Loading...
Search result for #mamasab
Rindu kat pavlova @sabrina_bakery je sebenarnya i.. huuu
.
@regran_ed from @creativeddesserts - super tasty ๐Ÿ“ท๐Ÿ˜๐Ÿ‘! leve your comment ! yes or no ?
by:@jungletwisted1
follow: ๐Ÿ’š@variedtreats ๐Ÿ’ก๐Ÿฐ
sigam: ๐Ÿ’š@creativeddesserts ๐Ÿ’ก๐Ÿฐ
.
kakak delivery hari hari tau area selangor dan kl!! ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿš—๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
apa tunggu lagi? jom cecepat order dengan kakak ๐Ÿฅง๐Ÿฐ๐Ÿช
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿปwhatsapp untuk order๐Ÿ‘‡๐Ÿป
www.wasap.my/+60122704166
๐Ÿ“pre-order sahaja tau
๐Ÿ“ฆharga menu tidak termasuk caj delivery
โ€ผfull payment needed to confirm order
.
โœ… official agent sabrina bakery
๐Ÿ’ฏ trusted seller
.
.
.
visit ig @kekletops
.
.
.
12 495 last month
Nikmat tak terkata bila nutella cheese cake masuk ke mulut.. slrrppp ๐Ÿฐ๐Ÿ˜‹
.
penghantaran setiap hari ke seluruh:
-kuala lumpur
-selangor
-putrajaya
-cyberjaya
-kuantan
.
whatsapp 0145440139.
.
#mamasabwarrior #sabrinabakery #sabrinabakeryhawani #cakedeliveryshahalam #cakedeliverykl #cakedeliverypj #surprisedelivery #surprise #surprisedeliverykl #surprisedeliverypj #surprisedeliveryshahalam #brownies #browniesundae #browniesalmond #cakelover #cake #kek #kekpengantin #creampuff #chocolatecake #kekviral #mamasab #birthdaycake #birthday #pavlova #kuihraya
0 10 14 hours ago
Selamat hari lahir sayang
simple je sambut hari lahir tp dgn adanya kek dari #mamasab sambutan yg biasa jadi luarbiasa... sangat2 comel kek tu mcm princess yg sambut hari lahir.. jum sambut hari lahir si comel gan kek2 kami ank pasti gembira... penghantaran seluruh malaysia

http://www.wasap.my/601137401712
0 1 4 hours ago
Halah halah cantiknyaaa brownies extra drizzle with bunga gumpaste๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
selain dr buat birthday, ada yang buat untuk hantaran dan cake anniversary jugakk katanya
.
boleh hubungi admin mimi 017 3865456 .
.
klik di bio
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
.
delivery area :
seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya.
.
#sabrinabakery #mamasab
#deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
2 11 14 hours ago
Uols yang jenis rambang mata & suka kek jenis berkrim, should go for this.
.
combo dahsyat ada:
โœ”devil food choc cake (dfcc)
โœ”red velvet full nutella
โœ”pandan gula melaka
โœ”pecan butterscotch
.
harga: rm40
size: 7 inch
.
๐Ÿ delivery setiap hari
.
delivery area:
*charges depends on location
.
๐Ÿ”นseluruh kl/selangor
๐Ÿ”นklia
๐Ÿ”นdengkil
๐Ÿ”นnilai
.
๐Ÿ”น selain delivery area ๐Ÿ‘†, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.
.
whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio ๐Ÿ‘†)
.
instagram/fb page: kek_sabrinabakery
.
.
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #anniversarycake  #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #kekpandangulamelaka #potluck #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #redvelvet #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #pecanbutterscotch
0 17 6 hours ago
Tadaaaa ... jom serbu outlet terbaru mama di sentul .
dear dessert lover, ๐Ÿคฉsabrina bakery sentul kini dibuka!!๐Ÿคฉ]
.
@sabrina_bakery_officialkl
.
business hour:
monday - saturday
10am -7pm
.
.
admin sabrina bakery sentul: 017-703 1866
.
.
alamat:
g-47, maxim citylights sentul no.25, jalan sentul perdana, sentul 51000 kuala lumpur.
.
.
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
15 131 last month
Dfcc no cheese maltesers saiz giant !!!
.
size
7" rm60
10" rm100
12" rm125
.
boleh hubungi admin mimi 017 3865456 .
.
klik di bio
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
@manisan_cikmi
.
delivery area :
seluruh kl, seluruh selangor, nilai & mantin & seremban, salak tinggi, kota warisan, sepang, bdr seri putra, bukit mahkota , cyberjaya, putrajaya.
.
#sabrinabakery #mamasab
#deliveryseluruhselangor #deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #babyctdk #merdekasales #keksedap #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kekviral #toyota #keretauntukabah #cikmisquad #teamroketmamasab #teamkhabib
2 16 Yesterday
Tanam kat mana tuuu
.
.
jom tengok harga n pelbagai kek yg menarik di sabrina bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
jom walk in ke cawangan:
.
hq petaling jaya @sabrina_bakery
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
admin : 0166702000
.
@sabrina_bakery _cyberjaya
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya
admin : 014 6231060
.
@sabrina_bakery _kuantan
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
admin : 012-2323894
.
.
mana yg nak delivery boleh dm kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada agent yg available ke tempat syg2
.
.
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
21 103 1 weeks ago
Tq sayang2 yang order๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
belgium cookies is done ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช chaiyokk team .
.
๐Ÿ“ท belgium cookies rm10
.
jom tengok harga n pelbagai kek yg menarik di sabrina bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
meh mana yg nak walk in boleh cawangan petaling jaya .
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
admin : 0166702000
.
atau
ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya
admin : 014 6231060
.
mana yg nak delivery boleh dm kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
8 42 9 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Sexy menawan classy kan si unicorn berambut merah ni ๐Ÿ˜Ž
.
.
jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
1 6 1 hour ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Si cute big birds gaisss
dengan paruh yg besar memang so cute!!! .
.
. jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
1 6 2 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Kek buah kukus versi di bakery .
.
special n xsama dengan kek buah kat luar sana. rasa dia sedaplainmachiammmm. penuh2 dgn campuran buah2an. .
.
jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
0 7 2 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Tq sayang2 yang order๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
belgium cookies is done ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช chaiyokk team .
.
๐Ÿ“ท belgium cookies rm10
.
jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
0 6 2 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Kek pandan gula melaka in progress. bakal dihujani gula melaka, hawaiian coconut and bunga dan padangnya dari special swiss meringue buttercream by team mama yang ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
.
jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
0 5 2 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Dfcc no cheese berries spike cuba teka size apaa hehhehe .
. jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
0 3 2 hours ago

@yourtaste_bakery

yourtaste_bakery
Dear chocolate lover, devil food chocolate cake adalah kek.yang ideal untuk dessert table awak tau...siap potong!! tinggal masuk mulut korang je..
.
.
dfcc no cheese
12 inch rm90 jurr
.
.
jom walk in ke cawangan:
.
petaling jaya
.
no 7-1 (ground floor) jalan pjs3/34
taman sri manja 46000 petaling jaya selangor
.
.
no 11 block b, jalan gc 3
persiaran apec
63000 cyberjaya .
.
sabrina bakery kuantan, (celcom lama, sebelah giomall),
a-97, ground floor, sri dagangan, jalan tun ismail, sri dagangan business centre, 25000 kuantan, pahang darul makmur.
.
.
mana yg nak delivery boleh dm/ws kami terus untuk kami bantu pass kan order pada agent yg available ke tempat korang
.
.

www.wasap.my/601131819206/yourtaste

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #hiasankek #agentsabrinabakery #keksedap #pavlova #romahterlajaklaris #cheese #secretrecipe #kekcantik #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek #kek
1 4 2 hours ago

@mamasab2u

mamasab2u
Kek/desserts bajet untuk uols yang baru nak "rasa-rasa" or just nak satisfy your sugar craving.โ €
.โ €
handy pack tau uols. senang nak bawak sana sini
.
โœ”dfcc minipack - rm12
โœ”congo bar minipack - rm10
โœ”brownies minipack - rm10
โœ”pecan butterscotch - rm10
โœ”durian crepe - rm10
โœ”belgium cookies - rm10
โœ”nutella cheesecake - rm7
โœ”choc moist cake - rm5
โœ”panna cotta - rm4.50
.
๐Ÿ delivery setiap hariโ €
.โ €
delivery area:โ €
*charges depends on locationโ €
.โ €
๐Ÿ”นseluruh kl/selangorโ €
๐Ÿ”นkliaโ €
๐Ÿ”นdengkilโ €
๐Ÿ”นnilaiโ €
.โ €
๐Ÿ”น selain delivery area ๐Ÿ‘†, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.โ €
.โ €
whatsapp: +6011-1002 0201 (clik link in bio ๐Ÿ‘†)โ €
.โ €
instagram: @mamasab2u โ €
.โ €
. โ €
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #anniversarycake  #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #congobar #potluck #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #kekdelivery #duriancrepe #brownies #fooddeliveryselangor #mamasabwarrior #cheesecake
0 5 3 hours ago

@agentmamasab_shiela.melaka

agentmamasab_shiela.melaka
Dear chocolate lover, devil food chocolate cake adalah kek yang ideal untuk dessert table awak tauu..siap potong! tinggal amik masuk mulut...itewwww

dfcc no cheese 12inch rm90 jee

jom tengok harga n pelbagai kek yg menarik di sabrina bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .

mana yg nak delivery boleh dm/wasap shiela 0122602246

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
0 4 4 hours ago

@agentmamasab_shiela.melaka

agentmamasab_shiela.melaka
Dear chocolate lover, devil food chocolate cake adalah kek yang ideal untuk dessert table awak tauu..siap potong! tinggal amik masuk mulut...itewwww

dfcc no cheese 12inch rm90 jee

jom tengok harga n pelbagai kek yg menarik di sabrina bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .

mana yg nak delivery boleh dm/wasap shiela 0122602246

#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
1 9 4 hours ago

@kek_sabrinabakery

kek_sabrinabakery
Sweet tau uols buat special delivery macam ni untuk mak ayah. walaupun jauh dimata tapi dekat dihati gitcheww.
.
harga: rm40
size: 7 inch
.
๐Ÿ delivery setiap hari
.
delivery area:
*charges depends on location
.
๐Ÿ”นseluruh kl/selangor
๐Ÿ”นklia
๐Ÿ”นdengkil
๐Ÿ”นnilai
.
๐Ÿ”น selain delivery area ๐Ÿ‘†, boleh jeww whatsapp untuk cari agent ke tempat uols.
.
whatsapp: +6011-1019 6556 (clik link in bio ๐Ÿ‘†)
.
instagram/fb page: kek_sabrinabakery
.
.
#agentletupskebabom #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #surprisedelivery #cakemamasab #anniversarycake  #desserttable #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #surprisedelivery #potluck #kekkahwin #hantaran #kektunang #fooddelivery #redvelvetcake #brownies #fooddeliveryselangor #sosperap #mamasabwarrior #combocake
0 8 4 hours ago

@mama_idatiy

mama_idatiy
Selamat hari lahir sayang
simple je sambut hari lahir tp dgn adanya kek dari #mamasab sambutan yg biasa jadi luarbiasa... sangat2 comel kek tu mcm princess yg sambut hari lahir.. jum sambut hari lahir si comel gan kek2 kami ank pasti gembira... penghantaran seluruh malaysia

http://www.wasap.my/601137401712
0 1 4 hours ago

@delicioso.mamasab

delicioso.mamasab
Ya ammpunnn sebelum tidur kite tengok dule deh๐Ÿ˜€
.
this is online bakery
๐Ÿ˜ whatsapp 0132504756
๐Ÿ˜drop order
๐Ÿ˜ we will delivery to your home
.
simple just follow 3 step .
delivery kuantan, gambang, pekan dan cherating.๐Ÿš˜
.

untuk whatsapp klik di link bio โฌ†โฌ†โฌ† .
.
#uiakuantan #iiumkuantan #cherating #kateringpahang #katering #cake #cakestagram #sedaplainmachiammm #gambang #foodporn #kuantan #umpgambang #matrikgambang #schawal #shahrukhkhan #sabrinabakery #agentsabrinabakery #mamasab #mamasabagent #momlife #smklepar #kitapunya #spm #hogohpahanghogoh #sayangimalaysiaku #cherating #cheratingbeach
0 8 5 hours ago

@mamasab_tynafaeza

mamasab_tynafaeza
.
kek pandan gula melaka premium by sabrina bakery in the making

kek pandan dengan resepi tradisional yang di modenkan dengan menggunakan bahan2 premium bagi memenuhi citarasa setiap golonga masa kini.
rasa pandan yang dihasilkan dari daun pandan sebenar yang dikisar bagi menghasilkan ratusan biji kek pandan setiap hari.
bau wangi pandan, serta rasa lemak dari pure butter yang diimport khas membuatkan kek pandan sabrina bakery begitu istimewa.

kek pandan premium ini, ditopping dengan swiss meringue buttercream dari resepi rahsia lagi istimewa dengan menggunaan pure butter & pati daun pandan sebenar.

untuk melengkapkan lagi citarasa trandisonal, kek akan di renjis dengan air gula melaka asli yang di masak terus dari dapur sabrina bakery. dan yang terakhir, kelapa akan di taburkan bagi menambahkan seri serta keenakkan pandan gula melaka sabrina bakery.

saiz 8"
rm100.00
.
.
untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat ig kami @mamasab_tynafaeza.
.
untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whats app kami :-
๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - faeza
๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - tyna
atau boleh juga terus klik link di bio.
.
penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
๐Ÿš— lembah klang ๐Ÿš— petaling jaya ๐Ÿš— kelana jaya ๐Ÿš— shah alam ๐Ÿš— jalan klang lama ๐Ÿš— pantai dalam ๐Ÿš— serta kawasan berhampiran. .
terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar selangor & kuala lumpur.
.
.
#mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #foodporn #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #dessertsedap #sayajualkek #keksedap #kekonline #kekcantik #cakestagram #kekpandan #kekpandangulamelaka
1 8 5 hours ago

@mamasab_tynafaeza

mamasab_tynafaeza
.
kek pandan gula melaka premium by sabrina bakery

kek pandan dengan resepi tradisional yang di modenkan dengan menggunakan bahan2 premium bagi memenuhi citarasa setiap golonga masa kini.
rasa pandan yang dihasilkan dari daun pandan sebenar yang dikisar bagi menghasilkan ratusan biji kek pandan setiap hari.
bau wangi pandan, serta rasa lemak dari pure butter yang diimport khas membuatkan kek pandan sabrina bakery begitu istimewa.

kek pandan premium ini, ditopping dengan swiss meringue buttercream dari resepi rahsia lagi istimewa dengan menggunaan pure butter & pati daun pandan sebenar.

untuk melengkapkan lagi citarasa trandisonal, kek akan di renjis dengan air gula melaka asli yang di masak terus dari dapur sabrina bakery. dan yang terakhir, kelapa akan di taburkan bagi menambahkan seri serta keenakkan pandan gula melaka sabrina bakery.

saiz 8"
rm100.00
.
.
untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat ig kami @mamasab_tynafaeza.
.
untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whats app kami :-
๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - faeza
๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - tyna
atau boleh juga terus klik link di bio.
.
penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
๐Ÿš— lembah klang ๐Ÿš— petaling jaya ๐Ÿš— kelana jaya ๐Ÿš— shah alam ๐Ÿš— jalan klang lama ๐Ÿš— pantai dalam ๐Ÿš— serta kawasan berhampiran. .
terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar selangor & kuala lumpur.
.
.
#mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #foodporn #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #dessertsedap #sayajualkek #keksedap #kekonline #kekcantik #cakestagram #kekpandan #kekpandangulamelaka
0 13 5 hours ago

@mamasab_tynafaeza

mamasab_tynafaeza
.
kek pandan gula melaka premium by sabrina bakery

kek pandan dengan resepi tradisional yang di modenkan dengan menggunakan bahan2 premium bagi memenuhi citarasa setiap golonga masa kini.
rasa pandan yang dihasilkan dari daun pandan sebenar yang dikisar bagi menghasilkan ratusan biji kek pandan setiap hari.
bau wangi pandan, serta rasa lemak dari pure butter yang diimport khas membuatkan kek pandan sabrina bakery begitu istimewa.

kek pandan premium ini, ditopping dengan swiss meringue buttercream dari resepi rahsia lagi istimewa dengan menggunaan pure butter & pati daun pandan sebenar.

untuk melengkapkan lagi citarasa trandisonal, kek akan di renjis dengan air gula melaka asli yang di masak terus dari dapur sabrina bakery. dan yang terakhir, kelapa akan di taburkan bagi menambahkan seri serta keenakkan pandan gula melaka sabrina bakery.

saiz 8"
rm100.00
.
.
untuk lebih banyak pilihan, jom jalan-jalan kat ig kami @mamasab_tynafaeza.
.
untuk sebarang pertanyaan atau tempahan boleh whats app kami :-
๐Ÿ“ฒ 012-213 9040 - faeza
๐Ÿ“ฒ 010-911 1759 - tyna
atau boleh juga terus klik link di bio.
.
penghantaran setiap hari ke kawasan-kawasan berikut :-
๐Ÿš— lembah klang ๐Ÿš— petaling jaya ๐Ÿš— kelana jaya ๐Ÿš— shah alam ๐Ÿš— jalan klang lama ๐Ÿš— pantai dalam ๐Ÿš— serta kawasan berhampiran. .
terdapat juga penghantaran untuk lain-lain kawasan sekitar selangor & kuala lumpur.
.
.
#mamasab #mamasabtynafaeza #sabrinabakery #agentsabrinabakery #deliveryservice #foodmalaysia #fooddelivery #foodporn #sayajualmakanan #makanansedap #sedap #sedaplainmachiammm #dessertsedap #sayajualkek #keksedap #kekonline #kekcantik #cakestagram #kekpandan #kekpandangulamelaka
1 10 5 hours ago

@nurriz.sweethouse

nurriz.sweethouse
Dear peminat kitkat and brownies,
yay or nay? .
.
.
.
.
.
rm60 jur

mana yg nak delivery boleh dm kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover
0 8 5 hours ago

@nurriz.sweethouse

nurriz.sweethouse
Minipack yg sentiasa available di sabrina bakery .

mana yg nak delivery boleh dm kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
0 10 5 hours ago

@nurriz.sweethouse

nurriz.sweethouse
Versi dfcc double deck ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
pilihan sayang2 yang mana?? budget sayang2 untuk berapa orang??
.
haaaa!! yang team mama pegang ni ada saiz 7, 10 & 12 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
saiz 7" rm75
saiz 10" rm135
said 12" rm175

mana yg nak delivery boleh dm kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake #mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawinmurah
0 10 5 hours ago

@kak_miss

kak_miss
0 9 6 hours ago