Loading...
Search result for #malaysian

@fa.sneakers.my

fa.sneakers.my
0 0 in a minute

@fa.sneakers.my

fa.sneakers.my
0 0 1 minute ago

@whyhazwani

whyhazwani
Gaya seorang juara. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ siapa patient yang sebenarnya ni. 🀨 #qaisydamienheykal #myson #malaysianmom #mommylife #momsy #motherhood #klmom #malaysian #family
0 1 1 minute ago

@fa.sneakers.my

fa.sneakers.my
0 0 9 minutes ago

@fa.sneakers.my

fa.sneakers.my
1 0 12 minutes ago

@fa.sneakers.my

fa.sneakers.my
1 1 15 minutes ago

@thesuriarosessetapak_kl

thesuriarosessetapak_kl
Selamat pagi sayang ? ada sesiapa tak yang ada masalah di atas ? yang ada pleasee whatsapp kakak sekarang untuk sayang semua tambah collagen dlm badan yea sayangg ❀️ yelaa sayangg kalau collagen tade dlm bdn kulit kedut , tak bermaya , badmood sentiasa , kulit kusam , rambut gugur , awak suka ke sayangg ? pleasee sayangg kembali kan seri wanita tu sayangg untuk suami , boyfriend , kawan-kawan . tak suka ke kena puji sayangg ? tak suka ke org semua sayng ? suka ke org perli ckp ee kusamnyaa muka ? suka ke sayang ? please sayang wake up sayangg , kembali kan collagen dlm badan sayng . dengan hanya consume twc dan suriasoap anda dpt selesaikan masalah di atas semua sayangg . bukan setakat tu putih dapat , sembelit lesap , senggugut hilang , period kembali teratur , skin glowing , bebas jeragat , bebas jerawat , jeragat , kecilkan pori , sunburn , parut jerawat lesap , kilit kering hilang , kulit kusam hilang , whitehead & blackhead lesap , radang kulit hilang haa macam-macam boleh selesaikan masalah awak sayangg 😍😍 cepat whtspp kakak sayang , harga murah dapt , freegift dapat . haaa tak nak ke sayang ? tak menyesal tau sygg melabur kalau berhasill πŸ’‹ cepat dapatkan segera sayangg 011-16381477
.
#likeforlikes #malaysian #twc #suriasoap #like4likes #thesuriarosesampang #thesuriarosessetiawangsa #thesuriarosespuchong #thesuriarosesbangsar #thesuriarosessubangjaya #thesuriarosesklcc #thesuriarosespavillion #thesuriarosesshahalam #thesuriarosesdamansara #thesuriarosespantaidalam #thesuriaroseskelanajaya #thesuriarosessetapak #thesuriarosessentul #thesuriarosesgombak #thesuriarosesselayang #thesuriaroseswangsamaju #thesuriarosestamanmelati #thesuriarosesbangi #thesuriarosesputrajaya #thesuriarosesukayperdana #thesuriaroseskepong #thesuriaroseskajang #thesuriarosesdengkil
1 7 8 minutes ago

@begchantekk

begchantekk
[ ready stock ] anti thief shoulder backpack
-
material : pu leather
size : 24cm x 28cm x 13cm
length of stripe : 80cm
-
colour : blue , black , white , pink , grey
-
rm33
postage rm8sm / rm12ss

whatsapp 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4likes #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
0 12 15 minutes ago

@begchantekk2

begchantekk2
[ ready stock ] anti thief shoulder backpack
-
material : pu leather
size : 24cm x 28cm x 13cm
length of stripe : 80cm
-
colour : blue , black , white , pink , grey
-
rm33
postage rm8sm / rm12ss

whatsapp 0174066335

#begmurah #begmurahmalaysia #malaysia #malaysian #slingbagmurah #like4likes #likeforlikes #begmampumilik #bucketbagmurah #bucketbagmurahmalaysia #slingbag #bazarpaknil #slingbagmurahmalaysia #slingbagmalaysia #begrm20 #lubukbegmurah #bagpackmurah #bagpackmurahmalaysia #bagpackmurahmalaysia #bagpackrm25 #cikguseo #ajimaura #aurainsta #terapiinstagram
2 11 16 minutes ago

@queenvirginremysouthfield

queenvirginremysouthfield
Everything is in stock now‼️get your v****n hair from #queenvirginremy and you’ll feel like the queen you were born to be πŸ˜‰πŸ₯°
.
.
.
#ruleyourlook #comegetyourweavegirl #queenin #brazilian #peruvian #mongolian #malaysian #bundlesforsale #freeclosures
0 0 16 minutes ago

@fnd.couture

fnd.couture
Soft purple + white.. πŸŽ€πŸŽ€
.
.
saiz 2..2-4 tahun.. rm24 sahaja πŸ‘πŸ‘
.
.
cepat-cepat wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye.. 😊😊
.
.
ribbon dijual berasingan
.
.
* please bear in mind that photo may slightly different from actual item in terms of color due to the lighting during photo shooting or the smartphones / monitor's display
.
.
#tudung #tudungbaby #tudungbudak #tudungbayi #tudungkanak2 #tudungkanakkanak #tudungcomel #tudungbabycomel #tudungbabymurah #sayajualtudung #sayajualtudungbudak #sayajualtudungbaby #homemade #madeinmalaysia #malaysiaonlineshop #madeforkids #fndcouture #malaysia #instashop #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #onlineshop #kedaionline #bazaarmalaysia #customfnd
0 3 17 minutes ago

@pendukung_uas

pendukung_uas
Barokallohu fii kum tuan guru ust. abdul somad

#ulama
#ustadabdulsomad #ulamaindonesia #videoustadzabdulsomad
#vidioustadzabdulsomad
#ustadzabdulsomad
#indonesia
#malaysian
#bruneidarussalam
#islamisnotterrorist #negeri #damai #nikah #dakwah #aswaja #keluarga #imam #sholat #berjamaah #adab #nkrihargamati #republikindonesia - #regrann @regran_ed from @video_ustadz_abdul_somad -
____________
hanya 35 ribu rupiah sudah bisa wakaf pesantren?

bayangkan …dg wakaf mulai rp 35.000 saja maka arwah ayah kita, ibu kita, kakek-nenek kita, & org2 yg kita sayangi akan mendapat syafaat & pahala hingga yaumil akhir.

kami sdg berupaya membebaskan lahan seluas 7 hektar di sekitar waduk jatiluhur, jabar. disitu insyaallah akan dibangun boarding school pondok pesantren izzatul qur’an indonesia. setiap pewakaf akan menerima sertifikat wakaf.

penasihat kampung tahfidz, syech ali jaber https://youtu.be/st9mvpddevc

ketua yayasan & ponpes, ust. ahmad rofi’ https://youtu.be/8cp16-dmwbg

pembina yayasan & ponpes, ust. amir faishol fath https://youtu.be/ojufjtk1xo0

wakaf bisa sampaikan melalui rek. yayasan izzatul qur’an indonesia

bni syariah - no. rek. 0722053270 a.n. izzatul quran indonesia

bsm - no. rek. 7119186778 a.n. izzatul quran indonesia

informasi dan konfirmasi transfer ke : 08128082410 (ust. ahmad rofi)

1. website https://izzatulquran.com
2. facebook fb.com/ponpesizzatulquran
0 27 17 minutes ago