10 40 3 weeks ago

@melissarayyan

GLOW GLOW AND GLOW GITEW โœจ
Hasil makeup live by mua @farrahenna. levvvv betul look doll doll ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tq sayangku ๐Ÿ˜๐Ÿ’• klik link kat bio untuk grab ud foundation ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #udcosmetics #udfoundation #udfoundationcodelight #udfoundationcodenude #muajb #bridalmakeup #bridaljohor #pengantinjohor #makeuptutorialmy
0 14 3 weeks ago

@melissarayyan

GLOW GLOW AND GLOW GITEW โœจ
Alhamdullilah.. tq mua @fizakamaruzzaman .. tekstur ud foundation yg sgt mudah diapply pada skin.. uoolss mesti cubaโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ.. tq mua @farrahenna โค๏ธ๏ธโค๏ธ๏ธโค๏ธ๏ธ... . repost from @farrahenna @toprankrepost #toprankrepost makeup model mengunakan @udcosmetics.hq ..kak @fizakamaruzzaman pun kata cantik tau foundation ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #udcosmetics #udfoundation #udfoundationcodelight #udfoundationcodenude #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorialmy #visitmyig #makeupjohor #pengantinjohor #bridaljohor
0 13 4 weeks ago

@melissarayyan

GLOW GLOW AND GLOW GITEW โœจ
Meh kita belanja sat makeup tutorial by @beanmude . thank you sifu @majahenna sudi jadi model. meletops gituwwww ๐Ÿ˜˜ . . berminat nak try ud foundation ? klik je link kat bio okay ๐Ÿ˜Š . . #onfleekmy #makeuptutorialmy #muajb #makeupmalaysia
0 4 4 weeks ago

@melissarayyan

GLOW GLOW AND GLOW GITEW โœจ
Meh kita belanja sat makeup tutorial by @beanmude . thank you sifu @majahenna sudi jadi model. meletops gituwwww ๐Ÿ˜˜ . . berminat nak try ud foundation ? klik je link kat bio okay ๐Ÿ˜Š . . #onfleekmy #makeuptutorialmy #muajb #makeupmalaysia
0 6 4 weeks ago

@melissarayyan

GLOW GLOW AND GLOW GITEW โœจ
Meh kita belanja sat makeup tutorial by @beanmude . thank you sifu @majahenna sudi jadi model. meletops gituwwww ๐Ÿ˜˜ . . berminat nak try ud foundation ? klik je link kat bio okay ๐Ÿ˜Š . . #onfleekmy #makeuptutorialmy #muajb #makeupmalaysia
0 5 4 weeks ago

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
Omg guys! remember i uploaded instatory on mua leen zakaria’s makeup class on cny’s weekend? ala yang i dok sedih2 tu sebab date tu tak free. guess what, leen tukar new date to march instead! horayyy! ๐ŸŽŠ - . gigih tau last week i komen kat instagram leen cakap kalau dia buat kelas i would be the first one to join. surprisingly, dia reply cakap she would organised very soon. tengok2 next week tu dia post la kata dia nak buat class on 28th feb. sedih sat time tu sebab date tu tak free. dan sekali lagi gigihnya i pegi komen kat post leen cakap i tak boleh nak join sbb adik i ada majlis sambut menantu kat perlis. padahai tu adik asyraf punya majlis, i pergi menyemak ja ๐Ÿ˜‹. eh tapi adik asyraf kira adik i la jugak kan? kan kan? โœŒ๐Ÿป๐Ÿ˜† - . lepas i komen tu, tiba2 few hours lepas tu dia dah delete that post. dan utk kali ketiganya i gigih pulak dah pi email dia tanya dia delete that post sebab dia nak tukar tarikh ka? if yes, i harap date yg dia set tu i can join. tup2 malam tu dia upload balik dengan tarikh baru ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ miracle apakah ini? lelaju like less than 1 min boyfie i bayarkan deposit ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ. thank you ummi love and asyraf sebab doakan date tu diubah (sebenarnya i yang paksa suruh doa macam tu ehehe). walaupon bunyi macam impossible ja. tapi i believe in kuasa doa. gituewwww ๐Ÿ’ž thank you juga to mama of asyraf sebab selalu tau nasihat macam mana nak improve my skills more. she’s the one who cadangkan leen’s punya class. who knew few days after that terus leen buka kelas ๐ŸŒŸ. k lah, i belanja sat hasil seni leen zakaria. i suka sebab mekap dia nampak sangat sleek and clean! . - #nofilter #untrimmedbrows #untrimmedeyebrows #makeup #makeupartist #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #mua #muamalaysia #muamurah #muamuslimah #bridalmakeup #pengantin #makeuppengantin #malayweddimgguide #bridalmakeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorialmy #naturalmakeup #naturalbridalmakeup #muakedah #muautara #muautaramurah #muautaraperliskedahpenang #muakedahmurah #muakedahperlis #muaalorsetar #makeupartistmalaysia
2 19 last month

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
One with my model, hikmah during alha’s makeup class. thank you so much for being an awesome and supportive friend ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜. . - swipe right to see her n***d face before i start doing my magical touch ๐Ÿงš๐Ÿผ‍โ™€๏ธ. pretty before, prettier after makeup ๐Ÿ’๐Ÿป‍โ™€๏ธ . - #nofilter #untrimmedbrows #untrimmedeyebrows #makeup #makeupartist #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #mua #muamalaysia #muamurah #muamuslimah #bridalmakeup #pengantin #makeuppengantin #malayweddimgguide #bridalmakeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorialmy #naturalmakeup #naturalbridalmakeup #muakedah #muautara #muautaramurah #muautaraperliskedahpenang #muakedahmurah #muakedahperlis #muaalorsetar #makeupartistmalaysia
4 24 last month

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
That’s my pretty model alright for top 15 ๐Ÿ† . - “eyeshadow meletup!” “makeup base clean & bersih macam kulit orang have-have” “baru berapa bulan jadi mua tapi teknik blending eyeshadow power. dah lama2 nanti mesti jadi lagi hebat nih” - . tu antara komen positif yang i dapat dari makeup guru hebat, dato’ alha and few other people from today’s class. bukan main happy lagi bila kena puji dengan alha ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š. even dapat top 13 out of 30+ participants yang mostly dah bertahun jadi mua compare to me yang only few months bjinak jadi mua pon i dah happy dah. sebab i baru lagi kot kan, jgn la expect i boleh dapat top 3 terus gaissss ๐Ÿ˜˜ - . so its a wrap untuk makeup class dengan alha alfa & ezal ezlizan hari ni dekat peneng. banyak sangat ilmu baru yg i belajar hari ni. thank you hikmah malik sebab jadi model tak berbayar i hahaha ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ. thank you ummi kite ida shahida sbb gigih angkut satu family mai peneng utk support i. ngeh3 ๐ŸŒš๐ŸŒท - . okay lepas ni i nak cari 2 model untuk i recreate balik 2 look berlainan yang i belajar tadi. ada orang rela nk jadi guinea pigs i tak? hehe ๐Ÿ™ƒ - . #nofilter #untrimmedbrows #untrimmedeyebrows #makeup #makeupartist #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #mua #muamalaysia #muamurah #muamuslimah #bridalmakeup #pengantin #makeuppengantin #malayweddimgguide #bridalmakeupmalaysia #makeuptutorialmalaysia #makeuptutorialmy #naturalmakeup #naturalbridalmakeup #muakedah #muautara #muautaramurah #muautaraperliskedahpenang #muakedahmurah #muakedahperlis #muaalorsetar #makeupartistmalaysia
3 33 last month

@falace.my

Makeup Organizer & Bag๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
0 32 last month

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
Wokeup 3.30 a.m. just to get myself ready and off to groom 4 clients of mine this morning alone. - . semua request makeup for event with natural look and no fake lashes. sempat tangkap gambar 2 orang saja. lagi 2 terlupa sebab kalot sikit time tu. hehe ๐Ÿ™ƒ - . whatsapp 016-2099539 for booking. . - #nofilter #untrimmedeyebrows #makeup #makeupartistkedah #makeuptunang #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #makeupsanding #makeupnikah #makeupnikahmurah #muamalaysia #muamurah #bridalmakeup #pengantinmalaysia #makeuppengantin #malayweddingguide #bridalmakeupmalaysia #naturalmakeup #naturalbridalmakeup #muakedah #muautara #muautaramurah #muakedahmurah #muakedahperlis #muaalorsetar #muajitra #muautaraperliskedahpenang #makeupartistmalaysia
1 22 last month

@falace.my

Makeup Organizer & Bag๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Waterproof box๐ŸŽ‰ rm 145 free shipping features๐Ÿ‘‡ ๐ŸŽˆ10x10x21cm ๐ŸŽˆwaterproof ๐ŸŽˆcan put skincare bottle ๐ŸŽˆcan put makeup brush ๐ŸŽˆget free 1500pcs white pearls whatsapp: click lin on @falace.my bioโœจ #makeupcontainer #makeupbrushbox #acrylicmakeuporganizer #muamalaysia #makeuptutorialmy
0 10 December 2017

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
Ramai pulak berkenan dengan warna lipstik i letak kat chae semalam. dok tanya2 lipstik apa pakai. - . actually kalau ikutkan mua, depa payah aih nak habaq pakai barang apa and code apa unless ampa student depa, baru depa mau share. kalau dak harapan la. kalau dok share free satgi depa takut tak dak orang mai kelas mekap depa pulak kan. huhu. tapi takpa, disebabkan malam ni malam jumaat, i nak belanja la i pakai lipstik kod apa kat chae smalam. - . kalau ampa perasan, mua yang meletup akan gabung atleast 2 warna utk create the perfect lipstick shade utk client depa. utk chae smalam, i campur tarte tarteist quick dry matte lip paint code sis (harga rm95, beli kat sephora) & colourpop ultra satin liquid lipstick code tansy (harga rm30++ (exclude postage), preorder dari usa). - . boleh tengok gambaq hat i upload. dia ada tunjuk swatches for each lip colours that i used ๐Ÿ˜˜ . - #nofilter #untrimmedeyebrows #makeup #makeupartistkedah #makeuptunang #makeuptunangmurah #makeupsandingmurah #makeupsanding #makeupnikah #makeupnikahmurah #muamalaysia #muamurah #bridalmakeup #pengantinmalaysia #makeuppengantin #malayweddingguide #bridalmakeupmalaysia #naturalmakeup #naturalbridalmakeup #muakedah #muautara #muautaramurah #muakedahmurah #muakedahperlis #muaalorsetar #muajitra #muautaraperliskedahpenang #makeupartistmalaysia
3 23 December 2017

@hidayahhanafi_mua

MUA Kedah Natural Look
Feedback mekap tadi ๐Ÿค—
4 21 December 2017