Loading...
Search result for #makeuptutorialsx0xchill
makeupbymixiena

@makeupbymixiena

Nahiely Alexandra🌺🐚
July 2017
makeupbymixiena
Summer screams highlight & dewy finish!! don't forget to subscribe to my youtube channel: makeupbymixiena .when it comes to my videos i always let my personality shine through above it all. this is who i am, ain't no changing it. πŸ’« πŸ’« πŸ’«foundation ; @marcbeauty re(marc)able full coverage foundation πŸ’« concealer ; @tartecosmetics shape tape πŸ’« @rcmamakeup setting powder πŸ’« bronzer: @maccosmetics selena collection - techno cumbia πŸ’« highlight @anastasiabeverlyhills glow kitπŸ’« blush : @nyxcosmetics ombré blush - mauve me πŸ’«lashes : @dodolashes πŸ’« eyebrows @anastasiabeverlyhills brow wiz πŸ’« lips @limecrimemakeup roswellπŸ’« setting spray : @nyxcosmetics dewy finish πŸ’« eyeshadow is the @kyliecosmetics take me on vacation palette πŸ’« πŸ’«#makeuptutorialsx0xchill #makeupbeginner #makeupforlatinas #wakeupandmakeup #latinamua #nyx #anastasiabeverlyhills #macselena #maccosmetics #limecrime @froartistry @anastasiabeverlyhills @bilintinamakeup @makeuptutorialsx0x @itsisabelbedoya @dodolashes @slave2beauty @beauty1234__ @mikasabeauty @undiscovered_muas #makeupbymixiena #makeupbyme
8 97
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
June 2017
vella_beauty @makeupjackyluvv is so gorgeous! our mud mask is perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, lightens dark spots, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. get yours from vellabeauty.com #spreadthelove _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
0 254
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
June 2017
vella_beauty It's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, lightens dark spots, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. get yours from vellabeauty.com #spreadthelove photo credits: @mishainwonderland970 _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
0 183
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
May 2017
vella_beauty It's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, lightens dark spots, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. get yours from vellabeauty.com #spreadthelove photo credits: @mishainwonderland970 _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
2 256
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
May 2017
vella_beauty It's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, lightens dark spots, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. get yours from vellabeauty.com #spreadthelove photo credits: @mishainwonderland970 _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
5 241
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
May 2017
vella_beauty
🌚🌚🌚🌚the vella beauty dea sea mud mask is in stock! it's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. link is in the bio #spreadthelove _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
4 260
shaikha_aldhari_makeup

@shaikha_aldhari_makeup

Shaikha AL-Dhari_Makeup Artist
April 2017
shaikha_aldhari_makeup Love all sorts of feedback positive or negative πŸ™ŒπŸ»#art#inspirationalquotes#selfie#qoutes#fashion#fashionaddict#makeuplover#makeuplover#makeupartistsworldwide#bahraini#mua#styleoftheday#photography#photoshoot#motiviation#love#automne#hollywood#stars#glam#smok#accessories#red#lips#lashes#lashesonfleek#Ψ¨Ψ­Ψ±ΫŒΩ†#transformationtuesday#transformation##makegirlz#transformationtuesday#makeuptutorialsx0xchill
2 72
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . labour day sale rm30 for each lipquid . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
0 12
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . labour day sale rm10 off for purchase rm50 and above . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
0 9
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . labour sale rm85 for combo set . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
0 11
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . weekend sale rm30 for each lipquid . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
1 18
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
April 2017
vella_beauty It's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. link is in the bio #spreadthelove _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
0 301
beautybydivina

@beautybydivina

`❁Daily Makeup`❁
April 2017
beautybydivina These glosses from @glitterinjections have some serious pigmentation πŸ˜β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € what brand of lipgloss do you use!? ⬇comment⬇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ πŸ‘Œtag your bestieπŸ‘Œβ €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β € #laurag_143 #gerardcosmetics #makeupjunkie #makeupbyme #girlsociety #makeuptutorialsx0xchill
15 364
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . weekend sale rm30 for each lipquid . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
0 12
lord_herrlich_matte_lipquid

@lord_herrlich_matte_lipquid

BUY 1 FREE 1!
April 2017
lord_herrlich_matte_lipquid Matte lipquid by lord cosmetics . weekend sale rm30 for each lipquid . . warna yang jadi trending sekarang: 1. startruck ( bloody red ) 2. unicorn ( dusty pink ) 3. vivy ( nude ) mesti you alls nak kan matte lipquid with plumper first in malaysia niii so apa lagiiiiiii sebelum habis gaiss. tak berhenti henti orang order ni. laku teroxxxx!! . kenapa perlu pilih lord? . πŸ’ matte lipquid with plumper yang pertama di malaysia. 10% plumper yang terkandung membantu membentuk bibir awak lebih kemas dan penuh. munggil gituu. . πŸ’ lip booster yang mampu membantu warna primer menjadi sekunder dengan penggunaan produk tersebut. . πŸ’ painless bee stung effect dimana tiada rasa sakit ketika memakai lord plumper kami. . πŸ’ packaging kami bertaraf antarabangsa. awak mesti tak menyesal memiliki koleksi kami. . πŸ’ warna kami yang cantik lebih tahan lama berbanding produk lain. merekah pun tidak. diperkaya dengan collagen untuk bantu bibir awak lebih lembap. . πŸ’ bau yang wangi . πŸ’ tidak menggelupas . πŸ’ duta lord kami elfira loy. sape je tak kenal kan? . whatsapp saya cepat cepat di 011-21440422 . 011-21440422 . 011-21440422. . atau tinggalkan no fon awak untuk saya whatsapp awak πŸ˜‰ so, stay tune!! #lipmattewithplumpermaysia #kosmetikmurah #kosmetikmalaysia #lordcosmetic #elfiraloy #newyear #2017 #produkbaru #lipstickmalaysia #lipstick #lipplumpmalaysia #instagram #malaysia #kedaionline #shopping #kedaimurahmalaysia #beautifullipstick #ladies #wanita #perempuan #makeup #makeuptutorialsx0xchill
1 16
vella_beauty

@vella_beauty

VellaBeauty
March 2017
vella_beauty Shop vellabeauty.com and try out this great mask! 10% goes to skin cancer research! 🌚🌚🌚🌚the vella beauty dea sea mud mask is in stock! it's perfect for clearing acne, closing pores, reducing wrinkles, glow, and softness. see the difference in just 3 weeks! purchase yours today and help those that are in battle against skin cancer! portion of our proceeds go directly to skin cancer research :) you can make the difference. link is in the bio #spreadthelove _______________________________________________________#vellabeauty #glitter #anastasiabrows #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #sigmabeauty #vegas_nay #brianchampange #wakeupandmakeup #universodamaquiagem_oficial #mua #hair #makeup #makeupgeek #hypnaughtypower #peachyqueenblog #makeupartistworldwide #shimycatsmua #1minutehair #makeuptutorialsx0xchill #whitehenna #henna #mehndi #simplehenna #smashboxcosmetics #redlips #lips #kyliejennerlips #starbucks
2 409